Dlaczego jestem sama - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego jestem sama

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-12-09 16:12:24)

Odp: Dlaczego jestem sama

Kurcze chyba nie wytrzymie tych 2 tyg. Na WhatsApp ma że wisdomości sie po 24 ha usuwają. Wszystko do kupy to wiadomo co wychodzi. Nwm czy mu wygarnąć sle może napisać co chce czy jednak przełożyć te spotkanie na ten weekend. Tylko że jak skłamie w oczy to i tak nie sprawdze ani nie bd miała argumentów. W ogóle żałosne w ogóle o czymś takim dyskutować na pierwszym spotkaniu.

No i macie równolatkow! (Rok różnicy to jak równolatek)
W niczym nie lepsi.

Zobacz podobne tematy :

67

Trudno uwierzyć, że masz więcej niż 15 lat.

68

Nadmierna ekscytacja czasem prowadzi do błędnych decyzji, ale rozumiem, sama kiedyś taka byłam.

69

Jak tam. Po kinie?

70 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-12-12 14:26:20)

Nie zdarzyło mi się by ktoś wyglądał znacząco inaczej niż na zdjęciu.
Sama też miałam zdjęcia aktualne i bez stylizacji, takie z ręki, właśnie po to, by ktoś nie tworzył sobie w głowie nadmiernych oczekiwań.
Ale też właściwie każde spotkanie w realu kasowało wrażenia ze zdjęcia profilowego, było jakby nowym otwarciem, więc tego przywiązania do fotek nie rozumiem.
Co więcej, nawet kiedyś byłam na speed dates i Panowie z którymi się spotkałam zrobili na randkach inne wrażenie niż w 1 kontakcie.
Wiec takie szukanie wymaga o cierpliwosci i otwartości i ciekawości danego człowieka

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego jestem sama

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024