Rumunski_Zolnierz napisał/a:praktycznie każda młoda laska ma jakiś tatuaż, to jest praktycznie plaga
Im więcej tatuaży, to większy problem z głową.
czyli troche np jak u Popka na insatagramie;pp ((ten co podspiewuje na yt))
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 400 401 402 403 404 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rumunski_Zolnierz napisał/a:praktycznie każda młoda laska ma jakiś tatuaż, to jest praktycznie plaga
czyli troche np jak u Popka na insatagramie;pp ((ten co podspiewuje na yt))
Nie wierzę, ten temat to ewenement. Tyle czasu ciągnie Raka temat, gdzie p0lki mu kłamią prosto w oczy, a on nadal swoje.
Rel, mi z tatuażami zawsze kojarzyli się kryminaliści.
gman98v2 napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:praktycznie każda młoda laska ma jakiś tatuaż, to jest praktycznie plaga
Rel, mi z tatuażami zawsze kojarzyli się kryminaliści.
Zatrzymaliście się na jakiejś innej epoce, bo obecnie tatuaże mogą się podobać lub nie, ale stały się czymś na tyle powszechnym i akceptowalnym, że dawno nie łączy się ich z kryminalistami ani osobami zaburzonymi. Owszem, ich ilość, jakość, miejsce i obszar ciała, jaki zajmują ma znaczenie i wiele mówi o danej osobie, czasem istotnie o zaburzeniach albo innej patologii, ale litości (!) z tym wkładaniem wszystkich do jednego worka.
Zatrzymaliście się na jakiejś innej epoce, bo obecnie tatuaże mogą się podobać lub nie, ale stały się czymś na tyle powszechnym i akceptowalnym, że dawno nie łączy się ich z kryminalistami ani osobami zaburzonymi. Owszem, ich ilość, jakość, miejsce i obszar ciała, jaki zajmują ma znaczenie i wiele mówi o danej osobie, czasem istotnie o zaburzeniach albo innej patologii, ale litości (!) z tym wkładaniem wszystkich do jednego worka.
Moja rodzina była mocno związana z wodą i duża część ze starszego pokolenia, to byli marynarze. U mnie nigdy nie było takiego skojarzenia, ze jak dziary to kryminaliści.
Powiedzmy sobie szczerze, że większość tatuaży oszpeca kobiety.
Jak p0lka ma tyle tatuaży, że prawie zakrywa ciało, to jakieś zaburzenie.
Jak p0lka ma tyle tatuaży, że prawie zakrywa ciało, to jakieś zaburzenie.
A jak Polak to już nie? Albo ktoś innej narodowości??
Polka jak widzi Turka, to nagle robi się jej coś takiego, że zaczyna bardzo szybko i nerwowo przełykać ślinę.
Jest to spowodowane tym, że uruchamia się jej biologia i ma bardzo silną potrzebę zrobienia dobrze ustami.
Rumunski, jak widzę, w swojej formie.
Aaaa... przecież jest sobota, soboty dla Rumunskiego bywają wyjątkowo trudne...
Co ma Sobota do wiatraka?
Co ma Sobota do wiatraka?
Już Ty tam wiesz co
Rumunski, piłeś, nie pisz.
https://youtube.com/shorts/-9Ts5bfgDRQ? … f0vpFbpEhl Polki w komentarzach są w stanie zostawić męża dla tego Hiszpana
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Co ma Sobota do wiatraka?
Już Ty tam wiesz co
Wczoraj zobaczyłem na ulicy kobietę, którą znam tylko z widzenia od dłuższego czasu i zacząłem sobie potem wyobrażać jakby to fajnie było, gdybyśmy byli razem, chodzili za rękę, tulili się, spędzali razem czas, jedli, oglądali coś itp.
A potem doszło do mnie, że są to tylko wizje, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością i dosłownie szlag mnie trafił, ciśnienie mi wskoczyło.
Słuchajcie, około 6 lat temu wybudowało sie blisko mnie praktycznie 1 dom dalej pewne młode małżeństwo, on jest architektem budowlanym, jego zona oczywiście nie pracuje, zajmuje sie domem, on jest zapracowany, można szczerze powiedzieć że sam wybudował ten dom, kupił działkę, urządził, + 2 auta, jak sie domyślacie rzadko jest w domu, no i był tydzień temu u mnie bo stało sie że zdradził żonę ona sie dowiedziała i sie wyprowadziła z jego 8 letnim synem, wiecie awantura itd no i panienka chce rozwodu pieniędzy i takie tam, no on sie mi wygadał że był podpity impreza no faktycznie zdradził, ale wiecie to facet miał prawo zreszta naprawdę gosc był w rozsypce że może stracić dom itd bo to z jego winy, szkoda go moim zdaniem powinna mu wybaczyć, ale tak sobie teraz myśle co by było gdybym mu powiedział że ta jego żonka ssala mi kutasa dwa
Miesiące temu w moim salonie mam monitoring i to jest nagrane to jednak zdrada była by z jej strony, i ona nie dostanie nic Ahahahhahahshhshsh
co by było gdybym mu powiedział że ta jego żonka ssala mi kutasa dwa
Miesiące temu w moim salonie mam monitoring i to jest nagrane to jednak zdrada była by z jej strony, i ona nie dostanie nic Ahahahhahahshhshsh
Pic or it didn't happen
Ludzie łapcie to
https://mazowiecka.policja.gov.pl/wgr/a … rawcy.html
Oficjalna strona policji.
,,Sobotnia noc mogła skończyć się tragicznie dla uczestników wypadku, do którego doszło w gminie Warka. Zgłaszający poinformował, że przy drodze stoi uszkodzony samochód, w którym wystrzeliły poduszki powietrzne, ale nie ma nikogo w środku. Policjanci na miejscu zdarzenia zastali dwie 16-latki, które schowały się w zaroślach. Obie były nietrzeźwe. Po sprawdzeniu pojazdu w bazie danych okazało się, że zamontowane na nim tablice rejestracyjne należą do innego samochodu. Do wyjaśnienia sytuacji brakowało najważniejszego elementu, czyli kierowcy.
Jak się okazało, pojazdem kierował 24-letni obywatel Zimbabwe, który przyjechał do Polski na studia. Mężczyzna po zdarzeniu uciekł, nie udzielając pomocy poszkodowanym pasażerkom.
Jak się okazało, 24-latek w ogóle nie powinien wsiadać za kierownicę, gdyż w styczniu wydany mu został zakaz kierowania pojazdami mechanicznymi."
Hahahahahahhahahahahahahahha
Wyobraźcie sobie, że rodzicie się w mega biednym afrykańskim kraju, gdzie krowy srają Ci do szałasu przez otwór w ścianie, w wieku 24 lat przylatujesz do cywilizowanego Europejskiego kraju, na pstryknięcie palcem bajerujesz dwie 16stki (nie przeszkadza im Twój wiek), z którymi chlejesz i rozbijasz się samochodem (nie przeszkadza im to, że wsiadasz pijany za kółko).
A jak po wszystkim widzisz, że Twoje koleżanki potrzebują pomocy, to po prostu zostawiasz je tak jak się odstawia produkt na półkę sklepową po namyśleniu, że jednak nie chcemy go kupić
Hahahaha
Jeszcze pewnie w samochodzie miziały się z nim na zmianę.
Hahahahahaha
A Wy Polacy co, urodziliście się w cywilizowanym kraju, jesteście wykształceni, macie zasoby i dalej niewidzialni dla lasek?
Może musicie jeść więcej serków wiejskich albo chodzić na dodatkową terapię bądź brać zimny prysznic o 5 rano?
Albo też możecie być jak ten Pan z Zimbabwe czyli:
Pijany za kółkiem
Kradzione tablice rejestracyjne
Zatrzymane uprawnienia do kierowania samochodami.
Nieudzielenie pomocy po wypadku.
Hahahahahahahaha
o chryste..xdd
o chryste..xdd
To prawda, coraz z nim gorzej
https://youtube.com/shorts/-9Ts5bfgDRQ? … f0vpFbpEhl Polki w komentarzach są w stanie zostawić męża dla tego Hiszpana
Toz ten chlop nie wyglada jakos inaczej od Polakow. A podrozowac po Hiszpanii i mieszkac latwo jak sie jest z UE, wiec i Hiszpana nie trzeba.
Nie lubie jak obcokrajowcy mowia po Polsku. Nie jest to slodkie dla mnie. Gdyby moj chlop tak pieszczaco po Polsku mowil, to pewnie nie poszlaby dalej ta znajomosc.
O ktoś wrócił do nas po prawie 3 latach.
Nie lubie jak obcokrajowcy mowia po Polsku. Nie jest to slodkie dla mnie. Gdyby moj chlop tak pieszczaco po Polsku mowil, to pewnie nie poszlaby dalej ta znajomosc.
No i kolejna Polka co jest z obcokrajowcem.
jak wpadinie juz strona tak 405
to dawajcie znac,koniecznie
Ludzie łapcie to:
https://www.coventrytelegraph.net/news/ … t-28444549
Dziewięciu funkcjonariuszkom brytyjskiej straży więziennej zostały postawione zarzuty w związku z uprawianiem seksu z... Więźniami.
Nie jednej, nie dwóm
Tylko dziewięciu z nich
Rozumiecie to?
Biała kobieta jak widzi agresywnego i niebezpiecznego przestępce, to musi popuścić szpary.
Najciekawsze jak dla mnie z tego artykułu:
- Jedna z funkcjonariuszek uprawiała seks z gościem, który siedział za morderstwo swojej kobiety i własnego dziecka
- Jedna z tych funkcjonariuszek zrobiła sobie dziurę w spodniach, aby ułatwićsobie kontakty seksualne z więźniami
Hahahahahahaha
Dżizas... Nie dość, że szukasz po internetach jakichś żenujących historii, to jeszcze emocjonujesz się nimi jak mały chłopiec, który dopiero odkrywa, że patologie i fiksacje też się niestety zdarzają. O, na przykład niedawno w sąsiedzkim mieście sąd skazał faceta, który gwałcił psa udostępnionego mu przez znajomego. I czego to niby dowodzi poza tym, że facet ma nieźle zryty beret? Obaj zresztą.
Dżizas... Nie dość, że szukasz po internetach jakichś żenujących historii, to jeszcze emocjonujesz się nimi jak mały chłopiec, który dopiero odkrywa, że patologie i fiksacje też się niestety zdarzają. O, na przykład niedawno w sąsiedzkim mieście sąd skazał faceta, który gwałcił psa udostępnionego mu przez znajomego. I czego to niby dowodzi poza tym, że facet ma nieźle zryty beret? Obaj zresztą.
A ty jesteś aż tak do niego uprzedzona, że w ogóle nie widzisz jaki poziom absurdu osiągają takie historie? Historia z tymi dwiema 16 latkami to jest jakaś masakra, przecież to młode pokolenie, przyszłość tego kraju. Chociaż patrząc na to co się dzieje na granicy to ten kraj już długo nie pociągnie.
A ty jesteś aż tak do niego uprzedzona, że w ogóle nie widzisz jaki poziom absurdu osiągają takie historie? Historia z tymi dwiema 16 latkami to jest jakaś masakra, przecież to młode pokolenie, przyszłość tego kraju. Chociaż patrząc na to co się dzieje na granicy to ten kraj już długo nie pociągnie.
Ty tak serio? Nie widzisz, że to nie jest norma, ale jednostkowa patologia, którą przy pomocy takich metod usiłujecie uznać za coś, co można przełożyć na większą część społeczeństwa?
Ja naprawdę nie widzę powodu, by się tym aż tak emocjonować.
P.S. A facet gwałcący psa, on Cię nie bulwersuje?
Ty tak serio? Nie widzisz, że to nie jest norma, ale jednostkowa patologia, którą przy pomocy takich metod usiłujecie uznać za coś, co można przełożyć na większą część społeczeństwa?
Ja naprawdę nie widzę powodu, by się tym aż tak emocjonować.P.S. A facet gwałcący psa, on Cię nie bulwersuje?
Ja patrzę na to inaczej, mi nie chodzi o obecną skalę jakiegoś zjawiska ale o jej zwiększenie się. Historia z psem jest mocno porąbana ale ile takich historii się słyszy? Jedną na rok albo jeszcze mniej co oczywiście nie znaczy, że faktycznie jest ich tylko tyle ale wciąż to są jednostkowe przypadki. A historii takich jak te od Rumunskiego już jest sporo i pojawia się ich coraz więcej. Przy czym nie chodzi tylko o historie jak ta z wypadkiem tylko ogóle i takie, w których udział brały Polki i jakiś obcokrajowiec, dziwnym trafem zawsze sporo ciemniejszy. Pamiętam jak kiedyś czytałem historię, którą opisywał amerykański koszykarz, który przyjechał do Polski na wakacje. Gość wprost opisywał jak CODZIENNIE zaliczał inną dziewczynę i nie żałował szczegółów. Oczywiście nie ma pewności, że to była prawda ale takich historii pojawia się coraz więcej. Skala się zwiększa i dla mnie to jest najgorsze.
Ja patrzę na to inaczej, mi nie chodzi o obecną skalę jakiegoś zjawiska ale o jej zwiększenie się. Historia z psem jest mocno porąbana ale ile takich historii się słyszy? Jedną na rok albo jeszcze mniej co oczywiście nie znaczy, że faktycznie jest ich tylko tyle ale wciąż to są jednostkowe przypadki. A historii takich jak te od Rumunskiego już jest sporo i pojawia się ich coraz więcej. Przy czym nie chodzi tylko o historie jak ta z wypadkiem tylko ogóle i takie, w których udział brały Polki i jakiś obcokrajowiec, dziwnym trafem zawsze sporo ciemniejszy. Pamiętam jak kiedyś czytałem historię, którą opisywał amerykański koszykarz, który przyjechał do Polski na wakacje. Gość wprost opisywał jak CODZIENNIE zaliczał inną dziewczynę i nie żałował szczegółów. Oczywiście nie ma pewności, że to była prawda ale takich historii pojawia się coraz więcej. Skala się zwiększa i dla mnie to jest najgorsze.
A tak naprawdę, to z czym masz problem? Ale tak konkretnie?
A tak naprawdę, to z czym masz problem? Ale tak konkretnie?
Z postępującym upadkiem cywilizacji białego człowieka. I tym, że samotni biali heteroseksualni mężczyzni mają coraz gorzej. Ci, którzy przez tysiące lat budowali cywilizację i doprowadzili ją do obecnego poziomu są z niej stopniowo eliminowani. Wkurza mnie, że nasz kraj upada, a ja nie mogę nic z tym zrobić poza pójściem na wybory, które i tak nie będą miały dużego znaczenia. I jeszcze mam problem z tym, że to "ciemne" bydło zajmuje w Polsce miejsce jej prawowitych obywateli.
Priscilla napisał/a:A tak naprawdę, to z czym masz problem? Ale tak konkretnie?
Z postępującym upadkiem cywilizacji białego człowieka. I tym, że samotni biali heteroseksualni mężczyzni mają coraz gorzej. Ci, którzy przez tysiące lat budowali cywilizację i doprowadzili ją do obecnego poziomu są z niej stopniowo eliminowani. Wkurza mnie, że nasz kraj upada, a ja nie mogę nic z tym zrobić poza pójściem na wybory, które i tak nie będą miały dużego znaczenia. I jeszcze mam problem z tym, że to "ciemne" bydło zajmuje w Polsce miejsce jej prawowitych obywateli.
Straciłem resztki sympatii do ciebie po tym poście. Radykalizujesz się jak reszta przegrywów z tego forum. Mam nadzieję że zostaniesz na tej swoim zadupiu do końca życia z rodzicami i nigdy nie skrzywdzisz żadnej laski - obrzydliwy z ciebie typ.
Straciłem resztki sympatii do ciebie po tym poście. Radykalizujesz się jak reszta przegrywów z tego forum. Mam nadzieję że zostaniesz na tej swoim zadupiu do końca życia z rodzicami i nigdy nie skrzywdzisz żadnej laski - obrzydliwy z ciebie typ.
Od Priscilli bym się tego spodziewał ale ty mnie trochę zaskoczyłeś. Pomyśleć, że facet nie rozumie czegoś tak prostego i przerażającego jednocześnie. Ty serio nie widzisz, że nasze społeczeństwo się sypie i to coraz szybciej? I co niby jest aż tak złego w tym co napisałem? Coraz więcej ludzi zaczyna podzielać takie zdanie. Zapytam jeszcze o jedną rzecz, co twoim zdaniem powinno się zrobić z sytuacją na granicy?
Foxterier napisał/a:Straciłem resztki sympatii do ciebie po tym poście. Radykalizujesz się jak reszta przegrywów z tego forum. Mam nadzieję że zostaniesz na tej swoim zadupiu do końca życia z rodzicami i nigdy nie skrzywdzisz żadnej laski - obrzydliwy z ciebie typ.
Od Priscilli bym się tego spodziewał ale ty mnie trochę zaskoczyłeś. Pomyśleć, że facet nie rozumie czegoś tak prostego i przerażającego jednocześnie. Ty serio nie widzisz, że nasze społeczeństwo się sypie i to coraz szybciej? I co niby jest aż tak złego w tym co napisałem? Coraz więcej ludzi zaczyna podzielać takie zdanie. Zapytam jeszcze o jedną rzecz, co twoim zdaniem powinno się zrobić z sytuacją na granicy?
A co ma sytuacja na granicy wspólnego z tym, że siedzisz mamie pod spódnicą od 28 lat?
A co ma sytuacja na granicy wspólnego z tym, że siedzisz mamie pod spódnicą od 28 lat?
A co to ma wspólnego z początkiem tej rozmowy? Co moje obecne miejsce zamieszkania ma wspólnego z filmikami, które wrzucał Rumunski i moim stosunkiem do nielegalnych imigrantów czy ogólnie ludzi o ciemniejszej karnacji, którzy powodują jedynie szkody w naszym społeczeństwie?
Tak czułam, że oficjalnie z tym mneij więcej masz problem, ale mam nadzieję, że przynajmniej zdajesz sobie sprawę, że pod tym, w co sobie to ubrałeś, kryją się głębsze tematy?
Tak czułam, że oficjalnie z tym mneij więcej masz problem, ale mam nadzieję, że przynajmniej zdajesz sobie sprawę, że pod tym, w co sobie to ubrałeś, kryją się głębsze tematy?
Wiem to dokładnie, napisałem bardzo ogólnie, a to wszystko jest dużo bardziej złożone. Chyba trochę przesadziłem, wybaczcie. Po prostu wkurza mnie coś takiego jak te akcje na granicy. Jeden żołnierz nie żyje, inni zostali aresztowani za to, że zrobili to powinni. Pozostali, którzy stacjonują na granicy mają do wyboru zostać rannym/zabitym albo wyrok. Jak mogło dojść do czegoś takiego, że nie tylko obywatele ale i ludzie, którzy bronią tego kraju są traktowani gorszej niż ci, którzy nielegalnie przekraczają granicę.
Shinigami, jesteś podatny na manipulacje jak małe dziecko, wierzysz we wszystko co przeczytasz i przyjmujesz za swoje poglądy. Jak Rumuński ci napisze, że tę Polkę, która należała się tobie, to zamiast ciebie dostał ją i obraca jakiś 'kolorowy' emigrant Mokabe, który nielegalnie przeskoczył przez zaporę, to uwierzysz.
Wiem to dokładnie, napisałem bardzo ogólnie, a to wszystko jest dużo bardziej złożone. Chyba trochę przesadziłem, wybaczcie. Po prostu wkurza mnie coś takiego jak te akcje na granicy.
To jeszcze raz: to NIE jest Twój główny problem. To jest temat zastępczy dla tego, co znajduje się pod spodem.
Anewe już Cię wstępnie naprowadziła
Shinigami napisał/a:A ty jesteś aż tak do niego uprzedzona, że w ogóle nie widzisz jaki poziom absurdu osiągają takie historie? Historia z tymi dwiema 16 latkami to jest jakaś masakra, przecież to młode pokolenie, przyszłość tego kraju. Chociaż patrząc na to co się dzieje na granicy to ten kraj już długo nie pociągnie.
Ty tak serio? Nie widzisz, że to nie jest norma, ale jednostkowa patologia?
Sęk w tym, że to nie jest jednostkowa historia, bo to właśnie nie jedna babka, a kilka. W dodatku nie pierwsza tego typu. Swego czasu była dość mocna afera z amerykańskimi więźniarkami, które gwałciły i torturowały jakichś tam muzułmańskich bojowników w Iraku.
Ogólnie to więziennictwo jest mocną patologią, ale biorąc pod uwagę, ze mowa o służbach mundurowych, to kłania się tu ten sam problem całego świata zachodniego - wymóg zatrudnienia określonego odsetka kobiet i niższe wymogi formalne.
To nie jest tak, że tu trzymam stronę Rumuńskiego czy Shiniego. Miałem z tym styczność i szerzej omawianą problematykę jak jeszcze sam służyłem. Kobiety jak dostają władzę nad facetem - w sensie dosłownym, fizycznym, to im na potęgę odpierdala.
Shinigami napisał/a:Priscilla napisał/a:A tak naprawdę, to z czym masz problem? Ale tak konkretnie?
Ma częściową rację. W USA normą jest jak firma się ogłasza, że zatrudnia tylko kobiety albo tylko czarnych itp. Jak biały coś takiego samego zrobi to dostaje wyrok za mowę nienawiści i rasizm.
Z tym bydłem to oczywiście przesadził i tu można niezłą bekę pocisnąć
Foxterier napisał/a:Straciłem resztki sympatii do ciebie po tym poście. Radykalizujesz się jak reszta przegrywów z tego forum. Mam nadzieję że zostaniesz na tej swoim zadupiu do końca życia z rodzicami i nigdy nie skrzywdzisz żadnej laski - obrzydliwy z ciebie typ.
Ukraińcy jak i Hindusi czy Pakistańczycy wykonują u nas prace, jakich Polacy zwyczajnie nie chcą, bo wolą siedzieć u rodziców na garnuszku lub na socjalach niż wziąć się do roboty.
Co raz więcej ludzi podziela zdanie, że dzisiejsza ekonomia jest zjebana, że zarówno banki jak i koncerny naftowe oraz międzynarodowe korporacje mają za dużą władzę i pozostają bezkarni. Reszta to tylko medialna gównoburza, aby zająć ludzi pierdołami, aby w skłóceniu pozostali i nie wywrócili obecnego porządku do góry nogami.
Shinigami, jesteś podatny na manipulacje jak małe dziecko, wierzysz we wszystko co przeczytasz i przyjmujesz za swoje poglądy. Jak Rumuński ci napisze, że tę Polkę, która należała się tobie, to zamiast ciebie dostał ją i obraca jakiś 'kolorowy' emigrant Mokabe, który nielegalnie przeskoczył przez zaporę, to uwierzysz.
Dokładnie, Shini nie ma żadnej zdolności przefiltrowywania wiadomości przez swoje "ja" które u niego nie istnieje.
Jack - ja się z Tobą zgadzam że są takie przypadki, doskonale zdaję sobie sprawę że jest cancel culture w Stanach i Europie, że jak biały bije murzyna to rasizm a jak murzyn białego to już nie, była cała akcja z Floydem, Black Lives Matters, parytety itp. Rozumiem też że sytuacja na granicy jest niejednoznaczna, trudna, że w Polsce jest coraz więcej hindusów, pakistańczyków, mieszkańców Afryki, widzę ich przecież na co dzień jak rozwożą żarcie Ubereatsem i takie tam. Nie wspominając oczywiście o całej masie Ukraińców którzy się tu osiedlili.
Zgodzę się również z tym, że ciemnoskórzy/latino/południowcy mają wzięcie u Polek bo są po prostu egzotyczni i nieznani, są takim "guilty pleasure" stąd też te wszystkie 365 dni i inne hiszpańskie ogóry.
Natomiast uważam że sporo tutejszych gości fiksuje się na danym temacie nie widząc szerszej perspektywy. A przecież to nie jest tak że jak wyjdziesz na miasto to widzisz same Polki z Hiszpanami, jest multum par Polka-Polak a wy często skupiacie się na jakiś 5-procentowym wycinku społeczeństwa.
Jest to o tyle niebezpieczne, że umysł podsycany takimi treściami może zawędrować w niebepieczne strony - były nie tak dawno akcje w Pradze gdzie student wystrzelał ludzi na uniwerku jak kaczki (https://tvn24.pl/swiat/czechy-sprawca-s … -st7651900), albo ten gość z Poznania co nie mógł się pogodzić z tym że go była zostawiła dla innego i w biały dzień zastrzelił go w kawiarni w centrum miasta po czym strzelił sobie w głowę (https://m.interia.pl/interia-tv/video,vId,3332946). Nie wspominając akcje gdzie 20-latek zabił dwójkę swoich rodziców (https://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/2 … ku%20prok.)
Sęk w tym, że to nie jest jednostkowa historia, bo to właśnie nie jedna babka, a kilka. W dodatku nie pierwsza tego typu. Swego czasu była dość mocna afera z amerykańskimi więźniarkami, które gwałciły i torturowały jakichś tam muzułmańskich bojowników w Iraku.
Ogólnie to więziennictwo jest mocną patologią, ale biorąc pod uwagę, ze mowa o służbach mundurowych, to kłania się tu ten sam problem całego świata zachodniego - wymóg zatrudnienia określonego odsetka kobiet i niższe wymogi formalne.
To nie jest tak, że tu trzymam stronę Rumuńskiego czy Shiniego. Miałem z tym styczność i szerzej omawianą problematykę jak jeszcze sam służyłem. Kobiety jak dostają władzę nad facetem - w sensie dosłownym, fizycznym, to im na potęgę odpierdala.
Sęk w tym, że nawet jeśli problem dotyczy więziennictwa, czego nie neguję, to te zachowania nadal nie są normą, którą można przełożyć na całe społeczeństwo, a przede wszystkim naprawdę sądzisz, że Rumunskiego i Shiniego martwią te sytuacje dlatego, że na świecie dzieje się coś niedobrego? Przecież oni ewidentnie patrzą tutaj na swoje własne, osobiste poletko. Obaj zafiksowali się na tym, że ich nikt nie chce, choć uważają się za dobrych chłopaków, a tu taki ciemnoskóry czy skazany mają seks, choć w ich odczuciu na niego nie zasługują. A na pewno nie zasługują bardziej niż oni. To nie jest zresztą nic innego jak pokrętna racjonalizacja.
Sęk w tym, że nawet jeśli problem dotyczy więziennictwa, czego nie neguję, to te zachowania nadal nie są normą, którą można przełożyć na całe społeczeństwo,
Ale te zachowania z więziennictwa są odzwierciedleniem określonych skłonności. Masz przykład eksperymentu więziennego czy podobnych.
Generalnie temat dość stary:
Professor Archer analysed data from 82 US and UK studies on relationship violence, dating back to 1972. He also looked at 17 studies based on victim reports from 1,140 men and women. Speaking last night, he said that female aggression was greater in westernised women because they were "economically emancipated" and therefore not afraid of ending a relationship.
"Feminist writers say most of the acts against men are not important but the same people have used the same surveys to inflate the number of women who are attacked," he said. "In the past it would not even have been considered that women are violent. My view is that you must base social policy on the whole evidence."
His views are supported by Dr Malcolm George, a lecturer in neuroscience at London University. In a paper to be published next year in the Journal of Men's Studies, Dr George will argue that men have been abused by their wives since Elizabethan times. He uses examples such as the actor John Wayne, beaten by his wife Conchita Martinez, and Humphrey Bogart battered by his wife Mayo Methot, as well as Abraham Lincoln whose wife Mary who broke his nose with a lump of wood.
His research is backed up by historical records which show that men who were beaten by their wives were publicly humiliated in a ceremony called a "skimmington procession". The procession was named after the ladle used to skim milk during cheese making.
Dr George has also unearthed a plaster frieze in Montacute House in Somerset that depicts a wife hitting her husband over the head followed by a "skimmington" ceremony.
"It's a complex argument but we do get more women aggressing against male partners than men against female partners," said Dr George. "The view is that women are acting in self-defence but that is not true - 50 per cent of those who initiate aggression are women. This sends a dangerous message to men because we are saying they are not going to get any legal redress so their option instead is to hit back."
Z nowszech:
New research into cyberaggression suggests women are more aggressive than would be believed from research conducted in the real world1,2. Any genderised discussion of aggression is always sensitive, as this issue engenders strong views and is highly politicised. In fact, the politicisation of aggression and violence may be an indicator of one of its roles and causes in society3. Yet discussion of aggression, even cyberaggression, is often built on a foundation focused on males as archetypal perpetrators4-6. However, a study of female digital aggression casts doubts on assertions that aggression is programmed, and more commonly emitted by males. Rather, digital behaviour suggests women are not programmed to be passive, but are just as actively aggressive as men, and, in some circumstances, more so.
Szczególnie to jest przykre:
In fact, examination of the real-world research suggests high levels of female aggression, such as seen in digital behaviours, have long been known about16. Beyond domestic abuse and physical violence, females have been found to emit greater levels of verbal, and indirect, aggression than males7,17. Girls and adolescent females use verbal and indirect aggression (social manipulation to harm a target) more than boys. This is often achieved by malicious gossip, or by manipulating social networks to reduce the target’s social status7. Such findings are mirrored in several studies of cyberaggression2,14.
I tak mogę bardzo długo.
Owszem - oni są obaj zafiksowani na pewnych tematach. Ale przez to je dostrzegają. Ty natomiast negujesz ich spostrzeżenia ze względu na ich sytuację. Tym czasem ich stan nie wpływa kompletnie na rzeczywistość.
Jack, czy my aby na pewno odnosimy się do tych samych postów???
W pierwszej historii Rumunskiego clue "problemu" były dwie pijane szesnastolatki, które wsiadły do samochodu z 24 letnim mieszkańcem Zimbabwe, a kiedy ten spowodował wypadek, to zwiał bez cienia zainteresowania czy dziewczynom na pewno nic się nie stało.
Druga wzbudziła emocje, bo pracownice służby więziennej uprawiały seks z więźniami. Nie było tam nic o przemocy z ich strony. Jemu chodzi o sam fakt, że było ich aż dziewięć zainteresowanych więźniami, podczas gdy Rumunskim nikt się nie interesuje.
Jack - ja się z Tobą zgadzam że są takie przypadki
(...)
Natomiast uważam że sporo tutejszych gości fiksuje się na danym temacie nie widząc szerszej perspektywy. A przecież to nie jest tak że jak wyjdziesz na miasto to widzisz same Polki z Hiszpanami, jest multum par Polka-Polak a wy często skupiacie się na jakiś 5-procentowym wycinku społeczeństwa.
Heh, tu nie chodzi o stabilne związki, czy jakieś krótkie (ale takie normalne) romanse w rozumieniu naszym, europejskim i polskim. Tu chodzi o skalę jaką zobrazował przypadek Simona Mola. A on miał kilkadziesiąt partnerek. Mówiło się o przeszło 60 kobietach. Zgłosiło się raptem 11 czy tam 12. Normą jest w takich sytuacjach, ze zgłasza się mniej jak 1% pokrzywdzonych (podobnie do gwałtów gdzie widełki to bodaj 1-5%). Gdzie jest prawda? No ja obstawiam, że miał o wiele więcej partnerek niż tych 60. Tym bardziej, że sam do świętoszków nie należałem i wiem jak czasem niewiele trzeba, aby polka popuściła pieroga. W rozpustnych stanach naprawdę trzeba o wiele więcej, aby kobiecie czymś zaimponować.
Z jednej strony seks, randki itp to coś całkowicie normalnego. I powszechnego. Ale skoro naszych chłopaków to omija, to mają pewien zgrzyt ma mózgownicy. I ja im się nie dziwię, bo wiele znam kobiet, które twierdzą, że one nigdy nie imprezowały, nigdy nie były łatwe, że one to tam miały w życiu 2-3 facetów tylko. Tylko, że ja z nimi na tych samych imprezach bywałem i byłem jednym z np 3 kolesi, którym obciągała danego wieczoru, bo się z jedna z drugą założyła o imprezowy hattrick (że zaliczy w taki lub inny sposób 3 kolesi jednego wieczoru).
Widzisz, to trochę tak jakby istniały dwa równoległe światy. Zapytaj kogo chcesz czy śmieci. Czy jest ktoś, kto się przyzna? Nie. A jednak wystarczy się rozejrzeć..... na tym polu (seksu i randek) jest moim zdaniem podobnie. Zapytaj jakąkolwiek kobietę czy jest łatwa......
Jack, czy my aby na pewno odnosimy się do tych samych postów???
W pierwszej historii Rumunskiego clue "problemu" były dwie pijane szesnastolatki, które wsiadły do samochodu z 24 letnim mieszkańcem Zimbabwe, a kiedy ten spowodował wypadek, to zwiał bez cienia zainteresowania czy dziewczynom na pewno nic się nie stało.
Druga wzbudziła emocje, bo pracownice służby więziennej uprawiały seks z więźniami. Nie było tam nic o przemocy z ich strony. Jemu chodzi o sam fakt, że było ich aż dziewięć zainteresowanych więźniami, podczas gdy Rumunskim nikt się nie interesuje.
Tak piszemy o tym samym - skłonności do zachowań agresywnych i ryzykownych. Tylko ja pisze o temacie z innej, szerszej perspektywy społecznej. On z perspektywy własnej sytuacji.
Problem narastającej agresji i skłonności do zachowań ryzykownych wśród kobiet istnieje naprawdę. Jest to wieloletnie tendencja, a nie specjalnie wiadomo jak ten trend odwrócić i jak zmienić prawo w tym zakresie ze względu na niską wykrywalność agresji kobiet wobec mężczyzn. Bo problemem jest też siła i odporność organizmu. Pomijając kilka witalnych punktów, to możesz mnie uderzyć z całej siły i śladu mi większego nie zrobisz. Ja nie muszę używać nawet połowy, a mogę cię na wiele miesięcy wysłać do szpitala. Z plotkami niszczącymi wiarygodność jest podobnie. Jak zmierzyć to, że np jakiś koleś nie dostał awansu czy wymarzonej pracy, bo jego zawistna ex rozpowiadała plotki o jego rzekomej toksyczności?
Z jednej strony seks, randki itp to coś całkowicie normalnego. I powszechnego. Ale skoro naszych chłopaków to omija, to mają pewien zgrzyt ma mózgownicy. I ja im się nie dziwię, bo wiele znam kobiet, które twierdzą, że one nigdy nie imprezowały, nigdy nie były łatwe, że one to tam miały w życiu 2-3 facetów tylko. Tylko, że ja z nimi na tych samych imprezach bywałem i byłem jednym z np 3 kolesi, którym obciągała danego wieczoru, bo się z jedna z drugą założyła o imprezowy hattrick (że zaliczy w taki lub inny sposób 3 kolesi jednego wieczoru).
Przystojni faceci mogą w weekend obrócić X lasek bo mają wzięcie, nasi nieatrakcyjni forumowicze nie przyciągają nikogo bo się po prostu nie podoba. A kobiety tak jak faceci lubią seks i korzystają jak mają sposobność. Nie wiem co to jest za odkrycie nagle?
Ktoś kto jest bogaty może sobie kupić 7 samochodów, biedak będzie jeździł rowerem.
Przystojni faceci mogą w weekend obrócić X lasek bo mają wzięcie, nasi nieatrakcyjni forumowicze nie przyciągają nikogo bo się po prostu nie podoba. A kobiety tak jak faceci lubią seks i korzystają jak mają sposobność. Nie wiem co to jest za odkrycie nagle?
Ktoś kto jest bogaty może sobie kupić 7 samochodów, biedak będzie jeździł rowerem.
Brutalne, ale true. Trzeba więcej takich mocnych postów. Czysty blackpill.
Co raz więcej ludzi podziela zdanie, że dzisiejsza ekonomia jest zjebana, że zarówno banki jak i koncerny naftowe oraz międzynarodowe korporacje mają za dużą władzę i pozostają bezkarni. Reszta to tylko medialna gównoburza, aby zająć ludzi pierdołami, aby w skłóceniu pozostali i nie wywrócili obecnego porządku do góry nogami.
Tak, coraz więcej ludzi to widzi, ja też jak rozmawiam ze znajomymi to odczucia są podobne. Czas na rewolucję nadchodzi. Pseudokapitalizm musi się skończyć.
Wiem, że jestem podatny na manipulację. Co według ciebie z tego co wcześniej napisałem nie jest prawdą? Że niby te wszystkie akcje na granicy to ściema? Nie uważam, że ktoś mi się należy za to uważam, że ten "kolorowy" emigrant nie zasługuje na takie zainteresowanie bo to nawet nie jest cywilizowany człowiek.
Z tym bydłem to oczywiście przesadził i tu można niezłą bekę pocisnąć
To już zauważyłem, że lekko przesadziłem choć nie uważam by to słowo było aż tak nieadekwatne.
Jest to o tyle niebezpieczne, że umysł podsycany takimi treściami może zawędrować w niebepieczne strony - były nie tak dawno akcje w Pradze gdzie student wystrzelał ludzi na uniwerku jak kaczki (https://tvn24.pl/swiat/czechy-sprawca-s … -st7651900), albo ten gość z Poznania co nie mógł się pogodzić z tym że go była zostawiła dla innego i w biały dzień zastrzelił go w kawiarni w centrum miasta po czym strzelił sobie w głowę (https://m.interia.pl/interia-tv/video,vId,3332946). Nie wspominając akcje gdzie 20-latek zabił dwójkę swoich rodziców (https://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/2 … ku%20prok.)
Bo te 5% jest najbardziej widoczne.
To co tu podajesz to już przykłady terroryzmu albo psychozy. Jednostkowe przypadki ale jednak się wydarzyły i pewnie będzie ich coraz więcej co ani trochę mnie nie dziwi. Potrafię sobie wyobrazić, że ktoś przez samotność i odrzucenie popadł w mrok tak bardzo, że zaczął zabijać. W żadnym razie nie popieram ani nie akceptuje, to bez wątpienia bardzo ciężkie zbrodnie ale potrafię to zrozumieć.
Uważają się za dobrych chłopaków, a tu taki ciemnoskóry czy skazany mają seks, choć w ich odczuciu na niego nie zasługują.
Dokładnie tak uważam, że tacy ludzie na to nie zasługują.
Widzisz, to trochę tak jakby istniały dwa równoległe światy. Zapytaj kogo chcesz czy śmieci. Czy jest ktoś, kto się przyzna? Nie. A jednak wystarczy się rozejrzeć..... na tym polu (seksu i randek) jest moim zdaniem podobnie. Zapytaj jakąkolwiek kobietę czy jest łatwa......
To jest najgorsze, jak się czyta takie historie. Jak czytam coś takiego to się czuje jak totalny śmieć i co najgorsze sam nie wiem dlaczego. Dokładnie jak Jack napisał, to tak jakby był dwa równoległe światy. Jeden, w którym każdy kogoś ma, a seks jest dosłownie na wyciągnięcie ręki i drugi, w którym nie ma nikogo, a o seksie nikt nie słyszał, i w którym ja jestem.
Priscilla napisał/a:Ty tak serio? Nie widzisz, że to nie jest norma, ale jednostkowa patologia, którą przy pomocy takich metod usiłujecie uznać za coś, co można przełożyć na większą część społeczeństwa?
Ja naprawdę nie widzę powodu, by się tym aż tak emocjonować.P.S. A facet gwałcący psa, on Cię nie bulwersuje?
Nawet w Izraelu co najmniej jedna strażniczka przespała się z palestyńskim więźniem xd no ale oni akurat podchodzą poważnie do takich tematów, dlatego kobiety dostały bana na pełnienie służby w więzieniach xd
Shinigami napisał/a:Priscilla napisał/a:Ty tak serio? Nie widzisz, że to nie jest norma, ale jednostkowa patologia, którą przy pomocy takich metod usiłujecie uznać za coś, co można przełożyć na większą część społeczeństwa?
Nawet w Izraelu co najmniej jedna strażniczka przespała się z palestyńskim więźniem xd no ale oni akurat podchodzą poważnie do takich tematów, dlatego kobiety dostały bana na pełnienie służby w więzieniach xd
Nie strażniczka, tylko żołnierka która pełniła w więzieniu swoją służbę wojskową, bo jest ona obowiązkowa dla kobiet w Izraelu. Zawodowe strażniczki pozostaną tam gdzie były
Żołnierka została skierowana do pracy w więzieniu z powodu braków kadrowych i postanowiono, że więcej kobiet ze służby wojskowej nie będzie się kierować do pracy w więzieniach.
rakastankielia napisał/a:Shinigami napisał/a:Ja patrzę na to inaczej, mi nie chodzi o obecną skalę jakiegoś zjawiska ale o jej zwiększenie się. Historia z psem jest mocno porąbana ale ile takich historii się słyszy? Jedną na rok albo jeszcze mniej co oczywiście nie znaczy, że faktycznie jest ich tylko tyle ale wciąż to są jednostkowe przypadki. A historii takich jak te od Rumunskiego już jest sporo i pojawia się ich coraz więcej. Przy czym nie chodzi tylko o historie jak ta z wypadkiem tylko ogóle i takie, w których udział brały Polki i jakiś obcokrajowiec, dziwnym trafem zawsze sporo ciemniejszy. Pamiętam jak kiedyś czytałem historię, którą opisywał amerykański koszykarz, który przyjechał do Polski na wakacje. Gość wprost opisywał jak CODZIENNIE zaliczał inną dziewczynę i nie żałował szczegółów. Oczywiście nie ma pewności, że to była prawda ale takich historii pojawia się coraz więcej. Skala się zwiększa i dla mnie to jest najgorsze.
Nie strażniczka, tylko żołnierka która pełniła w więzieniu swoją służbę wojskową, bo jest ona obowiązkowa dla kobiet w Izraelu. Zawodowe strażniczki pozostaną tam gdzie były
Żołnierka została skierowana do pracy w więzieniu z powodu braków kadrowych i postanowiono, że więcej kobiet ze służby wojskowej nie będzie się kierować do pracy w więzieniach.
Na jedno wychodzi, ale tak, masz rację, dziękuję za doprecyzowanie.
Rumuński Ciebie jeszcze to dziwi? każdy normalny obcokrajowiec wiec że polki są najłatwiejsze, tak trochę odbije piłkę ale nie za daleko.
Panowie wyobraźcie sobie poznajecie za młodu zwykła dziewczynę kręcicie ze sobą, nadajecie na tych samych falach, u was w domu się nigdy nie przelewało, twoją pasją jest piłka, po czym odnosisz sukces tylko i wyłącznie dzięki zaparciu i dążeniu do celu, pobieracie się dorabiasz się milionów, twoja wybranka oczywiście też i nagle
BOOM
https://filmiki.tv/robercik-odpoczywa-a … -moc_49374
Ahahahhahahhahahaahaa
Wygląd ponad Wszystko !
Rumuński Ciebie jeszcze to dziwi? każdy normalny obcokrajowiec wiec że polki są najłatwiejsze, tak trochę odbije piłkę ale nie za daleko.
Panowie wyobraźcie sobie poznajecie za młodu zwykła dziewczynę kręcicie ze sobą, nadajecie na tych samych falach, u was w domu się nigdy nie przelewało, twoją pasją jest piłka, po czym odnosisz sukces tylko i wyłącznie dzięki zaparciu i dążeniu do celu, pobieracie się dorabiasz się milionów, twoja wybranka oczywiście też i nagleBOOM
Ahahahhahahhahahaahaa
Wygląd ponad Wszystko !
Jego to aż mi szkoda. Nawet jeśli te wszystkie plotki i podejrzenia, że ona go zdradza to totalne brednie to przez jego wizerunek już się ostro posypał. Zastanawiam się tylko czy Ania serio o tym nie pomyślała wrzucając te wszystkie posty i filmiki do internetu czy z jakiegoś powodu robi to specjalnie, jak myślicie? Przecież wiedziała, że oboje są bardzo znanymi i rozpoznawalnymi osobami publicznymi i, że uderzy to w ich wizerunek, a mimo to upublicznia to wszystko.
Theodore Robert Bundy napisał/a:Rumuński Ciebie jeszcze to dziwi? każdy normalny obcokrajowiec wiec że polki są najłatwiejsze, tak trochę odbije piłkę ale nie za daleko.
Panowie wyobraźcie sobie poznajecie za młodu zwykła dziewczynę kręcicie ze sobą, nadajecie na tych samych falach, u was w domu się nigdy nie przelewało, twoją pasją jest piłka, po czym odnosisz sukces tylko i wyłącznie dzięki zaparciu i dążeniu do celu, pobieracie się dorabiasz się milionów, twoja wybranka oczywiście też i nagleBOOM
Ahahahhahahhahahaahaa
Wygląd ponad Wszystko !
Jego to aż mi szkoda. Nawet jeśli te wszystkie plotki i podejrzenia, że ona go zdradza to totalne brednie to przez jego wizerunek już się ostro posypał. Zastanawiam się tylko czy Ania serio o tym nie pomyślała wrzucając te wszystkie posty i filmiki do internetu czy z jakiegoś powodu robi to specjalnie, jak myślicie? Przecież wiedziała, że oboje są bardzo znanymi i rozpoznawalnymi osobami publicznymi i, że uderzy to w ich wizerunek, a mimo to upublicznia to wszystko.
Panienka spędza godziny, dnie z przystojnymi wysokimi napakowanymi Hiszpanami, których dotyka ociera się i robi różne akrobacje, serio wgle jest możliwość że w tym wypadku do zdrady nie doszło? nie ma takich szans, są mniejsze niż wygrana w totka
Ahahahhahahhahahaahaa
Wygląd ponad Wszystko !
Nawet hajs i popularność nie zastąpią wyglądu. To jedyne, co liczy się dla kobiet. Powtarzam to od dawna, ale oczywiście forumowiczki nadal twierdzą, że to tylko incelskie teorie. Lepszy bezdomny i bezrobotny przystojniak niż znany i bogaty przeciętniak.
A historii takich jak te od Rumunskiego już jest sporo i pojawia się ich coraz więcej.
Rumuński Ciebie jeszcze to dziwi? każdy normalny obcokrajowiec wiec że polki są najłatwiejsze,
Słuchajcie, próbuję się nawrócić.
Wiecie co? Od dzisiaj będę sobie robił mantry, że wszystko to co pisałem wcześniej, to zwykłe bzdury i w ogóle nieprawda.
Robię zatem mantrę - Polki nie lecą na obcokrajowców i nie marzą o nich. Jako dowód wstawiam posty kobiet z tego forum, jn.:
Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.
Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
Jestem z Anglikiem
Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów
mój ostatni chłopak był Szwedem.
Moja dawna, kilkumiesięczna znajomość z Amerykaninem spaliła na panewce.
Znam dwie osoby w takiej sytuacji.
Jedna wyszła za brazylijczyka, mieszkają w Polsce,
Druga ma partnera włocha, mieszkają od 7 lat we Włoszech
Mój facet jest Albańczykiem, jest muzułmaninem
Nie zakładałam, że znajdę sobie obcokrajowca I że mój mąż będzie Turkiem.
spotykałam się z chłopakiem z Chile, ma 29 lat.
Moj partner jest czarnoskory. Moj ex tez byl wogole zauwazylam, ze od momentu zwiazku z moim ex to czarnoskorzy podobaja mnie sie najbardziej.
No i nie wyszło mi, zjebałem, przepraszam
Polaki wytłumaczcie mi jedną rzecz, jak to jest możliwe, że do Warszawy przyjeżdża Mokebe, który ledwo duka w naszym języku i na pstryknięcie palca obmacuje sobie maturzystkę, która nawet na Was nie splunie, czego dowodem jest Wasza aktywność na tym forum?
Proszę mi to wytłumaczyć, bo ja tego nie rozumiem.
Mordo posłuchaj mnie.
Na Świecie wcale nie ma organizacji, które dążą do tego, aby białe kobiety rodziły czarnoskóre dzieci, żeby wytępić białych mężczyzn w pień, wcale tak się nie dzieje.
Poniżej masz screeny z 3 podręczników do nauki dla najmłodszych, z Niemiec, Belgii i Francji.
Schemat płci i rasy - Biała kobieta / czarny mężczyzna.
Mordo mówię Ci, to po prostu jest taki przypadek, serio uwierz mi.
Kolejna reklama, Schemat płci i rasy - Biała kobieta / czarny mężczyzna.
Mordo, to po prostu przypadek serio, szedł sobie jakiś opalony Pan po ulicy i go zgarnęli do reklamy.
Poniżej reklama na studia w PL, ten sam schemat płci i rasy, mordo - to po prostu przypadek.
Poniżej reklama sklepu spożywczego, biała kobieta i egzotyczny Pan.
Mordo, to jest znowu przypadek, serio.
Poniżej kolejna reklama, znowu przypadkowy schemat czarnego Pana i białej kobiety,
W dodatku inne białe kobiety mają nawet swoje czarne kobiety.
Mordo zobacz, w końcu jakiś biały mężczyzna - ale on jako jedyny ma szarą koszulkę zamiast białej, ciekawe dlaczego? Pewnie akurat dla niego nie starczyło.
W dodatku biały mężczyzna jest na drugim planie, a nie na pierwszym tak jak czarny, ale to na pewno przypadek.
Biały mężczyzna jest jedyną postacią, która nie ma bezpośrednio obok siebie kobiety, podczas gdy czarnoskóry ma ich aż dwie, z czego jedna jest w ciąży
MORDO, TO WSZYSTKO JEST PRZYPADKOWE, TU NIE MA ŻADNYCH TREŚCI PODPROGOWYCH, ŚPIJ SPOKOJNIE.
Tak piszemy o tym samym - skłonności do zachowań agresywnych i ryzykownych. Tylko ja pisze o temacie z innej, szerszej perspektywy społecznej. On z perspektywy własnej sytuacji.
To nieźle odpłynąłeś od tematu, co nasi chłopcy właśnie potwierdzili. Niemniej żebyśmy się dobrze zrozumieli - ich interesuje tylko to, czego mieć nie mogą, przy czym ta frustracja i wynikająca z niej bardzo prymitywna zazdrość przybiera już taką formę, że są w stanie wypracować w sobie nienawiść do wszystkich i wszystkiego, łącznie z samymi kobietami, tylko dlatego, że wydaje im się, że gdyby nie konkurencja, to nie mieliby problemu ze zdobyciem seksu, którego brak przesłania im racjonalne myślenie. Do pakietu należy jeszcze dołożyć racjonalizację w myśl której kobiety są tak prymitywnymi stworzeniami, że właściwie lepiej nie być centrum ich zainteresowania. Pokrętna to logika, przecząca samym sobie, ale taki właśnie jest cel tego ochronnego mechanizmu, jakim jest rzeczona racjonalizacja.
Generalnie dążę do tego, że w ich głowach nie ma skali makro, tam wszystko podszyte jest bardzo prostym schematem: oni mają, ja nie, więc ich nie lubię, a i to delikatnie mówiąc. Sam Shini właściwie potwierdził, że dobrze zinterpretowałam jego intencje, dlatego utrzymuję, że obydwa posty Rumunskiego w założeniu miały zupełnie inny wydźwięk niż pochylanie się nad sytuacją w więziennictwie czy zjawiskiem agresji wśród kobiet. Ich takie zjawiska NIE interesują, a jeśli interesują to tylko w takim zakresie, w jakim mogą je dopasować do swojej teorii, czyli świata, który jest przeciwko nim.
Żaden niestety nie potrafi pojąć, że choć uważają, że niczego im nie brakuje, często z braku odpowiedniej perspektywy i wystarczającego poziomu samoświadomości, to jednak dla kobiet są przezroczyści, a tu pojawia się taki obcokrajowiec albo więzień, w ich odczuciu gorszy sort człowieka, i razi ich swoim istnieniem, bo... ma seks. To jest chore myślenie, ale nie w odczuciu inceli. I jeden z drugim nie popatrzy na to, że i te przykładowe (z historii Rumunskiego) nastolatki, i pracownice więzienia wykazywały cechy patologii, ważne, że pierwsze zwróciły uwagę na 24 latka z Zimbabwe, a drugie dały (tak, w ich odczuciu był to dar) więźniom seks, czyli dostali znacznie więcej niż powinni. Pokrętna to logika, ale poza nią wyjść nie potrafią.
To nieźle odpłynąłeś od tematu, co nasi chłopcy właśnie potwierdzili. Niemniej żebyśmy się dobrze zrozumieli - ich interesuje tylko to, czego mieć nie mogą, przy czym ta frustracja i wynikająca z niej bardzo prymitywna zazdrość przybiera już taką formę, że są w stanie wypracować w sobie nienawiść do wszystkich i wszystkiego, łącznie z samymi kobietami, tylko dlatego, że wydaje im się, że gdyby nie konkurencja, to nie mieliby problemu ze zdobyciem seksu, którego brak przesłania im racjonalne myślenie. Do pakietu należy jeszcze dołożyć racjonalizację w myśl której kobiety są tak prymitywnymi stworzeniami, że właściwie lepiej nie być centrum ich zainteresowania. Pokrętna to logika, przecząca samym sobie, ale taki właśnie jest cel tego ochronnego mechanizmu, jakim jest rzeczona racjonalizacja.
Generalnie dążę do tego, że w ich głowach nie ma skali makro, tam wszystko podszyte jest bardzo prostym schematem: oni mają, ja nie, więc ich nie lubię, a i to delikatnie mówiąc. Sam Shini właściwie potwierdził, że dobrze zinterpretowałam jego intencje, dlatego utrzymuję, że obydwa posty Rumunskiego w założeniu miały zupełnie inny wydźwięk niż pochylanie się nad sytuacją w więziennictwie czy zjawiskiem agresji wśród kobiet. Ich takie zjawiska NIE interesują, a jeśli interesują to tylko w takim zakresie, w jakim mogą je dopasować do swojej teorii, czyli świata, który jest przeciwko nim.
Żaden niestety nie potrafi pojąć, że choć uważają, że niczego im nie brakuje, często z braku odpowiedniej perspektywy i wystarczającego poziomu samoświadomości, to jednak dla kobiet są przezroczyści, a tu pojawia się taki obcokrajowiec albo więzień, w ich odczuciu gorszy sort człowieka, i razi ich swoim istnieniem, bo... ma seks. To jest chore myślenie, ale nie w odczuciu inceli. I jeden z drugim nie popatrzy na to, że i te przykładowe (z historii Rumunskiego) nastolatki, i pracownice więzienia wykazywały cechy patologii, ważne, że pierwsze zwróciły uwagę na 24 latka z Zimbabwe, a drugie dały (tak, w ich odczuciu był to dar) więźniom seks, czyli dostali znacznie więcej niż powinni. Pokrętna to logika, ale poza nią wyjść nie potrafią.
Większość ludzi najbardziej pożąda tego czego mieć nie może, to jedna z najbardziej ludzkich cech. Nie widziałem tu nikogo kto by się zradykalizował na tyle by zacząć nienawidzić kobiety. Oczywiście, że gdyby nie konkurencja to zdobycie seksu byłoby o wiele łatwiejsze co nie znaczy, że byłaby jakaś tego gwarancja. Dziwi cię, że brak seksu przesłania komuś racjonalne myślenie bo nigdy nie byłaś w takiej sytuacji więc nie masz możliwości tego zrozumieć jak i zdecydowana większość kobiet.
Nie "oni mają, ja nie mam więc ich nie lubię" tylko "oni mają, a ja niczym im nie ustępuję, a w wielu kwestiach nawet przewyższam i nie mam więc coś tu jest grubo nie tak". Ja osobiście nie mam wpływu na sytuację w więziennictwie ani też na agresję wśród kobiet w skali ogólnej więc mogę to przytoczyć jedynie jako przykład czegoś co mnie może dotyczyć. Właśnie to zrobili inni użytkownicy. Nie chodzi o jakieś pretensje, że właśnie "oni mają, a ja nie" tylko bardziej o zrozumienie jak to działa. Jakim sposobem ludzie, którzy poprzez swoje czyny i wyrok sądu zostali w pewnym sensie wykluczani ze społeczeństwa mogą z jego dobrodziejstw, a człowiek przestrzegający prawa, pracujący, płacący podatki i traktujący innych z szacunkiem nie może? Nie widzicie, że coś tu jest nie tak? Podobnie z takim uchodźcą, który przekracza granicę nielegalnie, nie pracuje, nie płaci podatków i jeszcze ma socjal, on nic nie daje od siebie i tylko bierze. Ludzie porządni, którzy legalnie przekraczają granicę i dają też coś od siebie na poczet kraju, do którego przyjechali są jak najbardziej w porządku niezależnie od narodowości, rasy czy koloru skóry.
Uwaga Polki, mam dla Was bardzo dobre informacje!
W PL zaczyna się ubogacanie kulturowe jak na zachodzie
Czu możecie pisac o czyms innym, to już jest nudne, nie mam co czytac
Czu możecie pisac o czyms innym, to już jest nudne, nie mam co czytac
Ja myślę, że Rumun to jest kryptogej i szczególnie podniecają go faceci o ciemnej karnacji. On wprost marzy o tym, żeby jakiś kolega go dopadł w ciemnej uliczce i go sponiewierał.
Strony Poprzednia 1 … 400 401 402 403 404 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024