Alescie postów naklepali, kto to teraz będzie czytał?
edit:
Już widzę. Musze kupić suwmiarkę by byc dokladniejsżą.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 352 353 354 355 356 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
edit:
Silvestr zaraz, ja mam wolne od kołchozu 3 dni to akurat jest czas na klepanie w necie.
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy?
Jak zwykle pierdolisz bez sensu. Żadne zmiany nie przewyższają możliwości. Po prostu przyczyną naszych niepowodzeń są zawyżone wymagania kobiet, na co wpływu nie mamy. Skoro ja się sobie podobam, to po co mam wydawać 3x więcej na fryzjera, który obetnie mnie tak samo, jak najtańszy? Wolę tę kasę przeznaczyć na swoje pasje i potrzeby.
Ale nie podobasz się tym kim chciałbyś się podobać,- finisz. Jesteś poniżej podstawowej poprzeczki
Nie wiesz jak zostaniesz obcięty u innego fryzjera , bo po prostu szkoda Ci hajsu i się nigdy nie dowiesz, bo włącza ci się ograniczenie mózgowe. To jest to samo podejście i myślenie ,- wypowiadam się na tematy zwiazków , ale ku..wa nigdy w nich nie byłem .
Widzisz jaki się robi śmiech na sali?
Nie podobam się tylko dlatego że kobiety mają wymagania z kosmosu, a fryzura nie poprawi mi genów. Dzisiaj byłem u innego fryzjera and guess what, obciął mnie dokładnie tak samo, bo stwierdził, że właśnie taka fryzura pasuje mi najlepiej.
rossanka napisał/a:Alescie postów naklepali, kto to teraz będzie czytał?
Silvestr zaraz, ja mam wolne od kołchozu 3 dni to akurat jest czas na klepanie w necie.
Jakiego kolchozu?
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:Jak zwykle pierdolisz bez sensu. Żadne zmiany nie przewyższają możliwości. Po prostu przyczyną naszych niepowodzeń są zawyżone wymagania kobiet, na co wpływu nie mamy. Skoro ja się sobie podobam, to po co mam wydawać 3x więcej na fryzjera, który obetnie mnie tak samo, jak najtańszy? Wolę tę kasę przeznaczyć na swoje pasje i potrzeby.
Ale nie podobasz się tym kim chciałbyś się podobać,- finisz. Jesteś poniżej podstawowej poprzeczki
Nie wiesz jak zostaniesz obcięty u innego fryzjera , bo po prostu szkoda Ci hajsu i się nigdy nie dowiesz, bo włącza ci się ograniczenie mózgowe. To jest to samo podejście i myślenie ,- wypowiadam się na tematy zwiazków , ale ku..wa nigdy w nich nie byłem .
Widzisz jaki się robi śmiech na sali?Nie podobam się tylko dlatego że kobiety mają wymagania z kosmosu, a fryzura nie poprawi mi genów. Dzisiaj byłem u innego fryzjera and guess what, obciął mnie dokładnie tak samo, bo stwierdził, że właśnie taka fryzura pasuje mi najlepiej.
Kobiety maja normalne, zwykle wymagania
ChuopskiChłop napisał/a:rossanka napisał/a:Alescie postów naklepali, kto to teraz będzie czytał?
Jakiego kolchozu?
Roboty mojej, kołchoz za 3,5k.
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:OFFERER GAME: Finał stage!
1) Zajebisty wygląd - fault!
2) Konkretny wkład na start-fault!
3) Bezpieczeństwo- fault!
-----You have 0 lifes------
***GAME OVER******
![]()
![]()
1. Podobno dla kobiet wygląd nie jest najważniejszy, więc się zdecydujcie.
2. Zdefiniuj wkład. Materialistki nie szukam.
3. To akurat jestem w stanie zapewnić.1- jesteś poniżej poprzeczki- od razu odrzucany
2- z kawalerka i kaszlakiem to sobie można jeździc na zlot singli amatorów " polskiej motoryzacji"
3 Bez tych dwóch powyższych nie jesteś w stanie zapewnić bezpieczeństwa
1. Nie jestem poniżej poprzeczki, jestem pośrodku lub nieco wyżej.
2. Przeciętna osoba w moim wieku nie jeździ lamborghini ani nie ma własnego mieszkania.
3. A gdzie się podziała miłość, zgodność charakterów, porozumienie dusz?
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Ale nie podobasz się tym kim chciałbyś się podobać,- finisz. Jesteś poniżej podstawowej poprzeczki
Widzisz jaki się robi śmiech na sali?Nie podobam się tylko dlatego że kobiety mają wymagania z kosmosu, a fryzura nie poprawi mi genów. Dzisiaj byłem u innego fryzjera and guess what, obciął mnie dokładnie tak samo, bo stwierdził, że właśnie taka fryzura pasuje mi najlepiej.
Ma byc królewski rodowód i biały wielki koń.
No starczy,
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:1. Podobno dla kobiet wygląd nie jest najważniejszy, więc się zdecydujcie.
3. To akurat jestem w stanie zapewnić.1- jesteś poniżej poprzeczki- od razu odrzucany
2- z kawalerka i kaszlakiem to sobie można jeździc na zlot singli amatorów " polskiej motoryzacji"
3 Bez tych dwóch powyższych nie jesteś w stanie zapewnić bezpieczeństwa1. Nie jestem poniżej poprzeczki, jestem pośrodku lub nieco wyżej.
2. Przeciętna osoba w moim wieku nie jeździ lamborghini ani nie ma własnego mieszkania.
Ale wymyslasz
Jest w bajkach.
rakastankielia napisał/a:3. A gdzie się podziała miłość, zgodność charakterów, porozumienie dusz?
Jest w bajkach.
W zyciu tez jest milosc
rossanka napisał/a:rakastankielia napisał/a:3. A gdzie się podziała miłość, zgodność charakterów, porozumienie dusz?
Jest w bajkach.
W zyciu tez jest milosc
Nie ma. Wymarła.
JuliaUK33 napisał/a:rakastankielia napisał/a:Nie podobam się tylko dlatego że kobiety mają wymagania z kosmosu, a fryzura nie poprawi mi genów. Dzisiaj byłem u innego fryzjera and guess what, obciął mnie dokładnie tak samo, bo stwierdził, że właśnie taka fryzura pasuje mi najlepiej.
No starczy,
Nieprawda. Ja nie chce bialego konia,wogole nie chce konia i nie chce nikogo z krolewskiego rodowodu,bo nudne to jest
ChuopskiChłop napisał/a:2odiak napisał/a:Rozróżniasz metaforę, czy z tym też słabo?
Rozróżniam, i domyślam się ze nie bez powodu użyłeś akurat tego porównania, mają do wyboru dziesiątki innych.
Bo to jest najłatwiej przyswajalny przykład w tym odniesieniu.
Malacz, gdy mamy teraz taka gamę samochodów z różnymi wygodami jest niepraktyczny ,- nadaje się dla specyficznego odbiorcy.
Każdy chce normalności i godnego życia.
Samochód służy do tego, żeby przewozić ludzi z punktu A do punktu B. Dopóki nie ma się dzieci, to duże auto nawet nie jest potrzebne, więc nie ma znaczenia, jaki to samochód, o ile jest sprawny. Normalny facet nie ma potrzeby szpanować samochodem.
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Kobiety maja normalne, zwykle wymagania
No starczy,Nieprawda. Ja nie chce bialego konia,wogole nie chce konia i nie chce nikogo z krolewskiego rodowodu,bo nudne to jest
No to na czym ma jezdzić? A na piechotę?
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Jest w bajkach.
W zyciu tez jest milosc
Nie ma. Wymarła.
Jest duzo milosci
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Ma byc królewski rodowód i biały wielki koń.
No starczy,Nieprawda. Ja nie chce bialego konia,wogole nie chce konia i nie chce nikogo z krolewskiego rodowodu,bo nudne to jest
Przeciez nie na koniu biednym to niech jezdzi czym chce,tylko nie koniem
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nieprawda. Ja nie chce bialego konia,wogole nie chce konia i nie chce nikogo z krolewskiego rodowodu,bo nudne to jest
Na nartach może?
2odiak napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:Rozróżniam, i domyślam się ze nie bez powodu użyłeś akurat tego porównania, mają do wyboru dziesiątki innych.
Bo to jest najłatwiej przyswajalny przykład w tym odniesieniu.
Malacz, gdy mamy teraz taka gamę samochodów z różnymi wygodami jest niepraktyczny ,- nadaje się dla specyficznego odbiorcy.
Każdy chce normalności i godnego życia.Samochód służy do tego, żeby przewozić ludzi z punktu A do punktu B. Dopóki nie ma się dzieci, to duże auto nawet nie jest potrzebne, więc nie ma znaczenia, jaki to samochód, o ile jest sprawny. Normalny facet nie ma potrzeby szpanować samochodem.
Ja nawet nie lubie szpanowania-glupie to jest
rakastankielia napisał/a:3. A gdzie się podziała miłość, zgodność charakterów, porozumienie dusz?
Jest w bajkach.
Dokładnie. W bajkach wciskanych mężczyznom od dzieciństwa. Stąd potem frustracja, że mimo że są tacy, jak powinni, to jednak kobiety nie są nimi zainteresowane.
Ja swojej kobiecie chętnie zapewnię wszystko, co najlepsze. Dom, egzotyczne podróże i samochód. Tylko że ta kobieta musi być tego warta – czyli być ze mną dla mnie, a nie dla kasy. Kimś, kto mnie nie zostawi przy pierwszym większym problemie, a będzie mnie wspierać. Ale niestety współczesne kobiety nie wiedzą, co to znaczy, bo lewactwo i feminizm doprowadziły do całkowitego upadku moralności i wartości. Nasi przodkowie, żeby znaleźć kobietę 20 razy bardziej wartościową od współczesnych musieli włożyć 5 razy mniej wysiłku.
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:No to na czym ma jezdzić? A na piechotę?
Na nartach może?
Na wszystkim tylko nie na biednych zwierzetach
rossanka napisał/a:rakastankielia napisał/a:3. A gdzie się podziała miłość, zgodność charakterów, porozumienie dusz?
Jest w bajkach.
Dokładnie. W bajkach wciskanych mężczyznom od dzieciństwa. Stąd potem frustracja, że mimo że są tacy, jak powinni, to jednak kobiety nie są nimi zainteresowane.
Ja swojej kobiecie chętnie zapewnię wszystko, co najlepsze. Dom, egzotyczne podróże i samochód. Tylko że ta kobieta musi być tego warta – czyli być ze mną dla mnie, a nie dla kasy. Kimś, kto mnie nie zostawi przy pierwszym większym problemie, a będzie mnie wspierać. Ale niestety współczesne kobiety nie wiedzą, co to znaczy, bo lewactwo i feminizm doprowadziły do całkowitego upadku moralności i wartości. Nasi przodkowie, żeby znaleźć kobietę 20 razy bardziej wartościową od współczesnych musieli włożyć 5 razy mniej wysiłku.
Lewactwo tak, ale co ma feminizm z tym.wspolnego jak kobiety sa niewinne
Nasi przodkowie, żeby znaleźć kobietę 20 razy bardziej wartościową od współczesnych musieli włożyć 5 razy mniej wysiłku.
A to tak za darmo byś chciał? Nie ma tak prosto, trzeba sie troche namęczyć aby taką określoną kobietę i wartościową zdobyć. A jak chcesz byle jaką i byle i jakkolwiek jak to sie zawsze jakas znajdzie.
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Przeciez nie na koniu biednym to niech jezdzi czym chce,tylko nie koniem
Na nartach może?
Albo pieszo, tylko się wtedy człowiek długo naczeka.
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Na nartach może?
Nie szkodzi. Wazne,ze zwierzeta nie cierpia
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Na wszystkim tylko nie na biednych zwierzetach
Tak, zwierzęta sa bardzo wazne, szkoda, ze tak krótko żyją.
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Albo pieszo, tylko się wtedy człowiek długo naczeka.
No wlasnie, ale niektore zyja dlugo np slon albo zolw ten wielki to dlugie lata zyje wiecej od ludzi
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nie szkodzi. Wazne,ze zwierzeta nie cierpia
No wlasnie, ale niektore zyja dlugo np slon albo zolw ten wielki to dlugie lata zyje wiecej od ludzi
Ale to dzikie, na wolności, a nie w mieszkaniu.
Chyba, ze koty, podobno i 20 lat mogą żyć.
2odiak napisał/a:Bo to jest najłatwiej przyswajalny przykład w tym odniesieniu.
Każdy chce normalności i godnego życia.A czym jest godne życie? Wielkim SUV-em wielkości samochodów pancernych z WW2? Znam ludzi którzy jeżdżą małymi samochodami i nie wyglądają na przygnębionych.
Dobra materialne mają pomagać w życiu, a nie być celem same w sobie.
Każdemu w/g potrzeb, zaglądanie komuś do portfela jest wieśniackie. Każdy ma swoje, życie , swoją wizję i swój szmalec i nikomu nic do tego.
Natomiast:
Zapakowanie dzieciaków i żony do malacza z całym inwentarzem uważasz za komfortowe i godne?
Zwłaszcza zimą gdzie jest jak w iglo na Alasce, albo latem jak w Sardynowie na Saharze?
Przekręcasz stacyjkę i dochodzi jeszcze ryk jak w bombowcu.
Ma być przede wszystkim komfortowo, wygodnie i bezpiecznie, a samochód to już kwestia gustu i ewentualnych zasobów portfela.
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Tak, zwierzęta sa bardzo wazne, szkoda, ze tak krótko żyją.
Ale to dzikie, na wolności, a nie w mieszkaniu.
Chyba, ze koty, podobno i 20 lat mogą żyć.
Moj pies w Polsce jeszcze zyje wg weterynarza mial umrzec z 5 lat temu,a weterynarz umarl, a pies nadal zyje... juz 15 rok zyje
rakastankielia napisał/a:Nasi przodkowie, żeby znaleźć kobietę 20 razy bardziej wartościową od współczesnych musieli włożyć 5 razy mniej wysiłku.
A to tak za darmo byś chciał? Nie ma tak prosto, trzeba sie troche namęczyć aby taką określoną kobietę i wartościową zdobyć. A jak chcesz byle jaką i byle i jakkolwiek jak to sie zawsze jakas znajdzie.
Ależ ja się bardzo chętnie namęczę, tylko że nie ma dla kogo.
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:1. Podobno dla kobiet wygląd nie jest najważniejszy, więc się zdecydujcie.
3 Bez tych dwóch powyższych nie jesteś w stanie zapewnić bezpieczeństwa1. Nie jestem poniżej poprzeczki, jestem pośrodku lub nieco wyżej.
Jak wszystko w powyższych punktach gra to jest i miłość, zgodność charakterów i porozumienie dusz. Samą miłością nie zapewnisz bezpieczeństwa, nie napełnisz gara, nie stworzysz komfortowego godnego życia.
rossanka napisał/a:rakastankielia napisał/a:Nasi przodkowie, żeby znaleźć kobietę 20 razy bardziej wartościową od współczesnych musieli włożyć 5 razy mniej wysiłku.
Wczoraj miałes idealną okazję i zacząłes pannę okładać na zasadzie " Twój ból, to jest mały chój"
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:1- jesteś poniżej poprzeczki- od razu odrzucany
3. A gdzie się podziała miłość, zgodność charakterów, porozumienie dusz?Jak wszystko w powyższych punktach gra to jest i miłość, zgodność charakterów i porozumienie dusz. Samą miłością nie zapewnisz bezpieczeństwa, nie napełnisz gara, nie stworzysz komfortowego godnego życia.
A co w zamian za to wszystko oferuje kobieta? Nic.
Czyli nieopłacalny układ. Poza tym nie, to nie jest miłość ani porozumienie dusz, tylko wyrachowanie. Do napełnienia gara i komfortowego życia nie trzeba być milionerem ani prezesem banku.
rakastankielia napisał/a:rossanka napisał/a:A to tak za darmo byś chciał? Nie ma tak prosto, trzeba sie troche namęczyć aby taką określoną kobietę i wartościową zdobyć. A jak chcesz byle jaką i byle i jakkolwiek jak to sie zawsze jakas znajdzie.
Wczoraj miałes idealną okazję i zacząłes pannę okładać na zasadzie " Twój ból, to jest mały chój"
Inkwizytorka mieszka na drugim końcu Polski, już jej kiedyś proponowałem spotkanie.
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:Ależ ja się bardzo chętnie namęczę, tylko że nie ma dla kogo.
Inkwizytorka mieszka na drugim końcu Polski, już jej kiedyś proponowałem spotkanie.
I co spotkaliscie sie ?
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:1. Nie jestem poniżej poprzeczki, jestem pośrodku lub nieco wyżej.
3. A gdzie się podziała miłość, zgodność charakterów, porozumienie dusz?Jak wszystko w powyższych punktach gra to jest i miłość, zgodność charakterów i porozumienie dusz. Samą miłością nie zapewnisz bezpieczeństwa, nie napełnisz gara, nie stworzysz komfortowego godnego życia.
Jak kobieta nic nie oferuje, to jesteś w komfortowej sytuacji będąc samemu. To kosze niż być z kobietą, na to wychodzi wg twych slow.
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:1. Nie jestem poniżej poprzeczki, jestem pośrodku lub nieco wyżej.
Czyli nieopłacalny układ. Poza tym nie, to nie jest miłość ani porozumienie dusz, tylko wyrachowanie. Do napełnienia gara i komfortowego życia nie trzeba być milionerem ani prezesem banku.
A co bys chcial od kobiet?
Swój taki sam , badź umowny wkład.
Nie oceniaj kobiet na podstawie jakiś wyobrażeń zwłaszcza , że nigdy w żadnym układzie nie byłeś
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Jak wszystko w powyższych punktach gra to jest i miłość, zgodność charakterów i porozumienie dusz. Samą miłością nie zapewnisz bezpieczeństwa, nie napełnisz gara, nie stworzysz komfortowego godnego życia.
Nie wiesz, bo nigdy w związku nie byłeś, będziesz to się dowiesz na czym to polega. Napewno nie jest tak jak cały czas sobie wyobrażasz
No wlasnie on sobie glupie rzeczy wyobraza
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:Ależ ja się bardzo chętnie namęczę, tylko że nie ma dla kogo.
I co z tego? Działa się aż odniesie się skutek. Narazie palisz mosty.
Czy Ty widzisz absurd swojego rozumowania?
Jeśli kobieta z zasady nic nie oferuje, bo (uwaga!) sam tak twierdzisz, to skąd Twoje oczekiwania? I po co Ci w ogóle jakiś związek??
I co z tego? Działa się aż odniesie się skutek. Narazie palisz mosty.
Na razie to Raka szuka powodu
rakastankielia napisał/a:A co w zamian za to wszystko oferuje kobieta? Nic.
Jeśli kobieta z zasady nic nie oferuje, bo (uwaga!) sam tak twierdzisz, to skąd Twoje oczekiwania? I po co Ci w ogóle jakiś związek??
No wlasnie przeciez lepiej mu bedzie bez zwiazku. Wszystkie kobiety be, tylko on ma duzo do oferowania, a z tego duzo nawet jednego przykladu nie podal
Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:A co w zamian za to wszystko oferuje kobieta? Nic.
Jeśli kobieta z zasady nic nie oferuje, bo (uwaga!) sam tak twierdzisz, to skąd Twoje oczekiwania? I po co Ci w ogóle jakiś związek??No wlasnie przeciez lepiej mu bedzie bez zwiazku. Wszystkie kobiety be, tylko on ma duzo do oferowania, a z tego duzo nawet jednego przykladu nie podal
Spoko, zagrałem za niego w pinballa skończyły się żetony i wyszło game over
rakastankielia napisał/a:A co w zamian za to wszystko oferuje kobieta? Nic.
10000 razy pisałem już, że szukam takiej, która ma coś do zaoferowania.
2odiak napisał/a:I co z tego? Działa się aż odniesie się skutek. Narazie palisz mosty.
Na razie to Raka szuka powodu
Tam już nie ma czego szukać
Na hasło " cham" runął ostatni most
Saper by lepiej nie wymyślił
Do tej pory mam na głowie niezłego jeża, którego ciężko będzie jednak pobić.
Czekam teraz jeszcze na drugą serię pinballa
Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:A co w zamian za to wszystko oferuje kobieta? Nic.
Jeśli kobieta z zasady nic nie oferuje, bo (uwaga!) sam tak twierdzisz, to skąd Twoje oczekiwania? I po co Ci w ogóle jakiś związek??10000 razy pisałem już, że szukam takiej, która ma coś do zaoferowania.
Moze zle szukasz... a moze gdzie szukasz?
rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:Czy Ty widzisz absurd swojego rozumowania?
Jeśli kobieta z zasady nic nie oferuje, bo (uwaga!) sam tak twierdzisz, to skąd Twoje oczekiwania? I po co Ci w ogóle jakiś związek??10000 razy pisałem już, że szukam takiej, która ma coś do zaoferowania.
Dosłownie wszędzie, gdzie się da.
JuliaUK33 napisał/a:rakastankielia napisał/a:10000 razy pisałem już, że szukam takiej, która ma coś do zaoferowania.
Dosłownie wszędzie, gdzie się da.
Czyli gdzie?
OFFERER FEMALE PARTNER: Final round!
1) Dziki seks - fault!
2) 2/10- fault!
3) Wszystko inne= wyrachowana- fault!
----- You have 0 lifes------
*****GAME OVER******
rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:Czy Ty widzisz absurd swojego rozumowania?
1) Dziki seks - fault!
2) 2/10- fault!
*****GAME OVER******![]()
![]()
![]()
Finish no life
1) Dziki seks - fault!
2) 2/10- fault!
![]()
![]()
1. na tym mi akurat najmniej zależy
2. wygląd jest mniej istotny
3. nie każda jest wyrachowana
Ale skoro kobiety z zasady nie mają NIC do zaoferowania, to już na starcie wiadomo, że takiej nie znajdziesz
Tam już nie ma czego szukać
Czekam teraz jeszcze na drugą serię pinballa
Eeee...tam... Jakiś powód, żeby było na tyle trudno, aby nie opłacało mu się nawet postarać, to Raka na pewno znajdzie
Wstydź się, nie doceniasz kolegi!
Ale skoro kobiety z zasady nie mają NIC do zaoferowania, to już na starcie wiadomo, że takiej nie znajdziesz
2odiak napisał/a:Tam już nie ma czego szukać
Czekam teraz jeszcze na drugą serię pinballaEeee...tam... Jakiś powód, żeby było na tyle trudno, aby nie opłacało mu się nawet postarać, to Raka na pewno znajdzie
![]()
Ja czekam na moje 2 przyklady co on ma do zaoferowania juz od godzin czekam
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:10000 razy pisałem już, że szukam takiej, która ma coś do zaoferowania.
1) Dziki seks - fault!
2) 2/10- fault!
![]()
![]()
Finish no life
Critical deadline
Liczę na jakąś trzecią serię
3. nie każda jest wyrachowana
No ale jak nie każda??? Dopiero sam napisałeś, że kobieta w zamian za te wszystkie dobra, które książę jej oferuje, nie ma NIC do zaoferowania.
Może zdecyduj się w końcu, bo trudno nadążyć
rakastankielia napisał/a:3. nie każda jest wyrachowana
No ale jak nie każda???
Dopiero sam napisałeś, że kobieta w zamian za te wszystkie dobra, które książę jej oferuje, nie ma NIC do zaoferowania.
Może zdecyduj się w końcu, bo trudno nadążyć![]()
On.co 5 minut zdanie zmienia juz dawno zauwazylam
Ja czekam na moje 2 przyklady co on ma do zaoferowania juz od godzin czekam
Nie jesteś w tym sama niestety...
Idziemy po popcorn, ale to trzeba wziąć ogrooomny kubeł, a najlepiej od razu dwa
On.co 5 minut zdanie zmienia juz dawno zauwazylam
I tak zaraz się dowiesz, że to my nie potrafimy czytać ze zrozumieniem
Przerabiałam nie raz i nie dwa
.
JuliaUK33 napisał/a:Ja czekam na moje 2 przyklady co on ma do zaoferowania juz od godzin czekam
Nie jesteś w tym sama niestety...
Idziemy po popcorn, ale to trzeba wziąć ogrooomny kubeł, a najlepiej od razu dwaJuliaUK33 napisał/a:On.co 5 minut zdanie zmienia juz dawno zauwazylam
I tak zaraz się dowiesz, że to my nie potrafimy czytać ze zrozumieniem
![]()
Przerabiałam nie raz i nie dwa
No niestety takie jego argumenty
2odiak napisał/a:Tam już nie ma czego szukać
Czekam teraz jeszcze na drugą serię pinballaEeee...tam... Jakiś powód, żeby było na tyle trudno, aby nie opłacało mu się nawet postarać, to Raka na pewno znajdzie
![]()
Czyli istnieje cień nadziei , że inteligentnie zostaniemy wyprowadzeni,. Super ! Pal licho że jeż będzie dozgonnie,, ale za to uśmiech jak u Scooter'a dżokera.
Nie trzeba nic brać żeby się tak dobrze bawić
edit:
Tu wbrew pozorom nie chodzi o długość przyrodzenia, tylko co on może dać kobiecie.
Inkwizytorka napisał/a:A że skorzystam okazji i tak zapytam panów. Dlaczego kobiety według was nie nadają się na przyjaźń? Przecież też jesteśmy ludźmi.
Serio pytam. Nie rozumiem.Mogłabym jeszcze zrozumieć, jeśli ładna, bo może się zakochać, bo chyba o to chodzi? tak?
Ale tak brzydka jak ja? czy to dla was przypal i temu.Ja dla was nie nadaje się ani do związku, ani do przyjaźni. Jedynie co to żeby mnie przelecieć.
Inkwizytorka nie może być aż tak źle jak opisujesz.
Podeślij mi zdjęcie.
Odpiszę tutaj.
Nie myślałem, że może być aż tak źle.
Myślałem, że fryzjer, make-up, ładny ciuch wystarczy.
Myślałaś nad udaniem się do zakonu?
Czyli istnieje cień nadziei , że inteligentnie zostaniemy wyprowadzeni,. Super ! Pal licho że jeż będzie dozgonnie,, ale za to uśmiech jak u Scooter'a dżokera.
Nie trzeba nic brać żeby się tak dobrze bawić
Ej, ale nie zapominaj, że mamy do czynienia z kimś wyjątkowo (nad)inteligentnym. Trzeba się mocno spinać, żeby nadążyć
Strony Poprzednia 1 … 352 353 354 355 356 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024