Zaletą jest to, że moderatorki z W stworzyły tam cały kanał z podziałem na działy i jakby strukturalnie przeniosły Wizaż tam. Ogromną zaletą jest, to, że nasze moderatorki tam są i jak zawsze skore do pomocy i nadal są cudowne. Co teraz znów doświadczyłam.
Zaletą może być to, że tak jak na klasycznych forach i tu, trzeba wyjść z tematu a wejść do innego, tam po lewej stronie na pasku masz wszystkie działy i tematy. Niezależnie, na którym jesteś to sobie ten pasek przesuwasz, bo on jest na stałe widoczny i myk jesteś w innym temacie. - Może to być wadą dla korzystających z komórki, trzeba sprawdzić.
są też te zabawy-skojarzenia.
Można tak jak na FB dodawać buźki-uczucia do komentarzy innych osób.
Kiedy się kogoś cytuje to pojawia się jako kolejny wpis pod spodem,, czyli jest ciągłość komentarzy. Nie ma tak, jak na Fb, że otwierały się pod-tematy.
łączy wpisy tej samej osoby i nie ma problemu z pisaniem jeden pod drugim.
Wada:
Nie wiem czy to wada, bo to takie dla mnie po prostu inne. Teksty pojawiają się jeden pod drugim w stylu sms-ów i są mniej czytelne jak tutaj na przykład. Nie ma lepszego rozdzielenia poszczególnych wpisów. Ale to pewnie trzeba się przyzwyczaić. Ktoś kto pisze i czyta z komórki to pewnie już jest przyzwyczajony.
Nie widzę na razie wad.
-----------------------------
sprawdziłam, nasze obrazki też wchodzą, tylko trzeba zaznaczyć link ostatni URL: , tam skąd kopiujemy.