Co dalej z tym zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co dalej z tym zrobić

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

131 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-01-13 12:34:20)

Odp: Co dalej z tym zrobić
Marek12356 napisał/a:

Pogadam dzis z nią ale potem odpuszcze na jakiś czas. Wyjątkowa kobieta. Poczekam ile trzeba będzie.  Wyluzuje trochę. Nie bede sie tak przejmował. Ani zastanawiał. I nie będę ja tak osaczał. Mam nadzieję że zatęskni i zmieni zdanie

Uparcie chcesz realizować swój plan Pani i podnóżka, ignorując to, że jej naprawdę to nie odpowiada..
Zmień obiekt zainteresowania, na taki który to doceni.
Próbowaliście, nie zgrywa się.

Zobacz podobne tematy :
Marek12356 napisał/a:

W styczniu jaka ssie mało odzywaliśmy. W koncu sama powiedziala dawaj na randkę. Pytalem czy znaczę dla niej cos wiecej powiedziala ze tak. Poszedlem na ta randkę ale to było tka jakbyśmy się pierezyz raz spotkali na herbatce w restauracji. Irytowało mnie to ze pomimo ze sama mieszkała nigdy nie zaproponowała zostań na noc z rana wstaniemy wypijemy kawe czy zjemy śniadanie zqwsze koło 2 w nocy ja do domu ona poszla spac pod presreksem bo jutro muszę szybko wstacm dziwne czego się wstydziła. Myślę że kogos kocha i po prostu ja miałem byc sprawdzianem czy się odkocha

Ja pierdole chłopie ile ty masz lat.? Jesteś jak dziecko z podstawówki. Ty nic nie wiesz o świecie. Skąd się tacy ludzie biorą?
Jak miała ci zaproponować żebyś został na noc? Spać z chłopem z którym się nawet nie przytula ani nie całowała?

133

Rozmawiałem z nią mowila ze rozum mówi tak natomiast serce nie jest przekonane. Po dwóch dniach napisała że tylko mnie lubi ale to tyle że wie że nigdy nikogo nie znajdzie takiego jak ja. Ale zwuazek między nami nie ma sensu. Co za życie ona już mnke całkiem skreśliła

134

Marek12356 napisał/a:

Rozmawiałem z nią mowila ze rozum mówi tak natomiast serce nie jest przekonane. Po dwóch dniach napisała że tylko mnie lubi ale to tyle że wie że nigdy nikogo nie znajdzie takiego jak ja. Ale zwuazek między nami nie ma sensu. Co za życie ona już mnke całkiem skreśliła

No to jest przynajmniej szczera i łagodnie to zamyka. Doceń to i odpuść. Tak się pisze gdy chce się ostatecznie zamknąć kwestię, nie raniąc przy tym nadmiernie drugiej osoby.

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co dalej z tym zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024