Elektryczna84 napisał/a:gojka102 napisał/a:Elektryczna84 napisał/a:Nie masz takiej mocy, żeby zmienić mnie do tego stopnia. Zawsze dosadna, zawsze bezczelna, zawsze prostacka. Do bólu. Lubię siebie taką, nie planuje zmian.
Zaprzeczasza sobie.Po raz kolejny.W sumie po co?
"Ojej! Kiedy ja przestanę być tak prostacko dosadna?"
a potem: ojej! Nikt nie jest w stanie tego zmienić a ja siebie taką lubię
wtf?
Widzę, że kogoś irytuję
UPS...
Jeśli nie rozumiesz takich wstawek i ich sensu to nic na to nie poradzę. Zwyczajnie znowu przyłapałam się na mało wyszukanym ubiorze własnych myśli, a retoryczne pytanie miało podkreślić świadomość swego prostactwa. Wiesz co to oznacza? Prawdziwy prostak nie wie jak bardzo jest ordynarny i rynsztokowy, a ja zwyczajnie lubuje się w przaśnych wypowiedziach. To celowy zabieg, gdyż potrafię inaczej, a z kulturą i inteligencją nie jestem na bakier.
Tak jak napisała Feniks-jesteś męcząco megalomańska.Ach,nie rozumiem wstawek i ich sensu.Wiesz,generalnie mało kto taki sposób samoprezentacji i dyskusji uważa za sensowny i ciekawy.
Tu rzucasz się na Farmera bo napisał-z emotką-że prosi o nudesy,że niby jesteś pełna uroku osobistego i tylko to zamierzasz tu prezentować- a nie zrozumiałaś,że to był żarcik.
Wysmarowujesz tu anons towarzyski a za chwilkę piszesz: ależ ja tu nikogo nie szukam bo ja mam plan b a tak w ogóle to informuję wszem i wobec raz jeszcze: jestem w tej lepszej od Was sytuacji-ci co tu szukacie-że ja tu na chwilkę wpadłam-ot tak sobie popatrzeć i poczytać.A wszyscy inni są tu bo to przegrywy życiowe i nie potrafią stworzyć związku albo relacji

Nooo,a ja to na pewno największy na świecie przegryw bo nie kumam Twoich przeinteligentnych,niszowych,intelektualnych żartów odnoszących się do prozy i poezji egzystencjalnej.

I nie,nie irytujesz mnie-raczej bawisz,tumanisz,przestraszasz