Julia life in UK napisał/a:No celowo pisze dla Ciebie właśnie po to,zebys za mna latala i komentowala
Hahahahaha...
![]()
No to pożartowaliśmy, pośmialiśmy się, a teraz będzie na poważnie. Ja to bym bardzo chciała znaleźć choć jeden wątek, w którym dzieje się coś ciekawego, a w którym Cię NIE maPrzecież Ty wyskakujesz z lodówki, co znaczy, że za Tobą nie trzeba ganiać, bo Ty po prostu jesteś WSZĘDZIE, w każdym miejscu forum i w którykolwiek wątek się nie wejdzie, to tam jesteś, a jak ma się szczęście i Cię tam nie ma, to z niemal 100% prawdopodobieństwem za chwilę się pojawisz, a przy tym czy masz coś do powiedzenia, czy nie, to i tak naparzasz w klawiaturę, żeby wtrącić swoje trzy grosze.
Notabene już Ci zwracano uwagę, żebyś bez sensu nie komentowała każdego posta, bo to jest irytujące.
Sa takie tematy w których mnie nie ma-serio. A po to jest forum,zeby pisać kto gdzie chce. Chyba nie sądzisz, ze bede tylko pod własnymi tematami pisala - jak nie chcesz mnie widziec na forum tzn moich wpisow to zamknij oczy i nie czytaj , a każdego postu napewno nie komentuje