30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 35 36 37 38 39 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,341 do 2,405 z 29,790 ]

2,341

Odp: 30lat i cały czas sam

Rumuński, a co chcesz usłyszeć, że cenię w mężczyźnie głupotę i ciapowatość?

Chyba normalne, że ceni się w drugiej osobie pozytywne cechy, a nie wady. Przy czym te wady mogą być różne dla różnej kobiety- jednej może przeszkadzać aktywny tryb życia, a inna może nie trawić domatora. Wady się akceptuje w pakiecie, bo nie są tak istotne jak wybrane zalety, także, teoretycznie pisząc, moglabym polecieć na mężczyznę z tatuażem, małymi oczkami i nawet z bardziej hiszpańską urodą, gdyby byl bardzo inteligentny, zaradny i błyskotliwy, bo te cechy są dla mnie najważniejsze.

I taki z tego szach mat.

Zobacz podobne tematy :

2,342

Lady Loka napisał/a:
Johnny89 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Stworzyłam szereg cech, których moim zdaniem faceci szukaną w kobietach. I też jestem przekonana, że każda kobieta u siebie znajdzie przynajmniej jedną big_smile

- długie nogi
- długie włosy
- kształtny tyłek
- odpowiednio duży biust
- ładne oczy
- ładna twarz
- muai być niższa od faceta nawet jak ma szpilki
- cicha i nie zwracająca uwagi
- umie gotować

Dodałybyście coś?

Ładne oczy i twarz robią robotę tak, że wtedy na piersi jak i pośladki uwagi praktycznie nie zwracam ,tak samo z nogami,  z kolei jeśli jest słaba twarz to zazwyczaj nadrabiane jest to piersiami i tyłkiem smile

Oooo widziszz wybjerasz wg konkretnych cech! big_smile

Ja oczywiścje żartuję, natomiast zupełnie nie rozumiem czemu lista jakichs cech miałaby cokolwiek pokazywać.

Żeby się z kimś związać to coś musi się podobać w tym drugim człowieku ,nie wierze w bzdety, iż wygląd się nie liczy, liczy się charakter itd Bla Bla Bla nie wyobrażam sobie związku z dziewczyna w której nic mi się fizycznie nie podoba nie ma szans i jestem w 100% pewny że tak to działa w druga stronę nie ma się co oszukiwać ,a z takich list każdy znajdzie coś dla siebie

Johnny89 napisał/a:

Żeby się z kimś związać to coś musi się podobać w tym drugim człowieku ,nie wierze w bzdety, iż wygląd się nie liczy, liczy się charakter itd Bla Bla Bla nie wyobrażam sobie związku z dziewczyna w której nic mi się fizycznie nie podoba nie ma szans i jestem w 100% pewny że tak to działa w druga stronę nie ma się co oszukiwać ,a z takich list każdy znajdzie coś dla siebie

No oczywiście, że się liczy, tylko nie  jest to bezwzględnie za każdym razem wysoki wzrost, koniecznie kwadratowa szczęka i śniada skóra. Nie to ładne, co ładne, tylko to co się komu podoba.

2,344 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-02 10:52:10)

Zaczyna się naprawdę robić "ciekawie"...

Zadziwił mnie tok "myślenia" Kolegi, kiedy dziewczyny wspomniały o tych 3 czy 1 cesze u swoich partnerów.. Nastąpił jakiś dziwny zwrot w rozumowaiu, bo ja osobiście odebrałem to trochę inaczej: skoro teraz, po jakimś czasie ktoś zauważa u swojego partnera taką czy inną cechę spośród wymienionych, to chyba nie oznacza, że właśnie tylko na podstawie tychże cech został wybrany. Raczej dlatego, żę DŁUŻEj się oboje poznawali i jednak dużo więcej kwestii zdecydowało o tym, że są razem.

Cały czas wszystko się kręci wokół wyglądu.Ok, tylko do jasnej ciasnej, samym wyglądem raczej się świata nie zwojuje. Fakt, osoba musi być atrakcyjna fizycznie, ale czy mamy do czynienia zawsze z jakimś JEDNYM, uniwersalnym modelem? Przecież to absurd! Ok, jeśli ktoś chce pakować się w romanse czy jakieś przygody, gdzie podstawą jest seks, flirt i itp., to może mieć rację bytu, choć pewnie i tak kobiete trzeba czymś zainteresować oprócz swojej ładnej buzi smile Ale ludzie sie raczej wiążą ze sobą biorąc za cel również inne kwestie... Ktoś, kto by chciał związku z drugą osobą tylko na podstawie jej uroczej twarzy, może uchodzić za zwykłego wariata.

Można sobie zadać proste pytanie" czy ktokolwiek tutaj "wziąłby sobie" za partnera osobę(DO STAŁĘGO ZWIĄZKU!), z którą nie czułby się komfortowo i nawet nie miał o czym pogadać, nie mówiąc o poważniejszych kwestiach, ale byłaby ona gwiazdą o wyglądzie 10/10, z którą właściwie łączyłoby tylko łóżko?

Koleżanki chyba znają odpowiedź na pytanie smile Panowie - wątpię...

2,345

bagienni_k napisał/a:

Zaczyna się naprawdę robić "ciekawie"...

Zadziwił mnie tok "myślenia" Kolegi, kiedy dziewczyny wspomniały o tych 3 czy 1 cesze u swoich partnerów.. Nastąpił jakiś dziwny zwrot w rozumowaiu, bo ja osobiście odebrałem to trochę inaczej: skoro teraz, po jakimś czasie ktoś zauważa u swojego partnera taką czy inną cechę spośród wymienionych, to chyba nie oznacza, że właśnie tylko na podstawie tychże cech został wybrany. Raczej dlatego, żę DŁUŻEj się oboje poznawali i jednak dużo więcej kwestii zdecydowało o tym, że są razem.

Cały czas wszystko się kręci wokół wyglądu.Ok, tylko do jasnej ciasnej, samym wyglądem raczej się świata nie zwojuje. Fakt, osoba musi być atrakcyjna fizycznie, ale czy mamy do czynienia zawsze z jakimś JEDNYM, uniwersalnym modelem? Przecież to absurd! Ok, jeśli ktoś chce pakować się w romanse czy jakieś przygody, gdzie podstawą jest seks, flirt i itp., to może mieć rację bytu, choć pewnie i tak kobiete trzeba czymś zainteresować oprócz swojej ładnej buzi smile Ale ludzie sie raczej wiążą ze sobą biorąc za cel również inne kwestie... Ktoś, kto by chciał związku z drugą osobą tylko na podstawie jej uroczej twarzy, może uchodzić za zwykłego wariata.

Można sobie zadać proste pytanie" czy ktokolwiek tutaj "wziąłby sobie" za partnera osobę(DO STAŁĘGO ZWIĄZKU!), z którą nie czułby się komfortowo i nawet nie miał o czym pogadać, nie mówiąc o poważniejszych kwestiach, ale byłaby ona gwiazdą o wyglądzie 10/10, z którą właściwie łączyłoby tylko łóżko?

Koleżanki chyba znają odpowiedź na pytanie smile Panowie - wątpię...

Od wielu stron tutaj pisze, że nie każdej kobiecie to samo się podoba. Taki dla mnie 10/10 chudy gitarzysta jest dla wielu kompletnie nieatrakcyjny, a dla mnie śniady Alvaro ze szczeną jak stolik do kawy powoduje zero zainteresowania.

Po drugie, SAM wygląd zewnętrzny NIGDY nie spowoduje, że będę się chciała z kimś związać. Pod tym kątem będę raczej zwracać uwagę na inteligencję, poczucie humoru, podejście do życia, poglądy i charakter. Nie polecę, nawet na 10/10 chudego gitarzystę, jeżeli nie mamy o czym gadać, różnimy się zasadniczo wartościami czy po prostu myślę, że jest durny. Bo tak, podobać się mi facet musi, ale to czy mi się długofalowo podoba jest bardziej zależne od rzeczy z wyglądem niezwiazanych.

2,346 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-02 11:07:30)

bagienni_k napisał/a:

ale czy mamy do czynienia zawsze z jakimś JEDNYM, uniwersalnym modelem? Przecież to absurd! Ok, jeśli ktoś chce pakować się w romanse czy jakieś przygody, gdzie podstawą jest seks, flirt i itp., to może mieć rację bytu, choć pewnie i tak kobiete trzeba czymś zainteresować oprócz swojej ładnej buzi smile

Ależ oczywiście, że tak! Niezależnie od tego, czy "wybieramy" osobę na partnera do stałego związku, czy wikłamy się w przelotnym romans, przygodę lub flirt, poza fizycznością, osoba taka musi nam odpowiadać pod względem innych cech - intelektualnych, umysłowych lub emocjonalnych. Co ciekawe, jedna i ta sama cecha osobowości, w zależności od naszych potrzeb, może stanowić zarówno wadę lub zaletę u innej osoby.

2,347

jjbp napisał/a:
Olinka napisał/a:

Rozumiem, że to tylko luźny wybór z listy

Tak Olinko to był przykład najpierwsiejszy z brzegu, mam nadzieję że się nie gniewasz big_smile Ty bo byłaś na liście osób które żołnierz uważa se 'zagiął', zaś tatuaż węża bo mnie rozbawił i najbardziej utkwił mi w głowie z jego listy

Oczywiście, że się gniewam i to strasznie. No strasznie big_smile.
A tak serio, to po prostu aż sprawdziłam czy to ja szybciej pisząc niż myśląc czegoś w poście nie przekręciłam, stąd lekka, chwilowa konsternacja wink

bagienni_k napisał/a:

Prawdę mówiąc specjalnie skupiłam się na wymienionych w liście cechach wyglądu, podając, że tylko jedna z nich znajduje potwierdzenie u mojego bardzo świadomie wybranego życiowego partnera, bo to co zdecydowało o wyborze znajduje się w pozycjach dotyczących charakteru i osobowości. Oczywiście nie wyobrażam sobie być z kimś, kto mi się fizycznie nie podoba, ale te kryteria są zgoła inne niż Kremik i teraz Rumunski usiłują nam wmawiać. Tak naprawdę wiedzą tyle, co wyczytali w internetach, a mimo to tonem mentorskiej pewności oznajmiają, że wiedzą lepiej od nas samych. Trochę żenujące.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Co ciekawe, jedna i ta sama cecha osobowości, w zależności od naszych potrzeb, może stanowić zarówno wadę lub zaletę u innej osoby.

O tak! Dla przykładu: dla jednych ogromną zaletą będzie czyjś ekstrawertyzm, a inną osobę taki partner szybko zmęczy i do siebie w ten sposób zniechęci. Ktoś może być bardzo przebojowy i inteligentny, co będzie budzić szacunek i podziw, a ktoś inny przy takiej osobie może czuć się niepewnie i będzie na tę cechę patrzył zupełnie inaczej, nawet jeśli obiektywnie rzecz biorąc jest bardzo na plus. I tak dalej, i tak dalej.

Olinka napisał/a:

Co ciekawe, jedna i ta sama cecha osobowości, w zależności od naszych potrzeb, może stanowić zarówno wadę lub zaletę u innej osoby.

O tak! Dla przykładu: dla jednych ogromną zaletą będzie czyjś ekstrawertyzm, a inną osobę taki partner szybko zmęczy i do siebie w ten sposób zniechęci. Ktoś może być bardzo przebojowy i inteligentny, co będzie budzić szacunek i podziw, a ktoś inny przy takiej osobie może czuć się niepewnie i będzie na tę cechę patrzył zupełnie inaczej, nawet jeśli obiektywnie rzecz biorąc jest bardzo na plus. I tak dalej, i tak dalej.

To też Olinko, przy czym mnie chodziło bardziej o to, że jedna i ta sama cecha, ujmowana z naszej perspektywy, w zależności od tego czego szukamy w relacji do danego partnera (poważny związek lub przelotna znajomość) może być zarówno albo wadą albo zaletą.

2,349

To też Olinko, przy czym mnie chodziło bardziej o to, że jedna i ta sama cecha, ujmowana z naszej perspektywy, w zależności od tego czego szukamy w relacji do danego partnera (poważny związek lub przelotna znajomość) może być zarówno albo wadą albo zaletą.

Troche się z tym zgodzę. Gdybym planowala z kimś przelotną relację, to nawet na plus oceniłabym ekstrawertyczność i chęć do imprezowania, bo traktowalabym to jak po prostu krótką zabawę, ale gdybym szukała kogoś do poważnego związku, to te cechy byłyby dużą wadą. Może nie sama ekstrawertyczność w sobie, ale chęć ciągłego imprezowania nie jest kompatybilna ani z moim charakterem ani stylem życia.

2,350

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

To może jeszcze inaczej. Dzisiaj będąc w pracy, podczas przerwy napisałem mojego autorstwa opowiadanie bazując na własnych doświadczeniach wyciągniętych z oglądania materiałów na Netflix.

Bo to jest handel fantazjami. wink
Takie 365 dni big_smile złota malina  za najgorszy film, najgorszą reżyserię, najgorszego aktora, najgorszą aktorkę, najgorszy scenariusz i najgorszy plagiat. Oceny na serwisach po 1*, a i tak był to najlepiej oglądany film 2020. Tak, najpopularniejszy film roku na netflixie.

Jakby ktoś nie wiedział o jakie dzieło chodzi. Oficjalny trailer:

2,351

Plagiat? Tego akurat nie słyszałam jeszcze

2,352 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-02-02 18:50:52)

jjbp napisał/a:

Plagiat? Tego akurat nie słyszałam jeszcze

W oryginale to będzie: Worst Prequel, Remake, Rip-off or Sequel.
Taka kategoria.

Że, zrzynali z Greya.

2,353

O kurcze mi się książki pomyliły - czytając Twój post myślałam o Greyu właśnie. Dobra, już się nie wypowiadam, nie jestem wystarczająco obcykana w tym gatunku

2,354

Słuchajcie, ja naprawdę nie rozumiem po co te napinki? Przecież każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii.
To, że jedna z drugą nie lubicie szerokich szczęk nie oznacza, że jest tak na ogół, gdyż mamy do czynienia z małą próbą statystyczną, która jest nawet poniżej oscylujących błędów w końcowym wyniku.

A to oznacza, że wiele Polek może marzyć o szerokich szczękach i niskim głosie, zaś w tym temacie nie będzie ani jednej takiej, prawda?
Z własnych obserwacji wnioskuję, że większość kobiet w naszym kraju uwielbia opalonych mężczyzn.
Simon Mol itp. Nawet w TV było ostatnio głośno o jakiejś kobiecie co przelała oszczędności życia oszustowi, który podawał się za jakiegoś Amerykańskiego żołnierza (brak słów).
Perski Książę - mówi Wam to coś?

Wczoraj dałem opowiadanie o Monice i Enrique Alvaros z Włoch.
Dzisiaj też mam kolejne o Natalii i Abdullahu z Turcji ale Wam już nie pokażę bo znowu zaleję się ogniem krytyki. Zachowam opowieść dla siebie smile
A jutro może stworzę o Julce i jej nowym koledze Mokebe z Senegalu.

Czy teraz mi napiszecie, że nie powinienem pisać opowiadań? Bo akurat Wam podobają się inni mężczyźni?

Ludzie kochani...

2,355 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-02-02 21:04:32)

Tylko wiesz Twoje obserwacje to też jest mała próba statystyczna. Także słowo przeciwko słowu a nie że większość kobiet lubi to co Ty uważasz a my to jakieś samotne okręty, wyjątki od wyjątków

2,356 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-02 21:08:37)

Słuchajcie, ja naprawdę nie rozumiem po co te napinki? Przecież każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii.
To, że jedna z drugą nie lubicie szerokich szczęk nie oznacza, że jest tak na ogół, gdyż mamy do czynienia z małą próbą statystyczną, która jest nawet poniżej oscylujących błędów w końcowym wyniku.

A to oznacza, że wiele Polek może marzyć o szerokich szczękach i niskim głosie, zaś w tym temacie nie będzie ani jednej takiej, prawda?
Z własnych obserwacji wnioskuję, że większość kobiet w naszym kraju uwielbia opalonych mężczyzn.
Simon Mol itp. Nawet w TV było ostatnio głośno o jakiejś kobiecie co przelała oszczędności życia oszustowi, który podawał się za jakiegoś Amerykańskiego żołnierza (brak słów).
Perski Książę - mówi Wam to coś?

Wczoraj dałem opowiadanie o Monice i Enrique Alvaros z Włoch.
Dzisiaj też mam kolejne o Natalii i Abdullahu z Turcji ale Wam już nie pokażę bo znowu zaleję się ogniem krytyki. Zachowam opowieść dla siebie smile
A jutro może stworzę o Julce i jej nowym koledze Mokebe z Senegalu.

Czy teraz mi napiszecie, że nie powinienem pisać opowiadań? Bo akurat Wam podobają się inni mężczyźni?

Ludzie kochani...

Kobiety sporo kłamią i tak jest również na forach taka maja naturę nic nie poradzisz będą wmawiać Ci na sile co innego a w realu marzą o czym innym i tyle . Taki przykład w internecie każdy z januszy ma ponad 25 cm internet fora telefony zryły ludziom banie

2,357

No, ludzie kochani...

Bo nie może byc prawdziwym takie opowiadanie.

Zauważyla go w klubie kątem oka. Jego długie, gęste włosy lśniały pod lampą obok baru. Kiedy odwrócił twarz, ukazala jej się porcelanowa cera i przeszywające zielone oczy. Byl enigmatyczny i giętki jak kot. Jego ruchy wydawały sie wprowadzać ją w trans. Zamarla gdy dotknąl jej dloni swoimi pięknymi, dlugimi palcami. Z kolejnymi rifami na gitarze doznała orgazmicznych spazmów.

To jest okropna proza jakości Twarzy Greya. Ale pogódź się z tym, że wcale nie wszystkie Polki tęsknią za Alvaro.

2,358

odnosnie glowanegho watku to:
Jesli jestes np samotny o w zroscie ze na stojaco robisz motorowke miedzy piersiami w windzie no jest jedna rada.
Zarabiaj w 3 gruchy siana nawet najwiekrzy pasztet, brzuchomowca jasli przerzuca w domu lopata $,€,£ z salonu do pokju
to zawsze znajdzie gro kobiet chetnych do pomocy w pracach gdzie moga potrzymac lopate czy przeliczyc co tam w taczce zostalo.
Nie bedzie to goraca namietna milosc ale puste zwiazki na zasadzie wymiany korzysci.
Smutne to ale w dzisieszych czasach swiat materialny sieje spustoszenie i zepsucie. Dosyc czesto mali faceci sa bardziej ambitni i zajmuja wyzsze stanowiska .
Samotni facei o malym wzroscie i tak maja sie super.
Pomysl co maja pod czapka kobiety co maluja brwi ala angry birds gdzie w tlumie widzisz brwi a potem cos sie wylania
tzn jakas twarz - niby nie przekreslisz takiej ale moze po paru piwkach zaczniesz ja tracac patykiem z zaciekawieniem.
Albo Kobiety Karpie usta - wszelkiej masci botoksiary co cos laduja w siebie bo w promocji albo bo
kolezanka mowila - potem sie zastanawiasz po co to czy to ma byc korek do wanny wrazie w czy przerosniete chemoroidy z tylka powedrowaly do gory.
Wypelniacze lukow briwiowych , albo kosci policzkowych - inwazja ulepow upodobnianych do pokrak z TV po co to komu chyba tylko business kosmetyczny na tym zyskuje bo na pewno nie kobiety.
Albo Silikony - Piersi i ostatnio tylki wszystko  sporwadza sie do tego zeby zwrocic na siebie uwage samca bo same kobiety poprostu przywiazuja duza uwage do tego jak wygladasz,
oceniaja od pierwszego wejrzenia. od stop do glowy z tylu i z przodu...duza wiekrzosc kobie ocenia  i potem dziala lub nie.
A no i szponiary - im dluzsze paznokcie tym brudniejsza dupa jak to powiadaja - logiczna zaleznosc.
Czyba nie wmowi ci nikt ze ktos kto ma wszystko sztuczne moze byc prawdziwy:)

Jezeli urodziles sie "Fordem Fiesta" ale wiekrzosc woli suv-y to niby nie masz szans .
Ale praca nad sylwetka, ladne zadbane zeby, zadbana morda, szpony, jezeli posiadasz defekty skorne: brodawki, blizny,
jakies plamy przebarwienia za ten nieszczesny hajs pozbedziesz sie tego co ci nie pasuje w Centrum medycznym gdzie zabiegami zajmuja sie lekarki dermatolzki z jakims konkretnym sprzetem
a nie panie po 10kursach z obstrzykiwania glutem. Poznalem kilku metroseksualnych klientow 25-35lat nie grzeszacych ani uroda ani wzrostem ale zawsze sie krecilo wokol nich sporo panienek.
jak sie pobujasz po tych wszystkich miejscach poprawy wizerunku i formy to tez zwiekrzasz szanse ze kogos spotkasz ( u dentysty najmniejsza sznasa ).
No i jak juz sie tak odpindrzysz tak z gustem i elegancja tunning/facelift i ReMap to powiem ci ja ze mozesz smialo zaparkowac obok Jag F-Pyty czy elektyka co max 300km pyka.
I jak miales branie tylko u babek co zbieraja zlotoweczke do kubka na jabola to uwierz mi ze teraz jak bedzie przy kopalni siana i wygladal jak 100mln to i pustaki o wygladzie 7-9/10 sie przyczepia z zaciekawienia
Malo to bez obrazy  kurdupli plasa sie z fajnymy babkami? Ja znamn osobiscie kilku niestety prykaja € gdy one ciagna ich za uszy - no sa przy grubszym smalcu.

Natomiast jakies wartosciowe kobiety na pewno da sie spotkac tylko musisz soba cos reprezentowac, nie byc pretensjonalnym , nie przeliczac, nie kalkulowac nie oceniac.
Mimo popierdzielonych czasow staraj sie byc dzentelmenem.                     
Mezczyzna powiniec byc meski pewne stereotypy sa i beda bo sie sprawdzaja w zyciu. Nie tracic cennej energii na uzlanie sie nad soba i marudzenie tylko cos z soba zrobic by zmienic ku leprzemu ,
podniesc swoje kwalifikacje, zdobyc Chomolugme chocby helikopterem czy inne takie bzdety podnoszace ego.   A no i nie grac w gry ....po dzieciach widze ze to uzaleznia.

Beyondblackie napisał/a:

Ale pogódź się z tym, że wcale nie wszystkie Polki tęsknią za Alvaro.

Ale on wcale nie ma kwadratowej szczęki big_smile

2,360 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-02-02 21:51:07)

Beyondblackie napisał/a:

Ale pogódź się z tym, że wcale nie wszystkie Polki tęsknią za Alvaro.

Ale on wcale nie ma kwadratowej szczęki big_smile

Jak ma, tak ma, ale zamiata śniadą cerą big_smile

Natomiast mój chudy gitarzysta z burzą kasztanowych włosów nie produkuje zadnej Żolnierskiej prozy.

2,361

edek z krainy kredek - dałeś czadu xDDD

Może nie wszystko jest "poprawne politycznie" ale ubaw mieliśmy z mężem po pachy.
Moderacjo Sorry za of top big_smile

2,362

edek z krainy kredek, cudowny post, po przeczytaniu zacząłem się zastanawiać jaki musi być wszechświat pod Twoim sufitem smile

2,363

Istotnie trochę źle Cię zrozumiałam, ale i tu jak najbardziej się zgadzam. Gdybym szukała kogoś na przygodny seks czy do romansu, to rzeczywiście oczekiwałabym od niego innych cech niż od partnera życiowego. To co na dłuższą metę byłoby męczące, na chwilę może nieźle podkręcić zainteresowanie.
Równocześnie nie ma się co oszukiwać, ale i tak największe i najbardziej konkretne wymagania ma się w stosunku do tych, którzy w założeniu mają być z nami dłużej niż na chwilę - to już zupełnie luźna myśl.

Ludzie kochani...

Zupełnie nie chodzi o wygląd bohatera, ale o sposób wypowiedzi - przelukrowałeś i to ostro. Wiem, że się powtarzam, ale nie dałabym rady czytać, pomimo że czytam naprawdę dużo. Hmm... A może właśnie dlatego? <zastanawia się>
Niemniej naprawdę nie rozumiem dlaczego miałby przestać to robić? Jeśli sprawia Ci to przyjemność, to śmiało pisz dalej, nawet gdyby to miało być tylko do szuflady. Ja też nie mam najlepszego głosu, ale to mi wcale nie przeszkadza, żeby od czasu do czasu coś sobie zaśpiewać. Ewentualnie zadbam o to, aby innym oszczędzić słuchania wink

jjbp napisał/a:

Tylko wiesz Twoje obserwacje to też jest mała próba statystyczna. Także słowo przeciwko słowu a nie że większość kobiet lubi to co Ty uważasz a my to jakieś samotne okręty, wyjątki od wyjątków

Amen.

P.S.
Post edka z krainy kredek jest prześmiewczy, ale dużo w nim życiowej prawdy.

edek z krainy kredek napisał/a:

tylko musisz soba cos reprezentowac, nie byc pretensjonalnym , nie przeliczac, nie kalkulowac nie oceniac.

Obawiam się, że w tym temacie to nie przejdzie.

2,365

edek z krainy kredek, cudowny post, po przeczytaniu zacząłem się zastanawiać jaki musi być wszechświat pod Twoim sufitem smile

U mnie nie ma ciasnoty sufitu jak u ciebie tylko sam wszechswiat nie do ogarniecia smile

edek, ile masz wzrostu?

2,367

Jak siedze w swojej windzie na krzesle to nos mam na wysokosci ok 51cali musze sie naciagac zeby gorne motorowki robic:)
a jak siedze na tylku to nos na wysokisci ok 33cali czyli spoko na dolne motorowki smile mam nadzieje ze sie nie pomylilem i rozjasnilem ciekawosc. Zapraszam wszystkich do cwiczen i pomiarow ...dzien szybciej zleci.

No zabawnyś smile
Był tu już taki jeden w Twoim stylu wink

2,369

Zona czyta Twoj Styl, nie wiem czy sa tam porady, rubryki dla niskich singli, zapytam:)

2,370

Zona czyta Twoj Styl, nie wiem czy sa tam porady, rubryki dla niskich singli, zapytam:)

Twój Styl jeszcze istnieje? Tysiąc lat tego nie czytałam. To kiedyś (może 20 lat temu)to była dla mnie taka "posz" gazeta big_smile

2,371 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-03 14:03:33)

Uśmiecham się szeroko do Twojego poczucia humoru smile I czekam na kolejną trafioną ripostę

rossanka napisał/a:

Twój Styl jeszcze istnieje? Tysiąc lat tego nie czytałam. To kiedyś (może 20 lat temu)to była dla mnie taka "posz" gazeta big_smile

Może o Dobre Rady mu chodziło?

2,373

rossanka napisał/a:

"Bravo"?

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

"Bravo"?

"Filipinka" ?

2,375 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-02-03 16:19:10)

"Twoj Styl" tam nie ma co czytac - same reklamy , czasem wywiad z kims ze swiata koloru... ujdzie w tlumie przy porannej kawie. Mozna oblukac jakie trendy sa u tych co szufluja sianem
To co w Polsce jest modne dzis u mnie na zascianku Europy pojawia sie po roku albo dwoch.
Podobnie w Polsce to co modne design/fashion/interior na PD Europy czy Francji w Polsce jest za rok albo poslizg kilku miesieczny.
Tak samo jak Chiny natrzaskaja szarego / cytrynowego pigmentu w 2019r to kreuje sie mode w danym kolorze na 2020 a w sklepach pojawia sie w 2021r.

A wracajac do brylujacych singli o malym bucie. Nie ma co ukrywac maja racje odnoscie genu wzrostu.
Musza nadrabiac przebojowoscia i dystansem do siebie. Leprze male buciki i ciekawe zycie przy nich ( ci ambitni z dystansem ) niz smutny wielki but ktory niby nie musi sie wysilac.
Jakies tam zaleznosci sa. Co do gustow wyborczych na samca roku u plci zenskiej - sa celowo zacierane pierwotne instynkty wyborcze, a  kreowane przez all media pewne trendy.

Ostatnio znajomy niski ambitny fryzjer ok29l umowil sie wreszcie z dziewoja mlodsza ( chyba plaster po bylej ) cos tam troche z nia bazgral/mizial przez komorke. Na randce Ona maila takie wielkie rzesy przyczepione...umowili sie w pewnym charakterystycznym miejscu w naszym pierdziszewie.
No i tak stali na swiatlach czekaja na zielone, nagle mocno zawialo twarz..znajomy patrzy na niewiaste a ta biale galy oczy wytrzeszczone wiatr poderwal sztuczne klapy w gore.
Przestraszyl sie, nie mogl juz odzobaczyc tego horroru...takze znow nie pyklo:) Ponoc jak wrzasnol to sie ludzie na chodnik kladli:)

2,376 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-03 18:42:42)

No i tak stali na swiatlach czekaja na zielone, nagle mocno zawialo twarz..znajomy patrzy na niewiaste a ta biale galy oczy wytrzeszczone wiatr poderwal sztuczne klapy w gore.
Przestraszyl sie, nie mogl juz odzobaczyc tego horroru...takze znow nie pyklo:) Ponoc jak wrzasnol to sie ludzie na chodnik kladli:)

Ło matulu big_smile Bo to się nie dokleja sztucznych, tylko zagęszcza naturalne, u profesjonalistki tongue Wtedy i największy huragan nie straszny. A i wyglądają jak naturalne tongue

2,377

Założyłem konto na Sympatii wysokiego, przystojnego bruneta. Wiek 30 lat. Co się stało? Sporo kobiet- ponad 10 w ciągu doby zainicjowało kontakt. Rozpoczęły rozmowę nie szczędząc komplementów. Myślicie, że zrobiły to młode dziewczyny po 23-25 lat? Zaskoczę was, nadawcą wiadomości były kobiety w wieku 30 do 38 lat. Nawet nie wiecie jak bardzo się zdziwiłem gdy 37 latki prawiły kolesiowi komplementy. I to jest to na co panie zwracają uwagę. Wygląd

Pisałyście, że na wygląd lecą dziewczyny w wieku studenckim. Nic bardziej mylnego

Kolejna sprawa. Kobiety są okropne z 2 powodów

1 - makijaż. Kobieta wygląda średnio. Umaluje się. Wygląda ładnie i już postrzega siebie za atrakcyjną i nie spojrzy na przeciętnego faceta - o tym mówi nauka, hipergamia, że kobieta nie zainteresuje się "gorszym" od niej. Dlatego nie lubię makijażu bo gdy bazowo dziewczyna jest na poziomie kolesia to makijaż będzie robił boost power, wskoczy na wyższy poziom atrakcyjności i wtedy kolesia oleje

2 - szpilki. No nie lubię szpilek. Kobiety sobie dodają w ten sposób wzrost. Np ja mam powiedzmy 165. Dziewczyna ma 160. Jest ode mnie niższa. Ubierze szpilki i będzie wyższa. Do tego kobiety wcale nie tak rzadko sobie dobierają mężczyzn pod szpilki, zamiast odwrotnie

Wkurzają mnie wysocy goście. Wymodelują fryzurę, modnie się ubiorą, zapiszą na siłownię i potem się bujają. Nie potrafią iść normalnie, tylko się śmiesznie kiwają wymachując barkami

Jak z takimi rywalizować? 15 lat temu niski facet mógł zadbać o sylwetkę, ciekawie się ubrać, mieć zadbaną fryzurę i miał jakieś argumenty w walce ze wzrostakami. A teraz owe wzrostaki poprzez głupią modę na dbanie o siebie mają te same mocne karty więc niskiemu brakuje argumentów

2,378

Kremik, po Twoich postach dziewczyny zaczną się masowo umawiać z niskimi facetami i przestaną się malować. Już wiemy, że trzeba ratować niewysokich i robić wszystko, aby czuli się przy ładnych laskach atrakcyjniejsi od nich big_smile

2,379 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-02-04 16:23:19)

Wiem Kremik ze zabrzmi to dziwnie ale kto ci broni zalozyc szpilki 20cm i sie pieknie umalowac?
Sam zobaczys ze potem chodzac "śmiesznie kiwają wymachując barkami" moze wysocy tak lapia rownowage:)

Kremik napisał/a:

Wkurzają mnie wysocy goście. Wymodelują fryzurę, modnie się ubiorą, zapiszą na siłownię i potem się bujają. Nie potrafią iść normalnie, tylko się śmiesznie kiwają wymachując barkami

Ręce opadają big_smile

2,381

A mnie wkurzaja niscy goscie bo sa zbyt ambitni i auta sportowe ze zwierzakami w emblemacie projektoje pod nich.
Trzeba sie bujac barkami na siedziedniu bo ciasno....a potem ten nawyk zostaje smile

2,382

Kremik napisał/a:

Założyłem konto na Sympatii wysokiego, przystojnego bruneta. Wiek 30 lat.

Naprawdę nie widzisz jakie to żałosne? 

Kremik napisał/a:

Kobiety są okropne z 2 powodów (...)

Kremik napisał/a:

Wkurzają mnie wysocy goście.

Tak szczerze, jest ktoś, kto Cię nie wkurza?

Swoją drogą jesteś niezniszczalny. Przecież Twoje posty są tak "kopiuj-wklej".
I tylko czytać się już tego nie chce, bo z góry wiadomo co będzie dalej.

2,383

Kremik napisał/a:

Założyłem konto na Sympatii wysokiego, przystojnego bruneta. Wiek 30 lat.

Dlaczego podajesz się za mnie na portalach matrymonialnych? Skonsultuję się z prawnikiem czy to legalne.

2,384

Nie chcę być złośliwa, ale takie są fakty, że to między innymi o Tobie, Kremiku cool:

Sfrustrowani panowie ponownie postanowili się zabawić i "udowodnić zakłamanie Polek", które na randkę chcą umówić się z atrakcyjnym mężczyzną, który im się podoba (zaskoczenie). A swoimi "sukcesami" w wystawianiu i obrażaniu kobiet dzielą się w sieci.

Zasada jest prosta. Znajdujesz zdjęcia chada, czyli przystojnego mężczyzny z zarysowaną szczęką, wyrzeźbioną klatą i koniecznie wysokiego (powyżej 180 cm). Wykorzystujesz je do założenia konta na Tinderze, bo wierzysz, że tylko osoba o takim wyglądzie może kogoś poznać. Czekasz aż "sparuje" cię z kobietami (niektórzy chwalą się setkami matchów). Piszesz z nimi, umawiasz się na spotkanie. Nie przychodzisz. Gdy ona dopytuje, dlaczego nie ma cię w umówionym miejscu, wypisujesz jej wiązankę, jaka to jest zła, gruba i brzydka. A poza tym, to lepiej, żeby celowała w mniej atrakcyjnych kandydatów na partnera.
Po co? Żeby udowodnić, że kobiety lecą tylko na wygląd, ujawnić ich zakłamanie, żeby "obniżyć ich wymagania" i "zmniejszyć zainteresowanie chadami" (MISJA! Tak sobie tłumaczysz). W rzeczywistości jesteś frustrowaną osobą, która traci czas na działanie tak durne, że trudno dostrzec w nim, chociaż cień logiki.

Takie "zabawy" to nie nowość. Nie pierwszy raz grupa samotnych mężczyzn, którym nie wychodzi randkowanie, postanowiła masowo odreagować swoje skumulowane emocje na innych. Powszechnie nazywani są "przegrywami" lub "incelami" (to grupa mimowolnych abstynentów seksualnych).

"Każdego może spotkać seksualna samotność, ale ci, o których mowa, to heteroseksualni mężczyźni, którzy na bazie wspólnoty braku relacji romantycznych wytworzyli sobie specyficzną subkulturę, z własną wizją świata, terminologią i specyficznym brandem mizoginii" – pisała Karolina Lewestam w "Dzienniku Gazecie Prawnej".
(...)

Wydaje mi się, że nie trzeba poświęcać kolejnych akapitów na ocenę takiego zachowania. Panowie bowiem z wielką dumą chwalą się "zemstą na kobietach", a wszyscy wiedzą, że szkodzą tylko sobie i takie akcje nijak mają się do "wprowadzenia sprawiedliwości na rynku matrymonialnym". Jeżeli ktoś obraża, upokarza i traci czas (swój i kogoś) na takie toksyczne gierki, potrzebuje terapii i głębokiej refleksji, a nie dostępu do Internetu.
Na szczęście coraz więcej osób, również w komentarzach na Wykopie, krytykuje takie zachowania i otwarcie się im sprzeciwia.

Korzystając z okazji, przypomnę tinderowiczkom: dziewczyny, uważajcie na siebie. Nie decydujcie się na spotkania, jeżeli nie macie pewności, kto jest po drugiej stronie. Poza incelską grupą na Tinderze jest masa fałszywych kont. Wymieńcie się zdjęciami, pogadajcie na kamerce. I nie dawajcie się nabierać na profile "cudownych chadów". Wykorzystajcie mądrość Googla, by sprawdzić, czy foty absztyfikanta nie są czasem kradzionymi z tureckiego Instagrama kadrami zagranicznego modela.

(źródło: natemat.pl; tekst Alicji Cembrowskiej z 10 czerwca 2021r.)

Olinka napisał/a:

Nie chcę być złośliwa, ale takie są fakty, że to między innymi o Tobie, Kremiku. cool

(...)kradzionymi z tureckiego Instagrama kadrami zagranicznego modela.

Właśnie, też mnie cały czas zastanawia, dlaczego akurat ten typ urody?

2,386

Przeraża mnie to że są osoby które mają misję zaniżania innym samooceny. I to taka misję nie wykonywana mimochodem ale specjalnie wkładają w to tyle swojego czasu i wysiłku

jjbp napisał/a:

Przeraża mnie to że są osoby które mają misję zaniżania innym samooceny. I to taka misję nie wykonywana mimochodem ale specjalnie wkładają w to tyle swojego czasu i wysiłku

To nie jest misja, lecz zdrowo niezdrowo pod kopułą.

2,388

jjbp napisał/a:

Misja wynikającą z głębokich problemów z własną osobą

2,389 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-04 17:25:35)

jjbp napisał/a:
jjbp napisał/a:

Misja wynikającą z głębokich problemów z własną osobą

Kompleksy potrafią zrujnować życie na wiele sposobów. Można zamknąć się w sobie. Można też marnować życie na "zemstę". Co kto lubi.

2,390

Z jednej strony to śmieszne a z drugiej straszne na swój sposób, że tak ciężko rozgraniczyć między oczekiwaniami wobec krótkotrwałęj znajomości czy przygody a zdrową i partnerską znajomością. Pojawia się tu jakaś ślepa zawiść wobec innych, tak jakby oni byli przyczyną niepowodzenia.

2,391

Nie wiem ale sie wypowiem.
Jest na tym forum sporo podpowiedzi od doswiadczonych uzytkownikow, zapodaja sprawdzone "dobre rady" czesto z wlasnych doswiadczen w poszukiwaniu partnera/ki.
Wystarczy skorzystac moze zajmie to miesiac , piec, moze rok  , dwa. Wczesniej czy pozniej no cos tam drgnie w tej sprawie.

Podszywanie sie pod kogos ...no grubo grubo. Marnowanie czasu na takie bule pupala troche bez sensu. Mozna taka energie lepiej spozytkowac.

Nie znam zbyt wielu singli we wlasnym otoczeniu, jednak osoby wytrwale i te ktore probowaly, albo porostu byly soba , z czasem po latach w koncu z kims sa.
Jeden znajomy jest 47l singlem bywaja u niego "przygody" ale juz sie nie stara , nie zalerzy mu, w towrzystwie poflirtuje i tyle.
Z gadki szmatki i po rozluzniaczach mysli/mowy czasem chlapnie ze tak sie sam z soba zzyl/zwiazal ze miejsce dla drugiej osoby zostalo dosyc ciasne:) .
Jest tez znajoma od kilku lat wdowa , samej jej na tyle dobrze ze odwleka jakiekolwiek relacje z facetami wystarczy jej piesel:). Nie wiem ile w tym prawdy ale osoby raczej uczciwe.

2,392

Dziewczynom jest o wiele łatwiej. Wystarczy, że nie będą brzydkie - co nie znaczy, że ładne (z pomocą makijażu właściwie każda może się w miarę podobać) zawsze znajdzie się wielu chętnych do randkowania. W przypadku mężczyzn wymagania są znacznie wyższe. Kobiety nie dotyczy kryterium wzrostu jak mężczyzn. Puszyste kobiety mają większe powodzenie od mężczyzn z nadwagą. Przeciętne z urody kobiety słyszą częściej komplementy i cieszą się większym zainteresowaniem od przeciętnych z wyglądu mężczyzn. Kobieta może nie mieć prawka i to jest ok. Może zarabiać najniższą, lub w ogóle nie mieć pracy i to też w randkowaniu jej nie przeszkodzi. W przypadku mężczyzny to olbrzymi minus

2,393 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-02-04 18:03:19)

Olinka, żałosne to są te kobiety, które kleją się do młodszego mężczyzny tylko z powodu jego wyglądu. Gdyby prezentował się mniej atrakcyjnie żadna by do niego nie napisała. W moim zachowaniu nic żałosnego nie było. Stworzyłem profil. Nie zaczepiałem dziewczyn. To one zainicjowały kontakt. Tylko udowodniłem, że kobiety potrafią być puste i są wzrokowcami.

Czy gdyby ktoś został pobity, a poszkodowana osoba nazwałaby sprawcę "głupim ch..em" to broniłabyś sprawcy mówiąc, że nie wypada tak na nikogo mówić?
No nie. Problemem nie są rzucane inwektywy w kierunku sprawcy, ale to jakiego dopuścił się czynu. Podobnie w tym przypadku. Problemem nie jest założenie fejkowego konta, ale to że kobiety wyraźnie kleją się do atrakcyjnego mężczyzny

2,394 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-02-04 18:03:51)

To może coś z tymi mężczyznami nie tak że takim średnim dziewczynom dają tyle uwagi? No bo one w sumie po prostu istnieją, a to faceci do nich zakrywają i piszą jak głupi na portalach do każdej pierwszej lepszej która średnio im się nawet podoba. Bo skoro jest taka sobie a ma dużo przystojniejszego od siebie chłopaka to coś w tym musi być, nie? Także może zamiast kazać kobietom przestać wybrzydzać może by polecić mężczyznom aby zdefiniowali czego szukają? Taka mini teoria mi się nasunęła

2,395

jjbp napisał/a:

To może coś z tymi mężczyznami nie tak że takim średnim dziewczynom dają tyle uwagi? No bo one w sumie po prostu istnieją, a to faceci do nich zakrywają i piszą jak głupi na portalach do każdej pierwszej lepszej która średnio im się nawet podoba. Bo skoro jest taka sobie a ma dużo przystojniejszego od siebie chłopaka to coś w tym musi być, nie? Taka mini teoria mi się nasunęła

Wina makijażu, mediów społecznościowych i siłowni.

Internet oferuje wiele instrukcji robienia makijażu. W sklepach jest pełno niezłych kosmetyków. Dziewczyny się malują mocniej i częściej niż kiedyś. W efekcie wyglądają lepiej i przeciętni faceci im się przestali podobać. Poza tym ćwiczą, a średnia z sylwetki dziewczyna zrobi szybciej postęp (schudnięcie 5kg) niż średniemu facetowi przypakowanie 10kg. Przez to kobiety patrzą na siebie bardziej przychylnie, a na mężczyzn przeciętnych mniej. W internecie pod zdjęciami koleżanki oraz kolesie sypią komplementy, ego dziewczyn rośnie. Zwykle to facet wykonuje 1 krok, chociaż jak jest atrakcyjny to i kobieta potrafi odezwać się pierwsza. W realu w ciągu miesiąca nie podejdzie do dziewczyny 50 mężczyzn. A w internecie i to w ciągu godziny 50 napisać już może.

I to jest główna przyczyna

2,396

To może niech pisze jednak do tych które serio uważa za atrakcyjne zamiast do 50. Bo z tych Twoich teorii wynika ze mężczyźni tupią nogą na system który aktywnie sami nakręcają

2,397

jjbp napisał/a:

To może niech pisze jednak do tych które serio uważa za atrakcyjne zamiast do 50. Bo z tych Twoich teorii wynika ze mężczyźni tupią nogą na system który aktywnie sami nakręcają

Atrakcyjne mają duże mniemanie o sobie i mu nie odpiszą. Faceci masowo wysyłają wiadomości licząc, że choć jedna się nimi zainteresuje

2,398

Kremik napisał/a:

Olinka, żałosne to są te kobiety, które kleją się do młodszego mężczyzny tylko z powodu jego wyglądu. Gdyby prezentował się mniej atrakcyjnie żadna by do niego nie napisała. W moim zachowaniu nic żałosnego nie było. Stworzyłem profil. Nie zaczepiałem dziewczyn. To one zainicjowały kontakt. Tylko udowodniłem, że kobiety potrafią być puste i są wzrokowcami.

Zakładając, że one są żałosne, to ich żałosność w żaden sposób nie umniejsza Twojej żałosności. Możesz zaklinać rzeczywistość, ale to co robisz jest zwyczajnie infantylne.
Ty masz, człowieku, 30 lat, a zachowujesz się jak pięciolatek, który ma radochę, że udało mu się nabrać kolegę.

Kolejna kwestia - portale randkowe w dużej mierze przyciągają osoby szukające kogoś tylko na seks, nie sądzisz, że to jest dosyć oczywiste, że w takiej sytuacji kryteria wyboru są zgoła inne?

2,399 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-02-04 18:30:28)

No to ponawiam, niech wyrobią sobie jakaś opinie o tym co lubią co nie i tego się trzymają zamiast podbijać do każdej po kolei a potem marudzić że kobiety mają wybór. Sami wybór dają i jakby sami wybór mieli to też by wybrali to co im najbardziej odpowiada. Jeśli tak istotnie realia na portalu wyglądają to oni sami to napędzają a nie żadne makijaże.

2,400

Kremik bardzo mi przykro ale urodziles sie i czujesz chyba facetem....tu rownosci nigdy nie bylo miedzy samcami a samicami i nigdy nie bedzie.
Sa roznice w naszych budowach cial jak i postrzaganiu swiata ktore sie uzupelniaja. Wez sie nie wydurniaj ze potrzebujesz komplementow - przeciez tu nie ma zadnej rywalizacji, przeliczania co ja tobie to ty mi.
Jesli potrzebujesz atencji i komplementow to faktycznie wskakuj w zenscie fatalaszki , przylep szpony, rzesy, cycki czy co tam sie teraz przykleja, wytapetoj facjate i uderzaj w zenski tlum...uslyszysz komplemety jesli sie modnie ubierzesz i zaczeszesz:). Chcesz zyc jak kobieta to sie poprzeszczepiaj i przechrmononuj tfuuu.

Po co sie sie tak spinasz ? Swiata nie zmienisz tylko wkurw narasta. Olej to i wyluzuj.
Jesli masz 30l to wymysl sobie jakies dojechane marzenie materialne i do niego daz kroczek po kroczku ( niech to bedzie Jacht w Monaco albo np Apartament W Dubaju z widokiem na dzieczyny czy jakos tak )
Wydrukuj i przyklej na sciane i daj sobie ten cel 10lat i do tego daz,,,,,po drodze cos sie do ciebie przykleji chocbys byl ruby jak stodola i niski jak Kaczynski, szpetny jak ..niewiem co ....
Na nikogo sie nieogladaj i rob swoje daz do tego celu ( pusty czy nie nie ma znaczenia ) po "trupach" jak zechcesz. Po tych 10latach obruc sie zobacz gdzie zaszedles i czy bylo warto.
Moze ta droga i dazenie do celu zajmie cie na tyle ze nie bedziesz juz smucil i marudzil ze babki sa fe be fu i tfu, moze po drodze znajdziesz kogos w tej podrozy kto ci pomoze bo tez ma taki cel.
( niska zezowata pokakulka o anielskim wnetrzu ) Zaakcepoj siebie i tak  kazdemu  sie cialo zmarszczy zestarzeje  i w koncu umrze. Takze wcek do przodu i ruchaj....tzn ruszaj w droge.

2,401

Kiedyś nie mieli zaniżonych wymagań. Po prostu wybredność kobiet wymusiła pisanie do wszystkich kobiet

Olinka, tylko te kobiety miały wpisaną w profilu informację, że nie szukają przygód, ani przelotnych znajomości. Interesuje je stały związek smile

2,402

Kremik napisał/a:

Wina makijażu, mediów społecznościowych i siłowni.

I to jest główna przyczyna

Skoro już to wiesz to, wypowiedz temu krucjatę. Albo jest druga opcja - szukaj wśród osób, którym nie zależy na wyglądzie. Zapyziałych i zaniedbanych też trochę się znajdzie. Wśród ślepców jednooki królem.

2,403

Sorry kremik jest akcja jest reakcja. Sam mówiłeś że wybrednosc kobiet wzięła się z tego że na portalach pisało do nich po 50 typa dziennie i poszerzył im się wybór. Także nadal wychodzi że sami to sobie napedzili

2,404

jjbp napisał/a:

Sorry kremik jest akcja jest reakcja. Sam mówiłeś że wybrednosc kobiet wzięła się z tego że na portalach pisało do nich po 50 typa dziennie i poszerzył im się wybór. Także nadal wychodzi że sami to sobie napedzili

Kobiety zawyżyły wymagania - faceci zaczęli masowo pisać do innych - wybór kobiet zwiększył się i wymagania również

gdyby przestali do każdej pisać to sytuacja nie byłaby lepsza bo kobiety już wcześniej zawyżyły wymagania

obecnie nawet przeciętne laski potrafią się uważać za nie wiadomo jak atrakcyjne

2,405 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-02-04 20:25:48)

A może było właśnie odwrotnie? Powstały portale - faceci zachlysneli się wyborem i bez umiaru zaczęli pisać do wszystkich - kobiety zaczęły wybierać z większej puli? To bardziej logiczne niż że z dnia na dzień postanowiły bez powodu podnieść sobie oczekiwania. Także again, może to mężczyźni powinni uważniej wybierać a nie kobiety nie mieć standardów

Posty [ 2,341 do 2,405 z 29,790 ]

Strony Poprzednia 1 35 36 37 38 39 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024