Mały przebieg, niebita, lekko zarysowana. Model 38lat, niskie podwozi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mały przebieg, niebita, lekko zarysowana. Model 38lat, niskie podwozi

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 198 ]

66

Odp: Mały przebieg, niebita, lekko zarysowana. Model 38lat, niskie podwozi
Elektryczna84 napisał/a:

Forum nie jest dla mnie błotem, ale pięknie podsumowalas to miejsce sama... Wytłumaczyłam komuś dlaczego jestem tutaj przeciagiem i jakie mam na to zapytrywania. Ja megalomanka? Samozwańczy psychologu z błota -postukaj się w czółko tylko skutecznie.

Sratatata...

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-11 12:42:01)

KoralinaJones napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Mnie to lotto.

I post za postem big_smile

Na tym polega dyskusja zlociutka. Potrafię się odnieść do zarzutów podkreślając jednoczensie, że są absurdalne i mnie nie dotykają. To nazywa się merytoryka, a nie babskie przprdolenie się dla zasady, żeby cały świat wiedział, że mam PMS.

68

Sratatata...

Ważny głos w dyskusji. Ceni się takich rozmówców. Wiesz czego dowodzisz  z koleżanką? Ze zależy Wam tylko na kółku wzajemnej adoracji, a nie dyskusji i poznawaniu czyjejś opinii, no gdyby było inaczej nie dotknęłabym Was tak swoimi wypowiedziami. No cóż, wybaczcie, wazelinę zostawiłam w samochodzie po szybkim analu na parkingu z czyimś mężem z którym flirtowalam tygodniami przez SMS...

69 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 12:49:11)

Elektryczna84 napisał/a:

Sratatata...

Ważny głos w dyskusji. Ceni się takich rozmówców. Wiesz czego dowodzisz  z koleżanką? Ze zależy Wam tylko na kółku wzajemnej adoracji, a nie dyskusji i poznawaniu czyjejś opinii, no gdyby było inaczej nie dotknęłabym Was tak swoimi wypowiedziami. No cóż, wybaczcie, wazelinę zostawiłam w samochodzie po szybkim analu na parkingu z czyimś mężem z którym flirtowalam tygodniami przez SMS...

Rozumiem, że to był post pożegnalny. Czy w dalszym toku Twojego pobytu na forum każdy będzie takowym? big_smile

70

Rozumiem, że to był post pożegnalny. Czy w dalszym toku Twojego pobytu na forum każdy będzie takowym? big_smile

Niedoczekanie Twoje. Wolność słowa Maleńka, więc będzie taki jak zechce.

71

Ja slodko pierdząca:D
Oj mało znasz się na ludziach Elektryczna bo każdy kto mnie tu chociaz trochę  kojarzy wie ze daleko mi do takowej.
Obrońcą uciśnionych tez nie jestem. Poprostu nie lubię jak ktoś  z siebie robi oświeconą wśród ciemnoty. W każdej z sytuacji którą przytoczyłam ( no może poza byciem nieśmiała i niepełnosprawną) zawarłam cząstkę swojej własnej motywacji do bycia tutaj.
Jeśli ktoś tu robi za slodkopierdzącą to chyba Ty Elektryczna bo wydaje Ci się ze tylko Ty jedyna masz dobrze ustawiony kompas moralny.

72 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 13:05:28)

Elektryczna84 napisał/a:

(...) zlociutka.

Elektryczna84 napisał/a:

(...) Maleńka

Wybacz, ale trochę mnie mdli... Poza tym, że poczułam powiew... sanatorium big_smile

73 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-09-11 13:07:57)

Elektryczna84 napisał/a:
gojka102 napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Nie masz takiej mocy, żeby zmienić mnie do tego stopnia. Zawsze dosadna, zawsze bezczelna, zawsze prostacka. Do bólu. Lubię siebie taką, nie planuje zmian.

Zaprzeczasza sobie.Po raz kolejny.W sumie po co?
"Ojej! Kiedy ja przestanę być tak prostacko dosadna?"
a potem: ojej! Nikt nie jest w stanie tego zmienić a ja siebie taką lubię smile wtf?

Widzę, że kogoś irytuję smile UPS... wink Jeśli nie rozumiesz takich wstawek i ich sensu to nic na to nie poradzę. Zwyczajnie znowu przyłapałam się na mało wyszukanym ubiorze własnych myśli, a retoryczne pytanie miało podkreślić świadomość swego prostactwa. Wiesz co to oznacza? Prawdziwy prostak nie wie jak bardzo jest ordynarny i rynsztokowy, a ja zwyczajnie lubuje się w przaśnych wypowiedziach. To celowy zabieg, gdyż potrafię inaczej, a z kulturą i inteligencją nie jestem na bakier.

Tak jak napisała Feniks-jesteś męcząco  megalomańska.Ach,nie rozumiem wstawek i ich sensu.Wiesz,generalnie mało kto taki sposób samoprezentacji i dyskusji uważa za sensowny i ciekawy.
Tu rzucasz się na Farmera bo napisał-z emotką-że prosi o nudesy,że niby jesteś pełna uroku osobistego i tylko to zamierzasz tu prezentować- a nie zrozumiałaś,że to był żarcik.
Wysmarowujesz tu anons towarzyski a za chwilkę piszesz: ależ ja tu nikogo nie szukam bo ja mam plan b a tak w ogóle to informuję wszem i wobec raz jeszcze: jestem w tej lepszej od Was sytuacji-ci co tu szukacie-że ja tu na chwilkę wpadłam-ot tak sobie popatrzeć i poczytać.A wszyscy inni są tu bo to przegrywy życiowe i nie potrafią stworzyć związku albo relacji smile smile smile

Nooo,a ja to na pewno największy na świecie przegryw bo nie kumam Twoich przeinteligentnych,niszowych,intelektualnych żartów odnoszących się do prozy i poezji egzystencjalnej. smile smile smile

I nie,nie irytujesz mnie-raczej bawisz,tumanisz,przestraszasz smile smile

74

Może nie pisz nic więcej, bo ciągle wieloletnich znajomych nazywasz jak nie błotem to ciemnotą. Moralność nie jest jak d.pa, że każdy ma swoją. To zbiór prawd raczej oczywistych i chociaż zdarzają mi się pomyłki i błądzę, staram się być jak najbardziej prawa. W dzisiejszych czasach zanika pojęcie grzechu, namawia się młode kobiety do wyzwolenia, a pary kusi się swingiem jako szczytem zaufania i miłości. Gdybyśmy każdy odpowiadali za siebie i chcieli być dobrymi i myśleli czasem o drugim to nie byłoby tak zepsutych tendencji. Dozylismy czasów gdzie wstyd mieć defekt ciała, ale zboczenia i dewiacje każe się akceptować w imię szacunku do drugiego człowieka. Tak, uwiera mnie to strasznie. Nie będę tutaj długo, nie mogę czytać uspokajania ludzi, że nic się nie dzieje, gdy ktoś nim poniewiera i go zdradza, więc odetchnij z ulgą.

75

gojka102 napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Zaprzeczasza sobie.Po raz kolejny.W sumie po co?
"Ojej! Kiedy ja przestanę być tak prostacko dosadna?"
a potem: ojej! Nikt nie jest w stanie tego zmienić a ja siebie taką lubię smile wtf?

Widzę, że kogoś irytuję smile UPS... wink Jeśli nie rozumiesz takich wstawek i ich sensu to nic na to nie poradzę. Zwyczajnie znowu przyłapałam się na mało wyszukanym ubiorze własnych myśli, a retoryczne pytanie miało podkreślić świadomość swego prostactwa. Wiesz co to oznacza? Prawdziwy prostak nie wie jak bardzo jest ordynarny i rynsztokowy, a ja zwyczajnie lubuje się w przaśnych wypowiedziach. To celowy zabieg, gdyż potrafię inaczej, a z kulturą i inteligencją nie jestem na bakier.

Tak jak napisała Feniks-jesteś męcząco  megalomańska.Ach,nie rozumiem wstawek i ich sensu.Wiesz,generalnie mało kto taki sposób samoprezentacji i dyskusji uważa za sensowny i ciekawy.
Tu rzucasz się na Farmera bo napisał-z emotką-że prosi o nudesy,że niby jesteś pełna uroku osobistego i tylko to zamierzasz tu prezentować- a nie zrozumiałaś,że to był żarcik.
Wysmarowujesz tu anons towarzyski a za chwilkę piszesz: ależ ja tu nikogo nie szukam bo ja mam plan b a tak w ogóle to informuję wszem i wobec raz jeszcze: jestem w tej lepszej od Was sytuacji-ci co tu szukacie-że ja tu na chwilkę wpadłam-ot tak sobie popatrzeć i poczytać.A wszyscy inni są tu bo to przegrywy życiowe i nie potrafią stworzyć związku albo relacji smile smile smile

Nooo,a ja to na pewno największy na świecie przegryw bo nie kumam Twoich przeinteligentnych,niszowych,intelektualnych żartów odnoszących się do prozy i poezji egzystencjalnej. smile smile smile

Jestem i na szczęście mogę smile nie, tłumaczyłam dlaczego jestem na chwilę. Boje się życia na dwa światy, uważam że kradnie mi on życienrealne co jasno napisalam, ale rozumiem, że czytanie ze zrozumieniem szwankuje. Anons był totalnie żartobliwy, jeśli będę chciała założę konto na portalu randkowym. Nie wiem czy jesteście w związkach i w jakich, więc nie bawię się w wróżkę Takire. A teraz opuszczam tą solidarnosc jajnikow w wojence przeciwko ociekającej zayebistoscia megalomanki.

76

Mnie takie żarty nie bawią i mają prawo nie bawić. Ty może zarechotasz zalotnie, dasz mu kuksańca onieśmielona i ok. Ja takich żartów nie toleruje. Uwaga - mam prawo.

77 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-11 13:21:53)

Czytając rady z komwntarzem 'to w końcu nie nasza sprawa" pokazuje jak bardzo przejmujecie się losami człowieka. Nie chce sobie ulżyć doradzając. Emocjonuje się, bo tego czlwoieka kobieta szczerze dymie, a dla was to okazja by robiąc dwójkę napisać swoje zdanie. Taka jest różnica między wami wspaniałymi, a mną megalomanka.

78

gojka102 napisał/a:

(...) Wysmarowujesz tu anons towarzyski a za chwilkę piszesz: ależ ja tu nikogo nie szukam bo ja mam plan b a tak w ogóle to informuję wszem i wobec raz jeszcze: jestem w tej lepszej od Was sytuacji-ci co tu szukacie-że ja tu na chwilkę wpadłam-ot tak sobie popatrzeć i poczytać.A wszyscy inni są tu bo to przegrywy życiowe i nie potrafią stworzyć związku albo relacji smile smile smile

(...)

Ten anons początkowo wylądował w temacie Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! ale chwilę potem w osobnym temacie big_smile

W związku z tym należy się wdzięczność tutejszemu "kółku wzajemnej adoracji", że temat rozkręca tongue wink

79

Ja megalomanka przejmuje się tutaj historiami ludzi, a dla ciebie wspaniałomyślnej  to okazja, żeby zrobić dwójkę. Samozaoranie level master.

80

KoralinaJones napisał/a:
gojka102 napisał/a:

(...) Wysmarowujesz tu anons towarzyski a za chwilkę piszesz: ależ ja tu nikogo nie szukam bo ja mam plan b a tak w ogóle to informuję wszem i wobec raz jeszcze: jestem w tej lepszej od Was sytuacji-ci co tu szukacie-że ja tu na chwilkę wpadłam-ot tak sobie popatrzeć i poczytać.A wszyscy inni są tu bo to przegrywy życiowe i nie potrafią stworzyć związku albo relacji smile smile smile

(...)

Ten anons początkowo wylądował w temacie Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! ale chwilę potem w osobnym temacie big_smile

W związku z tym należy się wdzięczność tutejszemu "kółku wzajemnej adoracji", że temat rozkręca tongue wink

Na szczęście nie szukam atencji i poklasku jak Ty robiąc dwójkę.

81 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 13:40:24)

Elektryczna84 napisał/a:

Na szczęście nie szukam atencji i poklasku jak Ty robiąc dwójkę.

Nie szukam atencji i poklasku na tym forum, ponieważ nie mam takiej potrzeby. Atencję i poklask zyskałam tu dawno temu. Jestem żywą legendą tego forum.  Przez niektórych lubianą, przez niektórych nielubianą. Ty w tym celu stawiasz tutaj dopiero swoje pierwsze, nieudolnie maskowane, kroki.

big_smile

82

Elektryczna84 napisał/a:
gojka102 napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Jestem i na szczęście mogę smile nie, tłumaczyłam dlaczego jestem na chwilę. Boje się życia na dwa światy, uważam że kradnie mi on życienrealne co jasno napisalam, ale rozumiem, że czytanie ze zrozumieniem szwankuje. Anons był totalnie żartobliwy, jeśli będę chciała założę konto na portalu randkowym. Nie wiem czy jesteście w związkach i w jakich, więc nie bawię się w wróżkę Takire. A teraz opuszczam tą solidarnosc jajnikow w wojence przeciwko ociekającej zayebistoscia megalomanki.

Żadna solidarność żadnych jajników.Solidaryzuje się jedynie z inteligencją.No,ale Ty przecież i tak wiesz lepiej.Wypunktowałam tylko to co napisałaś i tyle.No,tak boisz się życia na dwa światy-ale to de facto jest jeden świat.Czyli jak ile minut dziennie będziesz pisać na forum to wirtualne "życie" nie ukradnie Ci realnego? Są jakieś zasady,ramy czasowe czy mentalne ? smile
Ja nazywam wieloletnich znajomych błotem i ciemnotą ? smile

83

Przepieprzylas moje słowa przez sito wlasnego spaczonego mózgu i wyrzygalas bezzasadne oskarżenia.

Kompletnie nie zależy mi na sympatii. Jestem sobą i nie myślę o odbiorze mojej osoby.

Nie wiem ile będę, pewnie tyle ile uznam za stosowne.

84

Elektryczna84 napisał/a:

Przepieprzylas moje słowa przez sito wlasnego spaczonego mózgu i wyrzygalas bezzasadne oskarżenia.

Kompletnie nie zależy mi na sympatii. Jestem sobą i nie myślę o odbiorze mojej osoby.

Serio chce Ci się?
Jesteś sobą,jesteś super zadowolona z własnego życia,anons towarzyski zamieściłaś dla jaj.Ja Cię bezzasadnie oskarżylam (o co,na litość? )
Kompletnie nie zależy Ci na sympatii ale krzyczeć będziesz wszem i wobec jak ktoś Cię pokocha-niezależnie komu i czy bedzie chciał słuchać.
W zasadzie mi Cię szkoda- ale bez żadnych wznioślejszych uczuć.
Miotasz się tu i to bardzo między światem i ludźmi i strasznie się wkurwiasz,że jakiś random nie uważa Cię za tak zayebistą za jaką Ty się uważasz.
Troszkę smuteczek.
To wszystko naprawdę dobrze nie brzmi.No ale na pewno mi się wydaje bo mam spaczony mózg i rzygam-tak mi moja życiowa i psychologiczna mentorka powiedziała.
Zatem miłego dnia i baw się zajebiście.

85 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-11 15:57:58)

Bez odbioru. Nie wchodz mi tutaj w drogę.

86

Elektryczna84 napisał/a:

ale bym Cię wyłomotał (i tutaj bez emotki)

87

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

ale bym Cię wyłomotał (i tutaj bez emotki)

Podniósł byś rękę na kobietę?

88

A podobno ktoś tu nie lubi flirtować big_smile

Elektryczna84 napisał/a:

Ja Ci będę wchodzić big_smile

89 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-11 20:07:02)

KoralinaJones napisał/a:

Elektryczna84 napisał/a:

Dobrze, lubię anal, a świetnie mi w tyłek wchodzisz. Ignor.

90 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 20:08:11)

Elektryczna84 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Elektryczna84 napisał/a:

Dobrze, lubię anal, a świetnie mi w tyłek wejdziesz.

Zrobię Ci tę przyjemność. Niech temacik jeszcze chwilę pożyje swoim marnym żywotem, no chyba że Cię wcześniej @Farmer wyłomota, bo więcej kandydatów nie widać big_smile

91 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-09-12 09:58:25)

KoralinaJones napisał/a:

Elektryczna84 napisał/a:

Koralina,ona jeszcze nie wie,że wydawać takie polecenia to może swojemu kotu.
A do tego akurat po moim poście gdzie życzę jej miłego dnia
Atencjuszka troszkę, więc uważaj bo takie relacje na dłuższą metę są męczące smile
Tu  w zasadzie nie ma żadnych dróg smile

92

Elektryczna84 napisał/a:

No i namówiłaś ...

93

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

No i namówiłaś ...

Gra słów, ujarzmij kucyka.

94

Elektryczna84 napisał/a:

1. Tak.
2. Jak najdzie ochota, to pies kota wyłomota ...

95

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

1. Tak.

Nie będę Twoim kotem, psie, ale jak to mówią pomarzyć nie grzech.

96

Elektryczna84 napisał/a:
Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

1. Tak.

Kotku, nawet nie wiesz co tracisz.

Mruczałabyś cały weekend.

97

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:
Farmer napisał/a:

1. Tak.

Kotku, nawet nie wiesz co tracisz.

Mruczałabyś cały weekend.

Mruczenie to nie synonim do stękania w torsjach i agonii. W necie Alvaro, a w domu nawet jesz jak królik.

98

Chciałem się poświecić, bo preferuję młodsze, ale widać nie było tobie pisane ...

99 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-12 11:39:59)

Będę musiała jakoś z tym żyć ;( mnie się nie preferuje, mnie się kocha i uwielbia

100

Nie widzę jakoś kolejki chętnych ...
Czyżby za stara i zbyt wredna?

101

Farmer napisał/a:

Nie widzę jakoś kolejki chętnych ...
Czyżby za stara i zbyt wredna?

Podnieś wzrok wyżej jak piczka to zobaczysz. Czy kolejka adoratorów określa wartość czlwoieka? Nie sądzę, ale branie pierwszego lepszego z brzegu świadczy i desperacji, której nie posiadam. Bezsensowna ta wymiana zdań.

102

Elektryczna84 napisał/a:

Czy kolejka adoratorów określa wartość czlwoieka?

W przypadku przechodzonej starszej pani? Tak smile

103

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Czy kolejka adoratorów określa wartość czlwoieka?

W przypadku przechodzonej starszej pani? Tak smile

Powiedział rozchodzony 43latek... Może szukasz swojej wartości w mokrych kroczach na swój widok, ja tam jestem zupełna i wystarczająca sama w sobie zarówno przed 40 jak i przyszłościowo  z balkonikiem i cewnikiem. Po co te wycieczki osobiste? Bo nie flirtuje to trza pocisnac w pięty?  Nie będę zniżać się do Twojego poziomu i urwe tę pyskówkę na poziomie gimnazjum z tym postem.

104

gojka102 napisał/a:

Atencjuszka troszkę, więc uważaj bo takie relacje na dłuższą metę są męczące smile

Im dalej w las, tym coraz bardziej nie jestem przekonana czy chcę w czymś takim uczestniczyć wink

105 Ostatnio edytowany przez Farmer (2022-09-12 18:34:28)

Elektryczna84 napisał/a:

Powiedział rozchodzony 43latek... Może szukasz swojej wartości w mokrych kroczach na swój widok, ja tam jestem zupełna i wystarczająca sama w sobie zarówno przed 40 jak i przyszłościowo  z balkonikiem i cewnikiem.

Lubię te złudzenia u kobiet po ścianie ...

PS. Chciałaś napisać rozochocony. Startują do mnie panny dużo poniżej 30-tki.
I sam nie wiem dlaczego. Wygląd młodego, pozycja, kasa, czy "osobowość" w majtkach smile

106

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Powiedział rozchodzony 43latek... Może szukasz swojej wartości w mokrych kroczach na swój widok, ja tam jestem zupełna i wystarczająca sama w sobie zarówno przed 40 jak i przyszłościowo  z balkonikiem i cewnikiem.

Lubię te złudzenia kobiet po ścianie ...

PS. Chciałaś napisać rozochocony. Startują do mnie panny dużo poniżej 30-tki.
I sam nie wiem dlaczego. Wygląd młodego, pozycja, kasa, czy "charakter" w majtkach smile

Na zdrowie Ci.

107

Elektryczna84 napisał/a:

Na zdrowie Ci.

Nie piję. To źle wpływa na mój 6-pak.

108

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Na zdrowie Ci.

Nie piję. To źle wpływa na mój 6-pak.

Dla równowagi te 30tki zadbają o mięsień pośladkowy wielki i dalej zostaniesz półbogiem.

109 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-09-12 18:57:02)

Wciągło Cię Elektryczna84  big_smile elektrycznie smile magnetycznie czyli elektromagnetycznie

84 to rok urodzenia ? napięcie czy natężenie ? a może impedancja - rezystancja ? to znaczy jej wartość big_smile
oby tak dalej smile

110

paslawek napisał/a:

impedancja - rezystancja ?

Mów drukowanymi jak do blondynki wink
Tak jest, jedyny słuszny rocznik przed milenialsami wink

111

Elektryczna84 napisał/a:

Dla równowagi te 30tki zadbają o mięsień pośladkowy wielki i dalej zostaniesz półbogiem.

Mięśnie mam rozbudowane, bo dużo biegam.

Już wyglądam jak półbóg ( ͡º ͜ʖ͡º)

112

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Mięśnie mam rozbudowane, bo dużo biegam.

Już wyglądam jak półbóg ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nieskromnyś jak cały.

113

Elektryczna84 napisał/a:

Nieskromnyś jak cały.

Nie chwaląc się, źle nie wyglądam smile

114 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-13 08:31:14)

Farmer napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Nieskromnyś jak cały.

Nie chwaląc się, źle nie wyglądam smile

Cieszę się, że dbasz o zdrowie i kondycje- to ważne, natomiast sam wygląd? Zjedzą Cię tak samo robale jak Elektryczną, którą maniacy idealności najlepiej wbiliby w burkę, żebym nie zaburzała im poczucia estetyki.

115

KoralinaJones napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Im dalej w las, tym coraz bardziej nie jestem przekonana czy chcę w czymś takim uczestniczyć wink

Ej,już chyba nie musisz.Elektryczna zajęta odpowiadaniem swemu ado rato rowi  deklarując  trzydzieści postów temu : "urwę te pyskówkę [...] z tym postem"
A las mroczny i posępny się jawi smile

116

Wart Pac Paca.

117

gojka102 napisał/a:

Ej,już chyba nie musisz.Elektryczna zajęta odpowiadaniem swemu ado rato rowi  deklarując  trzydzieści postów temu : "urwę te pyskówkę [...] z tym postem"

Przekomarzanie się podstawą flirtu big_smile

gojka102 napisał/a:

Grubo ciosane to drewno wink

118

KoralinaJones napisał/a:
gojka102 napisał/a:

gojka102 napisał/a:

Twój pieniek zżarty przez korniki - pusciutko oj pusciutko ... Aż echo tępego dźwięku niesie się na inne tematy.

119

Elektryczna84 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
gojka102 napisał/a:

gojka102 napisał/a:

Twój pieniek zżarty przez korniki - pusciutko oj pusciutko ... Aż echo tępego dźwięku niesie się na inne tematy.

A miało być tak big_smile

Elektryczna84 napisał/a:

Mówiłam, że nie będziesz potrafiła przejść koło mnie obojętnie big_smile

120

Zboczenie zawodowe. Skończyłam instrumentalistyke, ciągnie mnie do cymbałów, pustych bębnów i fletów (tutaj pozdrowienia dla Farmera i jego cichych westchnień w moją stronę).

121

Elektryczna84 napisał/a:

Zboczenie zawodowe. Skończyłam instrumentalistyke, ciągnie mnie do cymbałów, pustych bębnów i fletów (...).

Widać że ciągnie swój do swego.

122

KoralinaJones napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Zboczenie zawodowe. Skończyłam instrumentalistyke, ciągnie mnie do cymbałów, pustych bębnów i fletów (...).

Dobrze, że nie zdążyłam schować po sezonie  klapków, bo pocisnęłaś mi tak w pięty, że espadrylów ani balerinek szybko nie włożę. Szacun.

123

Elektryczna84 napisał/a:

Zboczenie zawodowe. Skończyłam instrumentalistyke, ciągnie mnie do cymbałów, pustych bębnów i fletów (tutaj pozdrowienia dla Farmera i jego cichych westchnień w moją stronę).

Na jakiej to uczelni na instrumentalistyce studia prowadzone są w specjalnościach : cymbały i bębny ? smile

rossanka napisał/a:

Wart Pac Paca.

Dobre!

125

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:
rossanka napisał/a:

Wart Pac Paca.

Dobre!

Pampersa?

126

Elektryczna84 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Dobrze, że nie zdążyłam schować po sezonie  klapków, bo pocisnęłaś mi tak w pięty, że espadrylów ani balerinek szybko nie włożę. Szacun.

Włożysz spokojnie bez obawy o pięty, bo stwierdziłam jedynie fakt.

Elektryczna84 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Wart Pac Paca.

Dobre!

Pampersa?

Kiepskie.

128 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-13 17:10:08)

Elektryczna84 napisał/a:

Dobre!

Pampersa?

Kiepskie.

Napisal stary koń jarajacy się cycatą wyjką.

Elektryczna84 napisał/a:
Elektryczna84 napisał/a:

Pampersa?

Kiepskie.

Znacznie gorsze, brr........ Nie znam takiego słowa, czym jest wyjka?

130

Elektryczna84 napisał/a:

Kiepskie.

Znacznie gorsze, brr........ Nie znam takiego słowa, czym jest wyjka?

To kobieta, która zamiast talentem wokalnym trafia w gusta takich przeciętniaków jak Ty cycami na wierzchu. 0% talentu, 0% osobowości, 0% artyzmu, 100% komercji i kupczenia dupskiem.

Posty [ 66 do 130 z 198 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mały przebieg, niebita, lekko zarysowana. Model 38lat, niskie podwozi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024