Przy mnie wyglądałaby jak moja kuratorka, gdzie takie delikatne dziewczę do mnie
.
Tym się nie przejmuj
Ja z moja tak wyglądam podobno
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przy mnie wyglądałaby jak moja kuratorka, gdzie takie delikatne dziewczę do mnie
.
Tym się nie przejmuj
Ja z moja tak wyglądam podobno
.
A ten jak coś palnie Żebyś się jeszcze nie zdziwił jak mocny charakter może kryć delikatna uroda
Nom, Psolog trochę niewyjściowy dla Syl
Psycholog Na Niby napisał/a:Przy mnie wyglądałaby jak moja kuratorka, gdzie takie delikatne dziewczę do mnie
.
A ten jak coś palnie
Żebyś się jeszcze nie zdziwił jak mocny charakter może kryć delikatna uroda
A czy ja coś mówiłem o charakterze? Kiedyś pisałem ze wydaje się być delikatna i zgadłem .
Tzn.. wyłożyłem tarota .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Przy mnie wyglądałaby jak moja kuratorka, gdzie takie delikatne dziewczę do mnie
.
A ten jak coś palnie
Żebyś się jeszcze nie zdziwił jak mocny charakter może kryć delikatna uroda
A czy ja coś mówiłem o charakterze? Kiedyś pisałem ze wydaje się być delikatna i zgadłem
.
Tzn.. wyłożyłem tarota.
Zdradzę Ci tajemnicę. Tarot nie kłamie. Tylko niektórzy jedynie w niego nie wierzą
No ale bardzo ładna dziewczyna i do tego jaka odważna .
W przeciwieństwie do Ciebie
No ale bardzo ładna dziewczyna i do tego jaka odważna
.
Pełna zgoda Pawle ,W punkt Dokładnie ,Podpisuję się .:D
![]()
Co ja Ci będę tłumaczył, i tak pewnych rzeczy nie zrozumiesz .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:No ale bardzo ładna dziewczyna i do tego jaka odważna
.
Psycholog Na Niby napisał/a:W przeciwieństwie do Ciebie
Odważna w przeciwieństwie do niego!
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:W przeciwieństwie do Ciebie
![]()
Co ja Ci będę tłumaczył, i tak pewnych rzeczy nie zrozumiesz
.
Psychologu. Ja nie oczekuję, że będziesz mi tłumaczył cokolwiek. Ani w ogóle ani o sobie. Jeśli jednak nie masz takiego zamiaru sam od siebie, to nie zarzucaj mi bezpodstawnie, czegoś czego na pewno o mnie nie wiesz
Daruj sobie protekcjonalny ton wyższości duchowo - emocjonalnej. Podczas gdy ja utrzymuje wypowiedź w konwencji żartu.
żona okłada mnie kapciami, ratunku!!!!!!!!
paslawek napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:No ale bardzo ładna dziewczyna i do tego jaka odważna
.
Odważna w przeciwieństwie do niego!
Strasznie to skomplikowane się robi
dubelek
paslawek napisał/a:żona okłada mnie kapciami, ratunku!!!!!!!!
Dobrze mu tak
paslawek napisał/a:żona okłada mnie kapciami, ratunku!!!!!!!!
Nie tylko prawy sierpowy ma mocny
Jak jej to czasem nieśmiało proponuje to pokazuje mi język,albo wykonuje
gest Kozakiewicza to rozumiem ,że nie chce,daje spokój
swoją drogą wypadało by kobiecie statecznej i poważnej
przestać walić mnie z całej siły otwartą po tyłku,albo po plecach
z przy czajki i z znienacka w najmniej oczekiwanym momencie ma parę w prawej
Nie żeń się Pawle
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:paslawek napisał/a:Odważna w przeciwieństwie do niego!
Strasznie to skomplikowane się robi
Raczej niebezpieczne
Dojrzałym mężczyznom takim jak paslawek nawet bardzo dodaje uroku
Dobrze mu tak
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:No ale bardzo ładna dziewczyna i do tego jaka odważna
.
Pełna zgoda Pawle ,W punkt Dokładnie ,Podpisuję się .:D
To jest skandal
Wszystkie szpileczki żony wyprzedasz na zadośćuczynienie za powyższą obelgę i obrazę Mniejsza o to, że to prawda
To jest skandal
Dobrze mi tak
żona nie chce mnie wpuścić do łóżka po tym jak smaruję się gęsim smalcem, czy ma rację? Co robić????
Może na początek załóż swój temat
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:To jest skandal
Dobrze mi tak
A to tak Lubię skandale
paslawek napisał/a:żona nie chce mnie wpuścić do łóżka po tym jak smaruję się gęsim smalcem, czy ma rację? Co robić????
bagienni_k napisał/a:"Ale ekstra!"
Zdradzę Ci tajemnicę.Jedno drugiego nie wyklucza.
głupawka level hard ,idę spać w wyśmienitym nastroju
ale przyrzekam, przysięgam więcej nie będę i za dużo roboty
to zły przykład dla młodzieży
Dobranoc
DeepAndBlue napisał/a:paslawek napisał/a:żona nie chce mnie wpuścić do łóżka po tym jak smaruję się gęsim smalcem, czy ma rację? Co robić????
bagienni_k napisał/a:"Ale ekstra!"
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Zdradzę Ci tajemnicę.Jedno drugiego nie wyklucza.
głupawka level hard
Wstyd za dychę W takim stylu to ja chyba w życiu chłopaka nie znajdę
DeepAndBlue napisał/a:paslawek napisał/a:żona okłada mnie kapciami, ratunku!!!!!!!!
Dobrze mu tak
Co nie?
Dobranoc, pchły na noc xxx
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:
Dobrze mu tak
Co nie?
![]()
Dobranoc, pchły na noc xxx
Zapytaj Tarota chociaż o to czy powinnam zmądrzeć?
Sie wie Zapisano w notesiku.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Zapytaj Tarota chociaż o to czy powinnam zmądrzeć?
Sie wie
Zapisano w notesiku.
Czekam niecierpliwie a tymczasem ...
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:W przeciwieństwie do Ciebie
![]()
Co ja Ci będę tłumaczył, i tak pewnych rzeczy nie zrozumiesz
.
Psychologu. Ja nie oczekuję, że będziesz mi tłumaczył cokolwiek. Ani w ogóle ani o sobie.
Jeśli jednak nie masz takiego zamiaru sam od siebie, to nie zarzucaj mi bezpodstawnie, czegoś czego na pewno o mnie nie wiesz
Daruj sobie protekcjonalny ton wyższości duchowo - emocjonalnej. Podczas gdy ja utrzymuje wypowiedź w konwencji żartu.
No młoda uważaj.. tym razem Ci wybaczę.
Ja już pisałem co trzeba zrobić żeby zobaczyć moje zdjęcie, nie zamierzam trafić do folderu paslawka wrzucając tutaj .
Misiek wczoraj pytał czy coś się stało, już prawie powiedziałam, że Deep tarota Nam postawiła, ale się w dziób ugryzłam
Delikatna tak, ale odwagę niektórzy nazywają szaleństwem.
Deep, przeciwieństwa pod pewnymi względami są ok. To zależy, czego dotyczą. Gdyby obraz z wyobrażeń był prawdziwy, to byłabym zupełnie inną wersją siebie.
Pasławek mocno namieszał w niektórych postach.
No młoda uważaj.. tym razem Ci wybaczę.
Ja już pisałem co trzeba zrobić żeby zobaczyć moje zdjęcie, nie zamierzam trafić do folderu paslawka wrzucając tutaj
.
A ja już Ci pisałam, że tracę anonimowość bez pozostawiania za sobą śladów Poza tym ja i tak już wiem jak wyglądasz
Tymczasem idę do lata
Misiek wczoraj pytał czy coś się stało, już prawie powiedziałam, że Deep tarota Nam postawiła, ale się w dziób ugryzłam
Top secret i nieprawda. Nie było żadnego tarota
Mi za karę przyśnił się dzisiaj sen, że wróciłam padnięta z pracy do mieszkania w którym mieszkałam z eksem (Matko Święta!), a tam jak w tłocznym barze (Jezu Chryste!). Poszłam do kuchni i zobaczyłam na każdym blacie górzysko naczyń
Psycholog Na Niby napisał/a:Syl napisał/a:Zachęta była, ale nie obrażę się, jeśli niczego w zamian nie dostanę. Psychologu, dziękuję, że w to miejsce wstawiłeś taktyczną kropkę.
Wyślę jutro na maila tylko napisz do mnie
.
Poproszę tutaj: xxx@interia.com
Proszę również nie cytować, ten post pójdzie do kosza
Poszło, proszę o wyrozumiałość i dyskrecję .
xxx@interia.com
Hej! To mój E-mail
xxx@interia.com
Hej! To mój E-mail
Ja już więcej nic nikomu nie wysyłam , czułem się z tym dziwnie.
Psolog, mam w wyobraźni interesującego przystojnego blondyna w długim wełnianym jasno brązowym płaszczu, czarnym golfie i sztruksach koloru butelkowej zieleni. Weź tego nie psuj wysyłając mi fotkę, m’kay
Buty też masz, jak co- wiązane i skórzane. I neseserek, też skórzany. O! I karmisz ptaszki niedojedzoną kanapką
O! I Syl się uśmiecha na ten widok. Podchodzi, kładzie delikatną dłoń na Twoim ramieniu, Ty leciutko odwracasz głowę w jej kierunku a ona Ci coś szepcze na uszko, po czym się lekko odsuwa ze skromnym uśmiechem spoglądając Ci w oczy i Ty się też uśmiechasz i …
ah (๑╹ڡ╹ )╭ ~ ♡
robaczki ^.^
Ptaszki odlatują, a Ty pewny siebie chwytasz Ją w pasie i przyciągasz do siebie...
I!!!! I epicka przerwa na reklamy
Psolog, mam w wyobraźni interesującego przystojnego blondyna w długim wełnianym jasno brązowym płaszczu, czarnym golfie i sztruksach koloru butelkowej zieleni. Weź tego nie psuj wysyłając mi fotkę, m’kay
![]()
Buty też masz, jak co- wiązane i skórzane. I neseserek, też skórzany. O! I karmisz ptaszki niedojedzoną kanapką![]()
O! I Syl się uśmiecha na ten widok. Podchodzi, kładzie delikatną dłoń na Twoim ramieniu, Ty leciutko odwracasz głowę w jej kierunku a ona Ci coś szepcze na uszko, po czym się lekko odsuwa ze skromnym uśmiechem spoglądając Ci w oczy i Ty się też uśmiechasz i …
ah (๑╹ڡ╹ )╭ ~ ♡
robaczki ^.^
Deep, nie przerywaj
Psycholog jest połączeniem tamtych panów ze zdjęć, fajny chłopak
Syl No popatrz A jaki niezadowolony z porównania hehehe
Syl No popatrz
A jaki niezadowolony z porównania hehehe
A to był komplement Przystojny jest, myślę, że kobietom się podoba bez względu na ich ulubiony typ urody.
DeepAndBlue napisał/a:Syl No popatrz
A jaki niezadowolony z porównania hehehe
A to był komplement
Przystojny jest, myślę, że kobietom się podoba bez względu na ich ulubiony typ urody.
To przez ta kurtkę z lumpeksu .
Syl chłopaki z fotek bardzo przystojni oboje. Ewidentny komplement. O co on się burmuszy Chyba, że to taka kokieteria
„miau, kotek chce więcej komplementów
„
Syl chłopaki z fotek bardzo przystojni oboje. Ewidentny komplement. O co on się burmuszy
Chyba, że to taka kokieteria
„
Nie, ta emotkę wstawiłem przed postem Syl.
A poza tym uważam ze w ogóle nie jestem podobny do Twojego Pana nr. 2 .
Pod postem Syl, w którym porównuje Cię do tych chłopaków.
Nieważne. Z Syl gadam
DeepAndBlue napisał/a:Syl chłopaki z fotek bardzo przystojni oboje. Ewidentny komplement. O co on się burmuszy
„
A poza tym uważam ze w ogóle nie jestem podobny do Twojego Pana nr. 2
.
Psychologu, nie spodobał Ci się opis naszego pierwszego spotkania?
Nie jesteś w pełni podobny do żadnego z tych panów, ale masz z nich to, co w nich najfajniejsze.
To się Psycholog poczuł osaczony Chociaż w tym kontekście może to i fajne uczucie?
Psycholog Na Niby napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Syl chłopaki z fotek bardzo przystojni oboje. Ewidentny komplement. O co on się burmuszy
„
.
Nie jesteś w pełni podobny do żadnego z tych panów, ale masz z nich to, co w nich najfajniejsze.
Najfajniejsze rzeczy to mam w środku . Tak opis fajny, ale czuje się głupio, lubiłem te forum przez anonimowość i teraz jakoś tak ech sam nie umiem tego zdefiniować, czuje dyskomfort ale umowa to umowa
.
Pasławek mocno namieszał w niektórych postach.
Jak go spotkam to ....... to jakaś podróbka paslawka
paslawek obiecał,przyrzekł,poprzysiągł samokrytycznie ,że więcej tego nie zrobi
Deep pyta Tarota : Czy Panna powinna zmądrzeć ?
Tarot odpowiada stanowczo ,kategorycznie : AŁĆ, AŁŁŁAAAA !!! O RANY !!!
Syl napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Nie, ta emotkę wstawiłem przed postem Syl.
.
Najfajniejsze rzeczy to mam w środku
. Tak opis fajny, ale czuje się głupio, lubiłem te forum przez anonimowość i teraz jakoś tak ech sam nie umiem tego zdefiniować, czuje dyskomfort ale umowa to umowa
.
Odnoszę się do tego, co na zewnątrz, bo wnętrza nie znam. Anonimowość zachowałeś, wspomniałam o tym w mailu. Nie lubię, gdy ktoś się przeze mnie czuje niekomfortowo, może rzeczywiście jest tak, jak wspomniał Bagiennik. Już nie osaczam.
Kilka osób straciło tu anonimowość już jakiś czas temu.. w Maglu, albo u mnie, nie pamiętam. Chyba to zaczęłam, wrzucając zdjęcie..potem Misinx, Ajko,Pasławek i chyba na tym koniec. Pamiętam że Syl była z nami, ale fotki nie dała.
Kilka osób straciło tu anonimowość już jakiś czas temu.. w Maglu, albo u mnie, nie pamiętam. Chyba to zaczęłam, wrzucając zdjęcie..potem Misinx, Ajko,Pasławek i chyba na tym koniec. Pamiętam że Syl była z nami, ale fotki nie dała.
Tak było ,
a potem i z tego tytułu absolutnie nic się nie stało żadnych przykrych konsekwencji - moim zdaniem oczywiście .
Nie, no żadnych przykrości- a jakoś tak miło to wspominam.
Potem co niektórzy osobiście się poznali. A i głosy swoje znamy.
Czyli Syl i Psycholog trochę jak Piękna i Bestia..ciekawe..
Nie, no żadnych przykrości- a jakoś tak miło to wspominam.
To było fajne jeszcze 4majkel , Adiafora,Winter też wstawili swoje fotki -
Adiafora maupa zdrajczyni jedna
zauważyłem że Krakowianki są bardzo nieśmiałe i niezłomne w swej anonimowości
Miętus chytrus jeden wyłudzała fotki na własną rękę
Ooo nie, dlaczego zawsze mnie nie ma jak fotki swoje wstawiacie...szkoda ze nie było mi dane Syl zobaczyć, ale wychodzić, że moje wyobrażenie pokryłoby się z rzeczywistością, po tym co paslawek napisał
Zaraz wyłudza, ładnie i grzecznie proszę, zachęcam i tyle
Ooo nie, dlaczego
zawsze mnie nie ma jak fotki swoje wstawiacie...szkoda ze nie było mi dane Syl zobaczyć, ale wychodzić, że moje wyobrażenie pokryłoby się z rzeczywistością, po tym co paslawek napisał
machina ruszyła Miętusku z tym jest jak z KARMĄ wystarczy usiąść i cierpliwie poczekać - kurier dostarczy
paslawek może i jest największym pleciugą, ale tylko dlatego że dostał się pomiędzy,łabędzie,dzierlatki,gołębice,kury,pliszki,kaczki, wrony
i musiał zacząć śpiewać jak i one, bo by został zadziobany w 3 sekundy
taka prawda
żartowałem oczywiście i nie mam żadnego folderu
Zaraz wyłudza, ładnie i grzecznie proszę, zachęcam i tyle
to był komplement
ale i tak chytrus
Swego czasu człowiek zrobił ten błąd, że sam częściowo odkrył karty..
Ale dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki..Trzeba tylko mieć nadzieję, żę nikt się nie wymieni tym i owym za plecami..
![]()
Ale dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki..Trzeba tylko mieć nadzieję, żę nikt się nie wymieni tym i owym za plecami..
Oj tam błąd od razu..
Nie sądzę żeby kwitł jakiś pokątny handel fotami.A zresztą- kto w tych czasach jest anonimowy? I tak znamy się z FB..
Ale to było dla niektórych jak wiesz okienko na świat
Bagienniku, a czy Ty jesteś teź w tej grupie " poszukujących partnera"?
Może jestem naiwna, ale wierzę że nikt nie wymienia się fotkami, które od kogoś dostał, tylko jest uczciwy i trzyma dla siebie u mnie jak w szwajcarskim banku
Teraz zauważyłam że bagiennik usunął to i owo ze swojego profilu
Jakoś mam zaufanie do Syl, dobrze jej z oczu patrzy .
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024