A lubisz siebie? Przebywanie tylko sama ze sobą? Czy też wolisz przebywać wśród ludzi, w tłumie?
196 2024-12-03 19:09:10 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-03 19:09:55)
197 2024-12-03 19:10:36 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-03 19:10:54)
A lubisz siebie? Swoje towarzystwo? Czy też wolisz przebywać wśród ludzi, w tłumie?
Ja mam 50% lubie byc sama i 50% lubie byc wsrod ludzi. Jak siedze sama za dlugo to musze gdzies wylezc do ludzi, a jak jestem np za dlugo na miescie to juz chce do domu bo mam dosc tlumu.
To nazywa się równowaga Jest bardzo zdrowa
A lubisz siebie? Przebywanie tylko sama ze sobą? Czy też wolisz przebywać wśród ludzi, w tłumie?
Ja np. długo myślałam, że jestem typem samotniczki. Ale to wynikało z tego, że nie miałam do końca zdrowego poczucia własnej wartości I uważałam na to co mówię, co robię, jak jestem odbierana i to sprawialo, że towarzystwo mnie męczyło.. Ale to lata temu. Teraz bardzo lubię ludzi, przywykłam do dzielenia codziennosci z kimś i mi trudno się przestawić. Ale uważam, że to kwestia przestawienia myślenia i nauki na nowo samej siebie, jak funkcjonuje sama, a nie w teamie.