30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 362 363 364 365 366 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23,596 do 23,660 z 29,783 ]

23,596

Odp: 30lat i cały czas sam
JuliaUK33 napisał/a:
Priscilla napisał/a:
blueangel napisał/a:

S glupie, bo nie sa nim zainteresowane, ale jak dasz mu szanse sie poznac to juz nie bedziesz glupia. Nie wiem tylko jak z oferowaniem mniej/wiecej. Moze jesli bedziesz oczekiwala, ze bedzie ci gotowal to juz bedzie wykorzystywaniem

Raka podobno ma baaaardzo dużo do zaoferowania, ale co konkretnie nadal jest pilnie strzeżoną tajemnicą poliszynela wink

Tak nawet jednego przykladu nie podal

Właśnie wyobraziłam sobie rozmowę na potencjalnej randce, w której Raka usiłuje się "zareklamować", ale jedyne, co dziewczyna ma szansę usłyszeć, to że będzie z nim miała jak w niebie i powinna się bardzo postarać, żeby jej ktoś nie sprzątnął jego sprzed nosa.
I żeby nie było - to są Raki własne słowa big_smile

Zobacz podobne tematy :

23,597

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Raka podobno ma baaaardzo dużo do zaoferowania, ale co konkretnie nadal jest pilnie strzeżoną tajemnicą poliszynela wink

Tak nawet jednego przykladu nie podal

Właśnie wyobraziłam sobie rozmowę na potencjalnej randce, w której Raka usiłuje się "zareklamować", ale jedyne, co dziewczyna ma szansę usłyszeć, to że będzie z nim miała jak w niebie i powinna się bardzo postarać, żeby jej ktoś nie sprzątnął jego sprzed nosa.
I żeby nie było - to są Raki własne słowa big_smile

Ha ha dokladnie wogole ruszylam 4 literki do kuchni,zeby cos gotowac, tez tu bede pisac miedzy czasie zeby nie myslec o garach

23,598

https://i.postimg.cc/sDY0PLFs/0000.jpg

jest 2024 r i nic się u was nie zmieniło pasztety smile, nawet Rosanka która przepierdziała kilka lat na terapiach stwierdziła że za młodu mogła się dupczyc na lewo i prawo, ale niestety nie było z kim smile
wyżej zamieszczam zdjęcia przegrywów którzy mimo starań w tv nie widzieli nigdy kobiecej piersi, nie pomogły terapie, kursy tańca, gry planszówki, dobre serduszko wystąpienie w ChdW.....

https://i.postimg.cc/sDsJzD8C/0001.jpg

a ten koleżka to słynny Arturek z Rolnika, po wystąpieniu w tv jego facjata przyciągnęła rzesze wielbicielek, i tak oto Arturek postanowił rzucić wszystkie kandydatki z programu bo miał w czym przebierać jak myślicie dlaczego ?

u was się nic nie zmieni będzie 2030,2040,2060 i wy nadal będziecie samotni to zwykła naturalna ewolucja osobniki ze słabszymi genami odpadają tak było od początku istnienia życia na Ziemi.
  na koniec Gman, myślałem że jesteś mądrzejszy

WYGLĄD PONAD WSZYSTKO!!!!

23,599

Theodore Robert Bundy napisał/a:

https://i.postimg.cc/sDY0PLFs/0000.jpg

jest 2024 r i nic się u was nie zmieniło pasztety smile, nawet Rosanka która przepierdziała kilka lat na terapiach stwierdziła że za młodu mogła się dupczyc na lewo i prawo, ale niestety nie było z kim smile
wyżej zamieszczam zdjęcia przegrywów którzy mimo starań w tv nie widzieli nigdy kobiecej piersi, nie pomogły terapie, kursy tańca, gry planszówki, dobre serduszko wystąpienie w ChdW.....

https://i.postimg.cc/sDsJzD8C/0001.jpg

a ten koleżka to słynny Arturek z Rolnika, po wystąpieniu w tv jego facjata przyciągnęła rzesze wielbicielek, i tak oto Arturek postanowił rzucić wszystkie kandydatki z programu bo miał w czym przebierać jak myślicie dlaczego ?

u was się nic nie zmieni będzie 2030,2040,2060 i wy nadal będziecie samotni to zwykła naturalna ewolucja osobniki ze słabszymi genami odpadają tak było od początku istnienia życia na Ziemi.
  na koniec Gman, myślałem że jesteś mądrzejszy

WYGLĄD PONAD WSZYSTKO!!!!

Tak bylo... wygina jak dinozaury

23,600 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-01-04 20:39:02)

Ohoho kto sie tu pojawil xD

To prawda, ze miales drugie Konto? Pe/Re czy jakos. Popraw mnie ktos, bo nie pamietam

Seoja droga czesciej tu bywam, a i tak nie potrafie wstawiac obrazkow xD

Raz sprobowalam, nie wyszlo i wiecej nie probuje haha

Ale o jedno zaczepie: Raka zauwazyles, ze tylko Arturek byl u fryzjera? On jakos nie gledzil, ze nie bedzie wiedzial, czy mu bedzie pasowac. Nie chcesz nie musisz. To byla tylko luzna uwaga.

23,601 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-01-04 20:43:14)

blueangel napisał/a:

To prawda, ze miales drugie Konto? Pe/Re czy jakos. Popraw mnie ktos, bo nie pamietam

Ale o jedno zaczepie: Raka zauwazyles, ze tylko Arturek byl u fryzjera? On jakos nie gledzil, ze nie bedzie wiedzial, czy mu bedzie pasowac. Nie chcesz nie musisz. To byla tylko luzna uwaga.

Nigdy nie miałem i nie będę tu miał drugiego konta ponieważ pisze to co chce tylko i wyłącznie z tego konta, teoria o moim innym koncie to teoria zakompleksionych, bezzębnych pasztetów

23,602 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-01-04 20:44:05)

Niestety ale Theodore ma racje. Nie tak powinno byc, tyle sie mowi o wnetrzu, ale prawda jest nieublagana. Ladnym w zyciu latwiej.

23,603

blueangel napisał/a:

Nigdy nie miałem i nie będę tu miał drugiego konta ponieważ pisze to co chce tylko i wyłącznie z tego konta, teoria o moim innym koncie to teoria zakompleksionych, bezzębnych pasztetów

Tutaj nie obraza sie ludzi taki regulamin forum chyba nawet tez jest

23,604

Gdyby nie te wyzywanie to daloby sie z nim fajnie pogadac, bo pisze czasem tezy z sensem, nie poerwszy raz sie z nim zgadzam, choc tez nie zawsze. Ale jest pole do dyskusji. szkoda ze dodaje wulgaryzmy.

Na dodatek potrafi byc tez mily. Pamietam ze  inkwizydorce probiowal pomoc.

23,605

blueangel napisał/a:

Gdyby nie te wyzywanie to daloby sie z nim fajnie pogadac, bo pisze czasem tezy z sensem, nie poerwszy raz sie z nim zgadzam, choc tez nie zawsze. Ale jest pole do dyskusji. szkoda ze dodaje wulgaryzmy.

To niech pisze bez wyzywania jak potrafi pisac normalnie

23,606 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2024-01-04 21:01:36)

Priscilla napisał/a:

Równocześnie zwróciłam uwagę, że Agnes76 w dniu wczorajszym zachowywałaś się jak ten, którego broniłaś. Można było na przykład zauważyć, że:

* Filtrujesz treści, skupiając się na tych, które pasują do Twojej tezy, nierzadko wyrywając je z kontekstu.
* Jak się robi niewygodnie, to szybko usiłujesz przerzucić uwagę na drugą stronę.
* Rzucasz oskarżeniami, których nie potrafisz udowodnić, a kiedy okazuje się, że nie masz racji, bo nie możesz tego udowodnić, to z kolei udajesz, że nie ma tematu.
* Stosujesz podwójne standardy.
* Nie czytasz uważnie tego, co się do Ciebie pisze, bo Twoim celem jest udowodnienie spostawionej przez siebie tezy, choćby za wszelką cenę.
* Jesteś napastliwa, chwilami manipulujesz.

Wreszcie na koniec wspomnę, że Raka, którego tak zaciekle bronisz, sam (uwaga!) stwierdził, że on na tym etapie tu jest tylko po to, by zyskać uwagę i już po prostu trolluje. Kurtyna!

Pierdolenie!
Poczytaj się lewusie i fatasto jak jesteś odklejony . Racjonalne myślenie w ogóle nie idzie w parze co?We współczesnym świecie giniesz w butach.
A przypomnę, bo czytanie ze zrozumieniem i łapanie faktów też nie klika big_smile
Po prostu umówmy się wprost wolisz pierdolić i chuja robić, bo tak jest najwygodnie

wiedza jakim jesteś ścierwem do odstarzału  i ci już  tylko przytakują XD

Tego dokładnie bronisz! Takich wypowiedzi. Specjalnie odwracasz uwagę od stylu wypowiedzi 2odiaka chociaż już wielokrotnie pisała o co mi chodzi. Za wszelką cenę przekierowujesz uwagę na inne tory a mnie zarzucasz manipulację.

Jeśli 2odiak może tak pisać na forum to inni też mogą. Bo sie zdenerwowali, bo inni byli agresywni, bo coś tam.
Nie o rakę tutaj chodzi tylko o agresję 2odiaka, która przybrała formę ekstremalną.
Popierasz nazwanie kogoś ścierwem do odstrzału? To napisz to wyraźnie.
Będziemy mieli jasność co Twoich do standardów.

23,607 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-01-04 21:13:08)

Agnes76 napisał/a:

Jeśli 2odiak może tak pisać na forum to inni też mogą. Bo sie zdenerwowali, bo inni byli agresywni, bo coś tam.
Nie o rakę tutaj chodzi tylko o agresję 2odiaka, która przybrała formę ekstremalną.

Ale czy Ty rozumiesz, że nie chodzi mi o posty 2odiaka?? Usiłowałam ogólnie nakreślić temat i z czego wynika takie, a nie inne nastawienie Użytkowników do Raki.
To Ty się zaperzyłaś zupełnie nie zwracając uwagi na to co próbuję, ale i inni także, Ci przekazać. Zresztą gdyby było inaczej, to doczytałabyś także, że nie popieram takiej formy wypowiedzi i sama też jej z zasady nie stosuję.

W każdym razie poprosiłam o wiadomy post i jak widzę nie doczekam się, a jednak nie miałaś problemu z rzuceniem oskarżeniem. Chodzi po prostu o zasadę, których tak bronisz.

23,608

Priscilla napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Ale czy Ty rozumiesz, że nie chodzi mi o posty 2odiaka?? Usiłowałam ogólnie nakreślić temat i z czego wynika takie, a nie inne nastawienie Użytkowników do Raki.
To Ty się zaperzyłaś zupełnie nie zwracając uwagi na to co próbuję, ale i inni także, Ci przekazać. Zresztą gdyby było inaczej, to doczytałabyś także, że nie popieram takiej formy wypowiedzi i sama też jej z zasady nie stosuję.

W każdym razie poprosiłam o wiadomy post i jak widzę nie doczekam się, a jednak nie miałaś problemu z rzuceniem oskarżeniem. Chodzi po prostu o zasadę, których tak bronisz.

A mnie chodzi o posty 2odiaka bo od tego zaczęła się moja dyskusja w tym wątku.
Mogę odwołać że nazwałaś go miernotą, źle odczytałam. Usatysfakcjonowana? mam nadzieję, że tak.
Jeździliście tutaj po sobie i nie wchodziłam w to.
Jestem przeciwna tak wielkiej agresji na forum jak "ścierwo do odstrzału"
A Ty chcesz to ominąć, pominąć, żeby wyszło, że jak ktoś się zdenerwuje to może NAPISAĆ WSZYSTKO CO MU SIE PODOBA.
Przyznaj czy tak ma być?

23,609

blueangel napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Farmer, widziałeś Rakę?

ja nie, dlatego sie nie wypowiadam. Ale Farmer pewnie tez nie widzial ani inkwizytorki ani Raki, ale dalby sobie reke uciac, ze nie odstraszaja wygladem. Moze nie mialby reki smile

Widziałem takie brzydactwa z partnerem/partnerką, że zastanawiałem się jak smile

Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy.

23,610 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-01-04 22:13:12)

Agnes76 napisał/a:

Mogę odwołać że nazwałaś go miernotą, źle odczytałam. Usatysfakcjonowana? mam nadzieję, że tak.
Jeździliście tutaj po sobie i nie wchodziłam w to.
Jestem przeciwna tak wielkiej agresji na forum jak "ścierwo do odstrzału"
A Ty chcesz to ominąć, pominąć, żeby wyszło, że jak ktoś się zdenerwuje to może NAPISAĆ WSZYSTKO CO MU SIE PODOBA.
Przyznaj czy tak ma być?

Wiem o co poszło i tym bardziej raz jeszcze zwracam uwagę: nie dopowiadaj sobie czegoś, czego nie myślę i nigdzie nie napisałam, czyli że można wszystko i w każdej formie, bo nie mam zamiaru udowadniać, że jestem wielbłądem, a coraz bardziej ku temu się to skłania. 

W tym miejscu raz jeszcze powtórzę, że przede wszystkim usiłowałam zwrócić uwagę, że jeśli pojawiają się zarzuty, to trzeba wziąć pod uwagę, że sam Raka też nie jest bez winy, bo od dawna pracuje sobie na to, czego obecnie doświadcza. Pracuje, bo jego posty są prowokujące, nawet jeśli ubrane w pozornie (!) grzeczne i kulturalne słówka. Nawet dziś co najmniej kilka osób o ten temat zahaczyło, czy to w bezpośrednim starciu z Raką, czy dzieląc się swoimi odczuciami. Oczywiście, że są granice i one na pewnym etapie zostały wyraźnie przekroczone, to nie podlega dyskusji, sama zresztą już to podkreślałam, ale to nadal nie znaczy, że Raka nie stosuje agresji. Chodzi wyłącznie o zauważenie, że robienie z niego ofiary systemu, podczas gdy sam dobrze się bawi, co nam wprost napisał, też jest nie fair, nawet jeśli Twoja idea jest jak najbardziej słuszna. Tylko tyle.

23,611

Panowie...

Tak sobie myślałem...

Zobaczcie, jeżeli weźmiemy jakieś 3 kobiety, pierwsza miała 1 partnera seksualnego, druga 5, a trzecia 45, to oznacza, że po tym globie chodzi ponad 50 mężczyzn, którym się udało i którzy mieli seks.

Jeżeli Wy nie potraficie znaleźć sobie kobiety, to wina leży tylko i wyłącznie w Was.

Każdego tygodnia widzę minimum 3-4 pary, gdzie kobieta jest wyższa od swojego faceta i to są naprawdę fajne i atrakcyjne laski.

Nie potraficie znaleźć kobiety? To jest Wasza wina, nie wina kobiet, bo jakoś wszędzie dużo par chodzi.

Ej ale ten u góry po prawej to chyba Szczena? (Ten co ukradł rower matce). Z tego co pamiętam, to on znalazł sobie żonę dzięki temu programowi ale to dlatego, że jako jedyny był charakterniakiem.

Olinka napisał/a:

Syn ma kolegę, z którym kumpluje się od gimnazjum, o ile nie od podstawówki, a choć to jest naprawdę ciekawy chłopak, z wyglądu też nic mu nie brakuje (wysoki, wysportowany, na twarzy zupełnie w porządku), to jednak coś mu nie wychodzi w damsko-męskich relacjach, w efekcie czego na imprezach często pojawia się sam. Tym razem był jednak z dziewczyną

Wysoki, ciekawy chłopak, wysportowany koniec końców znalazł dziewczynę? - KTO BY SIĘ SPODZIEWAŁ? lol lol lol lol lol

23,612

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Panowie...

Tak sobie myślałem...

Zobaczcie, jeżeli weźmiemy jakieś 3 kobiety, pierwsza miała 1 partnera seksualnego, druga 5, a trzecia 45, to oznacza, że po tym globie chodzi ponad 50 mężczyzn, którym się udało i którzy mieli seks.

Jeżeli Wy nie potraficie znaleźć sobie kobiety, to wina leży tylko i wyłącznie w Was.

Każdego tygodnia widzę minimum 3-4 pary, gdzie kobieta jest wyższa od swojego faceta i to są naprawdę fajne i atrakcyjne laski.

Nie potraficie znaleźć kobiety? To jest Wasza wina, nie wina kobiet, bo jakoś wszędzie dużo par chodzi.

Ej ale ten u góry po prawej to chyba Szczena? (Ten co ukradł rower matce). Z tego co pamiętam, to on znalazł sobie żonę dzięki temu programowi ale to dlatego, że jako jedyny był charakterniakiem.

Olinka napisał/a:

Syn ma kolegę, z którym kumpluje się od gimnazjum, o ile nie od podstawówki, a choć to jest naprawdę ciekawy chłopak, z wyglądu też nic mu nie brakuje (wysoki, wysportowany, na twarzy zupełnie w porządku), to jednak coś mu nie wychodzi w damsko-męskich relacjach, w efekcie czego na imprezach często pojawia się sam. Tym razem był jednak z dziewczyną

Wysoki, ciekawy chłopak, wysportowany koniec końców znalazł dziewczynę? - KTO BY SIĘ SPODZIEWAŁ? lol lol lol lol lol

Serio piszesz ? Kto znalazl dziewczyne?  Ja tez widze duzo roznych par

23,613 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-01-04 22:49:36)

Panowie...

Tak sobie myślałem...

nie są już razem, poza tym gość to kryminalista wiec wiadomo że znalazł paszteta który szuka wrażeń , a najlepszy jest taki co od czasu do czasu przypierdoli smile, poza tym Rumun widząc te pary skąd wiesz czy to nie jest brat z siostrą ? dam przykład kiedyś odwiedziłem kumpla kupę lat go nie widziałem i nagle zobaczyłem na zewnątrz kobiete i mówię do niego "o widze partnerka jest " na co doparł zniesmaczony "to siostra" .....

23,614

JuliaUK33 napisał/a:
blueangel napisał/a:

regulaminy są po to żeby je łamać, Konstytucja gwarantuje mi wolność słowa i tego się trzymam

23,615

JuliaUK33 napisał/a:
blueangel napisał/a:

regulaminy są po to żeby je łamać, Konstytucja gwarantuje mi wolność słowa i tego się trzymam

Nieprawda tutaj jest forum kobiet i rzadza kobiety,a nie Konstytucja,wiec musisz sie dostosowac do tego co pisze

23,616

JuliaUK33 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Nieprawda tutaj jest forum kobiet i rzadza kobiety,a nie Konstytucja,wiec musisz sie dostosowac do tego co pisze

Kobiety nigdy nie rządziły i rządzić nie będą nawet na tym forum bo zapewne programował je mężczyzna, i stoją na serwerach z systemem które również wynalazł mężczyzna

23,617

JuliaUK33 napisał/a:

Kobiety nigdy nie rządziły i rządzić nie będą nawet na tym forum bo zapewne programował je mężczyzna, i stoją na serwerach z systemem które również wynalazł mężczyzna

Ja zostalam wybrana samozwanczym szeryfem tego forum i nie bede czytac tych farmazonow, bo kobiety tez rzadzily, rzadza i beda rzadzic,wynalazly tez duzo rzeczy o czym nawet nie masz pojecia

23,618 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-01-04 22:53:15)

A Ty doczytałeś, że do tej pory miał z tym problem?? I wychwyciłeś sens, że w poście chodziło o to, że dziewczynę można poznać wszędzie i nigdy nie wiesz kiedy i gdzie to nastąpi??
Po co, nie, jak można sobie prowadzić własną narrację? big_smile

23,619

A no faktycznie Szczena był kiedyś w więzieniu, to by tłumaczyło dlaczego parę kobiet się nim interesowało wink

Jeżeli widzę parę co się trzyma za ręce, to chyba nie są oni rodzeństwem? Często widzę jak kobieta jest wyższa od swojego man'a.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

23,620

JuliaUK33 napisał/a:

Jakie to słodkie że mimo że mężczyźni rządzą światem i tworzą wszystko co wartościowe, to bez kobiety przy dupie czują się bezwartościowi. Nawet Twój idol poświęcił im całe życie i jest znany tylko i wyłącznie przez KOBIETY.

23,621

JuliaUK33 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ja zostalam wybrana samozwanczym szeryfem tego forum

woow czapki z głów, wpisz sobie to w CV i do biedry jak znalazł

23,622

Priscilla napisał/a:

A Ty doczytałeś, że do tej pory miał z tym problem?? I wychwyciłeś sens, że w poście chodziło o to, że dziewczynę można poznać wszędzie i nigdy nie wiesz kiedy i gdzie to nastąpi??
Po co, nie, jak można sobie prowadzić własną narrację? big_smile

Tak wychwyciłem to, że chłopak miał wcześniej problem ze znalezieniem dziewczyny ale koniec końców mu się udało i ją znalazł..

Wysoki, przystojny, wysportowany... wink Jakimś cudem mu się udało lol

23,623

JuliaUK33 napisał/a:

Ja zostalam wybrana samozwanczym szeryfem tego forum

woow czapki z głów, wpisz sobie to w CV i do biedry jak znalazł

Ja nie bede pracowac w biedrze,bo mam lepsze plany na przyszlosc

23,624

A no faktycznie Szczena był kiedyś w więzieniu, to by tłumaczyło dlaczego parę kobiet się nim interesowało wink

Jeżeli widzę parę co się trzyma za ręce, to chyba nie są oni rodzeństwem? Często widzę jak kobieta jest wyższa od swojego man'a.

Rumun kasa też gra role i to sporą, nawet jeśli jakimś cudem zdarzy się że będzie taka para to to i tak się rozpadnie prędzej czy później panna przy pierwszej lepszej okazji, zostawi typa dla lepszego, nie ma szans żeby partnerka była atrakcyjniejsza od zwykłego przeciętnego normalnie zarabiającego faceta

23,625

Tak się zastanawiam, bo każdy chodnik, każda ulica, każda lampa uliczna, każdy samochód, każdy samolot, pociąg, statek, budynek itp. został zaprojektowany, stworzony, zbudowany (i jest serwisowany) przez... Mężczyznę...

Ale wg. Pań z tego forum faceci jedynie o czym myślą, to o wsadzaniu pana w dziurkę.

23,626

Foxterier napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Jakie to słodkie że mimo że mężczyźni rządzą światem i tworzą wszystko co wartościowe, to bez kobiety przy dupie czują się bezwartościowi. Nawet Twój idol poświęcił im całe życie i jest znany tylko i wyłącznie przez KOBIETY.

to gra we dwie strony, kobiety również są bezwartościowe bez facetów, a te które zamordował lub go znały, zostały sławne, a książki to bestsellery kupowane głownie przez wzdychające Julki, które każdej nocy pragną takiego miłego spokojnego misia smile

23,627

Rumun kasa też gra role i to sporą, nawet jeśli jakimś cudem zdarzy się że będzie taka para to to i tak się rozpadnie prędzej czy później panna przy pierwszej lepszej okazji, zostawi typa dla lepszego, nie ma szans żeby partnerka była atrakcyjniejsza od zwykłego przeciętnego normalnie zarabiającego faceta

Kase to teraz kobiety sobie same moga miec, a jak jest zwiazek udany to nie ma/ma male szanse sie rozpasc

23,628

A te mondrości:

Panowie...

Tak sobie myślałem...

Tak sobie pomyślałam... Ty tak serio? Ale serio, serio?? big_smile big_smile
Zdaje się, że masz 30 lat, a wiek też do czegoś zobowiązuje, przy czym przez tych ponad 300 stron tyle osób zdążyło już napisać, że wzrost sam w sobie nie stanowi o szansie, lub nie, na związek, a przede wszystkim, że jeśli nie potraficie znaleźć partnerki, to najpierw trzeba przyjrzeć się sobie, a Ty nagle wyskakujesz ze swoim przemyśleniem, jakbyś właśnie dokonał odkrycia na miarę Nobla big_smile

23,629 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-01-04 23:07:16)

JuliaUK33 napisał/a:

Kase to teraz kobiety sobie same moga miec, a jak jest zwiazek udany to nie ma/ma male szanse sie rozpasc

oczywiście że są małe szanse rozpadu, do momentu aż w pobliżu nie pojawi się ten lepszy lub ta lepsza, auto też jest okej do póki się nie zaczyna psuć wtedy każdy zaczyna rozglądać się za tym "Lepszym", Nowszym", a kasę owszem możecie mieć ale zawsze mniejszą od nas smile

23,630

Tak wychwyciłem to, że chłopak miał wcześniej problem ze znalezieniem dziewczyny ale koniec końców mu się udało i ją znalazł..

Wysoki, przystojny, wysportowany... wink Jakimś cudem mu się udało lol

To mi teraz jeszcze wyjaśnij, jakim cudem całkiem sensowny, wysportowany, wysoki facet miał problem ze znalezieniem dziewczyny, jeśli zgodnie z Waszą teorią same powinny się do niego ustawiać big_smile
Coś ta Wasza teoria chyba jednak nie działa big_smile

23,631

JuliaUK33 napisał/a:

oczywiście że są małe szanse rozpadu, do momentu aż w pobliżu nie pojawi się ten lepszy lub ta lepsza, auto też jest okej do póki się nie zaczyna psuć wtedy każdy zaczyna rozglądać się za tym "Lepszym", Nowszym", a kasę owszem możecie mieć ale zawsze mniejszą od nas smile

Nieprawda duzo kobiet ma wieksza kase... tzn ja mam teraz malo kasy, ale bede miec wiecej niedlugo

23,632 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2024-01-04 23:19:49)

Ja jakoś nie wiedzę tej generalizacji raki, faktycznie sporo jego postów zawiera słowa typu "kobiety", które można uznać za odnoszące się do wszystkich kobiet żyjących na tej planecie. Ja zawsze to odbierałem jako "kobiety, które on zna lub widział, a nie dosłownie wszystkie". Zapominacie też o jednym bardzo istotnym szczególe, raka to człowiek pogrążony w głębokim smutku, samotności, żalu i bezsilności, a może nawet ma jakieś zaburzenie i to wszystko też rzutuje na to co pisze. Ja też czasami daje się ponieść emocjom i napiszę coś czego nie do końca chciałem napisać.

Inkwizytorka napisał/a:

Ostatnio też mi się zdarzyło co siedzieliśmy w 3 z tym facetem i ta koleżanka. On narzekał, że tak trudno dziś poznać porządną dziewczynę. Po spotkaniu się mnie zapytała jak się czuję po tym, ona sobie w tym momencie myślała: przecież siedzi obok ciebie ( o mnie). No ale jak już mówiłam bez ładnej buźki nie istniejesz.

A może gość po prostu nie chciał wyskakiwać z jakimiś próbami podrywu w obecności jeszcze jednej osoby bo się bał, że go wyśmiejecie albo powiedział to specjalnie i chciał zobaczyć jaka będzie wasza reakcja, może czekał aż któraś z was wyjdzie z jakąś propozycją. 

Inkwizytorka napisał/a:

Faceci wolą suki, ale ładne.

Nie suki tylko po prostu ładne i raczej żadna kobieta nie powinna mieć o to pretensji skoro na nie działa to samo. Tyle, że bycie ładnym to kwestia indywidualna, dla mnie określenie "ładna dziewczyna" może znaczyć coś innego niż dla raki czy jakiegokolwiek innego użytkownika forum. Jeden lubi duże blondynki, drugi brunetki, jeden lubi wysokie, dojrzale wyglądające kobiety z niezłymi krągłościami, a drugi woli niskie, drobne i płaskie. Podobno są nawet tacy, którzy lubią grube choć osobiście nigdy o takim nie słyszałem. W tej kwestii jednak mężczyźni mają gorzej, dla większości mężczyzn wystarczy kobieta przeciętna jeśli tylko będzie choć trochę zbliżona do ich typu, dla większości kobiet przeciętny facet jest totalnie niewidzialny, jedynie bardzo nieliczni zdołają się wykazać czymś ponadprzeciętnym. Dla mężczyzny nie ma problemu, że kobieta jest przeciętna i niczym się nie wyróżnia jeśli tylko jest w jego typie, nie obchodzi go, że nie jest lepsza od innych. Dla kobiety jest wręcz na odwrót, przeciętność to ich wróg bo facet musi być lepszy od facetów jej koleżanek.

JuliaUK33 napisał/a:

Nieprawda duzo kobiet ma wieksza kase... tzn ja mam teraz malo kasy, ale bede miec wiecej niedlugo

To prawda, jest wiele kobiet znacznie bogatszych niż ich mężowie, osobiście poznałem kilka takich, które zarabiały wielokrotnie więcej niż faceci i nikt nie miał z tym problemu. Co więcej prawie każda z tych kobiet była mega w porządku osobą, żadnych większych wymagań, żadnej presji, żadnych pretensji, że na przykład to ona musi utrzymywać dom albo apartament bo dla faceta taki apartament byłby daleko poza zasięgiem.

Tak z ciekawości, drogie Panie jak byście oceniły tych Panów ze zdjęć Teda, tak w skali od 0-10? Ten z dołu pewnie byłby atrakcjyny dla nie jednej, a ci z góry?

23,633

JuliaUK33 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

https://i.postimg.cc/0ync28yF/005.jpg

Top 10 najbogatszych Polaków

Dominika jest tylko i wyłącznie dzięki spadkowi po Ojcu Janie

23,634

Priscilla napisał/a:

Tak sobie pomyślałam... Ty tak serio? Ale serio, serio?? big_smile big_smile
Zdaje się, że masz 30 lat, a wiek też do czegoś zobowiązuje, przy czym przez tych ponad 300 stron tyle osób zdążyło już napisać, że wzrost sam w sobie nie stanowi o szansie, lub nie, na związek, a przede wszystkim, że jeśli nie potraficie znaleźć partnerki, to najpierw trzeba przyjrzeć się sobie, a Ty nagle wyskakujesz ze swoim przemyśleniem, jakbyś właśnie dokonał odkrycia na miarę Nobla big_smile

Ponieważ odpowiedni wzrost dodaje boost do znalezienia sobie kobiety ale nie jest to warunek wystarczający. Czy teraz jest to jasne? smile

Priscilla napisał/a:

To mi teraz jeszcze wyjaśnij, jakim cudem całkiem sensowny, wysportowany, wysoki facet miał problem ze znalezieniem dziewczyny, jeśli zgodnie z Waszą teorią same powinny się do niego ustawiać big_smile
Coś ta Wasza teoria chyba jednak nie działa big_smile

Nie wyjaśnię Ci tego, gdyż nie znam typa.
Widzisz, bo w życiu jest tak, że liczy się tylko wynik. Nikogo nie obchodzi, kto jaką przebył drogę do mety. Jak Lewy strzela gole, to każdy widzi tylko ruch nogą ale ludzie nie zastanawiają się ile drogi musiał przejść w swoim życiu żeby znaleźć się na tym boisku.

Wysoki, wysportowany i sensowny facet miał problem ze znalezieniem dziewczyny, to fakt ale koniec końców sobie znalazł i teraz jest w związku.

Liczy się meta, efekt itp. Chłopak sobie teraz obraca jakąś typiarkę, a ja ciągle jestem sam.

Tamten mężczyzna, wysoki, wysportowany... No aż dziwne, że koniec końców jakimś cudem udało mu się znaleźć kobietę, po prostu szok, nikt by się tego nie spodziewał, że wysoki i wysportowany w końcu ogarnie sobie temat wink

23,635

JuliaUK33 napisał/a:

Co za niesprawiedliwosc az sie plakac chce... nawet mnie sie nie chce patrzec na te glupia tabele

23,636

JuliaUK33 napisał/a:

To tak jak z top 3 najbogatszych kobiet na świecie, każda z nich albo odziedziczyła po ojcu, albo dostała po rozwodzie lub śmierci męża.

23,637

Ponieważ odpowiedni wzrost dodaje boost do znalezienia sobie kobiety ale nie jest to warunek wystarczający. Czy teraz jest to jasne? smile

Rzecz w tym, że to WSZYSTKO też było tutaj wałkowane niezliczoną ilość razy wink

Nie wyjaśnię Ci tego, gdyż nie znam typa.
Widzisz, bo w życiu jest tak, że liczy się tylko wynik. Nikogo nie obchodzi, kto jaką przebył drogę do mety. Jak Lewy strzela gole, to każdy widzi tylko ruch nogą ale ludzie nie zastanawiają się ile drogi musiał przejść w swoim życiu żeby znaleźć się na tym boisku.

Wysoki, wysportowany i sensowny facet miał problem ze znalezieniem dziewczyny, to fakt ale koniec końców sobie znalazł i teraz jest w związku.

Liczy się meta, efekt itp. Chłopak sobie teraz obraca jakąś typiarkę, a ja ciągle jestem sam.

Tamten mężczyzna, wysoki, wysportowany... No aż dziwne, że koniec końców jakimś cudem udało mu się znaleźć kobietę, po prostu szok, nikt by się tego nie spodziewał, że wysoki i wysportowany w końcu ogarnie sobie temat wink

Ale ja nadal nie o tym, bo choć uważam, że to jest całkiem logiczne, co piszesz, to jednak raz jeszcze zwracam uwagę, że zgodnie z Waszymi teoriami on powinien nie mieć żadnego problemu ze znalezieniem kobiety, a nie znajdować ją na jakiejś mecie. Ba, on jej w ogóle nie powinien szukać, ale sobie wybierać i przebierać spośród tych zainteresowanych.
No chyba, że Ty się od tej teorii odcinasz, to nie było pytania cool

23,638 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-01-04 23:36:20)

JuliaUK33 napisał/a:

Co za niesprawiedliwosc az sie plakac chce... nawet mnie sie nie chce patrzec na te glupia tabele

I słusznie, bo nie trzeba być na liście najbogatszych, żeby móc o sobie powiedzieć, że zarabia się sporo więcej od partnera. Coś się ci panowie nam tu ślizgają big_smile

23,639

Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

I słusznie, bo nie trzeba być na liście najbogatszych, żeby móc o sobie powiedzieć, że zarabia się sporo więcej od partnera. Coś się ci panowie nam tu ślizgają big_smile

No wlasnie to tez  racja

23,640

Foxterier napisał/a:

Farmer, widziałeś Rakę?

Ja widziałam. A co?

23,641

KoralinaJones napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Farmer, widziałeś Rakę?

Ja widziałam. A co?

Serio go widzialas? Spotkaliscie sie razem na randce?

23,642

KoralinaJones napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Farmer, widziałeś Rakę?

Ja widziałam. A co?

Chciałem się dowiedzieć czy przypadkiem nie oocenia wygląd gościa którego nie widział tongue

23,643

Foxterier napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Farmer, widziałeś Rakę?

Ja widziałam. A co?

Chciałem się dowiedzieć czy przypadkiem nie oocenia wygląd gościa którego nie widział tongue

Mówimy o zdjęciach czy o innej formie "komunikacji"? tongue

23,644 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2024-01-05 13:05:40)

KoralinaJones napisał/a:
Foxterier napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ja widziałam. A co?

Mówimy o zdjęciach czy o innej formie "komunikacji"? tongue

Ja miałem na myśli zdjęcie. Ty Rakę w realu poznałaś czy jakiś video call mieliście?

Tak swoją drogą to miałem taką refleksję dzisiaj, że zaglądam na to forum od 10 lat i przewinęło się tutaj sporo gości z problemami sercowymi - Kremik który był bardzo podobny do Raki, ale on akurat miał obsesję na punkcie wzrostu, był też taki łysy koleś nieśmiały do kobiet, jakiś_człowiek się tu udzielał jeszcze do niedawna dużo - wszyscy jakoś ruszyli do przodu, przestali tu jojczyć, nawet jakiś_człowiek ostatnio chyba się pogodził z rzeczywistością i tak nie marudzi o jednym i tym samym. A Raka od 4 lat jak zdarta płyta. Może warto się zastanowić co się stało że moja "grupa przegrywów" się kurczy, a ja tu dalej siedzę?

23,645 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2024-01-05 13:47:44)

Foxterier napisał/a:

Tak swoją drogą to miałem taką refleksję dzisiaj, że zaglądam na to forum od 10 lat i przewinęło się tutaj sporo gości z problemami sercowymi - Kremik który był bardzo podobny do Raki, ale on akurat miał obsesję na punkcie wzrostu, był też taki łysy koleś nieśmiały do kobiet, jakiś_człowiek się tu udzielał jeszcze do niedawna dużo - wszyscy jakoś ruszyli do przodu, przestali tu jojczyć, nawet jakiś_człowiek ostatnio chyba się pogodził z rzeczywistością i tak nie marudzi o jednym i tym samym. A Raka od 4 lat jak zdarta płyta. Może warto się zastanowić co się stało że moja "grupa przegrywów" się kurczy, a ja tu dalej siedzę?

Skąd wiesz, że ruszyli do przodu? Może po prostu poszli sobie z forum albo wciąż tu siedzą tylko pod innymi nickami i zmienili styl pisania by trudniej było ich rozpoznać albo są na jakimś innym forum. A może stało się coś jeszcze innego co sprawiło, że zniknęli z forum.

23,646

Bo dla mnie chociażby zmiana miejsca gdzie się płacze jest ruszeniem do przodu. Pewnego dnia wstajesz i dochodzisz do wniosku że dana metoda nie ma sensu. To zawsze jest jakiś wzrost.

23,647 Ostatnio edytowany przez Herne (2024-01-05 16:02:21)

Shinigami napisał/a:

Może po prostu poszli sobie z forum

I to, wbrew pozorom, była w sumie najlepsza opcja dla tego typu ludzi.
Zapytać, uzyskać ewentualnie odpowiedź/porady, spróbować zastosować się do nich i zacząć żyć.

23,648

W sumie to się im nie dziwię, dowiedzieli się co chcieli i se poszli, po prostu zrozumieli że muszą się przerzucić na brzydkie laski. Brutalne.

23,649

ChuopskiChłop napisał/a:

W sumie to się im nie dziwię, dowiedzieli się co chcieli i se poszli, po prostu zrozumieli że muszą się przerzucić na brzydkie laski. Brutalne.

A dlaczego na brzydkie?

23,650

JuliaUK33 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

A dlaczego na brzydkie?

Jak ich nie chcą ładne to zostają brzydkie.

23,651

ChuopskiChłop napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

A dlaczego na brzydkie?

ja bym obstawiał że o atrakcyjnych mogą pomarzyć, o przeciętnych również, a u pasztetów też zbytnio szans nie widać

Julka w przedziale 8~10 nie spojrzy na faceta 6~8

Aldonka w przedziale 5~`7 nie spojrzy na Adasia 4~7

pasztet od 0~3 będzie celować we wszystkich facetów powyżej 6

panowie od 0~5 zostają na lodzie, dlatego że kobieta zawsze celuje w faceta atrakcyjniejszego niż jej się należy, aby podnieść swoją samocenę.

panów 0~5 z zacnym stanem konta bankowego skala kobieca nie dotyczy bez problemowo mogą celować w 10 niżej przykład

Patrycja Tuchlinska

https://i.postimg.cc/xjvrmsnQ/63d0e8f91b2ae-o-large.jpg

23,652

ChuopskiChłop napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

A dlaczego na brzydkie?

ja bym obstawiał że o atrakcyjnych mogą pomarzyć, o przeciętnych również, a u pasztetów też zbytnio szans nie widać

Julka w przedziale 8~10 nie spojrzy na faceta 6~8

Aldonka w przedziale 5~`7 nie spojrzy na Adasia 4~7

pasztet od 0~3 będzie celować we wszystkich facetów powyżej 6

panowie od 0~5 zostają na lodzie, dlatego że kobieta zawsze celuje w faceta atrakcyjniejszego niż jej się należy, aby podnieść swoją samocenę.

panów 0~5 z zacnym stanem konta bankowego skala kobieca nie dotyczy bez problemowo mogą celować w 10 niżej przykład

Patrycja Tuchlinska

https://i.postimg.cc/xjvrmsnQ/63d0e8f91b2ae-o-large.jpg

Skad takie farmazony?

23,653

ChuopskiChłop napisał/a:

Brzydka laska będzie czuła, ze się nie podoba, wiec finalnie i tak jej nie poderwie.

23,654

Priscilla napisał/a:

Ale ja nadal nie o tym, bo choć uważam, że to jest całkiem logiczne, co piszesz, to jednak raz jeszcze zwracam uwagę, że zgodnie z Waszymi teoriami on powinien nie mieć żadnego problemu ze znalezieniem kobiety, a nie znajdować ją na jakiejś mecie. Ba, on jej w ogóle nie powinien szukać, ale sobie wybierać i przebierać spośród tych zainteresowanych.

Słuchaj ale ja nie znam tamtego chłopaka, więc co mam się o nim wypowiedzieć dlaczego miał problem ze znalezieniem kobiety?
Może przez wiele lat śmierdziało mu z mordy jak w jakiejś ubojni i dlatego ,,z kobietami nie wychodziło"?
Nie wiem, nie znam typa, tak jak już wspomniałem wcześniej - liczy się WYNIK, a nie DROGA do wyniku.

Koniec końców ten wysoki i wysportowany obraca sobie jakaś laskę na kwadracie.

Może przez 15 lat jadł suchary popijane wodą ale dzisiaj dostał w końcu danie główne - to jest jego wynik
Ja o takim daniu mogę sobie pomarzyć - to jest mój wynik.

23,655

Priscilla napisał/a:

Słuchaj ale ja nie znam tamtego chłopaka, więc co mam się o nim wypowiedzieć dlaczego miał problem ze znalezieniem kobiety?
Może przez wiele lat śmierdziało mu z mordy jak w jakiejś ubojni i dlatego ,,z kobietami nie wychodziło"?
Nie wiem, nie znam typa, tak jak już wspomniałem wcześniej - liczy się WYNIK, a nie DROGA do wyniku.

Koniec końców ten wysoki i wysportowany obraca sobie jakaś laskę na kwadracie.

Może przez 15 lat jadł suchary popijane wodą ale dzisiaj dostał w końcu danie główne - to jest jego wynik

To nigdy nie jadles glownego dania?

23,656 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2024-01-05 22:04:56)

Coś tam podupczyłem kiedyś ale to było dosłownie tyle ile kot napłakał.

W związku zaś nigdy nie byłem.

23,657

Coś tam podupczyłem kiedyś ale to było dosłownie tyle ile kot napłakał.

W związku zaś nigdy nie byłem.

Czemu nie ?

23,658

Przeczytaj moje 3000 postów to zobaczysz czemu big_smile

23,659

Przeczytaj moje 3000 postów to zobaczysz czemu big_smile

To za duzo czytania,oczy mi odpadna od czytania

23,660

I ty narzekasz na brak głównego dania? Ja nawet sucharów nigdy nie jadłem.

Posty [ 23,596 do 23,660 z 29,783 ]

Strony Poprzednia 1 362 363 364 365 366 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024