Chciałam napisac ,że odchodze z forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chciałam napisac ,że odchodze z forum

Strony 1 2 3 … 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 351 ]

Temat: Chciałam napisac ,że odchodze z forum

Wiem doskonale,że to była wszystko zaplanowana akcja. Nick ślad po bliźnie nie jest wcale nowym uzytkownikiem(w tej akcji brali też inne osoby z forum). Nie będę ich wymieniać,bo się będą zapierać rękami i nogami, że klamie albo wmówią mi chorobę psychiczna-natomiast ich wypowiedzi na forum zdradziły te osoby, że te osoby o czymś wiedzą. Ja od początku wiedziałam,że coś jest nie tak,gdy nagle nowy nick zaczął wywlekac moje starsze tematy na wierzch,zaraz na pierwszy dzień po rejestracji-ale postanowilam ciągnąć ten cyrk nie przewidzialam jednak finalu akcji, wiec gratulacje trolle udalo sie wam. Ja nie mam nic do ukrycia-gdyby tak było nie było by rozmowy prawda? Kolejne co zdradziło, że to nie jest nowy użytkownik to pisanie charakterystycznych , trochę blaznowatych postow skierowanych niby nie bezpośrednio do mnie,ale o mnie, zdradził go też wierszyk na forum. Po prostu jest tutaj grupka, chorych psychicznie osób, która lubi się bawić cudzym kosztem. Oczywiście po rozmowie, która to ja zaproponowalam (ten fakt powinien dać do myślenia, że nie mam nic do ukrycia),a że prawo ustawienia aparatu rzadzi się swoimi prawami no coz-ja nie mam zamiaru udowadniac, ze czarne jest czarne,a biale,biale- w sumie co mnie to interesuję,ale to jest akurat najmniejszy problem. No i ten nagly zwrot akcji chęci napisania maila do Solaris he he jacy wy jesteście przewidywalni- oczywiście  ze juz nie bedziecie pisali na forum i  ze nie zobacze waszych nowych nickow, poniewaz powrocicie do swoich starych nickow-zabawa sie znudziła, zostaliscie odkryci ,wiec pora zwijac manatki i wracac do starych nickow udajac,ze o niczym sie nie ma pojecia. Pozostale osoby z forum ostrzegam, żebyscie sie nie dali nabrac na nowe nicki osob, ktore w podejrzany sposob beda o was pisać,tak jakby was znaly wczesniej oraz zaczna wywlekac stare tematy-te osoby wcale nie sa nowe-to największa grupka trolli na tym forum. Odchodze juz z forum, takze nie piszcie nic do mnie,bo i tak nie odpisze tutaj na forum, ale u mnie wszystko ok- ja mam silna psychike (nie jestem np jak Rita,ktora to wszystko zalamalo-wrecz przeciwnie z checia bym ciagnela ten cyrk i obserwowala idiotow z forum jak zdradzaja sie wypowiedzami ) także mozecie pisać na moj temat cokolwiek chcecie,bo niby czemu miala bym sie przejmować trollami big_smile. Zycie jest piekne i tak mam zamiar iść do zakonu-to nie byl trolling jakby co, ja ide sie rozwijac mam wiele postanowien,ktore chce zrealizowac,a wy trolle mozecie tu gnic na forum i szukać kolejnej osoby do chorej akcji... zegnam 
Ps Odchodze juz z forum, takze nie piszcie nic do mnie,bo i tak nie odpisze tutaj na forum

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chciałam napisac ,że odchodze z forum

Ech.

3

A pisali, że to Julka jest trolem. Już można się pogubić, kto jest a kto nie jest wink
Jeszcze mnie wmieszali w swoje gierki. Zadnego maila nikomu nie podawałam i nikt do mnie nie pisał, więc bez zazdrości proszę big_smile Nawet już zdążyłam was polubić trochę smile

4

W końcu, trzymaj się Julcia tongue

NIE!!!!!!!

Juliette, nie rób tego!!

Julka, przecież wszyscy wiemy że tutaj Twój drugi dom.
Co Cię tak wzruszyło, że pogadałaś sobie z kimś, kto być może ma też inny nick? To takie straszne?

Weź, bo sam pójdę!
Kogo będę w skrytości mógł wielbić i podziwiać, kochać w milczeniu??!

6

O nie !
Taka afera bez diskofera - granda
czujemy się pominięci big_smile

7

Julka, nie wygłupiaj się. Nie wiem, co zaszło poza forum, ale jakiś wierszyk to żaden dowód. Teraz każdy może być poetą,  zwłaszcza kiedy poprosi o pomoc AI big_smile.

8 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-05-11 20:25:04)

Julka, zignoruj wszystko i wracaj. Julka jest tylko jedna.

9 Ostatnio edytowany przez jea1 (2025-05-11 17:39:31)

Wróć Julio wróć,krzyczę poprzez świat,jak w słowach dawnej piosenki..b proszę I nie tylko ja,zostań..

10

Co ty wygadujesz odchodzisz ? nie wygłupiaj się z kim będę gadał jesteś jedną z nielicznych osób z którą gadam tu na forum i którą lubię  roll

11

Julka wracaj mi tu natychmiast! A na przyszłość słuchaj starszych

12

Miklosza napisał/a:

Co ty wygadujesz odchodzisz ? nie wygłupiaj się z kim będę gadał jesteś jedną z nielicznych osób z którą gadam tu na forum i którą lubię  roll

może jakiś żarcik tylko,raz już była taka. akcja : PP

13 Ostatnio edytowany przez Motocyklistka (2025-05-11 19:29:17)

Pomijając, że Julka nie zdobyła jakiejś mojej wielkiej sympatii, to myślę, że to wielkie "osiągnięcie" zniechęcić Julkę do forum.

I jeśli dobrze rozumiem, że ktoś z forum rozmawiał z nią na videochat tylko po to, żeby za chwilę ośmieszyć na forum, to taka podłota.

Nie, żebym za spamem Julki miała tęsknić, ale nie lubię takich krzywych akcji.

14

Oo

Julka, do następnego smile

15

Nie smutajcie, ponoć Julka już wróciła po liftingu wink

16

Solaris napisał/a:

Jako siostra zakonna?

17

jea1 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

może jakiś żarcik tylko,raz już była taka. akcja : PP

Głupie te żarty ale oby żarty sad

18 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-11 23:46:36)

A co tu się odwaliło?? big_smile

A mówiłam Ci, Julka, że ślad_po_bliźnie to jakiś podejrzany typ, mówiłam? To uznałaś, żeś dorosła i ostrożna wink

19

Priscilla napisał/a:

A mówiłam Ci, Julka, że ślad_po_bliźnie to jakiś podejrzany typ, mówiłam? To uznałaś, żeś dorosła i ostrożna wink

No smierdzialo

20 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-12 02:12:59)

Bert44 napisał/a:

No smierdzialo

Nie wiem co dokładnie zaszło, ale w moim odczuciu jego styl bycia, impulsywne, wybuchowe reakcje, wykluczające się z tym, co reprezentował swoją postawą obnoszenie się z wiarą, jakieś desperacki zagrywki - to przepis na toksyczną relację. I o ile na forum można to wytknąć i zapomnieć, a nawet sobie pożartować, o tyle w życiu realnym od takich ludzi dla własnego dobra najlepiej trzymać się z daleka.

Solaris napisał/a:

Też mi na to wygląda roll
Ba, z góry było wiadomo, że Julka nawet nie da za sobą zatęsknić big_smile

21

XD

Julka, ty przeciez nie masz zycia poza forum, wytrzymasz w celibacie max tydzien i pojawisz sie w tym lub w innym wcieleniu.

22

Priscilla napisał/a:

Też nie wiem, ale widzę, że niektórzy tęsknią za spamem big_smile

23

Bert44 napisał/a:
Priscilla napisał/a:

No smierdzialo

Sugerujesz, że nick ślad_po_bliźńie oraz założone przez niego tematy zostały skrojone na miarę Julki, aby zwabić ją w forumową/pozaforumową zasadzkę? Bo Julka chyba tak uważa. A to jednak wydaje się grubymi nićmi szyte.

24

KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Priscilla napisał/a:

No smierdzialo

Sugerujesz, że nick ślad_po_bliźńie oraz założone przez niego tematy zostały skrojone na miarę Julki, aby zwabić ją w forumową/pozaforumową zasadzkę? Bo Julka chyba tak uważa. A to jednak wydaje się grubymi nićmi szyte.

A mi nie. Przeczytaj watek https://www.netkobiety.pl/t134898.html

25

Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:

No smierdzialo

No właśnie mi też nie.
Julka jest denerwująca, irytująca i staram się nie podejmować dyskusji z nią, ale nie znoszę celowego narażania kogoś na ośmieszenie, nawet jeśli dotyczy to kogoś, za kim nie przepadam.

Forum przydycha i trzeba sobie zafundować atrakcję, niestety cudzym kosztem.

Cała ta akcja cuchnie na kilometr i jest zwyczajnie obleśna.

26 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-05-12 12:31:31)

Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:

No smierdzialo

Przeczytałam i ten wątek, w dalszym ciągu nie widzę złych czy nieszczerych intencji ślad_po_bliźnie. Natomiast bardzo wyraźnie widać konsternację niektórych użytkowników, że ktoś mógłby zainteresować się Julką, która już dawno trafiła do określonej szufladki.
Jednak w dalszym ciągu nie wiem, co wydarzyło się poza oczami publiczności, więc trudno mi jednoznacznie ocenić całość sytuacji.

27 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-12 13:01:25)

Tak szczerze, to mi też to nie wygląda na zaplanowaną akcję przeciwko Julce, zwłaszcza "masową". Bardziej stawiam, że to te dziwnie niepokojące zachowania ze strony ślad_po_bliźnie okazały się mieć swój ciąg dalszy i ostatecznie naraziły ją na jakieś nieprzyjemności.

KoralinaJones napisał/a:

zwabić ją w forumową/pozaforumową zasadzkę? Bo Julka chyba tak uważa.

To tak nie działa. Ja np zasadzam się na Ciebie non stop, czychając na Twą cnotę i nic kompletnie z tego nie wychodzi:(

Tam najwyraźniej padły jakieś słowa na ogólnym, które mogły ją szczególnie dotknąć.
My tego nie wyłapiemy nie znając jej, ale gość mógł uderzyć, świadomie lub nie, w jakiś czuły punkt.

Julka, do jasnej ciasnej!
To już kilkanaście godzin beż Ciebie!!
Życie traci sens!!!

29

Julka nie bądź jak Juliusz Cezar nie daj się prosić
no afera "sroga"

30

Nie czytałam tamtego tematu, ale już po kilku postach autorstwa ślad_po_bliźnie, zorientowałam się co z niego za typ. Zwłaszcza po tej nieudolnej manipulacji jaką zastosował przy próbie zdobycia kontaktu do Solaris.

31

Priscilla napisał/a:

Tak szczerze, to mi też to nie wygląda na zaplanowaną akcję przeciwko Julce, zwłaszcza "masową". Bardziej stawiam, że to te dziwnie niepokojące zachowania ze strony ślad_po_bliźnie okazały się mieć swój ciąg dalszy i ostatecznie naraziły ją na jakieś nieprzyjemności.

Albo Julka wymyśliła następną prowokację.
Nawet jakby było coś na rzeczy, to ma na własne życzenie. Może jak wróci w innym wcieleniu, to nie będzie już tak kozaczyła.

Julia life in UK napisał/a:

Wiem doskonale,że to była wszystko zaplanowana akcja. Nick ślad po bliźnie nie jest wcale nowym uzytkownikiem(w tej akcji brali też inne osoby z forum). Nie będę ich wymieniać,bo się będą zapierać rękami i nogami, że klamie albo wmówią mi chorobę psychiczna-natomiast ich wypowiedzi na forum zdradziły te osoby, że te osoby o czymś wiedzą. Ja od początku wiedziałam,że coś jest nie tak,gdy nagle nowy nick zaczął wywlekac moje starsze tematy na wierzch,zaraz na pierwszy dzień po rejestracji-ale postanowilam ciągnąć ten cyrk nie przewidzialam jednak finalu akcji, wiec gratulacje trolle udalo sie wam. Ja nie mam nic do ukrycia-gdyby tak było nie było by rozmowy prawda? Kolejne co zdradziło, że to nie jest nowy użytkownik to pisanie charakterystycznych , trochę blaznowatych postow skierowanych niby nie bezpośrednio do mnie,ale o mnie, zdradził go też wierszyk na forum. Po prostu jest tutaj grupka, chorych psychicznie osób, która lubi się bawić cudzym kosztem. Oczywiście po rozmowie, która to ja zaproponowalam (ten fakt powinien dać do myślenia, że nie mam nic do ukrycia),a że prawo ustawienia aparatu rzadzi się swoimi prawami no coz-ja nie mam zamiaru udowadniac, ze czarne jest czarne,a biale,biale- w sumie co mnie to interesuję,ale to jest akurat najmniejszy problem. No i ten nagly zwrot akcji chęci napisania maila do Solaris he he jacy wy jesteście przewidywalni- oczywiście  ze juz nie bedziecie pisali na forum i  ze nie zobacze waszych nowych nickow, poniewaz powrocicie do swoich starych nickow-zabawa sie znudziła, zostaliscie odkryci ,wiec pora zwijac manatki i wracac do starych nickow udajac,ze o niczym sie nie ma pojecia. Pozostale osoby z forum ostrzegam, żebyscie sie nie dali nabrac na nowe nicki osob, ktore w podejrzany sposob beda o was pisać,tak jakby was znaly wczesniej oraz zaczna wywlekac stare tematy-te osoby wcale nie sa nowe-to największa grupka trolli na tym forum. Odchodze juz z forum, takze nie piszcie nic do mnie,bo i tak nie odpisze tutaj na forum, ale u mnie wszystko ok- ja mam silna psychike (nie jestem np jak Rita,ktora to wszystko zalamalo-wrecz przeciwnie z checia bym ciagnela ten cyrk i obserwowala idiotow z forum jak zdradzaja sie wypowiedzami ) także mozecie pisać na moj temat cokolwiek chcecie,bo niby czemu miala bym sie przejmować trollami big_smile. Zycie jest piekne i tak mam zamiar iść do zakonu-to nie byl trolling jakby co, ja ide sie rozwijac mam wiele postanowien,ktore chce zrealizowac,a wy trolle mozecie tu gnic na forum i szukać kolejnej osoby do chorej akcji... zegnam 
Ps Odchodze juz z forum, takze nie piszcie nic do mnie,bo i tak nie odpisze tutaj na forum

Julko, jak mówiłem - nie ma żadnej zaplanowanej akcji.

I prawdą jest, że to ty sama zaproponowałaś rozmowę ze mnę.

Prawdą jest, że to Twój drugi dom, i ja osobiście życzę Ci jak najlepiej.

Ale są też inne prawdy, jest ich trochę. To, że pokazałaś mi zdjęcia obcej kobiety z facebooka.
To, że naprawdę masz jakieś 45+ lat, a wszystkich wmawiasz, że masz ich 35.
To, że ważysz jakieś 90kg, a mi podałaś wagę 54kg.

Uwierz, tu nie chodzi o to, że ja jestem zawiedziony czy oszukany. Podczas rozmowy zdradzałaś objawy ciężkiej psychozy czy czegoś w tym stylu, nie wiem, może to było lekkie opóźnienie, nie wiem. Co chwilę wstawałaś, siadałaś, brałaś na ręce kota, po czym go odstawałaś zabawa palcami i tak w kółko.

Ja ze swojej strony rozmawiałem z Tobą jak najdelikatniej potrafiłem, udając że wszystko gra. Ty ze mną też w zasadzie gadałaś, jakby nie liczył się fakt, że wyglądałaś zupełnie inaczej, niż na kilku zdjęciach.

Więc nie wiedząc, co robiąc w takiej sytuacji, po prostu chciałem się kogoś za wszelką cenę szybko poradzić, i poprosiłem o kontakt solaris. Ona to olała  i przy okazji mnie wyśmiała, ale spoko.

Nie ma żadnego spisku, a ty powinnaś udać się po pomoc, nie wiem, bierzesz jakieś leki?

Ja nie mam do Ciebie w każdym razie żadnego żalu. Stało się, jak się stało.

trzymaj się.

33 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2025-05-12 15:37:02)

ślad_po_bliźnie napisał/a:

Najpierw kombinujesz jak koń pod górę żeby dziewczyna chciała się z tobą kontaktować, zaraz potem rzucasz jakieś insynuacje które wyraźnie ją wyprowadzają z równowagi, a teraz jedziesz jej równo po bandzie.
Wniosek jest prosty, dwie możliwości, pierwsza- jesteś po prostu pierdolnięty. Tak zwyczajnie i po prostu;)
Druga, ktoś się chciał jej stąd pozbyć.

Oświecę Cię, internetowy Sherlocku Holmesie. W sieci można wszystko, a ludzie którzy są skupieni na budowaniu swojego wizerunku albo po prostu nie mają życia poza siecią, często fantazjują, rekompensując sobie braki.
Każdy, kto uważnie śledzi zachowanie Julki, wyciągnął swoje wnioski i nie potrzeba mu takich jak ty, którzy są pierwsi by publicznie poniżyć innych.
Pisząc o niej w troskliwym tonie, właśnie na tym ci zależy. Perfidna manipulacja albo uszkodzony mozg.

Julka, nie jest istotne ile ważysz, ile masz lat czy to jak wygląda Twoje zycie. Jeśli to prawda, możesz być zaakceptowaną tak jak jest.
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia, która chciała sobie pomóc w ten sposób. Masz okazję do restartu, tym razem bez masek.

Jeśli nieprawda, nie przejmuj się tym co ktoś pisze. Tam wyraźnie jest nierówno pod sufitem.

Z dwojga złego, zdecydowanie wolę towarzystwo osoby z problemami od kogoś, kto się nad takimi pastwi.

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Najpierw kombinujesz jak koń pod górę żeby dziewczyna chciała się z tobą kontaktować, zaraz potem rzucasz jakieś insynuacje które wyraźnie ją wyprowadzają z równowagi, a teraz jedziesz jej równo po bandzie.
Wniosek jest prosty, dwie możliwości, pierwsza- jesteś po prostu pierdolnięty. Tak zwyczajnie i po prostu;)
Druga, ktoś się chciał jej stąd pozbyć.

Oświecę Cię, internetowy Sherlocku Holmesie. W sieci można wszystko, a ludzie którzy są skupieni na budowaniu swojego wizerunku albo po prostu nie mają życia poza siecią, często fantazjują, rekompensując sobie braki.
Każdy, kto uważnie śledzi zachowanie Julki, wyciągnął swoje wnioski i nie potrzeba mu takich jak ty, którzy są pierwsi by publicznie poniżyć innych.
Pisząc o niej w troskliwym tonie, właśnie na tym ci zależy. Perfidna manipulacja albo uszkodzony mozg.

Julka, nie jest istotne ile ważysz, ile masz lat czy to jak wygląda Twoje zycie. Jeśli to prawda, możesz być zaakceptowaną tak jak jest.
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia, która chciała sobie pomóc w ten sposób. Masz okazję do restartu, tym razem bez masek.

Jeśli nieprawda, nie przejmuj się tym co ktoś pisze. Tam wyraźnie jest nierówno pod sufitem.

Z dwojga złego, zdecydowanie wolę towarzystwo osoby z problemami od kogoś, kto się nad takimi pastwi.

To poproś ją o rozmowę twarzą w twarz, a potem się wypowiadaj. Jeżeli to, co mówię jest nieprawdą, opisz swoje wrażenia.

Gdyby naprawdę komuś na niej zależało, czytałby dokładnie to, co napisałem. Ona potrzebuje pomocy.

A po tym, co się od niej nasłuchałem o wszelakich spiskach na whatsapie, gdzie dostała ode mnie bana, to już tylko ja wiem. I sory stary, cała subtelność ze mnie prysła.

Róbcie se co tu chcecie - mnie to wali - ona musi się leczyć jeśli tego nie robi jeszcze.

Priscilla napisał/a:

Ja jestem podejrzany, bo ona mi wysłała cudze zdjęcia, podała zakłamane wymiary i wiek? Ja jestem podejrzany?

Róbta se tu co chcecie - wszyscy macie na siebie wywalone i utopilibyście się w łyżce wody.

36 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-12 16:20:28)

wieka napisał/a:

Albo Julka wymyśliła następną prowokację.
Nawet jakby było coś na rzeczy, to ma na własne życzenie. Może jak wróci w innym wcieleniu, to nie będzie już tak kozaczyła.

Jak najbardziej skłaniam się ku temu, że próbuje teraz jakoś wybrnąć z tego, co zaszło, bo prawdopodobnie coś zaszło, a prowokacja to jej drugie imię i doskonale się do tego nadaje.
Nie mam jednak wielkiej nadziei, że nawet jeśli wróci, a wróci na pewno, to nie będzie kozaczyć. Julka nawet złapana za rękę będzie mówić, że to nie jej ręka big_smile

Ja jestem podejrzany, bo ona mi wysłała cudze zdjęcia, podała zakłamane wymiary i wiek? Ja jestem podejrzany?

Róbta se tu co chcecie - wszyscy macie na siebie wywalone i utopilibyście się w łyżce wody.

Słuchaj, ja nie wiem, co między Wami dokładnie zaszło, swoje wnioski wysuwam na podstawie tego, co czytałam, także między wierszami, a intuicję mam zupełnie niezłą i prawdę mówiąc ona mnie nie zawodzi. Po prostu nie budzisz mojego zaufania i gdybym była na czyimkolwiek miejscu, to na pewno nie dałabym Ci swojego numeru ani nie chciałabym mieć Cię w swoim życiu.

Mój stosunek do Julki chyba wszyscy znają, dla mnie jest kompletnie niewiarygodna, dlatego spodziewam się po niej WSZYSTKIEGO i zakładając, że było jak napisałeś, to wcale nie jestem zaskoczona. Twój opis brzmi mocno niepokojąco, ale na ten moment jeszcze sama nie wiem, co mam o tym myśleć.

Generalnie wydaje się, że trafił swój na swego, a cała ta sytuacja bardziej mnie bawi niż mam zamiar się nią emocjonować wink

Tak waze 90 kg , mam 45 plus lat i kradne cudze zdjecia z Facebooka, a napisalam wszystkim na forum,ze mam 35 lat  big_smile

Nastepnie zaproponowalam rozmowe na video call ,bo wszak NIE moglam sie doczekac aż wszystkie moje klamstwa wyjda na jaw

Do slad po bliznie- nie ty mnie zbanowales, tylko ja ciebie zbanowalam zaklamany jelopie, nie wmawiaj mi choroby psychicznej i innym tutaj na forum tylko dlatego, ze podczas rozmowy  kot mi siedzial na kolanach i nie siedzialam sztywno jak slupek. Wiesz normalni ludzie ,kiedy rozmawiaja to gestykuluja, a nie siedza jak kije sztywno

90kg błaaaha prawie uwierzylam az musialam do lustra lecieć i sie z innymi kobietami 90 kg porównać z neta- jedyne co ciebie usprawiedliwia to fakt,ze możliwe, ze przez kamere moglo to inaczej wygladac tym bardziej,ze dzwonilam z tabletu, ale wystarczylo się zapytać "Julia czy Ty ważysz wiecej niz pisalas " ? To wiesz co bym zrobila przelozyla bym karte sim do innego telefonu lub przynajmniej sprawdzila kamere-mniejsza o to, bo ja wiem,ze nie waze 90 kg, nie mam 45 lat i napewno nie jestem zlodziejem cudzych zdjęć- dla ciebie i innych moge wazyc i 300 kg oraz miec 80 lat.

O co w tym chodzi to fakt, ,że okazales sie byc kompletnym falszywcem ,ktory co innego mi pisał i mowil, a następnie polecial na forum zdawac relacje innym,ze mam problemy ze sobą i probowal wyciagnac e mail od obcej kobiety ,zeby tylko mnie opisac jako osobe chora psychicznie.
I nadal podtrzymuje, ze nie jesteś nowym uzytkownikiem,a trollem

To tak wszystkim dla wyjaśnienia.
A jeżeli tu wroce na stałe to z przyjemnoscia porozmawiam z kazdym przez video chat sprawdzajac wczesniej kamere wtedy zobaczycie jaka jestem stara i gruba normalnie wieloryb big_smile.... ja pierdole jak to nie ma sensu wyobrazcie sobie "ze pisze do kogoś, ze np mam 35 lat i waze 50 plus kg ,a wiem ,ze to nieprawda i proponuje tej osobie video rozmowe,żeby moje klamstwa wyszly na jaw"  - niewiem kto tutaj bedzie wiekszym oslem od ciebie i w to uwierzy , a teraz mozesz wrócić do starego nicku i udawac ,ze cie tu nie ma big_smile big_smile

Nie wracam jeszcze na forum. Musze miec przerwe, jeżeli tu bede pisać to z doskoku- potrzebuje przerwy od falszywcow i trolli

38

Więc nie wiedząc, co robiąc w takiej sytuacji, po prostu chciałem się kogoś za wszelką cenę szybko poradzić, i poprosiłem o kontakt solaris. Ona to olała  i przy okazji mnie wyśmiała, ale spoko.

Nie wyśmiałam Cię, tylko potraktowalam żartobliwie, pisząc, co tu sie odjaniepawla. A co sobie wyobrażałeś? Wyjaśniłam, że nie znam Julki, żeby prywatnie udzielać Ci w jej temacie porad. Nawet nie wypada, żebym pokątnie jakieś dyskusje prowadziła z Tobą o niej. Ciebie zresztą też nie znam. Wygłupialiście się ciągle, jedno latało za drugim, jak kot z pęcherzem, trudno nawet określić o co w tym chodziło, czy to jakieś trolowanie wzajemne w ramach rozrywki czy co, i nagle mam podac swoj mail, żeby Ci radzić, jak sama nie ogarniam o co w tym chodzi. Dlatego nie, sorki.

Napisze raz jeszcze ,bo niewiem czy się wysłało

Tak waze 90 kg , mam 45 plus lat i kradne cudze zdjecia z Facebooka, a napisalam wszystkim na forum,ze mam 35 lat  big_smile

Nastepnie zaproponowalam rozmowe na video call ,bo wszak NIE moglam sie doczekac aż wszystkie moje klamstwa wyjda na jaw

Do slad po bliznie- nie ty mnie zbanowales, tylko ja ciebie zbanowalam zaklamany jelopie, nie wmawiaj mi choroby psychicznej i innym tutaj na forum tylko dlatego, ze podczas rozmowy  kot mi siedzial na kolanach i nie siedzialam sztywno jak slupek. Wiesz normalni ludzie ,kiedy rozmawiaja to gestykuluja, a nie siedza jak kije sztywno

90kg błaaaha prawie uwierzylam az musialam do lustra lecieć i sie z innymi kobietami 90 kg porównać z neta- jedyne co ciebie usprawiedliwia to fakt,ze możliwe, ze przez kamere moglo to inaczej wygladac tym bardziej,ze dzwonilam z tabletu, ale wystarczylo się zapytać "Julia czy ty ważysz wiecej niz pisalas " ? To wiesz co bym zrobila przelozyla bym karte sim do innego telefonu lub przynajmniej sprawdzila kamere-mniejsza o to, bo ja wiem,ze nie waze 90 kg, nie mam 45 lat i napewno nie jestem zlodziejem cudzych zdjęć- dla ciebie i innych moge wazyc i 300 kg oraz miec 80 lat.

O co w tym chodzi to fakt, ,że okazales sie byc kompletnym falszywcem ,ktory co innego mi pisał i mowil, a następnie polecial na forum zdawac relacje innym,ze mam problemy ze sobą i probowal wyciagnac e mail od obcej kobiety ,zeby tylko mnie opisac jako osobe chora psychicznie.
I nadal podtrzymuje, ze nie jesteś nowym uzytkownikiem,a trollem

To tak wszystkim dla wyjaśnienia.
A jeżeli tu wroce na stałe to z przyjemnoscia porozmawiam z kazdym przez video chat sprawdzajac wczesniej kamere wtedy zobaczycie jaka jestem stara i gruba normalnie wieloryb big_smile.... ja pierdole jak to nie ma sensu wyobrazcie sobie "ze pisze do kogoś, ze np mam 35 lat i waze 50 plus kg ,a wiem ,ze to nieprawda i proponuje tej osobie video rozmowe,żeby moje klamstwa wyszly na jaw"  - niewiem kto tutaj bedzie wiekszym oslem od ciebie i w to uwierzy , a teraz mozesz wrócić do starego nicku i udawac ,ze cie tu nie ma big_smile big_smile

Nie wracam jeszcze na forum. Musze miec przerwe, jeżeli tu bede pisać to z doskoku- potrzebuje przerwy od falszywcow i trolli

40

Fajnie, że wpadłaś. No i stał się cud smile Trzymaj się Julka.

41 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-05-12 18:24:52)

Edytowalem i zmieniłem zdanie nie chce mi się gadac sorki za zamieszanie

42 Ostatnio edytowany przez Motocyklistka (2025-05-12 18:31:54)

Priscilla napisał/a:

Po pierwsze z tego, co czytałam to Ty proponowałeś Julce przejście na prv. Jaki był Twój cel wiesz tylko Ty.
Po drugie, co wg mnie ważniejsze, jeśli jakkolwiek zaniepokoiło Cię zachowanie Julki, jeśli  szczerze chciałeś jej pomóc wystarczyło napisać maila. Jest taka opcja wchodząc w profil danej osoby. Można było zrobić to dyskretnie. To, jak Ty napisałeś w moim odbiorze miało lekko prześmiewczy charakter.

Nie przepadam za Julką, nie lubię jej wpisów, niemniej nie zgadzam się na traktowanie ludzi w ten sposób. Na prowokowanie sytuacji bardzo niezręcznej, bo jest słowo przeciwko słowu wywleczone na forum obcych sobie ludzi. Jeśli w Twojej ocenie Julka wymaga pomocy, to sposób poinformowania wskazuje o tym, że i Ty masz jakieś problemy natury społecznej.
Zrobiło Ci się lepiej?
W nosie mam ile kto waży i jakie zdjęcia pokazuje w prywatnych rozmowach. Jestem w stanie nawet zrozumieć wysłanie jakiegokolwiek zdjęcia randomowej osobie z neta.
Szanujmy się i przestańmy gnoić w necie, bo później  scrollując kolejne artykuły o osobach, które "nie dały rady" i wylogowały się z tego świata kręcimy głowami zadając pytania w próżnię "co się dzieje z tym światem?".
Pozdrawiam.

43 Ostatnio edytowany przez Samba (2025-05-12 20:28:33)

Ślad_po_bliźnie, dlaczego próbujesz upokorzyć publicznie Julię pisząc o jej chorobie? W ogóle dlaczego dzielisz się na forum informacjami na jej temat? Co ma to dać zarówno forumowiczom jak i samej Julii, w czym ma to pomóc?

44

Jednym słowem, obydwoje mają deficyty i są  jednakowo niewiarygodni. Nie warte komentowania.

Samba napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Chlopie po co to robisz? Tindera tu wykręcić chciałeś? A łopatkę w piaskownicy tez Ci zabrała?

Właśnie miałam spytać o to samo - po co to zrobił i dalej robi i co chce uzyskać.

Ślad_po_bliźnie, dlaczego próbujesz upokorzyć publicznie Julię pisząc o jej chorobie? W ogóle dlaczego dzielisz się na forum informacjami na jej temat? Co ma to dać zarówno forumowiczom jak i samej Julii, w czym ma to pomóc?

Hej. Ja nie mam żadnej choroby psychicznej, tak jak on probuje wmowic na forum, o reszcie nie będę komentowac, bo jak ktoś napisał jest słowo przeciwko słowu,a to nie ma sensu. Kilka postow powyżej  też napisałam dłuższy post wyjasniajacy jął chcesz to poczytaj  z innymi.Napewno nie dam sobie wmowic choroby psychicznej,ani innych rzeczy. Zastanawiam się tylko,który to troll na forum lubil się bawic w psychologiczne analizy. I nie odchodze z forum,wczoraj z nerwów tak pisalam, ale pomyślałam, że ta akcja mogła być właśnie po to,żebym odeszla z tad-a ja trollom nie dam satysfakcji  big_smile. Po trollu to się mogę wszystkiego spodziewac nawet tego,że mógł wysłać ludziom po forum moje zdjecia,które mógł przerobić (jest szansa 50/50,że to zrobil) pewności nie mam

46

Julcia jesteś jeśli coś osobiście powiedziałem nie tak to przepraszam ja zawsze cię lubiłem i lubię smile jak będziesz chciała to wejdz na moi temat jesteś tam zawsze mile widziana narka big_smile

47 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-05-12 18:50:56)

KoralinaJones napisał/a:

To tak nie działa. Ja np zasadzam się na Ciebie non stop, czychając na Twą cnotę i nic kompletnie z tego nie wychodzi:(

A jak to działa lub jak powinno działać?

Ale są też inne prawdy, jest ich trochę. To, że pokazałaś mi zdjęcia obcej kobiety z facebooka.

(...)

Czyli że chciałeś wszystkich ostrzec, że Julka jest "matrymonialną" oszustką?

Daleka jestem od przychylenia się do wniosku, że była to z góry ukartowana intryga przeciwko Julce, ale... kilka nicków od razu wyraziło swoją niewypowiedzianą ulgę po jej zniknięciu. Może jednak kwestia do przemyślenia.

48

Bert44 napisał/a:

Zamieszanie zarąbiste
tylko tyle mnie ominęło ehhh pech big_smile

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

(...)

Daleka jestem od przychylenia się do wniosku, że była to z góry ukartowana intryga przeciwko Julce, ale... kilka nicków od razu wyraziło swoją niewypowiedzianą ulgę po jej zniknięciu. Może jednak kwestia do przemyślenia.

Oczywiście  że to była akcją.... 90 kg plus 45 lat i choroba psychiczną  blahahaha  no niech tak będzie  big_smile teraz to już nawet zaczyna być śmieszne jak go czytam , chociaż  nie zaprzeczę opinie trolle mi tu zepsuly, ale NIE nigdzie się nie wybieram nadal tu bede,tyle,że nie tak często, i będziecie wszyscy musieli znosic 90 kilogramowego trolla big_smile big_smile. Kilka postów powyżej napisalam długi post wyjasniajacy wypowiedz ślad po bliznie chcesz to poczytaj

50 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-05-12 18:59:24)

KoralinaJones napisał/a:

(...)

Oczywiście  że to była akcją.... 90 kg plus 45 lat i choroba psychiczną  blahahaha  no niech tak będzie  big_smile teraz to już nawet zaczyna być śmieszne jak go czytam , chociaż  nie zaprzeczę opinie trolle mi tu zepsuly, ale NIE nigdzie się nie wybieram nadal tu bede,tyle,że nie tak często, i będziecie wszyscy musieli znosic 90 kilogramowego trolla big_smile big_smile. Kilka postów powyżej napisalam długi post wyjasniajacy wypowiedz ślad po bliznie chcesz to poczytaj

Przeczytałam wszystkie posty w tym temacie. Dodam także, że Twój głos, który miałam okazję słyszeć, nie brzmiał jak głos kobiety 45+ a młodej kobiety, dokładnie takiej około 30-letniej.

51

wypowiedz ślad po bliznie chcesz to poczytaj

A jak wygląda ten ancymon ? big_smile

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Przeczytałam wszystkie posty w tym temacie. Dodam także, że Twój głos, który miałam okazję słyszeć, nie brzmiał jak głos kobiety 45+ a młodej kobiety, dokładnie takiej około 30-letniej.

Bo tyle mam właśnie lat dokładnie to 35.

53

paslawek napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Zamieszanie zarąbiste

Dobre nie?

54

KoralinaJones napisał/a:

a nawet 34 i pół tongue big_smile

Bert44 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Zamieszanie zarąbiste

Dobre nie?

Co jest dobre,ze waze 90 kg i mam 45 lat w dodatku jestem oblakana?

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie no 35 starość sie zbliza ani sie obejrze juz bedem w Niebie big_smile

57

Naprawdę, Julka jest tylko jedna big_smile

58 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-05-12 19:15:43)

Bert44 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Zamieszanie zarąbiste

Dobre nie?

I to dręczące wszystkich pytanie - kto za tym stoi, co nie? wink

59 Ostatnio edytowany przez paslawek (2025-05-12 19:20:55)

paslawek napisał/a:

Nie no 35 starość sie zbliza ani sie obejrze juz bedem w Niebie big_smile

Najciekawsze przed Tobą big_smile
Julka Ty łobuzico zostawić Ciebie na raptem 3 tygodnie a już narozrabiałaś big_smile fest

Julka - Widzisz, asekurujesz się tym, że ja niby chce umieścić jakieś Twoje przerobione zdjęcia - otóż nie, nie chcę umieszczać żadnych.
Wiem jednak, byłabyś w stanie zaprzeć się swojego wyglądu przed innymi, twierdząc, że to przerobione zdjęcia, a tak normalna osoba nie robi.
Ty dobrze wiesz że mam rację, i ja wiem.

A ludzie, którzy wypowiadają się w tym temacie prezentują co do jednego wspaniałe kolesiostwo - Ciebie znają lata mnie 10 dni, więc ja jestem bee ty super, nie ważne,  co kto robi i jak się zachowuje.

z mojej strony eot wiecej tu nie zaglądam nawet.

61

Też bym się wkurzyła jakby mi facet przysłał nie swoje lub przerobione zdjęcie, ale czy byłby to temat na aferę na forum? tongue

To poproś ją o rozmowę twarzą w twarz, a potem się wypowiadaj.

A jeżeli tu wroce na stałe to z przyjemnoscia porozmawiam z kazdym przez video chat

No i git.
Jako jedna z najbardziej poważnych, dystyngowanych i zaufanych postaci tego forum, piszę- dobrze. Zgadzam się.
Żeby dobrze ocenić wiek i wagę, nasze spotkanie powinno przebiegać w nieco ...odkrytej atmosferze.
Aczkolwiek jestem w stanie się zgodzić na to, byś okryła swą kibić.
Czyli, majtasy dozwolone!

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No właśnie nie działa- cnoty'm Twej nie uszczknął:(

Gdybym wiedział jak, krzyczałabyś w moich objęciach, dziękując bogom wszelakim,
żeś w końcu dotarła do raju!
A tak,
Śmak, wspak i na wznak,
Ni panimaju!

63

KoralinaJones napisał/a:

No właśnie nie działa- cnoty'm Twej nie uszczknął:(

Gdybym wiedział jak, krzyczałabyś w moich objęciach, dziękując bogom wszelakim,
żeś w końcu dotarła do raju!
A tak,
Śmak, wspak i na wznak,
Ni panimaju!

Zawstydzasz mnie.

64

Bert44 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Zamieszanie zarąbiste

Dobre nie?

Co jest dobre,ze waze 90 kg i mam 45 lat w dodatku jestem oblakana?

Julka skad Ty te wnioski wyciągasz? Nie o Tobie mowie

65

Julka - Widzisz, asekurujesz się tym, że ja niby chce umieścić jakieś Twoje przerobione zdjęcia - otóż nie, nie chcę umieszczać żadnych.
Wiem jednak, byłabyś w stanie zaprzeć się swojego wyglądu przed innymi, twierdząc, że to przerobione zdjęcia, a tak normalna osoba nie robi.
Ty dobrze wiesz że mam rację, i ja wiem.

A ludzie, którzy wypowiadają się w tym temacie prezentują co do jednego wspaniałe kolesiostwo - Ciebie znają lata mnie 10 dni, więc ja jestem bee ty super, nie ważne,  co kto robi i jak się zachowuje.

z mojej strony eot wiecej tu nie zaglądam nawet.

Ja bym się nie zdziwiła jakby Julka tę aferę sama rozkręciła ze swoim alter ego tongue
Coś za błyskawicznie to poszło big_smile

Posty [ 1 do 65 z 351 ]

Strony 1 2 3 … 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Chciałam napisac ,że odchodze z forum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024