Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 21 22 23 24 25 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,431 do 1,495 z 13,291 ]

1,431

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
DeepAndBlue napisał/a:

dostaniesz pokojową nagrodę Nobla

Cześć Deep

A ile za tego Nobla ? smile
Miłego sabbathu

na razie idę knuć i coś w domu porobić,może jakaś siekierezada z my wife smile

Później że tak powiem "wpadnę"

Kapitanie bardzo nostalgicznie

Zobacz podobne tematy :

1,432

Psycholog Na Niby napisał/a:

. Od pewnych rzeczy są przyjaciele a nie forum z obcymi ludźmi tongue.

W porządku masz racje to dość oczywiste i zrozumiałe.
tylko jak tak policzyć czas to nigdy wcześniej nie zatrzymałeś się na tak długo na forum big_smile
ta dam big_smile

1,433

paslawek napisał/a:

tylko jak tak policzyć czas to nigdy wcześniej nie zatrzymałeś się na tak długo na forum big_smile
ta dam big_smile

Jaki to ma związek? Wiem wiem, ludzie z np kabrioletem nie mieli by na to czasu. Uważam ze Twój post jest od czapy big_smile. Mam czas na wszystko, dobra organizacja to podstawa, Tobie tez polecam zamiast jak zwykle szukać dziury w całym smile.

1,434

Galerida cristata napisał/a:

Galerida cristata dla takiej Załogi zrobi wszystko, więc już skrzydła rozprostowuje, by zerwać się do lotu. Liczy tylko na pomyślne wiatry ! smile

Dzielna ptaszyna, lwie serce! Już widać tęczę nad horyzontem, czy to miraż?
Jeśli napotkasz na drodze gołąbka bożego z obrączką wygrawerowaną numerem 666 to dziubnij go od nas przyjaźnie w łepek.

Od pewnych rzeczy są przyjaciele a nie forum z obcymi ludźmi tongue.

A od innych rzeczy są obcy ludzie z forum wink

Niektórzy mają przyjaciół za oceanem, tysiące kilometrów dzielącego terenu. Czasem łatwiej się wygadać obcym ludziom.

To dobrze, że masz podręcznych przyjaciół smile Luksus, jakby nie patrzeć.

paslawek napisał/a:

A ile za tego Nobla ? smile
Miłego sabbathu

na razie idę knuć i coś w domu porobić,może jakaś siekierezada z my wife smile

Za Nobla piętnaście żołędzi! A na Sabat nigdy mnie nie zaprosiły, wiedźmy jedne sad Mówią, że z odkurzaczem nie wpuszczają.

Siekierezada po południu z żoną? Nasz PasBosman to mąż na medal! Nie wracaj prędko tongue

My w międzyczasie wyprawimy załogę z portów. Czekamy na placki z rabarbarem i kruszonką oraz wypracowania uczniów do czytania w podróży.

1,435

Takiego tarota potrzebujemy! Pięknie, Deep, ożywiłaś nieco temat i ten optymistyczny kierunek...
A obraz z wieży wypisz wymaluj do mnie też pasuje. Nie wiem  czy Pasławek to dalej dźwignie, ale jak widać zapału Mu nie brakuje. Dorzucę się do tego Nobla, jak coś.

1,436 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-02-05 13:39:22)

adela 07 napisał/a:

Takiego tarota potrzebujemy! Pięknie, Deep, ożywiłaś nieco temat i ten optymistyczny kierunek...
A obraz z wieży wypisz wymaluj do mnie też pasuje. Nie wiem  czy Pasławek to dalej dźwignie, ale jak widać zapału Mu nie brakuje. Dorzucę się do tego Nobla, jak coś.

P.s. Gdzie teraz kupić rabarbar???

P.s. Cześć, Miliard.

1,437

paslawek napisał/a:

ta dam big_smile

Jaki to ma związek? Wiem wiem, ludzie z np kabrioletem nie mieli by na to czasu. Uważam ze Twój post jest od czapy big_smile. Mam czas na wszystko, dobra organizacja to podstawa, Tobie tez polecam zamiast jak zwykle szukać dziury w całym smile.

To jak na Ciebie mało błyskotliwe i zbyt serio jak zwykle wziąłeś to osobiście jak jakiś atak big_smile
Akurat organizacja pracy to moja praca smile ponad 30 lat to robię big_smile
Wiem wiem młodym, nie można mówić że są młodz,i bo się na to obrażają choć to takie oczywiste i bez podtekstów
między innymi moja praca polega na szukaniu dziury w całym to się raczej nie zmieni .
No pewnie że od czapy nie ma że prosto,a ten związek czasu i przyciągania to taka luźna obserwacja żaden zarzut
ponieważ od czapy to nie do końca chwyciłeś o co chodzi ,ale to nie istotne.
Dość powagi na dziś z mojej strony big_smile

A ja tam umiem i lubię cieszyć się z małych rzeczy w pełni tongue

1,439 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 14:30:55)

DeepAndBlue napisał/a:

I czy mamy zapas rumu do herbaty?

Nie będziemy marnować rumu dolewając go do herbaty!!!

Od pewnych rzeczy są przyjaciele a nie forum z obcymi ludźmi tongue.

A którzy są którzy i od czego są poszczególni? big_smile

Ech Psycholog, niby na niby, a naprawdę tak naprawdę tongue

Panno z Dworu i żeby ten wiatr wywiał z głów wszystkie urazy big_smile

Mnie wywiało właśnie po dwugodzinnym spacerze, a wieje solidnie. Także korzystać z okazji tongue

1,441

Syl gdzie Ty znowu jesteś ?
Nie odebrałaś gratulacji i nie było przemowy smile
już są ferie ?

1,442 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 15:10:18)

paslawek napisał/a:

Syl gdzie Ty znowu jesteś ?

Właśnie! Poszukujemy okrętowej papugi big_smile

Bez urazy, ofkors wink

1,443

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

ta dam big_smile

To jak na Ciebie mało błyskotliwe i zbyt serio jak zwykle wziąłeś to osobiście jak jakiś atak big_smile
Wiem wiem młodym, nie można mówić że są młodz,i bo się na to obrażają choć to takie oczywiste i bez podtekstów
między innymi moja praca polega na szukaniu dziury w całym to się raczej nie zmieni .
No pewnie że od czapy nie ma że prosto,a ten związek czasu i przyciągania to taka luźna obserwacja żaden zarzut

A czy nie włażenie sobie w tyłek zawsze musi oznaczać ze jak zwykle zbyt serio coś traktuje? co za delikatne towarzystwo smile. Tak, zauważyłem ze jak brakuje Ci argumentów to trzeba napisać „Wy młodzi” - zawsze to robisz smile. Pamiętaj ze mądrość nie przychodzi z wiekiem tylko z doświadczeniem ale zawsze się można tak pocieszać, jeżeli czujesz ze Twój zacny wiek jest niepodważalnym dowodem na życiowa mądrość, nie mam z tym problemu smile. To prawda, rzadko wiem o co Ci chodzi z uwagi na Twoja lingwistykę.

1,444

Adelo To chyba klątwa drumiarza. Mój były też jest pałkarzem. Przypadek? A z tym rabarbarem to faktycznie palnęłam (-_-)ゞ Chrzan? Wystarczająco blisko. Hehe. Nie, no. Taka ekstrawagancja a trzeba myśleć praktycznie. W takim razie placek bez rabarbaru ┐(´•_•`)┌

A Paslawek to szpec od beznadziejnych przypadków. Zobacz ile w nim cierpliwości i panowania nad powietrzem, jaki z niego Zeus. Ja tam mu ufam wink #TeamPaslawek

Paslawek Bo Psolog jak patrzy na szklankę to widzi, że w połowie pusta. Umoczy usta i już jest pusta. Nie bez powodu Skorpiony mają taką a nie inną reputację. Mój Skorpion powiedział mi kiedyś, że jestem zachcianką, a parę dni później grzmiał mi do słuchawki, dlaczego odrzuciłam jego propozycję. Ciężkie stworzenia ale interesujące.

Panno Płyniemy z prądem a herbatka z prądem mogłaby nam pomóc płynąć pod prąd. Rozważ raz jeszcze, Kapitanno. W przeciwnym wypadku co zrobimy z pijanym marynarzem wcześnie nad ranem?

Syl to jest foka. Po angielsku "seal", czyta się "syl". "y" w oryginale nieco zniekształcone, ale z polskim akcentem bez klusek w mordzie ciężko to inaczej wypowiedzieć tongue

xxx

A tak mi się wspomniało nadmorskie rozczarowanie z dzieciństwa, gdy na wycieczce po Gdańsku obiecano nam, że już za chwilę zobaczymy coś fajnego. No i zobaczyliśmy... to...

https://th.bing.com/th/id/R.bae41f806902841ed42e9f6c4dd6c135?rik=%2fpQjyUogdSplhA&pid=ImgRaw&r=0

Teraz mnie to bawi. Zabawny Neptun ze skręconym karkiem i jego mały wesoły konik morski, który w oczach ma szaleństwo a Neptun wygląda jakby go zaraz miał pozdrowić od tatki, tylko widłami. Popłakałam się ze śmiechu, gdy go ujrzałam ponownie po latach, i długo nie mogłam się uspokoić wyginając się do przodu i do tyłu... ale wtedy... gdy miałam 10 lat to byłam poważnym dzieckiem i tylko fuknęłam, że nic nie widać, bo nie dość, że ludzie stoją pod tym czymś jak na audiencji u papieża w Watykanie to jeszcze całe porośnięte glonem i osrane przez gołębie. "Zrób sobie zdjęcie!"- mówili. Ale ja już byłam randomem i tłem na wielu zdjęciach, więc jak mama pytała czy mam zdjęcie z Neptunem to się tylko mazakiem w głowę postukałam. Eh smile

Później mama pokazała mi zdjęcia z wycieczki w Krakowie jak stoi pod tym czymś:

https://thumbs.dreamstime.com/b/dragon-wawel-castle-sculpture-krakow-poland-symbol-95928178.jpg

"Fajne, co nie? Patrz, zieje ogniem" Próbowała wmanewrować mnie w swoje gierki. Moja pierwsza reakcja to było uważne przyglądanie się z każdej strony i próba dopasowania matczynej eksytacji do prezentowanego przez nią obiektu. Moja konsternacja wywoływała u niej śmichy i chichy. I podpuszczała nabijając się z mojej reakcji "prawda, że ładne? ładne, nie? chcesz zobaczyć na żywo? big_smile ". "Nie, mamo, please, nie hmm " W trakcie wyrażania swoich obserwacji zaczęłam coraz bardziej się śmiać, aż w końcu obie płakałyśmy ze śmiechu a ja po raz pierwszy od wyrośnięcia z pieluch i nocnego moczenia poczułam ponownie co znaczy nie trzymać moczu.

Małe rzeczy a cieszą big_smile Nostalgia... ah oh.

Dzielmy się małymi radościami smile

paslawek napisał/a:

A czy nie włażenie sobie w tyłek zawsze musi oznaczać ze jak zwykle zbyt serio coś traktuje? co za delikatne towarzystwo smile. Tak, zauważyłem ze jak brakuje Ci argumentów to trzeba napisać „Wy młodzi” - zawsze to robisz smile. Pamiętaj ze mądrość nie przychodzi z wiekiem tylko z doświadczeniem ale zawsze się można tak pocieszać, jeżeli czujesz ze Twój zacny wiek jest niepodważalnym dowodem na życiowa mądrość, nie mam z tym problemu smile. To prawda, rzadko wiem o co Ci chodzi z uwagi na Twoja lingwistykę.

Dobra Koguciki big_smile Daliście już sobie po gębie, czy to jeszcze nie koniec?

1,446

Oho! Walki kogutów. Jaki jest przelicznik? tongue

1,447

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Dobra Koguciki big_smile Daliście już sobie po gębie, czy to jeszcze nie koniec?

My młodzi nie mamy szans w konfrontacji z mędrcami w białej szacie smile. Odrazu się poddaję.

My młodzi nie mamy szans w konfrontacji z mędrcami w białej szacie smile. Odrazu się poddaję.

To ja Ci powiem w zaufaniu, że jako starsza pani 60+ bardzo się cieszę, kiedy ktoś do mnie mówi per młodzieży big_smile PS. Mów mi dziecinko. To rozpala nie tylko moją wyobraźnię tongue

1,449

Jak przysłałam córce zdjęcie z Krakowa , spod tego właśnie obiektu, skomentowała " Normalnie , Daenerys"..

1,450

To ja Ci powiem w zaufaniu, że jako starsza pani 60+ bardzo się cieszę, kiedy ktoś do mnie mówi per młodzieży big_smile PS. Mów mi dziecinko. To rozpala nie tylko moją wyobraźnię tongue

Co innego mówić tak przewrotnie a co innego żeby podkreślić swoją wyższość. Zawsze robi to samo, zaczepia a potem ze to nie był atak, musi mieć dużo kompletów białych rękawiczek. Ludzie bardziej powinni skupiać się na sobie a nie wiecznie obserwować i komentować każdy ruch innych ludzi.

1,451

adela 07 napisał/a:

Jak przysłałam córce zdjęcie z Krakowa , spod tego właśnie obiektu, skomentowała " Normalnie , Daenerys"..

Hehehe lol

Idę na zakupy i mam nadzieję nie spotkać ludzi po drodze, bo będę jeszcze chwilę parskać śmiechem odtwarzając tą scenę w wyobraźni tongue

Co innego mówić tak przewrotnie a co innego żeby podkreślić swoją wyższość. Zawsze robi to samo, zaczepia a potem ze to nie był atak, musi mieć dużo kompletów białych rękawiczek. Ludzie bardziej powinni skupiać się na sobie a nie wiecznie obserwować i komentować każdy ruch innych ludzi.

Psychologu, to dodatkowo Warszawiak. My też za nimi nie przepadamy.

DeepAndBlue napisał/a:

Panno Płyniemy z prądem a herbatka z prądem mogłaby nam pomóc płynąć pod prąd. Rozważ raz jeszcze, Kapitanno. W przeciwnym wypadku co zrobimy z pijanym marynarzem wcześnie nad ranem?

Pod prąd i pod górkę. Przyda się i herbatka z rumem i herbatka z prądem big_smile

1,454 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 16:10:58)

DeepAndBlue napisał/a:

Oho! Walki kogutów. Jaki jest przelicznik? tongue

No, stary jest upierdliwy a młody się fochnął.

A jak mi stary przepędzi młodego, to ja się fochnę na starego, a jak ja się fochnę na starego, to będzie 12 w skali Beauforta big_smile

1,455 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-02-05 16:22:30)

DeepAndBlue, trafiłam na burzę śnieżną, czy ktoś może ją tu wywołał w szklance wody?? big_smile

W takich warunkach to do wiosny tam nie dolecę tongue

DeepAndBlue, trafiłam na burzę śnieżną, czy ktoś może ją tu wywołał w szklance wody?? big_smile

W takich warunkach to do wiosny tam nie dolecę tongue

Nie narzekaj na warunki tylko się bardziej staraj big_smile

1,457

Skrzydła mi zaraz odpadną, pióra odlecą, ale zawsze jest za mało ! tongue

1,458

trafiłam na burzę śnieżną, czy ktoś może ją tu wywołał w szklance wody?? big_smile

O, nie! Dryfujemy na Arktykę. Zawracamy. Potrzebny prąd w herbacie!

Wszystko wina Paslawka tongue Co z niego za Paspuga, uwzięła się, głodna pewnie. Trzeba do michy nasypać ziarna, bo się już na skorupiaki zaczaja.

https://i.redd.it/nns3dtf9q4d61.jpg

Masz ci los... utrapienie z tą załogą. Trzeba będzie zrobić double bet. W takim razie dla nich prądu dzisiaj zabraknie. Blackout tongue

1,459

Podłączcie mnie do prądu, bo zaraz będzie trafiony- zatopiony !

1,460

Siostro! Szybko! Elektrowstrząsy! Siostro? Sioooostrooo?!?
Gdzie ten Zeus jak jest potrzebny…

DeepAndBlue napisał/a:

Siostro! Szybko! Elektrowstrząsy! Siostro? Sioooostrooo?!?
Gdzie ten Zeus jak jest potrzebny…

Zeus, Posejdon czy tam Neptun robią sobie jaja!  Psycholog przesiadł się do tej krypy Kremika big_smile

1,462

Zeusie! Bez Ciebie ta łajba roztrzaska się o sopockie molo ! big_smile

Zeusie! Bez Ciebie ta łajba roztrzaska się o sopockie molo ! big_smile

E nie, to w Sopocie jest ładne. Rozwalmy jakieś inne big_smile

1,464

DeepAndBlue, mam wszystkie wypisane przez Ciebie cechy. Foką mogę być, ale papugą też. Wyszedł mi wczoraj piękny kolor włosów, miodowy blond, mocno błyszczący, więc jestem trochę takim kolorowym ptakiem. Jeszcze nie wiem, czy mnie się ten kolor podoba. Może rozjaśnię go jeszcze trochę platynowymi pasemkami, bo w sumie taki miał być kolor docelowy. Nawet by mi ten kolor odpowiadał, ale dolną partię włosów mam jednak platynową, no i to się trochę gryzie... smile

Pasławku, cieszę się z wygranej, w przyszłości, bliżej lata, na pewno pojawi się więcej zdjęć morza. Ferie już trwają, połowa za mną. Pozostanie czekać do wakacji...

Psychologu, my mieliśmy jakiś romans? Wyglądało to trochę inaczej z mojej perspektywy. smile

1,465

Młody Ty dupa Ci się tli big_smile
Prawie nigdy nie używam zwrotu Wy młodzi
ale spoko
Wy młodzi zapatrzeni jesteście w pępki swe big_smile,dumni że już skwarkę polizali raz smile
To zabawne bywa i znajome -  rezonuje z przeszłością tongue
jestem taki saper miner detonator to już chyba zauważyłeś
może nie z wyższością tyko z wyrozumiałością i pobłażliwością , sentymentem ,nostalgią
nie ma co przyjmować tego tylko w jeden sposób ,od razu i z "niższością" to nie jest jedyna możliwość interpretacji
Szukam dziury w całym Ty szukasz dziury w dziurze
taka widocznie jest kolej rzeczy
pewnych doświadczeń nie da się przekazać trzeba je przeżyć samemu nie ma co się obruszać .

Panno spokojnie nic mu nie chcę zrobić dopiero go tylko macłem ,jak się maca kury smile
oprócz gumy do żucia - "nie do nakarmienia nie do otrucia "
ma chyba język w gębie
Skarżypyta widzę z niego jest " zawsze to robi ,zawsze to robi" i lizus po wczorajszym delikatnym laniu smile

A jak mi stary przepędzi młodego, to ja się fochnę na starego, a jak ja się fochnę na starego, to będzie 12 w skali Beauforta big_smile

stary w ten sposób go tu trochę trzyma - udając że go drażni big_smile tongue a przekora z niego także spoko 
trza go czasem rozruszać bo skapcanieje
młody działa nasennie szukając cyca,albo zły jest, że od oglądania "Małej Syrenki " się go odrywa
może sobie też błysnąć czasem w niby rywalizacji 

upierdliwy bywam a nie jestem
ta zielona p...da Grinch to wtedy  cienias przy mnie
to nie ja wypraszam sobie
w ogóle to cienki Bolek i przereklamowany ten cały wasz Grinch

Taki to nasz  urok ,jak nie urok to przemarsz wojsk smile

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a5/Herb_Legii_1343x1343.png/1200px-Herb_Legii_1343x1343.png

1,466

Syl napisał/a:

Psychologu, my mieliśmy jakiś romans? Wyglądało to trochę inaczej z mojej perspektywy. smile

Wszystko było na dobrej drodze ale przeszkodzili nam sad.

1,467 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 18:19:05)

Syl napisał/a:

Wszystko było na dobrej drodze ale przeszkodzili nam sad.

Gdyby Twoje uczucie było szczere i prawdziwe nikt i nic by Wam nie przeszkodziło. tongue

paslawek napisał/a:

Panno spokojnie nic mu nie chcę zrobić dopiero go tylko macłem ,jak się maca kury smile

Ja naprawdę nie muszę znać szczegółów Waszej znajomości big_smile

1,469 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-05 18:27:18)

paslawek napisał/a:

bez podtekstów proszę smile
termin macać kury co innego oznacza big_smile
Psycholog wreszcie załapał - sprawdzony - nada się .

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nie wiem, nie znam się. Nie zamierzam macać Psychologa w żadnym znaczeniu big_smile Nawet w przenośni tongue

1,471 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-05 18:37:19)

paslawek napisał/a:

Nie wiem, nie znam się. Nie zamierzam macać Psychologa w żadnym znaczeniu big_smile Nawet w przenośni tongue

Wprost pisząc  - chłopak ma jaja big_smile

edit to komplement żeby znowu nie było smile

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Wprost pisząc  - chłopak ma jaja big_smile

Mam nadzieję, bo jakby na to nie patrzeć byłoby mi teraz głupio big_smile

1,473

paslawek napisał/a:

Młody Ty dupa Ci się tli big_smile
Prawie nigdy nie używam zwrotu Wy młodzi
ale spoko
Wy młodzi zapatrzeni jesteście w pępki swe big_smile,dumni że już skwarkę polizali raz smile
To zabawne bywa i znajome -  rezonuje z przeszłością tongue
jestem taki saper miner detonator to już chyba zauważyłeś
może nie z wyższością tyko z wyrozumiałością i pobłażliwością , sentymentem ,nostalgią
nie ma co przyjmować tego tylko w jeden sposób ,od razu i z "niższością" to nie jest jedyna możliwość interpretacji
Szukam dziury w całym Ty szukasz dziury w dziurze
taka widocznie jest kolej rzeczy
pewnych doświadczeń nie da się przekazać trzeba je przeżyć samemu nie ma co się obruszać .

oprócz gumy do żucia - "nie do nakarmienia nie do otrucia "
ma chyba język w gębie
Skarżypyta widzę z niego jest " zawsze to robi ,zawsze to robi" i lizus po wczorajszym delikatnym laniu smile

stary w ten sposób go tu trochę trzyma - udając że go drażni big_smile tongue a przekora z niego także spoko 
trza go czasem rozruszać bo skapcanieje
młody działa nasennie szukając cyca,albo zły jest, że od oglądania "Małej Syrenki " się go odrywa
może sobie też błysnąć czasem w niby rywalizacji 

upierdliwy bywam a nie jestem
ta zielona p...da Grinch to wtedy  cienias przy mnie
to nie ja wypraszam sobie
w ogóle to cienki Bolek i przereklamowany ten cały wasz Grinch

Taki to nasz  urok ,jak nie urok to przemarsz wojsk smile

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a5/Herb_Legii_1343x1343.png/1200px-Herb_Legii_1343x1343.png

Bla bla bla jak zwykle to samo, jakby przeanalizować te wszystkie Twoje wywody to sensu i logiki tam za wiele nie ma, zwykle lanie wody ubrane pod płaszczykiem niby czegoś inteligentnego. Apropo „młodych” masz pamięć tak samo dobra jak swoje reserache. Zapatrzeni w pępki swe? Jesteś tu jednym z większych atencjuszy który odzywa się zazwyczaj nieproszony i nie na temat. „Dumni ze już skwarkę polizali raz” - tak można by podsumować większość Twoich postów, zwykły bełkot. Nawet ciężko mi się odnosić do Twoich wypowiedzi, bo ciężko odnosić sie do czegoś co jest pozbawione sensu. Rywalizacja z Tobą to znęcanie się, mimo wszystko trzeba mieć szacunek do starszych smile. Bardzo mnie trzymasz tutaj, zazwyczaj lubię rozmawiać z ludźmi na poziomie ale ignorantom którzy myślą ze cały świat kręci sie wokół nich mówię stanowcze NIE smile. Myślisz ze dużo wiesz a tak naprawdę gówno wiesz i jesteś bardziej na niby niż ja, pozdrawiam smile.

1,474

Psolog w uniwersum Kremika? Toć to prawie jak w Lunaparku. Szkoda tylko, że Kremik wyautował Dvpencję Wołodyiowskiego z jego własnego tematu.  Pasożyt normalnie.

Syl a ja wyobrażałam sobie Ciebie w brązowych włosach smile Jednak blondynka? Połączenie kolorów bardzo odważne, trochę w stylu less is bore, czyli jak się gryzie to super duper. Ekscentryczne. Jak na klasycznie kobiecą panią byczkę to wydaje się jednak, że to tylko chwilowy wybryk i będzie poprawka tongue

Kapitanno To jakie molo będziemy masakrować? Jest jakieś na Wiśle w Warszawie?

Fanklub Wisły Kraków pyta, bo się niedługo wzdłuż Wisły na pontonie chcą nad Zatokę Gdańską wybrać i po drodze mają tongue Mili ludzie.

Paslawek Załóżmy sobie grupę wsparcia. Nazwiemy ją „skorpion mnie udziabał”. Jeśli boli to wiedz, że nie jesteś w tym sam smile

1,475

DeepAndBlue napisał/a:

Psolog w uniwersum Kremika? Toć to prawie jak w Lunaparku. Szkoda tylko, że Kremik wyautował Dvpencję Wołodyiowskiego z jego własnego tematu.  Pasożyt normalnie.

Syl a ja wyobrażałam sobie Ciebie w brązowych włosach smile Jednak blondynka? Połączenie kolorów bardzo odważne, trochę w stylu less is bore, czyli jak się gryzie to super duper. Ekscentryczne. Jak na klasycznie kobiecą panią byczkę to wydaje się jednak, że to tylko chwilowy wybryk i będzie poprawka tongue

Fanklub Wisły Kraków pyta, bo się niedługo wzdłuż Wisły na pontonie chcą nad Zatokę Gdańską wybrać i po drodze mają tongue Mili ludzie.

Paslawek Załóżmy sobie grupę wsparcia. Nazwiemy ją „skorpion mnie udziabał”. Jeśli boli to wiedz, że nie jesteś w tym sam smile

Chyba jesteś pierwsza kobieta w moim życiu z którą wolałbym uprawiać sexting zamiast prawdziwego seksu.

1,476

Pisałem Ci i ostrzegałem żebyś nie czytał moich postów bo Ci to zryje banie i zryło sorry big_smile
Do bani ta Twoja niby riposta wszystko podane na tacy przeze mnie samego wprost 
prawie zero odkryć własnych samodzielnych nie wyczuwasz jeszcze niuansów 
wiele też mylnych Twoich wniosków całkowicie rozbieżnych
tendencyjna koniunkturalna nuda po to żeby się przypodobać moim nowym "wrogom" smile i może starym   
taka durna prosta przekora smile słabo, marnie co Ci jeszcze podpowiedzieć bo masz ociężały umysł
Druga dupa wołowa z Ciebie na takim mniej więcej jesteś poziomie.Musisz się bardziej postarać.
Bursztynku big_smile

1,477

Psologu, za wrażliwa na to jestem. Będę potem płakać w swoje cycki… po co mi to?

DeepAndBlue napisał/a:

Molo to pestka big_smile Piękny, okazały Most Grota - Roweckiego na Żoliborzu, przez który, tak szczęśliwie się składa, przepływa Wisła big_smile  Czyli, że Biała Gwiazda rządzi tongue

1,479 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-02-05 19:22:12)

paslawek napisał/a:

Pisałem Ci i ostrzegałem żebyś nie czytał moich postów bo Ci to zryje banie i zryło sorry big_smile
tendencyjna koniunkturalna nuda po to żeby się przypodobać moim nowym "wrogom" smile i może starym   
taka durna prosta przekora smile słabo, marnie co Ci jeszcze podpowiedzieć bo masz ociężały umysł
Druga dupa wołowa z Ciebie na takim mniej więcej jesteś poziomie.Musisz się bardziej postarać.
Bursztynku big_smile

Oj oaza spokoju się dała wyprowadzić z równowagi smile. Prawda boli dziadku? Dałeś mi właśnie dużo satysfakcji, dziękuje.

PS. Jakich wrogów? Nawet na to miano musiałbyś sobie czymś zasłużyć a jesteś dla mnie zbyt mało istotny smile.

1,480

Kapitanno, zatem jak zobaczymy starego wilka w kajucie pod mostem z wędką w ręce, który sobie podśpiewuje:
„ Mistrzem Polski jest Legia
Legia najlepsza jest
Legia to jest potęga
Legia CWKS
La la la la la la la
La la la la la la
La la la la la la la
La la la la la la

to przystępujemy do abordażu?

1,481 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 19:32:57)

DeepAndBlue napisał/a:

Kapitanno, zatem jak zobaczymy starego wilka w kajucie pod mostem z wędką w ręce, który sobie podśpiewuje:
„ Mistrzem Polski jest Legia
Legia najlepsza jest
Legia to jest potęga
Legia CWKS
La la la la la la la
La la la la la la
La la la la la la la
La la la la la la

to przystępujemy do abordażu?

Z hymnem na ustach, jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon, tak długo nasza Wisła, zwyciężać będzie wciąż... big_smile

1,482

paslawek napisał/a:

Bursztynku big_smile

Oj oaza spokoju się dała wyprowadzić z równowagi smile. Prawda boli dziadku? Dałeś mi właśnie dużo satysfakcji, dziękuje.

Kto był w tym pierwszy i dał się tak łatwo sprowokować ? Raptem jedno małe stwierdzenie a taka piana na pyszczku  big_smile
Nie widzisz mnie - nic nie wiesz ,mnie słowa nie bolą chłopaczku
Która prawda ? Ta gówno prawda big_smile Trochę prawdy więcej kitu od Ciebie na oślep i po omacku .
Zero konkretów same ogólniki .
Niewiele Ci potrzeba we własnych oczach do satysfakcji przed tym lustrem
Zadałeś się wczoraj z taką co za dużo w życiu widziała ,a ślepy podobno gówno widzi
Oj bardzo wpływowy jesteś chorągiewka byle się nie narazić niektórym osobom .
Strankster nie gangster z Ciebie big_smile i w życiu kokainy nie wciągałeś tego jestem pewny smile
raczej coś w ten deseń figo fago z Ciebie pretensjonalny nabzdyczony dupek

1,483 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 19:36:35)

PS. Jakich wrogów?

Psychologu, forum można bardzo łatwo przedawkować wink

1,484

Nawet na to miano musiałbyś sobie czymś zasłużyć a jesteś dla mnie zbyt mało istotny smile.

To czemu tak odpisujesz ochoczo ? big_smile
Psikuta bez s big_smile

Proszę, przenieście się może na maila, co?

1,486

Paslawku, MŁODZI powinni się od Ciebie uczyć męskości smile

1,487

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Bursztynku big_smile

Kto był w tym pierwszy i dał się tak łatwo sprowokować ? Raptem jedno małe stwierdzenie a taka piana na pyszczku  big_smile
Nie widzisz mnie - nic nie wiesz ,mnie słowa nie bolą chłopaczku
Która prawda ? Ta gówno prawda big_smile Trochę prawdy więcej kitu od Ciebie na oślep i po omacku .
Zero konkretów same ogólniki .
Niewiele Ci potrzeba we własnych oczach do satysfakcji przed tym lustrem
Zadałeś się wczoraj z taką co za dużo w życiu widziała ,a ślepy podobno gówno widzi
Oj bardzo wpływowy jesteś chorągiewka byle się nie narazić niektórym osobom .
Strankster nie gangster z Ciebie big_smile i w życiu kokainy nie wciągałeś tego jestem pewny smile
raczej coś w ten deseń figo fago z Ciebie pretensjonalny nabzdyczony dupek

Hahaha pisz mi tak więcej mędrcu, pokaz mi jaki jesteś zły, tup nóżkami tup big_smile. Słaby psychicznie jesteś gostek, gdzie Twoja wyrozumiałości która się tak szczycisz w co drugim poście big_smile. Nie bądź o mnie zazdrosny, może jednak mamy 9 żyć jak koty i w końcu wykorzystasz swoją szanse zamiast się frustrować?

1,488

No nie ale że  Ty w to uwierzyłaś wszystko co wyżej big_smile
Trochę mi brakowało draki ostatnio
jakoś tak poprawnie się zrobiło i grzecznie podejrzanie
Młody cukier puder wciągną to może i uwierzył big_smile

1,489

A przestań, przynajmniej nie jest nudno tongue. Paslawek właśnie pokazał swoją prawdziwa twarz a taki miły, spokojny, poczciwy dziadeczek się wydawał smile. Umoralnia wszystkich a byle młody raptus potrafi go wyprowadzić z równowagi i to tylko pisząc sad. Może kiedyś się nauczy ze nie warto zaczepiać ludzi którzy nie są nim zainteresowani, atencję można zyskiwać mówiąc na przykład coś mądrego. Ani razu go nie zaczepiałem, ja tylko się bronię jak zawsze smile.

1,490

A przestań, przynajmniej nie jest nudno tongue. Paslawek właśnie pokazał swoją prawdziwa twarz a taki miły, spokojny, poczciwy dziadeczek się wydawał smile. Umoralnia wszystkich a byle młody raptus potrafi go wyprowadzić z równowagi i to tylko pisząc sad. Może kiedyś się nauczy ze nie warto zaczepiać ludzi którzy nie są nim zainteresowani, atencję można zyskiwać mówiąc na przykład coś mądrego. Ani razu go nie zaczepiałem, ja tylko się bronię jak zawsze smile.

Przypomnę dałeś się spowodować i ta na bardzo powierzchownym poziomie
masz słabe granice jednak
skoro tak niby "ostro" reagujesz na niewiele znaczącego dla Ciebie dziadka
Wydaje ci się tylko ,bujasz w obłokach możesz mi naskoczyć na puklerz i dobrze o tym wiesz leniwcu
to już najcięższa amunicja ,którą masz ?
już się wystrzelałeś bąku big_smile 

Na tej zasadzie mędrku to każda wypowiedź na forum  jest w jakiś sposób atencjonalna 
znowu o oczywistościach trzeba Ci mówić, a taki niby bystrzak i błyskotliwy - tombak big_smile IQ 44

Dualizm Psologu dualizm sprzeczności
nie jestem z innej gliny big_smile
nie tracę jednak przy tym spokoju jak Ty
w tym sensie każda twarz jest prawdziwa choć nie do końca i na niby też -  nie jesteś taki oryginalny big_smile
jak Ci się zdawało - pech  i trywialność w jednym 
Zazdrosny o dzieciaka ? ,a ssać już umiesz big_smile

1,491

Panno, koguty to tak dla nas, dla znudzonych kurek sobie takie sparingi robią i dokazują big_smile
Kto będzie kogutem alfa? A który trafi do rosołu? Przekonamy się już w krótce w rundzie numer trzy! A może w dziesiątej a może w dogrywce…
Double bet: trzy żołędzie na starego i trzy na młodego. Cholera wie jak to się skończy tongue

1,492 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 20:21:29)

DeepAndBlue napisał/a:

Cholera wie jak to się skończy tongue

Za burtą big_smile

Rozjechali mi temat big_smile big_smile big_smile A tego się nie zapomina tongue

1,493 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-05 20:33:26)

DeepAndBlue napisał/a:

Panno, koguty to tak dla nas, dla znudzonych kurek sobie takie sparingi robią i dokazują big_smile
Kto będzie kogutem alfa? A który trafi do rosołu? Przekonamy się już w krótce w rundzie numer trzy! A może w dziesiątej a może w dogrywce…
Double bet: trzy żołędzie na starego i trzy na młodego. Cholera wie jak to się skończy tongue

Deep młode kogutki tak mają   się boją jakiejś straty wyimaginowanej pozycji na grzędzie
nerwowo reagują jak czują się zagrożone w swoim niby kurniku
Psolog nie pierwszy poczuł panikę i nie on ostatni byli wcześniej tacy jak on te same argumenty z dupy mięli i podobne urojenia big_smile
zazdrość przenosi na starego po prostu termin projekcja zna dość dobrze big_smile

a na początku  taki chciał być niby mój ziomek
przydupas ,dupowłaz jeden i fałszywiec  w dziąsło szarpany big_smile
nikogo nie umoralniam wręcz przeciwnie coś Ci się pomyliło 
gangster srankster
dziary, sznyty ch..j przebity big_smile big_smile big_smile
słoneczko za chmurkami big_smile

1,494 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 20:36:14)

paslawek, tak z ciekawości zapytam - a żona to czyta? big_smile Bo wiesz, znowu będzie cały dzień a co to za Panna?, a co to za kurnik? tongue

1,495

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Deep młode kogutki tak mają   się boją jakiejś straty wyimaginowanej pozycji na grzędzie
nerwowo reagują jak czują się zagrożone w swoim niby kurniku
Psolog nie pierwszy poczuł panikę i nie on ostatni byli wcześniej tacy jak on te same argumenty z dupy mięli i podobne urojenia big_smile
zazdrość przenosi na starego po prostu termin projekcja zna dość dobrze big_smile

a na początku  taki chciał być niby mój ziomek
przydupas ,dupowłaz jeden i fałszywiec  w dziąsło szarpany big_smile
nikogo nie umoralniam wręcz przeciwnie coś Ci się pomyliło 
gangster srankster
dziary, sznyty ch..j przebity big_smile big_smile big_smile
słoneczko za chmurkami big_smile

Dalej kardiomonitor na czerwonym polu big_smile? Zagrożony jestem z Twojej strony? Twojego prymu na forum nie chce odbierać, mam wyższe ambicje. Trochę wyżej się cenię, nie dopowiadaj sobie za dużo. Jak moje argumenty są z dupy to Twoje są z ….? Dupowlaz, to dobre big_smile. Jaki gangster, za dużo filmów oglądasz. Żona będzie dumna jak to przeczyta, gratuluje.

Posty [ 1,431 do 1,495 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 21 22 23 24 25 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024