30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 40 41 42 43 44 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,666 do 2,730 z 29,790 ]

2,666

Odp: 30lat i cały czas sam
Kremik napisał/a:

Społeczeństwo swobodnie łączy się w pary?

Znajdź mi niskich mężczyzn, którzy z łatwością umawiają się na randki. Pokaż mi przeciętnych mężczyzn, którzy na brak powodzenie nie narzekają.

Mój znajomy, niski, żonaty od 20lat,od 15 lat kochanki na boku. Plus luźne znajomości z sanatoriów, pracy, wakacji itd. Na oko ma może 167 cm. Czyli można.

Zobacz podobne tematy :

2,667

Kremik napisał/a:

Kobiety chyba są płytsze od mężczyzn. Przyjęło się, że mężczyźni są wzrokowcami, zwracają uwagę na wygląd, ale kobiety przywiązują do tego większą wagę.
Przeciętna dziewczyna ma znacznie większe zainteresowanie ze strony płci przeciwnej niż przeciętny facet. Kobiety odrzucają z powodu wzrostu - 99 na 100 odrzuca. W przypadku mężczyzn może z 20 kolesi na 100. Widzicie różnicę?

Otyli faceci nie chodzą na randki, mają problemy. Kobiety z nadwagą na brak powodzenia nie narzekają

Niscy panowie nie mają w ogóle brania, niskie kobiety z randkowaniem problemów nie mają

Chudzielce nie są dla kobiet atrakcyjni, a kobiety "deski" do tego z wąskimi biodrami i prostą talią mimo tych "wad" cieszą się wzięciem ze strony mężczyzn

O tym trzeba mówić by społeczeństwo zrozumiało, że to kobiety są bardziej wybredne, a mężczyźni wybaczają więcej niedoskonałości

Zależy którzy mężczyźni. Jeden weźmie jak leci, a drugi będzie wybredny, nie mów za wszystkich, bo im w głowach nie siedzisz.

2,668

Pisałyście, że kobietom po 30, a na pewno tym bliżej 40, zmieniają się priorytety i na wygląd nie zwracają tak uwagi.

Na pewno jest to prawda, czego dowodem są zaczepki kobiet atrakcyjnego 30 letniego mężczyzny na sympatii.

Jedna 38latka napisała "jesteś mega, w 100% mój typ" - na pewno jej chodziło o charakter ;d
Inna 37letnia kobieta zaczepiła twierdząc, że wydaje się sympatyczny.
A jeszcze inna 37 latka napisała komplement

Dlaczego te kobiety zarywają młodszego mężczyznę? Bo jest PRZYSTOJNY i ma wpisane PONAD 180 CM WZROSTU

Nie wmawiajcie bajek o charakterze bo jak widać dojrzałe kobiety nadal zwracają uwagę na wygląd

2,669

Kremik napisał/a:

Pisałyście, że kobietom po 30, a na pewno tym bliżej 40, zmieniają się priorytety i na wygląd nie zwracają tak uwagi.

Na pewno jest to prawda, czego dowodem są zaczepki kobiet atrakcyjnego 30 letniego mężczyzny na sympatii.

Jedna 38latka napisała "jesteś mega, w 100% mój typ" - na pewno jej chodziło o charakter ;d
Inna 37letnia kobieta zaczepiła twierdząc, że wydaje się sympatyczny.
A jeszcze inna 37 latka napisała komplement

Dlaczego te kobiety zarywają młodszego mężczyznę? Bo jest PRZYSTOJNY i ma wpisane PONAD 180 CM WZROSTU

Nie wmawiajcie bajek o charakterze bo jak widać dojrzałe kobiety nadal zwracają uwagę na wygląd

To bardzo dobrze, że zwracają uwagę na wygląd. Mężczyźnie nie byłoby orzyjemnue gdyby wiedział, że nie podoba się swojej kobiecie.

2,670

W ogóle gadałem z taką 37 letnią kobietą - samotna matka, niebrzydka, ale trudno ją określić jako bardzo ładną, czy ładną, zwykła przeciętna kobieta, z lekką nadwagą. Z tego co opisywała wynika, że ma olbrzymie powodzenie na sympatii oraz spore w realu. Nie narzeka na brak randek.

A przecież ta kobieta ma "wady"

- wiek nie ma w końcu 23 lat
- lekka nadwaga, nie jest smukła, szczupła
- przeciętna twarz, nie jest bardzo ładna
- ma dziecko

a i tak ma spore powodzenie

dla porównania 30 letni mężczyzna

- lekka nadwaga, bez brzucha, ale nie ma zrobionego ciała na siłowni
- przeciętna twarz, nie jest brzydki, ale daleko mu do księcia
- średni wzrost 170

powodzenie takiego kolesia i tak jest zdecydowanie mniejsze od przeciętnej kobiety i to mnie wkurza

2,671

Te 37 letnie kobiety powinny umawiać się z przeciętnymi facetami w swoim wieku i starszymi, a nie startować do młodszych przystojnych mężczyzn.
Na co one liczą? Że 30letnie ciacho wybierze 37 latkę do związku skoro może umawiać się z 25 latkami?

I co to ma znaczyć, że kobieta z dzieckiem może mieć wybór. 10 lat temu kobiety żaliły się, że żaden facet nie chce się z nimi umówić, podobnie kobiety z nadwagą, a teraz mają wybór na jaki nie zasługują

2,672

Kremik napisał/a:

Te 37 letnie kobiety powinny umawiać się z przeciętnymi facetami w swoim wieku i starszymi, a nie startować do młodszych przystojnych mężczyzn.
Na co one liczą? Że 30letnie ciacho wybierze 37 latkę do związku skoro może umawiać się z 25 latkami?

I co to ma znaczyć, że kobieta z dzieckiem może mieć wybór. 10 lat temu kobiety żaliły się, że żaden facet nie chce się z nimi umówić, podobnie kobiety z nadwagą, a teraz mają wybór na jaki nie zasługują

Zależy, czy się zakocha. Jak się ten 30 latek zakocha, to ostatnia rzecz, na którą będzie patrzył to fakt, czy jego wybranka ma 30 czy 37 lat. Pójdzie jak w dym.

2,673

Kremik napisał/a:

W ogóle gadałem z taką 37 letnią kobietą - samotna matka, niebrzydka, ale trudno ją określić jako bardzo ładną, czy ładną, zwykła przeciętna kobieta, z lekką nadwagą. Z tego co opisywała wynika, że ma olbrzymie powodzenie na sympatii oraz spore w realu. Nie narzeka na brak randek.

A przecież ta kobieta ma "wady"

- wiek nie ma w końcu 23 lat
- lekka nadwaga, nie jest smukła, szczupła
- przeciętna twarz, nie jest bardzo ładna
- ma dziecko

a i tak ma spore powodzenie

dla porównania 30 letni mężczyzna

- lekka nadwaga, bez brzucha, ale nie ma zrobionego ciała na siłowni
- przeciętna twarz, nie jest brzydki, ale daleko mu do księcia
- średni wzrost 170

powodzenie takiego kolesia i tak jest zdecydowanie mniejsze od przeciętnej kobiety i to mnie wkurza

Nieprawda. Pisałam o koledze, 167cm brak rzeźby na siłowni, lekko łysieje, pensja marna, od 20 lat ma żonę, po drodze kochanki, całe życie kręci babami jak chce. Twarz przeciętna, poniżej 170 cm. Lat 47.

2,674

Ile lat mają jego kochanki?

2,675 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-13 15:23:39)

Kremik szkoda się tutaj frustrować i udzielać. One wszystkie
Maja kolegów 1m60’ i ci goście ruchaja na lewo i prawo, tylko taka ciekawostka żadna z kobiet co się tu wypowiada nie napisała że ma męża bądź partnera z 1m60 ,ale zapewne po tym poście wyjdzie że takiego ma każda... wzrost to 95% sukcesu na powodzenie u kobiet ,i zaczyna się od 1m80 ,poniżej zostają single których ratuje zasobny portfel, nie licze Nigeryjczyków czy Senegalczyków bo oni mogę mieć poniżej tej mediany choć rzadko się to zdarza Polka jeszcze zapłaci za noc z tego typu osobnikiem amen.

2,676 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-02-13 15:27:24)

Też mnie zastanawia jak to się dzieje, że zawsze w podobnych dyskusjach kobiety stwierdzają, że mają kolegę 160 kobieciarza, który nie może wręcz opędzić się od kobiet. Tymczasem wszyscy niscy jakich znam są samotni. Gdy widzę niskich, starszych mężczyzn też zawsze widuję takich bez kobiety i obrączki na palcu.
Ale pewnie przypadek ;p

2,677

Kremik ja jak widuje już nie starców a gości koło 50 siatki to widzę siebie za te kilkanaście lat przeyebane chyba lepiej zainwestować w ścigacza prędzej czy później się rozwalisz bo po co się męczyć smile

2,678

Kremik napisał/a:

Też mnie zastanawia jak to się dzieje, że zawsze w podobnych dyskusjach kobiety stwierdzają, że mają kolegę 160 kobieciarza, który nie może wręcz opędzić się od kobiet. Tymczasem wszyscy niscy jakich znam są samotni. Gdy widzę niskich, starszych mężczyzn też zawsze widuję takich bez kobiety i obrączki na palcu.
Ale pewnie przypadek ;p

Nie wiem jak on to robi. Dziwię się jego żonie, że tyle lat toleruje te jego wyskoki.
Co do samotnych to ja mam swoje spostrzeżenia. Że znajomych kobiet mniej więcej w moim wieku, większość pozakladala już dawno rodziny. Parę wolnych kolezanek znam, ale nie za dużo, ot ze dwie koleżanki ze studiów, może jedna czy dwie z pracy, jedna z mojego bloku, ze dwie kuzynki, jednak znakomita większość już dawno zajęta.
Jak zrobię przegląd wolnych mężczyzn z otoczenia, mniej więcej w moim wieku, to wolnych mogę policzyć na palcach jednej ręki.  Niemal każdy facet 40plus, znajomy, czy nowopoznany-okazuje się być w związku. Wolni są tylko studenci, licealiści, albo wdowcy  dobrze po 70 tce.

2,679

Johnny89 napisał/a:

Kremik szkoda się tutaj frustrować i udzielać. One wszystkie
Maja kolegów 1m60’ i ci goście ruchaja na lewo i prawo, tylko taka ciekawostka żadna z kobiet co się tu wypowiada nie napisała że ma męża bądź partnera z 1m60 ,ale zapewne po tym poście wyjdzie że takiego ma każda... wzrost to 95% sukcesu na powodzenie u kobiet ,i zaczyna się od 1m80 ,poniżej zostają single których ratuje zasobny portfel, nie licze Nigeryjczyków czy Senegalczyków bo oni mogę mieć poniżej tej mediany choć rzadko się to zdarza Polka jeszcze zapłaci za noc z tego typu osobnikiem amen.

Wolno im i mogą. Mogą nawet spędzić noc z Chińczykiem, czy gwiazdą NBA i nic Ci do tego. Każdy jest dorosły i sam wybiera.

2,680

Kremik napisał/a:

Ile lat mają jego kochanki?

Jak mial 30lat, to one były koło 30ki. Teraz jak ma 40pare, one są też po 40tce.

2,681

Kremik napisał/a:

Widzisz Panno? Na nic Twoje starania big_smile.

2,682

Psycholog Na Niby napisał/a:
Kremik napisał/a:

Moi byli sąsiedzi było tacy, ona starsza od niego 7 lat. Poznali się jak on był parę lat przed 30ką, nie wiem, może mial 27? Ona 7 lat starsza. Można?

2,683

Kremik napisał/a:

Myślę że po takim tekście to nie ma sensu kontynuowania tego wątku... Dramat.

Kremik napisał/a:

Kremik tak twierdzi? big_smile

2,685

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Kremik napisał/a:

Tak, specjalista od kobiet nie może się mylić big_smile. Liczę ze czegoś się nauczę tutaj o kobietach ale odkąd czytam ten wątek moja samoocena spadła z 9/10 na 4/10 sad.

2,686

https://www.wykop.pl/wpis/63479315/ciek … znie-sie-/

Mocno przeciętna dziewczyna i tak leci na groźnie wyglądającego wzrostaka niż przystojnego z twarzy niewysokiego kolesia

2,687 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2022-02-13 20:26:58)

Kremik, myślałem przez chwilę że te twoje wątki są na poważne, ale teraz zaczynam się skłaniać ku temu, że trollujesz.

Zaraz nam powiesz że w Twojej miejscowości widzisz tylko takie pary gdzie chłop jest wyższy od dziewczyny o pół metra. Poza tym, może ci na zdjęciu to rodzina? Wierzysz w każde zdjęcie które widzisz w internecie?

To wszystko byłoby śmieszne gdyby nie to że eskaluje do masowych morderstw na the mizoginistycznym. Nigdy nie wiesz czy jakiś chłopek z wykopu z #przegryw nie odpali jak dżentelmeni poniżej:

Elliot Rodger - 6 zabitych https://pl.wikipedia.org/wiki/Masakra_w_Isla_Vista )
Jake Davidson - 4 zabitych  https://pl.wikipedia.org/wiki/Strzelanina_w_Plymouth
Alek Minassian - 10 zabitych https://pl.wikipedia.org/wiki/Atak_w_Toronto_(2018)

2,688

To satanistyczna sekta. Kremika już nie ma. Opuścił ciało. Został zwój mózgowy, który pracuje na autopilocie.

2,689 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-13 21:48:40)

Nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale współczuję Wam Drogie Panie, żę musicie robic z siebie nie powiem kogo, aby komuś wyjaśniać po x razy oczywista sytuację. Tu nawet łopatologia ani walnięcie głową w mur( nie Wasżą, ale Kolegów) nie pomoże.

Najlepiej przestać karmić sfrustrowane dusze to i dalszej syskusji nie będzie, bo to się powoli robi żałosne. Ten same durne i wyświechtane teskty przez x stron, jak zacinająca się płyta..

Aha, jakby Panowie nie wiedzieli, sam mam 173 cm big_smile I co, pora rzucać się z mostu, nie?...

2,690

bagienni_k napisał/a:

Aha, jakby Panowie nie wiedzieli, sam mam 173 cm big_smile I co, pora rzucać się z mostu, nie?...

Jak napiszesz jeszcze ze masz żonę, to nie Ty będziesz rzucał się z mostu..

2,691

Jeśli chodzi o internet ,to Panowie tu piszący niestety trochę racji mają , mam już trochę lat na karku i wiem jak było 10 lat temu a jak jest teraz ,różnica w wymaganiach kobiet jest ogromna , dlaczego tak jest ? Nie wiem
.Być może wpływ na to ma też wiek ,czym starsza tym większe wymagania i bardziej sprany mózg.

2,692 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 22:22:29)

bagienni_k napisał/a:

A sumie może wygląda tak jak Bartosz Białkowski ? big_smile

Nie wiem czemu nie chce mi się wstawić foto, a wielka szkoda

2,693

bagienni_k napisał/a:

Żony nie mam, ale w sumie kandydatki na nią były :d zakładając, że by to dotrwało do momentu ślubu ;D

Zamierzasz być wiecznym kawalerem?

2,695

Johnny89 napisał/a:

Bo ci wyżsi byli w pokojach i zaliczali jak na samca alfa przystało, a tym niższym pozostało tylko tańczyć smile

Wiesz ile sobie dopowiesz. Szkoda, że nie zwróciłeś uwagi, że ci wysocy bawili się razem z nami. Pomijam przy tym, że to nie była impreza w typie "ten wygrany, kto kogoś zaliczy".

Kremik napisał/a:

No czyli potańczyły z nimi dziewczyny, a potem wróciły do domu do swoich wysokich facetów

Nic z tego nie zrozumiałeś. Ochoczo użalasz się, zresztą wespół z kolegą Johnnym, że jesteś odrzucany zanim cokolwiek zdążysz powiedzieć, a ja na złość Tobie pokazuję, że można na przykład dobrze tańczyć czy robić cokolwiek innego, co będzie dla kobiet pociągające, aby mieć możliwość pokazać co Ci w duszy gra. Jednym słowem to nie jest tak, że niski wzrost Cię pokonuje, Ciebie pokonuje to, że nie masz kobietom NIC ciekawego do zaproponowania. 

Kremik napisał/a:

Chudzielce nie są dla kobiet atrakcyjni, a kobiety "deski" do tego z wąskimi biodrami i prostą talią mimo tych "wad" cieszą się wzięciem ze strony mężczyzn

Wyobraź sobie, że znam takich, dla których to nie są wady, ale zalety, bo preferują właśnie taki typ sylwetki, czyli bardziej chłopięcy niż kobiecy. Podobnie temat ma się w odniesieniu do pań plus size, które też określasz jako wybrakowane w porównaniu ze szczupłymi, choć są mężczyźni, którzy uważają, że kobieta powinna mieć nieco więcej ciała i dopiero wtedy jest dla nich fizycznie pociągająca.

Tak, specjalista od kobiet nie może się mylić big_smile.

Zdecydowanie big_smile. Kremik poświęcił analizie kobiet tyle swojego czasu, że on na pewno wie lepiej, a przede wszystkim lepiej od nas samych. No cóż, pora zweryfikować swoje myślenie i dopuścić do siebie, że ten facet, z którym żyję od tylu lat, to jakaś naciągana, karczemna pomyłka, bo przecież nie może mnie pociągać sad.

Joker20 napisał/a:

Być może wpływ na to ma też wiek ,czym starsza tym większe wymagania i bardziej sprany mózg.

Rzecz w tym, że wielokrotnie pojawiało się tu odwrotne stwierdzenie: te starsze to inna, mniej wymagająca epoka, dlatego są bardziej tolerancyjne wink.

2,696 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-14 10:52:58)

W kontekście tuszy(ogólnie pojętej), to przy przekroczeniu pewnej granicy, człowiekowi możę się odechcieć spotykać z kimś takim, bo zwyczajnie dziwi się, jak można się do takiego stanu doprowadzić. Wiadomo, że można mieć problemy ze zdrowiem, ale zalezy co się robi, aby to niedogodności zniwelować.
Jeśli dla faceta kanonem piękna mają być chude "wiezaki" za przeproszeniem, to ja jestem wyjątkiem pod tym względem big_smile

2,697 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-14 10:52:01)

Olinka napisał/a:

Kremik poświęcił analizie kobiet tyle swojego czasu, że on na pewno wie lepiej, a przede wszystkim lepiej od nas samych. No cóż, pora zweryfikować swoje myślenie i dopuścić do siebie, że ten facet, z którym żyję od tylu lat, to jakaś naciągana, karczemna pomyłka, bo przecież nie może mnie pociągać sad.
wink.

To nie pomyłka, Olinko. To fikcja. Iluzja. Żyjesz dziewczyno w matrixie. Pigułki weź, to Ci się rozjaśni big_smile

2,698

Olinka napisał/a:

Kremik poświęcił analizie kobiet tyle swojego czasu, że on na pewno wie lepiej, a przede wszystkim lepiej od nas samych.

Teza, że kobieta wie więcej o kobietach, bo jest kobietą jest fałszywa. Ja nie odważyłbym się na tezę, że wiem więcej o mężczyznach, bo jestem mężczyzną. Przede wszystkim nie byłem w związku z mężczyzną, nie byłem nigdy (na szczęście) przez nich podrywany itd itd.
Każdy filtruje wg siebie, swojej wiedzy i swoich doświadczeń. Tezy Kremika, choć dziwaczne, są tyle samo warte co wypowiedzi każdego innego użytkownika/użytkowniczki. Jest dobre powiedzenie, każdy wie tyle co sam zje.

Legat napisał/a:
Olinka napisał/a:

Kremik poświęcił analizie kobiet tyle swojego czasu, że on na pewno wie lepiej, a przede wszystkim lepiej od nas samych.

Teza, że kobieta wie więcej o kobietach, bo jest kobietą jest fałszywa.

No, powiem Ci, że w kontekście tego, co pisze Kremik, to postawiłeś nie tyle odważną, co wręcz zuchwałą tezę wink

2,700

To nie pomyłka, Olinko. To fikcja. Iluzja. Żyjesz dziewczyno w matrixie. Pigułki weź, to Ci się rozjaśni big_smile

No koniecznie! Gdzie to przepisują? Wiadomo jakich najlepiej się domagać, bo tu szkoda czasu na eksperymenty na żywym organizmie, a jak nie pomogą, to jak ja mam dalej żyć? big_smile

Legat napisał/a:

Teza, że kobieta wie więcej o kobietach, bo jest kobietą jest fałszywa. Ja nie odważyłbym się na tezę, że wiem więcej o mężczyznach, bo jestem mężczyzną. Przede wszystkim nie byłem w związku z mężczyzną, nie byłem nigdy (na szczęście) przez nich podrywany itd itd.
Każdy filtruje wg siebie, swojej wiedzy i swoich doświadczeń. Tezy Kremika, choć dziwaczne, są tyle samo warte co wypowiedzi każdego innego użytkownika/użytkowniczki. Jest dobre powiedzenie, każdy wie tyle co sam zje.

O ile do pewnego stopnia mogłabym się zgodzić, to jednak jeśli piszę o sobie samej, a ktoś usiłuje mi wmawiać, że nie, na pewno nie wiem z jakiego powodu wybrałam tego, nie innego, partnera na życie, ogólnie jacy mężczyźni mnie pociągają, a jacy na pewno nie, co mnie do nich przyciąga, a co jest mniej ważne, jednym słowem neguje moje osobiste preferencje i doświadczenia, jak również fakty oczywiste, jak choćby te, że mam w otoczeniu niskich mężczyzn w szczęśliwych związkach, to trąci to już daleko idącą arogancją.

bagienni_k napisał/a:

Jeśli dla faceta kanonem piękna mają być chude "wiezaki" za przeproszeniem, to ja jestem wyjątkiem pod tym względem big_smile

Nie jesteś wyjątkiem na pewno, ale są mężczyźni, którzy preferują taki typ sylwetki i osobiście takich znam. Niemniej wybacz, ale nie mogę nie zareagować, bo zawsze razi mnie to pejoratywne określenie "wieszak", choć jak słusznie zauważyłeś powody dlaczego kobieta jest aż tak szczupła, mogą być bardzo różne.

2,701 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-14 17:58:46)

Olinko, wcale nie używam takiego okreslenia na codzień, bo uważam je za obraźliwe. Dlatego dodałem "za przeproszeniem", co nie zmienia faktu, że te wychudzone sylwetki zwyczajnie odrzucają..

Natomiast żałosne jest to, że ktoś próbuje wmówić innym( w tym przypadku Tobie), co ci wolą a czego nie big_smile

2,702

bagienni_k napisał/a:

Olinko, wcale nie używam takiego okreslenia na codzień, bo uważam je za obraźliwe. Dlatego dodałem "za przeproszeniem", co nei zmienia faktu, że te wychudzone sylwetki zwyczajnie odrzucają..

Na tak wysokich i szczupłych kobietach dobrze wyglądają ubrania.     
Osobiście nie znam, ani jednego faceta, któremu takie kobiety mogą się podobać. Jak wspomniała Olinka podobno są. Mój kolega miał taka, ale rzucił ja dla krągłej, z szerokimi biodrami, dość niskiej. 3 dzieci wyszła z tego związku jak na razie.

2,703

Joker20 napisał/a:

Jeśli chodzi o internet ,to Panowie tu piszący niestety trochę racji mają , mam już trochę lat na karku i wiem jak było 10 lat temu a jak jest teraz ,różnica w wymaganiach kobiet jest ogromna , dlaczego tak jest ? Nie wiem
.Być może wpływ na to ma też wiek ,czym starsza tym większe wymagania i bardziej sprany mózg.

Przecież dokładnie tak samo jest w przypadku facetów. Ich wymagania się nie zmniejszyły, przeciwnie. Im starsza kobieta, tym bardziej świadoma swoich potrzeba, a nie sprany mózg. Byłaby pewnie inteligentna, gdyby niczego nie wymagała i brała, co się nawinie. smile

Niektórym facetom tak bardzo doskwiera samotność lub męczą ich fizyczne potrzeby, że zioną nienawiścią do kobiet, które ośmielają się nie wziąć pierwszego lepszego.

2,704

Ponarzekać zawsze można;) , ale to, co tutaj się przejawia, to juz totalna fiksacja czy raczej obłęd..

2,705

Pierwszego lepszego, czyli ich samych - zapomniałam dopisać najważniejszego. wink

Można od czasu do czasu ponarzekać, ale to rzeczywiście jest obłęd. I dramat - na szczęście tylko dla tych rozpaczających.

2,706 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-14 20:25:17)

Ale wy jesteście podle , życzę wam w te walentynki jak
Najwiecej nie wyżytych czarnuchow z Burkina Faso

2,707

Johnny89 napisał/a:

Tobie życzę więcej pogody ducha i wiary w siebie... I żadnych dziewczyn, szkoda ich! smile

2,708

Johnny89 napisał/a:

No widzisz, ale Wy w Walentynki sami jesteście, psioczac na kobiety, a ja i kwiatki i prezencik dostałam i przy Netflixie siedzimy z Misiem wcinajac chińszczyznę, popijając szampanem tongue Komuś chyba filozofia zyciowa lepiej w praktyce wyszła.

2,709

Johnny89 napisał/a:

Ale wy jesteście podle

vs

Johnny89 napisał/a:

polki to najgorsza rasa kobiet śmiem twierdzić Podkobiety

Tak że tego... Do pakietu innych zalet koniecznie trzeba dorzucić moralność Kalego.

Johnny89 napisał/a:

życzę wam w te walentynki jak

Zmartwię Cię, bo Twoje życzenia wyraźnie nie mają mocy spełnienia. U mnie jest podobnie jak u Beyondblackie, znaczy miło bardzo smile.

P.S.
Wyraz "niewyżyty" piszemy łącznie, bo partykuła "nie" w zestawieniu z przymiotnikami zawsze występuje razem, o ile oczywiście komuś zależy, by było poprawnie.

2,710

Jeszcze raz pierd*** się smile

2,711

Ile to w ludziach zawiści...

2,712

Prawda? Innych łatwo się obraża i im dokopuje, kiedy są pod ręką, by wylać na nich własne, negatywne emocje, ale już w drugą stronę, czyli doświadczyć jak to "smakuje", bywa trudniej.

2,713

Gdzie można kupić ta czarna pigułkę, chce to przetestować.

2,714

Legat napisał/a:

Tak odnośnie naszej Beyondblackie cytat z tego wątku:

Beyondblackie napisał/a:

Zdradze Ci tajemnicę: ludzie nie dobieraja się wyłącznie na podstawie tego jak wyglądają. Wiem, szokujące! Kto by przypuszczał, że inteligencja, poczucie humoru, zainteresowania i pozytywny charakter maja jakikolwiek wpływ na wybór męża!

I cytat z jej wątku pt. ""Głupia sytuacja":

Beyondblackie napisał/a:

Misiek jest super, ale traktuje mnie jak kolegę. Seks jest mechaniczny. Nie ma pasji ani romansu. Już od dawna nie czuję się jak kobieta hmm
Jak Nick zaczął ze mna rozmawiać, to było niemal erotyczne (jestem wyposzczona, więc widze seks wszędzie).

Chciałem Ci podziękować, że otworzyłeś mi oczy na użytkowniczkę Beyondblackie, naprawdę doznałem szoku mad Podwójne standardy.

Johnny89 napisał/a:

Jeszcze raz pierd*** się smile

No ale po co ta złość do kobiet? Stary nie lepiej wziąć banknot 200 złotych i będziesz mógł z kobietą robić przez godzinę co tylko będziesz chciał.
Na co Ci te przepychanie liny całymi wieczorami na forum?

Gdzie można kupić ta czarna pigułkę, chce to przetestować.

Na Wykop pod tagiem blackpill
Jest jeszcze tag blackpillraw, ale ten odradzam bo naprawdę można nabawić się depresji jako mężczyzna. (Tutaj jest pokazane jak kobiety wprost pożądają czarnoskórych i gardzą niezamożnymi Polakami)

Olinka napisał/a:

No koniecznie! Gdzie to przepisują?

Na Wykopie big_smile

2,716 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-15 01:10:55)

Śmiejecie się z Wykopu?

Wczoraj było tam głośno o pewnej młodej dziewczynie z Top Model, która to opowiadała jak jej mama miała narzeczonego (Polaka) i z przyszłą teściową pojechały do Budapesztu, by wybrać jakąś suknię na ślub.

Ta mama na ulicy poznała jakiegoś opalonego Libańczyka (czarnoskóry), który ,,zarwał" do niej i tak oto ona zostawiła swojego narzeczonego i związała się z tym opalonym Libańczykiem.
Dlatego ta dziewczyna z top model jest taka opalona też.

big_smile

Czaicie? big_smile

Polka z matką swojego przyszłego męża (Polaka) pojechała do obcego kraju, gdzie zapoznała się z czarnoskórym mężczyzną i olała swojego narzeczonego, oraz jego matkę (Haha).

Możecie się śmiać do bólu ale prawdy nikt nie zakopie wink

Rumuński Ty bijesz Kremika na głowę! Tutaj chyba jeszcze nie było takich dwóch jak Wy big_smile

2,718

Trudno się nie śmiać, jeśli emocjonujecie się takimi historyjkami. Jak świat światem zawsze można było znaleźć osoby z brakiem piątej klepki, jak choćby bohaterka owej historii, a Wy - jak czytam - przeżywacie jej zagranie, jakby dotknęło Was samych.
Ostatniego zdania nawet nie będę komentować, bo aż kipi z niego przesłanie, że wszystkie Polki wolą opalonych Libańczyków big_smile.

Rumuński Ty bijesz Kremika na głowę! Tutaj chyba jeszcze nie było takich dwóch jak Wy big_smile

Dotąd wydawało się, że Kremik może być tylko jeden, a jednak wystarczyła lektura Wykopu i jak nic mamy poważną konkurencję big_smile.

2,719 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-15 09:56:01)

Bo Wykop to jest taka Biblia dla podobnych frustratów big_smile
Sam nie wiem, czy śmiać się czy płakać, ale naprawdę podziwiam ludzi, którzy opierają swoją "wiedzę" o świecie na podstawie tego typu źródeł. Tak, jakby ludzie powaznie zajmujący się np nauką czytali regularnie Onet czy przeglądali Fakt, chcąc się dowiedzieć czegoś wartościowego na temat obiektu sowich badań. Albo nie znajdą nic(Fakt) albo będa to jedynie artykuły tzw popularne dla innego grona odbiorców, które nie sa pisane w spośób fachowy(Onet). Choć w sumei nawet na takim Onecie coś niecoś się można jednak dowiedziec i potem to sprawdzić. smile
Wykop pasuje idealnie do takiego faktu czy supereksresu: ten sam poziom głębokiego odwiertu.

Swoją drogą strach się bać, jakby np w nauce wysnuwało się wnioski w ten sposób, w jaki robią to tutaj Panowie: na podstawie wątpliwych źródeł czy powierzchownych obserwacji a co naujważniejsze POJEDYNCZYCH przypadków..

2,720

Bagienni_k wszyscy zachowują się zgodnie ze swoimi filtrami. Pomijam panów frustratów. No nie poszło im jak na razie. Może w końcu wyjdą z tego bagna.
Ale kobiety oczywiście nie wszystkie, piszą półprawdy w tym wątku, jakoby to cenni dla nich są ci kulturalni, spokojni i ułożeni. Dość jasno pokazał to cytat, który umieściłem powyżej z Beyondblackie. Jeśli uraziłem przepraszam, nic osobistego.
Z wątku przynajmniej ja wysuwam 2 wnioski. Trzeba liczyć siły na zamiary, potrafić dać sobie szczęście, a nie frustrację i złość. A 2 jak w piosence. Nie wierz nigdy kobiecie. Z mojego punktu widzenia, ci właśnie spokojni, ułożeni i kulturalni, są najczęściej przez kobiety zdradzani, albo kobieta musi z sobą powalczyć, aby takowego nie zdradzić.

2,721 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-15 10:34:52)

Legat napisał/a:

Bagienni_k wszyscy zachowują się zgodnie ze swoimi filtrami. Pomijam panów frustratów. No nie poszło im jak na razie. Może w końcu wyjdą z tego bagna.
Ale kobiety oczywiście nie wszystkie, piszą półprawdy w tym wątku, jakoby to cenni dla nich są ci kulturalni, spokojni i ułożeni.

Dokładnie, tacy pożądani są do związku. Marzy mi się taki spokojny, ułożony i kulturalny. Powiedz mi gdzie tacy są? 

Możesz zatem napisz, co jest tą półprawdą ze strony kobiet w tym temacie? Czy sam fakt, że stanowczo, zgodnie z prawdą, zaprzeczam, że nie liczy się dla mnie odgórnie ustalony jakiś tam wygląd przez jakiś tam Wykop, jakieś tam trendy Tindera i jakieś tam tezy pigularzy stawia mnie w pozycji kobiety zakłamanej?
Nie Panowie, nawet twierdzeniem o rzekomych półprawdach wylewacie na kobiety własne frustracje za niepowodzenia.

2,722 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-15 10:31:18)

Akurat śledziłem wątek BB dość dobrze, poza tym jest akurat jedną z kilku osób tutaj, które w miarę rozsądnie podchodza do życia. Myślę, że takie rzeczy się zdarzają, i to dość często. Ot, po prostu kryzys, bez którego cieżko o związek, zreszta kryzysy zdarzają się wszędzie, nawet w przyjaźni. Jeśli zatrzymują się na tym etapie, na jakim się zatrzymały u Beyond, to spoko.  Wszystko, o ile pamiętam wróciło do normy, bo kryzys minął. Grunt, aby taki kryzys rozwiązać, bo jeśli ktoś sobie uświadomi, że jednak ceni i kocha swojego partnera, to stara się mu dać szanse czy wspólnie razem dojść do porozumienia. To własnie świadczy o sile i dojrzałości.
Tacy, zaś którzy idą na latwiznę i skaczą w bok - no cóż, bywa i tak, ale wtedy przekonujemy się czy sa nas warci czy też nie.

Dużo gorzej, moim zdaniem, jest, keidy od początku ktoś wysnuwa basurdalne żądania czy oczekiwania albo, jak w tym przypadku kipi złością i frustracją, nie widząc kompletnie problemu w sobie.

2,723

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Chciałem Ci podziękować, że otworzyłeś mi oczy na użytkowniczkę Beyondblackie, naprawdę doznałem szoku mad Podwójne standardy.

Jakie, kurcze, podwójne standardy? W długoletnich zwiazkach zdarzają sie kryzysy, ważne jest to jak się je rozwiązuje. Głupawka mnie dopadla na krótko, ale nigdy nie zdradzilam. Jeszcze podwójnych standardów móglbyś sie doszukiwać jakbym się oczarowala jakimś Alvaro vel Manuelem, bo to by potwierdzało Twoje chore kompleksy, ale Cię rozczaruję- facet był przeciętny z wyglądu i blady jak ściana (za to interesującą osobowość miał).

Wylewanie swoich frustracji na ludzi, którym zazdrościsz i pielęgnowanie kompleksów są marną strategią na życie.

2,724 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-15 10:41:53)

Już sam fakt, że ktoś musi się tłumaczyć lub wyjaśniać tak oczywiste rzeczy, świadczy o tym, jak płytkim myśleniem posługują się tutaj koledzy. Czytają Twój wątek Beyond, jakoś nie zauważyłem tego, o czym tut tak zawzięcie Koledzy dyskutują. MOże to jest kwestia tego, żę marzy im się, aby wszystko zawsze samo się dobrze układało, bez zwracania uwagi na problemy, potrzeby czy sygnały, wysyłane przez drugą osobę?
Żeby nie być stronniczym, to chyba takie odpowiedniki wiecznych marzycielek, które są przekonane, że zawsze będzie jak w bajce big_smile

Zadziwia mnie po prostu, że wizęli sobie Panowie jeden cytat z Twojego wątku, choć nie wiem czy przeczytali ów wątek w całości...:)

2,725

bagienni_k napisał/a:

Już sam fakt, że ktoś musi się tłumaczyć lub wyjaśniać tak oczywiste rzeczy, świadczy o tym, jak płytkim myśleniem posługują się tutaj koledzy. Czytają Twój wątek Beyond, jakoś nie zauważyłem tego, o czym tut tak zawzięcie Koledzy dyskutują. MOże to jest kwestia tego, żę marzy im się, aby wszystko zawsze samo się dobrze układało, bez zwracania uwagi na problemy, potrzeby czy sygnały, wysyłane przez drugą osobę?
Żeby nie być stronniczym, to chyba takie odpowiedniki wiecznych marzycielek, które są przekonane, że zawsze będzie jak w bajce big_smile

Zadziwia mnie po prostu, że wizęli sobie Panowie jeden cytat z Twojego wątku, choć nie wiem czy przeczytali ów wątek w całości...:)

Bo oni uczepią sie kazdej pierdoły, by poprzeć swoje tezy. Jakbym gdzieś napisała, że zdarzyło mi się spojrzeć na jakiegoś Hiszpana i stwierdzić, że byl przystojny, to zaraz dorwali by sie do tego jak pies do kości i stwierdzili, że jestem zaklamana, bo jak wszystkie kobiety lece tylko na śniadych, wysokich, kwadratoszczekich obcokrajowców.

A o tym, że oni w ogóle nie maja pojęcia jak dzialają długoletnie związki, to już nie wspomnę. Im sie wydaje, że jak już będą z jakąś kobitą, to nagle skończa się ich wszystkie problemy i bedzie jak w bajce.

2,726

bagienni_k napisał/a:

Nie o to chodzi. Akuratnie ja przeczytałem. smile Nie chcę wydawać jakiś pochopnych osądów. Ale Olinka czy Beyondblackie, jawią się jako osoby o wysokiej świadomości życiowej. Dlatego Beyondblackie dała radę w tamtym wątku. Ja chciałem tylko pokazać, że nawet u niej odezwała się kobieca natura i kobieca potrzeba, którą dosadnie w cytowanym fragmencie wyraziła. Tylko o to mi chodziło. Jeszcze raz powtarzam, tak na prawdę nie chodziło mi konkretnie o nią. Chodzi o powtarzany nawet na tym forum, w wielu wątkach ten sam schemat. W najbardziej jaskrawych wątkach, kobiety potrafią prowadzić nawet podwójne życie, w domu spokojny, ułożony miś, a gdzieś tam np. w pracy ten co daje iskry, pasję itd ogólnie ten z lepszego erotycznego świata.

Legat napisał/a:

W najbardziej jaskrawych wątkach, kobiety potrafią prowadzić nawet podwójne życie, w domu spokojny, ułożony miś, a gdzieś tam np. w pracy ten co daje iskry, pasję itd ogólnie ten z lepszego erotycznego świata.

Analogicznie jak mężczyźni. W domu żona i matka ich dzieci, gospodyni, kucharka, sprzątaczka a gdzieś tam ta co daje iskry, pasję itd. ogólnie ta z lepszego erotycznego świata big_smile

2,728

Analogicznie jak mężczyźni. W domu żona i matka ich dzieci, gospodyni, kucharka, sprzątaczka a gdzieś tam ta co daje iskry, pasję itd. ogólnie ta z lepszego erotycznego świata big_smile

Wreszcie się zgadzamy. smile Nie ma co owijać makaronu, że jest inaczej. Niestety w tym wątku się to czyni.

2,729 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-15 11:32:50)

Legat napisał/a:

Wreszcie się zgadzamy. smile Nie ma co owijać makaronu, że jest inaczej. Niestety w tym wątku się to czyni.

Jak to ma się do twierdzeń Kremika i Rumuńskiego o jedynie słusznej i pożądanej przez kobiety aparycji mężczyzny?

2,730 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-15 14:43:15)

Tak to bywa smile Odzywa się w wielu osobach ta druga natura, jak nam czegoś brakuje. Przestaje mnie dziwić to, zę ludzie potrzebują urozmaicenia czy nowych bodźców. Grunt, aby dało się połączyć jedno z drugim, próbować coś zmienić itp. Niektórzy z kolei za szybko z czegoś rezygnują albo od razu rzucają wszystko w kąt, odchodząc do innego/innej, bo tak jest łatwiej.

Posty [ 2,666 do 2,730 z 29,790 ]

Strony Poprzednia 1 40 41 42 43 44 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024