Shinigami napisał/a:Tamta dziewczyna wcale mi się nie podobała i nawet nie myślałem o niczym więcej. Powiedziałem to specjalnie bo byłem ciekawy reakcji i odpowiedzi. Mimo iż spodziewałem się, że zareaguje właśnie tak jak opisałem to nie spodziewałem, że będzie aż tak zdziwiona, że nawet nie będzie wiedziała co powiedzieć. Myślałem, że będzie dopytywać i drążyć temat, a ona po prostu stała i bez słowa się patrzyła jak na kosmitę.
Hmm ja bym się zastanowił czy faktycznie to co powiedziałeś spowodowało taką reakcję u tej dziewczyny czy może raczej to w jaki sposób to powiedziałeś i w jakim momencie. No bo wiesz - jak wypaliłeś z tym tak nagle bez kontekstu to już samo to mogło wprawić dziewczynę w osłupienie.
Chociaż nie da się ukryć, że są też kobiety które będą na takie rzeczy reagować przez pryzmat stereotypów czy nawet gardzić takimi prawiczkami. Nawet tutaj mamy taki jeden przykład.
Anewe napisał/a:A to niby dlaczego? Że taki zapieczętowany, nietknięty jak prezent prosto ze sklepu a nie z komisu rzeczy używanych?
No i po co ta pogarda @Anewe? Naprawdę żeby wyrazić to, że wolisz bardziej doświadczonych partnerów musisz jednocześnie pokazać jak bardzo gardzisz tymi mniej doświadczonymi? Bardzo to słabe.
- najczęściej ogólne niskie poczucie własnej wartości
Po pierwsze nie widzę żadnego związku tej cechy akurat z prawuctwem. Poza tym jak taki prawiczek ma nie mieć niskiego poczucia własnej wartości jak się spotyka z taką pogardą i drwinami jak na przykład z twojej strony?
- zazdrość o byłych partnerów
- duże prawdopodobieństwo zdrady z powodu ciekawości "jakby to było z inną"Bzdury. Brak jakiejkolwiek korelacji z samym prawictwem jako takim. Zresztą badania akurat wykazały coś zupełnie przeciwnego - ryzyko zdrady rośnie wraz z liczbą poprzednich partnerów seksualnych.
- niska jakość seksu, jego ogólne skrępowanie w łóżku, nieporadność
- duże prawdopodobieństwo przedwczesnych wytrysków
- frustracja kobiety z powodu j.w. Jeżeli kobieta miała wcześniej przez kilka lat porządny seks z doświadczonym partnerem/ami to ona nie ma ochoty i cierpliwości czekać, aż ten prawiczek się wyrobi i zacznie lepiej kontrolować wytrysk. No i ona go tego nie nauczy, bo niby jak?Przecież nawet z kimś doświadczonym musisz się dopasować i nie masz żadnej gwarancji, że ten seks będzie dobry. Ba nigdy seks z dwiema różnymi osobami nie będzie taki sam. Doświadczony też ma już zawsze pewne nawyki, których nie zmienisz, a prawiczka zawsze możesz dostosować dokładnie pod siebie. Natomiast co do przedwczesnego wytrysku to kurde czy tylko za pomocą jednego facet może zaspokoić kobietę?
Theodore Robert Bundy napisał/a:dodam od siebie że nienawidzę ukrainców kibicuje Putinowi, niestety w tym kraju przeważa ilość bezmózgich debili wierzących w propagandę TV, żydostwo w sejmie nasprowadzało tu banderowców którzy mają większe prawa od nas, z chęcią wyjebał bym wszystkich do Auschwitz i przepuścił przez komin z uśmiechem na twarzy,
Ty jebany nazistowski skurwysynu! Nie zdajesz sobie sprawi ani o czym piszesz ani tego, że plujesz w tym momencie w twarz naszym bohaterskim przodkom, którzy krew wylali żeby te kominy Auschwitz raz na zawsze zgasić! Najchętniej bym ci pozyczył żeby ci twoi wspaniali bracia Rosjanie cię dorwali jak im się kiedyś zdarzy do Polski wejść. Byś kurwa zobaczył na własnej skórze tą potęgę tego wspaniałego narodu. Ale takich rzeczy się nie powinno nikomu życzyć. TFU na ciebie!!!
Nie martw sie, nie zabraknie miejsca na ciebie ty niedojebany prawiczku, a „TFU” to zrób swoim starym prosto na ryj