Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?

24 lata kończę niedługo, bo już w styczniu. Ostatni rok studiów od października zaczynam. W związku nie byłam i nie jestem aktualnie. Gdziekolwiek bym nie była to wszędzie natykam się na dziewczyny. Szkoła średnia, studia licencjackie i teraz magisterskie to większość roku to masa dziewczyny. Znajomych nie mam w rodzinnych stronach ponieważ dwóch chłopaków mi dokuczało gdy byłam w gimnazjum( jeden mnie zmuszał abym z nim była, drugi przy całej klasie rozpowiadał, że z nim spałam co nie było prawdą, jakie kolwiek postawienie się im rozchuchwalało ich jeszcze bardziej). Przez to w liceum bałam się z kimkolwiek rozmawiać, ale wyjazd na studia sprawił, że śmielej zaczęłam w akademiku zagadywać do kogo kolwiek tym bardziej do chłopaków. Dziewczyny z miasta gdzie studiuje raczej mają same dziewczyny wśród znajomych, jak kuzynów to w wieku 10-16 lat.

Mnie interesuje wiek partnera mój rocznik( 00) czy starszy od 2 do 8 lat( 92-98). 10-15 lat starszy odpada, młodszy nawet o rok odpada. Wygląd chłopięcy, ktoś z włosami( łysy nie), ktoś wrażliwy, wyrozumiały, taki aby tylko nie myślał o jednym, aby mnie wspierał w dążeniu za marzeniami. W jakim miejscu można poznać takiego?

Mimo, że w rodzinnych stronach nie mam kolegów to wychodzę w wakacje biegać, jeździć rowerem po okolicznych wioskach?- to nie istnieje szansa, że poznam kogoś?

Teraz w akademiku czy na uczelni to bardziej będą roczniki 04 niż 92-98 i 00.
Proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?
R_ita2 napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Mnie interesuje wiek partnera mój rocznik( 00) czy starszy od 2 do 8 lat( 92-98). 10-15 lat starszy odpada, młodszy nawet o rok odpada. Wygląd chłopięcy, ktoś z włosami( łysy nie), ktoś wrażliwy, wyrozumiały, taki aby tylko nie myślał o jednym, aby mnie wspierał w dążeniu za marzeniami. W jakim miejscu można poznać takiego?

Wiem, że już zakładałaś milion wątków i zaraz wjedzie Dracarys z linkami ale ten fragment... fragment, który cytuje. myślisz, że miłość jest na zamówienie? Wypiszesz sobie cechy na karteczce i bach, i się znajdzie książe?

Rozumiem- nie lubisz starszych, ale nawet młodszy o rok odpada? Wygląd... wymagania. Ja zawsze uwielbiałam delikatnych chłopców- cherubinki takie, blondaski o niebieskich oczach, łagodni, feministyczni. A jak się zakochałam.... bo ot tak, trzasnęło- starszy o 6 lat kruczoczarny, narwany tradycjonalista. Mimo przeszkód UDAŁO SIĘ DOGADAĆ. Miłość nie wybiera. Choć miłość to DECYZJA I TRUDNA PRACA to nie wiesz z kim złapiesz flow, chemię, z kim Cię połączy.

Roczniki 99 i 01 odpadają. Wolę kogoś z rocznika 92-98 i 00. Starsi od 2 do 8 lat i rówieśnicy mi odpowiadają.
Po prostu mi się sami chłopięcy podobają, sami wrażliwi, tylko te roczniki

Gdzie poznać można kogoś o tych cechach?

3

Zaloz sobie profile randkowy, tam napisz swoje wymagania i zyczenia I moze kogos znajdziesz fajnego dla siebie. Swoja droga to gimnazjalisci i mlodziej potrafia byc wredni takie glupoty rozpowiadac

4

JuliaUK33 napisał/a:

Zaloz sobie profile randkowy, tam napisz swoje wymagania i zyczenia I moze kogos znajdziesz fajnego dla siebie. Swoja droga to gimnazjalisci i mlodziej potrafia byc wredni takie glupoty rozpowiadac

Portale randkowe źle mi się kojarzą.
Często są tam typy co intymne wizerunki rozsyłają, wstawiają fałszywe zdjęcia, dorosły facet podszywa się pod chłopaka.

To jakie miejsca są dobre?

5

Golden_eye napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Często są tam typy co intymne wizerunki rozsyłają, wstawiają fałszywe zdjęcia, dorosły facet podszywa się pod chłopaka.

Mozna takich blokowac... a jak chcesz inne miejsca to chyba najlepiej weekend gdzies wyjsc na miasto i tam pelno fajnych chlopakow jest pewnie

6

R_ita2 napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Napisałam Tobie, że wolontariaty. Umiesz czytać?

Wiem, ale mi chodziło co prócz wolontariatów jeszcze?

7

Golden_eye napisał/a:
R_ita2 napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Napisałam Tobie, że wolontariaty. Umiesz czytać?

Wiem, ale mi chodziło co prócz wolontariatów jeszcze?

A NIE ma w Polsce nic organizowane, jakies spotkania itp? W UK tego pelno jest

8

JuliaUK33 napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Mozna takich blokowac... a jak chcesz inne miejsca to chyba najlepiej weekend gdzies wyjsc na miasto i tam pelno fajnych chlopakow jest pewnie

Gdzie na miasto?

9

Golden_eye napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Gdzie na miasto?

Najlepiej do centrum, w jakies ciekawe miejsca,gdzie chodza mlodzi ludzie. A najlepiej nie szukac na sile zwiazku, czasem.sie znajdzie partnera w najmniej spodziewanym czasie i miejscu

10

JuliaUK33 napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Gdzie na miasto?

Najlepiej do centrum, w jakies ciekawe miejsca,gdzie chodza mlodzi ludzie. A najlepiej nie szukac na sile zwiazku, czasem.sie znajdzie partnera w najmniej spodziewanym czasie i miejscu

Jakie miejsca np?

Nie chodzi mi o to by szukać na siłę, ale o to, aby mieć przy sobie kogoś kto by mnie wspierał kochał szanował, rozumiał, nie myślał tylko o jednym, był dla mnie miły i dla innych ludzi.

A co robić skoro teraz na studiach czy w szkole średniej pełno dziewczyn i raczej młodsze roczniki będą?

11

Ty serio jesteś jakaś autystyczna?

12

display napisał/a:

Skąd to pytanie dlaczego tak sądzisz, że taka jestem?

13

Golden_eye napisał/a:
display napisał/a:

Bo zakładasz multum tematów i w każdym pierdzielisz to samo. Jak zdarta płyta

14

display napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
display napisał/a:

Spierdalaj!

Golden_eye napisał/a:

Mnie interesuje wiek partnera mój rocznik( 00) czy starszy od 2 do 8 lat( 92-98). 10-15 lat starszy odpada, młodszy nawet o rok odpada. Wygląd chłopięcy, ktoś z włosami( łysy nie), ktoś wrażliwy,

Roczniki 92-94 to ok. 30 letnie konie, serio myślisz, że w takim przedziale wiekowym znajdziesz faceta o delikatnym chłopięcym wyglądzie?

16

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Mnie interesuje wiek partnera mój rocznik( 00) czy starszy od 2 do 8 lat( 92-98). 10-15 lat starszy odpada, młodszy nawet o rok odpada. Wygląd chłopięcy, ktoś z włosami( łysy nie), ktoś wrażliwy,

Roczniki 92-94 to ok. 30 letnie konie, serio myślisz, że w takim przedziale wiekowym znajdziesz faceta o delikatnym chłopięcym wyglądzie?

Skąd to pytania?

Mnie tylko takie typy interesują

Spierdalaj jak nie masz pojecia

17

Ale kultura wypowiedzi Golden_eye...

Golden_eye napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Skąd to pytania?

Mnie tylko takie typy interesują

Zadałem Ci zwykłe pytanie logiczne, gdyż zazwyczaj mężczyźni w wieku ok. 30 lat mają np. Brody albo zmęczenie życiem narysowane na twarzy.
Dlatego też zadziwiło mnie to w jaki sposób chciałabyś znaleźć delikatnego chłopaczka w takim wieku? Ja rozumiem, że może się znaleźć taki gościu co ma np. 20 lat ale 31?

Zaś Ty odpisałaś do mnie bardzo niegrzecznie.

Zresztą Twoja składnia zdania w j. polskim i zakładanie po raz enty tego samego tematu wskazują, że chyba coś nie do końca...

19

Golden_eye napisał/a:

Spierdalaj!

Golden_eye napisał/a:

podejrzewam dlaczego nie możesz nikogo znaleźć ...

choć mogę się mylić smile

20

Farmer napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Spierdalaj!

Golden_eye napisał/a:

podejrzewam dlaczego nie możesz nikogo znaleźć ...

choć mogę się mylić smile

Nie spotkała jeszcze przystojnego wykładowcy co wygląda jak sztudent tongue big_smile

21

paslawek napisał/a:

Nie spotkała jeszcze przystojnego wykładowcy co wygląda jak sztudent tongue big_smile

mnie nie widziała tongue

22

display napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
display napisał/a:

To taka żeńska wersja rasty.
Obydwoje by do siebie pasowali.

23 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-10-12 12:43:36)

Farmer napisał/a:
display napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

To taka żeńska wersja rasty.
Obydwoje by do siebie pasowali.

Nie udało się ich sparować podobno Raka pisał do Autorki i nie dostał żadnej odpowiedzi od niej
został odrzucony z góry i na starcie  big_smile
A ta młoda - dalej pławi się w użalaniu i bezradności
nic się na to nie poradzi zdaje się
czekanie na cud  i rozmyślania, teoretyzowanie, mrzonki i marzenia widocznie są łatwiejsze, ważniejsze od życia i działania

24

paslawek napisał/a:

Nie udało się ich sparować podobno Raka pisał do Autorki i nie dostał żadnej odpowiedzi od niej

to akurat mnie nie zdziwiło
ale za szybko się poddał
powinien wysłać nudesy big_smile

25

Farmer napisał/a:
paslawek napisał/a:

to akurat mnie nie zdziwiło
ale za szybko się poddał
powinien wysłać nudesy big_smile

I tak by to nic nie dało,  bo Ci chłopcy już dawno mineli big_smile

https://gfx.wiadomosci.radiozet.pl/var/radiozet-wiadomosci/storage/images/media/images/pinterest/42435-1-pol-PL/pinterest_size-720w.webp

Znaczy nie żyją big_smile

26

2odiak napisał/a:

dodaj okulary i masz mnie smile

27

Farmer napisał/a:
2odiak napisał/a:

dodaj okulary i masz mnie smile

Czyli , że przeżyłeś wojnę? No to witaj w klubie smile
Czekaj, czekaj, mam pod ręką tu dienst brille big_smile

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024