Czy będzie mi już trudno poznać partnera jak praktycznie same dziewczy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Czy będzie mi już trudno poznać partnera jak praktycznie same dziewczy

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: Czy będzie mi już trudno poznać partnera jak praktycznie same dziewczy
Golden_eye napisał/a:

24 lata kończę niedługo, bo już w styczniu.

Koniec studiów niebawem...

Cześć GoldenEye : ) Sprawdź jutro e-mail bo napiszę do Ciebie wiadomość. Udanego weekendu

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: Czy będzie mi już trudno poznać partnera jak praktycznie same dziewczy

Jeśli przebywasz cały czas w damskim środowisku to będzie to trudniejsze. Więc musisz stworzyć okazję. Jesteś w najlepszym wieku z punktu widzenia kobiecej atrakcyjności. Wyjdź z koleżanką do klubu potańczyć, do pubu na piwko gdzie jest dużo facetów. Może masz jakieś hobby które jest atrakcyjne dla facetów? Zauważ, że faceci mają ten sam problem w męskim środowisku. Na przykład na politechnikach. Jeśli pójdziesz z koleżanką do pubu gdzie chodzą faceci z politechniki to jest duża szansa, że do was zagadają. Możesz skorzystać z portalu randkowego. Zapisać się na siłownię. Na grupę rowerową na FB. Tam ludzie szukają kogoś do wspólnych przejażdżek. Łatwo poznać faceta. Jak widać jest wiele możliwości.

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Czy będzie mi już trudno poznać partnera jak praktycznie same dziewczy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024