50 latek mieszkający z mamą... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 50 latek mieszkający z mamą...

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

66

Odp: 50 latek mieszkający z mamą...

Julka, nikt nie jest doskonały big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

Oczywiście, a sztuczna inteligencja jeszcze długo będzie..sztuczna

68

Ela210 napisał/a:

Oczywiście, a sztuczna inteligencja jeszcze długo będzie..sztuczna

No przeciez nie prawdziwa, skoro jest sztuczna.  Teraz to nic nie mozna byc pewnym

69

50-latek mieszkający z mamą - to nic dziwnego, rodzice 50-latków muszą mieć pewnie 70-80 lat i często potrzebują opieki.
Jakiś przejściowy kryzys i utratę pracy też można jeszcze zrozumieć.

Tutaj jednak widzę praktycznie same red flagi. W jaki sposób Autorko dopuściłaś do sytuacji, gdy Ty płacisz za wszystko człowiekowi o którym praktycznie nic nie wiesz? Rozumiem na jednym spotkaniu postawić jakąś kawę czy obiad, ale fundować życie nierozgarniętemu 50-latkowi?

70

A co do poznawania przez aplikacje i portale: w moim odczuciu ostatnio najłatwiej w tych miejscach, które nie są stricte do tego stworzone, tylko koncentrują się na zainteresowaniach np. portal literacki, aplikacja dla biegaczy itp. Najłatwiej poznać "normalne" osoby, relacje tworzą się naturalnie. Oczywiście wiele osób nie jest tam w ogóle zainteresowanych poznawaniem kogoś, ale to bardzo dobry sposób po prostu na poszerzenie grona znajomych.

71

Elena_Lenu napisał/a:

A co do poznawania przez aplikacje i portale: w moim odczuciu ostatnio najłatwiej w tych miejscach, które nie są stricte do tego stworzone, tylko koncentrują się na zainteresowaniach np. portal literacki, aplikacja dla biegaczy itp. Najłatwiej poznać "normalne" osoby, relacje tworzą się naturalnie. Oczywiście wiele osób nie jest tam w ogóle zainteresowanych poznawaniem kogoś, ale to bardzo dobry sposób po prostu na poszerzenie grona znajomych.

Tak używki czy też jak ktoś zaczyna kombinować przy twoich zasobach materialnych to wyraźny sygnał do ewakułacji.

72

Elena_Lenu napisał/a:

Za granicą z tego co widzę na filmach puby są dla ludzi w każdym wieku i tam ludzie się poznają - u nas tam bywa głównie młodzież.

73

Powiedzcie mi jakim cudem ktoś obcy poznany w realu w pubie miałby być jakąś lepszą opcją niż ktoś z portalu, gdzie już na wstępie mamy jakiekolwiek informacje i na dodatek często dosprawdzenia w internecie i szansa na to, że będzie to jednak wolna osoba są dużo większe niz przypadkowy random w realu?
W innym wątku napisała Halina, że jak ktoś ma problemy na portalach, to w realu będzie miał te same i ja się z tym zgadzam.
No chyba ze czymś problemem jest to, że czuję się zobligowany spotykać z ludźmi,  którzy mu z góry nie pasują, a może kliknie..
Wg mnie to fatalna taktyka.
Portale są selekcyjne, Ty odrzucasz i jesteś odrzucana i to jest OK
Na portalu możesz sobie zrobić świetną 1 selekcję by nie ściągać na siebie ludzi którzy do Ciebie nie pasują- wystarczy że naprawdę zastanowisz się nad swoim opisem i fotkami, zamiast wypisywać jakieś banały albo pokrętne komunikaty.
Szukając w realu wokół siebie masz naprawdę małe szanse na poznanie kogoś wolnego i do Ciebie pasującego, no chyba że masz 20 lat.

74 Ostatnio edytowany przez Marthe (2024-12-31 00:14:10)

Ela210 napisał/a:

Powiedzcie mi jakim cudem ktoś obcy poznany w realu w pubie miałby być jakąś lepszą opcją niż ktoś z portalu, gdzie już na wstępie mamy jakiekolwiek informacje i na dodatek często dosprawdzenia w internecie i szansa na to, że będzie to jednak wolna osoba są dużo większe niz przypadkowy random w realu?
W innym wątku napisała Halina, że jak ktoś ma problemy na portalach, to w realu będzie miał te same i ja się z tym zgadzam.
No chyba ze czymś problemem jest to, że czuję się zobligowany spotykać z ludźmi,  którzy mu z góry nie pasują, a może kliknie..
Wg mnie to fatalna taktyka.
Portale są selekcyjne, Ty odrzucasz i jesteś odrzucana i to jest OK
Na portalu możesz sobie zrobić świetną 1 selekcję by nie ściągać na siebie ludzi którzy do Ciebie nie pasują- wystarczy że naprawdę zastanowisz się nad swoim opisem i fotkami, zamiast wypisywać jakieś banały albo pokrętne komunikaty.
Szukając w realu wokół siebie masz naprawdę małe szanse na poznanie kogoś wolnego i do Ciebie pasującego, no chyba że masz 20 lat.

Za granicą szukają sobie i tu i tu. Jednym odpowiada portal innym pub. Różnica jest taka że tam w pubie są przedstawiciele wszystkich pokoleń i jest centrum spotkań towarzyskich wszystkich pokoleń i normalnych ludzi a nie tylko miejscem dla młodzieży i pijaków.

75

Ja więcej pomyleńców poznałam w pubach niż przez portale tak prawdę mówiąc. Na portalach lepsza selekcja a w pubie traci się więcej czasu i można tak zmarnować cały wieczór albo nawet kilka jak ktoś się dobrze kryje na początku. Na portalu od razu można odsiać dużo ludzi którzy z jakiegoś powodu prędzej czy później i tak by odpadli.

76

Halina3.1 napisał/a:

Ja więcej pomyleńców poznałam w pubach niż przez portale tak prawdę mówiąc. Na portalach lepsza selekcja a w pubie traci się więcej czasu i można tak zmarnować cały wieczór albo nawet kilka jak ktoś się dobrze kryje na początku. Na portalu od razu można odsiać dużo ludzi którzy z jakiegoś powodu prędzej czy później i tak by odpadli.

Niektorzy znajdują też szczęście za pomocą biur matrymonialnych jak pewna słynna dziennikarka

77

Ja myslalam, ze takie biura to juz nie istnieja w tych czasach.

78

Halina3.1 napisał/a:

Ja myslalam, ze takie biura to juz nie istnieja w tych czasach.

Podobno Beata Tadla znalazła tak swojego partnera. Niestety nie są to usługi darmowe.

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 50 latek mieszkający z mamą...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024