Raz zachowuję się normalnie nagle zaczynam płakać wiem że nie powinienem bo jestem facetem ale jestem tylko człowiekiem
Ale jestem w takiej sytuacji jakiej jestem i ńic narazie nie poradzę ![]()
Masz okres zaloby-to normalnie. Jak za miesiac nie przejdzie lub bedzie gorzej idz do lekarza. Moze to poczatek depresji
Masz okres zaloby-to normalnie. Jak za miesiac nie przejdzie lub bedzie gorzej idz do lekarza. Moze to poczatek depresji
Julcia pójdę do swojego psychiatry to mu powiem
Julia life in UK napisał/a:Masz okres zaloby-to normalnie. Jak za miesiac nie przejdzie lub bedzie gorzej idz do lekarza. Moze to poczatek depresji
Ok a kiedy idziesz?
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Masz okres zaloby-to normalnie. Jak za miesiac nie przejdzie lub bedzie gorzej idz do lekarza. Moze to poczatek depresji
Ok a kiedy idziesz?
Umówiony jestem w kwietniu
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Julcia pójdę do swojego psychiatry to mu powiem
Ok a kiedy idziesz?
Umówiony jestem w kwietniu
To powiedz wtedy troche dlugo czekania
Raz zachowuję się normalnie nagle zaczynam płakać wiem że nie powinienem bo jestem facetem ale jestem tylko człowiekiem
Ale jestem w takiej sytuacji jakiej jestem i ńic narazie nie poradzę
Straciłeś mamę, to chyba normalne, że sobie popłakujesz. Z czego jak z czego, ale z tego nie robiłbyś samemu sobie problemu.
Ja też uważam, że to efekt przeżywania żałoby. W końcu straciłeś swoją mamę. To trudne i ciężkie. Dla każdego.
To była moja najlepsza przyjaciolka
10 2025-02-08 18:51:05 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-08 18:54:26)
siedem etapów żałoby:
pierwszy etap żałoby — szok,
drugi etap żałoby — zaprzeczenie,
trzeci etap żałoby — złość,
czwarty etap żałoby — negocjowanie,
piąty etap żałoby — depresja,
szósty etap żałoby — testowanie,
siódmy etap żałoby — akceptacja.
Mam jeszcze wielki ból
![]()
To zrozumiałe. Przykro mi. Trzymaj się Miklosza. Czas jest najlepszym lekarzem.