Widzę żew dyskusja się rozpoczęła mimo że wcale mi na tym nie zależało ...
Ale odniosę się do tego ...
Jak już pisałem kiedyś. Nie umawiam się z każdą osobą. Miałem około 20-30 par nie tak dawno i mam około 40polubień na Tinder. Z kilkoma osobami rozmawiałem, ale szybko kończyłem bo jak pisałem nie interesują mnie kobiety z dziećmi kilkunastoletnimi , tak samo jak z większą ilością niż 1.
Zanim zaproponuje spotkanie czy też randkę to muszę mieć pewność że ma sens, bo spotykanie się z kimś bez sensu to tylko strata czasu.
Nie interesują mnie też randki na odległość, bo jestem realistą i wiem że to logistycznie nie wypali ...
Umawiać się tylko na sex nie chcę. Na dziwki nigdy nie chodziłem bo nie czułem takiej potrzeby.
Dla mnie sex to także bliskość, uczucia, namiętność. A jak ma chodzić jedynie o "ulżenie" sobie to mogę sam sobie dobrze zrobić i wiem że niczego nie złapie
Co do spotkań z kobietą z dzieckiem. Ja bardzo lubię dzieci i dzieci nie są dla mnie problemem. Więc kobieta z małym (max kilkuletnim) dzieckiem nie jest dla mnie problemu.
W tym wieku raczej większość kobieta ma dzieci. Ja też mam dzieci.
Desperatem nie jestem i nie umawiam się z każdą kobietą , bo nie wiem czy znalazłbym czas na pracę
Co do spotkać z paniami z dziećmi. Są tzw kinderparki gdzie dziecko bawi się w wyznaczonej strefie a dorośli mogą spokojnie porozmawiać i wypić kawę.
Na ostatnim spotkani dziecko bawiło się na parterze a my sami piliśmy na kawę na 1 piętrze i naprawdę nie było problemu i można było spokojnie pogadać.
Co do obecnej kobiety to na pierwszej randce czułem że jeszcze lepsze dopasowanie i normalnie mozemy rozmawiać o wszystkim. Tyle że "przemowa" mocno mnie ostudziła.
Po spotkaniu czuję i obserwuje że raczej nic z tego nie będzie, ale jeszcze nie skreślam tej znajomości i zobaczymy co będzie dalej, ale raczej nie liczę na nic ..
Choć jak dostaje bardzo wymijające i nic nie wnoszące odpowiedzi na moje pytania to raczej sądzę że nic z tego nie będzie ..