Psycholog Na Niby napisał/a:Tobie tez mogę odciąć prąd jak będziesz niegrzeczna.
Będę bardzo niegrzeczna
Boję się jednak co z tego wyniknie
Ciekawość jednak wygrywa
Będziesz jak Dama z gronostajem.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Psycholog Na Niby napisał/a:Tobie tez mogę odciąć prąd jak będziesz niegrzeczna.
Będę bardzo niegrzeczna
Ciekawość jednak wygrywa
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Tobie tez mogę odciąć prąd jak będziesz niegrzeczna.
Będę bardzo niegrzeczna
Ciekawość jednak wygrywa
Haha Jedno z najcenniejszych, ale jak by na to nie patrzeć, muzealiów
Przesadziłeś
DeepAndBlue, a do kogo najlepiej pasuje Wodnik ?
Jakie to wszystko skomplikowane z tymi znakami. Dlaczego nikt nie wymienia barana? Az taki zły? DeepAndBlue, moze coś barankach powiesz
Szuwarek to do Strzelca pasuje, Bliźniaka i Wagi. Nie po drodze mu z apodyktycznymi i władczymi znakami, które go chcą ustawiać po kątach jak np Barany Barany są sprawcze, władcze, zadaniowe, lubią szefować, dokazywać, popisywać się, są zabawne, pomysłowe, towarzyskie. Uparte
Wodniki też są uparte, więc… Nom… średnie połączenie. Ale to tylko jeden aspekt a tych jest wiele, które składają się na zawiłe relacje towarzyskie
Edit: wyszłam na ten wicher i mną poniewierał
Wodospady lubię
Wodospady to inaczej wodogrzmoty
jak tak to z cichej wody coś niesamowitego wyniknie
DeepAndBlue, duży temperament, szaleństwa i zamiłowanie do życia na wysokich obrotach nie mają ze mną nic wspólnego, dlatego z takimi osobami mi nigdy nie po drodze. Przeciwieństwa mogą się przyciągać, ale po pewnym czasie obie strony miałyby siebie dość. Ja najbardziej lubię spokój, stabilizację i zacisze domowe.
Psychologu, nie mieszkam w Kołobrzegu, więc nie mogę polecić żadnego hotelu...
Pasławku, dopiero niedawno zauważyłam, że w innym wątku myślałeś chyba, że GO to ja... Już wiesz, że nie, ale dodam tylko, że w tych dniach nie w głowie mi było forum. Poza tym pies nie jest przyczyną tego, że coś się nie udało, zwykle jest to coś więcej.
Pasławku, dopiero niedawno zauważyłam, że w innym wątku myślałeś chyba, że GO to ja... Już wiesz, że nie, ale dodam tylko, że w tych dniach nie w głowie mi było forum. Poza tym pies nie jest przyczyną tego, że coś się nie udało, zwykle jest to coś więcej.
Syl absolutnie nie
nawet przez milisekundę tak nie pomyślałem że to Ty,
Ty byś inaczej załatwiła sprawę ze mną i chyba nie dałabyś się wkręcić w te nasze "porachunki" z Panną
ale przyznaj, że zabrzmiałem "groźnie" tak jak (luft)"mysz która ryknęła"
tamten GO to zdaje się jakaś stara sprawa nie warta wspominania.
Syl napisał/a:Pasławku, dopiero niedawno zauważyłam, że w innym wątku myślałeś chyba, że GO to ja... Już wiesz, że nie, ale dodam tylko, że w tych dniach nie w głowie mi było forum. Poza tym pies nie jest przyczyną tego, że coś się nie udało, zwykle jest to coś więcej.
Syl absolutnie nie nawet przez milisekundę tak nie pomyślałem że to Ty,
Ty byś inaczej załatwiła sprawę ze mną i chyba nie dałabyś się wkręcić w nasze "porachunki" z Panną
tamten GO to zdaje się jakaś stara sprawa nie warta wspominania.
Kocham Internet za to, że można się tyle o sobie dowiedzieć. Gdyby nie to, nie wiedziałabym, że mam problem z alko I, że to widać
Ja najbardziej lubię spokój, stabilizację i zacisze domowe.
Psychologu, nie mieszkam w Kołobrzegu, więc nie mogę polecić żadnego hotelu...
Im jestem starszy tym bardziej doceniam spokój i zacisze domowe, przecież ludzie się zmieniają. Muszę być wiecznie skazany na skrajności w moim życiu? Zazdroszczę stabilizacji której sam poszukuję .
Poradzę sobie, Booking.com daje radę
Paslawku, to miłe, że ukazałeś swoje męskie oblicze akurat w moim wątku
Doprecyzuję, że chodziło o Gang i sytuację sprzed już prawie 2 miesięcy
Psychologu, wiem, że sobie poradzisz, położyłam nacisk na to jedynie, że nie mieszkam w tym mieście, choć daleko nie mam. To ja poczekam, aż się ustabilizujesz na moim poziomie Jeśli zdrowie dopisze, to dożyję.
Żartuję oczywiście.
Uważam że ludzie z wiekiem mogą sie zmienić, jeśli chcą i chca pracować nad swoim chatakterem. Kiedyś bylam takim baranem jak opisala Deep, teraz już nie jestem, bardzo zlagodnialam
Jednak lepiej jak ludzie są do siebie podobni, przeciwieństwa na krótka metę jednak.
Doprecyzuję, że chodziło o Gang i sytuację sprzed już prawie 2 miesięcy
To nie zajarzyłem myślałem o innym zupełnie wątku i inny G ,nieporozumienia - nieważne
z Gangiem sprawa chyba załatwiona w pewnym sensie to inna historia zupełnie
Syl napisał/a:Doprecyzuję, że chodziło o Gang i sytuację sprzed już prawie 2 miesięcy
To nie zajarzyłem myślałem o innym zupełnie wątku i inny G ,nieporozumienia - nieważne
z Gangiem sprawa chyba załatwiona w pewnym sensieto inna historia zupełnie
I w czym niby miał być lub jest ten problem?
To ja poczekam, aż się ustabilizujesz na moim poziomie
Jeśli zdrowie dopisze, to dożyję.
Żartuję oczywiście.
Obawiam się ze twoje minimum stabilizacji to będzie moje maksimum . No trudno, trzeba kiedyś zamienić cabrio na passata w kombi i zacząć nosić koszule w kratę
.
Jednak lepiej jak ludzie są do siebie podobni, przeciwieństwa na krótka metę jednak.
Właśnie mnie skazałaś na dożywotniego kawalera . Nie wyobrażam sobie życia z kimś podobnym do mnie
.
lody miętowe napisał/a:Jednak lepiej jak ludzie są do siebie podobni, przeciwieństwa na krótka metę jednak.
Właśnie mnie skazałaś na dożywotniego kawalera
. Nie wyobrażam sobie życia z kimś podobnym do mnie
.
Nie martw się niepotrzebnie. Życie zazwyczaj przerasta nasze wyobrażenia
paslawek napisał/a:Syl napisał/a:Doprecyzuję, że chodziło o Gang i sytuację sprzed już prawie 2 miesięcy
I w czym niby miał być lub jest ten problem?
Nie ważne
daj spokój to prehistoria
nie ma co tego drążyć chyba .
Syl napisał/a:Doprecyzuję, że chodziło o Gang i sytuację sprzed już prawie 2 miesięcy
A kolega to pamietam ze lubi mieszać różne wątki . Po co tak komplikować wszystko i szukać intryg na siłę?
paslawek napisał/a:Syl napisał/a:Doprecyzuję, że chodziło o Gang i sytuację sprzed już prawie 2 miesięcy
A kolega to pamietam ze lubi mieszać różne wątki
Nie tylko wątki
Psycholog Na Niby napisał/a:lody miętowe napisał/a:Jednak lepiej jak ludzie są do siebie podobni, przeciwieństwa na krótka metę jednak.
Właśnie mnie skazałaś na dożywotniego kawalera
.
Nie martwię się niczym, za chwilkę będę jadł dobre jedzonko, pił swojskie winko i słuchał dobrej muzyki .
Niekoniecznie bać się Lody Miętowe.
Po prostu Lwy lubią podziw nad sobą i kontrolę nad partnerką.
Z podziwem nad mężczyzną nie mam problemu Ale kontrolować się nie pozwalam nikomu i efektem tego jest być może czyjaś niepewność.
Więc jak ktoś lubi bardziej związany model małżeństwa to pewnie mu się uda. .
Strzelce są też do bólu szczere i to może uderzać w ego Lwa.
Bardziej dyplomatyczne kobiety się lepiej odnajdą.
W pewnych dziedzinach było bardzo dobrze, a w innych nie gra.
Psycholog Na Niby napisał/a:paslawek napisał/a:To nie zajarzyłem myślałem o innym zupełnie wątku i inny G ,nieporozumienia - nieważne
A kolega to pamietam ze lubi mieszać różne wątki
Nie tylko wątki
I kto to mówi
ja nie zaprzeczam że lubię mieszać
Akurat u Dzierlatki to jeszcze inna sprawa z kimś innym zupełnie,ale dosyć o tym
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Właśnie mnie skazałaś na dożywotniego kawalera
.
Nie martwię się niczym, za chwilkę będę jadł dobre jedzonko, pił swojskie winko i słuchał dobrej muzyki
.
Złośliwie, odpisałabym, że niczego oryginalnego nie będziesz robił
Szczerze, odpisałabym, że to tak jak ja, ale i tak się okaże, że piszę tak specjalnie
Wychodzi na to, że i tak źle i tak niedobrze
,ale dosyć o tym
Czemu ja Ci się nie dziwię
Złośliwie, odpisałabym, że niczego oryginalnego nie będziesz robił
Dla mnie to bardzo oryginalne . Sobota w moim domku, jakie to taoistyczne.. No przydałby się jeszcze seks ale nie będę już kombinował
.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Złośliwie, odpisałabym, że niczego oryginalnego nie będziesz robił
Dla mnie to bardzo oryginalne
. Sobota w moim domku, jakie to taoistyczne.. No przydałby się jeszcze seks ale nie będę już kombinował
.
W takim razie nie pozostaje nic innego jak cieszyć się chwilą...
paslawek napisał/a:,ale dosyć o tym
No czemu ?
Dziwić się możesz - jak chcesz Podejrzewać również
ale jak nawet zacząłbym tłumaczyć to i tak nikt nie będzie się orientował z tu obecnych o co i o kogo chodzi
za dużo roboty po prostu i niepotrzebnej kompletnie ,kogo to z resztą obchodzi
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:paslawek napisał/a:,ale dosyć o tym
No czemu ?
Dziwić się możesz - jak chceszPodejrzewać również
ale jak nawet zacząłbym tłumaczyć to i tak nikt nie będzie się orientował z tu obecnych o co i o kogo chodzi
za dużo roboty po prostu i niepotrzebnej kompletnie ,kogo to z resztą obchodzi
Oj paslawek, paslawek, Ty już po prostu nie przetwarzaj tak tych danych
Oj paslawek, paslawek, Ty już po prostu nie przetwarzaj tak tych danych
Potwierdzam, lepiej zapalić marihuanę.
paslawek napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Czemu ja Ci się nie dziwię
No czemu ?
Dziwić się możesz - jak chceszPodejrzewać również
za dużo roboty po prostu i niepotrzebnej kompletnie ,kogo to z resztą obchodziOj paslawek, paslawek, Ty już po prostu nie przetwarzaj tak tych danych
Nie przetwarzam już .
tracąc przez to cały swój ponury, mroczny, okropny szwarcurok
[Po co tak komplikować wszystko i szukać intryg na siłę?
Jak to po co ?
na jaką siłę ?
raptem trzy co najmniej wątki przemieszane chwilowo
co to jest Pawle
Syl już zajarzyłem o który wątek dokładnie chodzi
Paslawek je zakryncony (◐‿◑)
Paslawek je zakryncony (◐‿◑)
i to jak czasami
pierdolnik w neuroprzekaźnikach
THC w mózgu po tylu latach jeszcze się trzyma widocznie i mam feedbacki,flashbacki.
a
Cześć Lucyferze
Dwa takie same wątki, mozna się zagubić próbując ogarnąć całość.
THC w mózgu po tylu latach jeszcze się trzyma widocznie i mam feedbacki,flashbacki.
Ha Skąd ja to znam. Nam już nic nie trzeba do końca życia, wystarczy powietrze
┐(^▂ ^ ;)┌
Służę z wyjaśnieniami
ostrzegam jesteś tu Leno na własną odpowiedzialność
oczywiście nie proszony na ochotnika przedstawię Ci osoby
Panna Szlachetnego Rodu herbu Suwałki z Kątownicy
Po kądzieli SX- Autorka wątku panna na wydaniu (albo i nie sama jeszcze nie wie) Lew a raczej Lwica to że moja ulubienica to w życiu się nie przyznam
Psycholog na Niby - Paweł Skorpion singiel tak zwany dandys ze złotym sercem i białym cabrio jak każdy dandys umie jeździć na rowerze ,sznurować buty, zna na pamięć tabliczkę mnożenia do 100, cynik i romantyk, też mój ulubieniec bo mój imiennik i bez podtekstów proszę Panna kazała dopisać że zuch z niego chłopak
DeepAndBlue - czarownica 1 singielka Astrolog singielka też zakręcona jak paslawek - pozna swój swego
Lody Miętowe - czarownica 2 Wilczyca i Baran w jednym niesingielka weteranka forum
Syl -najspokojniejsza tutaj właścicielka Elvisa Pani od polskiego singielka urocza i delikatna
Adela07 Pani w papilotach umie robić skrzydła singielka poszukująca moja młodsza forumowa siostra
Galerida - Dzierlatka - czad komando dziewczyna (jak bym był młodszy i nieżonaty to ehhh )
obecnie zalatana za Bagiennikiem2 (z tym to długa historia jest)
Ela210 - Pani Sowa Strzelec z Jupitera Pani Detektyw przyszła teściowa czad komando tylko 20 lat później
Lucyfer666 - Lucek władca latarek Włóczykij z pięknym wnętrzem przystojny obecnie nie wiadomo co kombinuje singiel też mój ulubieniec i bez podtekstów
i inni
edit no i jeszcze nieśmiały paslawek przez małe pe i l nie ł człowiek Luftmysz tatko ojczulek rozczulek i ponury ćpun
as wywiadu i kontrwywiadu na babskim forum tropiciel trolli ze złotymi zębami żonaty Panna zodiakalna
DeepAndBlue - czarownica 1 singielka
╮(╯ _╰ )╭
Ale jak... czarownica /ᐠ.ꞈ.ᐟ\
Już druga miotła w tym roku mi się połamała. Jaka tam za mnie czarownica ب_ب
Tarota ktoś chce? ✲゚。.(✿╹◡╹)ノ☆.。₀:*゚✲゚*:₀。
Just joking. Mana na dziś wyczerpana
Tarota ktoś chce? ✲゚。.(✿╹◡╹)ノ☆.。₀:*゚✲゚*:₀。
Ja chcę
Panna Szlachetnego Rodu herbu Suwałki z Kątownicy - Autorka wątku Panna na wydaniu(albo i nie sama nie wie) Lew
Po kądzieli SX, nie zapominaj
DeepAndBlue napisał/a:Tarota ktoś chce? ✲゚。.(✿╹◡╹)ノ☆.。₀:*゚✲゚*:₀。
Ja chcę
paslawek napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu herbu Suwałki z Kątownicy - Autorka wątku Panna na wydaniu(albo i nie sama nie wie) Lew
Po kądzieli SX, nie zapominaj
słusznie zaraz się poprawi
Psycholog na Niby - Paweł Skorpion singiel tak zwany dandys ze złotym sercem i białym cabrio
Poza tym potrafię jeździć na rowerze i znam na pamięć tabliczkę mnożenia do 100.
PS. Sznurować buty tez potrafię.
paslawek napisał/a:Psycholog na Niby - Paweł Skorpion singiel tak zwany dandys ze złotym sercem i białym cabrio
Poza tym potrafię jeździć na rowerze i znam na pamięć tabliczkę mnożenia do 100.
za chwilkę poprawię
LenaLu napisał/a:Dwa takie same wątki, mozna się zagubić próbując ogarnąć całość.
Służę z wyjaśnieniami
oczywiście nie proszony na ochotnika przedstawię Ci osobyPanna Szlachetnego Rodu herbu Suwałki z Kątownicy
Po kądzieli SX- Autorka wątku panna na wydaniu (albo i nie sama jeszcze nie wie) Lew a raczej Lwica to że moja ulubienica to w życiu się nie przyznam
Psycholog na Niby - Paweł Skorpion singiel tak zwany dandys ze złotym sercem i białym cabrio jak każdy dandys umie jeździć na rowerze ,sznurować buty, zna na pamięć tabliczkę mnożenia do 100, cynik i romantyk, też mój ulubieniec bo mój imiennik i bez podtekstów proszę
DeepAndBlue - czarownica 1 singielka Astrolog singielka też zakręcona jak paslawek - pozna swój swego
Lody Miętowe - czarownica 2 Wilczyca i Baran w jednym niesingielka weteranka forum
Syl -najspokojniejsza tutaj właścicielka Elvisa Pani od polskiego singielka urocza i delikatna
Adela07 Pani w papilotach umie robić skrzydła singielka poszukująca moja młodsza forumowa siostra
Galerida - Dzierlatka - czad komando dziewczyna (jak bym był młodszy i nieżonaty to ehhh )
Ela210 - Pani Sowa Strzelec z Jupitera Pani Detektyw przyszła teściowa czad komando tylko 20 lat później
Lucyfer666 - Lucek władca latarek Włóczykij z pięknym wnętrzem przystojny obecnie nie wiadomo co kombinuje singiel też mój ulubieniec i bez podtekstów
i inniedit no i jeszcze nieśmiały paslawek przez małe pe i l nie ł człowiek Luftmysz tatko ojczulek rozczulek i ponury ćpun
as wywiadu i kontrwywiadu na babskim forum tropiciel trolli ze złotymi zębami żonaty Panna zodiakalna
Gang Wiewióra normalnie tylko zamiast orzechów występują tu żołędzie
a
Sprawa się rypnęła, że Lucek nas podgląda
Powiedział "a" czyli istnieje prawdopodobieństwo że powie "b "
za dzień za dwa albo za dwa tygodnie
Wiadomo że tęskni za nami tylko też zarobiony ,albo zajęty odpowiadaniem na maile
No tak, Lucek wpadł, powiedział co wiedział i tyle go widzieliśmy ale edytował wiadomość, czy ktoś zdążył przeczytać i go wyda?
Ja też chcę tarota, Deep, da radę? Tylko jedno pytanko krotkie ktoś mi tu kiedyś tarota stawial nawet
No tak, Lucek wpadł, powiedział co wiedział i tyle go widzieliśmy
ale edytował wiadomość, czy ktoś zdążył przeczytać i go wyda?
![]()
Ja też chcę tarota, Deep, da radę? Tylko jedno pytanko krotkie
ktoś mi tu kiedyś tarota stawial nawet
Najprawdopodobniej Beyondblackie
lody miętowe napisał/a:No tak, Lucek wpadł, powiedział co wiedział i tyle go widzieliśmy
ale edytował wiadomość, czy ktoś zdążył przeczytać i go wyda?
![]()
Ja też chcę tarota, Deep, da radę? Tylko jedno pytanko krotkie
ktoś mi tu kiedyś tarota stawial nawet
Najprawdopodobniej Beyondblackie
Tym razem Ty nie odrobiłeś lekcji W ogóle
Psycholog Na Niby napisał/a:paslawek napisał/a:Psycholog na Niby - Paweł Skorpion singiel tak zwany dandys ze złotym sercem i białym cabrio
za chwilkę poprawię
Dopisz jeszcze, że zuch z niego chłopak
Za dużo wkuwania
Lenormand i Tarot to nie to samo ?
Za dużo wkuwania
A nieprawda Tym bardziej, że lekturę obowiązkową do przerobienia dostałeś podaną na tacy. Przyjdzie Syl i wtedy zobaczysz
paslawek napisał/a:Za dużo wkuwania
A nieprawda
Tym bardziej, że lekturę obowiązkową do przerobienia dostałeś podaną na tacy. Przyjdzie Syl i wtedy zobaczysz
To idę nadrobić zaległości ale to normalne być zagrożonym na półrocze szkolne
To idę nadrobić zaległości
ale to normalne być zagrożonym na półrocze szkolne
paslawku, czy to oznacza, że nie będzie Cię pół roku?
paslawek napisał/a:To idę nadrobić zaległości
Moje anteny wykrywają podstęp i zastawioną pułapkę w tym pytaniu
Nie ,to oznacza że w 2,3 ,4 klasie liceum u mnie - stan zagrożenia z jakiegoś przedmiotu na półrocze był notoryczny raz z fizyki ,drugi raz z niemieckiego trzeci raz z matmy
stan stresująco - motywujący
byłem zajętym młodym człowiekiem miałem kapelę i ciągle byłem zakochany
ale nie jest to dobry przykład dla młodzieży
Jak miałbym zniknąć na pół roku z forum to najpierw założę wątek pożegnalny
przedtem zakładając wątek zapowiadający założenie wątku pożegnalnego
w zależności od odzewu z forum założę trzeci wątek w dwóch wariantach
jak odpowiedzi będą typu "a idź w p....u" lub "a spieprzaj dziadu "
to wątek będzie depresyjny pełen urągań i wycieczek osobistych
a jak odpowiedzi będą typu "zostań z nami" to łaskawie wyrażę zgodę na pozostanie
ale to raczej jeszcze nie prędko nastąpi
mialem kapelę i ciągle byłem zakochany
Hmm ktoś mi kiedyś powiedział ze jak kupię gitarę to będę miał powiedzenie, od 3 lata wisi na ścianie, rozumiem ze trzeba jeszcze nauczyć się na niej grać?
PS. Przez takiego jak Ty odbili mi kiedyś dziewczynę .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:paslawek napisał/a:To idę nadrobić zaległości
Moje anteny wykrywają podstęp i zastawioną pułapkę w tym pytaniu
byłem zajętym młodym człowiekiem miałem kapelę i ciągle byłem zakochany
Ostatni raz w chłopaku z gitarą zakochałam się mając lat 12, i było to na jakimś obozie. Potem zmądrzałam W sumie to nie wiem, co dziewczyny widzą w chłopakach z kapeli..
LenaLu napisał/a:Dwa takie same wątki, mozna się zagubić próbując ogarnąć całość.
Służę z wyjaśnieniami
oczywiście nie proszony na ochotnika przedstawię Ci osobyPanna Szlachetnego Rodu herbu Suwałki z Kątownicy
Psycholog na Niby - Paweł Skorpion singiel tak zwany dandys ze złotym sercem i białym cabrio jak każdy dandys umie jeździć na rowerze ,sznurować buty, zna na pamięć tabliczkę mnożenia do 100, cynik i romantyk, też mój ulubieniec bo mój imiennik i bez podtekstów proszę Panna kazała dopisać że zuch z niego chłopak
i inniedit no i jeszcze nieśmiały paslawek przez małe pe i l nie ł człowiek Luftmysz tatko ojczulek rozczulek i ponury ćpun
Dziękuję za to wprowadzenie do towarzystwa, chociaż bliżej mu do zapowiedzi jakiejś powieści fantasy, Drużyna pierścienia czy inne takie tam
Narazie tak podczytuję sobie różne watki, ale bardziej towarzysko niż naukowo. Widzę, że tutaj dość mocno skupiacie się na znakach zodiaku, dopasowaniach, hmm ciekawe Ja jestem rakiem z drugiej dekady, podobno. Mam psa i kota, ale nie wiem czy to ma jakiś związek heh
Pasławku, dziękuję, już wszystko rozumiem. P.S. fajnie wszystkich przedstawiłeś, naprawdę brzmi to jak wstęp do jakiejś powieści fantastycznej lub gry.
Proszę bez jedynek i zagrożeń. Potem to niestety nauczyciel wypełnia dokumenty, na ile pomógł uczniowi, by jednak tej jedynki nie dostał. Uczeń czy rodzić nie muszą się w ogóle tłumaczyć. Same przywileje dla nauczycieli, a raczej będzie gorzej. Dobrze wspominam czas pracy w gastronomii i w sklepie.
Ja jestem bykiem, ale nie wydaje mi się, żeby znak zodiaku miał wpływ na to, jacy jesteśmy.
Ja jestem bykiem, ale nie wydaje mi się, żeby znak zodiaku miał wpływ na to, jacy jesteśmy.
Czyli jesteś typowym bykiem, pragmatycznym i twardo stąpającym po ziemi To tak pół żartem pół serio
Syl napisał/a:Ja jestem bykiem, ale nie wydaje mi się, żeby znak zodiaku miał wpływ na to, jacy jesteśmy.
Czyli jesteś typowym bykiem, pragmatycznym i twardo stąpającym po ziemi
To tak pół żartem pół serio
Pragmatyczna jestem, ale z tym drugim to różnie, poza tym za dużo we mnie wrażliwości i uczuciowości. Co prawda nie wierzę w te opisy, ale u mnie sporo się sprawdza. Traktuję siebie jako wyjątek od reguły.
paslawek napisał/a:mialem kapelę i ciągle byłem zakochany
ale nie jest to dobry przykład dla młodzieżyHmm ktoś mi kiedyś powiedział ze jak kupię gitarę to będę miał powiedzenie, od 3 lata wisi na ścianie, rozumiem ze trzeba jeszcze nauczyć się na niej grać?
PS. Przez takiego jak Ty odbili mi kiedyś dziewczynę
.
To nie dopisałem byłem zakochany cięgle ,ale często nieszczęśliwe dlatego między innymi że wtedy grałem na perkusji
Moje początki gry na gitarze to była katastrofa ,długo nikt nie chciał mnie jako gitarzysty nawet w punkowej kapeli tak strasznie rzępoliłem ,dość długo nie mogłem okiełznać nawet 4 strun w basówce ,lepiej jakoś mi szło na bębnach ,później opanowałem gitarę jako tako do Satrianiego jednak to mi duuuuużo brakuje .Pałkerzy nie mają tak lekko jak gitarzyści .
Psycholog Na Niby napisał/a:paslawek napisał/a:mialem kapelę i ciągle byłem zakochany
ale nie jest to dobry przykład dla młodzieżyHmm ktoś mi kiedyś powiedział ze jak kupię gitarę to będę miał powiedzenie, od 3 lata wisi na ścianie, rozumiem ze trzeba jeszcze nauczyć się na niej grać?
PS. Przez takiego jak Ty odbili mi kiedyś dziewczynę
.
To nie dopisałem byłem zakochany cięgle ,ale często nieszczęśliwe dlatego między innymi że wtedy grałem na perkusji
O! To tak trochę zmieniam zdanie, co do chłopaków z kapeli.
PS. A co ma wspólnego perkusja z notorycznie nieszczęśliwą miłością?
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024