Jack Sparrow napisał/a:Słowem się nie zająknęłaś, że twoja "koleżanka" rzuca obelgami na prawo i lewo do spóły naskakując na Chuopskiego.
Bo takie mam zdanie na temat jego poglądów i wartości, jakie żywo przedstawiał w swoich postach i na temat kurwiarzy.
Nie, nie dla "wszystkich" tępa pizdo.
Tępy, zgorzkniały chuju:), określenie wagi przestępstwa nadal zależy od interpretacji, bo niby kto decyduje, czy dane przestępstwo będzie "Verbrechen", czy "Vergehen"? Ty w ogóle myślisz? A przeczytałeś ten fragment?
[...]though minimum sentences have been lowered to account for situations such as when a person hoping to prevent crimes against children possesses or distributes such material.
Przypadki tych osób w ogóle nie powinny być rozpatrywane pod kątem jakiejkolwiek kary. Po co obniżać dolną granicę widełek z ich powodu? Wystarczyłoby zaznaczyć to w zapiskach i wymagać jedynie zgłoszenia faktu zaistniałej sytuacji (wraz z dowodami potwierdzającymi). Zwykły pretekst i i szansa dla majętnych pedofilów z dobrymi prawnikami, łapówkarzy. Twoje tłumaczenia są głupie, a Niemcy będą się tłumaczyć, choć nieudolnie, bo niby co innego mieliby zrobić? Przyznać się, że zostawiają lukę? No tak to w praktyce działa, nie zmienisz tego wypracowaniami, wystarczy myśleć logicznie, "tępy chuju".
Ja akurat wyglądam bardzo dobrze. Porównywalnie do fot, jakie wstawiałaś
Wierzę, z pewnością jesteś Adonisem.
w skali i ilości, która dla 99% ludzi kończy się depresją, nadciśnieniem, problemami z sercem, tarczycą, jądrami, przysadką, nerkami, wątrobą itp. lub po prostu śmiercią.
Jak zwykle przekręcasz moje słowa i wyolbrzymiasz fakty. Wiadomo, przecież mężczyźni, którzy regularnie trenują i korzystają ze "wspomagaczy", padają jak muchy.;) Nie wspominając już o tym, że kobiety też stosują testosteron dla lepszych efektów, w akceptowalnych dla nich dawkach, czyli takich, które nie wpływają na zmianę głosu, czy utratę miesiączki. Nie ma co ukrywać, baardzo wielu ludzi korzystających regularnie z siłowni coś tam stosuje, ale w takich dawkach jakie insynuujesz, już niewielu, może panowie z bramek klubowych. A ja piszę jedynie jak jest i jakie istnieją możliwości - nie oceniam tego, co jest właściwe, a co nie.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:SamotnaWilczyca napisał/a:No widzisz, jesteś gorszy nawet od ćpuna, Rumuński.
Jeżeli Polka wybiera sobie ćpuna na partnera, to co to o niej świadczy w kontekście bycia kiedyś matką?
Nie rozumiem dlaczego tak bardzo cię to nurtuje, skoro przecież nie zostaniesz wzięty pod uwagę, nawet przez TAKĄ POLKĘ, kiedy będzie wybierać ojca dla swoich przyszłych dzieci.