30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 29,786 ]

261 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-12-13 13:00:13)

Odp: 30lat i cały czas sam

Woody Allen 165 cm
https://www.rai.it/cropgd/640x320/dl/img/2017/11/15/1510757951241_woody_allen_profile-xlarge.jpg
Liroy 161 cm 
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_xJQGmTLFSz4sEDf6T5jSOrwknQjQ2kUc.jpg

Roman Polański 165 cm
http://static.prsa.pl/images/035cb252-d2c8-4e4a-bb1e-9574da16f11b.jpg

Jerzy Urban 163 cm
https://bi.im-g.pl/im/46/0d/19/z26268486IH,Lata-50--W-1948-r--wstapilem-do-ZMP-i-wkrotce-awan.jpg

Zbigniew Zamachowski 170 cm
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/Rqhk9kpTURBXy9hNDlkNDhlY2E0NmI0OTBmODc4ZGM5NTcwMDIzYWJiZC5qcGeWlQLNAxQAwsOVAgDNAvjCw5QGzP_M_8z_lAbM_8z_zP-UBsz_zP_M_5QGzP_M_8z_gaEwBQ

To faceci, którym według twojej ideologii życiowej nie powinno się udać w życiu uczuciowym,. Twarze piękne inaczej, gust modowy, mocno przeciętny, fryzury słabe, wzrost niski, budowa skomplikowana. Każdy z nich nie był kiedyś sławny, a sławni się stali dzięki temu, że sobie sami nie utrudniali życia. Jestem pewna, że pierdyliardy razy słyszeli głupie teksty na swój temat.

Zobacz podobne tematy :

262

Fajnie, że pokazujesz przykłady sławnych ludzi. Ciekawe czy mieli powodzenie gdy nie cieszyli się sławą i bogactwem? I ciekawe czy te kobiety były zainteresowane nimi czy ich kasą?

W przypadku atrakcyjnych kolesi wystarczy 1 lepszy z brzegu Janusz z otoczenia. A gdy chodzi o niskich lub mniej atrakcyjnych z twarzy to przykłady z Hollywood

Posługiwanie się przykładami aktorów pokazuje, że trudno znaleźć niezbyt atrakcyjnego fizycznie gościa z realnego świata, który ma powodzenie u dziewczyn

263

Ajko napisał/a:

To faceci, którym według twojej ideologii życiowej nie powinno się udać w życiu uczuciowym,. Twarze piękne inaczej, gust modowy, mocno przeciętny, fryzury słabe, wzrost niski, budowa skomplikowana. Każdy z nich nie był kiedyś sławny, a sławni się stali dzięki temu, że sobie sami nie utrudniali życia. Jestem pewna, że pierdyliardy razy słyszeli głupie teksty na swój temat.

Bo do tego trzeba mieć charyzmę.

264

Kremik napisał/a:

Bo to jest niemożliwe. Chyba że ma 40 i więcej lat i spotykał się z kobietami ze swojego pokolenia i starszymi. A jak wiadomo kiedyś nie istniał tinder i dziewczyny nie miały tak wypranego mózgu

Ale to jest możliwe, bo tacy faceci istnieją i są w szczęśliwych związkach.

265

Kremik napisał/a:

Fajnie, że pokazujesz przykłady sławnych ludzi. Ciekawe czy mieli powodzenie gdy nie cieszyli się sławą i bogactwem? I ciekawe czy te kobiety były zainteresowane nimi czy ich kasą?

W przypadku atrakcyjnych kolesi wystarczy 1 lepszy z brzegu Janusz z otoczenia. A gdy chodzi o niskich lub mniej atrakcyjnych z twarzy to przykłady z Hollywood

Posługiwanie się przykładami aktorów pokazuje, że trudno znaleźć niezbyt atrakcyjnego fizycznie gościa z realnego świata, który ma powodzenie u dziewczyn

Kiedy idziesz kupić sobie piwko, a tu Putin ze swoimi 170

https://pbs.twimg.com/media/FGcSO4AXMAIDECE?format=png&name=small

266

Kremik napisał/a:

Bo to jest niemożliwe. Chyba że ma 40 i więcej lat i spotykał się z kobietami ze swojego pokolenia i starszymi. A jak wiadomo kiedyś nie istniał tinder i dziewczyny nie miały tak wypranego mózgu

Oczywiście, że ma ponad 40 lat, bo jest z mojego pokolenia.

Dookola byli faceci wyżsi od niego, przystojniejsi, a on im tak laski sprzed nosa wymiatał. I nie wiem czy dziewczyny byly wtedy inne niż dziś, ale jakoś lecialy na jego gadkę i urok osobisty.

A takie osobniki jak Ty też wtedy istniały i byli omijani szerokim łukiem i to wcale nie dlatego, że nie mieli wzrostu koszykarza/ twarzy modela/ jakiejs innej pierdoły którą sobie wymyślisz, ale odpychali skupieniem na sobie, marudzeniem i aurą ostatniej ofiary. Niskie poczucie wartości jest malo atrakcyjne, po prostu.

267

Spoko, Blackie, moje przykłady wszystkie maja mniej niż 30 lat smile wiec już era tindera.

268 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-13 13:16:04)

Kremik napisał/a:

Fajnie, że pokazujesz przykłady sławnych ludzi.

Jak Ci podajemy przykłady nie sławnych ludzi z codziennego życia to mówisz że wcale nie bo nieprawda big_smile jakie przyklady by Cię satysfakcjonowały?

Pomijam fakt że jak się czasem wczytasz w biografię tych różnych niskich sławnych to wyjdzie że część miała żony, dziewczyny i dzieci przed boomem ich kariery

269 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 13:15:55)

Lucyfer666 napisał/a:

Kiedy idziesz kupić sobie piwko, a tu Putin ze swoimi 170

I jakoś mu to nie przeszkodziło być agentem KGB. Wprost przeciwnie.

Po prostu niektórzy powinni oglądać mniej filmów o Jamesie Bond.

270

Ja znałam facetów niskich, rudych, chudych, z nadwagą, z wielkim nochalem...itp, i jakoś każdy z nich znalazł dziewczynę/ żonę. Bo oczywiście to nie wygląd jest problemem, tylko nastawienie. No, ale Kremika nie przekonam, bo w jego świecie albo ktoś jest Chadem, albo się może obejść smakiem.

271

Beyondblackie napisał/a:

Ja znałam facetów niskich, rudych, chudych, z nadwagą, z wielkim nochalem...itp, i jakoś każdy z nich znalazł dziewczynę/ żonę. Bo oczywiście to nie wygląd jest problemem, tylko nastawienie. No, ale Kremika nie przekonam, bo w jego świecie albo ktoś jest Chadem, albo się może obejść smakiem.

Wszyscy moi znajomi są kawalerami/singlami i to bynajmniej nie z wyboru. Nie liczę gości z pracy, którzy są grubo po 40-stce lub po 50 i żony mają.
Jednak każdy z nich jest wysoki i postawny. Za to prawie każda koleżanka, znajoma kogoś ma. I wcale nie są to instagramowe piękności.

Moim zdaniem kobiety nie mają urozmaiconego gustu. To faceci taki mają. Ale nie kobiety. Prawie każda zainteresuje się wysokim, dobrze zbudowanym, przystojnym brunetem z zarostem.

272

Beyondblackie napisał/a:

A o rynku matrymonialnym jakiego rocznika mówimy, jeżeli można spytać?
To mimo wszystko bardzo istotna informacja.

273

Lucyfer666 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

To chyba oczywiste, że na tyle dojrzałym, że nie oglądającym się na to co powiedzą inni, w szczególności w kwestii wyglądu partnera.

274

GangOlsena napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

To chyba oczywiste, że na tyle dojrzałym, że nie oglądającym się na to co powiedzą inni, w szczególności w kwestii wyglądu partnera.

Ja na studia poszłam w 1996 więc to rynek dzisiejszych czterdziestokilkulatków big_smile

Kremik, taaa, jasne każda kobieta tylko chce wysokiego, postawnego bruneta z zarostem big_smile To ja chyba jakiś dziwny gust mam, bo dla mnie tam niedoścignionym ideałem był zawsze Bernard Butler z około 1993 roku, który co prawda brunetem był i wzrostu mu nie brakowało, ale Ty byś go skreslił pewnie wedle swoich dziwnych zasad.

https://www.pinterest.co.uk/pin/753086368919499538/

275 Ostatnio edytowany przez mallwusia (2021-12-13 15:48:25)

....

i dalszą część mi znowu nie wiem czemu wcięło, dlatego kasuję całość, przepraszam

276 Ostatnio edytowany przez Be. (2021-12-13 16:04:16)

A ja jako dość wysoki gość mogę powiedzieć, że gdybym miał wybrać rzecz o której kobiety mówią najczęściej w kontekście faceta to właśnie wzrost. Zdecydowanie przewija się to niemal non stop. Nawet laski 160 szukają 180+ a te wysokie 190+. Jak jednej zapytałem co się stanie gdy się skurcze na starość to się obraziła. Kobiety szybciej i bardziej powierzchownie oceniają wbrew pozorom niż faceci . Z drugiej strony mój kumpel, którego kobiety non stop molestowaly i próbowały go wziąć niemal siła - miał jakieś 173cm, ale był taki ciemny jak gdyby trochę obcy (coś niepodobny do ojca) - to pewnie branie było przez to. Natomiast jak taki gość jest ograniczony do poznawania przez internet itd, to ciągle będzie natykal się na te przytyki o wzroście.

BB soreczka, ale gwarantuje Ci że facetów zadowolonych ze swoich związków jest jakiś pierdyliard razy mniej niż Ci się wydaje.

Luc oczywiście ze zdrową sylwetkę da się zrobić bez wspomagaczy, sam miałem kiedyś nawet kratę w młodości, ale wymagało to zejścia do wagi bardzo niskiej jak na wzrost i naprawdę porządnego docięcia. Jednak taka sylwetka jaka podoba się dużej ilości kobiet i taka, która zapewne chciałoby mieć wielu facetów - bez szans. Wszyscy strongmani, kulturyści, jacyś wojownicy wagi ciężkiej - wszystko jest non stop klute. Nawet jutubowi celebryci w których zapatrzone są dzieci - to wszystko to strzykawki, zresztą sporo jest zdań że w ogóle większość sportowców to robi. Nikt magicznie nagle nie urośnie jak niektórym tutaj się wydaje.

277

Be. napisał/a:

BB soreczka, ale gwarantuje Ci że facetów zadowolonych ze swoich związków jest jakiś pierdyliard razy mniej niż Ci się wydaje.

Podobnie jak i kobiet. No i co z tego? Ja tylko zauważam, że niski wzrost, krzywy nos, rude włosy czy chuchrowata kondycja jakoś nie zrobiły ze znanych mi mężczyzn incelowatych mnichów na całe życie. Jakoś każden ma żonę czy partnerkę.

278 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 16:04:55)

Beyondblackie napisał/a:
GangOlsena napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Ja na studia poszłam w 1996 więc to rynek dzisiejszych czterdziestokilkulatków big_smile

Wydaje mi się, że wpisy niektórych użytkowników, w szczególności młodych mężczyzn, są buntem przeciwko naturalnej kwestii, że każda udana interakcja damsko - męska wymaga - od obydwu storn - zainwestowania w siebie, tak pod względem atrakcyjności intelektualnej jak i wizualnej, przy czym w tym ostatnim przypadku nie chodzi o dostosowywanie się ani do ogólnych trendów ani tym bardziej do czyiś indywidualnych preferencji.

A i tak fakt tego zainwestowania nie gwarantuje automatycznie sukcesu u każdego wymarzonego obiektu.

Może kobiecie jest trudniej zrozumieć w czym leży źródło tego "buntu", bo w samej kobiecej naturze leży przecież potrzeba dbania o siebie i przyjemnego dla oka prezentowania się.

279

Beyondblackie napisał/a:
Be. napisał/a:

Podobnie jak i kobiet. No i co z tego? Ja tylko zauważam, że niski wzrost, krzywy nos, rude włosy czy chuchrowata kondycja jakoś nie zrobiły ze znanych mi mężczyzn incelowatych mnichów na całe życie. Jakoś każden ma żonę czy partnerkę.

To z tego, że utrzymujesz w swoich postach że fakt posiadania kobiety = szczęście i w ogóle każdy z tych niskich itp facetów ma na pewno super babkę i do tego wierną, a znając życie jest zapewne bardzo daleko od takiego stanu. Dziwne jest to Twoje przekonanie o swoich racjach, szczególnie że sama przykładem raczej nie swiecisz...

280 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 16:15:16)

Be. napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Be. napisał/a:

To z tego, że utrzymujesz w swoich postach że fakt posiadania kobiety = szczęście i w ogóle każdy z tych niskich itp facetów ma na pewno super babkę i do tego wierną, a znając życie jest zapewne bardzo daleko od takiego stanu. Dziwne jest to Twoje przekonanie o swoich racjach, szczególnie że sama przykładem raczej nie swiecisz...

Owszem, znając życie, mają takie kobiety, ponieważ nie robią ze wzrostu życiowego kompleksu (wytatuowanego na czole i to najlepiej czymś fluorescencyjnym żeby w nocy też było widoczne) i prezentują sobą coś więcej.

Ale żeby to rozumieć, to najpierw trzeba byłoby być takim mężczyzną. Po prostu tacy mają na fakt swojego wzrostu tzw. wy*ne. Względnie nie obnoszą się z tym faktem robiąc z siebie ... *wpisz dowolne.

281

mallwusia napisał/a:

.... i dalszą część mi znowu nie wiem czemu wcięło, dlatego kasuję całość, przepraszam

Bo ustawili na forum zbyt mały okres czasu przed automatycznym wylogowaniem. Ludzie piszą posta, potem klikają "wyślij" a tutaj zonk... nie da się publikować, bo sesja już wygasła.

282 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-13 16:20:43)

Be. napisał/a:

A ja jako dość wysoki gość mogę powiedzieć, że gdybym miał wybrać rzecz o której kobiety mówią najczęściej w kontekście faceta to właśnie wzrost. Zdecydowanie przewija się to niemal non stop. Nawet laski 160 szukają 180+ a te wysokie 190+. Jak jednej zapytałem co się stanie gdy się skurcze na starość to się obraziła. Kobiety szybciej i bardziej powierzchownie oceniają wbrew pozorom niż faceci . Z drugiej strony mój kumpel, którego kobiety non stop molestowaly i próbowały go wziąć niemal siła - miał jakieś 173cm, ale był taki ciemny jak gdyby trochę obcy (coś niepodobny do ojca) - to pewnie branie było przez to. Natomiast jak taki gość jest ograniczony do poznawania przez internet itd, to ciągle będzie natykal się na te przytyki o wzroście.

Luc oczywiście ze zdrową sylwetkę da się zrobić bez wspomagaczy, sam miałem kiedyś nawet kratę w młodości, ale wymagało to zejścia do wagi bardzo niskiej jak na wzrost i naprawdę porządnego docięcia. Jednak taka sylwetka jaka podoba się dużej ilości kobiet i taka, która zapewne chciałoby mieć wielu facetów - bez szans. Wszyscy strongmani, kulturyści, jacyś wojownicy wagi ciężkiej - wszystko jest non stop klute. Nawet jutubowi celebryci w których zapatrzone są dzieci - to wszystko to strzykawki, zresztą sporo jest zdań że w ogóle większość sportowców to robi. Nikt magicznie nagle nie urośnie jak niektórym tutaj się wydaje.

Serio wszyscy się kują? Hmmm a ja sądziłem, że koledzy, który kilka lat już ćwiczą na siłowni, dbają o dietę coś źle robią ;p

Beyondblackie napisał/a:
Be. napisał/a:

Kobiety kiedyś aż tak nie wybrzydzały. Gdybym cofnął się w czasie pewnie znalazłbym dziewczynę i miał jakieś powodzenie. Jednak gdyby Twoich niskich znajomych wrzucić do wehikułu czasu gdy mieli po 20 lat do dzisiejszych czasów to pisaliby na wykopie na tagu przegryw

Zrozum, że kiedyś panny były mocno ograniczone do wąskiego grona potencjalnych chłopaków. Teraz za sprawą internetu dziewczyna może na swojej drodze trafić na wielu kolesi, z którymi normalnie nie miałaby okazji się poznać. To bardzo utrudnia.

Jeśli twierdzicie, że wymyślam załóżcie konto na jakimś portalu randkowym, podajcie facetowi wzrost 165, wstawcie zdjęcie przeciętnego kolesia i przekonamy się, czy dziewczyny będą się waszym profilem interesowały, czy nie będą odpisywały na wiadomości, nie będą same zaczepiały i po miesiącu przyznacie się do porażki. Potem załóżcie drugie konto, wysokiego przystojnego bruneta i zobaczycie, że reakcje dziewczyn będą całkowicie inne. Panie będą zawsze chętnie na wysłane wiadomości odpowiadały, a także nieraz same wyjdą z inicjatywą rozpoczęcia kontaktu

283

GangOlsena napisał/a:
Be. napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Owszem, znając życie, mają takie kobiety, ponieważ nie robią ze wzrostu życiowego kompleksu (wytatuowanego na czole i to najlepiej czymś fluorescencyjnym żeby w nocy też było widoczne) i prezentują sobą coś więcej.

Ale żeby to rozumieć, to najpierw trzeba byłoby być takim mężczyzną. Po prostu tacy mają na fakt swojego wzrostu tzw. wy*ne. Względnie nie obnoszą się z tym faktem robiąc z siebie ... *wpisz dowolne.

Ej, ale jak ty kolejny raz próbujesz prowokować to mogłabyś chociaż próbować zrozumieć co jest napisane a nie dorabiać własne (jakże pokręcone) ideologie do czyichś wypowiedzi.

284 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 16:28:02)

Be. napisał/a:
GangOlsena napisał/a:
Be. napisał/a:

Ej, ale jak ty kolejny raz próbujesz prowokować to mogłabyś chociaż próbować zrozumieć co jest napisane a nie dorabiać własne (jakże pokręcone) ideologie do czyichś wypowiedzi.

No tak, słynne "czytaj ze zrozumieniem" big_smile Ale to już jest naprawdę mocno wyświechtane jeśli po prostu nie wiesz co odpisać.

Po prostu ileż można w kółko czytać ze mężczyzna = wyłącznie swój wzrost.

285 Ostatnio edytowany przez Be. (2021-12-13 16:28:31)

Skoro faceci o tym mówią, to może jednak coś jest na rzeczy? Probowalas to zweryfikować? Oczywiście, że nie. Przeczytaj jeszcze raz to co wcześniej napisałem.

286

Na tinderze KAŻDA dziewczyna pyta o wzrost i jak nie jest zadawalający dla niej to usuwa parę. Ale pewnie tylko sobie wmawiam i piszę mizoginistyczne posty big_smile

287 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 16:35:12)

Be. napisał/a:

Skoro faceci o tym mówią, to może jednak coś jest na rzeczy? Probowalas to zweryfikować? Oczywiście, że nie.

Ile razy trzeba powtarzać, że jest, ale wyłącznie w ich umysłach (a realnie dla niektórych kobiet o co nie można mieć pretensji bo co człowiek to preferencje).

Wyobraź sobie że nie podobają mi się bardzo wysocy mężczyźni, bo nie lubię nikomu sięgać pod pachę. Ale dzieci w męskim wydaniu też nie lubię niańczyć.

Pozdro młodzieńcze

288 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-13 16:37:07)

Gang Olsena tylko poczekaj już czuje ze zbliżamy się do argumentu że pewnie jesteś brzydka i na wysokich sobie nie możesz "pozwolic", a jakbyś mogła to byś samych wysokich miała big_smile to już tuż tuż big_smile

289 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 16:37:22)

Kremik napisał/a:

Na tinderze KAŻDA dziewczyna pyta o wzrost i jak nie jest zadawalający dla niej to usuwa parę. Ale pewnie tylko sobie wmawiam i piszę mizoginistyczne posty big_smile

A dane SPOZA Tindera? tongue

290 Ostatnio edytowany przez Be. (2021-12-13 16:52:57)

Dobra, bo ja jestem za mało inteligentny na rozmowę z tobą. Jako wysoki facet potwierdzam problem wzrostu i zdecydowanie jest to kluczowa rzecz dla większości kobiet i by to zweryfikować wystarczy wejść na dowolny portal i sobie z kobietami porozmawiać. Był tu taki jeden, co niby kupił połowę forum swoją osobowością, ale miał 169cm wzrostu i forumowe koleżanki zalecały mu by dodał sobie kilka cm więcej na portalu. Z 2 lata szukał jakiejś co będzie chciała z nim porozmawiać chociaż wink. Standardowa płaska gadka typu "facet może być niski byle podobał mi się jak ten wysoki" big_smile. Ależ ty jestes DZIARSKA babka, ja pierdziele:d.

Edit: Oho znowu coś się pod wymyslone tezy nie zgadza więc wykluczy tindera, a potem wszystko inne bo tam nie ma kobiet tylko kosmitki;-).
Edit: Dobra, teraz już jestem pewien że masz problemy z czytaniem.

291 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 16:45:09)

Be. napisał/a:

Dobra, bo ja jestem za mało inteligentny na rozmowę z tobą. Jako wysoki facet potwierdzam problem wzrostu i zdecydowanie jest to kluczowa rzecz dla większości kobiet i by to zweryfikować wystarczy wejść na dowolny portal i sobie z kobietami porozmawiać. Był tu taki jeden, co niby kupił połowę forum swoją osobowością, ale miał 169cm wzrostu i forumowe koleżanki zalecały mu by dodał sobie kilka cm więcej na portalu. Z 2 lata szukał jakiejś co będzie chciała z nim porozmawiać chociaż wink. Standardowa płaska gadka typu "facet może być niski byle podobał mi się jak ten wysoki" big_smile. Ależ ty jestes DZIARSKA babka, ja pierdziele:d.

No cóż, w jakie koleżanki celował, takie miał. Doradziłabym zmianę koleżanek,ale skoro tak z góry stawiasz sprawę. Nie mam natomiast żadnych doświadczeń z tinderów ani innych portali, może faktycznie dinozaur jestem, działam w tym zakresie poza internetem  169 cm - fakt, brakowało mu minimum 1 cm alby w ogóle łaskawie na niego spojrzeć tongue

292

Be - rozumiem, że kiedy korespondowałeś z dziewczynami na portalach, sporo z nich skomplementowało Twój wzrost, a do tego przyznały, że nie lubią niskich?
Nie obrażę się, możesz pisać szczerze. Serio, ja nic do wysokich mężczyzn nie mam. Cecha dla mnie jak każda inna. Moi wysocy koledzy chociaż są znacznie wyżsi nie wpędzają mnie w kompleksy. Nie czuję się przy nich gorszy. W ogóle o wzroście nie myślę. Lubię ich jako ludzi. Natomiast dziewczyny według moich obserwacji na ten wzrost uwagę zwracają.

293 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 17:11:56)

jjbp napisał/a:

Gang Olsena tylko poczekaj już czuje ze zbliżamy się do argumentu że pewnie jesteś brzydka i na wysokich sobie nie możesz "pozwolic", a jakbyś mogła to byś samych wysokich miała big_smile to już tuż tuż big_smile

I pozamiatane big_smile

Be. napisał/a:

Standardowa płaska gadka typu "facet może być niski byle podobał mi się jak ten wysoki" big_smile. Ależ ty jestes DZIARSKA babka, ja pierdziele:d.

Edit: Dobra, teraz już jestem pewien że masz problemy z czytaniem.

Niby wysoki a jednak ... big_smile

Umiem za to czytać między wierszami tongue

294

Tinder to specyficzna aplikacja do niezobowiązujących spotkań, a nie wyznacznik tego jak to w prawdziwym życiu działa. A nawet w takich klimatach te Wasze kompleksy są durne. Jak byłam singielką to chodziłam na internetowe randki i wyznacznikiem czy chciałam się z kimś zobaczyć w ogóle nie był wzrost, a le to jak się nam gadało online i czy facet sprawial wrażenie interesującego. Tak, ze dwóch z nich miało ponad 1.90m, ale reszta była zupelnie przeciętna. Najlepiej dogadałam się z takim jednym, co takie około 1.70m miał, zarąbiste błękitne oczy, gadane jak czort i w dodatku był chyba z 6 lat mlodszy big_smile

Co do tego, że masz kobitę= szczęście, to ja tak nigdzie nie pisałam. To wy się wyklócacie, że życie macie przerabane, bo kobity Was nie chcą.

295

Jakie wy? Widzisz tu jakieś wy piszące za wszystkich? Ja się nie zgadzam na pisanie bzdur. Bo wasza logika jest taka: X gości się spotyka nagminnie z danym zjawiskiem, ale wpadacie jedna z drugą i oczywiście negujecie wszystko, bo akurat wy w danej chwili uważacie inaczej. W jaki niby sposób to wyklucza jakże klasyczny problem wzrostu?

296 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 17:25:58)

W bardzo prosty. W taki mianowicie, że wyciągasz wnioski wyłącznie ze swoich doświadczeń robiąc z nich reprezentatywne dane, negując jednocześnie informacje z samego źródła.
Po prostu wmawiasz że wszystkie kobiety lecą na wzrost (chociaż przynajmniej dwie Ci mówią że tak nie jest) bo i  tak wiesz lepiej że lecą wszystkie big_smile

Przestań celować w takie których oczekiwań nie spełniasz. Proste jak drut.

To tak jakby stwierdzić że każdy facet lubi duży biust tylko na tej podstawie że dotychczasowi partnerzy mieli takie preferencje i jednocześnie twierdzić że jest to jedna jedyna ogólna męska preferencja mimo że inni mężczyźni będą deklarowali że wprost przeciwnie podoba im się biust mniejszych rozmiarów tongue

To jest nic innego jak wmawianie innym podejścia i preferencji przez pryzmat wyłącznie własnych kompleksów.

297

Nie no, to forum stało się gównem. Kiedyś ciekawi ludzie, teraz zostaly tak beznadziejne przypadki jak ten wyżej. W ogóle obczajcie logikę tej... typiary...

Co? Własne doświadczenia? Nie wolno ci ich mieć, posłuż się moimi. Co? Ja jestem źródłem, ja jestem GangOlsena - źródło. Powtarzam ja jestem źródłem, nie inne laski z którymi gadaliscie choćby nie wiem ile ich było. Tylko JEJ zdanie się liczy. Ciekawe czy te laski tez tak myślą? Jesteś albo TURBO "niewyspana" albo tak zapatrzona w siebie, że nie kontrolujesz egoizmu lol. Poza tym uwaga myślicielko zaskoczę cię: KAZDY z nas bazuje na WŁASNYCH doświadczeniach. Szok, to na pewno wiele zmieni w twoim świecie. Poza tym temat nie dotyczy mnie, bo ani nie jestem niski ani brzydki ani nie mam problemów z wzbudzaniem zainteresowania. Ty dosłownie nie umiesz czytać, bez kitu. I uświadom sobie, że ani ty ani BB nie jesteście targetami autora, bo jesteście za stare, a BB ma problemy z wiernością nawet jak facet jej pasuje co też dokumentowała na forum, a do ciebie pasuje raczej jakiś seba o wrażliwości kamienia.

298 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-13 17:53:09)

Ubaw po pachy big_smile Jak zawsze big_smile

Be. napisał/a:

I uświadom sobie, że ani ty ani BB nie jesteście targetami autora, bo jesteście za stare

Idę skoczyć z mostu big_smile Mój hit big_smile Niedoszły target turla się ze śmiechu big_smile

Problem autora jest taki, że z uwagi na własne podejście  - nie ma żadnego targetu tongue

I tak na koniec, po dobroci cały czas. Weź pod uwagę że stary target był kiedyś młody. Wie co mówi bo perspektywę i doświadczenie ma szersze tongue

299

GangOlsena napisał/a:

Ubaw po pachy big_smile Jak zawsze big_smile

Be. napisał/a:

I uświadom sobie, że ani ty ani BB nie jesteście targetami autora, bo jesteście za stare

Idę skoczyć z mostu big_smile Mój hit big_smile Niedoszły target turla się ze śmiechu big_smile

Problem autora jest taki, że z uwagi na własne podejście  - nie ma żadnego targetu tongue

big_smile big_smile big_smile

300 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-13 17:58:32)

Młodsze też się wypowiadały i jakoś nie widziałam by ich argumenty liczyły się bardziej

301 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-12-13 18:02:37)

Nic się Be. nie zmieniłeś, niestety...Nawet uwierzyłam w tę ckliwa historie Twojego życia i te przeprosiny, kajanie się, chęć poprawy itd. Wyszło, że to puste słowa bez pokrycia, smutne. Cofam co napisałam w Twoim wątku Burzowy, nie lubię być oszukiwana.

Czy któraś z pań tutaj się wypowiadających widziala jak Kremik wygląda? Pewnie nie. Czy któraś byłaby chętna się z nim umówić, bliżej poznać? Założe się że nie. I tyle w temacie wyglądu.

302

Kremik napisał/a:

Mydlicie oczy, że to nie o wygląd chodzi, a charakter big_smile Ciekawe dlaczego przeciętni faceci nie cieszą się powodzeniem, mają problem by w ogóle się z jakąś umówić, a przystojni nawet jeśli są do bólu płytcy na brak powodzenia nie narzekają. Jak wyjaśnicie, że przeciętny facet jest niewidoczny dla średniej z wyglądu kobiety, a ładna w ogóle na niego nie spojrzy, za to przeciętna dziewczyna ma powodzenie i nawet randkuje z atrakcyjnym facetem? Po prostu wygląd to w relacjach z kobietami wszystko. Masz wygląd randkujesz, nie masz to możesz stanąć na głowie, i jeszcze nogami zrobić origami, a i tak panny cię oleją.

Tacy jak ty są strasznie monotematyczni, piszecie jak jakieś kserokopie big_smile kto niby twierdzi, że "nie o wygląd chodzi a charakter"? Stworzyliście tam sobie w tym swoim grajdołku ideologicznym jakiś zmyślony obraz kobiety i jej poglądów, na który następnie odpowiadacie, zalewając kobiece fora tym spamem big_smile Nie widziałam na tym forum, by kobiety tu pisały, że wygląd się dla nich wcale nie liczył. Charakter jest na pewno ważny, ale nie jako jedyny.

303

jjbp napisał/a:

Ja tam uważam że obaj wyglądają w porządku, normalne chłopaki (zrobiłam wyjątek, kliknęłam w link big_smile). Wychodzi że najbardziej wyśrubowane oczekiwania względem urody męskiej posiada sam Kremik

Dokładnie tak.
Dobrze wyglądają, mogliby mieć powodzenie.
No ale oprócz facjaty kobiety ( i nie tylko, bo faceci też) zwracają uwagę na wiele innych spraw.
Wystarczy, że taki facet się garbi, chodzi jakiś pokrzywiony, reaguje w sposób, który wydaje się innym dziwny, powie coś, co wyda się komuś głupotą, zdradzi się z nieciekawymi cechami charakteru, np jest bardzo niezdecydowany lub marudny.. i może być spalony. Ludzie (i w tym kobiety) widzą czasem dużo więcej niż nam się wydaje.

304

No przecież Kremik musi udowodnić swoje racje jako najbardziej udowodnione big_smile

Moge mu pokazać jaki facet mi się najbardziej podoba- który według jego zasad bylby okreslony jako wychudzony wymoczek bez żadnych szans- to oczywiście tego tematu nie podejmuje, bo w jego świecie tylko istnieją herosi typu Chrisa Hemswortha jako tacy, którzy mają szansę na powodzenie. Moglabym mu pokazać mojego partnera i też by podważył dlaczego wysoki, ale interesująco wyglądający okularnik w ogóle kiedykolwiek znalazł drugą połówkę.

305 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-13 19:21:03)

Za Chrisem piszczą dziewczyny, nawet na filmwebie się nim zachwycają. Taki koleś ma powodzenie. Zwykły jak ci ze zdjęcia nawet w 1/20 takiego nie mają.
Wy się śmiejecie, a badania jak i moje i innych facetów doświadczenie pokazuje zupełnie coś innego niż piszecie.
Facet jeśli jest nieatrakcyjny, albo przeciętny nie będzie przyciągal uwagi dziewczyn bo te lecą na wygląd. W związku z tym bezmózgi przystojny koleś będzie cieszył się większym wzięciem od normalnego, inteligentnego, udzielającego się w fundacji dla zwierząt, faceta z różnymi zainteresowaniami

306

Kremik napisał/a:

Za Chrisem piszczą dziewczyny, nawet na filmwebie się nim zachwycają. Taki koleś ma powodzenie. Zwykły jak ci ze zdjęcia nawet w 1/20 takiego nie mają.
Wy się śmiejecie, a badania jak i moje i innych facetów doświadczenie pokazuje zupełnie coś innego niż piszecie.
Facet jeśli jest nieatrakcyjny, albo przeciętny nie będzie przyciągal uwagi dziewczyn bo te lecą na wygląd. W związku z tym bezmózgi przystojny koleś będzie cieszył się większym wzięciem od normalnego, inteligentnego, udzielającego się w fundacji dla zwierząt, faceta z różnymi zainteresowaniami

To Ty mi kurde wyjaśnij dlaczego mnie się nie Hemsworth ale szczupły, dlogowłosy gitarzysta podoba. Czekam na teorie...

307

mogę ja ?

gitara elektryczna to archetyp,symbol falliczny jest,
długie pióra to atawizm dzikość big_smile

308 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-13 20:13:03)

Kremik napisał/a:

... moje i innych facetów doświadczenie pokazuje zupełnie coś innego niż piszecie.

Tylko że to jest znamienne że z takimi ekstremalnymi doświadczeniami ja się spotkalam ledwie kilkukrotnie, zawsze na forum, zawsze od tej samej garstki użytkowników. Jak żyje na żywo takiego ekstremum nie słyszałam, ani z własnych obserwacji, ani z opowieści kolegów, ani innych męskich członków rodziny, ani legend miejskich.

309

Dzięki paslawku za tłumaczenie, to teraz wiem dlaczego kiedyś za takim "biegalam", długie włosy, na gitarze grał. Jak go poznałam bliżej to zaraz mi przeszło, a taki ładny był, na gitarze grał big_smile

310

samochody to też "archetyp" i symbol tongue

311

Załóżcie tindera, badoo, sympatię cokolwiek i użyjcie wygenerowanego zdjęcia np tego kolesia. Nie obawiajcie się, on nie istnieje, to twór grafiki

https://i.imgur.com/yTr5bN2.png

Podajcie wzrost 165 i zobaczymy jak pójdzie

312 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-12-13 20:22:54)

dubel

313 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-12-13 20:21:50)

Bożesz tyle tematów o wzroście było.
wzrost czy wiek są rzeczami niezmienialnymi.
jak ktos uważa że przez swój wzrost  jest skreślony to zadziała to jak samospełniająca się przepowiednia.
Po co to wałkować.
wystarczająco też dowodów na to, że niscy faceci spogladającuy na jeszcze niższe babaeczki są skreśleni- bo te akurat preferują wysokich- pewnie dobór biologiczny-
kiedyś tu któraś z was napisała że sama jest niska ale czuje się zaopiekowana gdy gość jest naprawdę wielki - ale moze gust się zmienia wink
ja jestem wysoka i wzrost nie jest dla mnie najwyższym priorytetem. ale osobowość juz tak- slatego nie oceniam mężczyzny dopóki nie ujawni swojego myślenia.
nie masz wzrostu- urody- imponuj czymś innym.
niedawno los mnie zetknął zawodowo z olśniewająco piękną kobietą koło 30. idealna twarz, figura i dzisas-- strasznie powolna umysłowo i znerwicowana na dodatek..
nie jesteśmy doskonali: Marylin Monroe się zabiła, Whitney  także..
Każdy dostaje jakiś życiowy pakiet i niech wykorzysta jak umie. Nikt nie ma wszystkich atutów w ręce. To zreszta byłaby mocno denerwujaca osoba.
Tylko idiota rozpacza, ze nie odpowiada wszystkim.

314

Ela sama sobie przeczysz. Piszesz o samospełniającej się przepowiedni, by po chwili wtrącić, że niskie kobiety nie chcą niskich acz wyższych od nich facetów.
Czyli niscy kolesie wcale nie są odrzucani z powodu nastawienia, lecz z powodu niechęci kobiet. Poza tym skoro uważasz, że niskie nie zainteresują się niskimi, to do kogo oni mają startować do koszykarek? No i tu sugerujesz, że niscy przegrywają z powodu nastawienia, które się spełnia, a potem dopowiadasz, że niskie ich nie chcą, czyli jednak nastawienie pozostaje bez znaczenia, bo mogą wierzyć w powodzenie, ale i tak zostaną z powodu wzrostu odrzuceni

315

Ela210 napisał/a:

nie masz wzrostu- urody- imponuj czymś innym.

Może lepiej już nie wywoływać wilka z lasu, bo zaraz się zacznie, że jak niski to musi mieć góry hajsu i ekskluzywnych samochodów.

316 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-12-13 20:43:40)

Kremik napisał/a:

Ela sama sobie przeczysz. Piszesz o samospełniającej się przepowiedni, by po chwili wtrącić, że niskie kobiety nie chcą niskich acz wyższych od nich facetów.
Czyli niscy kolesie wcale nie są odrzucani z powodu nastawienia, lecz z powodu niechęci kobiet. Poza tym skoro uważasz, że niskie nie zainteresują się niskimi, to do kogo oni mają startować do koszykarek? No i tu sugerujesz, że niscy przegrywają z powodu nastawienia, które się spełnia, a potem dopowiadasz, że niskie ich nie chcą, czyli jednak nastawienie pozostaje bez znaczenia, bo mogą wierzyć w powodzenie, ale i tak zostaną z powodu wzrostu odrzuceni

z obserwacji: do podobnych wzrostem lub ciut wyższych
błędem jest chęć posobania się wszystkim
albo podobania sie komukolwiek

317

lody miętowe napisał/a:

Dzięki paslawku za tłumaczenie, to teraz wiem dlaczego kiedyś za takim "biegalam", długie włosy, na gitarze grał. Jak go poznałam bliżej to zaraz mi przeszło, a taki ładny był, na gitarze grał big_smile

No nie wiem, ta gitara to dla mnie była na drugim planie tongue Mnie po prostu podobały się mega włosy i taka wydłużona, chlopięca sylwetka. Ale wg Kremika, to takie kobiety jak ja nie istnieją.

318 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-13 20:58:18)

Nie czaje tego komentarza z koszykarkami. Na Ciebie mają ludzie nie patrzeć przez pryzmat wzrostu ale zarywanie do wyższej od siebie już traktujesz z przekąsem. Trochę konsekwencji big_smile

319

Ja to tylko tu zostawię, ze szczególnym wskazaniem na fragment od 6:13 (aż do końca!) i ze szczególną dedykacją dla niektórych panów:

320

Kremik napisał/a:

Załóżcie tindera, badoo, sympatię cokolwiek i użyjcie wygenerowanego zdjęcia np tego kolesia. Nie obawiajcie się, on nie istnieje, to twór grafiki

https://i.imgur.com/yTr5bN2.png

Podajcie wzrost 165 i zobaczymy jak pójdzie

Z twarzy całkiem przyjemny młody mężczyzna- rysy regularne, ładny usmiech, iskierka w oku. Dodać 1.65m? To zależy od jego charakteru i osobowości. Jak byłby tak fajny jak z twarzy wygląda, to biorę bez pytania tongue

Ale ja oczywiście jestem stara, niereprezentatywna i się nie znam big_smile

Olinka, w punkt.

321 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-14 10:27:17)

Kremik uważa że pokazuje nam tu jakieś paskudy a tak naprawdę chyba na każdej fotce, która tu wstawił jest w porządku facet. Wiadomo ze jeden spodoba się konkretnej babce bardziej/mniej od drugiego ale na razie nie widziałam żadnego zdjęcia gdzie za sama twarz, nie znając charakteru ani żadnych dodatkowych info od razu by był spisany na straty. I sporo innych uzytkowniczek też to pisze. Ja Ci mówię kremik to Twoja wizja męskiej urody jest jakaś dziwna, a przynajmniej zdefiniowana totalnie nie z perspektywy przeciętnej kobiety

322

Nie pokazuję Wam paskud, Wy niczego nie rozumiecie. Chodzi o to, że dla młodych dziewczyn w wieku 20-30 tacy właśnie normalnie wyglądający goście są nieatrakcyjni. Młode kobiety są zainteresowane wyłącznie mega ciastkami. One na średnich, zwykłych chłopaków uwagi nie zwrócą.

Obejrzycie film na netflixie love hard. Idealnie został przedstawiony obraz pożądanego faceta. Film kończy się hapy endem, ale tak poza tym ukazuje na jakiego faceta dziewczyny lecą.

323 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-14 10:57:35)

Kremik ale część uzytkowniczek tutaj jest z przedziału 20-30 lat

324 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-14 11:41:48)

Beyondblackie napisał/a:

No przecież Kremik musi udowodnić swoje racje jako najbardziej udowodnione big_smile

Moge mu pokazać jaki facet mi się najbardziej podoba- który według jego zasad bylby okreslony jako wychudzony wymoczek bez żadnych szans- to oczywiście tego tematu nie podejmuje, bo w jego świecie tylko istnieją herosi typu Chrisa Hemswortha jako tacy, którzy mają szansę na powodzenie.

Aż go sobie wygooglałam. Okazuje się że upada teoria o starych babach poza targetem. Największy przystojniak prowadza się ze... starszą od siebie, po 40 big_smile

Kremik napisał/a:

Chodzi o to, że dla młodych dziewczyn w wieku 20-30 tacy właśnie normalnie wyglądający goście są nieatrakcyjni. Młode kobiety są zainteresowane wyłącznie mega ciastkami.

Kremik, w dalszym ciągu wrzucasz do jednego wora,  no ale jako, że jestem stara, to może należałoby powiedzieć, że współczesne młode kobiety a i tak stawiam orzechy przeciw dolarom, że jedynie określona ich kategoria.

325

Określona ich kategoria - jakieś 90% big_smile

Posty [ 261 do 325 z 29,786 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024