30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 410 411 412 413 414 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26,716 do 26,780 z 29,781 ]

26,716

Odp: 30lat i cały czas sam
Anna Renard napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Tylko jedni potrzebują ciągłej atencji i nieustającej walidacji swojej atrakcyjności, a innym wystarcza spotkanie przy piwie z kumplem raz w miesiącu.

Nie każdy jest zafiksowany na punkcie wyglądu, atrakcyjności i tym co ludzie powiedzą/pomyślą na twój temat.

Masz takie wzorce z domu rodzinnego? Współczuję matce. Mąż przemocowiec, syn nieudacznik

Co tu dużo mówić +1 bruh, kobiety tego nie zrozumieją bo większość ma pierdolca na punkcie bycia najlepszym we wszystkim, ale w sumie trochę te bidule rozumiem, przez większość historii bały się nawet odezwać żeby Pan Mąż czasem się nie zdenerwował.

Masz takie wzorce z domu? Współczuję matce. Mąż przemocowiec, syn gniazdownik i nieudacznik.

Zobacz podobne tematy :

26,717

Anna Renard napisał/a:

Masz takie wzorce z domu? Współczuję matce. Mąż przemocowiec, syn gniazdownik i nieudacznik.

Nie, po prostu wiem skąd te wasze dzikie dążenie do rozwoju i pieniędzy się bierze, te przechwałki jak to więcej was kończy studia niż mężczyzn itp. Zwyczajnie przez większość historii nic nie znaczyłyście, a w wielu kulturach po dziś dzień macie status dużo niższy od mężczyzn. Nie dziwne że większość z was ma niesamowity kompleks niższości i wielką potrzebę udowodnienia swojej rzekomej wartości. Jakież to smutne i żałosne zarazem.

26,718

ChuopskiChłop napisał/a:
Anna Renard napisał/a:

Nie, po prostu wiem skąd te wasze dzikie dążenie do rozwoju i pieniędzy się bierze, te przechwałki jak to więcej was kończy studia niż mężczyzn itp. Zwyczajnie przez większość historii nic nie znaczyłyście, a w wielu kulturach po dziś dzień macie status dużo niższy od mężczyzn. Nie dziwne że większość z was ma niesamowity kompleks niższości i wielką potrzebę udowodnienia swojej rzekomej wartości. Jakież to smutne i żałosne zarazem.

Bla, bla , bla. Szczekaj dalej. Ty nie znaczysz nic dzisiaj. I jutro też raczej nie będziesz nic znaczył. Nie ma co się rozkliwać nad przyszłością, tylko patrzeć w przyszłość. A twoja jest raczej gówniana.

26,719 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2024-08-17 15:24:33)

SamotnaWilczyca napisał/a:

Uważasz, że wszystkie kobiety reagują w ten sposób?

Ok 70-80%. I piszę to z doświadczenia zarówno osobistego, jak i z doświadczenia zawodowego (obsługa klienta). To nie są wymysły, tylko coś, co widziałem każdego dnia przez kilka ładnych lat u dziesiątek kobiet dzień za dniem. I to nie z marginesu, bo takich nie było stać na tą kategorię produktów i usług.

Jednak chodzi o rekompensatę, to nie ma nic wspólnego z dobrymi manierami.

Nie rekompensatę tylko kompensację mówiąc dokładniej. Każdy potrzebuje jakiegoś bufora wobec negatywnej energii jakiej doświadcza. Większość facetów znosi opryskliwość i krykanctwo z uśmiechem jak wiedzą, że sobie potem dobrze poruchają. Jak tego brakuje, to nie ma powodu do zachowania sztucznej fasady i za doświadczone chamstwo odpowiadają tym samym.

Popatrz na ten wątek. Czy ChuopskiChłop gdzieś was tutaj wyzywał i poniżał? Złorzeczy na współczesną ekonomię i ruchy społeczne, które prowadzą do degradacji zaślepionego konsumpcjonizmem społeczeństwa. A co w zamian otrzymuje? Personalne ataki. A potem będziecie jedna z drugą płakały, jak będzie was jakiś narko-frajer okradał na ulicy, że nikt nie zareagował. Bo minie was taki ChuopskiChłop, minie was Raka i palcem nie kiwną. Bo jedyne co znają od kobiet to jest właśnie to, co widać w tym wątku. W imię czego mieliby się narażać? W imię czego mieliby rezygnować z własnych zasad opartych na ich doświadczeniach życiowych? Bo co jakieś "kobiety" sobie pomyślą? Już to słyszeli, widzieli i odczuwali - nieustający festiwal pogardy i wytykania palcem.

Owszem - ja często jestem opryskliwy i chamski. Ale po prostu tak mam. To nic osobistego i oni doskonale to wiedzą. Czasem faceci tak rozmawiają między sobą. Nie przebierając w słowach. W realu? Najpierw byśmy sobie nawtykali, a potem poszli na piwo. Więc to kompletnie co innego, bo inne oczekiwania mamy wobec siebie. Ze mną rodziny zakładać nie będą.

26,720

ChuopskiChłop napisał/a:

Żyje sobie na luzie i stać mnie żeby na luzie sobie zapłacić za jaką tylko laskę chcę i kiedy tylko chcę smile

Ale to musi być upokarzające, to, że ktoś godzi się na seks z tobą wyłącznie ze względu na wykonywanie usługi za pieniądze. Ciekawe, czy umyły się dokładnie po poprzednich klientach. Niżej już upaść nie możesz. Obrzydliwe, ale musisz sobie zracjonalizować, żeby się przez to nie powiesić.

26,721

ChuopskiChłop napisał/a:

Żyje sobie na luzie i stać mnie żeby na luzie sobie zapłacić za jaką tylko laskę chcę i kiedy tylko chcę smile

Ale to musi być upokarzające, to, że ktoś godzi się na seks z tobą wyłącznie ze względu na wykonywanie usługi za pieniądze. Ciekawe, czy umyły się dokładnie po poprzednich klientach. Niżej już upaść nie możesz. Obrzydliwe, ale musisz sobie zracjonalizować, żeby się przez to nie powiesić.

Tobie kierunki się raczej pomyliły swoich dąsów.

Ma pieniądze - chce to płaci. Może wybierać i przebierać.

Twoim zmartwieniem powinno być, że nie brakuje kobiet, które za garść drobniaków zeszmacą się bez żadnych granic.

26,722

W knajpach przynajmniej jest sanepid. Jaki było na nie był.

26,723

Anna Renard napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Anna Renard napisał/a:

Bla, bla , bla. Szczekaj dalej. Ty nie znaczysz nic dzisiaj. I jutro też raczej nie będziesz nic znaczył. Nie ma co się rozkliwać nad przyszłością, tylko patrzeć w przyszłość. A twoja jest raczej gówniana.

Ja się o swoją nie boję, babciu. Weż spuść trochę tego jadu bo cię przeżre na wylot jak niejedną p0lkę smile

26,724

Anna Renard napisał/a:

Ma rację.

Nie bez znaczenia jest fakt, że feminazistki protestują w krajach rozwiniętych, a słowem się nie zająkną, żeby pojechać i poprotestować w krajach, gdzie np króluje szariat.

26,725 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-17 15:30:38)

ChuopskiChłop napisał/a:

XD

Powiesić z powodu korzystania z czegoś z czego korzystały miliony mężczyzn przez całą historię?

Nie za mocno wyceniasz czasem wartości czegoś, co masz między nogami? Co swoją drogą często dla wielu takich jak ty jest jedyną wartością.

26,726

Jack Sparrow napisał/a:

Uważasz, że wszystkie kobiety reagują w ten sposób?

Ok 70-80%.

To jedynie twoje subiektywne odczucia. Dlaczego takie są, tego możemy się domyślić.

Jack Sparrow napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Tobie kierunki się raczej pomyliły swoich dąsów.

Ma pieniądze - chce to płaci. Może wybierać i przebierać.

Twoim zmartwieniem powinno być, że nie brakuje kobiet, które za garść drobniaków zeszmacą się bez żadnych granic.

Jest popyt, jest podaż. Może wybierać i przebierać - w usługach prostytutek, i to z dolnej półki, sam o tym pisał. Czy jest żałosny? No jest. To nie pan życia, tylko najgorszy odpad.

26,727

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNpfWSfwb5KZoNEqO3VxSoe3n2ux35kE3C3A&s

Oto obraz wasz drogie panie.

26,728

ChuopskiChłop napisał/a:

XD

Powiesić z powodu korzystania z czegoś z czego korzystały miliony mężczyzn przez całą historię?

Nie za mocno wyceniasz czasem wartości czegoś, co masz między nogami? Co swoją drogą często dla wielu takich jak ty jest jedyną wartością.

Komiczne jest to, że nie zauważa, że taki facet korzystający z usług profesjonalistek ma w ciągu 10 lat mniej takich panien, niż statystyczna kurwa ma kolesi w ciągu jednego tygodnia. wink

Babka się szmaci po całości - ciiii - nic nikomu nie mówmy. Za to krzyczmy, że facet frajer, bo płaci. Chuj tam, że taka kurewka nie rozróżnia już smaku spermy od majenezu - to facet jest tym złym. big_smile

26,729

ChuopskiChłop napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

XD

No właśnie chodzi o coś więcej, niż tylko o to, co kobieta ma między nogami. Ale ty tego nigdy nie doświadczysz, prostytutka ci tego nie da.

26,730

Jest popyt, jest podaż. Może wybierać i przebierać - w usługach prostytutek, i to z dolnej półki, sam o tym pisał. Czy jest żałosny? No jest. To nie pan życia, tylko najgorszy odpad.

Puaku puaku, ide sę wytrzeć łzy banknotami smile Do miana najgorszego odpadu pretenduje duża część kobiet podobnych do ciebie, które bez tego co mają miedzy nogami byłyby gorzej traktowane niż niejeden pies.

26,731

ChuopskiChłop napisał/a:
Anna Renard napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Ja się o swoją nie boję, babciu. Weż spuść trochę tego jadu bo cię przeżre na wylot jak niejedną p0lkę smile

Nie bój się koniobjco. Martw się raczej czy stawy w nadgarstku dadzą radę do późnej starości.

26,732

Jack Sparrow napisał/a:

Komiczne jest to, że nie zauważa, że taki facet korzystający z usług profesjonalistek ma w ciągu 10 lat mniej takich panien, niż statystyczna kurwa ma kolesi w ciągu jednego tygodnia. wink

Babka się szmaci po całości - ciiii - nic nikomu nie mówmy. Za to krzyczmy, że facet frajer, bo płaci. Chuj tam, że taka kurewka nie rozróżnia już smaku spermy od majenezu - to facet jest tym złym. big_smile

Oj mocne bracie xD Ale kwiiii jacy to oni som źli bo wolą zapłacić niż się przed nami płaszczyć!!!!111!!11!!1

26,733

To jedynie twoje subiektywne odczucia. Dlaczego takie są, tego możemy się domyślić.

Doświadczenie zawodowe nie jest subiektywne. Jest obiektywne.

Same tutaj jesteście dobrym przykładem, bo to nie ChuopskiChłop wyrywa się co chwilę z inwektywami. Po prostu dzieli się swoim światopoglądem, który wam nie w smak. Ale to jego opinia i jego doświadczenie życiowe. A go do spóły wyzywacie od najgorszych, bo żyje sobie szcześliwie po swojemu nikogo nie krzywdząc po drodze.

Jest popyt, jest podaż. Może wybierać i przebierać - w usługach prostytutek

I twoim zdaniem kurwa stoi moralnie wyżej od swojego klienta? Masz niezłe poczucie humoru.

26,734

ChuopskiChłop napisał/a:

Puaku puaku, ide sę wytrzeć łzy banknotami smile Do miana najgorszego odpadu pretenduje duża część kobiet podobnych do ciebie, które bez tego co mają miedzy nogami byłyby gorzej traktowane niż niejeden pies.

Ty się już teraz zachowujesz jak pies na łańcuchu. Czujesz że samice mają cieczkę, ale żadna z własnej woli ci nie da. Jak się zerwiesz w łańcucha to dostaniesz w łeb od właściciela. Jedyna radość, którą masz w życiu to garnek zlewek z całego dnia.

26,735

Anna Renard napisał/a:

Ty się już teraz zachowujesz jak pies na łańcuchu. Czujesz że samice mają cieczkę, ale żadna z własnej woli ci nie da. Jak się zerwiesz w łańcucha to dostaniesz w łeb od właściciela. Jedyna radość, którą masz w życiu to garnek zlewek z całego dnia.

Czy ty kumasz, że porównałaś kobiety do bezwolnej suki z cieczką?

26,736

Jack Sparrow napisał/a:
Anna Renard napisał/a:

Czy ty kumasz, że porównałaś kobiety do bezwolnej suki z cieczką?

Nie porównałam go do psa, który ujada. Żadna siła nie ga psu z własnej woli, bo kopulacja jest dla niej po prostu bolesna. Kwestie anatomii. A zatem albo musi chłop zapłacić pani profesjonalistce, albo użyć przymusu takiego czy innego. Jak pies.

26,737 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-17 15:47:34)

Anna Renard napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Fajne te zlewki, szczerze to nawet i za 200 złotych trafiłem na dwie takie, o których urodzie ty mogłabyś stara raszplo pomarzyć xD To że chciał cię jakiś zagraniczny desperat nie jest twoim wyznacznikiem wartości. Zresztą wy za granicą macie spore spore branie, bo każdy wie że Polska to burdel całej europy i najłatwiej tu o dość tanią w utrzymaniu, choć najczęściej nie za piękną żonę smile

PS. co do tej psiej metafory to niejedną już słyszałem historię jak p0lki oddają się psom z własnej woli, i same nawet chętnie o tym piszą w necie smile Wasza godność dawno popłynęła już rynsztokiem.

26,738

Anna Renard napisał/a:

Nie porównałam go do psa, który ujada.

A jednocześnie kobiety do suk z cieczką.

W tej metaforze - on mimo wszystko wygrał.

26,739

Jak ja żałuję, że już nie pracuję w jednej mojej pracy. Tam dziewczyny miały zwyczaj robić kolację dla palantów, jak w tym francuskim filmie... Ta która przyprowadziła największego palanta zawsze coś fajnego wygrywała. Np. wyjście do spa, butelkę szampana, voucher na coś fajnego. A tu tyłu kandydatów.

26,740

Jack Sparrow napisał/a:
Anna Renard napisał/a:

Nie porównałam go do psa, który ujada.

A jednocześnie kobiety do suk z cieczką.

W tej metaforze - on mimo wszystko wygrał.

To twoje zdanie.
I on musi płacić.

26,741

Jack Sparrow napisał/a:

Same tutaj jesteście dobrym przykładem, bo to nie ChuopskiChłop wyrywa się co chwilę z inwektywami. Po prostu dzieli się swoim światopoglądem, który wam nie w smak. Ale to jego opinia i jego doświadczenie życiowe. A go do spóły wyzywacie od najgorszych, bo żyje sobie szcześliwie po swojemu nikogo nie krzywdząc po drodze.

Ja go nie obrażam, stwierdzam tylko fakty. Coś tam napisał, a ja mam prawo to skomentować. Upodlił się płacąc za seks, ma to swoje konsekwencje w ocenie innych ludzi. Co w tym bulwersującego? Nawarzył piwa, niech je wypije. "Żyje szczęśliwie" roll. Cóż, mamy inny punkt widzenia, inną definicję szczęścia. Choć tam naprawdę to jest zwykła racjonalizacja. Popularne zjawisko, ego broni się, bo gdy do takiego człowieka dotrze prawda i zrozumie kim jest, to może być zbyt ciężkie do udźwignięcia dla jego psychiki. Po prostu wykształcił mechanizm obronny, by przetrwać, mimo bycia na najniższym szczeblu w hierarchii społecznej, eufemistycznie to określając.

I twoim zdaniem kurwa stoi moralnie wyżej od swojego klienta? Masz niezłe poczucie humoru.

Dyskusja dotyczyła klienta prostytutki, czyli kurwiarza, żałosnego przegrywa, śmiecia, ścierwa, desperata, gówna, czy jak tam jeszcze go określić. Nie podnosiliśmy wątku samych prostytutek, więc nie rozumiem o czym piszesz. Napisałam tylko, że jest popyt - jest podaż. To chyba całkiem logiczne, tak działa rynek. Gdyby nie było desperatów gotowych upodlić się płacąc za seks randomowej kobiecie, której nawet nie widzieli (w momencie umawiania się z nią), to nie byłoby tego zawodu. Prawda, czy nie?
Btw. to jest żałosne na podobnym poziomie, jak gdyby ktoś miał płacić komuś za to, by ten udawał, że go lubi i szanuje.

26,742

Jack Sparrow napisał/a:

Ja go nie obrażam, stwierdzam tylko fakty. Coś tam napisał, a ja mam prawo to skomentować. Upodlił się płacąc za seks, ma to swoje konsekwencje w ocenie innych ludzi. Co w tym bulwersującego? Nawarzył piwa, niech je wypije. "Żyje szczęśliwie" roll. Cóż, mamy inny punkt widzenia, inną definicję szczęścia. Choć tam naprawdę to jest zwykła racjonalizacja. Popularne zjawisko, ego broni się, bo gdy do takiego człowieka dotrze prawda i zrozumie kim jest, to może być zbyt ciężkie do udźwignięcia dla jego psychiki. Po prostu wykształcił mechanizm obronny, by przetrwać, mimo bycia na najniższym szczeblu w hierarchii społecznej, eufemistycznie to określając.

Dyskusja dotyczyła klienta prostytutki, czyli kurwiarza, żałosnego przegrywa, śmiecia, ścierwa, desperata, gówna, czy jak tam jeszcze go określić. Nie podnosiliśmy wątku samych prostytutek, więc nie rozumiem o czym piszesz. Napisałam tylko, że jest popyt - jest podaż. To chyba całkiem logiczne, tak działa rynek. Gdyby nie było desperatów gotowych upodlić się płacąc za seks randomowej kobiecie, której nawet nie widzieli (w momencie umawiania się z nią), to nie byłoby tego zawodu. Prawda, czy nie?
Btw. to jest żałosne na podobnym poziomie, jak gdyby ktoś miał płacić komuś za to, by ten udawał, że go lubi i szanuje.

Kuźwa ale cie boli że można na luzie zapłacić sobie za to co dla was najważniejsze, czyli ten cały keks. Ale spoko, obstawiam że nie masz absolutnie nic do zaoferowania i boli cię to straszliwie mała żałosna kobietko, tutaj możesz se ujadać do woli, to na szczęście nie Arabia gdzie słusznie nikt by cię nie dopuścił do komputera, ty niższa formo życia.

Ciesz się że żyjesz w tym kukoldystanie gdzie dużo chłopów płaszczy się przed wami żeby tylko panienki łaskawie na nich okiem spojrzały, i traktuje seks jako nie wiem jaki cud świata i rytuał na który trzeba sobie zasłużyć służąc wiernie swojej pani, dobrze że duża część świata traktuje was tak jak należy.

Seks za pieniądze nie jest żadnym upodleniem, upodleniem jest proszenie się was o to gdy ma się władzę którą dają pieniądze. Nie ma większego upokorzenia niż uganianie się za Tajkami Europy.

26,743

Płacisz za coś, co normalnie ludzie mają za darmo. To tak jakbyś płacił za możliwość oddychania powietrzem. Wiesz że normalnie za darmo ta dziewczyna nawet by cię nie napluła w twarz... Jakim trzeba być frajerem żeby ze dwie minuty zabawy płacić parę stów. Przynajmniej dziewczyna sobie zrobi. Kurcze nawet popcorn się dłużej robi w mikrofali.

26,744 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2024-08-17 17:45:30)

Oj Chuopski, ale Ci się ulało, a na takiego poukładanego chłopca się tu zgrywałeś tongue Anna Cie triggeruje jak się patrzy i łykasz to jak młody pelikan.

26,745

ChuopskiChłop napisał/a:

XD

No właśnie chodzi o coś więcej, niż tylko o to, co kobieta ma między nogami. Ale ty tego nigdy nie doświadczysz, prostytutka ci tego nie da.

Jeszcze jakbyście miały coś do zaoferowania, oprócz tego co macie między nogami... Problem w tym, że kiedyś kobiety były wartościowe, teraz taką trudno znaleźć, a jednak współczesne kobiety mają sto razy większe wymagania niż te z dawnych lat.

26,746

rakastankielia napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

XD

Jeszcze jakbyście miały coś do zaoferowania, oprócz tego co macie między nogami... Problem w tym, że kiedyś kobiety były wartościowe, teraz taką trudno znaleźć, a jednak współczesne kobiety mają sto razy większe wymagania niż te z dawnych lat.

A to Ty masz problem żeby znaleźć wartościową czy żeby jakakolwiek w ogóle zwróciła uwagę na to, że istniejesz? Bo z tego co kojarzę to grany był ten drugi wariant od 2019.

26,747

Anna Renard napisał/a:

Płacisz za coś, co normalnie ludzie mają za darmo. To tak jakbyś płacił za możliwość oddychania powietrzem. Wiesz że normalnie za darmo ta dziewczyna nawet by cię nie napluła w twarz... Jakim trzeba być frajerem żeby ze dwie minuty zabawy płacić parę stów. Przynajmniej dziewczyna sobie zrobi. Kurcze nawet popcorn się dłużej robi w mikrofali.

Jak już mówiłem, będąc introwertykiem dużo taniej i łatwiej załatwić sprawę w ten sposób. Mi łatwiej tak to załatwić niż tak się chrzanić.

26,748

Foxterier napisał/a:

A to Ty masz problem żeby znaleźć wartościową czy żeby jakakolwiek w ogóle zwróciła uwagę na to, że istniejesz? Bo z tego co kojarzę to grany był ten drugi wariant od 2019.

Szukam tylko wartościowej wink dlatego na portalach randkowych przesuwam w prawo tylko kilka procent kobiet. Wygląd ma dla mnie trzeciorzędne znaczenie.

26,749

Foxterier napisał/a:

Oj Chuopski, ale Ci się ulało, a na takiego poukładanego chłopca się tu zgrywałeś tongue Anna Cie triggeruje jak się patrzy i łykasz to jak młody pelikan.

Nawet poukładani ludzie mają swoją cierpliwość. Jak stoisz po stronie tej kobiety po przeczytaniu tego wszystkiego to nie mam pytań. Cieszę się że takich ludzi nie widzę na codzień.

26,750

Foxterier napisał/a:

Szukam tylko wartościowej wink dlatego na portalach randkowych przesuwam w prawo tylko kilka procent kobiet. Wygląd ma dla mnie trzeciorzędne znaczenie.

Widać wartościowe cię nie chcą, twoja wartość na rynku jest za niska.

26,751

ChuopskiChłop napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Nawet poukładani ludzie mają swoją cierpliwość. Jak stoisz po stronie tej kobiety po przeczytaniu tego wszystkiego to nie mam pytań. Cieszę się że takich ludzi nie widzę na codzień.

A ty w swojej piwnicy widzisz jakichś ludzi? Zdajesz sobie sprawę że przetrzymywania ludzi i porwania są nielegalne?

26,752

Anna Renard napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Nie, po prostu tych wartościowych nie ma. Te nieliczne są już dawno zajęte. Część udaje wartościowe na portalach, ale jednak też są pustaczkami lecącymi na wygląd.

26,753 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2024-08-17 17:58:55)

ChuopskiChłop napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Zobacz sobie historię jej postów, już w 2022 jedyne co robiła to pluła na tutejszych chłopaków - sposób jej pisania sugeruje mi, że to jakieś multikonto służące tylko do tego celu. Po prostu dziwi mnie to że się na to tak łatwo nabierasz, wyglądałeś na w miarę ogarniętego gościa.

26,754

Anna Renard napisał/a:

Nie, po prostu tych wartościowych nie ma. Te nieliczne są już dawno zajęte. Część udaje wartościowe na portalach, ale jednak też są pustaczkami lecącymi na wygląd.

Te co lecą na wygląd i puste też by cię nie chciały. Także nie masz problemu. Szukaj swojej księżniczki. Może w domu starców znajdziesz. Ale też wątpię, po osiemdziesiątce to większość kobiet chce mieć święty spokój, albo bierze sobie 20 lat młodszego.

26,755

Foxterier napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Zobacz sobie historię jej postów, już w 2022 jedyne co robiła to pluła na tutejszych chłopaków - sposób jej pisania sugeruje mi, że to jakieś multikonto służące tylko do tego celu. Po prostu dziwi mnie to że się na to tak łatwo nabierasz, wyglądałeś na w miarę ogarniętego gościa.

Nawet nie wiem kto to, ja nie czytam czyichś postów starych, zakładam że ludzie nie są tak zdziecinniali aby bawić się w jakieś trollkonta, no ale jak widać się myliłem.

26,756

ChuopskiChłop napisał/a:

Seks za pieniądze nie jest żadnym upodleniem,.

Jest upodleniem, po prostu nie byłeś w stanie zainteresować swoją osobą kompletnie nikogo, żadnej kobiety. Dorabianie sobie teraz do tego ideologii jest śmieszne.

ChuopskiChłop napisał/a:

Żyje sobie na luzie i stać mnie żeby na luzie sobie zapłacić za jaką tylko laskę chcę i kiedy tylko chcę smile A ty idź się pomódl do swoich kapitalistycznych bożków, ja w swoim wieku mam na luzie zabezpieczone życie a ty w tym czasie pewnie ryłaś jak najgorszy żałosny niewolnik, którego nawet starzy się wstydzili smile

Masz, bo ktoś Ci to zapewnił.
Samemu tego nie osiągnąłeś, z tego co pamiętam, ostatnio narzekałeś na zmianową pracę jako sprzedawca w sklepie.

26,757 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2024-08-17 18:07:20)

Herne napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Jest upodleniem, po prostu nie byłeś w stanie zainteresować swoją osobą kompletnie nikogo, żadnej kobiety. Dorabianie sobie teraz do tego ideologii jest śmieszne.

ChuopskiChłop napisał/a:

Żyje sobie na luzie i stać mnie żeby na luzie sobie zapłacić za jaką tylko laskę chcę i kiedy tylko chcę smile A ty idź się pomódl do swoich kapitalistycznych bożków, ja w swoim wieku mam na luzie zabezpieczone życie a ty w tym czasie pewnie ryłaś jak najgorszy żałosny niewolnik, którego nawet starzy się wstydzili smile

Samemu tego nie osiągnąłeś, z tego co pamiętam, ostatnio narzekałeś na zmianową pracę jako sprzedawca w sklepie.

Nawet na poważnie nigdy nie próbowałem kogoś sobą zainteresować. Zwyczajnie poszedłem na łatwiznę i nie mam z tym problemu. Zresztą zwykły związek to mało atrakcyjna opcja.

Wy te teksty o upodleniu bierzecie po prostu z wychowowania, stara katolska moralność z gatunku związek-ślub-dziecko, znaczy straszne nudy. Mnie to nie rusza. Kobiety natomiast reagują wścieklizną na kogoś kto śmiał nie płaszczyć się przed nimi i robić za wodzireja-zabawiacza, tylko poszedł bokiem, zrobił swoje i patrzy teraz z boku.

Pracę już mam lepszą i nie mam co narzekać smile

26,758 Ostatnio edytowany przez Herne (2024-08-17 18:12:37)

ChuopskiChłop napisał/a:

Zwyczajnie poszedłem na łatwiznę i nie mam z tym problemu.

No nie tak do końca, skoro Twoje wypowiedzi w większości to żale do tego świata, że jest jak jest.
Jakbyś nie miał z tym problemu, to byś olewał temat, że inni robią to inaczej, w sensie kariery i związków.

ChuopskiChłop napisał/a:

Zresztą zwykły związek to mało atrakcyjna opcja.

Skąd wiesz? Byłeś w jakimkolwiek?

ChuopskiChłop napisał/a:

A to ok, to w takim razie gratulacje (i piszę to bez ironii, zawsze się cieszę jak się ludziom układa lepiej)

edit:

ChuopskiChłop napisał/a:

Wy te teksty o upodleniu bierzecie po prostu z wychowowania, stara katolska moralność z gatunku związek-ślub-dziecko, znaczy straszne nudy.

Skąd wiesz, że nudy smile

A swoją drogą, nie przeszkadza Ci, że uprawiasz sex z kobietą, która tego samego dnia miała np (strzelam teraz) pięciu facetów przed Tobą?

26,759

ChuopskiChłop napisał/a:
Foxterier napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Nawet nie wiem kto to, ja nie czytam czyichś postów starych, zakładam że ludzie nie są tak zdziecinniali aby bawić się w jakieś trollkonta, no ale jak widać się myliłem.

Skoro nasz forumowy spec od wszystkiego, Jack, ma alter ego jako Wiewiórka Basia to mnie już nic nie zdziwi tongue

26,760

Herne napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Zwyczajnie poszedłem na łatwiznę i nie mam z tym problemu.

No nie tak do końca, skoro Twoje wypowiedzi w większości to żale do tego świata, że jest jak jest.
Jakbyś nie miał z tym problemu, to byś olewał temat, że inni robią to inaczej, w sensie kariery i związków.

ChuopskiChłop napisał/a:

Zresztą zwykły związek to mało atrakcyjna opcja.

Skąd wiesz? Byłeś w jakimkolwiek?

ChuopskiChłop napisał/a:

A to ok, to w takim razie gratulacje (i piszę to bez ironii, zawsze się cieszę jak się ludziom układa lepiej)

Sam nie byłem, ale ja jestem specyficznym człowiekiem i się do tego nie nadaję. Zresztą patrzę dookoła i w moim otoczeniu wielu ludziom się nie układa.

Żal mam do świata bardziej za to, że wszystkich kieruje tylko do jednego słusznego modelu, a nie każdy do tego pasuje.

26,761

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Polki jednak nie lecą na kasę, tak jak niektórzy usiłują to widzieć big_smile

Wiesz, że wycinanie z kontekstu nie jest niczym innym jak manipulacją? Przecież w całości to brzmiało inaczej.

Jack Sparrow napisał/a:

Akurat w tym filmiku nic takiego nie padło. Wręcz odwrotnie. To kobietom jest łatwiej, choćby ze względu na fakt, że są statystycznie lepiej wykształcone. A luka płacowa nie istnieje. To kreatywna matematyka. wink

Wprost nie padło, ale takie można wysunąć wnioski.
I jeśli Polki są lepiej wykształcone od Polaków, to czyja w tym zasługa, jeśli nie ich samych? Sam materiał z kolei pokazał, że jest mniej gniazdowniczek od gniazdowników, więcej z nich ma zatrudnienie, co dla mnei znaczy, że lepiej radzą sobie nie tylko w życiu, ale też na rynku pracy.

Jeśli zaś chodzi o lukę płacową, to oczywiście, że istnieje. Jakiś miesiąc temu bliżej przyjrzałam się temu zjawisku i pomimo że istotnie są różne metodologie, to i tak suma sumarum szacuje się, że kobiety średnio zarabiają ok. 800 zł mniej od mężczyzn. To mało?

26,762

ChuopskiChłop napisał/a:

Kuźwa ale cie boli że można na luzie zapłacić sobie za to co dla was najważniejsze, czyli ten cały keks.

Ooo, "keks" - ten poukładany gość ze sklepiku, to wyznawca Carrionera. Co ma mnie boleć? Nikim wartościowym na rynku matrymonialnym nie jesteś, żadna to więc strata. Sam siebie nie szanujesz, poszedłeś w życiu po linii najmniejszego oporu. Nie obchodzisz mnie, tylko stwierdzam fakty.

Seks za pieniądze nie jest żadnym upodleniem,

Możesz to powtórzyć jeszcze setki, tysiące razy, ale to nie stanie się prawdą.

26,763

ChuopskiChłop napisał/a:

Sam nie byłem, ale ja jestem specyficznym człowiekiem i się do tego nie nadaję.

Aha smile
Specyficznym = patrząc po wpisach nawet z tej strony, pełnym nienawiści do kobiet? smile

No to ja się nie dziwię, dlaczego byłeś i jesteś sam.

Ale oczywiście, jak zwykle w takich wypadkach, wjeżdża pełna racjonalizacja "To ten świat jest zły! Kobiety są złe!"

26,764 Ostatnio edytowany przez Herne (2024-08-17 18:43:03)

Jack Sparrow napisał/a:

Owszem - byłem poniżany czy bity. Ale tak samo jak doświadczałem tego ja, tak i oddawałem z nawiązką to innym.

Problem polega na tym, że tobie to oddawanie z nawiązką zostało do dzisiaj smile.  Czyli został mały Jacuś, który tylko czeka, aby dowalić innym, a robi to necie (i żeby było jeszcze śmieszniej - na forum dla kobiet lol) , ponieważ inaczej już nie może.
Stąd mój tekst o nieprzepracowaniu traum z dzieciństwa, to widać jak na dłoni po znakomitej większości Twoich wypowiedzi smile

Jack Sparrow napisał/a:

(...)Ja wiem, że ciężko ci to zrozumieć, bo jesteś osobą dużą młodszą i masz jakiś strach przed konfrontacją czy bardziej fizycznymi formami kontaktu. (...)
(...). Jak nie przeżyłeś efektów zmian ustrojowych, to chuja o nich wiesz i dorabiasz filozofie tam, gdzie jej po prostu nie ma.(...)

Rozbawiłeś mnie bardzo mocno tym tekstem. Dziękuję smile

26,765

poszedłeś w życiu po linii najmniejszego oporu. Nie obchodzisz mnie, tylko stwierdzam fakty.

I jak to mówią młodzi ludzie essa, gówno mnie obchodzi zdanie beneficjentek systemu.

26,766

Herne napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Sam nie byłem, ale ja jestem specyficznym człowiekiem i się do tego nie nadaję.

Aha smile
Specyficznym = patrząc po wpisach nawet z tej strony, pełnym nienawiści do kobiet? smile

No to ja się nie dziwię, dlaczego byłeś i jesteś sam.

Ale oczywiście, jak zwykle w takich wypadkach, wjeżdża pełna racjonalizacja "To ten świat jest zły! Kobiety są złe!"

Ależ wszystkie złe nie są, po prostu nigdy ich nie rozumiałem i tak już zostanie. Jest pełno ludzi którzy też są nazwijmy to niekompatybilni do jedynego słusznego wzoru i jakoś żyją. Ktoś kto mnie nie zna nie zrozumie w całości moich motywacji, i tego że jestem zadowolony ze swojego życia.

Cała dyskusja zaczęła się nawet nie od wątku damsko-męskiego, a od tego że odważyłem się skrytykować mafię dewelopersko-mieszkaniową, która skutecznie zatruwa życie szczególnie młodych ludzi. Niektórzy tego bardzo nie lubią xd

26,767

ChuopskiChłop napisał/a:
Herne napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

ChuopskiChłop napisał/a:

Nawet na poważnie nigdy nie próbowałem kogoś sobą zainteresować. Zwyczajnie poszedłem na łatwiznę i nie mam z tym problemu. Zresztą zwykły związek to mało atrakcyjna opcja.

Wy te teksty o upodleniu bierzecie po prostu z wychowowania, stara katolska moralność z gatunku związek-ślub-dziecko, znaczy straszne nudy. Mnie to nie rusza. Kobiety natomiast reagują wścieklizną na kogoś kto śmiał nie płaszczyć się przed nimi i robić za wodzireja-zabawiacza, tylko poszedł bokiem, zrobił swoje i patrzy teraz z boku.

Jeśli facet jest ogarnięty, nie jak ja... to znaczy ma dobrą pracę, nie za 3500 na rękę smile (ale ją lubię i są spoko ludzie, zmiana pracy nie wychodzi), nie ma długów przez zaufanie rodzinie, chcę mieć dziecko, to znajdzie normalną kobietę smile Musi mieć masę problemów lub szuka pustej sztucznej laski z insta jeśli narzeka.

26,768

Priscilla napisał/a:

Polki jednak nie lecą na kasę, tak jak niektórzy usiłują to widzieć big_smile

Wiesz, że wycinanie z kontekstu nie jest niczym innym jak manipulacją? Przecież w całości to brzmiało inaczej.

Jack Sparrow napisał/a:

Akurat w tym filmiku nic takiego nie padło. Wręcz odwrotnie. To kobietom jest łatwiej, choćby ze względu na fakt, że są statystycznie lepiej wykształcone. A luka płacowa nie istnieje. To kreatywna matematyka. wink

Wprost nie padło, ale takie można wysunąć wnioski.
I jeśli Polki są lepiej wykształcone od Polaków, to czyja w tym zasługa, jeśli nie ich samych? Sam materiał z kolei pokazał, że jest mniej gniazdowniczek od gniazdowników, więcej z nich ma zatrudnienie, co dla mnei znaczy, że lepiej radzą sobie nie tylko w życiu, ale też na rynku pracy.

Jeśli zaś chodzi o lukę płacową, to oczywiście, że istnieje. Jakiś miesiąc temu bliżej przyjrzałam się temu zjawisku i pomimo że istotnie są różne metodologie, to i tak suma sumarum szacuje się, że kobiety średnio zarabiają ok. 800 zł mniej od mężczyzn. To mało?

Zależy od branży oraz godzin pracy, u mnie przepaść występuje tylko z powodu że faceci pracują więcej lub zapierają za granicą. tak nie ma żadnej różnicy.

26,769 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2024-08-17 21:53:50)

Anna Renard napisał/a:

Bo jesteś żałosnym, sfrustrowanym typem. Nic nie zrobiłeś ze swoim życiem przez kilka lat tylko się nad sobą użalasz... Najwyraźniej żadne normalna kobieta nic w stanie znieść twojego towarzystwa dłużej niż przez 10 minut. I nawet wycieczka na Malediwy ją nie przekona. Idź typie na terapię, to może coś z tego będzie. Albo trafisz na bezdomną desperatkę, która z tobą będzie przez chwilę. Zanim jakoś nie zorganizuje sobie życia.

Przypomnij mi proszę witaminko, bo zapomniałem.
Ty wyszłaś za jakiegoś Francuza czy Muslima?

Tak, tak, trochę inne, hahaha. Marzysz przecież o tym, żeby nie być niewidzialnym dla kobiet. Piszesz żenujące posty o tym, że jakaś dziewczyna usiadła obok ciebie w autobusie. big_smile Chciaaałbyś zwracać na siebie uwagę (w pozytywny sposób) i najlepiej, żeby jeszcze dziewczyny zagadywały same. wink Może w innym życiu Rumun urodzisz się takim "Chadem".

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jeżeli piszemy o mięśniach, to każdy człowiek ma inną proporcję włókien czerwonych do białych. Mówiąc wprost - nie każdemu będzie dane wyglądać jak ten turecki Chad, nawet mimo zajebistych treningów i diet, wiedziałaś przecież o tym, no nie? Haha

Tak samo nie każda laska mogłaby być modelką, nawet jakby o siebie ostro zadbała, niektóre laski mają mordy jak głębinowe ryby drapieżne.

26,770

Priscilla napisał/a:

Napisałeś, że zgadzasz się z tym, co zostało powiedziane w filmie, a tam poruszono przecież wiele różnych kwestii i niestety (dla Ciebie niestety) nie wszystkie "pracują" na Twoją korzyść w usprawiedliwianiu permanentnej bierności.

W materiale co prawda pokazano mechanizm lęku, który prowadzi do braku podejmowania działań związanych z usamodzielnieniem się, ale pokazano też, jak można sobie z tym poradzić i że sama wyprowadzka daje poczucie wykonania milowego kroku ku samodzielnemu życiu, a tym samym poczucia mocy sprawczej. Jednym słowem, ten jeden jedyny krok siłą rzeczy porusza całą lawinę kolejnych. Można jednak, a jakże, do końca życia kurczowo trzymać się maminej spódnicy, której przy zachowaniu naturalnej kolejności i tak kiedyś zabraknie.

Poruszono również (i pokazano na liczbach oraz grafikach) znaczące różnice, które występują w zależności od płci i miejsca zamieszkania. Jak nic wychodzi na to, że jesteś przedstawicielem tej grupy, która ma najłatwiej z racji dostępności pracy i relatywnie wysokich zarobków, a skoro tak, to nie szukaj czynników zewnętrznych, ale skup się na wewnętrznych, które standardowo pominąłeś.

Poza tym pokazany materiał dosyć brutalnie obnażył to, co mówi się od pewnego czasu, czyli że to z Wami, młodymi mężczyznami, stało się coś niepokojącego, bo choć kobiety mają na rynku pracy trudniejszą sytuację (np. luka płacowa i męski szowinizm związany z obsadzaniem dobrze wynagradzanych, kierowniczych stanowisk wciąż mają się dobrze), to jednak radzą sobie znacznie lepiej i jest ich też zdecydowanie mniej wśród gniazdowników, a przecież wynajęcie mieszkania czy kredyt na własne kosztują tyle samo, co Was.

Oczywiście, że nie wszystko działało na moją korzyść. Wiem, że poza kwestiami systemowymi mam też osobiste problemy, które na chwilę obecną uniemożliwiają nie bycie przedstawicielem omawianej grupy. Zawsze wiedziałem, że to byłby milowy krok rozpoczynający lawinę kolejnych ale jak już wielokrotnie powtarzaliśmy, sama wiedza to za mało.

Nie wiem o jakiej "trudniejszej sytuacji" piszesz bo jest kompletnie na odwrót. Kobiety mają znacznie łatwiej na rynku pracy, o wiele łatwiej ją dostają, są traktowane znacznie bardziej pobłażliwie, mają więcej przywilejów, a jeśli tylko są ładne to niemal wszystko im uchodzi płazem, o zdobywaniu stanowisk poprzez łóżko już nie wspominając.

Priscilla napisał/a:

Tu nie ma niczyjej zasługi ani winy, jedynie system jest kiepski. Po pierwsze mamy te wszystkie ułatwienia i przywileje dzięki, którym więcej kobiet ma zatrudnienie. Po drugie spora część tych kobiet, które się wyprowadziły od rodziców nie utrzymuje się samodzielnie tylko dokłada się do tego facet albo i kilku będących we friendzonie. Po trzecie są kobiety, które dorabiają sobie w tak bardzo tu pogardzanym zawodzie i jest ich więcej niż mogłoby się wydawać. Po czwarte wobec kobiet zwykle są mniejsze oczekiwania czy to społeczne czy to rodziny. Syn często ma "przejąć gospodarkę" co wiąże się z zostaniem na wsi, a córka niech robi co chce więc idzie na studia, do pracy w korpo i już nie jest gniazdowniczką.

Co do różnicy zarobkowej weź poprawkę na to, że mężczyźni w większości pracują dłużej i ciężej. Pisząc ciężej mam na myśli zawody typowo fizyczne, w których kobiety jeszcze osobiście nie widziałem. Teraz jak porównasz Mirka z budowy, który zasuwa fizycznie po 10h dziennie w brudzie, smrodzie, pyłach, na upale itd z Anetką z HR siedzącą sobie w klimatyzowanym biurze, przekładającą papierki albo robiącą tabelki w exelu przez 8h to się nie dziw, że jest ta różnica płacowa. Niedawno czytałem artykuł dotyczący niesprawiedliwości zarobkowej w wojsku w porównaniu do właśnie ciężaru i wymiaru godzinowego pracy.

Anna Renard napisał/a:

Samo takie założenie jest błędem. To POWINNO być darmowe i dla KAŻDEGO dostępne tak samo jak powietrze, a nie jest nawet blisko czegoś takiego. To jest jeden z największych błędów zarówno natury jak i społeczeństwa.

Jeszcze co do tej prostytucji to jedna zasadnicza kwestia. To najstarszy zawód świata, istniał zawsze i będzie istniał zawsze choć pewnie będzie zmieniał formy. Patrząc na to, że w dawniejszych czasach ten zawód był dużo bardziej akceptowalny społecznie spokojnie można założyć, że spora część jeśli nie większość różnych bohaterów, zdobywców, władców, legendarnych ludzi, o których uczymy się na historii, i którzy są przedstawiani jako wzory cnót, bohaterstwa, prawości itd też korzystali z usług prostytutek. I jeszcze to nierówne traktowanie czyli kobieta ma pełne prawo by uprawiać seks z kim chce, kiedy chce i ile razy chce co jest niczym innym niż rozwiązłością łagodnie ujmując, a mężczyzna jeśli tylko raz pójdzie do prostytutki to już wyklęty.

26,771

Shinigami napisał/a:

To POWINNO być darmowe i dla KAŻDEGO dostępne tak samo jak powietrze, a nie jest nawet blisko czegoś takiego. To jest jeden z największych błędów zarówno natury jak i społeczeństwa.

To żaden błąd i ma działać dokładnie tak, jak działa. To selekcja naturalna. W naturze słabe osobniki po prostu nie przekazują swoich genów i bezsprzecznie ma to sens.

26,772 Ostatnio edytowany przez Anna Renard (2024-08-17 22:37:33)

Rumun...
Najważniejsze, że nie za frajera z defektem. Nie pamiętam... Ty jesteś ślepy, głuchy czy nie masz nogi...

Nawet facet z respiratorem umiał sobie znaleźć żonę. Co prawda teraz się rozwodzi, ale jakąś żonę i dziewczyny miał.

Także widzisz Rumun pociągnął cię nawet chłop który nie umie sam sobie podetrzeć tyłka.

26,773 Ostatnio edytowany przez Anna Renard (2024-08-17 22:37:56)

[dubel

26,774

Anna Renard napisał/a:

Rumun...
Najważniejsze, że nie za frajera z defektem. Nie pamiętam... Ty jesteś ślepy, głuchy czy nie masz nogi...

Ok, znalazłem już sobie kto jest twoim facetem wink

Anna Renard napisał/a:

Nawet facet z respiratorem umiał sobie znaleźć żonę. Co prawda teraz się rozwodzi, ale jakąś żonę i dziewczyny miał.

Powiedzmy sobie szczerze, laska miała fetysz ,,matki opiekunki niepełnosprawnego" i dlatego tak nad nim skakała, gdy w codzienność weszła rutyna i normalne (trudne w jej przypadku) życie, to stwierdziła, że fetysz już nie jest tak atrakcyjny jak kiedyś.

Anna Renard napisał/a:

Także widzisz Rumun pociągnął cię nawet chłop który nie umie sam sobie podetrzeć tyłka.

? lol

26,775

Każdy ma jakieś fetysze, to normalne. Nawet Andrzej Depko napisał o tym książkę. Widać dopasowali się tymi fetyszami i przez jakiś czas im to odpowiadało.

Za to ty się jarasz, bo kelnerka na ciebie popatrzyła bez obrzydzenia. I pilnie śledzisz kto z kim uprawia seks. To są twoje fetysze, o wiele bardziej żałosne.

26,776

Anna Renard napisał/a:

Za to ty się jarasz, bo kelnerka na ciebie popatrzyła bez obrzydzenia. I pilnie śledzisz kto z kim uprawia seks. To są twoje fetysze, o wiele bardziej żałosne.

Chyba znowu coś ci się pokićkało, tym razem pomyliłaś mnie z innym użytkownikiem, który pisał o tej kelnerce lol

26,777

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jeżeli piszemy o mięśniach, to każdy człowiek ma inną proporcję włókien czerwonych do białych. Mówiąc wprost - nie każdemu będzie dane wyglądać jak ten turecki Chad, nawet mimo zajebistych treningów i diet, wiedziałaś przecież o tym, no nie? Haha

Tak samo nie każda laska mogłaby być modelką, nawet jakby o siebie ostro zadbała, niektóre laski mają mordy jak głębinowe ryby drapieżne.

Nie, nie chodzi tylko o budowę ciała, ale nadal, nad nią może pracować KAŻDY, z dobrym lub lepszym tego skutkiem. Obecnie nie ma prawie czegoś takiego, czego nie można byłoby wizualnie zmienić, jeśli już ten temat poruszyłeś. Ale typowa gadka dla was to - "Nie da się. Po co w ogóle próbować, skoro się nie da? To wina: natury, systemu, świata, kobiet. Wszystko złe, szyny były złe, a podwozie też było złe".

26,778

Anna Renard napisał/a:

Chyba znowu coś ci się pokićkało, tym razem pomyliłaś mnie z innym użytkownikiem, który pisał o tej kelnerce lol

Nie ważne, kelnerka, koleżanka to nie ma znaczenia.

Wszyscy faceci macie taką samą wiedzę o kobietach, związkach i relacjach. Zdrową. Z minimalną szansą na coś lepszego. Gimnazjaliści mieli lepsze życie towarzyskie, uczuciowe, a co poniektórzy erotyczne niż wy tutaj.

26,779

Nie, nie chodzi tylko o budowę ciała, ale nadal, nad nią może pracować KAŻDY, z dobrym lub lepszym tego skutkiem. Obecnie nie ma prawie czegoś takiego, czego nie można byłoby wizualnie zmienić, jeśli już ten temat poruszyłeś. Ale typowa gadka dla was to - "Nie da się. Po co w ogóle próbować, skoro się nie da? To wina: natury, systemu, świata, kobiet. Wszystko złe, szyny były złe, a podwozie też było złe".

Każdy śpiewać może. Modelka też może próbować zostać każda kobieta, czy coś na tym zarobić to inna sprawa .

26,780

Anna Renard napisał/a:

Każdy śpiewać może. Modelka też może próbować zostać każda kobieta, czy coś na tym zarobić to inna sprawa .

Przed i po. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aXjeE5z_460s.jpg

Posty [ 26,716 do 26,780 z 29,781 ]

Strony Poprzednia 1 410 411 412 413 414 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024