czy urosna mi przez poł roku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » czy urosna mi przez poł roku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-10-17 21:31:07)

Temat: czy urosna mi przez poł roku?

słuchajcie dziewczyny mam takie pytanie
mam włosy mniej więcej takiej długosci  moze troszke dłuzsze z tyłu ( chodzi mi o tę blondynę nie o rihanne) 
http://bi.gazeta.pl/im/9/5421/z5421949Q,Rihanna-fot--Fot--Evan-Agostini-AP.jpg
tylko te boczki juz zachodzą mi za ucho chciłam się zapytac czy do pół roku urosną mi do takiej długości

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/q71/1375020_378687032234806_1555314094_n.jpg   
czy bede musiala jeszcze czekac wiecej niz pol roku

sorki za takie linki

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez McMiodek (2013-10-17 21:20:22)

Odp: czy urosna mi przez poł roku?

Włosy rosną średnio 1 -1,5 cm na miesiąc.  Możesz pomóc sobie wcierkami do włosów, masażem skalpu (poprawia ukrwienie), łykaniem suplementów, albo piciem herbatek.

i nie wklejamy linków na forum wink Za to zdjęcia mozna smile

3

Odp: czy urosna mi przez poł roku?

Też kiedyś chciałam za wszelką cenę, żeby moje włosy rosły,rosły ROSŁY (!) ja szczerze przyznam, że coś tam podziałało ale nie do końca uzyskałam to czego chciałam smile
Kilka porad, które być może zadziałają na Twoje włosy to:
1. dbanie o włosy, tzn. używanie masek NIE odżywek tylko masek na włosy i cały rytuał do tego: czyli trzymanie pod czepkiem w ręczniku (żeby ciepło dochodziło do cebulek ), używanie odpowiednich szczotek np. z włosia jakiegoś fajnego
2. suplementy, ja po raz setny się powtarzam na tym forum ale merz spezial najlepsze co może być  !
3. mycie głowy, niby proste nie? powolne ruchy, masowanie głowy podczas mycia szamponem.masowanie podobno pobudza cebulki, co w efekcie może prowadzić do tego, że włoski będą szybciej rosły.
4. Częste podcinanie, mini mini końcóweczki.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » czy urosna mi przez poł roku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024