niski1996 napisał/a:Dziwię się czemu nie ma ładnych niskich kobiet tylko ostatnio widzę kobiety po 170 zwyż .
NIE WIDZĘ tych niskich drobnych dziewczyn w moim wieku .A próbowałeś pochylić wzrok ?
Pewnie
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nikt nie rozumie mojego problemu
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niski1996 napisał/a:Dziwię się czemu nie ma ładnych niskich kobiet tylko ostatnio widzę kobiety po 170 zwyż .
NIE WIDZĘ tych niskich drobnych dziewczyn w moim wieku .A próbowałeś pochylić wzrok ?
Pewnie
Pewnie
Pewnie
177cm to zupelnie normalny, przeciętny wzrost. Ty zauważasz tylko wyższych, bo masz tzw. klapki na oczach i koncentrujesz się na bardzo wysokich kolesiach by potwierdzić swoją tezę.
Prawda jest taka, że masz zupelnie inne problemy związane ze spektrum autyzmu i wieloma kompleksami, a Twój wzrost to pikuś w tym wszystkim. Ty sie powinieneś leczyć.
Boże co za przygłup..ile można męczyć..
Boże co za przygłup..ile można męczyć..
Odwal się
Sam się odwal krecie, bo zatruwasz życie innym swoimi wyimaginowanymi problemami.
Idź do psychologa a nie latasz po forach z gołą, brzydką dupą (twoje myślenie) bo nikogo to nie obchodzi.
Dziewczyny próbują ci pomóc, marnują czas na kretyna który nie chce nic zmienić.
Męczy buła do potęgi.
Sam się odwal krecie, bo zatruwasz życie innym swoimi wyimaginowanymi problemami.
Idź do psychologa a nie latasz po forach z gołą, brzydką dupą (twoje myślenie) bo nikogo to nie obchodzi.
Dziewczyny próbują ci pomóc, marnują czas na kretyna który nie chce nic zmienić.
Męczy buła do potęgi.
Nie marnują tylko wchodzą na forum.
To dlaczego na portalach randkowych wiecznie dziewczyny nie chcą kurdupli poniżej metra 80 ?
NIE PORBOWALI wcale pomoc ani trochę .Więc skończ wciskać kity .
Psycholog mi w niczym nie pomógł .
Męczy buła do potęgi.
Psycholog mi nie pomógł potraktował mnie gozej od psa.Urzednicy państwowi nie mają kręgosłupa moralnego . Dlaczego ja mam iść do ludzi co nie mieli nigdy kręgosłupa moralnego?Jesteś mądry?!Puknij się przednie w ta palę ,żeby zaczał mózg pracować?
Behemoth666 napisał/a:Sam się odwal krecie, bo zatruwasz życie innym swoimi wyimaginowanymi problemami.
Męczy buła do potęgi.
To dlaczego na portalach randkowych wiecznie dziewczyny nie chcą kurdupli poniżej metra 80 ?
Skąd wiesz, że nie chcą ? Robiłeś badania ? To skąd te wszystkie kurduple, wliczając mnie, mają dziewczyny ? Dostają z przydziału ?
niski1996 napisał/a:Behemoth666 napisał/a:Sam się odwal krecie, bo zatruwasz życie innym swoimi wyimaginowanymi problemami.
Męczy buła do potęgi.
Psycholog mi w niczym nie pomógł .Skąd wiesz, że nie chcą ? Robiłeś badania ? To skąd te wszystkie kurduple, wliczając mnie, mają dziewczyny ? Dostają z przydziału ?
O jakie badania chodzi?
Misinx napisał/a:niski1996 napisał/a:Nie marnują tylko wchodzą na forum.
Psycholog mi w niczym nie pomógł .Skąd wiesz, że nie chcą ? Robiłeś badania ? To skąd te wszystkie kurduple, wliczając mnie, mają dziewczyny ? Dostają z przydziału ?
O jakie badania chodzi?
Badania dotyczące tego, że dziewczyny wiecznie nie chcą kurdupli poniżej 180. Skąd masz takie informacje ? Twój przykład to za mało, żeby tworzyć taką tezę.
niski1996 napisał/a:Misinx napisał/a:Skąd wiesz, że nie chcą ? Robiłeś badania ? To skąd te wszystkie kurduple, wliczając mnie, mają dziewczyny ? Dostają z przydziału ?
O jakie badania chodzi?
Badania dotyczące tego, że dziewczyny wiecznie nie chcą kurdupli poniżej 180. Skąd masz takie informacje ? Twój przykład to za mało, żeby tworzyć taką tezę.
https://youtu.be/QA60MX47Kv0
Proszę masz filmik który właśnie wyjaśnia ,że kobiety wolą znacznie
Misinx napisał/a:niski1996 napisał/a:O jakie badania chodzi?
Nikogo nie interesują linki z youtube.
Masz jakieś statystyki? Przeprowadzone badania? Konkretne wnioski postawione przez wiarygodne źródła?
Nie masz.
niski1996 napisał/a:Misinx napisał/a:Badania dotyczące tego, że dziewczyny wiecznie nie chcą kurdupli poniżej 180. Skąd masz takie informacje ? Twój przykład to za mało, żeby tworzyć taką tezę.
Proszę masz filmik który właśnie wyjaśnia ,że kobiety wolą znacznieNikogo nie interesują linki z youtube.
Masz jakieś statystyki? Przeprowadzone badania? Konkretne wnioski postawione przez wiarygodne źródła?Nie masz.
E tam argument z kotem "na wysokości" jest koronnym dowodem na słuszność
No, ale jesli upatrujesz swoich problemow w niskim wzroscie, to ani forumowicze, ani psycholog nie dodadzą Ci cm.., wiec jak tu Ci pomoc?
niski1996 napisał/a:Misinx napisał/a:Badania dotyczące tego, że dziewczyny wiecznie nie chcą kurdupli poniżej 180. Skąd masz takie informacje ? Twój przykład to za mało, żeby tworzyć taką tezę.
Proszę masz filmik który właśnie wyjaśnia ,że kobiety wolą znacznieNikogo nie interesują linki z youtube.
Masz jakieś statystyki? Przeprowadzone badania? Konkretne wnioski postawione przez wiarygodne źródła?Nie masz.
Facet opowiada obiektywnie i to są naukowo udowodnione fakty .Wiesz to jest problem będąc niskim facetem.
https://www.netkobiety.pl/t115323.html
Tutaj jest link osób którzy na tej stronie szczerze się wypowiedzieli na temat niskiego wzrostu faceta.
https://www.netkobiety.pl/t115323.html
Tutaj jest link osób którzy na tej stronie szczerze się wypowiedzieli na temat niskiego wzrostu faceta.
Dalej nie masz żadnych badań ani statystyk, tylko sugerujesz się youtubem i forum. Forum nie jest wiarygodnym źródłem. Youtube też.
Działasz tak:
100 osób powie, że wzrost nie ma znaczenia.
10 powie, że ma znaczenie.
Olewasz te 100 i wyciągasz wnioski na całość tylko dlatego, że jest te 10.
Nikogo nie interesują linki z youtube.
Masz jakieś statystyki? Przeprowadzone badania? Konkretne wnioski postawione przez wiarygodne źródła?
Proponuję samodzielny eksperyment.
Wylosuj wśród swoich znajomych 15 kobiet w wieku 20-35 lat. Podczas prywatnej rozmowy, podczas której rozmówczyni będzie się czuła komfortowo, poproś o opisanie jej wymarzonego faceta. Następnie zapisz na którym miejscu znajdzie się słowo "wysoki".
Dokładnie taki eksperyment przeprowadziłem kiedyś na swoich znajomych. W większości przypadków słowo "wysoki" zostało wypowiedziane jako pierwsze.
Jakieś pytania?
P.S. Gdyby ktoś pytał: jestem wysoki.
Lady Loka napisał/a:Nikogo nie interesują linki z youtube.
Masz jakieś statystyki? Przeprowadzone badania? Konkretne wnioski postawione przez wiarygodne źródła?Proponuję samodzielny eksperyment.
Wylosuj wśród swoich znajomych 15 kobiet w wieku 20-35 lat. Podczas prywatnej rozmowy, podczas której rozmówczyni będzie się czuła komfortowo, poproś o opisanie jej wymarzonego faceta. Następnie zapisz na którym miejscu znajdzie się słowo "wysoki".Dokładnie taki eksperyment przeprowadziłem kiedyś na swoich znajomych. W większości przypadków słowo "wysoki" zostało wypowiedziane jako pierwsze.
Jakieś pytania?
Tylko bycie wysokim jest kwestią subiektywną. Mój mąż ma koło 180cm, może ciut mniej i ja nie powiedziałabym, że jest wysoki. Dlaczego? Bo ja mam 170cm, sama jestem wysoka. A jednocześnie jego wzrost nie był dla mnie nigdy problemem. Więc dziewczyna 160cm może uwzględnią 177cm jako wysokiego, a dziewczyna 175cm już nie.
Co jak co, ale z nazwą tematu trzeba się zgodzić. Za uja się nie da tego zrozumieć xD
A tak w temacie: dziewczyna, z którą teraz piszę i za jakiś czas będzie randka ma jakieś 155cm. Ja mam ~174cm. I mi napisała, że faceci ją odrzucali za wzrost, że za niska. Więc no, widocznie to działa też czasem w dwie strony.
Nie no, niskie dziewczyny są super. Gorzej jak ma 150 wzrostu i drugie tyle na wadze xd
Lady Loka napisał/a:Nikogo nie interesują linki z youtube.
Masz jakieś statystyki? Przeprowadzone badania? Konkretne wnioski postawione przez wiarygodne źródła?Proponuję samodzielny eksperyment.
Wylosuj wśród swoich znajomych 15 kobiet w wieku 20-35 lat. Podczas prywatnej rozmowy, podczas której rozmówczyni będzie się czuła komfortowo, poproś o opisanie jej wymarzonego faceta. Następnie zapisz na którym miejscu znajdzie się słowo "wysoki".Dokładnie taki eksperyment przeprowadziłem kiedyś na swoich znajomych. W większości przypadków słowo "wysoki" zostało wypowiedziane jako pierwsze.
Jakieś pytania?
A gdy zapytasz faceta o ideał kobiety to zacznie się od "szczupła/zgrabna".
No to przeważnie będę celował w dziewczyny które mają pomiędzy 150 a 168 cm wyżej pewnie nie .
Co jak co, ale z nazwą tematu trzeba się zgodzić. Za uja się nie da tego zrozumieć xD
A tak w temacie: dziewczyna, z którą teraz piszę i za jakiś czas będzie randka ma jakieś 155cm. Ja mam ~174cm. I mi napisała, że faceci ją odrzucali za wzrost, że za niska. Więc no, widocznie to działa też czasem w dwie strony.
Serio? Dla mnie by taka wzrostowo dziewczyna była wsam raz no dla faceta który ma 185 cm a nawet 195 cm to będzie bardzo bardzo mała.
mam 170cm, sama jestem wysoka.
Naprawdę? 170 cm to wysoki wzrost? To zaledwie 5 cm powyżej średniej, czyli nadal niewiele.
Ale mało która kobieta woli kurdupli takich jak ja.Jak będę miał 30 lat to stracę naprawdę nadzieję .
Ludzie są podli i to bardzo świat jest podły.Ten świat nie jest dla ludzi niskich lub niepełnosprawnych fizycznie czy umysłowo.
Misinx napisał/a:niski1996 napisał/a:O jakie badania chodzi?
Więc jak wytłumaczysz to, że ja będąc znacznie niższym mam dziewczynę i to nie pierwszą. Jak wytłumaczysz to, że znam dużo facetów poniżej 180, którzy są żonaci ?
Może byś wyszedł z domu i rozglądnął się po świecie ? Popatrz na pary. Czy widzisz samych facetów powyżej 180 z kobietami ?
Lady Loka napisał/a:mam 170cm, sama jestem wysoka.
Naprawdę? 170 cm to wysoki wzrost? To zaledwie 5 cm powyżej średniej, czyli nadal niewiele.
Tak jak pisałam, potrzeganie wzrostu jest kwestią subiektywną.
Proszę masz filmik który właśnie wyjaśnia ,że kobiety wolą znacznieWięc jak wytłumaczysz to, że ja będąc znacznie niższym mam dziewczynę i to nie pierwszą. Jak wytłumaczysz to, że znam dużo facetów poniżej 180, którzy są żonaci ?
Może byś wyszedł z domu i rozglądnął się po świecie ? Popatrz na pary. Czy widzisz samych facetów powyżej 180 z kobietami ?
Polacy nie są wcale niscy my jako naród od Holenderów jesteśmy niżsi tylko o 4 cm .
W Chinach i innych krajach azjatyckich są naprawdę osoby dużo niższe .Przeważnie tak jest .W Polsce lekko wzrost średni u młodych mężczyzn wynosi lekko 180 cm.
Nie wyjadę wcale za granicę do Azji tylko po to ,żeby znaleźć druga polówkę.
Misinx napisał/a:niski1996 napisał/a:https://youtu.be/QA60MX47Kv0
Proszę masz filmik który właśnie wyjaśnia ,że kobiety wolą znacznieWięc jak wytłumaczysz to, że ja będąc znacznie niższym mam dziewczynę i to nie pierwszą. Jak wytłumaczysz to, że znam dużo facetów poniżej 180, którzy są żonaci ?
Może byś wyszedł z domu i rozglądnął się po świecie ? Popatrz na pary. Czy widzisz samych facetów powyżej 180 z kobietami ?Polacy nie są wcale niscy my jako naród od Holenderów jesteśmy niżsi tylko o 4 cm .
W Chinach i innych krajach azjatyckich są naprawdę osoby dużo niższe .Przeważnie tak jest .W Polsce lekko wzrost średni u młodych mężczyzn wynosi lekko 180 cm.
Nie wyjadę wcale za granicę do Azji tylko po to ,żeby znaleźć druga polówkę.
To nie jest odpowiedź na moje pytania.
niski1996 napisał/a:Misinx napisał/a:Więc jak wytłumaczysz to, że ja będąc znacznie niższym mam dziewczynę i to nie pierwszą. Jak wytłumaczysz to, że znam dużo facetów poniżej 180, którzy są żonaci ?
Może byś wyszedł z domu i rozglądnął się po świecie ? Popatrz na pary. Czy widzisz samych facetów powyżej 180 z kobietami ?Polacy nie są wcale niscy my jako naród od Holenderów jesteśmy niżsi tylko o 4 cm .
Nie wyjadę wcale za granicę do Azji tylko po to ,żeby znaleźć druga polówkę.To nie jest odpowiedź na moje pytania.
Według tutejszej Biblii i prawd objawionych - trafiło Ci się jak ślepej kurze ziarno
Sorry, ze podbijam ten temat. Ale 170 cm wzwyz to dla mnie wysoko. Bylam z facetem, Ktory byl mniej wiecej mojej wysokosci i bylo super.
Otóż sprawa jest taka mierze 177 cm i jak na faceta jestem za niski wszędzie gdziekolwiek pójdę należę do osób najniższych .W Katowicach jak byłem gdziekolwiek poszedłem należałem wśród dziewczyn a co dopiero facetów jako osoba niska.To nie jest moje widzimisię .Od wielu lat mam kompleks z tego powodu.
Gdziekolwiek pójdę należę do najniższych osób niestety.
Kurde chciał bym mieć tyle wzrostu co ty bo mam164 cm zresztą jaki problem sa tez niskie kobiety nie widzę problemu
sa tez niskie kobiety nie widzę problemu
Problem w tym, że te niskie też wolą wysokich.
P.S. Jestem wysoki.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nikt nie rozumie mojego problemu
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024