Martinlord napisał/a:KoloroweSny napisał/a:Okej a co zrobisz jak mimo wszystko będzie extra w łóżku a i poza będziecie sie super dogadywać i .... zakochasz się, zauroczysz?
Nie zamierzam tego robić. Tak jak mówiłem, ten układ ma nam zagwarantować bezpieczny seks z zaufana osoba, która fakt faktem lubię. Szukam młodszej kobiety a koleżanka nią nie jest. Ale nawet gdybym zaczął czuć coś do koleżanki to od razu jej o tym powiem i skończę nasze spotkania.
No swietnie a wiesz ze to czasem jest niezalezne od Ciebie? I przypuscmy, ze tak sie stanie. Nie chcesz a sie zakochasz/zauroczysz i co wtedy ? Jestes taki pewnien, ze zakonczysz bo sobie umyśliłeś w glowie 'mlodsza' i 'bez dzieci' ? Nawet jak ona bedzie super extra ? Wtedy dla jakis wymyslow skonczysz przyszlosciowa relacje ?
Ja liczę tylko na dobre bzykanie, nic więcej. Nie chcę się z nią wiązać. Nie chcę obcego dziecka. Nie myślę nawet o jakimkolwiek wiązaniu się z koleżanką. Szukam młodszej kobiety, a przed wszystkim bezdzietnej. Jest okazja do bzykania, to ja wykorzystuje taka prawda.