Brak zaangażowania i chęci na spędzenie czasu razem z jego strony - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak zaangażowania i chęci na spędzenie czasu razem z jego strony

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 143 ]

66

Odp: Brak zaangażowania i chęci na spędzenie czasu razem z jego strony
QueenOfdeBees napisał/a:

Oczywiście z moim wyglądem nie ma to nic wspolnego, prawda koleżanki? wink

Nas naprawdę gówno obchodzi jak wyglądasz. Nikt nie pytał, nikt nie prosił. I nie obchodzi nas szambo na kafeterii. Jeżeli nie chcesz aby jakieś zjeby za Tobą tu przychodziły to bądź anonimowa.

Zobacz podobne tematy :

67

2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Mam wrażenie, że KOBIETA i jej dwór stanowią wątpliwej jakości towarzystwo wzajemnej adoracji.
Trolli należy ignorować , a nie wdawać się w dyskusje. Ukrycie tożsamości też może się udać, a czy jesteś ładna to nie mam pojęcia i serio nie ma to nic do rzeczy.

Adelu, ignorowanie ich nic nie da. Można ich co najwyżej punktować z tym, że trzeba było by ich zalać. To nie są zwykle trolle, a przedszkolaki w skórze 30 - to latków i więcej.
Oni innej argumentacji jak siłowej nie rozumieją. Każdy inteligentny ignorowany się zwinie, oni będą jątrzyć jeszcze bardziej. Kobieta chce normalnego życia, a chorzy wielbiciele łażą wszędzie za nią na złość hejtujac.

Jesteś jednak naiwny jak dziecko, zwłaszcza że ci wrzutki z ładnych zdjątek zakłóciły postrzeganie całości obrazu. Jest dokładnie ten sam mechanizm co na Kafe: najpierw chamsko atakuje,a gdy dostaje kontrę na tę samą melodię, to zgrywa biedną, uciśnioną kobietę. Jeszcze nie widziałeś pełni możliwości tego indywiduum. Ona nie odeszla stamtąd ze wzgledu na poziom; dostawala bana za banem (czasem i 3 dziennie), przycichla po aferze ze zdjęciami i cudownie w tym samym momencie podobno znalazla faceta, ktory jednak zbytnio nie oderwał jej od forum. Wykorzystala zamieszanie ze dwa tygodnie pozniej i podobno sie ulotniła; podobno, bo miala w zwyczaju obczajać z partyzanta. Tak naprawdę to wkurzala coraz wiecej osob i z coraz wiekszą ilością wojowało, a gdy ilus osobom znudzilo sie dojezdzanie mnie, to przestala byc nawet do tego potrzebna i ją "docenili".Zresztą powtarzam ci: zdziwisz się gdy któregoś dnia załapiesz ilu NAPRAWDĘ tych trolli za nią przyszło z kafe

68

Mewcia napisał/a:
2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Mam wrażenie, że KOBIETA i jej dwór stanowią wątpliwej jakości towarzystwo wzajemnej adoracji.
Trolli należy ignorować , a nie wdawać się w dyskusje. Ukrycie tożsamości też może się udać, a czy jesteś ładna to nie mam pojęcia i serio nie ma to nic do rzeczy.

Adelu, ignorowanie ich nic nie da. Można ich co najwyżej punktować z tym, że trzeba było by ich zalać. To nie są zwykle trolle, a przedszkolaki w skórze 30 - to latków i więcej.
Oni innej argumentacji jak siłowej nie rozumieją. Każdy inteligentny ignorowany się zwinie, oni będą jątrzyć jeszcze bardziej. Kobieta chce normalnego życia, a chorzy wielbiciele łażą wszędzie za nią na złość hejtujac.

Jesteś jednak naiwny jak dziecko, zwłaszcza że ci wrzutki z ładnych zdjątek zakłóciły postrzeganie całości obrazu. Jest dokładnie ten sam mechanizm co na Kafe: najpierw chamsko atakuje,a gdy dostaje kontrę na tę samą melodię, to zgrywa biedną, uciśnioną kobietę. Jeszcze nie widziałeś pełni możliwości tego indywiduum. Ona nie odeszla stamtąd ze wzgledu na poziom; dostawala bana za banem (czasem i 3 dziennie), przycichla po aferze ze zdjęciami i cudownie w tym samym momencie podobno znalazla faceta, ktory jednak zbytnio nie oderwał jej od forum. Wykorzystala zamieszanie ze dwa tygodnie pozniej i podobno sie ulotniła; podobno, bo miala w zwyczaju obczajać z partyzanta. Tak naprawdę to wkurzala coraz wiecej osob i z coraz wiekszą ilością wojowało, a gdy ilus osobom znudzilo sie dojezdzanie mnie, to przestala byc nawet do tego potrzebna i ją "docenili".Zresztą powtarzam ci: zdziwisz się gdy któregoś dnia załapiesz ilu NAPRAWDĘ tych trolli za nią przyszło z kafe

Szczyt szczytujesz mewcia ?
Nowe_niewiniątko numer dwa  big_smile

69

paslawek napisał/a:
Mewcia napisał/a:
2odiak napisał/a:

Szczyt szczytujesz mewcia ?
Nowe_niewiniątko numer dwa  big_smile

No niestety Sławuś, pewnie nie takie doznania jakie ty masz po pół litra soku z żyta, prawda? Tak, wiem: próby rzucenia alko przez ciebie to jak pojedynek gołej dupy z batem. Może jednak kiedyś ci się uda smile

70

Zaciąłeś się Mewcia i wypstrykałeś już z pomysłów na temat abstynencji,powtarzasz się w pretensjonalny sposób.

A "Pretty Woman" idź pooglądać co ci pozostało big_smile

Grrrryyy

71 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-06-06 21:17:43)

QueenOfdeBees napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Jesteś jednak naiwny jak dziecko

Masz tupet, żeby pisac o naiwności po tym jak latałeś za prostytutką , ktora robiła cie na kilka frontowi wszyscy o tym wiedzieli, tylko nie ty . Oczywiscie "nie wiedziales", bo byles taki NIE-naiwny big_smile XD
Kupa śmiechu.

Faktycznie, wtedy nie przyszło mi do głowy że jak mnie nadaje na wszystkich, to anal9gicznie gra z pozostałymi.  Ale to jednak (wbrew temu co ci się zdaje) nie jest norma.

Naprawdę, nie chce mi się enty raz odkłamywać tego co sobie dospiewujesz lub dokolorowujesz. Na szczęście już się tu na tobie poznają, tak jak na kafe gdzie jeszcze sprzyja ci... Evka, bo podobna tobie; Maryśka, choć też ją denerwują już twoje pociski na Pieprzną... I to właściwie koniec. Libed ci czasem przyklasnie, bo mnie wręcz zajadle nienawidzi, ale to tyle. Zaginie pamięć o mnie, to już do niczego nie będziesz im potrzebna I cię dojadą za twoje własne wyczyny.  Ciesz się tą chwilą póki jestem, bo tyle twojej przydatności dla nich.

72

Czy my musimy czytać o historii kaferyjnych znajomości i układów?
Idźcie się taplać w swoim sosie gdzie indziej.
Żenada.

73

Ale co za dramaturgia! Ofiary, niewinne lilije, prześladowcy, prostytutki, rogacze!

74 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-06-06 21:32:38)

Nowe_otwarcie napisał/a:
2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Zdjęcia nie mają niczego do tego. Obracam się na co dzień w środowisku pięknych kobiet i co z tego?  A to że jest którakolwiek piękna, nie stanowi dla mnie żadnego problemu , by jej to powiedzieć. Dla mnie to jest normalność, jak to iż kobiety podobne słowa kierują w moją stronę. Obejrzałem zdjęcia i stwierdziłem fakty. Cała reszta mnie nie interesuje. Mamy wspólne tematy chociażby na podobne zainteresowania, to rozmawiamy w normalny cywilizowany sposób. Piszę tylko o tym co sam zauważam. Rozumiemy się jak normalni ludzie i jest OK. smile

75 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-06-06 21:33:55)

QueenOfdeBees napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Faktycznie, wtedy nie przyszło mi do głowy że jak mnie nadaje na wszystkich, to anal9gicznie gra z pozostałymi.  Ale to jednak (wbrew temu co ci się zdaje) nie jest norma.

Naprawdę, nie chce mi się enty raz odkłamywać tego co sobie dospiewujesz lub dokolorowujesz. Na szczęście już się tu na tobie poznają, tak jak na kafe gdzie jeszcze sprzyja ci... Evka, bo podobna tobie; Maryśka, choć też ją denerwują już twoje pociski na Pieprzną... I to właściwie koniec. Libed ci czasem przyklasnie, bo mnie wręcz zajadle nienawidzi, ale to tyle. Zaginie pamięć o mnie, to już do niczego nie będziesz im potrzebna I cię dojadą za twoje własne wyczyny.  Ciesz się tą chwilą póki jestem, bo tyle twojej przydatności dla nich.

Stary, a nadal infantylny jak nastoletnia pensjonariuszka i tak samo dający się robić XD

Powtarzam ci: Ja zawsze robię co chce, jak chcę i kiedy chcę. Nie podejmuję decyzji pod wpływem impulsu i nie wycofuję się z niej po chwili, zwalając jak 5-latek, na "zła panią moderator".
Powiedziałam, ze odchodzę z kafee i moja noga tam nie postanęła już 7 miesiąc leci. Ty "odchodziłeś" z kaffee z 50 x, z identycznym skutkiem jak tu. Miało cie tu dawno nie być.. Olinko, jak możesz być taka niedobra! XD

On ma dopiero 46 lat i nie może sam w tym wieku podejmować tak poważnych decyzji i jeszcze być w nich konsekwentnym! lol

A już te teksty o tym, kto mi sprzyja, a kto nie, wygłaszane z takim namaszczeniem i powagą, jakby to czy ktoś mnie lubi robiło kiedykolwiek na mnie wrażenie, biorąc pod uwagę całokształt mojej osobowości jak i wypowiedzi to... niewiadomo śmiać się czy płakać. Zatrzymałeś sie na etapie gimnazjum.

Pokuś, ponieważ brakuje ci chyba nieco inteligencji: to jak z internetem czy telewizją kablową. Nie jestem zadowolony z usługi, to składam wypowiedzenie. Ale jak.do.momentu zakończenia wypowiedzenia i ustania sygnału coś się jeszcze pojawi co da się obejrzeć, to mam strzelić focha I dla zasady nie oglądać? No proszę cię...  wink

Btw: tak, napisz że 100 razy odchodziłem z kafe, nie żałuj sobie. Ja bez kozery napiszę: PIŃCET! A CO!

76

2odiak napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
2odiak napisał/a:

Zdjęcia nie mają niczego do tego. Obracam się na co dzień w środowisku pięknych kobiet i co z tego?  A to że jest którakolwiek piękna, nie stanowi dla mnie żadnego problemu , by jej to powiedzieć. Dla mnie to jest normalność, jak to iż kobiety podobne słowa kierują w moją stronę. Obejrzałem zdjęcia i stwierdziłem fakty. Cała reszta mnie nie interesuje. Mamy wspólne tematy chociażby na podobne zainteresowania, to rozmawiamy w normalny cywilizowany sposób. Piszę tylko o tym co sam zauważam. Rozumiemy się jak normalni ludzie i jest OK. smile

Ja o zamku królewskim, ty o zamku w spodniach. Człowieku, otrzeźwiej. Fajnie ze masz z nią wspolne tematy, ale sens mojego posta dotyczył czego innego. I nie ma tu żadnego pravika wśród "trolli" (jak to nazwales). Ten nieporadny chłopaczyna być może nie żyje. Za to zwróć uwagę na to czym się chełpi jego rzekomy przesladowca; może wtedy wreszcie zrozumiesz co tu się dzieje.

77

QueenOfdeBees napisał/a:
M!ri napisał/a:

Nas naprawdę gówno obchodzi jak wyglądasz. Nikt nie pytał, nikt nie prosił. I nie obchodzi nas szambo na kafeterii. Jeżeli nie chcesz aby jakieś zjeby za Tobą tu przychodziły to bądź anonimowa.

Następna.
Czyli jak jakieś laski czy celebrytki dostaja hejt od takich inceli , pod swoimi zdjeciami to ICH wina, bo powinny być anonimowe? ACHA big_smile

A którą celebrytkę obchodzi co jakieś przegrywy piszą o jej zdjęciach? Przecież one mają to w czterech literach.

Poza tym nie jesteś celebrytką. Nie musisz pokazywać swoich zdjęć. Jeżeli to robisz, i to tak wątpliwej widowni, to licz się z konsekwencjami swoich działań.

78 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2023-06-06 22:13:21)

QueenOfdeBees napisał/a:

Swoją drogą musicie byc albo mało kumate albo udajecie, że nie widzicie, że ten incel, który non stop tu TYLKO o mnie pisze (nie ma JEDNEGO posta w tematach zwiazanych z jakąkolwiek dyskusja , ktora sie toczy) robi to tylko i wyłącznie po to żeby zemścić sie na mnie za to , że go nie chcę.
Na szczęście panowie zauważyli to jak na dłoni. smile jakoś problemu nie mieli.

A panie oczywiscie widza tylko moją winę, bo..och, dałam zdjęcie i och..to powód do hejtu za urodę XD

Laska wyluzuj - jest tu wiele atrakcyjnych kobiet i żadna nie zamierza z Tobą o cokolwiek lub kogokolwiek z Tobą rywalizować smile
Robisz po prostu zamieszanie swoją potrzebą atencji, a to zaśmieca merytoryczne rozmowy.

A jeśli chodzi o zdjęcia, wiele kobiet ich nie wstawia, żeby nie stać się obiektem nadmiernej atencji tylko skupić się na rozmowie... Ja tak mam. Co prawda nikogo nie krzywdzi wstawianie Twoich zdjęć więc jak dla mnie możesz ich wrzucać jeszcze więcej smile

A te historie o odchodzeniu z forum, zapowiedziach.... To nie jest żaden second life, tylko bonus do życia.

79

QueenOfdeBees napisał/a:
M!ri napisał/a:

Poza tym nie jesteś celebrytką. Nie musisz pokazywać swoich zdjęć. Jeżeli to robisz, i to tak wątpliwej widowni, to licz się z konsekwencjami swoich działań.

Co za żałosny pełen jadu tekst. Z czymś takim mogła wyskoczyć tylko klasyczna przedstawicielka "kobiecej solidarności".
Zaiste hejt usprawiedliwia fakt, że nie jest się celebrytą.

I tak samo wstawiając zdjęcie należy brać wulgarny hejt i zawiśc jako coś normalnego albo... nie pokazywac się.
Nie ma jak mozg wyprany z grama moralności. Brawo Ty.

A czego właściwie oczekiwałaś wrzucając swoje zdjęcia na forum gdzie każdy może napisać co mu się żywnie podoba? Że każdy będzie się zachwycał? Czy Ty masz 5 lat?

80

Szkoda, że ten "blask", o którym tak szeroko się rozpisujesz, światłem odbitym trąca. O sławie i chwale celebrytki mówi skład jej psychofanów, a to praktycznie same "pyszne kąski". Jeden tylko rodzimy oblubieniec nieco wydawał się odbiegać od tej wątłej świty, ale widać, że instynktu samozachowawczego brak w nim zupełnie, i wieszczę iż skończy jak reszta pomazańców. Głębokie nim moje rozczarowanie, a zapowiadał się kiedyś na niegłupiego użytkownika tego forum... Ledwo wzleciał, a tak nisko upadł. Cóż począć.

81

QueenOfdeBees napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Szkoda, że ten "blask", o którym tak szeroko się rozpisujesz, światłem odbitym trąca. O sławie i chwale celebrytki mówi skład jej psychofanów, a to praktycznie same "pyszne kąski". Jeden tylko rodzimy oblubieniec nieco wydawał się odbiegać od tej wątłej świty, ale widać, że instynktu samozachowawczego brak w nim zupełnie, i wieszczę iż skończy jak reszta pomazańców. Głębokie nim moje rozczarowanie, a zapowiadał się kiedyś na niegłupiego użytkownika tego forum... Ledwo wzleciał, a tak nisko upadł. Cóż począć.

Chyba "leciutko" sie kompromitujesz tymi teoriami naciąganymi jak za małe gacie wink
Od kiedy to największe gwiazdy nie miały popieprzonych stalkerów?
rozumiem, że psychol, ktory chciał zabic bjork - paskudny i oblesny jak mało kto, ktory w końcu sam się załatwił, mowi o "poziomie" samej Bjork? ACHA. big_smile

to samo wszyscy stalkerzy modelek, bylych missek czy zwykłych dziewczyn, do ktorych przypieprzy się jakis odrzucony psychol, ktory uparł się , że będzie z nią albo nikt inny z nią nie będzie i stara się ja wszystkim obrzydzić,  tez "świadczy o niej"?

Przez sekunde myślałam, że jestes kims poważnym. big_smile

A ty należysz do tego zacnego grona celebrytów. ACHA big_smile Głęboko żałuję, że nie należę do twoich ulubieńców smile. Powodzenia z Zodiakiem.

82 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-06-06 23:02:14)

Wy sobie tu za chwilę kudły powyrywacie a to ja jeszcze nie wrzuciłam swojego foto big_smile. Aczkolwiek jeżeli mam się reklamować, to polecam się na żywo big_smile.

83

Netkobiety kiedys:
https://i.ibb.co/sKMDVnm/600px-COLOURBOX1259255.jpg

Netkobiety dzisiaj:
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/7d/4a/560a963aa99d0_o_large.jpg

84

JohnyBravo777 napisał/a:

Netkobiety kiedys:
https://i.ibb.co/sKMDVnm/600px-COLOURBOX1259255.jpg

Netkobiety dzisiaj:
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/7d/4a/560a963aa99d0_o_large.jpg

A Ty, to który z nich?

85

KoralinaJones napisał/a:

A Ty, to który z nich?

Ja ogladam ze swojej piwnicy

https://media.istockphoto.com/id/121689401/photo/hamburger-eating-lazy-couch-potato.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=m3cdfg1cSiirwi5LQUbtfOuDQKAZDsEqPsPFigWDXkc=

86 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-06-07 10:05:07)

Evergreen napisał/a:

lol Evergreen, rozumiem że między nami stosunki są zdecydowanie chłodne i chcesz mi dosrać, ale z tym zaliczeniem mnie do oblubieńców tego stworzenia to już zdrowo przegięłaś wink

87

Nowe_otwarcie napisał/a:
Evergreen napisał/a:

lol Evergreen, rozumiem że między nami stosunki są zdecydowanie chłodne i chcesz mi dosrać, ale z tym zaliczeniem mnie do oblubieńców tego stworzenia to już zdrowo przegięłaś wink

Ta wypowiedź była skierowana do mnie .

88

Nowe_otwarcie napisał/a:
Evergreen napisał/a:

NO z syndromem pępka świata xD

89

2odiak napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Jeśli tak, to wszystko ok. Po prostu miałem z nią (Evergreen) w ciągu ostatnich kilku miesięcy spięcia więc myślałem że do mnie kieruje te szpile, nie sądziłem też że akurat ty miałeś z nią jeszcze większe tarcia. A pierdolec Poki dotyczący mnie (ktory na Kafeterii obrósł już legendą) też w jakims stopniu uprawdopodabniał tę wersję (no I mimo wszystko nie jestem tu od wczoraj czy od miesiąca, wiec tez chyba nie nazwano by mnie nowym tutaj).

W każdym razie wszystko wyjaśnione, przyjmuje do wiadomości ze E. miała na myśli ciebie

90 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-06-07 11:42:33)

Nowe_otwarcie napisał/a:
2odiak napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Jeśli tak, to wszystko ok. Po prostu miałem z nią (Evergreen) w ciągu ostatnich kilku miesięcy spięcia więc myślałem że do mnie kieruje te szpile, nie sądziłem też że akurat ty miałeś z nią jeszcze większe tarcia. A pierdolec Poki dotyczący mnie (ktory na Kafeterii obrósł już legendą) też w jakims stopniu uprawdopodabniał tę wersję (no I mimo wszystko nie jestem tu od wczoraj czy od miesiąca, wiec tez chyba nie nazwano by mnie nowym tutaj).

W każdym razie wszystko wyjaśnione, przyjmuje do wiadomości ze E. miała na myśli ciebie

Nie mam i nie miałem z nikim tutaj żadnych spięć. Takie wysnuła wnioski i OK smile Ma takie prawo i nic mi do tego smile

91

2odiak napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
2odiak napisał/a:

Nie mam i nie miałem z nikim tutaj żadnych spięć. Takie wysnuła wnioski i OK smile Ma takie prawo i nic mi do tego smile

Przepraszam, to będzie ciąg dalszy tego romansu czy nie? big_smile tongue

92

QueenOfdeBees napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Przepraszam, to będzie ciąg dalszy tego romansu czy nie? big_smile tongue

Jakiego romansu? Za dużo seriali, kochana smile

Wprost przeciwnie. Niedosyt seriali więc się nadzieja pojawiła wraz z Wami dwojgiem wink

93

Do mitycznej moderacji. Teraz wygląda na to że gadam sama ze sobą big_smile Tak sie nie robi dobrym ludziom tongue.

94

KoralinaJones napisał/a:

Do mitycznej moderacji. Teraz wygląda na to że gadam sama ze sobą big_smile Tak sie nie robi dobrym ludziom tongue.

Dzien dobry. Chodzi ci o to że w tej sytuacji trzeba było przetrzebić i wszystkie offtopowe posty?  wink

95 Ostatnio edytowany przez IcyQueen (2023-06-08 09:51:30)

Najważniejsze, że kilka  pań doznało ulgi, że nie musi oglądać mojej ładnej buzi. Przecież to tu jest problem, bynajmniej nie w mojej (kulturalnej bądź co bądź) wymianie zdań o użytkowniku, którego one same maja głęboko w... ale każdy pretekst do pozbycia sie kobiety, ktora wzbudza zainteresowanie jest dobry big_smile

Ciekawym sposobem "moderowania" forum jest tez kasacja użytkownika, który był wcześniej hejtowany przez długie tygodnie i moderacja "nie zauważała tego", kiedy forum dosłownie zalewał spam z wulgarnych tematów.
Natomiast wystarczyły 3 posty, pośród wielu innych, które są merytoryczne i na wysokim poziomie, aby mnie zbanować.

Rozumiem, że połączenie urody PLUS jej świadomość to juz kombinacja nie do zniesienia dla niektórych big_smile

Ale tak jest skonstruowana świadomość zbiorowa: kto się pozytywnie wyróżnia musi sam sobie umniejszac, aby zostać zaakceptowanym przez ogół smile

Dzień dobry i smacznej kawusi smile

96

Ps. Polecam ten filmik na yt: A world where beauty is a sin(Malena Movie scene) 

Bardzo wymowny wink

97

Wycisz emocje i odetchnij głęboko zanim powiesz za dużo.
Jeśli postawisz go pod ścianą i wyciagniesz z niego na siłę czy mu zależy to możesz się rozczarować i to będzie już koniec
Daj sie rozwijać tej znajomości
Sama bedziesz wiedziała czy warto czy nie

98 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2023-06-08 10:25:17)

Reni48 napisał/a:

Wycisz emocje i odetchnij głęboko zanim powiesz za dużo.
Jeśli postawisz go pod ścianą i wyciagniesz z niego na siłę czy mu zależy to możesz się rozczarować i to będzie już koniec
Daj sie rozwijać tej znajomości
Sama bedziesz wiedziała czy warto czy nie

Autorka była ostatnio 3 dni temu, więc może jeszcze wróci, przynajmniej by zdać relację z rozstania. Moim zdaniem coraz bardziej uprawdopodabnia się wariant że na początku oboje byli pełni dobrych chęci, tylko facet z czasem zaczął dochodzić do wniosku że to nie to, a po seksie głupio mu to jej powiedzieć.

99

IcyQueen napisał/a:

Ciekawym sposobem "moderowania" forum jest tez kasacja użytkownika, który był wcześniej hejtowany przez długie tygodnie i moderacja "nie zauważała tego", kiedy forum dosłownie zalewał spam z wulgarnych tematów.
Natomiast wystarczyły 3 posty, pośród wielu innych, które są merytoryczne i na wysokim poziomie, aby mnie zbanować.

Na tym forum nie ma moderacji.

100 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-06-08 11:18:00)

Dracarys napisał/a:
IcyQueen napisał/a:

Na tym forum nie ma moderacji.

Za to są czary i magia smile.

101 Ostatnio edytowany przez Prav1 (2023-06-08 11:24:48)

IcyQueen napisał/a:

Ps. Polecam ten filmik na yt: A world where beauty is a sin(Malena Movie scene) 

Bardzo wymowny wink

I czego narzekasz, ktoś Ci pisał że "ssra ci do ryja"  czy wyzywał od śmieci? Już się zapomniało co pisałaś, tak samo jak zapomnialas że jesteś "w związku" z Damiano? Full-mouthed "Queen".
Jak stary nielot napisał "stworzenie" pod nazwą gatunkową "Pokahontaz vulgaris ".

102

IcyQueen napisał/a:

... ale każdy pretekst do pozbycia sie kobiety, ktora wzbudza zainteresowanie jest dobry big_smile  .... Ciekawym sposobem "moderowania" forum jest tez kasacja użytkownika, który

Nie ma moderacji, ale jest "wszechmocny admin". Admin filtruje posty użytkownika i je kasuje. Tanio i szybko.

Zostałaś usunięta nie za wygląd, tylko za treść, ponieważ brałaś aktywny udział w pyskówkach. Nawet Cię gdzieś zapytałem dlaczego się tak angażujesz, powiedziałaś "dla beki", ale najwyraźniej nie spodobało się to właścicielom forum. smile

103

Gary napisał/a:
IcyQueen napisał/a:

... ale każdy pretekst do pozbycia sie kobiety, ktora wzbudza zainteresowanie jest dobry big_smile  .... Ciekawym sposobem "moderowania" forum jest tez kasacja użytkownika, który

Nie ma moderacji, ale jest "wszechmocny admin". Admin filtruje posty użytkownika i je kasuje. Tanio i szybko.

Zostałaś usunięta nie za wygląd, tylko za treść, ponieważ brałaś aktywny udział w pyskówkach. Nawet Cię gdzieś zapytałem dlaczego się tak angażujesz, powiedziałaś "dla beki", ale najwyraźniej nie spodobało się to właścicielom forum. smile

Prosta sprawa. Właściciel forum współodpowiada za ujawniane tutaj treści.

104 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-06-08 12:24:11)

Saweetie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Prosta sprawa. Właściciel forum współodpowiada za ujawniane tutaj treści.

Hahaha, dobre XD
Rozumiem, ze wcześniej, te kilka tyg. co forum było totalnie zassrane przez hejterskie tematy zakładane przez odrzuconych inceli, to nie odpowiadał za treśc? big_smile Jakos nie mozna się była reakcji doprosić.

Owszem, dobre, bo co do zasady odpowiada. Reszta to chyba uznaniowa sprawa tego kto bierze za to odpowiedzialność (tak właściciela forum jak i tego kto tutaj pisze). Także podpytaj u źródła dlaczego tak a nie inaczej wink.

105

Łomatko, trzeci ban już wleciał? Ależ ją administracja doceniła big_smile

106

Saweetie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Owszem, dobre, bo co do zasady odpowiada. Reszta to chyba uznaniowa sprawa tego kto bierze za to odpowiedzialność (tak właściciela forum jak i tego kto tutaj pisze). Także podpytaj u źródła dlaczego tak a nie inaczej wink.

Tu "źródło" kieruje się zasadami, które nie mają nic wspólnego z fair play, o ile w ogóle odpowiada na pytania.
Idzie po najmniejszej linii oporu i wykasowuje wszystko jak leci, czyli wylewa dziecko z kąpielą.

Co pokazała ta kilkutygodniowa akcja kiedy forum zostało zalane przez upośledzonych odrzuconych inceli, którzy jak widzisz NADAL nie potrafią zrezygnować choćby z prowokacji, ktora daje im namiastkę kontaktu ze mną.

Moderacja albo Admini, zamiast reagowac na TAKIE posty jak ten wyzej, kara za to kobiete, która wzbudza niezdrowe emocje w incelach.
To wg Ciebie stało wokół powaznej administacji czy moderacji? Czy zasad sprawiedliwości jakiejkolwiek?

Nie wiem jakimi zasadami się kieruje. Ja mam swój rozum i pilnuję wyłącznie siebie. Owszem, zostałam tutaj nazwana kiedyś "spierdoliną" i na nikim nie zrobiło to wrażenia. Na mnie też prócz czystej ciekawości kto to taki z czego potem miałam niezłą bekę czy jak to tam teraz mawia młodzież big_smile. No życie jest niesprawiedliwe. To internetowe też.

107

Saweetie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie wiem jakimi zasadami się kieruje. Ja mam swój rozum i pilnuję wyłącznie siebie. Owszem, zostałam tutaj nazwana kiedyś "spierdoliną" i na nikim nie zrobiło to wrażenia. Na mnie też prócz czystej ciekawości kto to taki z czego potem miałam niezłą bekę czy jak to tam teraz mawia młodzież big_smile. No życie jest niesprawiedliwe. To internetowe też.

Na mnie tez nie robi, o ile nie dostaje bezpodstawnego bana, razem z banda psycholi za to, że mnie hejtuja, a ja nie stoję jak ciele , tylko pluje im w pyski smile
chyba rozumiesz różnicę?

Ja natomiast wychodzę z założenia, że to tylko Internet wink.

108

Saweetie napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Łomatko, trzeci ban już wleciał? Ależ ją administracja doceniła big_smile

Nie ma jak infantylny i żałosny komentarz od bywalca burdelu, dla którego szczytem poczucia docenienia było spotkanie z prostytutką XD

Słoneczko, w żadnym burdelu nigdy nie byłem (po raz KOLEJNY dopowiadasz sobie). Ale to zdanie:

Na mnie tez nie robi, o ile nie dostaje bezpodstawnego bana, razem z banda psycholi za to, że mnie hejtuja, a ja nie stoję jak ciele , tylko pluje im w pyski smile

Pokazuje że albo jesteś w swej bezczelności totalnie nieświadoma za co dostajesz te (jak najbardziej zasłużone) bany albo rżniesz głupa (to drugie równie prawdopodobne). Zresztą jak na razie tylko ty tu dostajesz bany, a to też wiele mówi.

109

Saweetie napisał/a:

A juz "argument" , że winny jest ten, kto sprzeciwia się hejtowi, a nie hejter wpisuje się idealnie w wypaczona moralnie retorykę tych psycholi.
Dlatego w ostatnich czasach jest taka plaga s...stw u dzieci, których nikt nie chroni przed hejtem w necie. Zostają zupełnie same z psycholami, które moga pisac co im się żywnie podoba i nikt nie ma jaj reagować szczśęliwy , że jego to nie dotyczy.
To obraz dzisiejszego społeczeństwa.

Poka troszcząca się o dzieci i świat lol
Tym postem wygrałaś z lwem, który przeszedł na wegetarianizm smile

110

Saweetie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ja natomiast wychodzę z założenia, że to tylko Internet wink.

OK, tez jestem tego zdania.
Ale chyba ktoś za bardzo się odkleił , skoro banuje mnie za nic. A ponoć to TYLKO internet? wink
to działa w dwie strony, nie sądzisz?

Sądzę, że mając określoną wiedzę, można w pewne pyskówki albo wchodzić na odpowiednim poziomie albo nie wchodzić na określonym. Wtedy i wilk będzie syty i owca cała.

111

Saweetie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Sądzę, że mając określoną wiedzę, można w pewne pyskówki albo wchodzić na odpowiednim poziomie albo nie wchodzić na określonym. Wtedy i wilk będzie syty i owca cała.

Też miałam takie złudzenie, ale ostatni ban uświadomił mi, że nie o poziom pyskowek chodzi, bo u mnie nie znajdziesz jednego przekleństwa na ostatnim koncie czy prostackiej uwagi, a mimo to... więc wink
nie bądź naiwna.

Jeśli o mnie chodzi, to lubię czytywać kryminały. Ale jakaś dobra komedia w wersji online też może być.

112

Saweetie napisał/a:

Moderacja spełnia prośby użytkowników. Jeśli uzna, że pokrywają się z jej osobistymi preferencjami.

Moim zdaniem moderacja nie spełnia próśb.
Zrobili co im się podobało.

Czyli było "Rurku! Kto odpowiada za porządek na tym forum? .... Taaaa...  Nie wkur... mnie! Zrób porządek z tymi kontami. "
I Rurek, admin, zrobił.

113

Saweetie napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Słoneczko, w żadnym burdelu nigdy nie byłem (po raz KOLEJNY dopowiadasz sobie). Ale to zdanie:

Pokazuje że albo jesteś w swej bezczelności totalnie nieświadoma za co dostajesz te (jak najbardziej zasłużone) bany albo rżniesz głupa (to drugie równie prawdopodobne). Zresztą jak na razie tylko ty tu dostajesz bany, a to też wiele mówi.

Z tego co nam wiadomo, Anastazja przyjmuje u siebie w mieszkaniu, także jak najbardziej byłes jeśli nie W, to pod burdelem smile
A to jaka gimnastyke uprawiasz żeby się spierać o nieistotne niuanse czy "być w burdelu" oznacza zadzwonic i umowić sie OFICJALNIE na wizyte, czy zrobić to pod pretekstem "randki" i znajomości z forum, to nieistotne zupełnie detale i nikt normalny nie widzi w tym żadnej róznicy smile

Z tego co nam wiadomo (bo dopiero co to ogłaszała w poście, który i ty zauważyłaś) to nigdzie nie przyjmuje, a pracuje gdzieś na produkcji (nie dopytywałem gdzie, bo mam to z lekka w d...). Ale nie od dziś wiem że masz pokrętną logikę, czego dowodem jest twój lament z powodu banów za "niewinność" big_smile

Uprzedzając twoją kolejną wrzutkę: czubka paznokcia nie przyłożyłem do twoich banów, są skutkiem wyłącznie tego jakie "wrażenie" zrobiłaś na innych użytkownikach/-czkach i administracji.

114

Saweetie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie wiem jakimi zasadami się kieruje. Ja mam .

chyba rozumiesz różnicę?

Oho, widzicie , już się zaczyna slang spod celi: burdel, prostytutka, "plucie w pysk". A to niestety dopiero początek.patologia na maxa. sad

115 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-06-08 13:09:40)

A kto Ciebie podkablował incelom z kafe że jesteś na NK ? Coś przeoczyłem ?
jakiś tu musiał być wcześniej a swojej nowej
tożsamości to za bardzo nie ochraniałaś mam wrażenie wręcz przeciwnie big_smile

116

Wiemy przecież kto big_smile.

117

Saweetie napisał/a:
Prav1 napisał/a:

Oho, widzicie , już się zaczyna slang spod celi: burdel, prostytutka, "plucie w pysk". A to niestety dopiero początek.patologia na maxa. sad

Już tłusty knur aka pokahontazja zaczyna swoje prymitywne manipulacje.
Ps. Pieknie was wyjasniła Kulfon w kolejnym temacie z 500 o mnie na kafee big_smile big_smile

Kulfon to skrajna mizoandryczka, która nigdy nawet patologicznej baby nie skrytykuje. Nie ma to jak się powoływać na tak nieobiektywne osoby.

118

Saweetie napisał/a:
Prav1 napisał/a:

Ps. Pieknie was wyjasniła Kulfon w kolejnym temacie z 500 o mnie na kafee big_smile big_smile

https://zapodaj.net/0b5fa4ba2e7c6.jpg.html

Wszedłem sobie żeby zobaczyc i znalazłem taką ciekawą opinię:

qverty43 napisał/a:

Ta laska na żadnym forum nie zagrzeje miejsca. W realu też na pewno ma problemy z nawiązywaniem zdrowych relacji. Ona jest po prostu zaburzona, przerośnięte ego, socjopatia, o ile nie psychopatia. Do tego narcyzm, szukanie poklasku, deprecjonowanie wszystkich wokół. Dokładając do tego brak empatii i ponadprzeciętne zdolności manipulacyjne po prostu nie nadaje się do życia społecznego dopóki nie zrobi porządku ze swoimi zaburzeniami.

Gdyby ktoś miał wątpliwości jak bardzo jesteś tam lubiana i pamiętana; Qverty to tamtejszy odpowiednik Koralinki, jakby co wink

BTW: ten tekst o "agresywnej wariatce" to nie była Qverty wink

119

paslawek napisał/a:

Taki nick z Marylą Rodowicz, ale nawet jakbym pamiętał to bym nie kapował tongue

120

Przypomnę tylko, że "nalot" Kafeterian rozpoczął się zaraz po tym kiedy jeden tutejszy użytkownik wyśmiał inną użytkowniczkę że na innym forum podobnie pyskowała, co dało pretekst do wyciągnięcia oczywistych wniosków big_smile.

121

Nowe_otwarcie napisał/a:
Saweetie napisał/a:
Prav1 napisał/a:

Wszedłem sobie żeby zobaczyc i znalazłem taką ciekawą opinię:

qverty43 napisał/a:

Ta laska na żadnym forum nie zagrzeje miejsca. W realu też na pewno ma problemy z nawiązywaniem zdrowych relacji. Ona jest po prostu zaburzona, przerośnięte ego, socjopatia, o ile nie psychopatia. Do tego narcyzm, szukanie poklasku, deprecjonowanie wszystkich wokół. Dokładając do tego brak empatii i ponadprzeciętne zdolności manipulacyjne po prostu nie nadaje się do życia społecznego dopóki nie zrobi porządku ze swoimi zaburzeniami.

Gdyby ktoś miał wątpliwości jak bardzo jesteś tam lubiana i pamiętana; Qverty to tamtejszy odpowiednik Koralinki, jakby co wink

BTW: ten tekst o "agresywnej wariatce" to nie była Qverty wink

Jej kolega spod celi też już jej nie lubi big_smile

122

Prav1 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Taki nick z Marylą Rodowicz, ale nawet jakbym pamiętał to bym nie kapował tongue

Maryśka? To przecież jedna z dwóch pozostałych jej na kafe (obok psycholki Evki z lasu) psiapsi (choc i Maryśkę już zaczynają wkurzac ciągłe jazdy Poki po Pieprznej); z resztą ma mniejsze lub większe spiny, a jak znudziło im się jechanie po mnie, to zaczęły ją "doceniać" big_smile

123

Także, jakby na to nie patrzeć jeden z tutejszych Kafeterian to szpicel big_smile.

124

KoralinaJones napisał/a:

Przypomnę tylko, że "nalot" Kafeterian rozpoczął się zaraz po tym kiedy jeden tutejszy użytkownik wyśmiał inną użytkowniczkę że na innym forum podobnie pyskowała, co dało pretekst do wyciągnięcia oczywistych wniosków big_smile.

Rusz ostatnią szarą komórką: może jedynie knur tu przyleciał z kafe, reszta to jej multikonta, sama wokół siebie buduje otoczkę. i atmosferę wojenki gdzie biedna, osaczona przez inceli kobieta nie znajduje wsparcia. Zresztą te same multikonta zostały na kafeterii, jedynie "flagowca" zabrała dla pozoru.

125

KoralinaJones napisał/a:

Także, jakby na to nie patrzeć jeden z tutejszych Kafeterian to szpicel big_smile.

Tak, to teraz pomyśl logicznie: czy miałem jakikolwiek interes w ściąganiu tu tej wariatki (z jej świtą, O ILE KTOKOLWIEK jest tu z kafe poza jej multikontami) czy wręcz przeciwnie? wink

126 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-06-08 13:28:00)

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Rusz ostatnią szarą komórką: może jedynie knur tu przyleciał z kafe, reszta to jej multikonta, sama wokół siebie buduje otoczkę. i atmosferę wojenki gdzie biedna, osaczona przez inceli kobieta nie znajduje wsparcia. Zresztą te same multikonta zostały na kafeterii, jedynie "flagowca" zabrała dla pozoru.

Głupio się zdradziłeś. Zwykłą złośliwością i napastliwością wobec @twojeslowo big_smile. I niczego jak widać Cię to nie nauczyło. Lepiej zrobisz jak zaczniesz w końcu swoje własne szare komórki liczyć, bo chyba wtedy kiedy wkopałeś się z tym że byłeś na innym forum, ewidentnie ich nie używałeś big_smile.

127

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To ciekawe, Kotarba też twierdzi że Poka ma licznę multikonta na kafe...

128

Saweetie napisał/a:

Najlepsze jest jak janusz nowe_otwarcie probuje ratowac swoją nieistniejąca na kafee i tutaj big_smile jak sie okazało, reputacje wyliczaniem mi zwolennikow, podczas gdy nieważne ilu by ich nie naliczyl, zawsze bije go na łeb, bo on nie ma absolutnie ŻADNYCH. big_smile big_smile hehehhe

Tam? Było kilka życzliwych dusz i wiesz o tym doskonale , na wszystkich jechałaś jak się patrzy wink
A opinie o tobie nie pozostawiają wątpliwości; potrafiłaś wejść w konflikt nawet z tymi, które dla potrzeby jechania mnie byłyby skłonne do sojuszu wink

129

Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak, to teraz pomyśl logicznie: czy miałem jakikolwiek interes w ściąganiu tu tej wariatki (z jej świtą, O ILE KTOKOLWIEK jest tu z kafe poza jej multikontami) czy wręcz przeciwnie? wink

A skąd pewność że to o tobie było z tym szpiclem
Fakt długo się czaiłeś i maskowałeś znajdując na netkobietach jakby azyl ale nie wyrobiłeś z Twojesłowo
ewidentnie pokusa nie do odparcia
z reszta niektóre netkobiety zdaję się też wziąłeś za kafeterianki mylnie

130

Prav1 napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To ciekawe, Kotarba też twierdzi że Poka ma licznę multikonta na kafe...

Bo też porównał posty Franka do Pravika i Poki do Pravika? Wystarczy znaleźc kogoś, po kim jadą i Franek i Poka i podobieństwa rzucają się w oczy same.

Posty [ 66 do 130 z 143 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak zaangażowania i chęci na spędzenie czasu razem z jego strony

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024