Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Filtry się nałoży :D
Wystarczy ładna bielizna :p.
Zawsze jest ładna :p :p
„Każda tak pisze” :)))
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Filtry się nałoży :D
Wystarczy ładna bielizna :p.
Zawsze jest ładna :p :p
„Każda tak pisze” :)))
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Wystarczy ładna bielizna
.
Zawsze jest ładna
![]()
„Każda tak pisze”
))
Nie jestem "każda"
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Zawsze jest ładna
![]()
„Każda tak pisze”
))
Nie jestem "każda"
Hmm ? Kto to może wiedzieć ?
W przerwie i oczekiwaniu na potencjalną Psychologa odpowiedź lub jej brak napiszę coś od siebie
na ochotnika
Psychologu z tą bielizną to Ci nie pomogę - nie widziałem Panny w bieliźnie
ale jedno co w niej wydaje się wyjątkowe na pewno
to częste pokazywanie języka o tak
Hmm
W przerwie i oczekiwaniu na potencjalną Psychologa odpowiedź lub jej brak napiszę coś od siebie
na ochotnika
Tu Psychologu Ci nie pomogę - nie widziałem Panny w bieliźnie
jedno co w niej wydaje się wyjątkowe na pewno
to częste pokazywanie języka o tak
Cześć Grinch ! Tak wiemy Świąt nie będzie
Cytując klasyka - im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Znam kilka powodów dla których kobiety pokazują język.. co do bielizny, ja nic nie sugeruję ale ja udowodniłem Ci jak miałaś wątpliwości co do cabrio i morza..
Psychologu z tą bielizną to Ci nie pomogę - nie widziałem Panny w bieliźnie
Cześć Grinch ! Tak wiemy
pomidor
oj tak jakoś niefortunnie to zabrzmiało z tą bielizną
paslawek napisał/a:Psychologu z tą bielizną to Ci nie pomogę - nie widziałem Panny w bieliźnie
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Cześć Grinch ! Tak wiemy
oj tak jakoś niefortunnie to zabrzmiało
Grinch ! Nie złość się tak
ale ja udowodniłem Ci jak miałaś wątpliwości co do cabrio i morza..
Zdjęcie cabrio zostało zrobione w lecie a teraz mamy zimę. Morze z lądu w każdym miejscu wygląda tak samo. Przedstaw wiarygodne dowody.
paslawek napisał/a:paslawek napisał/a:Psychologu z tą bielizną to Ci nie pomogę - nie widziałem Panny w bieliźnie
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Cześć Grinch ! Tak wiemy
Nie złość się tak
Baaardzo daleko mi do złości
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:paslawek napisał/a:
Nie złość się tak
Baaardzo daleko mi do złości
![]()
Grinch
Znam kilka powodów dla których kobiety pokazują język.. co do bielizny, ja nic nie sugeruję ale ja udowodniłem Ci jak miałaś wątpliwości co do cabrio i morza..
Trochę nie tak nie w tę stronę
Nie po to odbieram ataki ślepej furii na oślep na siebie i przyjmuje niecelne ciosy Panny
żebyś się pogrążał albo błądził
ratuj Pannę teraz i bądź przez chwilę rycerski myślę że bardzo Cię teraz potrzebuje
chwytaj szansę i okazję mhhh poniał
Zdjęcie cabrio zostało zrobione w lecie a teraz mamy zimę.
Ciekawe dlaczego . E tam, ja już o nic nie dbam, myślcie o mnie co chcecie
.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Zdjęcie cabrio zostało zrobione w lecie a teraz mamy zimę.
Ciekawe dlaczego
. E tam, ja już o nic nie dbam, myślcie o mnie co chcecie
.
To proste. Robisz zdjęcie cabrio w garażu
Psycholog Na Niby napisał/a:Znam kilka powodów dla których kobiety pokazują język.. co do bielizny, ja nic nie sugeruję ale ja udowodniłem Ci jak miałaś wątpliwości co do cabrio i morza..
Trochę nie tak nie w tę stronę
Nie po to odbieram ataki ślepej furii na oślep na siebie i przyjmuje niecelne ciosy Panny
żebyś się pogrążał albo błądził
ratuj Pannę teraz i bądź przez chwilę rycerski myślę że bardzo Cię teraz potrzebuje
Co Ty w ogóle i w szczególe robisz w temacie dla wolnych? Co?
Kto to może wiedzieć ?
(to teraz mam zniknąć tak jak się umawialiśmy ? )
dobra to znikam
pomyślności i powodzenia trzymam kciuki
później zajrzę jak Ci idzie z Psychologiem
Kto to może wiedzieć ?
Ja wiem Jesteś oszustem matrymonialnym
A zamiast cabrio masz żonę
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Zdjęcie cabrio zostało zrobione w lecie a teraz mamy zimę.
Ciekawe dlaczego
.
Hmm ok, za Twoje zdjęcie w „ładnej bieliźnie”. Za darmo już nie będę robił z siebie idioty .
paslawek napisał/a:Kto to może wiedzieć ?
(to teraz mam zniknąć tak jak się umawialiśmy ? )
dobra to znikam
pomyślności i powodzenia trzymam kciuki
później zajrzę jak Ci idzie z PsychologiemJa wiem
Jesteś oszustem matrymonialnym
A zamiast cabrio masz żonę
![]()
Ale się "wysiliłaś" to już ta zemsta teraz
mylisz się nie jestem żadnym oszustem
ale mam też taczankę w stepie oprócz żony
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Ciekawe dlaczego
.
Hmm ok, za Twoje zdjęcie w „ładnej bieliźnie”. Za darmo już nie będę robił z siebie idioty
.
Wiedziałam że się będziesz targował
Nie robisz z siebie idioty. Chyba Twojego garażu nikt tu nie rozpozna
Nie to nie .
Tak myślałam. W takim razie poczekamy do lata
Poczekamy .
Moja wartość matrymonialna, o ile w ogóle jakaś była, spadła nisko. Ogólnie mi to nie przeszkadza, ale mam tego świadomość. Usłyszałam niedawno, że zostałam oszpecona. Usłyszałam to drugi raz i to od innej osoby, ale potwierdziłam, że tak właśnie jest. Ja się już przyzwyczaiłam i o ile nie patrzę w lustro, to nawet zdarza mi się o tym zapomnieć. Jest to trochę na zasadzie: "Było ci źle, to zobaczysz, że może być gorzej".
Nie jest mi przykro, nie czuję żalu, ale wiem, że tak już pozostanie.
Psycholog za bardzo bierze wszystko do siebie, żartuje, za chwilę jest poważny i nigdy nie wiadomo, kiedy mu się odmieni. Panna ma duże poczucie humoru, ale wszystko ma swoje granice.
Jimmy Carr jest Wam znany?
.
Moja wartość matrymonialna, o ile w ogóle jakaś była, spadła nisko. Ogólnie mi to nie przeszkadza, ale mam tego świadomość. Usłyszałam niedawno, że zostałam oszpecona. Usłyszałam to drugi raz i to od innej osoby, ale potwierdziłam, że tak właśnie jest. Ja się już przyzwyczaiłam i o ile nie patrzę w lustro, to nawet zdarza mi się o tym zapomnieć. Jest to trochę na zasadzie: "Było ci źle, to zobaczysz, że może być gorzej".
Nie jest mi przykro, nie czuję żalu, ale wiem, że tak już pozostanie.
Psycholog za bardzo bierze wszystko do siebie, żartuje, za chwilę jest poważny i nigdy nie wiadomo, kiedy mu się odmieni. Panna ma duże poczucie humoru, ale wszystko ma swoje granice.
Wydajesz się być taka smutna, aż mam ochotę Cię przytulić (Jak się mylę to mnie popraw).
Hmm myślę ze nie biorę wszystkiego do siebie, ale jak ktoś obcy mnie obraza to czemu mam nie reagować? Świat jest zły przez brak reakcji dobrych ludzi. Moi bliscy mogą mówić o mnie co chcą, obcy ludzie niekoniecznie. Masz mylne wrażenie pewnie dlatego ze nie jestem specem od rozmów internetowych. Po za tym paslawka nie obrażałem, czasem może lekka szydera . Nie no Panna chyba nie jest zła o te zdjęcia w bieliźnie, wiadomo ze to żart i nawet jakby wysłała to bym ich nie oglądał
.
Nie no Panna chyba nie jest zła o te zdjęcia w bieliźnie, wiadomo ze to żart i nawet jakby wysłała to bym ich nie oglądał
.
Spokojnie Psychologu, nie przeszkadza mi że kochasz Syl
Do zobaczenia w lecie na Skwerze Arki Gdynia
Psycholog Na Niby napisał/a:Nie no Panna chyba nie jest zła o te zdjęcia w bieliźnie, wiadomo ze to żart i nawet jakby wysłała to bym ich nie oglądał
.
Ty nawet nie udajesz ze nie jesteś zazdrosna . Hmm to już chyba obsesja jeżeli chciało Ci sie przeglądać cały pas nabrzeżny w Google Maps. Czyli wybierasz wariant bez zdjęć i chcesz mi pokazać na żywo w lecie?
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Nie no Panna chyba nie jest zła o te zdjęcia w bieliźnie, wiadomo ze to żart i nawet jakby wysłała to bym ich nie oglądał
.
Ty nawet nie udajesz ze nie jesteś zazdrosna
. Hmm to już chyba obsesja jeżeli chciało Ci sie przeglądać cały pas nabrzeżny w Google Maps. Czyli wybierasz wariant bez zdjęć i chcesz mi pokazać na żywo w lecie?
Pisałam, że kocham morze i Gdańsk, a do Trójmiasta mam ogromny sentyment To nie obsesja
Czekałam na dobry moment
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Ty nawet nie udajesz ze nie jesteś zazdrosna
. Hmm to już chyba obsesja jeżeli chciało Ci sie przeglądać cały pas nabrzeżny w Google Maps. Czyli wybierasz wariant bez zdjęć i chcesz mi pokazać na żywo w lecie?
Pisałam, że kocham morze i Gdańsk, a do Trójmiasta mam ogromny sentyment
To nie obsesja
Czekałam na dobry moment
Powiedzmy ze Ci wierzę . Aha, lubię czerwony kolor.
Powiedzmy ze Ci wierzę
. Aha, lubię czerwony kolor.
To dobrze, że mi wierzysz, ponieważ rzadko bywam tu poważna a szczera tym bardziej Niestety w czerwonym mi nie jest do twarzy
Psycholog Na Niby napisał/a:Powiedzmy ze Ci wierzę
To dobrze, że mi wierzysz, ponieważ rzadko bywam tu poważna a szczera tym bardziej
Niestety w czerwonym mi nie jest do twarzy
Ja to ocenię.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Powiedzmy ze Ci wierzę
To dobrze, że mi wierzysz, ponieważ rzadko bywam tu poważna a szczera tym bardziej
Niestety w czerwonym mi nie jest do twarzy
Ja to ocenię.
Jak sobie życzysz. W czerwonym kolorze mam tylko manicure.
I autko
Jak sobie życzysz. W czerwonym kolorze mam tylko manicure.
I autko![]()
Już nie szpanuj czerwonym autkiem.. ja nie lecę na takie rzeczy.. Dołożysz jeszcze pedicure i pozwolę Ci nawet spać w moim łóżku a nie w samochodzie jak Ty mi zaproponowałaś, my w trójmieście jesteśmy bardziej gościnni.
my w trójmieście jesteśmy bardziej gościnni.
Przekonamy się.
Mnie nie.
Czemu pytanie o tego właśnie komika?
Przekonamy się.
Brzmi jak groźba, stresujesz mnie .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Przekonamy się.
Brzmi jak groźba, stresujesz mnie
.
Czysta ciekawość trójmiejskiej gościnności.
I diesla nie będziesz musiał fatygować na długi dystans. I za swoją kawę sama płacę
I weź pod uwagę, że ja również ryzykuję rozczarowaniem
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Przekonamy się.
Brzmi jak groźba, stresujesz mnie
.
I diesla nie będziesz musiał fatygować na długi dystans. I za swoją kawę sama płacę
Przestań, nie będę Cię kasował za kawę z ekspresu, zrobisz roladę śląską, przytulisz do cycków i będziemy kwita .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Brzmi jak groźba, stresujesz mnie
.
Przestań, nie będę Cię kasował za kawę z ekspresu, zrobisz roladę śląską, przytulisz do cycków i będziemy kwita
.
Czyli jednak namyśliłeś się
A jeszcze nie tak dawno było, że nie wiesz czego chcesz
Jaką mam pewność, że do lata nie zmienisz zdania?
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Czysta ciekawość trójmiejskiej gościnności.
Przestań, nie będę Cię kasował za kawę z ekspresu, zrobisz roladę śląską, przytulisz do cycków i będziemy kwita
.
![]()
A jeszcze nie tak dawno było, że nie wiesz czego chcesz![]()
Jaką mam pewność, że do lata nie zmienisz zdania?
Szczerze to nawet o tym nie myślałem także nie kojarzę tego żebym nie wiedział czego chce, „carpe diem” się mówi chyba . Pewności nie masz żadnej.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Przestań, nie będę Cię kasował za kawę z ekspresu, zrobisz roladę śląską, przytulisz do cycków i będziemy kwita
.
![]()
A jeszcze nie tak dawno było, że nie wiesz czego chcesz![]()
Jaką mam pewność, że do lata nie zmienisz zdania?Szczerze to nawet o tym nie myślałem także nie kojarzę tego żebym nie wiedział czego chce, „carpe diem” się mówi chyba
. Pewności nie masz żadnej.
Szczerze, to ja nie wiem kim jesteś Oczywiste jest to że nie mam pewności żadnej. W końcu jesteś NA NIBY
Wiesz więcej o mnie niż ja o Tobie, no chyba ze faktycznie to wszystko NA NIBY .
Przeceniasz moje zdolności skrolowania nadmorskich map googla, aczkolwiek miłość do Trójmiasta jest jak najbardziej prawdziwa.
W razie czego krzywdę zrobisz sobie a nie mi. Wy zawsze mówicie że się nie zakochacie.. do pierwszego orgazmu .
Za późno. Nie strasz mnie orgazmem
Chyba coś poszło nie tak..
Na niby. To się nie przejmuj tak
Na niby. To się nie przejmuj tak
Kłamać tez nie potrafisz.. .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Na niby. To się nie przejmuj tak
Kłamać tez nie potrafisz..
.
Udowodnij
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Na niby. To się nie przejmuj tak
Kłamać tez nie potrafisz..
.
Udowodnij
Nie chcesz związku, nie chcesz przyjaźni a chcesz się ze mną spotkać .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Kłamać tez nie potrafisz..
.
Udowodnij
Nie chcesz związku, nie chcesz przyjaźni a chcesz się ze mną spotkać
.
Nie. To Ty się chcesz spotkać ze mną
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Udowodnij
Nie chcesz związku, nie chcesz przyjaźni a chcesz się ze mną spotkać
.
Przytaknę Ci żeby już się nie znęcać .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Nie chcesz związku, nie chcesz przyjaźni a chcesz się ze mną spotkać
.
Przytaknę Ci żeby już się nie znęcać
.
A ja żeby nie znęcać się nad Tobą, nie będę Cię cytować
Ja tam mogę spotkać się z każdym, aktualnie jestem w Poznaniu, jest tu jakaś chętna? Mam duże łóżko!
Jakbyś jeszcze nie zauważył, to oprócz jednej znudzonej jak mops nie ma tu żadnych chętnych na Twoje łóżko
Cabrio nie działa
Zostaje samotne czytanie książki w wannie .
Dobra książka, to bardzo dobry pomysł. Jestem za ! Idę sobie poczytać.
to oprócz jednej znudzonej jak mops
Cabrio nie działa
Inteligentni ludzie się nie nudzą .
Cabrio działa, jeździ, ładnie mruczy, dach się składa..
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:to oprócz jednej znudzonej jak mops
Cabrio nie działa
Inteligentni ludzie się nie nudzą
.
Cabrio działa, jeździ, ładnie mruczy, dach się składa..
To dobrze. Cieszę się, że działa jak należy.
1 : 0 dla Ciebie. Przygadałeś mi. Nie jestem inteligenta. A teraz pozwól, że wrócę do czytania
Czy to książka kucharska kuchni śląskiej z działu rolad?
Tak
Sprytnie
Owszem, sprytnie. Do serca mężczyzny przez żołądek
Owszem, sprytnie. Do serca mężczyzny przez żołądek
Tak, usta to tez cześć układu pokarmowego przypominam .
Psychologu, przeszkadzasz mi w lekturze. Ciągle coś do mnie skrobiesz
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024