Brak zaangażowania i chęci na spędzenie czasu razem z jego strony - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 131 do 143 z 143 ]
Odp: Brak zaangażowania i chęci na spędzenie czasu razem z jego strony
KoralinaJones napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Przypomnę tylko, że "nalot" Kafeterian rozpoczął się zaraz po tym kiedy jeden tutejszy użytkownik wyśmiał inną użytkowniczkę że na innym forum podobnie pyskowała, co dało pretekst do wyciągnięcia oczywistych wniosków
.
Rusz ostatnią szarą komórką: może jedynie knur tu przyleciał z kafe, reszta to jej multikonta, sama wokół siebie buduje otoczkę. i atmosferę wojenki gdzie biedna, osaczona przez inceli kobieta nie znajduje wsparcia. Zresztą te same multikonta zostały na kafeterii, jedynie "flagowca" zabrała dla pozoru.
Głupio się zdradziłeś. Zwykłą złośliwością i napastliwością wobec @twojeslowo
. I niczego jak widać Cię to nie nauczyło. Lepiej zrobisz jak zaczniesz w końcu swoje własne szare komórki liczyć, bo chyba wtedy kiedy wkopałeś się z tym że byłeś na innym forum, ewidentnie ich nie używałeś
.
Bardzo ciekawe że wymieniłaś akurat jedną z jej dwóch psiapsi na kafe, która tu wpadła. Na początku pomyliłem te dwie cholery, bo jak Poka zabrała flagowca z kafe, to Evka usilnie próbowała wypełnić pustkę po niej, do tego stopnia że zaczęła się upodabniać w niektórych zagrywkach.
No to mamy łączniczkę, która w dodatku na bank też mnie rozpoznała.
132 Odpowiedź przez Nowe_otwarcie 2023-06-08 13:36:18 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-06-08 13:40:19)
Saweetie napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:Tam? Było kilka życzliwych dusz i wiesz o tym doskonale , na wszystkich jechałaś jak się patrzy 
A opinie o tobie nie pozostawiają wątpliwości; potrafiłaś wejść w konflikt nawet z tymi, które dla potrzeby jechania mnie byłyby skłonne do sojuszu 
Te "zyczliwe dusze" to masz na mysli Smoka, który obok inceli słynie z bycia najstarszym i odklejonym zupelnie hejterem, którego nawet Robiejaklubie, czyli jego internetowa partnerka nie poznawala , bo zachowywal sie jak ostatni buc i prostak?
ACHA
I kto tam jeszcze...? Anastazja? oops..juz chyba jednak nie 
Ps. tak czy inaczej, nie podejrzewalam twojego jobla na moim punkcie , ze zaszedł tak daleko i nadal zakladasz tam tematy o mnie, jak dzisiejszy. Zdemaskowales sie wpisem powyżej 
Jakie tematy o tobie przygłupie? Zejdź na ziemię 
Robię, Iskra, Magda... i jeszcze jedna ze "starych" 
Kermit zasadniczo też nic do mnie nie ma, z marawstala też sobie sympatycznie gadaliśmy. Dodajmy Elcię, Benia... pewnie jeszcze się ktoś zbierze 
- Prav1
- Niewinne początki
- Nieaktywny
Nowe_otwarcie napisał/a:Prav1 napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:Rusz ostatnią szarą komórką: może jedynie knur tu przyleciał z kafe, reszta to jej multikonta, sama wokół siebie buduje otoczkę. i atmosferę wojenki gdzie biedna, osaczona przez inceli kobieta nie znajduje wsparcia. Zresztą te same multikonta zostały na kafeterii, jedynie "flagowca" zabrała dla pozoru.
To ciekawe, Kotarba też twierdzi że Poka ma licznę multikonta na kafe...
Bo też porównał posty Franka do Pravika i Poki do Pravika? Wystarczy znaleźc kogoś, po kim jadą i Franek i Poka i podobieństwa rzucają się w oczy same.
Możliwe, możliwe.
Też nie sugeruję, że Chefren z kafe to ty, bo imo to kloszarda.
Saweetie napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:Bardzo ciekawe że wymieniłaś akurat jedną z jej dwóch psiapsi na kafe, która tu wpadła. Na początku pomyliłem te dwie cholery, bo jak Poka zabrała flagowca z kafe, to Evka usilnie próbowała wypełnić pustkę po niej, do tego stopnia że zaczęła się upodabniać w niektórych zagrywkach.
No to mamy łączniczkę, która w dodatku na bank też mnie rozpoznała.
HAHAHAHA, za każdym razem jak sobie przypomne, że ten przygłup ma dorosłą córkę i porownam go ze swoim ojcem, który BYNAJMNIEJ nie siedzi na forach dla kobiet i nie analizuje inb jakby zależało od tego jego życie, to nie mogę uwierzyc, że mozna być tak infantylnym starym dziadem XD 
No twój ojciec się zdecydowanie nie popisał w kwestiach wychowawczych, co zdecydowanie widać po efektach 
Dobra, bardzo chętnie bym jeszcze pogadał ale muszę kilka rzeczy przygotować.
PS. Nie zapomnij wyzwać adminki od downic jak to masz w zwyczaju; pamiętasz jeszcze jak to się robi czy mam ci przypomnieć screenem? 
135 Odpowiedź przez Nowe_otwarcie 2023-06-08 13:48:44 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-06-08 13:51:53)
Saweetie napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:Jakie tematy o tobie przygłupie? Zejdź na ziemię 
Widze, ze juz go wyklikałes
hahahah
mewusiu aka Chefron 
Piekna wpadka.
Teraz wiem kto ma na moim punkcie największego jobla, obok knura i pravola.
Zdradził cie dokladnie, słowo w slowo, ten sam wpis, ktory uskutecznileś pod nickiem Chefron na kafee dzisiaj rano 
Teraz to już naprawdę odjechałaś. Szukaj wśród fanów citroenów (choc pisze się chevron, nie chefron), popytaj kto na kafe ma cytrynę, to znajdziesz.
Ale zaaaaaraaaaz... podobno cię nie ma na kafeterii (bo jak znalazłem wpis qverty po tym jak wrzuciłaś post Kulfona i sama dałaś namiar)? Ty kłamczucho, wszystko jasne! Faktycznie dalej tam jesteś!
Saweetie napisał/a:Ps. Swoją drogą, że prowadzisz kartotekę ze screenami z moich wypowiedzi nie świadczy o poziomie twojej obesji na moim punkcie dobrze... 
Ja nie mam ani jednego screena z twoja wypowiedzia, a to ponoc ja mam obsesje? hmmm XD
Screeny były robione jak rżnęłaś głupa i jechałaś na mnie za coś co sama robiłaś. Są sprzed circa 2 lat, ale wystarczą. Zgromadzone w formie obrony przed psychopatką.
137 Odpowiedź przez Nowe_otwarcie 2023-06-08 13:59:13 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-06-08 14:01:42)
Saweetie napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:Teraz to już naprawdę odjechałaś. Szukaj wśród fanów citroenów (choc pisze się chevron, nie chefron), popytaj kto na kafe ma cytrynę, to znajdziesz.
sugerujesz zatem, że wziąłeś teorie swojego najwiekszego rpzyjaciela kotarby jako pewnik, dlatego ja powieliłes? Xd
no i jak tu cie brak na powaznie, sam powiedz?
hahahahah
niezłe samozaoranie 
Akurat kloszarda jest zakumplowany z pravolem (więc połączył kropki), co w tej kwestii ułatwiło sprawę.
Nie zapomnij zauważyc że wziąłem też opinię raciczki, choc z nią też mam kiepskie układy. Zobacz... w tylu przypadkach nawet niechęc do mnie nie ociepla ich podejścia do ciebie. Zadziwiąjące, nieprawdaż?
PS. Zaraz napiszesz że zmontowałem podszywa Szynszyli żeby cię obsmarować 
PS2. A pociski kloszardy w twoją stronę i to jak się ciskałaś czytając je... to też było zabawne 
Saweetie napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:Akurat kloszarda jest zakumplowany z pravolem (więc połączył kropki), co w tej kwestii ułatwiło sprawę.
Nie zapomnij zauważyc że wziąłem też opinię raciczki, choc z nią też mam kiepskie układy. Zobacz... w tylu przypadkach nawet niechęc do mnie nie ociepla ich podejścia do ciebie. Zadziwiąjące, nieprawdaż?
PS. Zaraz napiszesz że zmontowałem podszywa Szynszyliię żeby cię obsmarować 
a jak to sie ma do tego, tępa strzało, że sama siebie hejtowalabym w tak agresywny sposob i jeszcze zglaszala do moderacji? 
Tak jak mowie... Gdyby nie twoja zyciowa pizzdowatośc i niskie IQ, to anastazja wyczyściłaby twoje konta w banku do zera, przy twojej "Zdolności do łączenia kropek"

Co udowadniasz każdym swoim wpisem, ociężały umysłowo tatuśku XD
Robiłaś to by uwiarygodnic swoją legendę (że "biedna, atrakcyjna kobietka jest prześladowana przez zazdrosnych inceli); przecież wyglądałoby to mniej wiarygodnie gdyby nie to prymitywne stado z wywalonymi ozorami, nieprawdaż? Jakaż to "królowa" bez świty? Tylko świtę sobie musiałaś sama stworzyć.
A do moderacji to cię pewnie pozgłaszało tych kilka babeczek, które poirytowałaś swoim zachowaniem (tu też najśmieszniejsze jest to że były wsród nich i te mało przyjaźnie nastawione do mnie). A to forum mimo wszystko miało wyższy poziom niż kafe...
Saweetie napisał/a:a już tekst o tym, ze 2 najwieksze psychole jak pravol - 33letni debil i znany w necie psychol na utrzymaniu matki i kotrba: prostak po odsiadce, to dla ciebie autorytety, powiedzialy wszystko 
Najzabawniejsze że tu nie ma pravola. I to nie on zebrał tu jedynego (poza twoimi) bana. Była to inna postać znana z kafe, o bardzo charakterystycznym sposobie pisania. To też ci było potrzebne do uwiarygodnienia twojej bajki. Na kafe już się poznali na twoich manipulacjach (BTW: uświadom sobie wreszcie że nawet jak mój podszyw zmontowany przez ciebie zdobywał dziesiątki lajków, to odbywało się to przez niechęć do mnie, a nie uznanie dla ciebie i twojej kreatywności), tu też powoli się to dzieje.
Saweetie napisał/a:dodam, że ten "Geniusz" przez cały czas jak prostytutka robiła go w bambuko, łykał kity o tym jak to dostaje milion propozycji dziennie od książat i milionerów z całego świata, ale jest zbyt ambitna i niezalezna aby pojsc w taki "układ", dlatego woli iśc w uklady sprzedajac cialo za 150zł za godzinę wtedy
no a teraz poszla na produkcję.
wiadomo.. jak ktoś sprzedaje ciało za grosze, to nie sprzeda go za wiecej kasy, tlyko wybierze prace na produkcji.
Czy wy tez myslicie, ze gdyby kiedykolwiek pojawila sie kolejna czesc przyglupawego Inspektora Clouseau, to mewusia aka nowe otwarcie, spokojnie moglby dostac glowna rolę jako ocięzały umysłowo "detektyw"?

Poka, napisz kolejną częśc 365dni; gorzej od Blanki chyba nie wypadniesz 
- Prav1
- Niewinne początki
- Nieaktywny
Haha, no i widzicie, Poka znowu dostała cieczki, ona się nigdy nie zmieni. Jak malpa, która ciągle wpada w szał. 
- Prav1
- Niewinne początki
- Nieaktywny
Saweetie napisał/a:Prav1 napisał/a:Haha, no i widzicie, Poka znowu dostała cieczki, ona się nigdy nie zmieni. Jak malpa, która ciągle wpada w szał. 
I co to o tobie mowi, tłusty oblesny niski praviku i twojej obsesji na moim punkcie?
Zaraz wpadnie "geniusz" mewa i stwierdzi, że sama ze soba piszę
Potem pretensje, że nie szanuje takich debili XD
A co o mnie będzie specjalistka w "ssraniu do japy" uczyć ogłady. Won na kibel, tam twoje miejsce ...
Legat napisał/a:JohnyBravo777 nie pierwszy ci to mówię i pewnie nie ostatni. Ale ja pierwszy i ostatni raz napiszę. Niestety życie jest jakie jest. Ludzie nas oszukują i wykorzystują. Każdy dba przede wszystkim o siebie. Ale pisanie, że kobieta nie może odpowiadać za własne decyzje i wybory, nawet nie wiem jak nazwać. Przychodzi mi jedno słowo oszołomstwo. Ktoś kto bierze na poważnie to co piszesz, jest przez ciebie oszukiwany. Nic nas nie zwalnia z odpowiedzialności za własne decyzje. Tylko ubezwłasnowolnienie. Tylko. Przepraszam, że może ostro. Ale tak nie wolno ludziom pisać.
No to mamy mentalność egoistycznego libka. Tacy właśnie przyczynili się do wygranej Hitlera i innych dyktatorów.
Posty [ 131 do 143 z 143 ]
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024