Julia life in UK napisał/a:Niech ktos mi napisze, ze to wszystko nie jest zaplanowana akcja. Rejestruje sie nowy uzytkownik-ślad_po_bliźnie i juz na pierwszy dzien wyciaga na wierzch moje starsze tematy, próbuje pisać na tematy religijne tak jak ja, w tym samym dniu pyta mnie sie o maila- wyobrazacie sobie w pierwszym dniu takie osiagniecia.
Nastepnie wysyla mi jakies swoje profesjonalne, zrobione zdjecia u fotografa i pyta o moje zdjecia-wyslalam 3,ale szybko je skasowalam,wiec on do mnie pisze "ze nie ma moich zdjec", wiec na drugi raz wyslalam mu czarno-biale niezbyt wyraźnie zdjęcie. On zawracal mi 4 litery, ze chce wiecej zdjec-no,ale ja juz trolla nosem dawno czułam, wiec tak to ja zaproponowalam video rozmowę i teraz uwaga na prosty chlopski rozum- gdybym wazyla 90 kg i miala plus 45 lat to czy zaproponowala bym video rozmowe,czy nie, zakladajac ,ze wczesniej klamalam ?
Tak=
NIE=
Mozecie sie wpisywac-glosowanie otwarte 
A teraz najlepszy punkt akcji-video rozmowa: jakiz był troll milutki, ilez prawil komplementow,że szok po prostu (taaaa zaraz pewnie napisze, ze z grzecznosci)
... a co zrobil po video rozmowie szybciutko polecial na forum ,co by się na zakrecie nie wyrobil pytać o maila Solaris-co chcial zrobic? Napisac jej "ze mam problemy psychiczne" wyobrazcie sobie obcej kobiecie z neta
. Na forum pod jednym moim tematem tez zaczął pisać innym "ze ja potrzebuje pomocy" ooo jaki troskliwy zobaczyccie chorobe psychiczna człowiekowi zdiagnozuje i jeszcze jak sie zatroszczy o czlowieka,ze az cale forum się dowie "ze ja mam problemy i potrzebuje pomocy"
nagle prysnely komplementy przez video eh skończyło się rumakowanie i stałam się 90 kg 45 letnim oslem
Ale tak to było wszystko przypadkowe no he he ciekawe ile w to uwierzy?
Ja na video call jestem gotową z każdym-chętnych zapraszam tylko trzeba umowic termin- niewiem może za tydzień, dwa-jakby nie było to nie dam rady zrzucić 90kg w tak krótkim czasie prawda
Także chętnych kandydatów proszę się wpisywać na listę pod spodem
1. Kandydat nr 1
2. Kandydat nr 2
3. Kandydat nr 3
4. Kandydatki też mogą być
Zaraz będzie nam wmawiać,że jestem psychicznie chora,bo w czasie rozmowy wzielam se kota na ręce

Julciu, jakby nie było przeżyłem z Tobą wspaniałe chwile na whatsapie, gaworząc wiele godzin o wszystkim i niczym. Dzięki za to.
Tak do pewnego miejsca to prawda - wysłałaś mi swoje 3 i szybko jest skasowałaś z tym, że to nie były Twoje zdjęcia jak się potem okazało.
Tylko dodaj, że ja przed Video-rozmową sam prosiłem, żebyś przysłała mi swoje wyraźne, a ty nie i nie - bo ty chcesz Video-call. No to ok.
I teraz najlepsze - wyobraźcie sobie moje zdziwienie, kiedy kobieta którą znacie ze zdjęć nie przypomina w ogóle kobiety z foto, ani wagą, ani wiekiem.
I tak - udawałem, że wszystko gra - mea kupa - bo próbowałem zrozumieć, co się dzieje. Po Twojej gestykulacji doszedłem do wniosku, że coś nie gra z tobą, i tak masz racje - powiedziałem Ci że nie musisz chudnąć 5kg, co ty zasugerowałaś - bo ja bym musial Ci dodać 0 do tej 5. I powiedziałem, że dobrze wyglądasz.
A po tym, jak 5 raz podczas kilku minut wzięłaś kota na rece, potem wstałaś, usiadłaś, itd w kółko wiedziałem że to coś a'la stan psychotyczny.
I tak wpadłem na durny pomysł poradzenia się kogos, co robić. A z solaris wydawało mi się że mam dobry kontakt.
A to, że zbierasz chetnych do rozmow z Toba za 2 tyg jest mega wiarygodne, serio.
Taką video rozmowę można przeprowadzić w 2 minuty w dowolnej chwili.
Róbcie tu sobie zresztą, co chcecie. Nie ma tu ani jednej osoby, dla której chciałbym udowodnić, że mam rację.