30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 421 422 423 424 425 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,431 do 27,495 z 29,781 ]

27,431

Odp: 30lat i cały czas sam
Priscilla napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Serio uważasz, że działam na takiej samej zasadzie co on?

Zasadniczo tak, a nie wiem czy u Ciebie nie jest to jeszcze bardziej nasilone.
To co Was różni, to to, że Ty każdym razem stanowczo podkreślasz: "ja tak przecież nie mam, jak Shini!"  big_smile

Ale ja to robię w formie rozrywkowej, a Shinigami to przeżywa jak nastolatka okres smile

Jack Sparrow napisał/a:

Nikt normalny takich sytuacji nie rozpamiętuje w taki sposób.

Nigdzie nie pisałem, że jestem normalny.

blueangel napisał/a:

Z innej beczki, bo nie chce mi sie specjalnie otwierac nowego tematu: czujecie sie na tyle lat, ile macie?

Ja mam 30 lat, a czuję się na jakieś 22 lata big_smile

Zobacz podobne tematy :

27,432

Temat coś usypia więc macie tu małe rozbudzenie. Film, na którym "ekspertka" tłumaczy dlaczego kobiety nie lubią miłych facetów.

https://youtu.be/xt1L7wH7ui0?si=fkBv6KK7l50lVXMc

27,433

Shinigami napisał/a:

Temat coś usypia więc macie tu małe rozbudzenie. Film, na którym "ekspertka" tłumaczy dlaczego kobiety nie lubią miłych facetów.

https://youtu.be/xt1L7wH7ui0?si=fkBv6KK7l50lVXMc

A jakich lubia?

27,434

Shinigami napisał/a:

Naroiło się teraz samozwańczych "ekspertów" od wszystkiego, a na dobrą sprawę swoimi pseudo-mądrościami robią więcej złego niż dobrego.

27,435

Priscilla napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Naroiło się teraz samozwańczych "ekspertów" od wszystkiego, a na dobrą sprawę swoimi pseudo-mądrościami robią więcej złego niż dobrego.

Dokladnie pseudo ekperci od 7 bolesci to sa najgorsze jak czasem slucham te ich madrosci zyciowe to sie wcale nie dziwie ze jest coraz gorzej w zwiazkach

27,436

New Me napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Dokladnie pseudo ekperci od 7 bolesci to sa najgorsze jak czasem slucham te ich madrosci zyciowe to sie wcale nie dziwie ze jest coraz gorzej w zwiazkach

To ma sens, oni na tym zarabiają, bo ktos to ogląda. Oglądalność, kontrakty reklamowe z różnymi firmami, popularnosc, większe pieniądze.  Taki kanał to po prostu źródło dochodów. Czy komuś pomoże? Pomoże chyba nic nie zmieniać w życiu i nie próbować czegoś zmienić. I dalej oglądać te same treści na yT.

27,437 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-11-18 18:12:09)

Priscilla napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Skończ pierdolic, bo się czytać nie da, sama tutaj ekspertkę zgrywasz dodatkowo jak to sie określiłaś ”jestem samozwańczym szeryfem tego forum” na widok chada cieknie ci z pizdy i na czerwonym przechodzisz, bajeczki opowiadaj Julci.

27,438 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-11-18 18:41:29)

Theodore Robert Bundy napisał/a:

Skończ pierdolic, bo się czytać nie da, sama tutaj ekspertkę zgrywasz dodatkowo jak to sie określiłaś ”jestem samozwańczym szeryfem tego forum”.

Serio?? Gdzie tak napisałam? Tylko konkretny cytat proszę, bo to już nie pierwszy raz, kiedy rzucasz jakieś z palca wyssane treści, ale argumentów na ich poparcie brak.

Poza tym jesteś zwykłym, wulgarnym i tępym trollem, który jedyne co potrafi to rzucać inwektywami, bo na nic więcej cię po prostu nie stać.
Bez odbioru.

27,439

Ktoś w ogóle obejrzał ten film z liku?

27,440

Priscilla napisał/a:

Skończ pierdolic, bo się czytać nie da, sama tutaj ekspertkę zgrywasz dodatkowo jak to sie określiłaś ”jestem samozwańczym szeryfem tego forum”.

Serio?? Gdzie tak napisałam? Tylko konkretny cytat proszę, bo to już nie pierwszy raz, kiedy rzucasz jakieś z palca wyssane treści, ale argumentów na ich poparcie brak.

Poza tym jesteś zwykłym, wulgarnym i tępym trollem, który jedyne co potrafi to rzucać inwektywami, bo na nic więcej cię po prostu nie stać.
Bez odbioru.

Skończ tępa dzido bo zwyczajnie pierdolisz, dziewczyna napisała prawdę, a ty jak zwykle wpierdalasz sie tam gdzie nie trzeba i wypisujesz swoje urojenia, macie taka popierdolona potrzebę wciskania kitu tutejszym prawiczkom, a jaka jest rzeczywistość każdy wie, same sobie już zaprzeczacie swoim pierdoleniem.

27,441 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-11-19 22:17:46)

Ty w ogóle, wulgarny trollu, czytasz, co piszesz i do czego się odnosisz??
Cytat proszę!

27,442

Priscilla napisał/a:

Ty w ogóle, wulgarny trollu, czytasz, co piszesz i do czego się odnosisz??
Cytat proszę!

Trollem to jesteś ty priszczillo

Poza tym za niedługo w tv będzie ciekawy film o Senegalczyku,  który ma ponad 250 dzieci z Polkami hahahahah

https://i.postimg.cc/wBtnyZm6/74-FBC269-1-AA6-4-AF8-9-CC6-42264-DC2-D48-C.jpg

27,443

Koleś postanowił zagadać do kobiety...

https://www.youtube.com/watch?v=CepdDMhMTI0

27,444

Jak tam Twoje leczenie i zdrowie?

27,445

jakie to leczenie;p??New Me ?; )

27,446

New Me napisał/a:

A dziękuję.

Za 2 tygodnie mam odbiór wyników badania + konsultacja z lekarzem i zobaczę co mi powie, hm...

27,447

Wczoraj miałem kosmiczny numerek z fajną laską, 11/10 normalnie była niesamowita, ale tak szczerze to miałem mega silny orgazm aż musiałem złapać się poręczy łózka bo bym zemdlał, pierwszy raz taka sytuacja.

27,448

Wczoraj miałem kosmiczny numerek z fajną laską, 11/10 normalnie była niesamowita, ale tak szczerze to miałem mega silny orgazm aż musiałem złapać się poręczy łózka bo bym zemdlał, pierwszy raz taka sytuacja.

A czytałeś wątek Mikloszy ?
zrób se przerwę od forum,na dekiel ci wali,halucynujesz.

27,449

New Me napisał/a:

A dziękuję.

Za 2 tygodnie mam odbiór wyników badania + konsultacja z lekarzem i zobaczę co mi powie, hm...

Trzym się Rumii

27,450

Teodor tak trzymać a gdybyś  chciał z ciemna blondynka, to śmiało na. Priv 
Zycie jest tylko jedno

Niech świat ci zazdrosci

27,451 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-23 22:14:00)

Priscilla napisał/a:

Bez odbioru.

Skończ tępa dzido bo zwyczajnie pierdolisz, (...)

Trudna ta miłość... big_smile.

27,452

KoralinaJones napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Bez odbioru.

On ja wyzywa na kazdym kroku a ta jeszcze z nim dyskusje prowadzi  powazne

27,453 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-11-24 00:36:23)

KoralinaJones napisał/a:

W tych zaczepkach jesteś coraz bardziej żenująca.

New Me napisał/a:

Ty z kolei choć raz mogłabyś wymyślić coś swojego, bo powtarzasz za innymi jak papuga.

27,454

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

New Me napisał/a:

Ty z kolei choć raz mogłabyś wymyślić coś swojego, bo powtarzasz za innymi jak papuga.

Ale ja to po sobie powtorzylam

27,455 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-11-24 00:55:47)

New Me napisał/a:

Ale ja to po sobie powtorzylam

Chciałabyś wink Jesteś zwykłą papugą, która coś u kogoś przeczyta, a potem udaje, że to jej. Choć w sumie... Ty może nawet myślisz, że to Twoje, ale ja wiem skąd pochodzi ta "błyskotliwa" myśl.

Nie wspominając, że wyraźnie nie ogarniasz, co znaczy sarkazm, ironia, złośliwość, jeśli Twoim zdaniem z Tadziem rozmawiam poważnie. Niemniej nie spodziewam się po Tobie zbyt wiele, więc też nie jestem specjalnie zaskoczona.

Poza tym, co to za określenie "ta"?

I widzisz, Julka, nawet jak próbuję Cię omijać albo jakoś względnie normalnie obok Ciebie tutaj funkcjonować, to i tak się prosisz. Sama się prosisz, a potem lament i olaboga... big_smile Cała Ty.

27,456

Priscilla strasznie się wysilasz. Poluzuj trochę warkoczyk. smile A świat stanie się piękniejszy. I tak nikt ci nie wręczy tytułu moderatorki.

27,457

New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

ucepilista sie priscili jakzepydopsiegologunacygownadobuta

27,458

Priscilla napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Aktualnie, jeśli już, zaczepiam tutaj kogoś innego, i jak na razie nie wydaje mi się, aby było to żenujące. Ale może wiesz coś więcej na ten temat. Jakby co, pisz na priv big_smile.

27,459

New Me napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie za każdym razem, siostro miłosierdzia

27,460 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-11-25 20:02:47)

KoralinaJones napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Bez odbioru.

Koralinie jak co roku w listopadzie doskwiera przedświąteczna samotność, i brak kutasa smile smile

27,461

To ja się właczę. Przeczytałem parę stron postu, który teraz moze być gruby jak książka. I w sumie nie rozumiem czemu 30 letnie prawiczki, bądź single szukają kogokolwiek. Pociąg odjechał, trzeba pomachać. Co czeka facetów w tym wieku? Szybka presja na ślub, dzieci, bo zegar tyka? Wybieranie młodszej partnerki, która ma wymagania i np trzeba jej dotrzymać tempa?
Napisałem post, że przed trzydziestką zacząłem się cieszyć powodzeniem. I w sumie nie czuję się przez to dowartościowany bardziej. Może jak jest się chłopakiem 16-18 lat ma to jakieś większe znaczenie w psychice młodego człowieka.
Myślałem, że moja obojetność zostanie rozwiana przez wizytę u pani do towrzystwa. Wydałem prawie 1000 zł za seksbombę z wielkimi melonami. I w sumie po tym, okej, była dobra zabawa, ale nawet jak to był seks na wyciągnięcie ręki  drugia raz nie zamierzam się wybierać, albo dopiero za dłuuuuuuugi czas na powtórkę.
Tak po 24 roku życia na relacje damsko męski patrzę wyjatkowo obojetnie i racjonalnie, może mało facetów tak myśli, ale taka jest prawda, że nie wyobrażajcie sobie w wieku 30 lat nie wiadomo czego, nawet jak macie ogarnięty wygląd.

27,462

I w sumie nie rozumiem czemu 30 letnie prawiczki, bądź single szukają kogokolwiek. Pociąg odjechał, trzeba pomachać. Co czeka facetów w tym wieku? Szybka presja na ślub, dzieci, bo zegar tyka? Wybieranie młodszej partnerki, która ma wymagania i np trzeba jej dotrzymać tempa?

Bo człowiek jest istotą stadną. Potrzeba stworzenia jakiejś relacji jest głęboko zakorzeniona i brak takiej bardzo ludziom doskwiera. To, że popęd maleje to reakcja obronna organizmu.

Nie wiem dlaczego uważasz to za wyczyn, aby dotrzymać kroku komuś młodszemu? Jeszcze rozumiem, ze 50latek nie zawsze powoła 20stce, ale 30 i 20? Tu nie ma aż takiej różnicy tak naprawdę, a jeśli jest to na stronę osoby starszej, bo mając odrobinę większe doświadczenie życiowe i własne pieniądze, to lepiej jest w stanie priorytetować potrzeby, zachcianki i generalnie swój czas.

Ty sprowadzasz związek jedynie do seksu. Wciąż. Dlatego nie potrafisz zbudować trwałego związku.

27,463

Jack Sparrow napisał/a:

to lepiej jest w stanie priorytetować potrzeby, zachcianki

Priorytetyzacja, priorytetyzować

27,464

strarzak sam napisał/a:

Priorytetyzacja, priorytetyzować

Napisał strarzak sam lol

27,465

KoralinaJones napisał/a:

Koralinie jak co roku w listopadzie doskwiera przedświąteczna samotność, i brak kutasa smile smile

Rozumiem, że polecasz się big_smile.

27,466

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Musisz być minimum 7/10 ( w co powątpiewam:) ), nie mieć cellulitu,+ zadbane stopy.

27,467

Papieros123 napisał/a:

To ja się właczę. Przeczytałem parę stron postu, który teraz moze być gruby jak książka. I w sumie nie rozumiem czemu 30 letnie prawiczki, bądź single szukają kogokolwiek. Pociąg odjechał, trzeba pomachać. Co czeka facetów w tym wieku? Szybka presja na ślub, dzieci, bo zegar tyka? Wybieranie młodszej partnerki, która ma wymagania i np trzeba jej dotrzymać tempa?
Napisałem post, że przed trzydziestką zacząłem się cieszyć powodzeniem. I w sumie nie czuję się przez to dowartościowany bardziej. Może jak jest się chłopakiem 16-18 lat ma to jakieś większe znaczenie w psychice młodego człowieka.
Myślałem, że moja obojetność zostanie rozwiana przez wizytę u pani do towrzystwa. Wydałem prawie 1000 zł za seksbombę z wielkimi melonami. I w sumie po tym, okej, była dobra zabawa, ale nawet jak to był seks na wyciągnięcie ręki  drugia raz nie zamierzam się wybierać, albo dopiero za dłuuuuuuugi czas na powtórkę.
Tak po 24 roku życia na relacje damsko męski patrzę wyjatkowo obojetnie i racjonalnie, może mało facetów tak myśli, ale taka jest prawda, że nie wyobrażajcie sobie w wieku 30 lat nie wiadomo czego, nawet jak macie ogarnięty wygląd.

Taki prawiczek wg kobiet powinien brać najlepiej samotną matkę z bąbelkiem, bo jego wartość na rynku matrymonialnym wynosi zero. Jak śmie wymagać młodszej, powinien brać równolatkę. smile

Strasznie przepłaciłeś, mogłeś te 1000 zł wydać na 5 spotkań w dzień.

27,468

KoralinaJones napisał/a:

Musisz być minimum 7/10 ( w co powątpiewam:) ), nie mieć cellulitu,+ zadbane stopy.

W jednym się zgadzamy. Również powątpiewam w te Twoje co najmniej 7/10 big_smile.

27,469 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-12-05 21:09:18)

gman98v2 napisał/a:

Taki prawiczek wg kobiet powinien brać najlepiej samotną matkę z bąbelkiem, bo jego wartość na rynku matrymonialnym wynosi zero. Jak śmie wymagać młodszej, powinien brać równolatkę. smile

Standardowy błąd myślenia, a raczej błąd wynikający z usiłowania wmawiania nam, że jakiś randomowy prawiczek i jego życie związkowe w ogóle nas interesuje. 
Generalnie każdy może sobie chcieć każdego, pozostaje kwestia tego, na ile owe chcenie pokrywa się z realiami.

Drugi błąd - matki z dzieckiem zwykle są jeszcze bardziej wymagające w stosunku do potencjalnego partnera niż tzw. singielki. To tylko Wam się wydaje, że są to desperatki. Jasne, że jakaś grupa może się wśród nich znaleźć, ale to nadal jest tylko grupa, a Wy stosujecie (używam liczby mnogiej, bo ta opinia regularnie się tu pojawia) nieuprawnione generalizacje.

P.S.
Wymagać też sobie można, jak się ma wybór i jeszcze po drugiej stronie kogoś, kto w ogóle chce owe wymagania spełniać.

27,470

Priscilla napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Standardowy błąd myślenia, a raczej błąd wynikający z usiłowania wmawiania nam, że jakiś randomowy prawiczek i jego życie związkowe w ogóle nas interesuje. 
Generalnie każdy może sobie chcieć każdego, pozostaje kwestia tego, na ile owe chcenie pokrywa się z realiami.

Drugi błąd - matki z dzieckiem zwykle są jeszcze bardziej wymagające w stosunku do potencjalnego partnera niż tzw. singielki. To tylko Wam się wydaje, że są to desperatki. Jasne, że jakaś grupa może się wśród nich znaleźć, ale to nadal jest tylko grupa, a Wy stosujecie (używam liczby mnogiej, bo ta opinia regularnie się tu pojawia) nieuprawnione generalizacje.

P.S.
Wymagać też sobie można, jak się ma wybór i jeszcze po drugiej stronie kogoś, kto w ogóle chce owe wymagania spełniać.

taaa priszczillo ty to masz kurwa pierdolca po całości, jak matka z dzieckiem może mieć większe wymagania co do partnera, skoro ma tzw nóż na gardle, nie dość że musi utrzymać siebie + zrobka to na dodatek dochodzą większe wydatki, wtedy zazwyczaj włącza sie ta lampka że trzeba znaleźć miłego frajera który będzie łożył na nie swojego bachora+ DOM + NA MNIE" najlepszy to taki miły, uprzejmy, nie pijacy, nie palący z dobrymi zarobkami, bo przecież wcześniej był łobuz który kochał najmocniej, choć czasem przyjebał, przycpał, popił, ale był taaaaakim ciachem smile

27,471

Do wyszytego można przywyknąć, łatwiej się cieszyć z tego co jest... na związek liczyć nie mogłem bo wygląd, kasa, za mało ambicji... Przegnałem dwie koleżanki w październiku, zmieniłem miasto. Teraz po prostu szukam miłych chwil bajerując, kłamiąc biorę się za singielki z dziećmi, łatwo zgrać nawet dwie. Gdy ojciec zabiera dzieciaka, a jeszcze gdy mają nieprzepracowane rzeczy.

27,472

Priscilla napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

P.S.

taaa priszczillo ty to masz kurwa pierdolca po całości, jak matka z dzieckiem może mieć większe wymagania co do partnera, skoro ma tzw nóż na gardle, nie dość że musi utrzymać siebie + zrobka to na dodatek dochodzą większe wydatki, wtedy zazwyczaj włącza sie ta lampka że trzeba znaleźć miłego frajera który będzie łożył na nie swojego bachora+ DOM + NA MNIE" najlepszy to taki miły, uprzejmy, nie pijacy, nie palący z dobrymi zarobkami, bo przecież wcześniej był łobuz który kochał najmocniej, choć czasem przyjebał, przycpał, popił, ale był taaaaakim ciachem smile

Dwie które bajerowałem, dopasowałem się do ich potrzeb emocjonalnych nie są wymagające, ale też są po przejściach itp., tylko wiadomo mało czasu mają, za to czas z nimi jest przyjemny. Może jestem chujem, ale kobiety nie są lepsze pokazały i to wiele razy, dbaj o siebie (czytaj wzrost, siłowania), bądź zaradny (zarabiaj powyżej średniej), a później charakter czy zainteresowania. Więc w końcu się przełamałem i zacząłem żyć w inny sposób... seks i puste relację.

27,473

Priscilla napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

P.S.

Znajdą się tylko wymaga to obecności na każdej apce, grupach dyskusyjnych, celowanie w emocję by dostosować się do ich potrzeb plus muszą mieć nadal nieprzepracowane problemy i trzeba pokazać im że się je rozumie. Trochę błędów popełniłem, nie wychodziło, ale powoli nabieram wprawy. Mam to już gdzieś, jak postępuję chociaż wiem że to tylko substytut realnej potrzeby, złość i frustracja, ale eee skoro nie mogę liczyć na nic lepszego.

27,474

(...) jak matka z dzieckiem może mieć większe wymagania co do partnera, skoro ma tzw nóż na gardle, nie dość że musi utrzymać siebie + zrobka to na dodatek dochodzą większe wydatki, wtedy zazwyczaj włącza sie ta lampka że trzeba znaleźć miłego frajera który będzie łożył na nie swojego bachora+ DOM + NA MNIE" najlepszy to taki miły, uprzejmy, nie pijacy, nie palący z dobrymi zarobkami, bo przecież wcześniej był łobuz który kochał najmocniej, choć czasem przyjebał, przycpał, popił, ale był taaaaakim ciachem smile

Taaaa... bo wszystkie matki z dzieckiem to desperatki bez środków do życia. Zanim kolejnym razem coś napiszesz, pomyśl dwa, a najlepiej pięć razy.

27,475

Priscilla napisał/a:

(...) jak matka z dzieckiem może mieć większe wymagania co do partnera, skoro ma tzw nóż na gardle, nie dość że musi utrzymać siebie + zrobka to na dodatek dochodzą większe wydatki, wtedy zazwyczaj włącza sie ta lampka że trzeba znaleźć miłego frajera który będzie łożył na nie swojego bachora+ DOM + NA MNIE" najlepszy to taki miły, uprzejmy, nie pijacy, nie palący z dobrymi zarobkami, bo przecież wcześniej był łobuz który kochał najmocniej, choć czasem przyjebał, przycpał, popił, ale był taaaaakim ciachem smile

Taaaa... bo wszystkie matki z dzieckiem to desperatki bez środków do życia. Zanim kolejnym razem coś napiszesz, pomyśl dwa, a najlepiej pięć razy.

Taka która potrafi dużo ognać nie będę desperatką, może mieć jedynie braki emocjonalne, czy przetwarzać jakieś gorsze stany, a i tak byle jak nie można podejść do niej jeśli się chcę coś osiągną nawet krótkoterminowo.  Desperatki bardziej w okolicach patologii i zaniedbane w chu... fizycznie i emocjonalnie to chyba też dla takich samych desperatów.

27,476

dfx755 napisał/a:

Taka która potrafi dużo ognać nie będę desperatką, może mieć jedynie braki emocjonalne, czy przetwarzać jakieś gorsze stany, a i tak byle jak nie można podejść do niej jeśli się chcę coś osiągną nawet krótkoterminowo.  Desperatki bardziej w okolicach patologii i zaniedbane w chu... fizycznie i emocjonalnie to chyba też dla takich samych desperatów.

Oczywiście są desperatki, ale jednak w większości są takie, które będąc odpowiedzialnymi za siebie i dziecko mają podwójną motywację, a wtedy nie pozwalają sobie na słabości, co przekłada się na życiowe ogarnięcie.
Znam chyba tylko jedną desperatkę, notabene bardzo młodą, która starała się usidlić kogokolwiek, byleby się nią zaopiekował, za to znam sporo silnych, zaradnych kobiet, które doskonale dają sobie radę bez mężczyzny. I to właśnie te kobiety wpuszczając do swojego życia faceta stawiają mu znacznie wyższe wymagania niż gdyby były same. Ba, wolą być same niż z kimś, kto nie spełnia przynajmniej głównych oczekiwań.

27,477

Priscilla napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Oczywiście są desperatki, ale jednak w większości są takie, które będąc odpowiedzialnymi za siebie i dziecko mają podwójną motywację, a wtedy nie pozwalają sobie na słabości, co przekłada się na życiowe ogarnięcie.
Znam chyba tylko jedną desperatkę, notabene bardzo młodą, która starała się usidlić kogokolwiek, byleby się nią zaopiekował, za to znam sporo silnych, zaradnych kobiet, które doskonale dają sobie radę bez mężczyzny. I to właśnie te kobiety wpuszczając do swojego życia faceta stawiają mu znacznie wyższe wymagania niż gdyby były same. Ba, wolą być same niż z kimś, kto nie spełnia przynajmniej głównych oczekiwań.

Tylko duża cześć tych kobiet zostaje sam, lub szuka przygody gdy już jest potrzeba, konkretny mężczyzna wybierając kobietę weźmie częściej to bez bagażu.  Oczywiście do pewnego wieku bo później faceci też często są po rozwodach. Koniec końców bardziej trzeba szukać kobiet zaniedbanych emocjonalnie, jeśli jest się kiepskim parterem z powodu wyglądu "zadbany", kasy "zaradny"

27,478 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-01-06 20:45:02)

Priscilla napisał/a:

ty naprawdę jesteś niedojebana, z tobą się nie da normalnie dyskutować bo co rusz wyskakujesz z czymś czego nie napisałem, gdzie ty tu kurwa widzisz słowo "wszystkie desperatki"? kobiety zarabiają dużo mniej od mężczyzn i utrzymanie dziecka rachunków itd mają znacząco utrudnione, i pierdolenie zabobonów że mają "większe wymagania można miedzy bajki włożyć, zwłaszcza bajeczki forumowych zakompleksionych karyn pokroju PRISZCZILLI.
W te święta odwiedzili mnie znajomi, jeden wpadł z nową dziewczyna w sumie są ze sobą 4 miesiące, on od 10 lat prowadzi firmę, i wiecie co ta jego nowa paniusia zaczęła opowiadać? a no jak to ciężko jest w biznesie, jaką to ona nie jest wiecie Businesswoman, w pewnym momencie się uśmiechnąłem szyderczo, a znajomy podsumował "kochanie gdy zapłacisz choć raz podatek będziesz mogła mówić jak to jest ciężko" smile puściła buraka i szybko ucichła, jedyne z czym do niego przyszła to podarty neseser smile

Sorry Bluepillowcy, wszyscy budowlańcy itp, byli zajęci, dlatego więc ta panienka nie miała u nich szans smile hahahaha

27,479 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-01-07 01:45:41)

ty naprawdę jesteś niedojebana, z tobą się nie da normalnie dyskutować bo co rusz wyskakujesz z czymś czego nie napisałem, gdzie ty tu kurwa widzisz słowo "wszystkie desperatki"? kobiety zarabiają dużo mniej od mężczyzn i utrzymanie dziecka rachunków itd mają znacząco utrudnione, i pierdolenie zabobonów że mają "większe wymagania można miedzy bajki włożyć, zwłaszcza bajeczki forumowych zakompleksionych karyn pokroju PRISZCZILLI.
W te święta odwiedzili mnie znajomi, jeden wpadł z nową dziewczyna w sumie są ze sobą 4 miesiące, on od 10 lat prowadzi firmę, i wiecie co ta jego nowa paniusia zaczęła opowiadać? a no jak to ciężko jest w biznesie, jaką to ona nie jest wiecie Businesswoman, w pewnym momencie się uśmiechnąłem szyderczo, a znajomy podsumował "kochanie gdy zapłacisz choć raz podatek będziesz mogła mówić jak to jest ciężko" smile puściła buraka i szybko ucichła, jedyne z czym do niego przyszła to podarty neseser smile

Sorry Bluepillowcy, wszyscy budowlańcy itp, byli zajęci, dlatego więc ta panienka nie miała u nich szans smile hahahaha

Ooo.... To jeszcze mi teraz, trollu, wskaż, gdzie ja niby napisałam, że ty napisałeś "wszystkie desperatki"????????? lol
Znowu masz problemy z koncentracją czy może delirkę, bo nie łapiesz sensu prostych wypowiedzi?

I ogarniasz żulu spod budki z piwem (poznaję po rynsztokowym słownictwie), że nawet jeśli mamy w kraju lukę płacową, to są kobiety, które zarabiają dobrze i bardzo dobrze, a na pewno wystarczająco, by sobie poradzić z finansowym utrzymaniem siebie i dziecka, co znaczy, że nie potrzebują kurczowo chwytać się byle jakich gaci? Nie wspominając, że w ogromnej większości do utrzymania dziecka zwykle dokłada się też tatuś, bo na szczęście nie wszyscy się od tego uchylają.

P.S.
Ten jeden przykład jakiegoś randomowego znajomego czego ma niby dowodzić?

27,480 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-01-07 23:48:57)

Priscilla napisał/a:

Ooo.... To jeszcze mi teraz, trollu, wskaż, gdzie ja niby napisałam, że ty napisałeś "wszystkie desperatki"????????? lol
Znowu masz problemy z koncentracją czy może delirkę, bo nie łapiesz sensu prostych wypowiedzi?

I ogarniasz żulu spod budki z piwem (poznaję po rynsztokowym słownictwie), że nawet jeśli mamy w kraju lukę płacową, to są kobiety, które zarabiają dobrze i bardzo dobrze, a na pewno wystarczająco, by sobie poradzić z finansowym utrzymaniem siebie i dziecka, co znaczy, że nie potrzebują kurczowo chwytać się byle jakich gaci? Nie wspominając, że w ogromnej większości do utrzymania dziecka zwykle dokłada się też tatuś, bo na szczęście nie wszyscy się od tego uchylają.

P.S.
Ten jeden przykład jakiegoś randomowego znajomego czego ma niby dowodzić?

Kolejna z syndromem DDA, hahahahahha, dam ci radę tepa pizdo, rozpędź sie i jebnij łbem o ścianę, albo ogranicz „terapie”, kobiet zarabiających dobrze w Polsce jest tyle co kot napłakał, i o tym mówią badania jak i statystyki, wiec porażka, kolejny raz  nie zabłysnęłaś priszczillo, wracając do „jednego” przykładu mógłbym ich podać z kilkadziesiąt  tylko zwyczajnie mi się  nie chce, pisałem już że jedyne co w życiu planujecie to „ wjebac sie z walizkami komuś do domu, i zgrywać wielka buisneswoman” nie osiągając  w życiu zupełnie nic, a potem „ wysoki sądzie proszę alimenty bo jestem biednom matkom i sie rozkraczylam komu trzeba”
Idealnym przykładem jest nasz Joasia O, robiła wszystko aby zajść w ciąże z Antkiem a potem co? Alimenty,  gdy przelewu nie było Joasia fotka i smutna minka, gdy przelew przyszedł Joasia uśmiechnięta z torebką za 50 tyś smile że tez nie wpadła na pomysł żeby rozkraczyc sie jakiemu sprzedawcy, czy np parkingowemu? Ach ta miłość hahahhahahah ye ye ye

27,481

Kolejna z syndromem DDA, hahahahahha, dam ci radę tepa pizdo, rozpędź sie i jebnij łbem o ścianę, albo ogranicz „terapie”, kobiet zarabiających dobrze w Polsce jest tyle co kot napłakał, i o tym mówią badania jak i statystyki, wiec porażka kolejny nie zabłysnęła priszczillo, wracając do „jednego” przykładu mógłbym ich podać z kilkadziesiąt  tylko zwyczajnie mi się  nie chce, pisałem już że jedyne co w życiu planujecie to „ wjebac sie z walizkami komuś do domu, i zgrywać wielka buisneswoman” nie osiągając  w życiu zupełnie nic, a potem „ wysoki sądzie proszę alimenty bo jestem biednom matkom i sie rozkraczylam komu trzeba”
Idealnym przykładem jest nasz Joasia O, robiła wszystko aby zajść w ciąże z Antkiem a potem co? Alimenty,  gdy przelewu nie było Joasia fotka i smutna minka, gdy przelew przyszedł Joasia uśmiechnięta z torebką za 50 tyś smile że tez nie wpadła na pomysł żeby rozkraczyc sie jakiemu sprzedawcy, czy np parkingowemu? Ach ta miłość hahahhahahah ye ye ye

Żeby to było jasne - NIE życzę sobie więcej takiego słownictwa pod moim adresem. Tyle w temacie.

27,482 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-01-07 23:49:47)

Priscilla napisał/a:

Kolejna z syndromem DDA, hahahahahha, dam ci radę tepa pizdo, rozpędź sie i jebnij łbem o ścianę, albo ogranicz „terapie”, kobiet zarabiających dobrze w Polsce jest tyle co kot napłakał, i o tym mówią badania jak i statystyki, wiec porażka kolejny nie zabłysnęła priszczillo, wracając do „jednego” przykładu mógłbym ich podać z kilkadziesiąt  tylko zwyczajnie mi się  nie chce, pisałem już że jedyne co w życiu planujecie to „ wjebac sie z walizkami komuś do domu, i zgrywać wielka buisneswoman” nie osiągając  w życiu zupełnie nic, a potem „ wysoki sądzie proszę alimenty bo jestem biednom matkom i sie rozkraczylam komu trzeba”

Żeby to było jasne - NIE życzę sobie więcej takiego słownictwa pod moim adresem. Tyle w temacie.

To nie jest koncert życzeń, nie pasuje wypad.

27,483 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-01-08 00:07:23)

Ja tu jestem bardziej u siebie niż ty, więc sam wypadaj, jeśli nie potrafisz zachować choć elementarnego poziomu kultury.
Po prostu nie życzę sobie więcej takich odzywek i albo to uszanujesz, albo szerokim łukiem omijaj moje posty. To naprawdę jest bardzo proste w realizacji.

27,484 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-01-08 17:21:42)

Priscilla napisał/a:

Ja tu jestem bardziej u siebie niż ty, więc sam wypadaj, jeśli nie potrafisz zachować choć elementarnego poziomu kultury.
Po prostu nie życzę sobie więcej takich odzywek i albo to uszanujesz, albo szerokim łukiem omijaj moje posty. To naprawdę jest bardzo proste w realizacji.

To tylko twoje chore mniemanie, regulamin tego forum nic o tym nie mówi, a ze względu iż cały internet, serwery, jak i kody stworzyli mężczyźni, to wy tutaj jesteście gośćmi, i powtarzam po raz kolejny, to nie koncert życzeń, nie będę miał szacunku do osoby, która wypisuje bzdury oderwane od rzeczywistości, tylko po to aby zwrócić na siebie uwagę, a w głębi duszy dokładnie wie jakie są realia, takie zakłamane bajeczki możesz swojej pato rodzince sprzedawać, to już oklepane i się nie sprzedaje.

27,485 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2025-01-08 19:51:50)

To tylko twoje chore mniemanie, regulamin tego forum nic o tym nie mówi... bla bla bla

Bundy ponoć miał wysoki iloraz inteligencji, a tu widzę nawet z czytaniem słabiutko.

W szczególności niedozwolone jest wykorzystywanie Forum do:

[...]

d. propagowania przemocy i agresji;

[...]

i. rozpowszechniania treści naruszających zasady współżycia społecznego;

[...]

k. rozpowszechniania wulgaryzmów, treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne i zasady kultury osobistej.

Użytkownicy będący mężczyznami – z uwagi na fakt, że forum dedykowane jest kobietom – zobowiązani są zachować szczególnie wysoki poziom kultury osobistej w zamieszczanych przez siebie postach, w przypadku złamania postanowień Regulaminu przysługuje im jedno ostrzeżenie, po którym Administrator ma prawo usunąć lub zablokować konto Użytkownika.

Miałam pisać, żebyś może rozważył przenosiny na BS, skoro tak gardzisz towarzystwem kobiet, ale Kotoński sam by Cię zbanował, jakbyś zaczął zalewać mu forum tym szambem.
Radzę sobie kiedyś usiąść i zastanowić się, skąd bierze się tak silna potrzeba, aby traktować ludzi w rzeczony sposób, bo coś musi być mocno nie halo.
Nie zapraszam do dyskusji.

Priscilla, najlepiej zignorujmy już na wieki tego troglodytę. Niech gada sam ze sobą, to nie będzie musiał czytać żadnych babskich oderwanych od rzeczywistości bzdur.

27,486 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-01-08 20:31:59)

Mrs.Happiness napisał/a:

To tylko twoje chore mniemanie, regulamin tego forum nic o tym nie mówi... bla bla bla

Bundy ponoć miał wysoki iloraz inteligencji, a tu widzę nawet z czytaniem słabiutko.

W szczególności niedozwolone jest wykorzystywanie Forum do:

[...]

d. propagowania przemocy i agresji;

[...]

i. rozpowszechniania treści naruszających zasady współżycia społecznego;

[...]

k. rozpowszechniania wulgaryzmów, treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne i zasady kultury osobistej.

Użytkownicy będący mężczyznami – z uwagi na fakt, że forum dedykowane jest kobietom – zobowiązani są zachować szczególnie wysoki poziom kultury osobistej w zamieszczanych przez siebie postach, w przypadku złamania postanowień Regulaminu przysługuje im jedno ostrzeżenie, po którym Administrator ma prawo usunąć lub zablokować konto Użytkownika.

Miałam pisać, żebyś może rozważył przenosiny na BS, skoro tak gardzisz towarzystwem kobiet, ale Kotoński sam by Cię zbanował, jakbyś zaczął zalewać mu forum tym szambem.
Radzę sobie kiedyś usiąść i zastanowić się, skąd bierze się tak silna potrzeba, aby traktować ludzi w rzeczony sposób, bo coś musi być mocno nie halo.
Nie zapraszam do dyskusji.

Priscilla, najlepiej zignorujmy już na wieki tego troglodytę. Niech gada sam ze sobą, to nie będzie musiał czytać żadnych babskich oderwanych od rzeczywistości bzdur.

Z regulaminem chodziło mi o to że za samo bycie mężczyzna nie można wyrzucić z tego forum, a poza tym regulaminy są po to żeby je łamać, was zwyczajnie boli że jako nieliczny mówię głośno prawdę na temat kobiet, a gdy brakuje argumentów to jedyne co umiecie to „nie zapraszam do dyskusji” lub „proszę mnie nie cytować” ha  ha ha jesteście zwyczajnie zakompleksionymi tępymi idiotkami, terapie sprały wam mózgi, podobnie jak klecha, który potrafi wmówić debilom, że pieniądz to zło, po czym wyciąga rękę mówi co łaska i odjeżdża nowym merolem z kurwami, tak dziś wyglada zakłamany świat.

27,487

Bardzo Ci współczuję. Osobie tak bezczelnej, wulgarnej i pełnej uprzedzeń musi być ciężko w życiu. Kojarzysz mi się z tymi dziadkami, co chodzą po marketach, żeby się posprzeczać z kasjerkami, bo to jedyna forma kontaktu z drugim człowiekiem, na jaką mogą liczyć ze swoim podłym charakterem. Póki co u mnie lądujesz w tak zwanej krainie zapomnienia. Jeśli będziesz chciał otrzymać bilet powrotny, to grzecznie przeproś i przestań rozmawiać z nami na poziomie, który nie przystoi dojrzałej istocie ludzkiej. Albo pisz tak dalej, tylko później się nie zdziw, jak wszyscy użytkownicy będą traktować Cię jak powietrze.

27,488

Mrs.Happiness napisał/a:

Bardzo Ci współczuję. Osobie tak bezczelnej, wulgarnej i pełnej uprzedzeń musi być ciężko w życiu. Kojarzysz mi się z tymi dziadkami, co chodzą po marketach, żeby się posprzeczać z kasjerkami, bo to jedyna forma kontaktu z drugim człowiekiem, na jaką mogą liczyć ze swoim podłym charakterem. Póki co u mnie lądujesz w tak zwanej krainie zapomnienia. Jeśli będziesz chciał otrzymać bilet powrotny, to grzecznie przeproś i przestań rozmawiać z nami na poziomie, który nie przystoi dojrzałej istocie ludzkiej. Albo pisz tak dalej, tylko później się nie zdziw, jak wszyscy użytkownicy będą traktować Cię jak powietrze.

Ahahahah „kraina zapomnienia” tak was uczą leczyć kompleksy na tych terapiach? To jest ten wasz poziom? ty jesteś jakimś pokemonem z ostatniego pokolenia, choćbym szedł ciemną krainą zła sie nie ulęknę, hahahahhahahahsh

27,489

Hej smile
Żeby sprawdzić dopasowanie z parterem można też skorzystać z porady astrologa  na stronie poradniaastrologiczna.pl/horoskop-milosny/
Moja znajoma tak właśnie zrobiła i znalazła swoją drugą połówkę.

27,490

Ewa25n napisał/a:

Hej smile
Żeby sprawdzić dopasowanie z parterem można też skorzystać z porady astrologa  na stronie poradniaastrologiczna.pl/horoskop-milosny/
Moja znajoma tak właśnie zrobiła i znalazła swoją drugą połówkę.

Spadaj ja tu jestem astrogastrologiem naczelnym od dopasowań big_smile tongue

27,491

Jakiś czas temu pisałem na forum o moim niezbyt ciekawym stanie zdrowotnym, nie będę pisał drugi raz to samo.

Worek pieniędzy na lekarzy i badania, rezultaty zerowe.

Popadłem w taką beznadzieję i marazm, że ciężko jest sobie nawet wyobrazić.

Stwierdziłem, że jak nie zrobię sobie ,,zastrzyku dopaminowego", to po prostu wykorkuję na amen.

Co zatem zrobiłem?

Ogarnąłem sobie na internecie jakąś escort girl, z którą się widuję raz na tydzień.

Płacę kilkaset złotych za spotkanie, ale wyjebane w to mam, w moim obecnym stanie są to dla mnie tylko jakieś papierki.

Dziewczyna w podobnym wieku co ja.
Atrakcyjna, ciało ma lepsze niż większość osiemnastek.
Tyłek ma dosłownie jak te gorące laski z insta.

Co mnie najbardziej zdziwiło? - Przed pierwszym spotkaniem byłem przekonany, że to będzie jakaś Karyna patuska, którą jedynie co interesuje, to seriale i paznokcie.
A tu się okazało, że laska jest naprawdę inteligentna i mądra, serio.
Można z nią porozmawiać na wiele ciekawych tematów o samorozwoju, zdrowym podejściu do życia, pomaganiu innym, o sferach metafizycznych itp. (serio).

Fajne jest również to, że płacę jej nie za godzinę, a za spotkanie.
Więc często wizyta wygląda tak, że najpierw rozmawiamy / prowadzimy dyskusje przez 1-3h, a potem przechodzimy do zabawy.
Żadnego patrzenia na zegarek, żadnego strzelania fochów. Dobra atmosfera i luźna rozmowa, śmiechy, dyskusje itp.

Nie uprawiam z nią normalnego seksu, bo się boje niechcianej ciąży i chorób wenerycznych.
Robi loda w gumce.

No żeby się czymś zarazić przez seks oralny w prezerwatywie, to chyba trzeba być największym pechowcem w kraju.

Dzięki niej chociaż raz w tygodniu nie myślę o swoim stanie zdrowotnym.

Pierwszy raz od 8 lat mam jakikolwiek kontakt z kobietą, który wychodzi po za rozmowy.

W sumie szkoda, że to jedyny sposób, żeby spotykać się z jakąś dziewczyną, poprzez płacenie jej.

Ze społecznego punktu widzenia jestem degeneratem.

Możecie we mnie rzucać kamieniami, zrzygać się nawet na mnie, możecie mnie opluć.

Mam już wszystko gdzieś.

27,492

Możecie we mnie rzucać kamieniami, zrzygać się nawet na mnie, możecie mnie opluć.

Mam już wszystko gdzieś.

"Na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć " big_smile
Witaj w klubie tongue

27,493

Jakiś czas temu pisałem na forum o moim niezbyt ciekawym stanie zdrowotnym, nie będę pisał drugi raz to samo.

Worek pieniędzy na lekarzy i badania, rezultaty zerowe.

Popadłem w taką beznadzieję i marazm, że ciężko jest sobie nawet wyobrazić.

Stwierdziłem, że jak nie zrobię sobie ,,zastrzyku dopaminowego", to po prostu wykorkuję na amen.

Co zatem zrobiłem?

Ogarnąłem sobie na internecie jakąś escort girl, z którą się widuję raz na tydzień.

Płacę kilkaset złotych za spotkanie, ale wyjebane w to mam, w moim obecnym stanie są to dla mnie tylko jakieś papierki.

Dziewczyna w podobnym wieku co ja.
Atrakcyjna, ciało ma lepsze niż większość osiemnastek.
Tyłek ma dosłownie jak te gorące laski z insta.

Co mnie najbardziej zdziwiło? - Przed pierwszym spotkaniem byłem przekonany, że to będzie jakaś Karyna patuska, którą jedynie co interesuje, to seriale i paznokcie.
A tu się okazało, że laska jest naprawdę inteligentna i mądra, serio.
Można z nią porozmawiać na wiele ciekawych tematów o samorozwoju, zdrowym podejściu do życia, pomaganiu innym, o sferach metafizycznych itp. (serio).

Fajne jest również to, że płacę jej nie za godzinę, a za spotkanie.
Więc często wizyta wygląda tak, że najpierw rozmawiamy / prowadzimy dyskusje przez 1-3h, a potem przechodzimy do zabawy.
Żadnego patrzenia na zegarek, żadnego strzelania fochów. Dobra atmosfera i luźna rozmowa, śmiechy, dyskusje itp.

Nie uprawiam z nią normalnego seksu, bo się boje niechcianej ciąży i chorób wenerycznych.
Robi loda w gumce.

No żeby się czymś zarazić przez seks oralny w prezerwatywie, to chyba trzeba być największym pechowcem w kraju.

Dzięki niej chociaż raz w tygodniu nie myślę o swoim stanie zdrowotnym.

Pierwszy raz od 8 lat mam jakikolwiek kontakt z kobietą, który wychodzi po za rozmowy.

W sumie szkoda, że to jedyny sposób, żeby spotykać się z jakąś dziewczyną, poprzez płacenie jej.

Mam już wszystko gdzieś.

Niby wszystko gdzieś, ale się pochwaliłeś.

A ja osobiście uważam, że dobrze zrobiłeś. Korzystaj, czerp, zachowaj dobre chwile smile

27,494

Ale fajna ta escortka smile

Kulturalna, wychowana, ma maniery itp.

27,495

Ale fajna ta escortka smile

Kulturalna, wychowana, ma maniery itp.

Tak mi się przypomniała taka seks bajda dla dorosłych.

Siedzi facet przed swoją chatą i myśli: Fajnie byłoby mieć żonę, posprzątałaby, gacie wyprała, piwo wieczorem podała...

Nagle podchodzi koza i zaczyna gatki facetowi oblizywać. Facet przez chwilę protestuje, ale po jakimś czasie widać że sprawia mu to przyjemność..

Rozanielony szepcze:

Koza, koza, kozunia... Żebyś ty jeszcze gotować umiała...

Tak jest z tobą Rumuński.

Posty [ 27,431 do 27,495 z 29,781 ]

Strony Poprzednia 1 421 422 423 424 425 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024