Potrzebny dobry dietetyk od cukrzycy Lublin - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Potrzebny dobry dietetyk od cukrzycy Lublin

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Potrzebny dobry dietetyk od cukrzycy Lublin

Dopadła nas w rodzinie cukrzyca niestety i trzeba zaplanować całe żywienie od absolutnych podstaw i to najlepiej u kogoś, kto się bardzo zna na rzeczy, koniecznie Lublin. Możecie pomóc?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebny dobry dietetyk od cukrzycy Lublin

Sama jestem z Lublina i z czystym sumieniem mogę polecić Panią Martę Baltaziak – dietetyk, do której chodzę od lat. Jeśli ktoś z Lublina szuka naprawdę dobrego specjalisty, zdecydowanie warto umówić się właśnie do niej.

Współpraca z Panią Martą to dla mnie synonim profesjonalizmu, zaangażowania i wysokiej kultury osobistej. Pani Dietetyk ma niezwykle przyjazne, spokojne i pełne empatii podejście do pacjenta. Od początku można poczuć się swobodnie i mieć pewność, że jest się naprawdę wysłuchanym. Bardzo cenię również jej indywidualne podejście – nie ma tu traktowania każdego według jednego schematu.

Ogromnym atutem jest także sposób, w jaki Pani Marta przekazuje swoją wiedzę. Współpraca nie ogranicza się jedynie do rozpisania jadłospisu. To przede wszystkim rzetelna edukacja żywieniowa i zdrowotna. Wszystko jest wyjaśniane w sposób jasny, konkretny i przystępny, dzięki czemu człowiek nie tylko wie, co powinien jeść, ale przede wszystkim rozumie dlaczego i uczy się samodzielnie podejmować dobre decyzje na co dzień.

Po latach współpracy mogę powiedzieć, że szczególnie doceniam jej zaangażowanie, cierpliwość i podejście do pacjenta. Widać, że nie traktuje swojej pracy wyłącznie jako zawodu, ale naprawdę zależy jej na zdrowiu i dobrym samopoczuciu osób, z którymi pracuje.

Pani Marta przyjmuje w Lublinie m.in. w Przychodni SDA MED przy ul. Konrada Wallenroda 2f/1 oraz w Hali GLOBUS przy ul. Kazimierza Wielkiego 8. Można skontaktować się z nią pod numerem 660 611 464.

Z pełnym przekonaniem polecam Panią Martę każdemu, kto szuka kompetentnego, zaangażowanego i godnego zaufania dietetyka. To zdecydowanie specjalistka z powołaniem i jedna z tych osób, do których naprawdę chce się wracać.

3

Jako mieszkanka Lublina z pełnym przekonaniem polecam Panią Martę Baltaziak – dietetyk, z którą współpracuję już od wielu lat. Jeśli ktoś szuka w Lublinie specjalisty kompetentnego, zaangażowanego i pełnego empatii, naprawdę warto umówić się właśnie do niej.

Od pierwszego spotkania można zauważyć jej profesjonalizm, spokój i bardzo indywidualne podejście do pacjenta. Pani Marta uważnie słucha, zadaje trafne pytania i nie ocenia, dzięki czemu podczas wizyt można czuć się swobodnie i bezpiecznie. Nie korzysta z gotowych schematów – zawsze bierze pod uwagę konkretną sytuację, potrzeby i możliwości danej osoby.

W moim przypadku pomogła mi uporządkować codzienne odżywianie, poradzić sobie z nieregularnymi posiłkami oraz dolegliwościami trawiennymi. Zamiast proponować krótkotrwałe rozwiązania, dokładnie wyjaśniła mi, z czego wynikają moje problemy i jak krok po kroku wprowadzać trwałe zmiany. Dzięki jej wskazówkom zaczęłam lepiej rozumieć swój organizm i podejmować bardziej świadome decyzje żywieniowe.

Bardzo cenię również sposób, w jaki Pani Marta przekazuje wiedzę. Współpraca nie polega wyłącznie na otrzymaniu jadłospisu. To przede wszystkim konkretna i zrozumiała edukacja dotycząca odżywiania oraz zdrowia. Wszystko jest wyjaśniane jasno i bez zbędnego komplikowania, dlatego z czasem można samodzielnie planować posiłki i wybierać rozwiązania dopasowane do własnego stylu życia.

Po tylu latach współpracy szczególnie doceniam jej cierpliwość, zaangażowanie i autentyczną troskę o pacjenta. Widać, że Pani Marta wykonuje swoją pracę z powołaniem i naprawdę zależy jej na poprawie zdrowia oraz samopoczucia osób, którym pomaga.

Pani Marta przyjmuje w Lublinie m.in. w Przychodni SDA MED przy ul. Konrada Wallenroda 2f/1 oraz w Hali GLOBUS przy ul. Kazimierza Wielkiego 8. Można skontaktować się z nią pod numerem 660 611 464.

Z całego serca polecam Panią Martę każdemu, kto szuka rzetelnego, empatycznego i godnego zaufania dietetyka. To specjalistka, do której chce się wracać i którą z czystym sumieniem można polecić innym.

4

Uwielbiam te "spontaniczne" pytania, po których równie "spontanicznie" zjawia się cała grupa "przypadkowych" użytkowników, zachwyconych dokładnie tym samym gabinetem lub produktem.
Trudno o bardziej żenującą próbę przemycienia reklamy pod przykrywką takiej naciąganej dyskusji roll

5

Do Pani Marty Baltaziak trafiłam po pomoc w uporządkowaniu codziennego odżywiania i była to jedna z lepszych decyzji, jakie mogłam podjąć. Już po pierwszej wizycie poczułam, że rozmawiam z osobą, która naprawdę słucha i chce dobrze poznać sytuację pacjenta.

Najbardziej odpowiada mi praktyczne podejście Pani Marty. Nie proponuje rozwiązań oderwanych od rzeczywistości ani diet, których nie da się utrzymać na co dzień. Zamiast tego pomaga znaleźć sposób odżywiania dopasowany do trybu życia, możliwości i indywidualnych potrzeb.

Podczas spotkań otrzymałam nie tylko konkretne wskazówki, ale też jasne wyjaśnienia dotyczące tego, co dzieje się w organizmie i z czego mogą wynikać poszczególne dolegliwości. Dzięki temu łatwiej było mi wprowadzać zmiany krok po kroku i przede wszystkim rozumieć ich sens.

Pani Marta jest rzeczowa, cierpliwa i bardzo uważna. Rozmowa przebiega w spokojnej, życzliwej atmosferze, bez oceniania i wywierania presji. To specjalistka, która potrafi połączyć dużą wiedzę z normalnym, ludzkim podejściem.

Pani Marta przyjmuje w Lublinie m.in. w Przychodni SDA MED przy ul. Konrada Wallenroda 2f/1 oraz w Hali GLOBUS przy ul. Kazimierza Wielkiego 8. Kontakt: 660 611 464.

Jeśli ktoś szuka dietetyka, który zamiast gotowych schematów proponuje rozsądne i możliwe do utrzymania rozwiązania, zdecydowanie polecam Panią Martę.

6 Ostatnio edytowany przez Priscilla (Wczoraj 15:17:48)

Duż was jeszcze?? hmm big_smile

7

Byłam wcześniej u kilku specjalistów i niestety nie zawsze miałam poczucie, że naprawdę wiedzą, jak mi pomóc. Do Pani Marty trafiłam w sytuacji, w której ważyłam 101,5 kg przy wzroście 170 cm. Była to już otyłość III stopnia, dlatego tym bardziej obawiałam się, że podczas wizyty będę oceniana albo usłyszę po prostu kilka oczywistych porad dotyczących odchudzania.

Na szczęście spotkało mnie coś zupełnie innego. Pani Marta od samego początku podeszła do mnie z ogromnym spokojem, szacunkiem i empatią. Ani razu nie poczułam się zawstydzona swoją wagą. Zamiast oceniania była konkretna rozmowa o mojej sytuacji, sposobie odżywiania i tym, co można krok po kroku zmienić.

Bardzo spodobało mi się również to, że Pani Marta nie potraktowała mnie jak kolejnego przypadku „do odchudzania”. Dokładnie tłumaczyła mi, z czego wynikają poszczególne zalecenia i jak wprowadzać je w codziennym życiu. Dzięki temu nie miałam poczucia, że dostaję kolejną dietę, której będę musiała kurczowo przestrzegać, tylko że rzeczywiście uczę się prawidłowego odżywiania.

Najlepszym potwierdzeniem tego, że ta współpraca naprawdę miała sens, są efekty. W ciągu roku udało mi się schudnąć 30 kg*. Z perspektywy czasu najbardziej cieszę się jednak nie tylko z samej liczby na wadze, ale z tego, że nauczyłam się zupełnie inaczej podchodzić do jedzenia i swoich codziennych nawyków. Była to zmiana krok po kroku, bez poczucia ciągłej walki z dietą.

Po wcześniejszych doświadczeniach z innymi specjalistami różnica była naprawdę ogromna. Pani Marta łączy wiedzę i profesjonalizm z bardzo ludzkim podejściem do pacjenta. Dla mnie właśnie ta kombinacja jest jej największym atutem.

Jeżeli ktoś z Lublina szuka dietetyka, którego nie interesuje samo wpisanie kilogramów w tabelkę, ale przede wszystkim człowiek i jego konkretna sytuacja, z całego serca polecam Panią Martę Baltaziak.

Pani Marta przyjmuje w Lublinie m.in. w Przychodni SDA MED przy ul. Konrada Wallenroda 2f/1 oraz w Hali GLOBUS przy ul. Kazimierza Wielkiego 8. Kontakt telefoniczny: 660 611 464

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Potrzebny dobry dietetyk od cukrzycy Lublin

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024