30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 39 40 41 42 43 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,601 do 2,665 z 29,790 ]

Odp: 30lat i cały czas sam
Kremik napisał/a:

Żaden mental. Zrozum, że gdy mężczyzna nie jest atrakcyjny fizycznie to nie ma powodzenia.

Myślisz, że wysoki, przystojny koleś rozwija zainteresowania, dba o rozwój intelektualny, uczy się nowych rzeczy i rozwija?
W 90% przypadkach nie, a i tak panienki wyrywa.

Zrozum, że o tym czy mężczyzna jest atrakcyjny fizycznie decyduje kobieta według własnych kryteriów tego co ją pociąga w mężczyźnie a co nie.  Wmawiasz kobietom, że mają jeden jedyny odgórnie ustalony typ urody! Piszesz nonsens za nonsensem.

Zobacz podobne tematy :

2,602

Jezu, a Wy tu dalej to ciągniecie?

Bo kompleksy to temat rzeka.

2,604

Zainteresowanie samochodami to nie zainteresowanie facetami. Jak zobaczę Chevrolet Impala, to w dupie mam, kto nim jeździ. Samochód się liczy.

2,605

Ale w ogóle co to za roszczeniowy ton? Skąd wy się urwaliście, że się obudziliście tacy ZASZOKOWANI, że kobiety też mają swoje oczekiwania, dokładnie tak jak wy wobec kobiet, które wam mogłyby się spodobać? Owszem, jest widoczny trend, że kobiety wolą wyższych i zaradnych finansowo. Ale po pierwsze, to ich święte prawo - nikt nie będzie narzucał kobietom co ma im się podobać smile A po drugie, to nie jest tak zero- jedynkowe jak to przedstawiacie i jeśli komuś brakuje jakiejś cechy to może nadrabiać innymi, ale leniom po prostu nie chce się ruszyć tyłka i wziąć za siebie. A wtedy nic dziwnego, że nikt takiego delikwenta nie chce, jak to takie narzekające roszczeniowe dno śmierdzące na każdej płaszczyźnie. Kobiety mają DOKŁADNIE TAK SAMO JAK WY, też każdej czegoś brakuje - ideałów nie ma, jednak kobiety dużo częściej nie obrażają się na świat, tylko biorą do roboty i dbają o to, by nadrabiać swoją wartość w oczach płci przeciwnej w tych cechach, na które mają jakiś wpływ. I dlatego później tak jak to sami mówicie - mogą bardziej wybrzydzać, proste.

2,606

Pysznesalami nie wiem co bierzesz ale tez chce trochę .

Czerwono - niebiesko - czarne pigułki już Wam nie wystarczają?

2,608

Za jakąś godzinę wychodzę na salsową imprezę, a tam jestem przekonana, że jak ZAWSZE spotkam całkiem niemałe grono niskich facetów, którzy jednak są jacyś, dlatego nie będą siedzieć w kącie i chlipać w rękaw, ale jak inni dobrze się bawić z (a jakże!) niczego sobie kobietami.
Trudno uwierzyć, nie? Niemniej o tym już pisałam, że to środowisko nijak się ma do dołujących się nawzajem bywalców Wykopu i innych Tinderów. Jednym słowem można się nakręcać i całemu światu próbować udowadniać, że jest zły, a można wyjść do ludzi i być z nimi naprawdę. Wyboru, niestety lub stety, wraz z jego konsekwencjami każdy dokonuje sam.

Johnny89 napisał/a:

W takim razie wytłumacz mi to zachowanie , jadę swoim autem przez park idzie dziewczyna z chłopakiem trzymają się za rękę patrzy na moje auto omijam ich i ona się odwraca ,dodam Nie chwaląc sie moje auto do tanich nie należy ,żeby nie było miałem już kilka takich sytuacji rozumiem że wówczas podobał się jej mój charakter prawda ? Powiedz czy gdybym jechał polonezem albo tico było by tak samo ?

Taaa... bo nigdy mi się nie zdarzyło obejrzeć za czymś, co najzwyczajniej w świecie, z określonego powodu, wzbudziło moje zainteresowanie i to cokolwiek by to było - fajne auto, wyjątkowo oryginalnie ubrana kobieta czy psia bida z kulawą nogą. Zawsze jednak można sobie dorobić do tego teorię typu: o, obejrzała się, to musi być lecąca na kasę blachara. Oj, panowie, dojrzejcie wreszcie, naprawdę nie zaszkodzi.

2,609 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-12 22:10:24)

Olinka napisał/a:

Kocham takie generalizacje!
Aleś się uczepił, a rzeczywistość filtrujesz dokładnie tak jak Kremik, czyli przez pryzmat własnych kompleksów. Wyobraź sobie, że jestem biała jak śnieg (mój typ urody to zima), ale jak napiszę, że ani czarny kolor skóry, ani sam fakt, że ktoś jest "zagranicznym mężczyzną", ani nawet te jego diamenty nie są dla mnie żadnymi afrodyzjakami, to pewnie i tak poddasz to w wątpliwość. Z kolei zabawa w udowadnianie, że nie jestem wielbłądem zupełnie mnie nie kręci.

A jak ja Ci napiszę, że nie chciałbym mieć miliardów na koncie to też mi uwierzysz? smile
Pracowałem w kilku miejscach i kobiety wręcz na głos wymieniały się opiniami jak bardzo południowy typ urody (opaleni) im się podoba i prawie spazmów dostawały, gdy widziały takich na plaży we Włoszech.
Śniady mężczyzna z drogim zegarkiem, drogim samochodem i wyrobioną klatą - działa to mocniej niż hiszpańska mucha.
Zobacz co bije rekordy na Netflix:

- Jak pokochałam gangstera (Gangsterka, mafia, przestępczość, pieniądze)
- Oszust z Tindera (Diamentowy bogacz robił z kobietami co chciał)
- Sex/life (Jak mężatka marzy o chwili słabości z bogaczem)

I kilkadziesiąt innych pozycji, gdzie atrakcyjny obcokrajowiec robi co chce z białymi kobietami.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

To w takim razie ja chyba jestem rasistką, bo mnie się nawet nie podoba śniady kolor skóry, a co dopiero czarny tongue Miałam kiedyś chłopaka obcokrajowca, ale tutaj chyba tez ze mną coś nie tak, bo był to... Niemiec big_smile

Po co się związać z Polakiem robakiem 160 wzrostu jak można sobie wziąć bogatego z zagranicy smile (Niemca)
Pieniądze, wzrost, przestępczość, czarny kolor skóry, diamenty, zagranicznik - To jest luksus
Wyrzekasz się luksusu?

Legat napisał/a:

A jednak schemat działania kobiet jest. Wiara w inny lepszy świat, do którego można się dostać bez większego wysiłku i się na nim uwłaszczyć. Co ciekawe diamentowy oszust wybierał kobiety około 40. Pewnie chodziło o posiadanie oszczędności i zdolności kredytowe. Ale też kobiety w tym wieku pozbawione są już idealizmu, dawno już przeszły karuzele emocjonalne, wiedzą co należy się kobiecie.

Pięknie napisane.

Foxterier napisał/a:

a to nie był przypadkiem facet który mówił że ma 185cm a mimo to dalej jest singlem? Rumuński Żołnierz bodajże

28 lat
185 wzrostu
0 związków

Jak stuknie mi 30stka to rozważę chodzenie na prostytutki.
Po prostu chcę jeszcze 2 lata nastawiać się psychicznie na to.

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

To w takim razie ja chyba jestem rasistką, bo mnie się nawet nie podoba śniady kolor skóry, a co dopiero czarny tongue Miałam kiedyś chłopaka obcokrajowca, ale tutaj chyba tez ze mną coś nie tak, bo był to... Niemiec big_smile

Po co się związać z Polakiem robakiem 160 wzrostu jak można sobie wziąć bogatego z zagranicy smile (Niemca)
Pieniądze, wzrost, przestępczość, czarny kolor skóry, diamenty, zagranicznik - To jest luksus
Wyrzekasz się luksusu?

Ależ skąd big_smile Zwłaszcza że to było w liceum big_smile Ale fakt, jedno Niemcowi trzeba przyznać. Był wysoki i przystojny, tylko jakiś taki blondyn z niebieskimi oczami.

2,611

Olinka nam da przykład panów po 50, którzy odnieśli sukces małżeński - znaleźli w czasach gdy kobiety były mniej wybredne jakieś dziewczyny, które pewni wyszalały się z czadami, a potem łaskawie zwróciły uwagę na niskich

Olinko my mówimy o dziewczynach w wieku 20-30 lat

2,612

Ale fakt, jedno Niemcowi trzeba przyznać. Był wysoki i przystojny, tylko jakiś taki blondyn z niebieskimi oczami.

Widzisz Kremik smile Twoje teorie mają odzwierciedlenie powyżej.

Ale fakt, jedno Niemcowi trzeba przyznać. Był wysoki i przystojny, tylko jakiś taki blondyn z niebieskimi oczami.

Widzisz Kremik smile Twoje teorie mają odzwierciedlenie powyżej.

Mówił bardzo dobrze po niemiecku. Może Kremik powinien zainwestować w języki obce ? big_smile

2,614

Kobiety wolą kolesi o latynoskim typie urody - brunet z brodą lub zarostem, wysoki, z modną fryzurą, twarzą pociągłą o kształcie prostokątnym i do tego dobrze zbudowany. Jednak wysokiemu przystojnemu blondynowi też nie odmówią

2,615

A jak ja Ci napiszę, że nie chciałbym mieć miliardów na koncie to też mi uwierzysz? smile

Raczej nie, bo sama bym chciała cool.

Pracowałem w kilku miejscach i kobiety wręcz na głos wymieniały się opiniami jak bardzo południowy typ urody (opaleni) im się podoba i prawie spazmów dostawały, gdy widziały takich na plaży we Włoszech.
Śniady mężczyzna z drogim zegarkiem, drogim samochodem i wyrobioną klatą - działa to mocniej niż hiszpańska mucha.

Nie wiem gdzie Ty pracowałeś, ale mnie tam wyraźnie nie było. Daruj sobie zatem swoje teorie, że wszystkie tak mają, bo to jest zwyczajnie aroganckie.

Kremik napisał/a:

Olinko my mówimy o dziewczynach w wieku 20-30 lat

Wyobraź sobie, że takich też mam w swoim otoczeniu, zatem oni również mieszczą się w przedziale moich obserwacji.

2,616

Olinko W sumie, jeśli nawet część z Was ma takie preferencje, to czemu zaprzeczać? smile Wydaje się, że Kolegów najbaridzej boli to, że w ogóle macie jakiekolwiek wymagania. Nawet zostańmy już przy tym wyglądzie: oni oczekują, że zainteresuje się nimi każda kobieta, bo sami robią co mogą i uważają, że nalezy im okazać uwagę. Taki żal mają do Was, że wybieracie swój kanon urody u faceta. Swój SPECYFICZNY i właściwy każdej kobiecie, gdzie jednak mogą się powtarzać pewne wzorce.

2,617

Hej Kremik, ja mam 160 wzrostu gruba nadawge, spore zakola, i 9cm wacka, bez viagry kawy nie wypije bo mam wzdecia, w sumie gornej szczeki  z zebami tez nie mam, no i rozlazle stare tatuaze z recydywy,
szczega okragla jak w kole fortuny, oczy zapadniete i wory po oczami, szpetnych blizn tez sporo ...acha no wielka brodawke jak 3ci sutek, nochal jak po 5zlamaniach itd. acha mnustwo siwych klakow na klacie i na plecach...trzeba golic kosiarka
a jakos Mam zacna zone 190 i kilka kochanek, no nie narzekam i jakos daje rade....tylko za wszystko musze sporo placic.

Juz pisalem wyznacz sobie cel np 2 pietrowy katamaran w Monaco ( nie zabawka ) i reszta sie jakos ulozy:)
Zacznij od tanio kupuje drogo sprzedaje w kilka lat marzenie spelnisz

Kremik napisał/a:

Kobiety wolą kolesi o latynoskim typie urody - brunet z brodą lub zarostem, wysoki, z modną fryzurą, twarzą pociągłą o kształcie prostokątnym i do tego dobrze zbudowany. Jednak wysokiemu przystojnemu blondynowi też nie odmówią

Czyli tak naprawdę lubią każdy typ urody.

2,619 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-02-12 22:36:52)

Bagienny nic nie wiesz. Mam po prostu zastrzeżenia do wymogów kobiet gdy te dotyczą cech fizycznych i to takich, których nie można zmienić np wzrost.
Wymagania są potrzebne by patologiczny facet nie związał się z dziewczyną, nie bił jej, nie zdradzał itp. Jednak kobiety zamiast mieć wysokie wymagania związane z osobowością faceta, idą w strefę fizyczną

Zastanawia mnie jakby to było gdyby 99% mężczyzn wymagało od kobiety szerokich bioder i wąskiej talii. To tak jak ze wzrostem, albo masz albo nie i z tym nic się nie da zrobić

Na pewno wiele kobiet czułoby się niechcianych, odrzuconych, miałoby kompleksy gdyby praktycznie każdy je z tego powod uodrzucał

Teraz ponaliście perspektywę randkowania niskiego mężczyzny

2,620 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-12 22:46:43)

Kremik Sam mam 173 cm i przeciętną twarz( nie chce mi się upubliczniać zdjęcia, bo to jednak forum anonimowe) I co z tego? To jest według Ciebie dużo? No raczej nie..

Jeśli rzeczywiście bym chciał, to myślę, że z czasem bym kogoś znalazł. Może nie byłby to wianuszek kobiet, z których większość to torpedy 10/10. BO i po co mi całe stado nappalonych babek od których opędzić się nie można? Naprawdę mam inne, bardziej poważne sprawy na głowie smile Może do seksu czy jakiś tam przygód człowiek uderzałby do takiej torpedy, ale mówiąc zupełnie szczerze, to wolałbym taką o średneij urodzie, ale zbliżoną do mnie pod względem charakteru czy przede wszystkim podejścia do życia. Nie związałbym się np. z kimś fanatycznie religijnym albo dziunią z instagrama, której zwyczaje bardziej mi by przeszkadzały niż jakieś tam udzuwnienia dotyczące urody.

2,621

Kremik moze startuj do babek tak 1/10 zaczynaj od smokow i poczwarek a po tem podnos poprzeczke na 2/10, 3/10 w scali Beauforta.
Masz 30he na karku jak nawet z pasztetami nic nie wyjdzie to proboj z paniami po menopauzie z wieksza nadwaga w koncu cos ustrzelisz.
No od czegos zacznij...potem juz bedzie z gorki. Nabierzesz pewnosci siebie lub wstretu...cos sie zniemi anyway:)

2,622

Nigdy w życiu nie związałbym się z kobietą 10/10 nawet jakby taka mnie jakimś ślepym cudem chciała, dlaczego?
A no dlatego, że taka pani zawsze będzie miała kilkaset propozycji seksualno-matrymonialnych w ciągu roku, dałbyś radę ich wszystkich przelicytować? Bo ja nie...

Kremik napisał/a:

Już pisałem wcześniej
- Brunet z brodą wikinga
- Opalony
- Wysoki z modną fryzurą
- Czaszka wojownika, uśmieszek złodziejaszka, tatuaż węża na szyi/twarzy, oczy myśliwego itp.

Olinka napisał/a:

Nie wiem gdzie Ty pracowałeś, ale mnie tam wyraźnie nie było. Daruj sobie zatem swoje teorie, że wszystkie tak mają, bo to jest zwyczajnie aroganckie.

Wiadomo, że nie wszystkie ale sporo tak ma, prawda? smile Przyznaj prawdę, proszę Ciebie bardzo mocno.
na YT jest taki kanał, który bardzo lubię: ,,WMBW Love".
Pokazuje on zakochane pary, w których skład wchodzą czarnoskóre kobiety i biali mężczyźni, oglądanie tego sprawia mi przyjemność.
Skoro kobiety mogą woleć facetów innych ras, to ja chyba również mogę?

Już pisałem wcześniej
- Brunet z brodą wikinga
- Opalony
- Wysoki z modną fryzurą
- Czaszka wojownika, uśmieszek złodziejaszka, tatuaż węża na szyi/twarzy, oczy myśliwego itp.

To się dzieje naprawdę?

2,624

Ale tak jest kobiety lubią przystojnych, niebezpiecznych mężczyzn

Kobietom wydaje się, że wolą spokojnych, miłych, wesołych facetów, a gdy przychodzi co do czego kończą w łóżku z badboyem

2,625 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-12 23:08:06)

Kremik napisał/a:

Ale tak jest kobiety lubią przystojnych, niebezpiecznych mężczyzn

Kobietom wydaje się, że wolą spokojnych, miłych, wesołych facetów, a gdy przychodzi co do czego kończą w łóżku z badboyem

Czekaj jak to było.
Alfa szmaci, beciak płaci? big_smile

Każda kobieta Ci napisze, że nie lubi niebezpiecznych facetów, a potem czytasz na forum, że są z nimi w bardzo długich związkach, gdzie ,,nie mogą" się od nich uwolnić big_smile

2,626 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2022-02-12 23:13:31)

Nigdy w życiu nie związałbym się z kobietą 10/10 nawet jakby taka mnie jakimś ślepym cudem chciała, dlaczego?
A no dlatego, że taka pani zawsze będzie miała kilkaset propozycji seksualno-matrymonialnych w ciągu roku, dałbyś radę ich wszystkich przelicytować? Bo ja nie...

I dlatego uważam że dla Kremika nie ma już nadziei na zdrową relację damsko-męska. Bo nawet jak znalazłaby się dziewczyna która się nim zainteresuje, to wzbudzi w Kremiku agresję i będzie obiektem jego ataków:

- bo na pewno za młodu się wyszalała z wysokimi, ciemnymi chadami a teraz szuka stabilizacji więc zlitowala się nad nim bo seks nie jest priorytetem
- bo z miłości żadna by z nim nie chciała być bo to podważyłoby teorie Kremika o tym że wszystkie laski lecą na wysokich - jest więc z nim tylko dla kasy/wygody i na 100% go zdradza.
- bo na pewno się wyśmiewa za jego plecami z mamusią z tego że jest wypierdkiem mamuta.

Tutaj nie ma dobrego rozwiązania - Kremik bez gruntownej terapii się po prostu nie nadaje do związku z nikim bo zrujnuje kobiecie życie. I nie ma to nic wspólnego z jego wzrostem...

To mi wszystko kojarzy się z Władcą pierścieni, każdy się bawi w swoim towarzystwie, zwłaszcza Wysokie elfy (chady), nawet hobbici i krasnoludy, bo ich laski są 5/10 i tez szukają facetów 5/10. Natomiast biedny Kremik jak ten Gollum biega po lasach i zawodzi że nienawidzi wszystkich po równo

2,627

W sumie zrobiłbym taki test. Sztuczny tatuaż z wężem na całą długość ręki. Peruka z czerwonymi włosami, ale przypominająca prawdziwe. No i do tego mówiłbym, że jestem pół Duńczykiem. Usiadłbym przy stoliku z dziewczynami, udał rozmowę telefoniczną podczas, której trzymając telefon ukazałbym pannom tatuaż i głośno zakomunikował rozmówcy, że jestem pół Duńczykiem i że za jakiś czas wracam "do siebie". Wtedy zagadałbym panny i ciekawe czy to by coś zmieniło

2,628 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-12 23:26:50)

.

Nie no, teraz to ja się  nie dziwię, że nie macie dziewczyn.

2,629 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-12 23:20:35)

.

Nie no, teraz to ja się dziwię, że nie macie dziewczyn.

Proszę uzasadnić swoją wypowiedź.

Dziewczyny co zaszły w ciążę w czasach szkolnych z łobuzami, teraz jako samotne matki szukają miłego i spokojnego tatusia do wychowywania dzieci smile

P.S.

Chyba jakiś błąd się wkradł bo w opisie masz wpisane 16 lat.

2,630

Jak to jest prawda wiele dziewczyn wybrzydza, a potem szukają miłego troskliwego kolesia, tylko że teraz i samotne matki lecą na wysokich i przystojnych
Kiedyś żaden z kolegów nie chciał umawiać się z dziewczyną z dzieckiem, teraz się rzucają masowo na każdą jedną, która jest wolna

.

Nie no, teraz to ja się dziwię, że nie macie dziewczyn.

Proszę uzasadnić swoją wypowiedź.

Dziewczyny co zaszły w ciążę w czasach szkolnych z łobuzami, teraz jako samotne matki szukają miłego i spokojnego tatusia do wychowywania dzieci smile

P.S.

Chyba jakiś błąd się wkradł bo w opisie masz wpisane 16 lat.

A tak wkradł się błąd. Teraz ja się NIE dziwię, że NIE macie dziewczyn big_smile

2,632 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-12 23:29:58)

Panna Szlachetnego Rodu, zero argumentów z Twojej strony niestety.

P.S.

Cały czas masz wpisane w profilu 16 lat.

P.S.

Ale czego Ty chcesz? Jakich argumentów? Bzdury wypisujecie. Czarna skóra, tatuaż węża i diamenty. Wesoło jest z Wami.

2,634 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-12 23:39:02)

Teraz pozostaje tylko mieć nadzieję, że nie będzie tu zaglądać za dużo Panów i brąc przykład z rad Kolegów big_smile

Swoją drogą, to tatuaż akurat nigdy mnie nie kręciły. Dlatego ciekawi mnie ile można poświęcić, głównie w takich właśnie niby drobostkach, aby komuś się przypodobać...?

2,635 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-13 00:27:27)

Olinka napisał/a:

Za jakąś godzinę wychodzę na salsową imprezę, a tam jestem przekonana, że jak ZAWSZE spotkam całkiem niemałe grono niskich facetów, którzy jednak są jacyś, dlatego nie będą siedzieć w kącie i chlipać w rękaw, ale jak inni dobrze się bawić z (a jakże!) niczego sobie kobietami.
Trudno uwierzyć, nie? Niemniej o tym już pisałam, że to środowisko nijak się ma do dołujących się nawzajem bywalców Wykopu i innych Tinderów. Jednym słowem można się nakręcać i całemu światu próbować udowadniać, że jest zły, a można wyjść do ludzi i być z nimi naprawdę. Wyboru, niestety lub stety, wraz z jego konsekwencjami każdy dokonuje sam.

Johnny89 napisał/a:

W takim razie wytłumacz mi to zachowanie , jadę swoim autem przez park idzie dziewczyna z chłopakiem trzymają się za rękę patrzy na moje auto omijam ich i ona się odwraca ,dodam Nie chwaląc sie moje auto do tanich nie należy ,żeby nie było miałem już kilka takich sytuacji rozumiem że wówczas podobał się jej mój charakter prawda ? Powiedz czy gdybym jechał polonezem albo tico było by tak samo ?

Taaa... bo nigdy mi się nie zdarzyło obejrzeć za czymś, co najzwyczajniej w świecie, z określonego powodu, wzbudziło moje zainteresowanie i to cokolwiek by to było - fajne auto, wyjątkowo oryginalnie ubrana kobieta czy psia bida z kulawą nogą. Zawsze jednak można sobie dorobić do tego teorię typu: o, obejrzała się, to musi być lecąca na kasę blachara. Oj, panowie, dojrzejcie wreszcie, naprawdę nie zaszkodzi.

Dziewczyno przestań się kompromitować bo swoimi wypowiedziami sama się Zaprzeczasz , wy na wszystko macie wymówki a to już jest totalnie żałosne , i już  nawet nie śmieszne , jak przylatuje czarnuch do polski i co druga patrzy na niego jak Rydzyk na kopertę a potem ląduje w łóżku na jedna noc to powiecie ze to jednorazowa przygoda nic takiego każdemu się może zdarzyć , polki to najgorsza rasa kobiet śmiem twierdzić Podkobiety

2,636

P.S.

Od 16 jest legalnie, nie stresuj się.

2,637

bagienni_k napisał/a:

Teraz pozostaje tylko mieć nadzieję, że nie będzie tu zaglądać za dużo Panów i brąc przykład z rad Kolegów big_smile

Swoją drogą, to tatuaż akurat nigdy mnie nie kręciły. Dlatego ciekawi mnie ile można poświęcić, głównie w takich właśnie niby drobostkach, aby komuś się przypodobać...?

A kto powiedział ze tatuaże się robi żeby komuś się przypodobać? Średniowiecze panowie.

2,638

Foxterier napisał/a:

I dlatego uważam że dla Kremika nie ma już nadziei na zdrową relację damsko-męska. Bo nawet jak znalazłaby się dziewczyna która się nim zainteresuje, to wzbudzi w Kremiku agresję i będzie obiektem jego ataków:

- bo na pewno za młodu się wyszalała z wysokimi, ciemnymi chadami a teraz szuka stabilizacji więc zlitowala się nad nim bo seks nie jest priorytetem
- bo z miłości żadna by z nim nie chciała być bo to podważyłoby teorie Kremika o tym że wszystkie laski lecą na wysokich - jest więc z nim tylko dla kasy/wygody i na 100% go zdradza.
- bo na pewno się wyśmiewa za jego plecami z mamusią z tego że jest wypierdkiem mamuta.

Tutaj nie ma dobrego rozwiązania - Kremik bez gruntownej terapii się po prostu nie nadaje do związku z nikim bo zrujnuje kobiecie życie. I nie ma to nic wspólnego z jego wzrostem...

To mi wszystko kojarzy się z Władcą pierścieni, każdy się bawi w swoim towarzystwie, zwłaszcza Wysokie elfy (chady), nawet hobbici i krasnoludy, bo ich laski są 5/10 i tez szukają facetów 5/10. Natomiast biedny Kremik jak ten Gollum biega po lasach i zawodzi że nienawidzi wszystkich po równo

Wytłumacz mi jedno twierdzisz iż kremik potrzebuje terapii bo nie ma szans na związek itd jednak zauważ że on jest odrzucany już na samym starcie nim się do jakiejkolwiek  odezwie jak one maja poznać ten niby jego charakter skoro gość jest dyskwalifikowany na starcie ? Nie dociera do was to tutaj ?

Johnny89 napisał/a:

Dziewczyno przestań się kompromitować bo swoimi wypowiedziami sama się Zaprzeczasz , wy na wszystko macie wymówki a to już jest totalnie żałosne , i już  nawet nie śmieszne , jak przylatuje czarnuch do polski i co druga patrzy na niego jak Rydzyk na kopertę a potem ląduje w łóżku na jedna noc to powiecie ze to jednorazowa przygoda nic takiego każdemu się może zdarzyć , polki to najgorsza rasa kobiet śmiem twierdzić Podkobiety

big_smile

2,640

Kremik napisał/a:

Bagienny nic nie wiesz. Mam po prostu zastrzeżenia do wymogów kobiet gdy te dotyczą cech fizycznych i to takich, których nie można zmienić np wzrost.
Wymagania są potrzebne by patologiczny facet nie związał się z dziewczyną, nie bił jej, nie zdradzał itp. Jednak kobiety zamiast mieć wysokie wymagania związane z osobowością faceta, idą w strefę fizyczną

Zastanawia mnie jakby to było gdyby 99% mężczyzn wymagało od kobiety szerokich bioder i wąskiej talii. To tak jak ze wzrostem, albo masz albo nie i z tym nic się nie da zrobić

Na pewno wiele kobiet czułoby się niechcianych, odrzuconych, miałoby kompleksy gdyby praktycznie każdy je z tego powod uodrzucał

Teraz ponaliście perspektywę randkowania niskiego mężczyzny

Teraz poznałam perspektywę zakompleksionego faceta.

Znam kilku niskich mężczyzn. Każdy już dawno żonaty, z dziećmi i fajną pracą. ALE oni mają charakter, poczucie humoru, pewność siebie.

Ja mam wysokie wymagania co do osobowości faceta, większość kobiet również, ale Ty pod tym względem nie masz wiele do zaoferowania i to jest obecnie Twój największy problem.

Jęczybuła, która myśli, że gdyby miała 10cm wzrostu więcej, to od razu życie zmieniłoby się o 180 stopni. Na pewno nie z takim nastawieniem.

2,641 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-13 01:11:36)

Johnny89 napisał/a:

jak przylatuje czarnuch do polski i co druga patrzy na niego jak Rydzyk na kopertę a potem ląduje w łóżku na jedna noc to powiecie ze to jednorazowa przygoda nic takiego każdemu się może zdarzyć

Znasz historię Simona Mola? Kameruńczyk, który przyleciał do kraju białych kobiet (Polski) i z premedytacją zaraził chyba 40 dziewczyn HIV.
Czyjeś żony, partnerki, zwykłe kobiety itp.

Na yt są nawet czarnoskórzy trenerzy PUA, którzy robią szkolenia z seksturystyki jak zaliczać Polki podrywając je na żywca na ulicy big_smile

Pamiętam jak kiedyś na peronie w polskim mieście jedna kobieta obściskiwała się tak z czarnoskórym, że nigdy przez całe swoje życie nie widziałem tak potężnej namiętności.

2,642

Johnny89 napisał/a:

jak przylatuje czarnuch do polski i co druga patrzy na niego jak Rydzyk na kopertę a potem ląduje w łóżku na jedna noc to powiecie ze to jednorazowa przygoda nic takiego każdemu się może zdarzyć

Znasz historię Simona Mola? Kameruńczyk, który przyleciał do kraju białych kobiet (Polski) i z premedytacją zaraził chyba 40 dziewczyn HIV.

Na yt są nawet czarnoskórzy trenerzy PUA, którzy robią szkolenia z seksturystyki jak zaliczać Polki podrywając je na żywca na ulicy big_smile

Pamiętam jak kiedyś na peronie w polskim mieście jedna kobieta obściskiwała się tak z czarnoskórym, że nigdy przez całe swoje życie nie widziałem tak potężnej namiętności.

O tym Mollu 5x piszesz, skrzywdził Cię kiedyś jakiś murzyn? Ja nie wierze ze Ty i Kremik nie jesteście trollami, napewno robicie to wszystko dla „zabawy”.

2,643 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-13 01:16:32)

Psycholog Na Niby napisał/a:

O tym Mollu 5x piszesz, skrzywdził Cię kiedyś jakiś murzyn? Ja nie wierze ze Ty i Kremik nie jesteście trollami, napewno robicie to wszystko dla „zabawy”.

1) Czy zaprzeczasz istnienie Simona Mola?
2) Czy zaprzeczasz, że Simon Mol zarażał z premedytacją Polki HIV?
3) Czy zaprzeczasz, że polskie kobiety oddawały się Simonowi Molowi?

Jeżeli na któreś z powyższych pytań odpowiesz ,,tak" i/lub ,,zaprzeczam", tzn. Że to właśnie Ty jesteś trollem, bo zakłamujesz rzeczywistość, która miała miejsce w naszym kraju.

2,644

bagienni_k napisał/a:

Olinko W sumie, jeśli nawet część z Was ma takie preferencje, to czemu zaprzeczać? smile Wydaje się, że Kolegów najbaridzej boli to, że w ogóle macie jakiekolwiek wymagania. Nawet zostańmy już przy tym wyglądzie: oni oczekują, że zainteresuje się nimi każda kobieta, bo sami robią co mogą i uważają, że nalezy im okazać uwagę. Taki żal mają do Was, że wybieracie swój kanon urody u faceta. Swój SPECYFICZNY i właściwy każdej kobiecie, gdzie jednak mogą się powtarzać pewne wzorce.

Ależ oczywiście, że zawsze znajdą się osoby o jakichś ściśle określonych preferencjach. Smutna prawda, Bagienniku, jest taka, że kolegów blokują ich własne kompleksy, a te przełożyli na takie myślenie o samych sobie, z którego wynika, że z uwagi na to, że nie mają tego czy tamtego, nie mieszczą się w żadnych,  przy czym zauważmy, że każdy mówi o czymś innym. Kompleksy i niskie poczucie własnej wartości coraz wyraźniej ich od środka zabijają, ale głośne przyznanie się do tego jest bardzo trudne. Na tyle trudne, że łatwiej przychodzi im to jakoś sobie zracjonalizować, czyli w tym przypadku uznać, że to z kobietami coś jest nie tak.

Jeśli zaś chodzi o to, że śmiemy mieć jakiekolwiek wymagania, to nawet nie wiem jak się do tego odnieść, można się jedynie zaśmiać. Swoją drogą czy to nie ironia, że marzą o kobietach, a równocześnie wyrażaj się o nas z tak wyraźną pogardą? <pytanie retoryczne>
Trudno przy tym pominąć, że chyba nikt z nas nie chciałby być z byle kim, byle nie być samemu, a jednak chichot losu sprawia, że jedni mają większy wybór, a inni zdecydowanie mniejszy i można albo ten stan rzeczy zaakceptować i wyciągnąć z niego tak dużo, jak tylko jest to możliwe, albo tracić energię na tupanie nóżkami, które z zasady nie może przynieść żadnych zadowalających efektów.

Wiadomo, że nie wszystkie ale sporo tak ma, prawda? smile Przyznaj prawdę, proszę Ciebie bardzo mocno.

Tyle mogę dla Ciebie zrobić, bo niewątpliwie są kobiety o takich preferencjach, zatem jakaś część z nas istotnie tak ma. Niemniej przyznasz, że teraz to brzmi inaczej niż radykalne stwierdzenie "kobiety tak mają", bo to z automatu sugeruje, że wszystkie, co już jest oczywistą nieprawdą. 

Johnny89 napisał/a:

Uuuu... chyba kogoś coś mocno zabolało... Jakaś trudna przeszłość wyszła na wierzch?

I oczywiście, że nie zgadzam się z czymś, co jest ewidentnie krzywdzącą mnie i ogromną ilość kobiet opinią, zatem trudno, żebym miała szyderczo przytakiwać.
Widzę też, że jak się nie ma argumentów, to zaczyna się obrażanie. Na Twoje nieszczęście nie mam w zwyczaju prowadzić dyskusji w takim tonie, dlatego pozwól, że kolejne będę już podręcznikowo ignorować.

P.S.
Kremiku, na wspomnianej imprezie na około 120 osób naliczyłam co najmniej trzech facetów o wzroście ok. 165 cm i chyba z dziesięciu 170 cm. Zgodnie z przewidywaniami wszyscy szaleli na parkiecie i wcale nie byli mniej rozchwytywani od tych wysokich. Swoją drogą mieliśmy cały przekrój typów urody - niscy, wysocy, chudzi, grubi i przypakowani, blondyni, bruneci, łysawi, przystojni, przeciętni i zwyczajnie nieurodziwi, ciekawi i nieciekawi, a wśród nich typowy Alvaro (notabene on naprawdę nosi taką ksywkę), który... przesiedział całą imprezę. Uprzedzając zarzuty dodam, że nie jestem kłamczuchą big_smile.

2,645 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-13 05:30:02)

Olinka napisał/a:

.

P.S.
Kremiku, na wspomnianej imprezie na około 120 osób naliczyłam co najmniej trzech facetów o wzroście ok. 165 cm i chyba z dziesięciu 170 cm. Zgodnie z przewidywaniami wszyscy szaleli na parkiecie i wcale nie byli mniej rozchwytywani od tych wysokich. Swoją drogą mieliśmy cały przekrój typów urody - niscy, wysocy, chudzi, grubi i przypakowani, blondyni, bruneci, łysawi, przystojni, przeciętni i zwyczajnie nieurodziwi, ciekawi i nieciekawi, a wśród nich typowy Alvaro (notabene on naprawdę nosi taką ksywkę), który... przesiedział całą imprezę. Uprzedzając zarzuty dodam, że nie jestem kłamczuchą big_smile.

Bo ci wyżsi byli w pokojach i zaliczali jak na samca alfa przystało, a tym niższym pozostało tylko tańczyć smile

2,646

Johnny89 napisał/a:

Znałem te historie ,widziałem też słynny filmik z Rzeszowa jak Mokebe zaczepił blondyne co była ze znajomymi i miała tak mokro, że po tej zaczepce wyładowała u niego w łóżku No ale wiesz on był pewny siebie i miał super charakter , miałem również znajoma która była w związku z czarnym i powiedziała mi że chciała zobaczyć jak to jest w łóżku smile

2,647

Johnny89 napisał/a:

Znałem te historie ,widziałem też słynny filmik z Rzeszowa jak Mokebe zaczepił blondyne co była ze znajomymi i miała tak mokro, że po tej zaczepce wyładowała u niego w łóżku No ale wiesz on był pewny siebie i miał super charakter , miałem również znajoma która była w związku z czarnym i powiedziała mi że chciała zobaczyć jak to jest w łóżku smile

No, ale są też takie kobiety jak ja, których ani nie ciekawi seks z czrnoskórymi ani nie maja do nich żadnego pociągu. Od lat mieszkam za granicą i kłopotu z poznaniem takiego nie ma. Na studiach miałam kolege tej rasy z którym chodziłam na koncerty kameralne co tydzień, bo fajnie bylo pogadać o wrażeniach. Według Rumuńskiego, to powinnam była mu sie do łóżka pchać, a dla mnie, głupiej, on był totalnie aseksualny big_smile

2,648

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

No, ale są też takie kobiety jak ja, których ani nie ciekawi seks z czrnoskórymi ani nie maja do nich żadnego pociągu. Od lat mieszkam za granicą i kłopotu z poznaniem takiego nie ma. Na studiach miałam kolege tej rasy z którym chodziłam na koncerty kameralne co tydzień, bo fajnie bylo pogadać o wrażeniach. Według Rumuńskiego, to powinnam była mu sie do łóżka pchać, a dla mnie, głupiej, on był totalnie aseksualny big_smile

Szczerze nie chce mi się wierzyć , po za tym to jakby napisać nie podoba mi się dziewczyna jest jak deska kompletnie nieatrakcyjna ,ale pójdę z nia do kina ....:)

2,649

Johnny89 napisał/a:

Szczerze nie chce mi się wierzyć , po za tym to jakby napisać nie podoba mi się dziewczyna jest jak deska kompletnie nieatrakcyjna ,ale pójdę z nia do kina ....:)

To se nie wierz big_smile Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów oraz bardzo szczupłej budowy. Sęk był w tym, że mój chłopak nie za bardzo muzykę kameralną lubił, to chodzilam z kolegą.

Czasami wyjście na koncert czy do kina... to po prostu towarzyskie wyjście, a nie żadne podchody seksualne. No, chyba, że masz 16 lat.

2,650

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

To se nie wierz big_smile Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów oraz bardzo szczupłej budowy. Sęk był w tym, że mój chłopak nie za bardzo muzykę kameralną lubił, to chodzilam z kolegą.

Czasami wyjście na koncert czy do kina... to po prostu towarzyskie wyjście, a nie żadne podchody seksualne. No, chyba, że masz 16 lat.

A jednak obcokrajowiec smile nie mam 16 lat tylko po prostu nie wierze w przyjaźń miedzy kobieta a mężczyzna a jeszcze bardziej nie wierze w koleżeństwo białej kobiety z czarnoskórym mężczyzna huehue

Johnny89 napisał/a:

Znałem te historie ,widziałem też słynny filmik z Rzeszowa jak Mokebe zaczepił blondyne co była ze znajomymi i miała tak mokro, że po tej zaczepce wyładowała u niego w łóżku

Jeśli ta rozmowa sięgnęła dna już dawno temu, to teraz kolega zaczyna robić odwierty.

2,652

Johnny89 napisał/a:

A jednak obcokrajowiec smile nie mam 16 lat tylko po prostu nie wierze w przyjaźń miedzy kobieta a mężczyzna a jeszcze bardziej nie wierze w koleżeństwo białej kobiety z czarnoskórym mężczyzna huehue

Ciężko by było, na silę, szukać Polaka w angielskim mieście uniwersyteckim. Pewnie jacyś byli, ale w moim collegu co najwyżej moglam spotkać paru Amerykanów polskiego pochodzenia, co nawet języka nie znali. Po studiach, to byla taka sama sytuacja, dlatego moi wszyscy partnerzy byli Anglikami. Nie z jakiegoś szczególnego wyboru, lecz z prostej arytmetyki populacji.

Wy naprawdę macie jakieś dziwne kompleksy na punkcie swojej rasy czy narodowości.

2,653

Johnny89 napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Wytłumacz mi jedno twierdzisz iż kremik potrzebuje terapii bo nie ma szans na związek itd jednak zauważ że on jest odrzucany już na samym starcie nim się do jakiejkolwiek  odezwie jak one maja poznać ten niby jego charakter skoro gość jest dyskwalifikowany na starcie ? Nie dociera do was to tutaj ?

Oczywiście że dociera, rozumiem że taki Kremik będzie miał liczbę randek mniejszą od statystycznego Polaka o średnim wzroście. Nie rozumiem natomiast jak można to wyrzucać kobietom jako "za wysokie wymagania"? Każdy spotyka się z tym kto mu się podoba, jedni nie chcą się spotykać z niskim, drudzy z grubym, trzeci z głupim itp., jak można mieć o to pretensje? Chciałbyś żeby Twoja córka spotykała się z kimś kto jej się nie podoba tylko dlatego, że on też chce mieć partnerkę?

Z racji wzrostu Kremik jest odrzucany przez większą liczbę kobiet na starcie i uważam że to dobrze, bo przynajmniej nikt mu nie daje fałszywych nadziei ("wiesz, te dwie randki z Tobą były fajne ale przeszkadza mi twój wzrost, nic z tego nie będzie"). Na forum pełno jest wątków gości którzy zostali olani po pierwszej randce bo wyglądowo byli ok, ale jak przyszło do rozmowy to nie zatrybiło.

Ja sam jestem mężczyzną raczej niskiego wzrostu (172) i powiem Ci że gości niższych ode mnie których spotkałem w swoim życiu to na palcach dwóch rąk mógłbym policzyć, zdecydowanie więcej widziałem kobiet wyższych ode mnie.

W pełni rozumiem rozgoryczenie, żal i frustrację, ale uważam za niewłaściwie kierowanie tej agresji w stronę kobiet bo "lecą na hajs, chadów, samochody i murzyńskie pytongi". Wiadomo, jest grupa takich kobiet, ale myślę że większość szuka jednak zdrowych relacji. A to że te w większym stopniu dalej odrzucają Kremika na starcie to już pretensje do garbatego że ma dzieci proste.

Mi zdarzało mi się odrzucać ludzi z powodu wyglądu w czasie randkowania. Czy to było chamskie? Raczej uczciwe, bo wiem że bez pociągu seksualnego nie będę miał udanego związku.

Beyondblackie napisał/a:

Wy naprawdę macie jakieś dziwne kompleksy na punkcie swojej rasy czy narodowości.

Jak dla mnie kompleks tylko i wyłącznie męskości, kryzysu męskości (?)

2,655

Super post, proszę wypowiadające się w temacie kobiety o odniesienie się do owego fragmentu

Foxterier,  ale czy Ty nie rozumiesz, że co innego gdyby Kaśka, Marysia wolały wysokich, a Agata, Monika niskich, to nikt nie miałby pretensji?
Co innego jak spotykasz 50 kobiet i żadna nie chce niskiego. Poza tym razi hipokryzja kobiet - najważniejszy charakter, wzrost nie jest wcale tak ważny, a okazuje się że mówią jedno, a swoich zachowaniem potwierdzają coś innego

Dziewczyny korzystają z tindera i gdyby ktoś powiedział im - lecicie na wygląd, zwracacie uwagę na wzrost i to by twarz była pociągła, wcale was tak bardzo nie interesuje kolesia charakter, w odpowiedzi by rzekły - incelu, zmień podejście, to nie tak jak mówisz, a potem w prawo przesuwały by atrakcyjnych kolesi
i to nie żaden gust bo to jakby faceci wybierali same najpiękniejsze kobiety, a tak nie jest

Dla kobiet przystojny to 8/10 a dla faceta ładna to już 6/10 widzicie różnicę?

Olinko i co z tego, że niscy tańczyli, to nie znaczy, że kobiety chciały się z nimi umówić, czy pójść do łóżka

Dla Ciebie zwykła aseksualna rozmowa znaczy tyle, że niscy mają powodzenie

2,656 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-02-13 13:03:50)

Jak dla mnie kompleks tylko i wyłącznie męskości, kryzysu męskości (?)

Każdy pisze zgodnie ze swoimi filtrami.

Kremik napisał/a:

Olinko i co z tego, że niscy tańczyli, to nie znaczy, że kobiety chciały się z nimi umówić, czy pójść do łóżka

Ale byli do wykorzystania, bo zapewne dobrze tańczyli.

2,657

No czyli potańczyły z nimi dziewczyny, a potem wróciły do domu do swoich wysokich facetów

2,658 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-02-13 13:17:10)

Kremik napisał/a:

No czyli potańczyły z nimi dziewczyny, a potem wróciły do domu do swoich wysokich facetów

To zależy od świadomości kobiet i ich aktualnych potrzeb. Może do badboyów, może do zaradnych, a może tak jak tu też napisano do tych, z którymi można normalnie porozmawiać i żyć, ale co nie potrafią dobrze tańczyć. smile
Albo takich jak piszesz. Pięknych jak z obrazka, a w życiu nudno i trzeba przynajmniej potańczyć z tymi umiejącymi. smile

2,659

Kobiety chyba są płytsze od mężczyzn. Przyjęło się, że mężczyźni są wzrokowcami, zwracają uwagę na wygląd, ale kobiety przywiązują do tego większą wagę.
Przeciętna dziewczyna ma znacznie większe zainteresowanie ze strony płci przeciwnej niż przeciętny facet. Kobiety odrzucają z powodu wzrostu - 99 na 100 odrzuca. W przypadku mężczyzn może z 20 kolesi na 100. Widzicie różnicę?

Otyli faceci nie chodzą na randki, mają problemy. Kobiety z nadwagą na brak powodzenia nie narzekają

Niscy panowie nie mają w ogóle brania, niskie kobiety z randkowaniem problemów nie mają

Chudzielce nie są dla kobiet atrakcyjni, a kobiety "deski" do tego z wąskimi biodrami i prostą talią mimo tych "wad" cieszą się wzięciem ze strony mężczyzn

O tym trzeba mówić by społeczeństwo zrozumiało, że to kobiety są bardziej wybredne, a mężczyźni wybaczają więcej niedoskonałości

Kremik napisał/a:

Kobiety chyba są płytsze od mężczyzn. Przyjęło się, że mężczyźni są wzrokowcami, zwracają uwagę na wygląd, ale kobiety przywiązują do tego większą wagę.
Przeciętna dziewczyna ma znacznie większe zainteresowanie ze strony płci przeciwnej niż przeciętny facet. Kobiety odrzucają z powodu wzrostu - 99 na 100 odrzuca. W przypadku mężczyzn może z 20 kolesi na 100. Widzicie różnicę?

Otyli faceci nie chodzą na randki, mają problemy. Kobiety z nadwagą na brak powodzenia nie narzekają

Niscy panowie nie mają w ogóle brania, niskie kobiety z randkowaniem problemów nie mają

Chudzielce nie są dla kobiet atrakcyjni, a kobiety "deski" do tego z wąskimi biodrami i prostą talią mimo tych "wad" cieszą się wzięciem ze strony mężczyzn

O tym trzeba mówić by społeczeństwo zrozumiało, że to kobiety są bardziej wybredne, a mężczyźni wybaczają więcej niedoskonałości

Ale społeczeństwo, ze wszystkimi swoimi różnorodnościami, które powyżej wskazałeś, NIE MA ŻADNEGO PROBLEMU, by swobodnie łączyć się w pary. Ty tylko masz. To oznacza, że ze społeczeństwem jest wszystko ok, w przeciwieństwie do Ciebie. Problem leży po Twojej stronie.

2,661

Tak odnośnie naszej Beyondblackie cytat z tego wątku:

Beyondblackie napisał/a:

Zdradze Ci tajemnicę: ludzie nie dobieraja się wyłącznie na podstawie tego jak wyglądają. Wiem, szokujące! Kto by przypuszczał, że inteligencja, poczucie humoru, zainteresowania i pozytywny charakter maja jakikolwiek wpływ na wybór męża!

I cytat z jej wątku pt. ""Głupia sytuacja":

Beyondblackie napisał/a:

Misiek jest super, ale traktuje mnie jak kolegę. Seks jest mechaniczny. Nie ma pasji ani romansu. Już od dawna nie czuję się jak kobieta hmm
Jak Nick zaczął ze mna rozmawiać, to było niemal erotyczne (jestem wyposzczona, więc widze seks wszędzie).

2,662

Społeczeństwo swobodnie łączy się w pary?

Znajdź mi niskich mężczyzn, którzy z łatwością umawiają się na randki. Pokaż mi przeciętnych mężczyzn, którzy na brak powodzenie nie narzekają.
Z sytuacji mogą być zadowolone kobiety, bo dla nich obecne czasy są idealne jeśli chodzi o randkowanie. Nie muszą nic robić, w ogóle się starać, wystarczy że wejdą na portal randkowy, a dziesiątki mężczyzn będzie chciało się z nimi umówić. No i przystojni, oni też są zadowoleni, bo bez żadnej pracy nad sobą mają ogromne powodzenie

Kremik napisał/a:

Społeczeństwo swobodnie łączy się w pary?

Znajdź mi niskich mężczyzn, którzy z łatwością umawiają się na randki. Pokaż mi przeciętnych mężczyzn, którzy na brak powodzenie nie narzekają.

big_smile

Połowa mężczyzn u mnie w pracy, w tym dwóch na bank ma nie więcej niż 160 cm, bo są niżsi ode mnie (nie mierzyłam ich). Może z trzech, czterech z kilkudziesięciu osób ma te słynne ponad 180 cm.

2,664

U mnie w mieście właściwie każdy ma ponad 180. Częściej widuję mężczyzn 185+ niż 170+. Rzadko spotykam kobietę o wzroście 160 i mniej, znacznie częściej spotykam kobiety powyżej 170.

Wczoraj gdy wyszedłem do galerii to minąłem z 30 mężczyzn, każdy miał ponad 180, a połowa ponad 185 cm

2,665

Legat napisał/a:

Tak odnośnie naszej Beyondblackie cytat z tego wątku:

Beyondblackie napisał/a:

Zdradze Ci tajemnicę: ludzie nie dobieraja się wyłącznie na podstawie tego jak wyglądają. Wiem, szokujące! Kto by przypuszczał, że inteligencja, poczucie humoru, zainteresowania i pozytywny charakter maja jakikolwiek wpływ na wybór męża!

I cytat z jej wątku pt. ""Głupia sytuacja":

Beyondblackie napisał/a:

Misiek jest super, ale traktuje mnie jak kolegę. Seks jest mechaniczny. Nie ma pasji ani romansu. Już od dawna nie czuję się jak kobieta hmm
Jak Nick zaczął ze mna rozmawiać, to było niemal erotyczne (jestem wyposzczona, więc widze seks wszędzie).

I co Ci dowodzi? Miałam kryzys w związku, wynikajacy głównie z przepracowania partnera i zaniedbania pewnych sfer. Ktoś inny mi się spodobał. I nie dlatego, że byl jakoś super przystojny- wręcz przeciwnie, zupełnie przeciętny z wyglądu- ale z polotem, dowcipny, inteligentny, z podobnymi zainteresowaniami. Jego osobowość była super sexy, a nie jakaś szczeka czy uroda Alvaro.
I tak na marginesie, partnera nigdy nie zdrzdziłam i się rozeszlo po kościach.

Posty [ 2,601 do 2,665 z 29,790 ]

Strony Poprzednia 1 39 40 41 42 43 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024