Proszę o opinie - dziwny facet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę o opinie - dziwny facet

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 153 ]

66

Odp: Proszę o opinie - dziwny facet
Halina3.1 napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Facet nie chce z nia gadac na tematy damsko meskie. W zasadzie tyle wystraczy. Jest gadula ale nic wiecej od niej nie chce. Ona zrobi z siebie debilke a jak projekt nie pojdzie po jego mysli, nie bedzie zadowolony, to narobi sobie problemu. Jak nigdy nie pracowales na powazniejszym stanowisku, to moze nie ogarniasz podstawowych kwestii i stad wydaje ci sie, ze to ok podrywac zleceniodawcow ale w praktyce to jest ryzykowne.

Pracuje no powaznym stanowisku. W środowisku mocno miedzynarodowym.

Watpie.

Powiem więcej jestem prezesem małej firmy produkcyjnej która stworzyłem. Niestety nie do sprawdzenia.

Zobacz podobne tematy :

67

Ela210 napisał/a:

Bert, czy Ty nie masz takich kolegów, co są zajęci, w sensie mają jakieś baby wink ale jest jest okazja pogadać sobie z atrakcyjną kobietką, to buzia im sie nie zamyka i szukają kontaktu? ale bez żadnych zamiarów?
żona Cię poderwała?
ale może nie trułeś jej wcześniej do ucha godzinami, tylko widziała, że tam gdzieś się gapisz jak sroka na kość i coś Cie blokuje smile

Nie znałem jej. Dowiedziala sienod koleżanek gdzie i kiedy imprezuje i się pojawiła. Nie wgapialem się:)

68

Halina3.1 napisał/a:

Ten facet nie jest niesmialy, przeciez gada z nia o glupotach bez oporow.

Ja pierdziele 100 razy powiedziane - są w układzie zawodowym. Uslysz to. Może i nie ma to sensu ale nie wiemy

69

KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Proszę Cię, zlituj się. A co oni takiego zbudowali za ten czas między sobą jako kobieta i mężczyzna, żeby sobie teraz coś wyjaśniać, żeby jedno do drugiego mogło mieć takie "roszczenie". Bo chyba sobie żarty robisz, że podstawą tego miałyby być wątpliwości autorki.

Ty chyba pomijasz fakt, że doradzasz w ten sposób kobiecie która ma trzydzieści parę lat i jest w relacji biznesowej z klientem a nie gimnazjalistce.

Nic nie zbudowali ale dziewczyna ma wątpliwości. Przeciez pyta na forum co o tym myślimy. A tak naprawdę idziemy w poszlaki i nie wiemy. A co takiego mamy tu na szali? Dumę? Zła opinie będzie miała?

I nie ma znaczenia czy licealistka czy 40-tka.

Spoko przeciez dla mnie to sprawa raczej obojętna. Ja jestem facetem i wale do babki wprost. Nie ograniczają mnie normy społeczne. Tzn walilem jak bylem singlem. Myslalem ze w zwiazku z rownouprawnieniem zazdroscicie troche tej prostoty i braku podtekstow u nas. Nikt sobie nic nie pomysli o facecie który zaprasza na kawę.

A teraz powiem Wam najlepsze.  Jedynie dla Was (babek) taka sytuacja będzie żenująca.  Każdy facet się ucieszy i żaden nie pomysli źle o babce ktora zaprasza na kawe (w szczególności jak już trochę przegadali i zna ja troche). No może jacyś potluczeni pomyśleliby źle. I większość babek. Bo trzeba się szanowac

I jak Ty to sobie wyobrażasz big_smile. Jak ona ma o to zapytać? Prostu z mostu? Czyli jak? Naprawdę chciałabym wiedzieć.

Ale co? Jak wyglądałaby rozmowa? Jak po projekcie zadzwoni i zaprosi na kawę to uslyszy tak albo nie. Jak będzie tak a na kawie  dalej będzie unikal tych rozmów to sobie mila kawkę wypiją i się rozejdą. Jak to po kontrakcie. Z facetem poszedlbym na wódkę. A jeżeli hamulec był z przyczyn zawodowych to może coś z tego będzie.

Kurde tu nie chodzi o to ze on jest piekny, bogaty (a może tak?). Autorka pisze ze świetnie się dogadują. Warto chyba spróbować?

70

Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Nic nie zbudowali ale dziewczyna ma wątpliwości. Przeciez pyta na forum co o tym myślimy. A tak naprawdę idziemy w poszlaki i nie wiemy. A co takiego mamy tu na szali? Dumę? Zła opinie będzie miała?

I nie ma znaczenia czy licealistka czy 40-tka.

Spoko przeciez dla mnie to sprawa raczej obojętna. Ja jestem facetem i wale do babki wprost. Nie ograniczają mnie normy społeczne. Tzn walilem jak bylem singlem. Myslalem ze w zwiazku z rownouprawnieniem zazdroscicie troche tej prostoty i braku podtekstow u nas. Nikt sobie nic nie pomysli o facecie który zaprasza na kawę.

A teraz powiem Wam najlepsze.  Jedynie dla Was (babek) taka sytuacja będzie żenująca.  Każdy facet się ucieszy i żaden nie pomysli źle o babce ktora zaprasza na kawe (w szczególności jak już trochę przegadali i zna ja troche). No może jacyś potluczeni pomyśleliby źle. I większość babek. Bo trzeba się szanowac

I jak Ty to sobie wyobrażasz big_smile. Jak ona ma o to zapytać? Prostu z mostu? Czyli jak? Naprawdę chciałabym wiedzieć.

Ale co? Jak wyglądałaby rozmowa? Jak po projekcie zadzwoni i zaprosi na kawę to uslyszy tak albo nie. Jak będzie tak a na kawie  dalej będzie unikal tych rozmów to sobie mila kawkę wypiją i się rozejdą. Jak to po kontrakcie. Z facetem poszedlbym na wódkę. A jeżeli hamulec był z przyczyn zawodowych to może coś z tego będzie.

Kurde tu nie chodzi o to ze on jest piekny, bogaty (a może tak?). Autorka pisze ze świetnie się dogadują. Warto chyba spróbować?

Czyli na tej kawie miałaby go dalej cisnąć i wchodzić z buciorami w życie?

71

Halina3.1 napisał/a:

Ten facet nie jest niesmialy, przeciez gada z nia o glupotach bez oporow.

Ja akurat jego nie miałam na myśli ale to, że gada o głupotach nie świadczy że jest śmiały w stosunkach romantycznych, ogólnie mówiąc.

72

KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No juz ok. Masz racje. Niech nic nie robi.

Może za 3 lata spotka w kinie jego siostrę a ona zapyta: co ty mu zrobiłaś miesiacami o tobie gadal? Ona zapyta: a co u niego?
Aaaaaa ma żonę i synka. 

Teraz Ty powiesz- to mogł zadzwonić. A ja powiem: mógł ale tego nie zrobil

Takie życie. Kto nie ryzykuje nie pije szampana (choć ryzyko jest jakieś....niewielkie?)

73

Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Może za 3 lata spotka w kinie jego siostrę a ona zapyta: co ty mu zrobiłaś miesiacami o tobie gadal? Ona zapyta: a co u niego?
Aaaaaa ma żonę i synka. 

Takie życie. Kto nie ryzykuje nie pije szampana (choć ryzyko jest jakieś....niewielkie?)

Serio, udzielasz porad rodem z Bravo Girl.

74 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-05 00:32:49)

KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Aaaaaa ma żonę i synka. 

Przecież to tylko zaproszenie na kawe

Autorko dziewczyny mnie przekonały. Gosciu nie jest zainteresowany. Odpusc. Nic dobrego z tego nie będzie tylko wstydu sobie narobisz

75 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-05 00:33:00)

Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Aaaaaa ma żonę i synka. 

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zaprosił ją na kawę, jeśli mu się podoba i chce ją bliżej poznać. Wtedy być może zechce zmienić zdanie, i z własnej nieprzymuszonej woli, nie naciskany, opowie o swoim życiu uczuciowym.

Bo o tym że ona się nim interesuje, wie już na 100%.

76

Jezu, ludzie!

Który facet dzwoniłby sam z siebie do obcej baby tylko po to żeby sobie ''pogadać'', bo jest towarzyski????
Rozumiem, że mógłby strzelić dłuższą pogawędkę, jakby się przypadkiem spotkali gdzieś przy windzie czy coś w ten deseń, to wtedy ok.

Czy ja mam jakiś gorszy dzień, czy Wy tu dzisiaj idziecie po rekord Guinessa w głupocie???

77 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-05 00:35:42)

noben napisał/a:

Jezu, ludzie!

Który facet dzwoniłby sam z siebie do obcej baby tylko po to żeby sobie ''pogadać'', bo jest towarzyski????
Rozumiem, że mógłby strzelić dłuższą pogawędkę, jakby się przypadkiem spotkali gdzieś przy windzie czy coś w ten deseń, to wtedy ok.

Czy ja mam jakiś gorszy dzień, czy Wy tu dzisiaj idziecie po rekord Guinessa w głupocie???

On nie dzwoni sam z siebie. Rozmowy są przy okazji kontaktów biznesowych. Pisała o tym.

Poza tym skoro jest taaaaaaaaaaaaaaki towarzyski, to czemu jeszcze nie ma tej kawy?

78

KoralinaJones napisał/a:
Bert44 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zaprosił ją na kawę, jeśli mu się podoba i chce ją bliżej poznać. Wtedy być może zechce zmienić zdanie, i z własnej nieprzymuszonej woli, nie naciskany, opowie o swoim życiu uczuciowym.

Bo o tym że ona się nim interesuje, wie już na 100%.

No ok. Może tak będzie

79

Faceci chyba bardziej boją się odrzucenia.

80

Bert44 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Bert, czy Ty nie masz takich kolegów, co są zajęci, w sensie mają jakieś baby wink ale jest jest okazja pogadać sobie z atrakcyjną kobietką, to buzia im sie nie zamyka i szukają kontaktu? ale bez żadnych zamiarów?
żona Cię poderwała?
ale może nie trułeś jej wcześniej do ucha godzinami, tylko widziała, że tam gdzieś się gapisz jak sroka na kość i coś Cie blokuje smile

Nie znałem jej. Dowiedziala sienod koleżanek gdzie i kiedy imprezuje i się pojawiła. Nie wgapialem się:)

i co dalej? dlaczego uważasz że to ona Ciebie poderwała? samym pojawieniem się chyba nie?

81

wieka napisał/a:

Faceci chyba bardziej boją się odrzucenia.

Na pewno. Bo to trafia w ich najczulszy punkt

82 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-05 07:22:43)

Ela210 napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

żona Cię poderwała?

i co dalej? dlaczego uważasz że to ona Ciebie poderwała? samym pojawieniem się chyba nie?

No nie smile Zagadała, poplotkowaliśmy, pośmialiśmy się i dalej to już ja zadzwoniłem.  Dopiero duzo później dowiedziałem się że nie spotkaliśmy się przypadkiem. Ale to ona zagadała bez przypadku więc mówię że mnie poderwala. I tak bylo

83 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2025-02-05 09:49:43)

Czyli ona się tylko zaznaczyła w Twoim życiu,  a potem Ty zadzialaleś.
Umożliwiła Wam poznanie się.
Tak robią kobiety.
A oni się już znają, ona dala znać w rozmowach że interesuje się nim prywatnie.
A on nic.
Naprawdę jak napisano wyżej, On już wie , że ma ścieżkę wolną, nawet siostra ba wypytywana.
Wystarczy skończyć ten projekt i poczekać na jego gest..
Jeśli go nie będzie to znaczy że nic z tego.
Co innego, gdyby On w potoku tych słów rzucał  jakieś  sugestie typu spotkajmy się
Albo fajnie jest nad morzem czy na nartach, a ona nic w kierunku tego działania, tylko wypytuje go o prywatne sprawy..
Poza tym, czy oni tylko gadają, czy spotykają sie na żywo? Czy w ogóle się widzieli, czy to praca zdalna?
Jeśli się nie widzieli, to trzeba die zobaczyć, pod byle pretekstem.
Ale może nie doczytałam

Edit:
Zresztą w uwodzeniu to właśnie czekanie jest fajne:)
Pod warunkiem że nie ma die gluchoty na propozycje które padają od faceta i piłka ewidentnie jest po stronie kobiety.
Tyle gada, to może padły?
Może trzeba umieć słuchać?

Edit 2.
Nie znacie się na żywo.
Myślę że może ta propozycja spotkania paść przy odbiorze pracy.
Wtedy wszystko się wyjaśni.

84

Ela210 napisał/a:

Czyli ona się tylko zaznaczyła w Twoim życiu,  a potem Ty zadzialaleś.
Umożliwiła Wam poznanie się.
Tak robią kobiety.
A oni się już znają, ona dala znać w rozmowach że interesuje się nim prywatnie.
A on nic.
Naprawdę jak napisano wyżej, On już wie , że ma ścieżkę wolną, nawet siostra ba wypytywana.
Wystarczy skończyć ten projekt i poczekać na jego gest..
Jeśli go nie będzie to znaczy że nic z tego.
Co innego, gdyby On w potoku tych słów rzucał  jakieś  sugestie typu spotkajmy się
Albo fajnie jest nad morzem czy na nartach, a ona nic w kierunku tego działania, tylko wypytuje go o prywatne sprawy..
Poza tym, czy oni tylko gadają, czy spotykają sie na żywo? Czy w ogóle się widzieli, czy to praca zdalna?
Jeśli się nie widzieli, to trzeba die zobaczyć, pod byle pretekstem.
Ale może nie doczytałam

Edit:
Zresztą w uwodzeniu to właśnie czekanie jest fajne:)
Pod warunkiem że nie ma die gluchoty na propozycje które padają od faceta i piłka ewidentnie jest po stronie kobiety.
Tyle gada, to może padły?
Może trzeba umieć słuchać?

Edit 2.
Nie znacie się na żywo.
Myślę że może ta propozycja spotkania paść przy odbiorze pracy.
Wtedy wszystko się wyjaśni.

No moze tak bedzie.

W sumie niepotrzebnie się spinam smile Najważniejsze żeby robić zgodnie ze soba. Dla mnie to naturalne ale facetem jestem. Wy macie troche inaczej. I spoko

85

Bert44 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Pracuje no powaznym stanowisku. W środowisku mocno miedzynarodowym.

Watpie.

Powiem więcej jestem prezesem małej firmy produkcyjnej która stworzyłem. Niestety nie do sprawdzenia.

Czyli jestes krolem wlasnego januszexu, ciezko to porownac do zasad ktore np panuja w korpo. Chociaz jak pracowalam w mniejszej firmnie to za zbytnie spoufalanie sie mozna bylo sie nabawic powaznych klopotow. Dwie osoby tak wylecialy.

Taaa prezesem chyba tego forum big_smile

87

Halina3.1 napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Watpie.

Czyli jestes krolem wlasnego januszexu, ciezko to porownac do zasad ktore np panuja w korpo. Chociaz jak pracowalam w mniejszej firmnie to za zbytnie spoufalanie sie mozna bylo sie nabawic powaznych klopotow. Dwie osoby tak wylecialy.

No nie jest to korpo ale ja zyje na walizkach i wiecznie spotkania, dogadywanie z różnymi przestawiecielami "branzy", klientami, na różnych szczeblach. Mało siedzę "na miejscu". Wyczucie powinno sie miec ja raczej trzymam dystans. Ale jak kogos znam latami to wiadomo że się zmienia. Wiem ile ma dzieci, co lubi zjesc, pomarudza na szefa i ich zasady (czesc moich klientów to wlasnie kopro). Ale nigdy nie posuwam się za daleko.

88

Halina3.1 napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Watpie.

Ja zyje na walizkach. Wiecznie jeżdżenie spotkania, rozne szczeble z drugiej strony, rozne kultury. To ze przedsiębiorstwo niewielkie nie znaczy że się zasad nie trzeba trzymać. Ja raczej trzymam dystans. Wiadomo że jak się kogos latami zna to wiem ile ma dzieci , co lubi zjesc, o czym można pożartować. Czasem słucham marudzenia na swoje korpo z drugiej strony:)

Ale w pracy nikomu nie powiem rzeczy które pisze na forum. Nikt nie wie jak mi z zona jak wygląda mój zwiazek, ile ich bylo.

89

Burza_ona napisał/a:
wieka napisał/a:

Czyli poświęcacie sobie zbyt dużo uwagi jak na zwykłą znajomość biznesową. Tobie widać też to odpowiada. Bo widać wkręcasz się w jakąś znajomość przyjacielską, a taka przyjaźń nie ma racji bytu.
Wiesz czy on jest stanu wolnego?

Mam wszytsko opisane ale nie chce mi dołączyć nawet w kilku częściach. Jest wolny. Nasze rozmowy te prywatne są przy okazji jak zdzwonimy się odn biznesplanu. Rozmawiamy na różne tematy ale np. jak próbowałam podpytać o sprawy d-m ucina. Tak samo tłumaczy się z całego swojego dnia pracy, co robił, z kim itd. Ale z 2 strony nie padła propozycja spotkania ( mieszkamy w innych miastach ale nie jakoś daleko od siebie )

raczej nie jest wolny skoro unika tego tematu.

90

Bert44 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Ja zyje na walizkach. Wiecznie jeżdżenie spotkania, rozne szczeble z drugiej strony, rozne kultury. To ze przedsiębiorstwo niewielkie nie znaczy że się zasad nie trzeba trzymać. Ja raczej trzymam dystans. Wiadomo że jak się kogos latami zna to wiem ile ma dzieci , co lubi zjesc, o czym można pożartować. Czasem słucham marudzenia na swoje korpo z drugiej strony:)

Ale w pracy nikomu nie powiem rzeczy które pisze na forum. Nikt nie wie jak mi z zona jak wygląda mój zwiazek, ile ich bylo.

Aha czyli sam trzymasz dystans i sie zbytnio nie spoufalasz ale autorce radzisz podrywać klienta, jakas pokraczna ta logika. W sumie to zachowanie podobne do jej klienta, bo on też z nią gada chętnie o głupotach ale nie zgłębia tematów osobistych.
Ona moze sie z nim umówić, pewnie, ale moze niech najpierw skończy ten projekt, poczeka zeby upewnić sie, ze wszystko ok i dopiero wtedy. A nie w trakcie ma zapraszać na randkę gościa który stanowczo unika tematów damsko męskich i ma z nią niedokończone sprawy na polu biznesowym. Niech się okaże, że jest niezadowolony albo trzeba coś poprawiać albo zacznie dopytywać o jakąś robotę extra, bo przecież już randkują. To strasznie głupie wystawiać sie na coś takiego.

91

Dokładnie.
Tym bardziej, że może okazać się,  że on ja zwyczajnie zmiękcza by uzyskać jakieś zawodowe profity.

92 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-06 21:23:46)

Halina3.1 napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Aha czyli sam trzymasz dystans i sie zbytnio nie spoufalasz ale autorce radzisz podrywać klienta, jakas pokraczna ta logika. W sumie to zachowanie podobne do jej klienta, bo on też z nią gada chętnie o głupotach ale nie zgłębia tematów osobistych.
Ona moze sie z nim umówić, pewnie, ale moze niech najpierw skończy ten projekt, poczeka zeby upewnić sie, ze wszystko ok i dopiero wtedy. A nie w trakcie ma zapraszać na randkę gościa który stanowczo unika tematów damsko męskich i ma z nią niedokończone sprawy na polu biznesowym. Niech się okaże, że jest niezadowolony albo trzeba coś poprawiać albo zacznie dopytywać o jakąś robotę extra, bo przecież już randkują. To strasznie głupie wystawiać sie na coś takiego.

Jaka pokraczna logika? Napisalem z 10 razy żeby pójść na kawe PO projekcie. Jak nie wierzysz to wroc do moich postów. Odradzałem cokolwiek dopoki są w układzie zawodowym.

A cały Twój adrugi akapit to dokładnie to samo co nspisalem 5 razy w tym watku.

Nie przekręcaj moich słów plis. Miło że się zgadzamy

93

Ela210 napisał/a:

Dokładnie.
Tym bardziej, że może okazać się,  że on ja zwyczajnie zmiękcza by uzyskać jakieś zawodowe profity.

Może być.

Poza tym, zgadzam się że nawiązywanie bliższego kontaktu z klientem jest bardzo nieprofesjonalne.

Autorko, szklanka zimnej wody?

94

Proponujecie jakieś staromodne sposoby. Na kawę się chodziło kiedyś, teraz lepiej od razu iść na lody (-;

UserNew napisał/a:

Proponujecie jakieś staromodne sposoby. Na kawę się chodziło kiedyś, teraz lepiej od razu iść na lody (-;

Sam se idz na lody. Teraz to sie drogie wycieczki jezdzi i rozne inne atrakcje razem

96

Julia life in UK napisał/a:
UserNew napisał/a:

Sam se idz na lody. Teraz to sie drogie wycieczki jezdzi i rozne inne atrakcje razem

Od razu wycieczki, eh.

UserNew napisał/a:
UserNew napisał/a:

Od razu wycieczki, eh.

Tak wycieczki i to zagraniczne najlepiej  big_smile

98

UserNew napisał/a:

Od razu wycieczki, eh.

Mogę zaproponować wycieczkę za granicę mojego miasta i to tyle na co mnie stać sad

UserNew napisał/a:
UserNew napisał/a:

Od razu wycieczki, eh.

Mogę zaproponować wycieczkę za granicę mojego miasta i to tyle na co mnie stać sad

Tez moze byc tylko atrakcje jakies dorzuc i bedziesz mogl isc na randke z dziewczyna jaka chcesz

100

UserNew napisał/a:

Tez moze byc tylko atrakcje jakies dorzuc i bedziesz mogl isc na randke z dziewczyna jaka chcesz

Na atrakcje przyjdzia pora, ale to po lodach dopiero.

101

UserNew napisał/a:
UserNew napisał/a:

Na atrakcje przyjdzia pora, ale to po lodach dopiero.

Ale zima jest. Lody sie latem zjada przeciez. Chory bedziesz jak lody bedziesz jesc zima

102

W czym zima przeszkadza?

103

UserNew napisał/a:

W czym zima przeszkadza?

Bedziesz chory zima sie lodow nie zjada. Ale jak chcesz to mozesz isc jesc i bedziesz chory

104

Przecież nie trzeba tego robić na dworze, prawda?

105

UserNew napisał/a:

No tak mozna w domu,ale dziewczyny nie lubia lodow,bo duzo jest na diecie, wiec musisz je na wycieczke zabrac

106

Najpierw lody, później wycieczka.

107 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-07 02:35:50)

UserNew napisał/a:

Mówi się "na polu".

Bo te  "na dworze" to amatorszczyzna big_smile.

108

KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:

Mówi się "na polu".

Tak się mówi tylko tam u Ciebie na wsi big_smile u mnie w mieście się mówi na dworze wink

109

UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:

Mówi się "na polu".

Tak się mówi tylko tam u Ciebie na wsi big_smile u mnie w mieście się mówi na dworze wink

Od kiedy Kozia Wólka to miasto? tongue

110 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-07 13:37:03)

UserNew napisał/a:

Masz na mysli lody w liczbie pojedynczej? Takie nowoczesne zaloty?

111

Bert44 napisał/a:
UserNew napisał/a:

Lody w liczbie pijedynczej to JEDEN LOD

112

KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Mówi się "na polu".

Uparłaś się na tą Kozią Wólkę, tyle razy mi o niej pisałaś, że zaczynam podejrzewać Cię o jakieś powiązania z tym miejscem. Panna Jones z mazur, a nie z południa, hmmm wink

113

Bert44 napisał/a:
UserNew napisał/a:

Pewnie, po co to wszystko przed lodami? Szkoda czasu, fajnie tak zacząć od deseru smile

114

UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:

Uparłaś się na tą Kozią Wólkę, tyle razy mi o niej pisałaś, że zaczynam podejrzewać Cię o jakieś powiązania z tym miejscem. Panna Jones z mazur, a nie z południa, hmmm wink

Nu nu nu
Błąd w nawigacji
jeszcze dalej na północ SUWAŁKI
na Mazurach to o mało się nie utopiła jak ganiała raki w bajorku.

115 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2025-02-07 18:18:57)

paslawek napisał/a:
UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nu nu nu
Błąd w nawigacji

To tam jeszcze są jakieś raki? Muszą mieć bardzo czyste środowisko, krystaliczną wodę i świeże powietrze, że aż upija.. upaja miało być.

Zazdroszczę, nie każdy tak ma. To moje marzenie... Zaszyć się w leśnej chacie na Mazurach, wieczorami palić ognisko i patrzeć w gwiazdy.. Ech...

116

Ale taka tradycyjna wiejska chata, z duszą, z historią, to jest to...

117

Alessandro napisał/a:

Ale taka tradycyjna wiejska chata, z duszą, z historią, to jest to...

O takiej marzę smile

118

Tak z ciekawości, wysepka na Malediwach to już przeszłość?

119

Alessandro napisał/a:

Tak z ciekawości, wysepka na Malediwach to już przeszłość?

Ależ skąd smile Tylko na razie pozostaje w sferze marzeń smile Byłeś na Malediwach? Cudne miejsce, można się zakochać, co mi się przytrafiło. Tylko póki co to miłość nieodwzajemniona, ale kto wie... Życie róźne niesie niespodzianki.

Tak czy siak, chata na Mazurach jakoś bardziej mi się wydaje osiągalna w najbliższym czasie.

Tylko to jeszcze nie teraz... Może za jakiś czas, jak namówię narzeczonego big_smile

120

To namawiaj do pozytywnego skutku big_smile Na Malediwach póki co nie byłem, ale nasze Mazury też mają w sobie coś magicznego, interesującego, wciągającego...

121

Alessandro napisał/a:

To namawiaj do pozytywnego skutku big_smile Na Malediwach póki co nie byłem, ale nasze Mazury też mają w sobie coś magicznego, interesującego, wciągającego...

Wiem .... smile

Byliśmy na urlopie w zeszłym... Nie, w ponad zeszłym roku, jak ten czas leci smile

Nie chciało się nam wracać stamtąd. Byliśmy trochę bardziej w głąb, na Warmii. Dzika przyroda, wielkie jeziora i lasy.

Niewykluczone że w tym roku też się wybierzemy, chciałabym.

122

Alessandro napisał/a:

Ja lubie gory w Polsce najbardziej

123 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-02-07 19:48:35)

Julka, ale wszystkie czy jakieś szczególne, bo tych gór w Polsce jest trochę jak Tatry, Sudety, Beskidy, Bieszczady...
Salomonka, nieważne, czy Mazury, czy Warmia, Kaszuby chociażby też są piękne, ale nie wiem, czy zgodzisz się ze mną, że spędzanie czasu w takich miejscach nie jest dla każdego. Nie wiem, czy zgodzisz się ze mną, że to takiej formy wypoczynku trzeba naprawdę dojrzeć.

124

Alessandro napisał/a:

Julka, ale wszystkie czy jakieś szczególne, bo tych gór w Polsce jest trochę jak Tatry, Sudety, Beskidy, Bieszczady...
Salomonka, nieważne, czy Mazury, czy Warmia, Kaszuby chociażby też są piękne, ale nie wiem, czy zgodzisz się ze mną, że spędzanie czasu w takich miejscach nie jest dla każdego. Nie wiem, czy zgodzisz się ze mną, że to takiej formy wypoczynku trzeba naprawdę dojrzeć.

Wszystkie szczegolnie Tatry i Beskidy.  Na Beskidach rodzina niedzwiedzi widzialam z daleka.  Bylam tez na wycieczce szkolnej 2 tygodnie super bylo

125

paslawek napisał/a:
UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nu nu nu
Błąd w nawigacji

Czyli jej pupilem jest niedźwiadek polarny? Bo tam są niedźwiedzie polarne, prawda? wink

126

UserNew napisał/a:
paslawek napisał/a:
UserNew napisał/a:

Nu nu nu
Błąd w nawigacji

Czyli jej pupilem jest niedźwiadek polarny? Bo tam są niedźwiedzie polarne, prawda? wink

To się zgadza.  Ale pupilem są owoce jeziora

127

UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:

Uparłaś się na tą Kozią Wólkę, tyle razy mi o niej pisałaś, (...)

To jest piękne i urokliwe miejsce, cisza, spokój, las i przyroda. Zupełnie nie rozumiem dlaczego się wstydzisz. Czy to ma związek z Twoją ostatnią nagłą chorobą zwaną jestem prawiczkiem?

128

KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To jest piękne i urokliwe miejsce, cisza, spokój, las i przyroda. Zupełnie nie rozumiem dlaczego się wstydzisz. Czy to ma związek z Twoją ostatnią nagłą chorobą zwaną jestem prawiczkiem?

Przeciez to nie jest choroba

129

KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie wiem, nie byłem tam, ale widzę, że Ty jakąś wiedzę o tym miejscu posiadasz. Mam takie przeczucie, że nie chciałbym tam wylądować, chyba nie moje klimaty.
Czekaj, czekaj! Skoro już wspominasz o mojej chorobie, to może chcesz mnie z niej wyleczyć?

130

UserNew napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
UserNew napisał/a:

Nie wiem, nie byłem tam, ale widzę, że Ty jakąś wiedzę o tym miejscu posiadasz. Mam takie przeczucie, że nie chciałbym tam wylądować, chyba nie moje klimaty.
Czekaj, czekaj! Skoro już wspominasz o mojej chorobie, to może chcesz mnie z niej wyleczyć?

Znajdz sobie dziewczyna to sie wyleczysz big_smile

Posty [ 66 do 130 z 153 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę o opinie - dziwny facet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024