Nie bede sie powtrzac terrorysci nie reprezntuja prawdziwego Islamu. A jezeli twierdzicie inaczej to badzcie sprawiedliwi i zacznijcie twierdzic, ze ku klux klan reprezentuje Chrzescijanstwo. Prawdziwi ,normalni Muzulmanie sa przeciwko terrorstom i sami Muzulmanie sa przez terrorystow przesladowani. Prorok Mohamet(pokoj niech bedzie z nim) ostrzegal od odstepstwa jakie nadejdzie w Islamie przez,ktore ludzie beda mowic zle o Islamie. Bog zesle wszystkich terrorystow do piekla,za to,ze nie przestrzegali zasad Koranu
Nie bede sie powtrzac terrorysci nie reprezntuja prawdziwego Islamu. A jezeli twierdzicie inaczej to badzcie sprawiedliwi i zacznijcie twierdzic, ze ku klux klan reprezentuje Chrzescijanstwo. Prawdziwi ,normalni Muzulmanie sa przeciwko terrorstom i sami Muzulmanie sa przez terrorystow przesladowani. Prorok Mohamet(pokoj niech bedzie z nim) ostrzegal od odstepstwa jakie nadejdzie w Islamie przez,ktore ludzie beda mowic zle o Islamie. Bog zesle wszystkich terrorystow do piekla,za to,ze nie przestrzegali zasad Koranu
Jak Ci terroryści dowiedzą się o grożącym im piekle to z pewnością przestaną powoływać się na Allacha, dokonując aktów terroru? Tak myślisz?
Wśród wyznawców islamu powstało fanatyczne pojęcie idei, według której
każdy, kto wyznaje inną religię jest wrogiem. Opiera się ona na przeświad-
czeniu, że osoby te błądzą, dopóki nie znajdą prawdziwej, duchowej więzi
z Allahem. Do pięciu filarów wiary muzułmanie często dodają szósty, w po-
staci dżihadu rozumianego jako wezwanie do bezkompromisowej wojny.
z niewiernymi, potwierdzone nakazami Boga. Te właśnie nakazy usprawie-
dliwiają krwawe działania terrorystów, podkreślając agresywność dżihadu
i jego militarny charakter. W połączeniu z antyzachodnią postawą stanowi
on ogromne zagrożenie dla całego świata, zwłaszcza, że znakomita więk-
szość organizacji terrorystycznych to aktualnie ugrupowania islamskie.
Nie masz pojęcia muzułmanach siedząc w UK i znając kilka podrzędnych rodzin, mało praktykujących swoją religię. Obecny partner też nie zachował zasad wiary skoro jesteś w nim w ciąży. Powtórzę, tyle wiesz o Muzułmanach co o Masonach.
Droga Julio Ja naprawdę jestem kobietą dość oświeconą, wolną na dzień dzisiejszy od jakichkolwiek okowów wiary, choć długo poszukiwałam swojej drogi. W tych poszukiwaniach zjechalam Amerykę, Indie, Bliski Wschód i wiesz co? Zadna wiara nie daje tego co dla człowieka najważniejsze, WOLNOŚCI.
Twoi bracia w wierze mordują niewierzących bo tak im nakazuje RELIGIA. Możesz pęknąć tu z hukiem a i tak nie udowodnisz, że islam to religia pokoju. Oczywiście, ona pochwala pokój ale tylko wtedy gdy wszyscy niewierzący zostali już co do nogi wybici.
Tylko krótki cytat z koranu:
W 2. rozdziale znajdują się następujące słowa: "I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili. Prześladowanie jest gorsze niż zabicie" (w. 191).
"Obwieść karę bolesną tym, którzy nie wierzą! Jednak z wyjątkiem tych spośród bałwochwalców, z którymi zawarliście przymierze; oni go potem w niczym nie naruszyli ani też nie pomagali nikomu przeciwko wam".
Czyli pozyteczni idioci i zdrajcy swojej wiary są dla islamu wartościowi, bo są potrzebni
Ot i cała tajemnica wiary muzułmańskiej.
Julka, nie zrozum mnie źle, ale to co ty wyczyniasz na tym forum to już nie jest agitacja, tylko jakieś wariactwo religijne. Daj ludziom spokój, bo nie każdy ma ochotę czytać te bzdety które wypisujesz. Są specjalne fora dla takich odklejeńców religijnych jak ty i tam się udzielaj. Tu jest forum dla normalnych kobiet i twoje problemy religijne tylko zaśmiecają forum.
Wiem, że nie posluchasz, bo jaki troll kiedykolwiek wziął sobie do serca prawdę o sobie
69 2024-08-05 21:02:52 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-08-05 21:03:55)
Droga Julio
Ja naprawdę jestem kobietą dość oświeconą, wolną na dzień dzisiejszy od jakichkolwiek okowów wiary, choć długo poszukiwałam swojej drogi. W tych poszukiwaniach zjechalam Amerykę, Indie, Bliski Wschód i wiesz co? Zadna wiara nie daje tego co dla człowieka najważniejsze, WOLNOŚCI.
Twoi bracia w wierze mordują niewierzących bo tak im nakazuje RELIGIA. Możesz pęknąć tu z hukiem a i tak nie udowodnisz, że islam to religia pokoju. Oczywiście, ona pochwala pokój ale tylko wtedy gdy wszyscy niewierzący zostali już co do nogi wybici.
Tylko krótki cytat z koranu:
W 2. rozdziale znajdują się następujące słowa: "I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili. Prześladowanie jest gorsze niż zabicie" (w. 191).
"Obwieść karę bolesną tym, którzy nie wierzą! Jednak z wyjątkiem tych spośród bałwochwalców, z którymi zawarliście przymierze; oni go potem w niczym nie naruszyli ani też nie pomagali nikomu przeciwko wam".
Czyli pozyteczni idioci i zdrajcy swojej wiary są dla islamu wartościowi, bo są potrzebni
Ot i cała tajemnica wiary muzułmańskiej.
Julka, nie zrozum mnie źle, ale to co ty wyczyniasz na tym forum to już nie jest agitacja, tylko jakieś wariactwo religijne. Daj ludziom spokój, bo nie każdy ma ochotę czytać te bzdety które wypisujesz. Są specjalne fora dla takich odklejeńców religijnych jak ty i tam się udzielaj. Tu jest forum dla normalnych kobiet i twoje problemy religijne tylko zaśmiecają forum.Wiem, że nie posluchasz, bo jaki troll kiedykolwiek wziął sobie do serca prawdę o sobie
dokladnie to co napisalam powyzej ha ha ,a wiec wlepianie fragmentow Koranu z calych rozdzialow
Swoja droga niezla hipokryzja, kiedy zaledwie 1% "Muzulmanow "to terrorysci zabijajacy niewinnych ludzi to ja slysze od nie muzulmanow "Islam jest zly. Nie badz Muzulmanka". Natomiast kiedy stado ich ksiezy popelnia przestepstwa na tle seksualnym to ja nie slysze "przestan byc Chrzescijanka " wtedy to ja slysze cos takiego " do kosciola idziesz dla Boga,a nie dla ksiedza" "Chrzescijanstwo to jest Biblia I przykazania Boze,a nie to co robi ksiadz"... a no to idac za waszym przykladem odpowiadam "ja ide do meczetu sie modlic dla Boga ,a nie dla terrorystow" "Islam to jest Koran, a nie al kaida albo taliby " ... prosze bardzo wasze podwojne standardy
Zacytowałam fragmenty koranu, skąd więc twoja agresja? Przecież to twój Mahomet napisal cytując słowa Allaha.
Poza tym nigdzie nie napisałam, że jestem katoliczką, po co więc mieszasz to wszystko?
Argumentów zabrakło? Twój imam stracił z tobą łączność na WhatsApp ie?
Idz już spać, zmęczona jesteś.
71 2024-08-05 21:15:16 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-08-05 21:16:00)
Zacytowałam fragmenty koranu, skąd więc twoja agresja? Przecież to twój Mahomet napisal cytując słowa Allaha.
Poza tym nigdzie nie napisałam, że jestem katoliczką, po co więc mieszasz to wszystko?
No wlasnie fragmenty! Fragmenty to najwieksza zguba ludzkosci, bo zeby poznac prawde nalezy przeczytac caly rozdzial, a nie wyciac zaledwie fragment calosci i wlepic tam, gdzie nam pasuje. Przez fragmenty tworza sie klamstwa, tak wlasnie przez fragmenty wybierane z calych rozdzialow kosciol katolicki was oszukal, ze prorocy zapowiadali smierc Jezusa na krzyzu. Nigdy nie kieruj sie fragmentami. Chcesz poznac Prawde czytaj cale rozdzialy
Salomonka napisał/a:Zacytowałam fragmenty koranu, skąd więc twoja agresja? Przecież to twój Mahomet napisal cytując słowa Allaha.
No wlasnie fragmenty! Fragmenty to najwieksza zguba ludzkosci, bo zeby poznac prawde nalezy przeczytac caly rozdzial, a nie wyciac zaledwie fragment calosci i wlepic tam, gdzie nam pasuje. Przez fragmenty tworza sie klamstwa, tak wlasnie przez fragmenty wybierane z calych rozdzialow kosciol katolicki was oszukal, ze prorocy zapowiadali smierc Jezusa na krzyzu. Nigdy nie kieruj sie fragmentami. Chcesz poznac Prawde czytaj cale rozdzialy
Nie uciekaj od prawdy
Zacytowałam fragmenty, bo jak miałam zacytowac cały rozdział? Kto chce to znajdzie co potrzebuje i przeczyta, nawet podałam gdzie ten fragment może znaleźć.
I daruj sobie jazdy na kościól katolicki bo to mnie zupełnie nie obchodzi, nie jestem katoliczką.
73 2024-08-05 21:46:33 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-08-05 21:47:01)
JuliaUK33 napisał/a:Salomonka napisał/a:Zacytowałam fragmenty koranu, skąd więc twoja agresja? Przecież to twój Mahomet napisal cytując słowa Allaha.
Nie uciekaj od prawdy
Zacytowałam fragmenty, bo jak miałam zacytowac cały rozdział? Kto chce to znajdzie co potrzebuje i przeczyta, nawet podałam gdzie ten fragment może znaleźć.I daruj sobie jazdy na kościól katolicki bo to mnie zupełnie nie obchodzi, nie jestem katoliczką.
Widzicie sens dyskusji z Julką, przecież tego nawet nie da się czytać, co ona wypisuje.
Pozwólmy jej samej pisać w swoich wątkach, to w końcu ją znudzi.
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:No wlasnie fragmenty! Fragmenty to najwieksza zguba ludzkosci, bo zeby poznac prawde nalezy przeczytac caly rozdzial, a nie wyciac zaledwie fragment calosci i wlepic tam, gdzie nam pasuje. Przez fragmenty tworza sie klamstwa, tak wlasnie przez fragmenty wybierane z calych rozdzialow kosciol katolicki was oszukal, ze prorocy zapowiadali smierc Jezusa na krzyzu. Nigdy nie kieruj sie fragmentami. Chcesz poznac Prawde czytaj cale rozdzialy
Nie uciekaj od prawdy
Zacytowałam fragmenty, bo jak miałam zacytowac cały rozdział? Kto chce to znajdzie co potrzebuje i przeczyta, nawet podałam gdzie ten fragment może znaleźć.I daruj sobie jazdy na kościól katolicki bo to mnie zupełnie nie obchodzi, nie jestem katoliczką.
Widzicie sens dyskusji z Julką, przecież tego nawet nie da się czytać, co ona wypisuje.
Doświadczenie raczej wskazuje, że Julka nie odpuści, więc może trzeba gasić pożar ogniem?
Poza tym, to jej wątek.
75 2024-08-05 21:59:45 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-08-05 22:01:39)
wieka napisał/a:Salomonka napisał/a:Nie uciekaj od prawdy
Doświadczenie raczej wskazuje, że Julka nie odpuści, więc może trzeba gasić pożar ogniem?
Poza tym, to jej wątek.
No wlasnie to moj watek... a wiec kontynuuje juz prawie 400 osob aresztowanych, zamieszki trwaja nadal i rozlaly sie na wiecej miast. Grupy skrajnej prawicy dopuszczaja sie atakow na tle rasistowskim. W Birmingham ponad tysiac Muzulmanow wyszlo na ulice przeciwko nim... to chyba bedzie juz jakis koniec swiata. Wojna przed nami przed naszym nosem, a w Anglii wojna domowa chyba jakas bedzie... po co szerzyc nienawisc? Przeciez jak jakis bialy czlowiek zabija dzieci to nikt nie robil takich akcji ludzie normalnie zyli, teraz czarnoskory Chrzescijanin urodzony w Anglii zabil 3 dziewczynki to zobaczcie co sie dzieje. Podwojne standardy. Ciekawe czy by wyszli na ulice gdyby morderca byl bialy Anglik? Oczywiscie, ze nie im patriotyzm na to nie pozwalal by
No wlasnie to moj watek... a wiec kontynuuje juz prawie 400 osob aresztowanych, zamieszki trwaja nadal i rozlaly sie na wiecej miast. Grupy skrajnej prawicy dopuszczaja sie atakow na tle rasistowskim. W Birmingham pinad tysiac Muzulmanow wyszlo na ulice przeciwko nim... to chyba bedzie juz jakis koniec swiata. Wojna przed nami przed naszym nosem, a w Anglii wojna domowa chyba jakas bedzie... po co szerzyc nienawisc? Przeciez jak jakis bialy czlowiek zabija dzieci to nikt nie robil takich akcji ludzie normalnie zyli, teraz czarnoskory Chrzescijanin urodzony w Anglii zabil 3 dziewczynki to zobaczcie co sie dzieje. Podwojne standardy. Ciekawe czy by wyszlo na ulice gdyby morderca byl bialy Anglik? Oczywiscie, ze nie im patriotyzm na to nie pozwalal by
Julka, walnij się wreszcie w ten pusty łeb.
Facet jest czarny, pochodzi z Afryki i rozruchy są na tle antyimigranckim w ogóle. Ponieważ większośc ludzi żyjących na koszt państwa, a do tego atakujących to państwo które ich karmi i odziewa to muzulmanie, wszystko się na nich skupilo. Niestey, ale ludzie nawet urodzeni w Anglii nie integrują się z tym krajem, dlatego podałam ci książkę do przeczytania, ale ty wolisz czytać koran, choć go wcale nie rozumiesz.
Gdzie ja prowadze krucjate przeciwko Chrzescijanstwu? Pisanie Prawdy, ze to Chrzescijanin urodzony w Anglii zabil te 3 dziewczynki nie jest krucjata przeciwko Chrzescijanstwu. Co moze mam klamac?
Ale czy Ty rozumiesz, że on nie zabił w imię Boga ani swojej religii? A mimo to na każdym kroku uparcie podkreślasz: "chrześcijanin". Być może taki jak wielu, czyli ochrzczony przez rodziców w imię tradycji i tyle jego wiary.
Zaś Islamiści zabijają z pobudek religijnych i z imieniem swojego Boga na ustach.
W moim odczuciu to jest istotna różnica.
Świnia zawsze będzie świnią nawet, jeśli urodzi się w kurniku. Anglicy po prostu mają dość kolorowego motłochu, który panoszy się u nich w kraju. Bardzo dobrze... Tak trzymać.
Świnia zawsze będzie świnią nawet, jeśli urodzi się w kurniku. Anglicy po prostu mają dość kolorowego motłochu, który panoszy się u nich w kraju. Bardzo dobrze... Tak trzymać.
To nie Muzulmanin zabil te 3 dziewczynki tylko Chrzescijanin, to nie nielegalny imigrant zabil te 3 dziewczynki tylko chlopak urodzony w Anglii. Wez to sobie wykuj na pamiec, bo mam dosc powtarzania sie. A wiec dlaczego grupy skrajnej prawicy atakuja Muzulmanow, skoro oni nie maja nic wspolnego ze smiercia tych dziewczynek?
Anna Renard napisał/a:Świnia zawsze będzie świnią nawet, jeśli urodzi się w kurniku. Anglicy po prostu mają dość kolorowego motłochu, który panoszy się u nich w kraju. Bardzo dobrze... Tak trzymać.
To nie Muzulmanin zabil te 3 dziewczynki tylko Chrzescijanin, to nie nielegalny imigrant zabil te 3 dziewczynki tylko chlopak urodzony w Anglii. Wez to sobie wykuj na pamiec, bo mam dosc powtarzania sie. A wiec dlaczego grupy skrajnej prawicy atakuja Muzulmanow, skoro oni nie maja nic wspolnego ze smiercia tych dziewczynek?
Dlaczego?? O naiwności! Przecież to jest bardzo proste. Bo potrzebowali pretekstu, a jak ten się pojawił, to już nieważne stało się, kto zabił. Przecież tu wcale NIE chodzi o te trzy dziewczynki, ale o ogólną sytuację w kraju.
Anna Renard napisał/a:Świnia zawsze będzie świnią nawet, jeśli urodzi się w kurniku. Anglicy po prostu mają dość kolorowego motłochu, który panoszy się u nich w kraju. Bardzo dobrze... Tak trzymać.
Ale to nie ma teraz znaczenia czy on był muzułmaninem, satanistą czy hinduistą. To był po prostu punkt zapalny. Po 2 to że urodził się w Anglii nie znaczy że był Brytyjczykiem, z tobołka walizy nie zrobisz. Po 3 imigranci, w tym muzułmanie od dawna sobie grabią. Ludziom się ulało w końcu. Postanowili posprzątać ten brud.
Na zywo:
-w miescie Plymouth trwaja zamieszki, policja oraz grupy przeciwne rasizmowi sa atakowane kamieniami i petardami. Liczne aresztowania
-w Birmingham Muzulmanie zebrali sie przeciwko grupom skrajnej prawicy. Nie chca atakowac pierwsi, lecz mowia "ze napewno zaatakuja w odwecie ,jezeli ktorys z grupy skrajnej prawicy odwazy sie zaatakowac ich, ich rodziny lub meczet "
- policja rozdziela grupe skrajnej prawicy od grupy przeciwnej rasizmowi
-ponad 400 aresztowan, zniszczone radiowozy policyjne i samochody
-coraz wiecej krajow ostrzega przed podroza do Anglii
JuliaUK33 napisał/a:Anna Renard napisał/a:Świnia zawsze będzie świnią nawet, jeśli urodzi się w kurniku. Anglicy po prostu mają dość kolorowego motłochu, który panoszy się u nich w kraju. Bardzo dobrze... Tak trzymać.
Dlaczego?? O naiwności! Przecież to jest bardzo proste. Bo potrzebowali pretekstu, a jak ten się pojawił, to już nieważne stało się, kto zabił. Przecież tu wcale NIE chodzi o te trzy dziewczynki, ale o ogólną sytuację w kraju.
Julka i tak nie tego nie zrozumie
Albo zrozumie opacznie, to jej strategia żeby utrzymać wątek.
Raczej to:
Wszystkich protestujących nie zamkną. Brawo Anglicy. Sprzątanie świata czas zacząć. Skoro rząd nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, to potrzebna jest inicjatywą obywatelska.
Wszystkich protestujących nie zamkną. Brawo Anglicy. Sprzątanie świata czas zacząć. Skoro rząd nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, to potrzebna jest inicjatywą obywatelska.
Na to już jest mocno za późno niestety.
Anna Renard napisał/a:Wszystkich protestujących nie zamkną. Brawo Anglicy. Sprzątanie świata czas zacząć. Skoro rząd nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, to potrzebna jest inicjatywą obywatelska.
We Francji też niestety. Moi znajomi są zachwyceni, jak przyjeżdżają do Polski. Czysto, bezpiecznie, bez kolorowego motłochu. Metro jest czyste i nie śmierdzi.
87 2024-08-05 23:55:56 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-08-05 23:57:39)
Nie martw sie. Zamkna, a zwlaszcza tych najgorszych. Wszystko jest na monitoringu i nagraniach z kamer policyjnych. Moga co najwyzej wypuscic tych najlagodniejszych co nie robili szkod. Tych najgorszych napewno pozamykaja. Procesy sadowe ruszyly juz dzisiaj. Jak chca wojny rasisci to ja dostana sami sie prosza o problemy. Bo tym razem ani nielegalny imigrant, ani zaden Muzulmanin nie mial NIC wspolnego ze smiercia tych 3 dziewczynek, wiec jezeli Muzulmanie zaatakuja w odwecie to tylko sobie mozecie pogratulowac glupoty. Nikt wam nie kazal atakowac meczetow ani atakowac w grupach pojedynczych Muzulmanow,wiec sami sobie szykujecie problemy. Znam Muzulmanow oni nie odpuszcza
Salomonka napisał/a:Anna Renard napisał/a:Wszystkich protestujących nie zamkną. Brawo Anglicy. Sprzątanie świata czas zacząć. Skoro rząd nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, to potrzebna jest inicjatywą obywatelska.
We Francji też niestety. Moi znajomi są zachwyceni, jak przyjeżdżają do Polski. Czysto, bezpiecznie, bez kolorowego motłochu. Metro jest czyste i nie śmierdzi.
Cała Europa jest nie taka wczesniej. Teraz jak widzę samochód z którego ktoś wywala papierowy kubek po kawie przez okno wprost na ulicę, to jest to zawsze samochód z którego ryczy na cały regulator arabska muzyka. Niemcy też nie są takie jak wcześniej, widać to na każdym kroku.
Anna Renard napisał/a:Wszystkich protestujących nie zamkną. Brawo Anglicy. Sprzątanie świata czas zacząć. Skoro rząd nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, to potrzebna jest inicjatywą obywatelska.
Nie martw sie. Zamkna, a zwlaszcza tych najgorszych. Wszystko jest na nonitoringu i nagraniach z kamer policyjnych. Moga co najwyzej wypuscic tych najlagodniejszych co nie robili szkod. Tych najgorszych napewno pozamykaja. Procesy sadowe ruszyly juz dzisiaj. Jak chca wojny rasisci to ja dostana sami sie prosze o problemy. Bo tym razem ani nielegalny imigrant, ani zaden Muzulmanin nie mial NIC wspolnego ze smiercia tych 3 dziewczynek, wiec jezeli Muzulmanie zaatakuja w odwecie to tylko sobie mozecie pogratulowac glupoty. Nikt wam nie kazal atakowac meczetow ani atakowac w grupach pojedynczych Muzulmanow,wiec sami sobie szykujecie problemy. Znam Muzulmanow oni nie odpuszcza
Nie zamkną wszystkich. A ci co zostaną zamknięci będą męczennikami dla sprawy. Zatem ich charyzma pociągnie kolejne osoby. Co za tym idzie protesty będą się rozszerzać. Jeśli muzułmanie zaatakują, to chyba spalą ich dzielnice. Na miejscach meczetów wybudują chlewy.
A jak nie odpuszczą to wystarczy ich polewać gnojowicą i świńską krwią.
JuliaUK33 napisał/a:Anna Renard napisał/a:Wszystkich protestujących nie zamkną. Brawo Anglicy. Sprzątanie świata czas zacząć. Skoro rząd nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, to potrzebna jest inicjatywą obywatelska.
Nie martw sie. Zamkna, a zwlaszcza tych najgorszych. Wszystko jest na nonitoringu i nagraniach z kamer policyjnych. Moga co najwyzej wypuscic tych najlagodniejszych co nie robili szkod. Tych najgorszych napewno pozamykaja. Procesy sadowe ruszyly juz dzisiaj. Jak chca wojny rasisci to ja dostana sami sie prosze o problemy. Bo tym razem ani nielegalny imigrant, ani zaden Muzulmanin nie mial NIC wspolnego ze smiercia tych 3 dziewczynek, wiec jezeli Muzulmanie zaatakuja w odwecie to tylko sobie mozecie pogratulowac glupoty. Nikt wam nie kazal atakowac meczetow ani atakowac w grupach pojedynczych Muzulmanow,wiec sami sobie szykujecie problemy. Znam Muzulmanow oni nie odpuszcza
Nie zamkną wszystkich. A ci co zostaną zamknięci będą męczennikami dla sprawy. Zatem ich charyzma pociągnie kolejne osoby. Co za tym idzie protesty będą się rozszerzać. Jeśli muzułmanie zaatakują, to chyba spalą ich dzielnice. Na miejscach meczetów wybudują chlewy.
swietnie badzcie sobie meczennikami ciekawe jakiej sprawy chyba wlasnej glupoty..ani to Chrzescijanskie, bo przeciez wlamalo sie do kosciola i dopuscilo sie swietokradztwa, ani to patriotyczne, bo przeciez pokazuja sobie hitlerowskie znaki,ani to nie walczy w slusznej sprawie, bo tym razem Muzulmanie ani imigranci nie mieli nic wspolnego ze smiercia tych 3 dziewczynek, wiec sie pytam w jakiej oni sprawie beda meczennikami? Chyba wlasnej durnoty
A jak nie odpuszczą to wystarczy ich polewać gnojowicą i świńską krwią.
Koran mowi "ze Muzulmanin nie ma grzechu jezeli przez przymus ma rzeczy haram, zakazane w Islamie " ... co najwyzej sobie narobicie smrodu wiec wezcie ze soba klamerki do nosa co byscie sie nie pozygali ze smrodu
Wiesz co to przenośnia? Po 2 czemu nie jesteś taka odważna i nie wyjdziesz na protesty i nie przekonasz do swoich racji 2 strony? Po 3 to nie ma znaczenia kim był zabójca. To był po prostu punkt zapalny, jak zamach w Sarajewie. Po 3 poradziłabym protestującym świńską krew w proszku nie śmierdzi, łatwiej się przenosi. Można kupić w sklepach z rzeczami do robienia wędlin.
Julka i tak nie tego nie zrozumie
Albo zrozumie opacznie, to jej strategia żeby utrzymać wątek.
Zrozumie tak jak jej wygodnie. Niestety.
Mariolka jest moją idolką!
Julka, polecam Twojej uwadze fragment od 03:05, tam Ci wyjaśnią to, czego nie ogarniasz, bo ktoś Ci z rozumu zrobił niezłą papkę:
Anna Renard napisał/a:A jak nie odpuszczą to wystarczy ich polewać gnojowicą i świńską krwią.
Koran mowi "ze Muzulmanin nie ma grzechu jezeli przez przymus ma rzeczy haram, zakazane w Islamie " ... co najwyzej sobie narobicie smrodu wiec wezcie ze soba klamerki do nosa co byscie sie nie pozygali ze smrodu
Dla mnie twój Koran jest wart tyle co podpałka do grilla, albo papier do sławoiki.
Wiesz co to przenośnia? Po 2 czemu nie jesteś taka odważna i nie wyjdziesz na protesty i nie przekonasz do swoich racji 2 strony? Po 3 to nie ma znaczenia kim był zabójca. To był po prostu punkt zapalny, jak zamach w Sarajewie. Po 3 poradziłabym protestującym świńską krew w proszku nie śmierdzi, łatwiej się przenosi. Można kupić w sklepach z rzeczami do robienia wędlin.
Nie odwracaj kota ogonem, zamieszki wybuchly po tym jak w sieci zaczely krazyc nieprawdziwe info, ze zabojca byl nielegalny imigrant Muzulmanin... nie dosc ,ze atakujecie niewinnych to jeszcze klamiecie oj te wasze wartosci
Anna Renard napisał/a:Wiesz co to przenośnia? Po 2 czemu nie jesteś taka odważna i nie wyjdziesz na protesty i nie przekonasz do swoich racji 2 strony? Po 3 to nie ma znaczenia kim był zabójca. To był po prostu punkt zapalny, jak zamach w Sarajewie. Po 3 poradziłabym protestującym świńską krew w proszku nie śmierdzi, łatwiej się przenosi. Można kupić w sklepach z rzeczami do robienia wędlin.
Nie odwracaj kota ogonem, zamieszki wybuchly po tym jak w sieci zaczely krazyc nieprawdziwe info, ze zabojca byl nielegalny imigrant Muzulmanin... nie dosc ,ze atakujecie niewinnych to jeszcze klamiecie oj te wasze wartosci
Ale ty nadal nie rozumiesz, że to był tylko pretekst. Ludzie po prostu mają dość kolorowych imigrantów, zwłaszcza tych którzy są pasożytami i siedzą na zasiłkach. Mają dość muzułmanów, którzy robią sobie getta i chcą wprowadzać swoje prawa. Nie asymilują się. Jednym słowem zapracowali sobie na tą opinię przez kilkadziesiąt lat. A to że sprawcą był czarny, to młyn na ich wodę.
Anna Renard napisał/a:Wiesz co to przenośnia? Po 2 czemu nie jesteś taka odważna i nie wyjdziesz na protesty i nie przekonasz do swoich racji 2 strony? Po 3 to nie ma znaczenia kim był zabójca. To był po prostu punkt zapalny, jak zamach w Sarajewie. Po 3 poradziłabym protestującym świńską krew w proszku nie śmierdzi, łatwiej się przenosi. Można kupić w sklepach z rzeczami do robienia wędlin.
Filtrujesz tak jak Ci wygodnie. Anglicy już wcześniej protestowali, a zabójstwo dziewczynek stanowiło jedynie punkt zapalny. Ile razy mamy to jeszcze napisać???
JuliaUK33 napisał/a:Anna Renard napisał/a:Wiesz co to przenośnia? Po 2 czemu nie jesteś taka odważna i nie wyjdziesz na protesty i nie przekonasz do swoich racji 2 strony? Po 3 to nie ma znaczenia kim był zabójca. To był po prostu punkt zapalny, jak zamach w Sarajewie. Po 3 poradziłabym protestującym świńską krew w proszku nie śmierdzi, łatwiej się przenosi. Można kupić w sklepach z rzeczami do robienia wędlin.
Filtrujesz tak jak Ci wygodnie. Anglicy już wcześniej protestowali, a zabójstwo dziewczynek stanowiło jedynie punkt zapalny. Ile razy mamy to jeszcze napisać???
Nie bylo zadnych zamieszek przed zabojstwem tych 3 dziewczynek. Nie potrafia nawet przyznac sie do bledu i zwyczajnie powiedziec "sorry nasz blad przez falszywe info myslelismy,ze to Muzulmanin zabil te dziewczynki"... NIE teraz beda twierdzic "ze to wogole nie ma nic z tym wspolnego podczas, gdy jeszcze 3 dni temu owszem mialo wspolnego " . Klamiecie na kazdym kroku ale to wzmacia moja wiare w Islam,bo akurat te wszystkie zachowania przepowiedzial prorok Mohamet(pokoj niech bedzie z nim) wiec tylko wam podziekowac wasza glupota umocnia wiare ludzi w Islam
100 2024-08-06 00:44:43 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-08-06 00:47:04)
Priscilla napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nie odwracaj kota ogonem, zamieszki wybuchly po tym jak w sieci zaczely krazyc nieprawdziwe info, ze zabojca byl nielegalny imigrant Muzulmanin... nie dosc ,ze atakujecie niewinnych to jeszcze klamiecie oj te wasze wartosci
Nie bylo zadnych zamieszek przed zabojstwem tych 3 dziewczynek. Nie potrafia nawet przyznac sie do bledu i zwyczajnie powiedziec "sorry nasz blad przez falszywe info myslelismy,ze to Muzulmanin zabil te dziewczynki"... NIE teraz beda twierdzic "ze to wogole nie ma nic z tym wspolnego podczas, gdy jeszcze 3 dni temu owszem mialo wspolnego "
. Klamiecie na kazdym kroku ale to wzmacia moja wiare w Islam,bo akurat te wszystkie zachowania przepowiedzial prorok Mohamet(pokoj niech bedzie z nim) wiec tylko wam podziekowac wasza glupota umocnia wiare ludzi w Islam
Ty Julka jesteś tak głupia że nie rozumiesz najprostszego przekazu, czy po prostu torpedujesz wszystko co ci nie pasuje?
Anglia walczy o swój kraj przed falą ludzi którzy nie chcą się asymilować, a li tylko wprowadzać swoje zwyczaje, modę i religię. Tak Julka, przed takimi jak ty też się bronią, bo pierdzielisz głupoty które tak się mają do kultury europejskiej jak pięść do nosa. Wypieprzaj sobie na Syjon, albo w dolinę Gangesu jak chcesz być wyznawcą Allaha i przestań żreć chleb na który pracują ludzie nie wyznający żadnej religii, albo Chrześcijanie jak na Europę przystalo. Poniałaś? Czy znowu debilnie powiesz, że muzułmanie to kwiat społeczeństwa a chrześcijanie powinni spierdzielać ze swojego kraju na biegun pólnocny, robiąc miejsce nierobom takim jak ty.
Priscilla napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nie odwracaj kota ogonem, zamieszki wybuchly po tym jak w sieci zaczely krazyc nieprawdziwe info, ze zabojca byl nielegalny imigrant Muzulmanin... nie dosc ,ze atakujecie niewinnych to jeszcze klamiecie oj te wasze wartosci
Nie bylo zadnych zamieszek przed zabojstwem tych 3 dziewczynek. Nie potrafia nawet przyznac sie do bledu i zwyczajnie powiedziec "sorry nasz blad przez falszywe info myslelismy,ze to Muzulmanin zabil te dziewczynki"... NIE teraz beda twierdzic "ze to wogole nie ma nic z tym wspolnego podczas, gdy jeszcze 3 dni temu owszem mialo wspolnego "
. Klamiecie na kazdym kroku ale to wzmacia moja wiare w Islam,bo akurat te wszystkie zachowania przepowiedzial prorok Mohamet(pokoj niech bedzie z nim) wiec tylko wam podziekowac wasza glupota umocnia wiare ludzi w Islam
Od wielu lat są problemy z muzułmanami. To oni odpowiadają za większość zamachów na świecie. I serio, myślisz że nas obchodzi nas twoja wiara.
Od wielu lat są problemy z muzułmanami. To oni odpowiadają za większość zamachów na świecie. I serio, myślisz że nas obchodzi nas twoja wiara.
104 2024-08-06 01:13:42 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-08-06 01:23:10)
Nie bylo zadnych zamieszek przed zabojstwem tych 3 dziewczynek.
Potrafisz odróżnić pojęcie "protesty" od "zamieszek" czy Cię to przerasta?
Klamiecie na kazdym kroku ale to wzmacia moja wiare w Islam,bo akurat te wszystkie zachowania przepowiedzial prorok Mohamet(pokoj niech bedzie z nim) wiec tylko wam podziekowac wasza glupota umocnia wiare ludzi w Islam
Ty idź się lecz. Poważnie piszę, bo obok innych zaburzeń masz jeszcze psychozę, która teraz w randomowych osobach z forum każe Ci widzieć zagrożenie.
Słowa "kłamiecie na każdym kroku" są tu bardzo wymowne.
Ty Julka jesteś tak głupia że nie rozumiesz najprostszego przekazu, czy po prostu torpedujesz wszystko co ci nie pasuje?
Ja myślę, że u niej jedno z drugim płynnie się łączy.
106 2024-08-06 01:31:48 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-08-06 01:56:57)
wielka grafika
Jak się Anglicy porządnie wkurzą, to takim Julkom, co to jeszcze niedawno śmiała się, że tylko głupi ludzie pracują, a ona na zasiłkach ma jak pączek w maśle, też nie będzie do śmiechu.
Salomonka napisał/a:Zacytowałam fragmenty koranu, skąd więc twoja agresja? Przecież to twój Mahomet napisal cytując słowa Allaha.
A Ty co namtu wklejasz wszędzie?
FRAGMENTY. I jeszcze nie podpisujesz, skąd są.
Agnes76 napisał/a:wielka grafika
Jak się Anglicy porządnie wkurzą, to takim Julkom, co to jeszcze niedawno śmiała się, że tylko głupi ludzie pracują, a ona na zasiłkach ma jak pączek w maśle, też nie będzie do śmiechu.
Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Niemczech od dwoch lat bodajze tak podwyzszyli bezrobotne, ze ludzie (wiekszosc) nie rezygnuja z bezrobocia, bo mysla takimi kategoriami jak Julka.
Mnie sie to nie podoba, ze przyznali wieksze zasilki, to tylko utwierdza ich w przekonaniu, ze po co pracowac.
Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Niemczech od dwoch lat bodajze tak podwyzszyli bezrobotne, ze ludzie (wiekszosc) nie rezygnuja z bezrobocia, bo mysla takimi kategoriami jak Julka.
Mnie sie to nie podoba, ze przyznali wieksze zasilki, to tylko utwierdza ich w przekonaniu, ze po co pracowac.
U nas na pewnym etapie podobną niechęć zaczęli wzbudzać masowo przybywający Ukraińcy. Oczywiście współczuliśmy im wojny, ale kiedy okazało się, że mają pierwszeństwo w kolejce do lekarza, żłobka, przedszkola, w wielu instytucjach przyjmowani są poza kolejnością, do tego całkiem przyzwoite zasiłki, socjalne mieszkania, a nawet prawo do polskiej emerytury, to coś zaczęło pękać.
W Anglii od 25 lat mieszka moja przyjaciółka, ma męża Anglika, angielskie obywatelstwo. Od jakiegoś czasu coraz bardziej skarżyła się, że nawet jej mąż we własnym kraju zaczyna czuć się jak obywatel gorszej kategorii, bo jemu nie wolno wielu rzeczy, które przybyszom uchodzą na sucho tylko dlatego, że mają inny kolor skóry. Mało tego, ci przybysze coraz bardziej to wykorzystują, co przejawia się w wielu aspektach w zwykłej codzienności. Kiedy na przykład bezczelnie wepchną się do kolejki i zwrócisz im na to uwagę, to wrzeszczą, że robisz to, bo mają inny kolor skóry i oskarżają o dyskryminację. Jak nie zapłacą za bilet w pociągu (sytuacje dobrze przyjaciółce znane, bo często jeździ pociągami), robią to samo. Doszło do tego, że konduktorzy chodzą parami, aby w razie potrzeby mieć świadka sytuacji.
To są tylko relatywnie drobne sytuacje, ale dochodzą do tego też poważne i ja się Anglikom wcale nie dziwię ich niechęci oraz temu, że w końcu im się ulało. Notabene podczas tych zamieszek, też mogą mieć odczucie, że ich prawa są znacząco mniejsze niż tych, przed którymi się bronią.
Gosiawie napisał/a:Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Niemczech od dwoch lat bodajze tak podwyzszyli bezrobotne, ze ludzie (wiekszosc) nie rezygnuja z bezrobocia, bo mysla takimi kategoriami jak Julka.
Mnie sie to nie podoba, ze przyznali wieksze zasilki, to tylko utwierdza ich w przekonaniu, ze po co pracowac.U nas na pewnym etapie podobną niechęć zaczęli wzbudzać masowo przybywający Ukraińcy. Oczywiście współczuliśmy im wojny, ale kiedy okazało się, że mają pierwszeństwo w kolejce do lekarza, żłobka, przedszkola, w wielu instytucjach przyjmowani są poza kolejnością, do tego całkiem przyzwoite zasiłki, socjalne mieszkania, a nawet prawo do polskiej emerytury, to coś zaczęło pękać.
W Anglii od 25 lat mieszka moja przyjaciółka, ma męża Anglika, angielskie obywatelstwo. Od jakiegoś czasu coraz bardziej skarżyła się, że nawet jej mąż we własnym kraju zaczyna czuć się jak obywatel gorszej kategorii, bo jemu nie wolno wielu rzeczy, które przybyszom uchodzą na sucho tylko dlatego, że mają inny kolor skóry. Mało tego, ci przybysze coraz bardziej to wykorzystują, co przejawia się w wielu aspektach w zwykłej codzienności. Kiedy na przykład bezczelnie wepchną się do kolejki i zwrócisz im na to uwagę, to wrzeszczą, że robisz to, bo mają inny kolor skóry i oskarżają o dyskryminację. Jak nie zapłacą za bilet w pociągu (sytuacje dobrze przyjaciółce znane, bo często jeździ pociągami), robią to samo. Doszło do tego, że konduktorzy chodzą parami, aby w razie potrzeby mieć świadka sytuacji.
To są tylko relatywnie drobne sytuacje, ale dochodzą do tego też poważne i ja się Anglikom wcale nie dziwię ich niechęci oraz temu, że w końcu im się ulało. Notabene podczas tych zamieszek, też mogą mieć odczucie, że ich prawa są znacząco mniejsze niż tych, przed którymi się bronią.
U nas jest podobnie, co mnie tez juz przeszkadza, jest we mnie wiele empatii, ale niektore sprawy i tak denerwuja. U nas np. byly zbiorki w szkole dla dzieci od uchodzcow i koniecznie trzeba bylo dawac tylko markowe, zeby nie byly gemobbt. To ja nie kupuje dla mojej corki markowych ciuchow...
Poza tym oni dostawali, moze jeszcze dostaja, nie wiem, za darmo komorki, rowery itp. Mnie nikt nie daje nic za darmo!
Priscilla napisał/a:Gosiawie napisał/a:Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Niemczech od dwoch lat bodajze tak podwyzszyli bezrobotne, ze ludzie (wiekszosc) nie rezygnuja z bezrobocia, bo mysla takimi kategoriami jak Julka.
Mnie sie to nie podoba, ze przyznali wieksze zasilki, to tylko utwierdza ich w przekonaniu, ze po co pracowac.U nas na pewnym etapie podobną niechęć zaczęli wzbudzać masowo przybywający Ukraińcy. Oczywiście współczuliśmy im wojny, ale kiedy okazało się, że mają pierwszeństwo w kolejce do lekarza, żłobka, przedszkola, w wielu instytucjach przyjmowani są poza kolejnością, do tego całkiem przyzwoite zasiłki, socjalne mieszkania, a nawet prawo do polskiej emerytury, to coś zaczęło pękać.
U nas jest podobnie, co mnie tez juz przeszkadza, jest we mnie wiele empatii, ale niektore sprawy i tak denerwuja. U nas np. byly zbiorki w szkole dla dzieci od uchodzcow i koniecznie trzeba bylo dawac tylko markowe, zeby nie byly gemobbt. To ja nie kupuje dla mojej corki markowych ciuchow...
Poza tym oni dostawali, moze jeszcze dostaja, nie wiem, za darmo komorki, rowery itp. Mnie nikt nie daje nic za darmo!
U nas nie trzeba dawac markowych rzeczy. Natomiast nie wolno dawac zniszczonych rzeczy. Nawet Koran zabrania dawac ludziom potrzebujacym rzeczy zniszczone. Bo jak to wyglada, ktos rzuci jakims zniszczonym podadartym ciuchem I jeszcze wdziecznosci oczekuje. Tak jakbym widziala obrazki z Indii,gdzie bogacze przyjezdzaja i biedocie jeden bochenek chleba rzucili to sie ludzie na ten chleb rzucili, a bogacze mieli z tego radoche. Dlatego trzeba dawac takie rzeczy ludziom potrzebujacym do ubrania,ktore my sami bysmy zalozyli oraz takie jedzenie, ktore bysmy sami zjedli... podarowanie komus starych lachmanow oraz przeterminowanego jedzenia w puszce to nie jest zadna pomoc. To brak szacunku do czlowieka.
Gosiawie napisał/a:Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Niemczech od dwoch lat bodajze tak podwyzszyli bezrobotne, ze ludzie (wiekszosc) nie rezygnuja z bezrobocia, bo mysla takimi kategoriami jak Julka.
Tak konkretnie to jakie niby imigranci maja prawa jakich ten Anglik nie ma?
Ja napisze tak, dla mnie idolem jest i był zawsze Adolf Hitler, gosc swoimi poglądami wyprzedził czasy, jaki świat byłby piękny bez Żydów, muzułmanów, czarnych, i gorszych rasowo Polaków, gdybym doszedł do władzy Auschwitz by ożyło.
Ja napisze tak, dla mnie idolem jest i był zawsze Adolf Hitler, gosc swoimi poglądami wyprzedził czasy, jaki świat byłby piękny bez Żydów, muzułmanów, czarnych, i gorszych rasowo Polaków, gdybym doszedł do władzy Auschwitz by ożyło.
Dlatego chwala Bogu Ty nigdy nie dojdziesz do wladzy
Dlatego pewnie nazwales sie tu jak ten psychopata
Jedyne co mozemy mu zawdzieczac, to autostrady.
Jak widzę, bardzo lubisz zwracać na siebie uwagę, ale słaba była ta prowokacja. Musisz się niestety bardziej wysilić.
Hitler był idiotą akurat, ale z osiągnięć partii nazistowskiej wszyscy czerpiemy pełnymi garściami do dzisiaj.
Brytyjska policja zachowuje się jak Berkut. Obywatele powinni wypowiedzieć takiej władzy posłuszeństwo, skoro ich własny rząd ma ich gdzieś...
Policja od tego jest. W przeciwieństwie do naszej, gdzie wystarczy huknąć i spierdalają. Więcej razy widziałem naszą Policję w odwrocie niż w rzeczywistej akcji.
Policja od tego jest. W przeciwieństwie do naszej, gdzie wystarczy huknąć i spierdalają. Więcej razy widziałem naszą Policję w odwrocie niż w rzeczywistej akcji.
Ponad 420 osob aresztowanych. Procesy sadowe juz ruszyly 2 dni temu. Juz duzo osob przed sadem stanelo. Przyspieszyli to wyjatkowo, zazwyczaj na proces sie dlugo czeka
Theodore Robert Bundy napisał/a:Ja napisze tak, dla mnie idolem jest i był zawsze Adolf Hitler, gosc swoimi poglądami wyprzedził czasy, jaki świat byłby piękny bez Żydów, muzułmanów, czarnych, i gorszych rasowo Polaków, gdybym doszedł do władzy Auschwitz by ożyło.
Jak widzę, bardzo lubisz zwracać na siebie uwagę, ale słaba była ta prowokacja. Musisz się niestety bardziej wysilić.
Moje poglądy moja sprawa, co do zwracania uwagi na siebie to akurat ty z Julcia trzymacie tutaj prym
122 2024-08-07 19:38:06 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-08-07 19:40:21)
Hitler był idiotą akurat, ale z osiągnięć partii nazistowskiej wszyscy czerpiemy pełnymi garściami do dzisiaj.
Skoro idiotą jest dla ciebie osoba mająca poziom inteligencji szacowany na 140 to gratuluje, idiotami jest ponad 60 % Polaków głosująca na tych samych ludzi od 30 lat, na dodatek teraz będziecie jebac na bandere kolejne 10 lat
Jack Sparrow napisał/a:Hitler był idiotą akurat, ale z osiągnięć partii nazistowskiej wszyscy czerpiemy pełnymi garściami do dzisiaj.
Skoro idiotą jest dla ciebie osoba mająca poziom inteligencji szacowany na 140 to gratuluje, idiotami jest ponad 60 % Polaków głosująca na tych samych ludzi od 30 lat, na dodatek teraz będziecie jebac na bandere kolejne 10 lat
Idz moze trollowac swoimi glupotami na swoj wlasny temat sobie zaloz.
To jest temat o czyms innym,a nie o glupim hitlerze
A wlasnie podano info
"Prison sentences for :
-rioting up to 10 years
criminal damage up to 10 years
-racial hate crimes etc up to 7 years "
Jestes taki madry to sobie przetlumacz... bedzie chociaz moze przynajmniej na 10 lat normalnie w Anglii.
Theodore Robert Bundy napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Hitler był idiotą akurat, ale z osiągnięć partii nazistowskiej wszyscy czerpiemy pełnymi garściami do dzisiaj.
A wlasnie podano info
"Prison sentences for :
-rioting up to 10 years
Jestes taki madry to sobie przetlumacz... bedzie chociaz moze przynajmniej na 10 lat normalnie w Anglii.
W Anglii nigdy już normalnie nie będzie, a wiesz dlaczego? Bo zjawili sie tam ludzie którzy nie poradzili sobie we własnym kraju, zostali wychowani w patologii, i uciekli do UKEJ, tacy ludzie nadają sie tylko na zmywak, do niczego innego, to jest margines ludzkości, plebs, podobnie zreszta jak żydzi, muzułmanie, ukraińcy, i większość polakow.
JuliaUK33 napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Skoro idiotą jest dla ciebie osoba mająca poziom inteligencji szacowany na 140 to gratuluje, idiotami jest ponad 60 % Polaków głosująca na tych samych ludzi od 30 lat, na dodatek teraz będziecie jebac na bandere kolejne 10 lat
A wlasnie podano info
"Prison sentences for :
-rioting up to 10 years
Jestes taki madry to sobie przetlumacz... bedzie chociaz moze przynajmniej na 10 lat normalnie w Anglii.W Anglii nigdy już normalnie nie będzie, a wiesz dlaczego? Bo zjawili sie tam ludzie którzy nie poradzili sobie we własnym kraju, zostali wychowani w patologii, i uciekli do UKEJ, tacy ludzie nadają sie tylko na zmywak, do niczego innego, to jest margines ludzkości, plebs, podobnie zreszta jak żydzi, muzułmanie, ukraińcy, i większość polakow.
Akurat Twoje zdanie na szczescie to tylko Twoja wlasna opinia,glupia na dodatek, bo do Anglii jezdza ludzie wyksztalceni, po studiach, lekarze, prawnicy, nauczyciele,naukowcy itp a Ty chyba sam na zmywaku jestes ,ze wiesz takie rzeczy
Theodore Robert Bundy napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Idz moze trollowac swoimi glupotami na swoj wlasny temat sobie zaloz.
A wlasnie podano info
"Prison sentences for :
-rioting up to 10 years
Jestes taki madry to sobie przetlumacz... bedzie chociaz moze przynajmniej na 10 lat normalnie w Anglii.W Anglii nigdy już normalnie nie będzie, a wiesz dlaczego? Bo zjawili sie tam ludzie którzy nie poradzili sobie we własnym kraju, zostali wychowani w patologii, i uciekli do UKEJ, tacy ludzie nadają sie tylko na zmywak, do niczego innego, to jest margines ludzkości, plebs, podobnie zreszta jak żydzi, muzułmanie, ukraińcy, i większość polakow.
Akurat Twoje zdanie na szczescie to tylko Twoja wlasna opinia,glupia na dodatek, bo do Anglii jezdza ludzie wyksztalceni, po studiach, lekarze, prawnicy, nauczyciele,naukowcy itp a Ty chyba sam na zmywaku jestes ,ze wiesz takie rzeczy
Buahahaha, taaa prawnicy, lekarze ahahahahha, masz problemy z pamięcią bo już ci pisałem skąd wiem na temat polaczkow w ukej, właśnie wy byliście głównym powodem wyjścia Wielkie Brytanii z Unii, nie zapomnij włączyć sobie RMF FM po powrocie do ojczyzny, niektórzy rodacy z wioch zapominają polskiego języka, po tygodniowym pobycie w UKEjjj, a najlepsze są Grażyny spod remizy, zawodówki skoczyć nie potrafiła w Polsce, ale po tygodniu pobytu w ukej, na fejsie w zakładce wykształcenie widnieje „University of London” hahahahahah to są ci wykształceni rodacy Julciu,
JuliaUK33 napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:W Anglii nigdy już normalnie nie będzie, a wiesz dlaczego? Bo zjawili sie tam ludzie którzy nie poradzili sobie we własnym kraju, zostali wychowani w patologii, i uciekli do UKEJ, tacy ludzie nadają sie tylko na zmywak, do niczego innego, to jest margines ludzkości, plebs, podobnie zreszta jak żydzi, muzułmanie, ukraińcy, i większość polakow.
Buahahaha, taaa prawnicy, lekarze ahahahahha, masz problemy z pamięcią bo już ci pisałem skąd wiem na temat polaczkow w ukej, właśnie wy byliście głównym powodem wyjścia Wielkie Brytanii z Unii, nie zapomnij włączyć sobie RMF FM po powrocie do ojczyzny, niektórzy rodacy z wioch zapominają polskiego języka, po tygodniowym pobycie w UKEjjj, a najlepsze są Grażyny spod remizy, zawodówki skoczyć nie potrafiła w Polsce, ale po tygodniu pobytu w ukej, na fejsie w zakładce wykształcenie widnieje „University of London” hahahahahah to są ci wykształceni rodacy Julciu,
"Polaczki " a Ty jestes jakiej narodowosci? ... no to logiczne, ze jak ktos mieszka w Anglia to sie uczy mowic po angielsku. Ja mowie po polsku i po angielsku. I dobrze, ze Anglia wyszla z UE przynajmniej Unia nic jej nie narzuca swoich zasad, a wy bedziecie miec tysiace imigrantow,wiec sie przyzwyczaj do widoku Muzulmanow i do tego,ze coraz wiecej osob bedzie przechodzic na religie Boga Jedynego
A przypomnij mi, jakie Ty masz wykształcenie?? Bo coś mi się mocno nie zgadza z tym, co napisałaś powyżej
Moje poglądy moja sprawa, co do zwracania uwagi na siebie to akurat ty z Julcia trzymacie tutaj prym
Kiedy zaczynasz się z nimi publicznie obnosić, przestają być Twoją sprawą.
Nie wiem jakie Hitler miał IQ, ale to co z całą pewnością mogę stwierdzić, to że był psychopatą, prawdopodobnie cierpiał też na psychozę. Jakby poszukać głębiej, to wyjdzie z tego niezłe, psychiczne bagienko.
Słuchajcie mam pytanie, dlaczego np. W Polsce nie ma zamachów terrorystycznych tak jak w zachodniej Europie?
Niech każdy sobie odpowie na to pytanie.