Medycyna i kosmetologia czynią cuda. Jak ktoś chce i ma za co, może sobie spróbować. Nic nadzwyczajnego. Kobiety to robią od dawna i faceci też. Tylko teraz bardziej się do tego przyznają.
26,781 2024-08-17 23:41:09
26,782 2024-08-18 00:10:54
Rumun...
Najważniejsze, że nie za frajera z defektem. Nie pamiętam... Ty jesteś ślepy, głuchy czy nie masz nogi...Nawet facet z respiratorem umiał sobie znaleźć żonę. Co prawda teraz się rozwodzi, ale jakąś żonę i dziewczyny miał.
Także widzisz Rumun pociągnął cię nawet chłop który nie umie sam sobie podetrzeć tyłka.
Są różne upodobania, moje dwie miały do długich włosów, mam za tyłek, innej spodobał się mój głos. Ale większość osoby myśli inaczej, standardy też są inne.
26,783 2024-08-18 07:45:47 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2024-08-18 07:48:04)
I jeśli Polki są lepiej wykształcone od Polaków, to czyja w tym zasługa, jeśli nie ich samych?
Sfeminizowanego systemu edukacji, który promuje rozwój dziewczynek. Kiedyś już tu przytaczałem raport na ten temat. Do tego dochodzą specjalne programy rozwojowe celowane do kobiet z finansowaniem centralnym lub unijnym. A nie ma podobnych programów dla mężczyzn. Nawet głupi FB pozwala na istnienie grup celowanych tylko dla kobiet, a kiedy swego czasu tworzyły się podobne, tyle, że męskie, to były banowane jako szowinistyczne i za mało inkluzywne.
Jeśli zaś chodzi o lukę płacową, to oczywiście, że istnieje. Jakiś miesiąc temu bliżej przyjrzałam się temu zjawisku i pomimo że istotnie są różne metodologie, to i tak suma sumarum szacuje się, że kobiety średnio zarabiają ok. 800 zł mniej od mężczyzn. To mało?
Bo nie zarabiają. To jest kłamstwo. Różnica wynika z mniejszej ilości czasu pracy w ujęciu miesięcznym, większej ilości zwolnień lekarskich i wcześniejszym wieku emerytalnym. Jak przeliczysz te różnice do realnie przepracowanego czasu pracy podając kwotę zarobku za godzinę czasu pracy, to kobiety zarabiają dużo więcej.
We wszystkich miejscach mojej dotychczasowej pracy to kobiety zarabiały więcej lub przy podobnej stawce pracowały mniej, bo to wynikało z przepisów BHP.
26,784 2024-08-18 07:54:24
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jeżeli piszemy o mięśniach, to każdy człowiek ma inną proporcję włókien czerwonych do białych. Mówiąc wprost - nie każdemu będzie dane wyglądać jak ten turecki Chad, nawet mimo zajebistych treningów i diet, wiedziałaś przecież o tym, no nie? Haha
I proporcje te nie mają większego znaczenia o ile nie jesteś zawodowym sportowcem.
Tobie chodzi o różne rodzaje budowy: ekto-, endo-, mezomorfik. To będzie robić ogromne różnice wizualne. Bo taki ekto- to póki się nie rozbierze, to najczęściej nie będzie po nim za bardzo widać jak wytrenowany jest. Ale też taki typ może sobie z reguły pozwolić na większy luz dietetyczny więc tu zawsze są jakieś plusy i minusy.
Pewne rzeczy są natomiast uniwersalne - np prawidłowa postawa ciała, tężyzna fizyczna itp.
26,785 2024-08-18 08:37:01
Ja go nie obrażam, stwierdzam tylko fakty. Coś tam napisał, a ja mam prawo to skomentować. Upodlił się płacąc za seks, ma to swoje konsekwencje w ocenie innych ludzi. Co w tym bulwersującego?
Ależ oczywiście, że obie staracie się go poniżyć.
Upodlił się płacąc za seks, ale kurwa już się podli? Jaaaaasssnnnneeeeee
Koleś żyje sobie szczęśliwie, nikomu krzywdy nie robi, a zachowujecie się jak obrażone księżniczki próbując udowodnić jak słabym facetem jest. A co was to boli, że anon z netu korzysta z płatnych usług? Co was boli, że znalazł swoje szczęście? Bo nie lata na kolanach za wami lub innymi panienkami?
26,786 2024-08-18 10:32:17 Ostatnio edytowany przez Herne (2024-08-18 10:38:28)
Znasz faceta, który miał w przeszłości jakiekolwiek szczęśliwe związki z kobietami i satysfakcjonujący z nimi seks, a teraz wychwalałby chodzenie do prostytutek?
Ten koleś nie ma po prostu innej alternatywy, tylko to mu pozostało. I spoko, jego życie. Niech sobie chodzi nawet codziennie, jak go stać.
Ale równoczesne dorabianie do tego ideologii, że tak jest najlepiej i pisanie "bo on się nie będzie płaszczył przed kobietami" oraz tak jak u Ciebie (co swoją drogą było bardzo ciekawe, Jacku ) "bo nie lata na kolanach" jest po prostu śmieszne i jest próbą racjonalizacji swojego położenia na siłę.
Dodając Jego pełne nienawiści i pogardy komentarze oraz fakt, że gostek jeszcze niedawno temu bezrefleksyjnie rozsiewał tutaj treści blackpillowskie, wychodzi obraz kolesia, który po prostu nie ma w tej chwili absolutnie szans na cokolwiek innego.
26,787 2024-08-18 10:33:27 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2024-08-18 10:42:06)
Nie, nie chodzi tylko o budowę ciała, ale nadal, nad nią może pracować KAŻDY, z dobrym lub lepszym tego skutkiem. Obecnie nie ma prawie czegoś takiego, czego nie można byłoby wizualnie zmienić, jeśli już ten temat poruszyłeś. Ale typowa gadka dla was to - "Nie da się. Po co w ogóle próbować, skoro się nie da? To wina: natury, systemu, świata, kobiet. Wszystko złe, szyny były złe, a podwozie też było złe".
Ja chodzę na siłownie 2 lata, a i tak mam bicka mniejszego niż mój znajomy, który w ogóle na tę siłownie nie chodzi i ogólnie unika aktywności fizycznych, bo ma rozwalony kręgosłup.
Jakim cudem gościu, co nic nie ćwiczy ma większe łapy, niż ja po 2 latach treningów i diety?
A no odpowiedź jest prosta, genetyka, poniżej masz fajnie wyjaśnione:
Tobie chodzi o różne rodzaje budowy: ekto-, endo-, mezomorfik. To będzie robić ogromne różnice wizualne. Bo taki ekto- to póki się nie rozbierze, to najczęściej nie będzie po nim za bardzo widać jak wytrenowany jest.
P.S.
I żeby nie było. Ja nie mam ,,bólu 4 liter", że kolega jest większy. Po prostu opisuję rzeczywistość.
P.S.2
Ja nie mówię: "Nie da się. Po co w ogóle próbować, skoro się nie da?", bo mimo wszystko cały czas chodzę na tę siłownię i się nie poddaję
Przed i po.
Przecież ten z lewej był jeszcze młodym szczylem, a to zdj z prawej to widać, że już jest starszy.
Trochę nieefektywne porównanie.
Wszyscy faceci macie taką samą wiedzę o kobietach, związkach i relacjach. Zdrową. Z minimalną szansą na coś lepszego. Gimnazjaliści mieli lepsze życie towarzyskie, uczuciowe, a co poniektórzy erotyczne niż wy tutaj.
To prawda, jak byłem w gimnazjum, to koledzy w ciągu 1 roku nabrali tyle doświadczenia w życiu towarzyskim i uczuciowym, że ja przez całe życie ich nie dogonię.
Ale w sumie, to.... Co z tego?
Przecież życie składa się z kilku płaszczyzn, no nie?
Jest jeszcze:
1) Życie rodzinne
2) Sfera finansowa
3) Sfera zawodowa - oddzieliłem od powyższego, bo walenie 12h dziennie by mieć zapewnioną ,,sferę finansową" nie będzie dawało satysfakcji z pracy.
4) Sfera zdrowotna (fizyczna)
5) Sfera zdrowotna (psychiczna) - oddzieliłem je od siebie, bo to nie to samo.
6) Sfera spędzania wolnego czasu (czy mamy czas na hobby, zwiedzenie, jakiś rower, znaczki pocztowe itp).
Uważam, że wszystkie powyższe 6 sfer są dobrze spełnione w moim przypadku.
Jedynie czego mi brakuje, to dwie sfery:
1) Życie towarzyskie
2) Życie uczuciowe (związki, seks itp.).
Więc 6/8 jest u mnie wypełnione, z czego 6/6 w stanie bardzo dobrym.
Uważam, że jakość mojego życia jest na dosyć wysokim poziomie, nie jest to zadowolenie w 100% ale 6/8 to daje 75% zapełnienia mojego ,,paska satysfakcji życiowej".
Jakbym zaczął chodzić na jakieś masaże erotyczne, to doszłoby jeszcze zaspokojenie potrzeb seksualnych (tak, masaż erotyczny można pod to podciągnąć w jakimś tam stopniu).
Tak więc uważam, że w moim przypadku jest serio dobrze.
26,788 2024-08-18 10:53:49 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 10:54:04)
Znasz faceta, który miał w przeszłości jakiekolwiek szczęśliwe związki z kobietami i satysfakcjonujący z nimi seks, a teraz wychwalałby chodzenie do prostytutek?
Ten koleś nie ma po prostu innej alternatywy, tylko to mu pozostało. I spoko, jego życie. Niech sobie chodzi nawet codziennie, jak go stać.
Ale równoczesne dorabianie do tego ideologii, że tak jest najlepiej i pisanie "bo on się nie będzie płaszczył przed kobietami" oraz tak jak u Ciebie (co swoją drogą było bardzo ciekawe, Jacku) "bo nie lata na kolanach" jest po prostu śmieszne i jest próbą racjonalizacji swojego położenia na siłę.
Dodając Jego pełne nienawiści i pogardy komentarze oraz fakt, że gostek jeszcze niedawno temu bezrefleksyjnie rozsiewał tutaj treści blackpillowskie, wychodzi obraz kolesia, który po prostu nie ma w tej chwili absolutnie szans na cokolwiek innego.
Hej, ale przecież też o tym pisałem że mogłem mieć śmiało jakąś relację w wieku gimnazjalnym, jakieś dwa lata temu pisałem na tinderze i badoo z kilkoma laskami, tylko po prostu mi nie odpowiadały zbytnio wyglądem, nie brałem też tego na poważnie bo to był jak już wspominałem bardziej eksperyment z nudy niż realna potrzeba.
Nigdy nie ukrywałem, że zależy mi przede wszystkim na seksie, a żeby zdobyć atrakcyjną partnerkę to stety niestety trzeba się już mocniej wysilić i dać więcej od siebie, na co mój wewnętrzny leń nigdy nie pozwoli xd Dlatego wolę po prostu skorzystać z profesjonalnych usług bo to zwyczajnie taniej wychodzi i jest to pewniejszy biznes niż wydanie sporej ilości kasy na doprowadzenie siebie samego to nazwijmy to akceptowalnego stanu, nie mając przy tym żadnej pewności czy da to jakiś efekt, plus dla introwertyka który ma uraz do ludzi jednak jest to też mniej obciążająca opcja.
Blackpill ma akurat sporo racji bo jest oparty po prostu na obserwacji rzeczywistości. Jeśli to nie ma sensu to całą teorię o doborze naturalnym można równie dobrze wyrzucić do kosza.
26,789 2024-08-18 11:36:28
Nigdy nie byłem u prostytutki, ale jestem przekonany na 100%, że nie można takiego seksu porównać do normalnej relacji.
Prostytutka - wchodzisz do mieszkania, okazuje się, że na zdjęciach wyglądała 20 lat młodziej, płacisz hajs już w przedpokoju, pokazuje Ci ręką na prysznic, mechaniczny seks, miła aczkolwiek mechaniczna rozmowa, potem wypierdalaj. Nawet jak trafisz na ,,miłą cichodajkę", to i tak nie będziesz się z nią przecież całował, bo może miała już dzisiaj 5 innych panów w swoich ustach.
Normalna dziewczyna - przychodzi do Ciebie wieczorkiem do domu, oglądacie sobie film wtuleni razem w siebie, jecie fajne rzeczy, uprawiacie seks z namiętnością (nie jest to relacja klient - usługodawca), możecie normalnie się całować i tulić (a nie tylko przez 1h), w dodatku zazwyczaj macie o czym porozmawiać, jakieś wspólne zainteresowania.
To jest nie do porównania.
26,790 2024-08-18 11:51:50
Oczywiście że tak, jest to zupełnie inny rodzaj relacji, ale jak już mówiłem wcześniej na to też trzeba jakoś zasłużyć i do tego jakoś wyglądać żeby mieć szansę na kogoś ładnego. Dla genetycznego uber-lenia za duży wysiłek i za dużo wyrzeczeń, a nagroda nie jest pewna. Diva za odpowiedni hajs to opcja stosunkowo bezpieczna, ja sam nigdy na to jakiejś ogromnej kasy nie wydałem a swój cel czyli w ogóle zobaczyć z czym to się je osiągnąłem.
Cała ta dyskusja w sumie nie ma głębszego sensu. Było to od zawsze i prawdopodobnie zawsze będzie, np. według niemieckich statystyk (tam to jest w pełni legalne) nawet milion mężczyzn codziennie korzysta z usług tego rynku. Kobiety natomiast zawsze będą pluć na tych co idą na skróty bo trzymają łapę na zasobie jakim jest seks i nie jest to dla nich korzystne, żeby część koleżanek się wyłamywało i za hajs załatwiało sprawę.
Jakoś kuźwa ludzie płacą za jedzenie i picie i nie mają z tym problemu, choć według pokrętnej logiki niektórych mogliby pewnie sami se wychodować i z własnej studni brać. Dlaczego akurat ta kwestia wywołuje taki potężny dym ? (znaczy wiadomo - cenny zasób nad którym kontrola dla płci nie zawsze pięknej jest wręcz podstawą istnienia ).
26,791 2024-08-18 12:08:00
Ale równoczesne dorabianie do tego ideologii, że tak jest najlepiej i pisanie "bo on się nie będzie płaszczył przed kobietami" oraz tak jak u Ciebie (co swoją drogą było bardzo ciekawe, Jacku) "bo nie lata na kolanach" jest po prostu śmieszne i jest próbą racjonalizacji swojego położenia na siłę.
Może kolega potrzebuję inst modelek, z dupci też łatwo się utrzymać, jak mu to odpowiada... ja już wolę swoje mało stabilne, które coś we mnie widzą, które są ładne, naturalne, a seks jest w tych "relacjach" jest super, jeśli do mnie dziewczyna jedzie 300 km, nie zmienię tego na płacenie za seks.
26,792 2024-08-18 12:12:23
Nigdy nie byłem u prostytutki, ale jestem przekonany na 100%, że nie można takiego seksu porównać do normalnej relacji.
Prostytutka - wchodzisz do mieszkania, okazuje się, że na zdjęciach wyglądała 20 lat młodziej, płacisz hajs już w przedpokoju, pokazuje Ci ręką na prysznic, mechaniczny seks, miła aczkolwiek mechaniczna rozmowa, potem wypierdalaj. Nawet jak trafisz na ,,miłą cichodajkę", to i tak nie będziesz się z nią przecież całował, bo może miała już dzisiaj 5 innych panów w swoich ustach.
Normalna dziewczyna - przychodzi do Ciebie wieczorkiem do domu, oglądacie sobie film wtuleni razem w siebie, jecie fajne rzeczy, uprawiacie seks z namiętnością (nie jest to relacja klient - usługodawca), możecie normalnie się całować i tulić (a nie tylko przez 1h), w dodatku zazwyczaj macie o czym porozmawiać, jakieś wspólne zainteresowania.
To jest nie do porównania.
Moja nowa poznana czasami zarabia dup... ale sama tym razem do mnie jedzie 300km na dwa dni, jest młodsza o 11 lat, normalnej budowy, fajna chemia, pogadam zawsze online. Nigdy nie płaciłem za seks... i nie mam zamiaru. Tylko ja już porzuciłem poszukiwanie normalnej relacji.
26,793 2024-08-18 12:20:41 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 14:39:19)
Koleś żyje sobie szczęśliwie, nikomu krzywdy nie robi, a zachowujecie się jak obrażone księżniczki próbując udowodnić jak słabym facetem jest. A co was to boli, że anon z netu korzysta z płatnych usług? Co was boli, że znalazł swoje szczęście? Bo nie lata na kolanach za wami lub innymi panienkami?
Myślę że trochę laski się zapętliły bo czuja się urażone, ale nie potrafią tego wysłowić, więc atakują chuopskiego zamiast jego poglądy.
Może ja postaram się wyjaśnić co może być nie tak z poglądami tego człowieka.
1.Skrajny seksizm i uprzedmiatawianie kobiet. Nie widzi żadnej wartości w kobiecie, jako partnerze do rozmów, nawiązania więzi emocjonalnej, czy towarzyskiej. Interesuje go tylko i wyłącznie seks i atrakcyjność fizyczna. Kobiety mogą poczuć się urażone, ponieważ on generalizuje w swoich wypowiedziach i uważa że to dotyczy wszystkich kobiet. JEsteście za głupie by z wami gadać tylko do seksu się nadajecie, a na to i tak większość z was jest za brzydka. Taki jest wydzwięk tego co mówi. Co w oczywisty sposób jest nieprawdą, na forum reprezentuje on jeden z niższych poziomów w dyskusji (rozmawia jedynie o sprawach które go dotycza osobiście i promuje jedynie własny hedonizm, czyli poziom mietka menela który zachwala wódeczki)
2.Wspieranie biznesu seksworkingu i normalizoawnie korzytania z takich usług. Społeczeństwo w którym wmawia się kobiecie że praca prostytutki jest taka sama jak praca na poczcie, czy w szkole jest dla wielu synonimem zepsucia moralnego. Wychowanie nowego obywatela, szkolnictwo, medycyna to są niesamowicie drogie rzeczy. Wychowanie kobiety na prostytutkę to strata kasy jaką włożyło państwo w jej utrzymanie(szkoła, lekarze, zasiłki, urlop macierzyński dla jej matki) kiedy była dzieckiem. Poza obrotem gotówki taka osoba nic nie generuje w społeczeństwie. Często też takie osoby są zmuszane do tego (słynna burdel mama u Wojewódzkiego).
3. Hipokryzja. Normalizacja prostytucji jest w oczywisty sposób sprzeczne z jego komunistycznym światopoglądem. One same wybrały taki zawód, one zaraiają dużo za godzinę więc im sie opłaca bla bla bla. Przymus ekonomiczny nie istnieje. Młoda dziewczyna która nie byla w stanie poradzić sobie na normalnym rynku pracy (np zarabiała mniej niż ponosi koszty utrzymania w warszawie, co sam krytykuje) w oczywisty sposób niszczy swoje szanse na normalne życie rodzinne. Tu kapitalizm okej. Jeśli praca którą wykonujsze uniemożliwi ci normalne funkcjonowanie w sferze rodzinnej to okej, bo on jest beneficjentem jej usług. Czyli klasycznz mentalność wyzyskiwacza. Murzyn jest dory tak długo jak pracuje na twojej plantacji. Ale niewolnictwo to jest złe bo niewola i brak możliwości. Nie istnieje szerszy kontekst wykonywanej pracy, liczą się jedynie zarobione pieniadze. Co jeśil prostytutka była damskim gniazdownikiem z patoloficznej rodziny, bez kwalifikacji która chciałaby wykonywać inny zawód ale z róznych względów nie ma zasobów żeby go zdobyć? Nieważne. On jako osoba uprzywielejowana (potencjalny właściciel mieszkań w Warszawie na które nie musiał ani dnia przepracować) wykorzystuje desperacje ekonomiczną młodych ładnych kobiet (one w przeciwieństwie do niego nie dostsły żadnego mieszkania po babci i muszą bez wzlędu na to jak się z tym czują wykonywać prace która da im na tyle duże zarobki że będą w stanie funkcjonowac w Warszawie).
Najgorsze jest to że jako klasyczy nierób cwaniak, który dostał mieszkanie przejęte za 5 zł przez babcie z zakładu pracy podpina się pod ruch ludzi dla których marzeniem jest tak dobra sytuacja ekonomiczna jak jego i którzy są ruchani przez warunki życia w Polsce(np dziewczyny które decydują sie na prace prostytutki).
Chuopski weź spierdalaj od komunistów. Ty jesteś spadkowiczem który wykorzystując przymus ekonomiczny dosłownie rucha kobiety na zasadzie wymiany usług. Każda wymiana usług jest okej tak długo jak hajs się zgadza, co chujku? Jak twoje spasione dupsko zacznie nawalać to rozumiem że zakup organów sprzedanych "dowolnie" z krajów 3 świata, czy położenie się w szpitalu za friko na NFZ sponsorowane m.in z kasy tych prostytutek , które pewnie więcej płacą podatków niż ty będzie dobra? Komunistą to jest nauczyciel który mimo że może brać 200 zł za godzine w Wwie woli zrobić darmowe koło dla dzieci po szkole, albo lekarz, który mimo że może dawno iść na swoje zostaje w państwowym szpitalu i żre się z papierologią i mobbingiem. Ty jesteś pierdolonym nierobem, który sobie wyciera gębę dowolną ideologią która akurat jest dla ciebie wygodna.
Taki z ciebie komunista głupi chuj? To powiedz ile godzin spędziłeś na wolontariacie dla kogokolwiek? Ile zbiórek zoranizowałeś i dla kogo? Całe okrągłe zero! Pierodlony pasozyt. Dostałeś wszystko na tacy i zamiast oddać to dalej, wesprzeć kogoś kto ma gorzej wolisz leżeź do góry brzuchem, wpierdalać gówno i zgrywać ideowca. NIE JESTEŚ KOMUNISTĄ, SPOŁECZNY PASOŻYCIE!!!!!
26,794 2024-08-18 12:28:56 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 12:30:31)
Myślę że trochę laski się zapętliły bo czuja się urażone, ale nie potrafią tego wysłowić, więc atakują chuopskiego zamiast jego poglądy.
Może ja postaram się wyjaśnić co może być nie tak z poglądami tego człowieka.
1.Skrajny seksizm i uprzedmiatawianie kobiet. Nie widzi żadnej wartości w kobiecie, jako partnerze do rozmów, nawiązania więzi emocjonalnej, czy towarzyskiej. Interesuje go tylko i wyłącznie seks i atrakcyjność fizyczna. Kobiety mogą poczuć się urażone, ponieważ on generalizuje w swoich wypowiedziach i uważa że to dotyczy wszystkich kobiet.
2.Wspieranie biznesu seksworkingu i normalizoawnie korzytania z takich usług. Społeczeństwo w którym wmawia się kobiecie że praca prostytutki jest taka sama jak praca na poczcie, czy w szkole jest dla wielu synonimem zepsucia moralnego
3. Hipokryzja. Normalizacja prostytucji jest w oczywisty sposób sprzeczne z jego komunistycznym światopoglądem. One same wybrały taki zawód, one zaraiają dużo za godzinę więc im sie opłaca bla bla bla. Przymus ekonomiczny nie istnieje. Młoda dziewczyna która nie byla w stanie poradzić sobie na normalnym rynku pracy (np zarabiała mniej niż ponosi koszty utrzymania w warszawie, co sam krytykuje) w oczywisty sposób niszczy swoje szanse na normalne życie rodzinne. Tu kapitalizm okej. Jeśli praca którą wykonujsze uniemożliwi ci normalne funkcjonowanie w sferze rodzinnej to okej, bo on jest beneficjentem jej usług. Czyli klasycznz mentalność kapitailsty. Nie istnieje szerszy kontekst wykonywanej pracy, liczą się jedynie zarobione pieniadze. Co jeśil prostytutka była damskim gniazdownikiem z patoloficznej rodziny, bez kwalifikacji która chciałaby wykonywać inny zawód ale z róznych względów nie ma zasobów żeby go zdobyć? Nieważne. On jako osoba uprzywielejowana (potencjalny właściciel mieszkań w Warszawie na które nie musiał ani dnia przepracować) wykorzystuje desperacje ekonomiczną młodych ładnych kobiet (one w przeciwieństwie do niego nie dostsły żadnego mieszkania po babci i muszą bez wzlędu na to jak się z tym czują wykonywać prace która da im na tyle duże zarobki że będą w stanie funkcjonowac w Warszawie).Najgorsze jest to że jako klasyczy kapitalista cwaniak, który dostał mieszkanie przejęte za 5 zł przez babcie z zakładu pracy podpina się pod ruch ludzi dla których marzeniem jest tak dobra sytuacja ekonomiczna jak jego i którzy są ruchani przez warunki życia w Polsce.
Masz rację, dla mnie partnerem do dyskusji zawsze byli przede wszystkim mężczyźni. Większa część kobiet jakie poznałem miała albo mentalność kury domowej i nic ciekawego do powiedzenia albo na odmianę były uber zadufane w sobie i interesował je tylko rozwój zawodowy i dążenie do pieniędzy. Nie spotkałem żadnej pasjonatki, zainteresowanej swoimi hobby równie żywo jak ja.
Więzi emocjonalne to zawsze ryzyko wykorzystania z drugiej strony, a ja jestem już skutecznie zrażony do ludzi przez swoje doświadczenie życiowe, i do tego wygodnie mi się całkiem żyje dlatego preferuję tylko szukanie seksu.
Właśnie dlatego, że w poprzednim systemie moja rodzina na luzie sobie radziła i dzięki temu ja będę miał spokój to właśnie jak to nazwałaś podpinam się pod ruch tych ludzi i zamierzam ich wspierać, bo w innym bardziej socjalnym układzie też mogliby mieć identyczną sytuację jak ja.
26,795 2024-08-18 12:30:10
NIE JESTEŚ KOMUNISTĄ, SPOŁECZNY PASOŻYCIE!!!!!
26,796 2024-08-18 12:31:26 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:04:50)
.
26,797 2024-08-18 12:31:43
NIE JESTEŚ KOMUNISTĄ, SPOŁECZNY PASOŻYCIE!!!!!
Pasożytem jest człowiek, który uczciwie zarabia i odprowadza podatki? No ciekawe
No ale według obecnej logiki nie jesteś pasożytem dopiero jak zadłużysz się na 30 lat, weźmiesz 2 samochody w leasing i kilka rzeczy na raty
26,798 2024-08-18 12:35:17
Ps. normalizacja seks usług jest w programie lewicy progresywnej moja droga Tylko TERF-y i inne nawiedzone wilki w owczej skórze (krypto prawaki) się buntują.
26,799 2024-08-18 12:53:04 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:04:41)
.
26,800 2024-08-18 12:56:50 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 12:57:12)
Jesteś zwykłym libkiem nierobem.
Dlaczego swój wolny czas poświęcasz na wykorzystywanie przymusu ekonomicznego zeby dobrac się do modych ładnych kobiet a nie np. gotując posiłki u elżebietanek?
Konsumujesz dowolne komercyjne, mainstremowe gówno które jest w zasięgu twojej spasionej mordy. Taki komunista a cały dzień na kapitalistycznym amerykańskim porn hubie siedzisz i oglądasz pornosy. W żaden sposób nie jesteś dla nikogo pożyteczny chuju burżuju.
Libki nieroby to dostają 5k kieszonkowego od swoich starych deweloperów i wożą się porsche z wypożyczalni xD
No ale zaskoczony nie jestem, prezentujesz typowy dla wielu kobiet absolutyzm na zasadzie wóz albo przewóz, i zupełnie nie rozumiesz realiów polityki i zasad które nią rządzą. Może kiedyś zrozumiesz, że można mieć swoje poglądy, ale żeby osiągać swoje cele trzeba nie raz grać nieczysto i na granicy przyzwoitości, i taki jest po prostu ten świat.
26,801 2024-08-18 12:58:45 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:04:34)
.
26,802 2024-08-18 13:00:02 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:04:28)
.
26,803 2024-08-18 13:06:52
No ale według obecnej logiki nie jesteś pasożytem dopiero jak zadłużysz się na 30 lat, weźmiesz 2 samochody w leasing i kilka rzeczy na raty
A co w tym złego?
Kapitalizm daje mi możliwość wzięcia nowego Jaguara w leasingu - mogę z tego skorzystać albo nie.
Jak nie skorzystam, to będę dalej jeździł komunikacją miejską.
Jak skorzystam, to będę się woził nowym Jaguarem - coś co w czasach komuny było nie do pomyślenia.
Rozumiesz już?
W komunizmie wszystko było po równo - czyli każdy był biedny.
W kapitalizmie masz dżunglę, jak jesteś bystry to masz hajs i fajne życie, a jak jesteś umysłowy beton, to będziesz klepał biedę.
Oczywiście że tak, jest to zupełnie inny rodzaj relacji, ale jak już mówiłem wcześniej na to też trzeba jakoś zasłużyć i do tego jakoś wyglądać żeby mieć szansę na kogoś ładnego. Dla genetycznego uber-lenia za duży wysiłek i za dużo wyrzeczeń, a nagroda nie jest pewna. Diva za odpowiedni hajs to opcja stosunkowo bezpieczna, ja sam nigdy na to jakiejś ogromnej kasy nie wydałem a swój cel czyli w ogóle zobaczyć z czym to się je osiągnąłem.
Zrozum, że w życiu łatwo dostępne są proste przyjemności, a trudno dostępne przyjemności są bardziej satysfakcjonujące.
Proste przyjemności na wyciągnięcie ręki:
- Fast food
- Gra komputerowa
- Oglądanie seriali
- Wpieprzanie ciasta
- Prostytutka
Powyższe masz na wyciągnięcie ręki, wystarczy, że wyciągniesz banknot z portfela.
Bardziej satysfakcjonujące przyjemności, które wymagają nawet wielu lat wysiłku:
- Zajebista sylwetka
- Fajne zagraniczne wakacje
- Satysfakcjonująca praca
- Cudowna kobieta w domu
Powyższego nie masz na wyciągnięcie ręki, musisz włożyć wysiłek, w przypadku sylwetki będzie to ostra tyrka na siłce, w przypadku fajnej pracy - robienie kursów i wykształcenia.
Im większy wysiłek włożysz, tym fajniejszą przyjemność otrzymasz.
Moja nowa poznana czasami zarabia dup... ale sama tym razem do mnie jedzie 300km na dwa dni, jest młodsza o 11 lat, normalnej budowy, fajna chemia, pogadam zawsze online. Nigdy nie płaciłem za seks... i nie mam zamiaru. Tylko ja już porzuciłem poszukiwanie normalnej relacji.
W sumie... Taka relacja i tak jest lepsza niż wieczne bicie Niemca po hełmie
26,804 2024-08-18 13:12:11
To że masz kompleks niższoci wobec innych libków nierobów nie znaczy że nie jesteś jednym z nich. Gdyyś miał porshe tro byś narzekał że nie odrzutowiec. Typowy pasożyt społeczny. Zawsze jest ktoś bogatszy więc on jest w sumei biedny. Na tyle biedny że na rozrywki przepierdalasz miesięcznie z 3k. Czyli tyle ile 3 miesiace wydaje biedna rodzina na swoje utrzymanie w Polsce B.
No ale syn kolegi twojej starej ma lepiej więc ty jesteś cacy. Nie pierdol. Komunizm to nie nieróbstwo. To praca, ale nie zawsze nastawiona na zysk osobisty.Poza pierdoleniem na forum dla starych bab nie jesteś aktywny jako "komunista" w żadnej sferze społecznej. Jesteś internetowym cwaniakiem. Mocny w gębie ale dupe ruszyć to za wielki wysiłek. Czy młoda dziewczyna w Warszawie będzie aspirować do zostania nauczycielką, lekarką, pracownicą mopsu (wielki profit społeczny) czy do dawania dupy opasłym oskarkoa(strata ludzkiego potencjału) zwissa ci i powiewa, tak długo jak czerpiesz z tego korzyści
Ale wiesz że jakieś 90% wyznawców danej ideologii nie robi dla niej więcej niż jej głoszenie wśród ludzi? To że ty jesteś ekstrawertyczna to nie oznacza, że inni mają taki temperament do działań w tak zwanym polu.
A prostytucja istnieje w każdym kraju europy, tych z bardzo silną lewicą też, która najczęściej dąży do jakiejś formy legalizacji sexworkingu.
26,805 2024-08-18 13:12:11
- Fast food
- Gra komputerowa
- Oglądanie seriali
- Wpieprzanie ciasta
- Prostytutka
Każda z tych "przyjemności" jest dostarczana przez duże koncerny. Serial-netflix, gra-firma z USA, ciasto-wielkie korpo które płaci podatki w portugalii, fast food-mc donald. A potem leczenie na NFZ grubego dupska. To już za kase Polaków. Czysty zysk dla korpo. Kolonia przyjemnosci i rozrywki dla polaczków. Ale oczywiście chuopski to "komunista" XD
26,806 2024-08-18 13:14:16
Zrozum, że w życiu łatwo dostępne są proste przyjemności, a trudno dostępne przyjemności są bardziej satysfakcjonujące.
- Fast food
- Gra komputerowa
- Oglądanie seriali
- Wpieprzanie ciasta
- ProstytutkaPowyższe masz na wyciągnięcie ręki, wystarczy, że wyciągniesz banknot z portfela.
Bardziej satysfakcjonujące przyjemności, które wymagają nawet wielu lat wysiłku:
- Zajebista sylwetka
- Fajne zagraniczne wakacje
- Satysfakcjonująca praca
- Cudowna kobieta w domuPowyższego nie masz na wyciągnięcie ręki, musisz włożyć wysiłek, w przypadku sylwetki będzie to ostra tyrka na siłce, w przypadku fajnej pracy - robienie kursów i wykształcenia.
Im większy wysiłek włożysz, tym fajniejszą przyjemność otrzymasz.
Oczywiście że tak, i te proste przyjemności plus realizowanie swoich hobby w zupełności mi wystarczają. Zawsze trzymałem się swojej ukochanej linii najmniejszego oporu i nigdy nie żałowałem.
26,807 2024-08-18 13:15:23 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:04:21)
.
26,808 2024-08-18 13:17:12 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:04:14)
.
26,809 2024-08-18 13:18:01
ChuopskiChłop napisał/a:Ale wiesz że jakieś 90% wyznawców danej ideologii nie robi dla niej więcej niż jej głoszenie wśród ludzi? To że ty jesteś ekstrawertyczna to nie oznacza, że inni mają taki temperament do działań w tak zwanym polu.
A prostytucja istnieje w każdym kraju europy, tych z bardzo silną lewicą też, która najczęściej dąży do jakiejś formy legalizacji sexworkingu.
To dlaczego nie pracujesz jako męska prostytutka? Dlaczego nie obciągasz druta jakiemuś staremu grubasowi za kase? 400 zł za 10 minut to chyba idealna praca dla kogoś kto tak nienawidzi zapierdalania na kase. Ile dostajesz za godzinę obecnie i dlaczego nie zmienisz pracy na męską prostytutkę gdzie będziesz zarabiać więcej? Bo jesteś "lepszy" co? Widzisz, ja takiego knura nieroba burżuja umiem przejżeć z tysiąca kilometrów.
Tylko wiesz, ja już ze 100 razy pisałem że jestem uber leniem, więc nie trzeba dużo żeby mi to przypisać I mam prawo mieć też swoje poglądy które są dla mnie korzystne, obojętnie jak bardzo cię to boli
26,810 2024-08-18 13:30:52
Słuchajcie, musicie zrozumieć jedną rzecz.
Po drugiej wojnie światowej nastąpiła zmiana granic naszego kraju, co nam zabrali, to wszyscy wiemy, ale zobaczcie co nam dali.
Dali nam cały Śląsk, abyśmy mieli dostęp do wszelkich kopalni.
Spójrzcie na Bogatynię - ten cypelek na dole Polski, historycznie powinien należeć do Niemców albo Czechów, są tam kopalnie i różne złoża - dostała go Polska - dlaczego? (to zaraz)
Spójcie na dolinę Kłodzką - historycznie teren Czech, są tam kopalnie i różne złoża, dlaczego zatem również i to trafiło do Polski?
A no dlatego, że Stalin chciał zrobić z Polski swoją ,,darmową prostytutkę", z której mógłby za frajer brać cenne zasoby przez następne kilkaset lat.
Stalin specjalnie zabrał te tereny Czechom i Niemcom, aby dołączyć je do Polski, z której mógłby potem importować zasoby naturalne bez limitu.
Komunizm dał nam to, że byliśmy dojną krową dla ZSRR, mieliśmy tylko im dostarczać zasoby, a sami być biedakami.
W Przypadku 3ciej wojny światowej, Polska miała robić za poligon atomowy.
Tak nas traktowali komuchy, wszelkie nowinki technologiczne Polaków (głownie w motoryzacji) były uwalane na dzień dobry.
Każdy, kto uważa, że komunizm w PL był dobry, jest zdrajcą kraju.
26,811 2024-08-18 13:34:24 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 13:36:53)
Słuchajcie, musicie zrozumieć jedną rzecz.
Po drugiej wojnie światowej nastąpiła zmiana granic naszego kraju, co nam zabrali, to wszyscy wiemy, ale zobaczcie co nam dali.
Dali nam cały Śląsk, abyśmy mieli dostęp do wszelkich kopalni.
Spójrzcie na Bogatynię - ten cypelek na dole Polski, historycznie powinien należeć do Niemców albo Czechów, są tam kopalnie i różne złoża - dostała go Polska - dlaczego? (to zaraz)
Spójcie na dolinę Kłodzką - historycznie teren Czech, są tam kopalnie i różne złoża, dlaczego zatem również i to trafiło do Polski?A no dlatego, że Stalin chciał zrobić z Polski swoją ,,darmową prostytutkę", z której mógłby za frajer brać cenne zasoby przez następne kilkaset lat.
Stalin specjalnie zabrał te tereny Czechom i Niemcom, aby dołączyć je do Polski, z której mógłby potem importować zasoby naturalne bez limitu.Komunizm dał nam to, że byliśmy dojną krową dla ZSRR, mieliśmy tylko im dostarczać zasoby, a sami być biedakami.
W Przypadku 3ciej wojny światowej, Polska miała robić za poligon atomowy.
Tak nas traktowali komuchy, wszelkie nowinki technologiczne Polaków (głownie w motoryzacji) były uwalane na dzień dobry.
Każdy, kto uważa, że komunizm w PL był dobry, jest zdrajcą kraju.
Ale wiesz że NATO w razie czego też zrobi z nas i państw bałtyckich poligon atomowy żeby chronić inne bogatsze kraje, i obecnie też jesteśmy dojną krową tylko że dla zachodnich korporacji bo jesteśmy krajem taniej siły roboczej? I też jesteśmy w porównaniu do nich czarnuchami?
Polska dzięki swojemu położeniu geopolitycznemu była, jest i zawsze będzie czyjąś dziwką, co jakiś czas rozjeżdżaną przez kolejne inkarnacje państw Niemieckiego i Rosyjskiego.
26,812 2024-08-18 13:57:19
Ale wiesz że NATO w razie czego też zrobi z nas i państw bałtyckich poligon atomowy żeby chronić inne bogatsze kraje, i obecnie też jesteśmy dojną krową tylko że dla zachodnich korporacji bo jesteśmy krajem taniej siły roboczej? I też jesteśmy w porównaniu do nich czarnuchami?
Polska dzięki swojemu położeniu geopolitycznemu była, jest i zawsze będzie czyjąś dziwką, co jakiś czas rozjeżdżaną przez kolejne inkarnacje państw Niemieckiego i Rosyjskiego.
Niestety mamy takie położenie na mapie, że musimy wybierać pomiędzy robieniem laski NATO, a dawaniem dupy Ruskim.
Taką mamy geopolitykę, trudno.
Taka Portugalia ma przywilej, że może mieć wszystko i wszystkich w dupie, bo kto do cholery miałby interes w tym, aby atakować Lizbonę? Nawet Putin w stanie największej choroby psychicznej by się na to nie połasił.
Ukraina w 2022r znalazła się podobnej sytuacji co Polska w 1939.
Różnica polega na tym, że teraz wpierdol dostają Ukraińcy, a nie Polacy.
Właśnie to dało nam NATO.
26,813 2024-08-18 14:02:15
Jakie nowinki? Może rozwiniesz ten temat. Nie słyszałam o tym.
26,814 2024-08-18 14:10:03 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:03:27)
.
26,815 2024-08-18 14:12:42 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2024-08-18 14:14:25)
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Tak nas traktowali komuchy, wszelkie nowinki technologiczne Polaków (głownie w motoryzacji) były uwalane na dzień dobry.
Jakie nowinki? Może rozwiniesz ten temat. Nie słyszałam o tym.
W takim bardzo dużym skrócie, bo nie mam całej niedzieli na siedzeniu na forum.
Przykłady:
Nasi konstruktorzy po wojnie chcieli odtworzyć współpracę z Fiatem, aby kupić od Włochów licencję na Fiat 508 i produkować samochody u nas.
Stalin: chyba wam się coś pojebało, dostaniecie od nas darmową licencję Pobieda i będziecie robić sobie jakąś Warszawę, ale.... Zapłacicie za dokumentacje techniczną 8x tyle co u Włochów.
Polacy: Stworzymy Syrenę Sport, która zrobi karierę w całej Europie, mamy już prototyp
ZSRR: Chyba was pojebało, nie wyróżniać się, schować projekt do szafy.
Polacy: Stworzymy FSO Ogar, fajny samochód o charakterze sportowym.
ZSRR: morda Polaczki, projekt do szafy, nie pozwalamy.
Tak to wyglądało.
Komuna była ,,fajnym" systemem dla nas... Heh...
26,816 2024-08-18 14:16:38
tzn ja wiem że były proby tworzenia własnej marki samochodowej, ale nie wiedziałam czym technicznie te auta mogły się wyróżniać.
26,817 2024-08-18 14:17:56 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2024-08-18 14:19:24)
Jeżeli ZSRR uwalało prototypy motoryzacyjne polskich konstruktorów, to logiczne jest, że nie mieliśmy nawet możliwości rozwijania się technicznie.
Na papierze wychodziło wszystko cudownie ale dopiero po wyprodukowaniu wychodziły błędy, bo nie było takiej technologi jak teraz, że komputer Ci ,,pokazuje" czy będzie fajny projekt czy nie fajny.
26,818 2024-08-18 14:19:49 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 14:21:08)
Ale prototypy czego? Jakieś konkrety?
Jan Kowalski w 1967 chce patentować wycieraczki, które nie wchodzą na rynek w ZSRR, więc emigruje do USA i sprzedaje pomysł Fordowi. Liczyłam na coś takiego.
26,819 2024-08-18 14:21:27
Syrena Sport - projekt, który mógł być hitem w całej europie, komuniści uwalili.
Podobnie FSO Ogar - zachował się tylko 1 egzemplarz.
26,820 2024-08-18 14:25:33
Syrena Sport - projekt, który mógł być hitem w całej europie, komuniści uwalili.
Podobnie FSO Ogar - zachował się tylko 1 egzemplarz.
ehh.. wiki: "dwucylindrowego silnika typu bokser konstrukcji Władysława Skoczyńskiego i Andrzeja Zatonia." To jest konkret. Polacy mieli pomysl na nowy model silnika.
Bo wiesz, syrena sport to może być inne nadwozie a to samo co w innych syrenach
26,821 2024-08-18 14:30:41
A co was to boli, że anon z netu korzysta z płatnych usług?
Absolutnie nic mnie nie boli (sam siebie upadla, mam to gdzieś), no może poza:
Normalizacja prostytucji
------------
To jest właśnie to. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
------------
Ja chodzę na siłownie 2 lata, a i tak mam bicka mniejszego niż mój znajomy, który w ogóle na tę siłownie nie chodzi i ogólnie unika aktywności fizycznych, bo ma rozwalony kręgosłup.
Jakim cudem gościu, co nic nie ćwiczy ma większe łapy, niż ja po 2 latach treningów i diety?A no odpowiedź jest prosta, genetyka, poniżej masz fajnie wyjaśnione:
Nie ma to związku też z testosteronem?
Tobie chodzi o różne rodzaje budowy: ekto-, endo-, mezomorfik. To będzie robić ogromne różnice wizualne. Bo taki ekto- to póki się nie rozbierze, to najczęściej nie będzie po nim za bardzo widać jak wytrenowany jest.
Tak, tak, znam te sylwetki. Mimo wszystko, jako ektomorfik, możesz mieć fajne ciało, bardziej atletyczne. Nie wiem na ile przykładasz się do tej siłowni, jak z dietą, czy stosujesz jakieś "wspomagacze" - pewnie nie.
P.S.
I żeby nie było. Ja nie mam ,,bólu 4 liter", że kolega jest większy. Po prostu opisuję rzeczywistość.P.S.2
Ja nie mówię: "Nie da się. Po co w ogóle próbować, skoro się nie da?", bo mimo wszystko cały czas chodzę na tę siłownię i się nie poddaję
No i świetnie.
SamotnaWilczyca napisał/a:Przed i po.
Przecież ten z lewej był jeszcze młodym szczylem, a to zdj z prawej to widać, że już jest starszy.
Trochę nieefektywne porównanie.
Nie zrobił wszystkich operacji naraz, tylko robił je stopniowo, więc nie ma możliwości porównania tego inaczej. Co z tego, że był młodszy, skoro widać, jak bardzo się zmienił i nie są to zmiany wynikające z wieku?
26,822 2024-08-18 14:45:24 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 15:02:30)
.
26,823 2024-08-18 14:54:32
Może kiedyś zrozumiesz, że można mieć swoje poglądy, ale żeby osiągać swoje cele trzeba nie raz grać nieczysto i na granicy przyzwoitości, i taki jest po prostu ten świat.
Czyi sam demaskuje się jako debil. To co mówię nie ma zadnej wartości, bo i tak nie kieruje się swoimi słowami i powiem to co mi wygodnie.
Oczywiście że można mieć poglądy i postępować zgodnie z nimi, tylko trzeba włożyć w to pracę. A jak wiemy z tą ci ie po drodze. Nie nie mówię o pracy zarobkowej. Zamiast walić gruche trzeba wyjść z domu i wziąć udział w proteście, strajku, podpisać petycje, pojsc na spotkanie lokalnego samorządu. Ale sadło za ciężkie.
Obrażona na to jak działa świat xD Tak jak ja mówię robi ogrom ludzi i jest to zupełnie naturalne. Każdy gra żeby wygrać.
26,824 2024-08-18 15:13:40
Obrażona na to jak działa świat xD Tak jak ja mówię robi ogrom ludzi i jest to zupełnie naturalne. Każdy gra żeby wygrać.
spierdalaj cwelu.
26,825 2024-08-18 15:15:33
W twoim świecie nie można mieć niczego za gotówkę? Mentalność biedaka.
26,826 2024-08-18 15:43:58
ChuopskiChłop napisał/a:Obrażona na to jak działa świat xD Tak jak ja mówię robi ogrom ludzi i jest to zupełnie naturalne. Każdy gra żeby wygrać.
spierdalaj cwelu.
mimimimimimimimimimimimi
26,827 2024-08-18 15:44:57
ChuopskiChłop napisał/a:No ale według obecnej logiki nie jesteś pasożytem dopiero jak zadłużysz się na 30 lat, weźmiesz 2 samochody w leasing i kilka rzeczy na raty
Bo to jest bękart prl-u. Rodzicom w prl-u żyło się całkiem nieźle, przyszła transformacja i poziom życia spadł drastycznie. Inni ludzie robili kariery, otwierali firmy zarabiali porządnie. A jego rodzice czy dziadkowie trwali w maraźnie i narzekali że za komuny było lepiej. Można było dostać talon na syrenkę albo wyjazd na wczasy pracownicze. po prostu przez 35 lat cała rodzina do niczego więcej nie doszła i żyje na ochłapach z komuny. Dlatego on tak tęskni za prl-em i komuną...
Teraz go nic nie czeka. Ewentualnie kurwy i wpierdalanie ciasto z Biedronki.
26,828 2024-08-18 15:45:26
ChuopskiChłop napisał/a:No ale według obecnej logiki nie jesteś pasożytem dopiero jak zadłużysz się na 30 lat, weźmiesz 2 samochody w leasing i kilka rzeczy na raty
W świecie ścigających się niewolników konsumpcjonizmu to często jedyna opcja by się nie czuć gorszym od somsiada xD
26,829 2024-08-18 15:47:01 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 15:48:09)
SamotnaWilczyca napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:No ale według obecnej logiki nie jesteś pasożytem dopiero jak zadłużysz się na 30 lat, weźmiesz 2 samochody w leasing i kilka rzeczy na raty
Bo to jest bękart prl-u. Rodzicom w prl-u żyło się całkiem nieźle, przyszła transformacja i poziom życia spadł drastycznie. Inni ludzie robili kariery, otwierali firmy zarabiali porządnie. A jego rodzice czy dziadkowie trwali w maraźnie i narzekali że za komuny było lepiej. Można było dostać talon na syrenkę albo wyjazd na wczasy pracownicze. po prostu przez 35 lat cała rodzina do niczego więcej nie doszła i żyje na ochłapach z komuny. Dlatego on tak tęskni za prl-em i komuną...
Teraz go nic nie czeka. Ewentualnie kurwy i wpierdalanie ciasto z Biedronki.
XD
Ludzie z mojej rodziny też na luzie firmy pozakładali i podochodzili do niezłych stanowisk, w końcu większość tych którym obecnie się powodzi też miała układy i znajomości w poprzednim systemie Najgorzej idzie takim którzy byli zerami też wtedy, niektórzy musieli się udać też na emigrację...
A z biedronki to sobie zjem pysznego loda, czytając wasze wypociny.
26,830 2024-08-18 16:43:02
Chuopski, jesteś dumny z czegoś w swoim życiu? Gdyby nie domek na wsi, skończyłbyś w kartonie i zamiast lodów z Biedronki, wyjadał resztki ze śmietnika.
Swoją drogą, wracaj na wykop albo może załóż konto na garsonierze. Tam znajdziesz zrozumienie wśród innych odpadów społecznych, będziecie mogli głaskać się po swoich głowach z łysiną androgenową, powymieniacie się cennymi doświadczeniami seksualnymi z najtańszymi prostytutkami, czy sposobami na pozbycie się kropek na penisie albo stulejki.
26,831 2024-08-18 17:38:11 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 17:38:19)
Chuopski, jesteś dumny z czegoś w swoim życiu? Gdyby nie domek na wsi, skończyłbyś w kartonie i zamiast lodów z Biedronki, wyjadał resztki ze śmietnika.
Swoją drogą, wracaj na wykop albo może załóż konto na garsonierze. Tam znajdziesz zrozumienie wśród innych odpadów społecznych, będziecie mogli głaskać się po swoich głowach z łysiną androgenową, powymieniacie się cennymi doświadczeniami seksualnymi z najtańszymi prostytutkami, czy sposobami na pozbycie się kropek na penisie albo stulejki.
Ze wsi to ty się nigdy raczej nie wydostaniesz, a nawet jeśli to i tak będzie widać słomę z butów
Tymi kropkami to mnie rozwaliłaś, wiesz że większość prostytutek współczesnych myje się dużo więcej od ciebie? To że zostałaś mentalnie w latach 90 i dalej śmierdzisz to już twój problem.
26,832 2024-08-18 17:42:29
SamotnaWilczyca napisał/a:Chuopski, jesteś dumny z czegoś w swoim życiu? Gdyby nie domek na wsi, skończyłbyś w kartonie i zamiast lodów z Biedronki, wyjadał resztki ze śmietnika.
Swoją drogą, wracaj na wykop albo może załóż konto na garsonierze. Tam znajdziesz zrozumienie wśród innych odpadów społecznych, będziecie mogli głaskać się po swoich głowach z łysiną androgenową, powymieniacie się cennymi doświadczeniami seksualnymi z najtańszymi prostytutkami, czy sposobami na pozbycie się kropek na penisie albo stulejki.Ze wsi to ty się nigdy raczej nie wydostaniesz, a nawet jeśli to i tak będzie widać słomę z butów
Tymi kropkami to mnie rozwaliłaś, wiesz że większość prostytutek współczesnych myje się dużo więcej od ciebie? To że zostałaś mentalnie w latach 90 i dalej śmierdzisz to już twój problem.
Knur się nażarł i chrumka... Jedz te lody i fast foody na zdrowie... Będziesz spasiony, spocony i śmierdzący. A przez to bardziej obrzydliwy.
26,833 2024-08-18 18:02:16
SamotnaWilczyca napisał/a:Chuopski, jesteś dumny z czegoś w swoim życiu? Gdyby nie domek na wsi, skończyłbyś w kartonie i zamiast lodów z Biedronki, wyjadał resztki ze śmietnika.
Swoją drogą, wracaj na wykop albo może załóż konto na garsonierze. Tam znajdziesz zrozumienie wśród innych odpadów społecznych, będziecie mogli głaskać się po swoich głowach z łysiną androgenową, powymieniacie się cennymi doświadczeniami seksualnymi z najtańszymi prostytutkami, czy sposobami na pozbycie się kropek na penisie albo stulejki.Ze wsi to ty się nigdy raczej nie wydostaniesz, a nawet jeśli to i tak będzie widać słomę z butów
Trzeba odświeżyć, żeby się odtworzyło... Miodzio, pozazdrościć bycia frajerem i kurwiarzem.
https://www.youtube.com/watch?v=6H96XkpcbVU&t=341s
https://www.youtube.com/watch?v=6H96XkpcbVU&t=456s
https://www.youtube.com/watch?v=ZaxcJY5ngqo
26,834 2024-08-18 18:06:16
W świecie ścigających się niewolników konsumpcjonizmu to często jedyna opcja by się nie czuć gorszym od somsiada xD
Cwelu, ty płacisz za seks żeby nie czuć się gorszym od innych chłopów XD
Wpierdalasz jakieś gówno i napierdalasz cały dzień gierki i seriale. Jesteś oskarem konsumentem, dziedzicem PRLowych nierobów, którzy doprowadzili swojego syna do poziomu życia niższego niż osoba niepełnosprawna intelektualnie. Zdolny jedynie do konsumpcji potrzeb wykreowanych przez media. Seks, fast food, internet.
26,835 2024-08-18 18:09:02 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-08-18 18:16:17)
wiesz że większość prostytutek współczesnych myje się dużo więcej od ciebie?
Myja się 100 razy dziennie bo się was brzydzą. Spierdolin życiowych na które gdyby miały wybór nawet by nie spluneły.
Obrzydliwe.
Te laski się ciebie brzydzą. Pewnie muszą potem najebać się na cały weekend, albo puścić pawia po takim meetingu z tobą. Wszystko pewnie ogląda alfons ukryty w pokoju obok, żeby jak coś zaczniesz odpierdalać najebać ci w mordę. Myślisz że za kase możewsz wyłaczyć obrzydzenie do takiego śmierdzącego knura? One walą fete, albo litry alko żeby tylko nie zabić się po tym jak obcują z takim spasionym gównem jak ty. Biedne dziewczyny do końca życia będą miały flashbacki z obsługi knurów, tylko po to żeby przetrwać w mieście.
26,836 2024-08-18 18:15:03
Knur się nażarł i chrumka... Jedz te lody i fast foody na zdrowie... Będziesz spasiony, spocony i śmierdzący. A przez to bardziej obrzydliwy.
Współczuję tym laskom. Pewnie muszą cały czas być na prochach żeby nie oszaleć od oglądania takiego knura w akcji. Albo nie jedzą cały dzień żeby nie zrzygać się w trakcie.
26,837 2024-08-18 18:19:08
Anna Renard napisał/a:Knur się nażarł i chrumka... Jedz te lody i fast foody na zdrowie... Będziesz spasiony, spocony i śmierdzący. A przez to bardziej obrzydliwy.
Współczuję tym laskom. Pewnie muszą cały czas być na prochach żeby nie oszaleć od oglądania takiego knura w akcji. Albo nie jedzą cały dzień żeby nie zrzygać się w trakcie.
I wiesz co jest w tym najlepsze? Dopóki dajesz hajs to nawet obsranemu hindusowi dupę jesteście w stanie wylizać, szony bez czci i wiary:)
Wystarczy kilka stówek żeby wiele z was zapomniało o swojej godności, marzeniach, aspiracjach i zaczęło obsługiwać o wiele gorszych knurów ode mnie. Ja to przy niektórych klientach szczególnie z Ukrainy i Indii to jestem belmondo
I to wszystko za kilka papierków, którymi można obejść system...nie oczekujcie że ktokolwiek normalny będzie miał do was szacunek jak można was za przysłowiowe 30 srebrników mieć i robić co się chce xD
26,838 2024-08-18 18:22:09
90% osób pracujących seksualnie gdyby tylko miało możliwość rzuciłoby tę pracę z dnia na dzień
Statystyki odnośnie PTSD w tej "branży" są jednoznaczne.
Klient nie widzi wykorzystywania, tak jak w restauracji nie wiesz że kelener na zapleczu zostanie opierdolony i obetną mu dniówkę.
26,839 2024-08-18 18:23:52 Ostatnio edytowany przez SamotnaWilczyca (2024-08-18 18:25:23)
No właśnie z tego co mówi ta dziewczyna, one często nie myją się pomiędzy klientami i mają infekcje. One gardzą swoimi klientami.
26,840 2024-08-18 18:28:48 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 18:29:25)
Toto jest zwykłą atencjuszką z jutuba i gada co jej ślina na język przyniesie. Jakby tak faktycznie było to biznes by nie był tak rozwinięty i powszechny nawet w tak zwanych krajach cywilizowanych. Niemcy, Austria, Szwajcaria, Belgia, Niderlandy, Wielka Brytania, Hiszpania...wymieniać dalej? Nawet w krajach które przyjęły model nordycki jest to bardziej zagrywka w celu wyeliminowania najgorszych burdeli i prostytucji ulicznej aniżeli faktycznie zakazania tego. Rozwiązali to bardzo prosto, oferując "masaże" zamiast seksu. Ma to też jeszcze jedną zaletę, mianowicie można postraszyć bardziej agresywnych klientów zgłoszeniem na milicję, co też ogranicza tych bardziej narwanych.
Wam sie to po prostu nie podoba bo nie jest dla was korzystne i pomaga obchodzić system, czego niektórzy nie mogą znieść. I tak was nie przekonam, a wy nie zakażecie najstarszego zawodu świata, toteż dalsza dyskusja poza dalszym wyzywaniem się nie ma żadnej wartości merytorycznej.
26,841 2024-08-18 18:32:28
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:Anna Renard napisał/a:Knur się nażarł i chrumka... Jedz te lody i fast foody na zdrowie... Będziesz spasiony, spocony i śmierdzący. A przez to bardziej obrzydliwy.
I wiesz co jest w tym najlepsze? Dopóki dajesz hajs to nawet obsranemu hindusowi dupę jesteście w stanie wylizać, szony bez czci i wiary:)
Wystarczy kilka stówek żeby wiele z was zapomniało o swojej godności, marzeniach, aspiracjach i zaczęło obsługiwać o wiele gorszych knurów ode mnie. Ja to przy niektórych klientach szczególnie z Ukrainy i Indii to jestem belmondo :D
I to wszystko za kilka papierków, którymi można obejść system...nie oczekujcie że ktokolwiek normalny będzie miał do was szacunek jak można was za przysłowiowe 30 srebrników mieć i robić co się chce xD
Lizanie dupy hindusowi to twoje marzenie czy życiowe doświadczenie?
Wiesz typie jesteś tak żałosny że musisz płacić za seks. Ciekawe czy laska rzyga na twój widok jak wyjdziesz. Pewnie nie robi tego na trzeźwo bo normalnie nie dałaby rady.
Ps. Znajomym też płacisz żeby wyszli z tobą na piwo? O ile jakichś masz...
Pewnie rodzinie też rzucasz kilka stówek żeby spędzili z tobą święta? Współczuję im.
Gdybym miała takiego beznadziejnego syna i zastanawiałabym się co poszło nie tak... Czy to wina jakiegoś defektu genetycznego, czy to wina błędów wychowawczych. Zwłaszcza jakby były inne normalne dzieci w rodzinie.
W każdym razie takim ludziom jak ty szkoda spadku zostawiać. Bo wszystko zmarnują. Bo przecież ty nie masz żadnego celu w życiu. Tylko się nażreć i wegetować. Totalnie bezwartościowy żywot. Już więcej do społeczeństwa wnoszą psy i koty.
26,842 2024-08-18 18:37:21 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-18 18:40:47)
Puaku puaku puaku
To co rumunski mówi o waszym podejściu do hindusów i murzynów to niestety jest brutalna prawda, tylko to strasznie wypieracie
Jak to łatwo was do szału doprowadzić, wystarczy tylko wyciągnąć rękę po wasze święte prawo udzielania seksu, udzielane przez akceptowalne wizualnie kobiety jedynie wybrańcom. Wtedy od razu wychodzą z niektórych z was wyjątkowo odrażające i prymitywne kreatury, dużo obrzydliwsze nawet od tego hindusa z osraną dupą.
puaku puaku puaaaaku
26,843 2024-08-18 18:37:22
Te dziewczyny mają jakiś wybór, przecież mogą pracować np. w Biedronce i zarabiać jakąś najnizszą krajową. Robią to co robią dla kasy, czyli idą na łatwiznę. Faceci którzy korzystają z ich usług to też nieogarnięte ciamajdy życiowe, które nie potrafią sobie poradzić z własną chucią, albo z życiem w ogóle. Facet może być ministrem nawet, ale życiowo być rozdeptanym kaloszem. Czyli jest popyt, jest podaż, ale sprawa dotyczy pewnej grupy biorców i oferentek. To że się brzydzą klientami to fakt, ale bardziej dziwi mnie, że faceci uważają korzystanie z ich usług za coś podnoszącego ich prestiż Przecież to ewidentny dowód na to, że się jest życiowym gamoniem i dupkiem. Naprawdę dziwny jest ten świat...
26,844 2024-08-18 18:39:23
Te dziewczyny mają jakiś wybór, przecież mogą pracować np. w Biedronce i zarabiać jakąś najnizszą krajową. Robią to co robią dla kasy, czyli idą na łatwiznę. Faceci którzy korzystają z ich usług to też nieogarnięte ciamajdy życiowe, które nie potrafią sobie poradzić z własną chucią, albo z życiem w ogóle. Facet może być ministrem nawet, ale życiowo być rozdeptanym kaloszem. Czyli jest popyt, jest podaż, ale sprawa dotyczy pewnej grupy biorców i oferentek. To że się brzydzą klientami to fakt, ale bardziej dziwi mnie, że faceci uważają korzystanie z ich usług za coś podnoszącego ich prestiż
Przecież to ewidentny dowód na to, że się jest życiowym gamoniem i dupkiem. Naprawdę dziwny jest ten świat...
E tam od razu prestiż, nikt raczej się bardziej prestiżowy od tego nie czuje, po prostu się zaspokaja potrzebę z dołu piramidy
26,845 2024-08-18 18:43:54
Gdybym miała takiego beznadziejnego syna i zastanawiałabym się co poszło nie tak... Czy to wina jakiegoś defektu genetycznego, czy to wina błędów wychowawczych. Zwłaszcza jakby były inne normalne dzieci w rodzinie.
W każdym razie takim ludziom jak ty szkoda spadku zostawiać. Bo wszystko zmarnują. Bo przecież ty nie masz żadnego celu w życiu. Tylko się nażreć i wegetować. Totalnie bezwartościowy żywot. Już więcej do społeczeństwa wnoszą psy i koty.
JPRDL. rzeczywiście. Współczuję jego starej. Na jej miejscu wszystko bym sprzedała i pojechała na malediwy na emeryture. A babusia pewnie sobie odmawia żeby synalek nierób miał lepiej. Ciekawe czy wie że on jest kurwiarzem.