30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Posty [ 22,881 do 22,945 z 29,787 ]
Odp: 30lat i cały czas sam
2odiak napisał/a:I na sam koniec: Tak naprawdę widać , że gówno wiesz
Jesteś zaślepiony czasami i systemem oraz wiedzą o której nie masz zielonego pojęcia, a zachowanie jakie prezentujesz nie odbiega od szczura , który ucieka ze statku jak tylko dupa zaczyna plonąć 
Chuopski jest jednym z tych tchórzy i śmierdzących leni, którzy do tego tchórzostwa i lenistwa dorobili sobie ideologię, żeby tylko mieć usprawiedliwienie.
On będzie rzucał wielkimi hasłami, ale jak przyjdzie czas próby, to będzie trząsł portkami i liczył na tych, o których dziś wyraża się z taką pogardą.
2odiak napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:2odiak napisał/a:Nie podniesiesz broni to ten drugi człowiek w razie konfliktu cię odstrzeli. Proste prawo wojny i natury 
Nikt nie zmusza, to jest jasno wynikający obowiązek. Daje ci ta ziemia zreć, daje schronienie, żyjesz jak chcesz? To obowiązkiem wobec jej i ludzi takich samych jak ty, zwłaszcza słabszych jest tej ziemi chronić. Masz chociaż w sobie krztę honoru, jakieś nadrzędne wartości? Bo po tym co tu wypisujesz raczej na to nie wygląda.
Tak, wierzę w prawo każdego do życia. Coś, co dla was trepów nie ma żadnej wartości
I ty jeszcze coś o honorze piszesz...no tak, ale wy z tego przecież żyjecie więc będziecie bronić swojego.
Wypływa z ciebie czysty prymityw i pogarda patrząc po słowach i treściach jakie przedstawiasz. Poza tym zrozumienie tekstu mocno kuleje, widzisz tylko to co chcesz zobaczyć przez swój pryzmat. Gdyby życie nie miało tutaj znaczenia, nie powstało by wiele punktów i jednostek w miejscach newralgicznych , gdzie ta ludność jest najbardziej narazona. No ale jak się nie ma argumentów...:)
Przypomnę, że obecnie nie uczestniczę w ćwiczeniach, ani nie slużę w jednostce, więc określenie " wy trepy" wybiega mocno poza ramy jego znaczenia. Poza tym odnosi się do człowieka o pewnej mentalności z którą nie mam nic wspólnego 
I na sam koniec: Tak naprawdę widać , że gówno wiesz
Jesteś zaślepiony czasami i systemem oraz wiedzą o której nie masz zielonego pojęcia, a zachowanie jakie prezentujesz nie odbiega od szczura , który ucieka ze statku jak tylko dupa zaczyna plonąć 
No wlasnie jakby kazdy myslal jak on to w razie wybuchu wojny wszyscy Polacy by uciekli za granice a Rosjanie by mieli cala ziemie polska dla siebie. Ja nie bede uciekac, bo jak bedzie swiatowa to nawet do Anglii dotrze. Ja postanowilam sobie,ze w razie wojny bede pomagac innym ludziom i zwierzetom
Priscilla napisał/a:Anewe napisał/a:Pogrążyłam się w tej jakże pasjonującej lekturze w porze obiadowej, i niestety... nadal nie wiem co Raka ma do zaoferowania... 
Nic nie ma niestety, dlatego tak się ślizga i konkretów brak 
Mam bardzo dużo do zaoferowania, tyle że cokolwiek bym nie napisał, to stwierdzilibyście, że "nie o to chodzi", dlatego nie ma sensu dyskutować.
rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:Anewe napisał/a:Pogrążyłam się w tej jakże pasjonującej lekturze w porze obiadowej, i niestety... nadal nie wiem co Raka ma do zaoferowania... 
Mam bardzo dużo do zaoferowania, tyle że cokolwiek bym nie napisał, to stwierdzilibyście, że "nie o to chodzi", dlatego nie ma sensu dyskutować.
Podaj 2 przyklady
2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:2odiak napisał/a:XD XD XD XD
Nie powiem, zalecialo zaściankiem typowo chuopskim oderwanym od pługa rodem z XVII w.
Mnie w przeciwieństwie do ciebie nikt w twarz nie napluje i to jest ta decydującą różnica. Natomiast jeżeli myślisz, że coś cię minie to jesteś w grubym błędzie.
Pamiętam jak wczoraj patrol żandarmerii przywiózł nam podobnego delikwenta w ciele Jezusa w sendałach.. O jak mu się wydawało, , jaki był pewny , jaki po chwili miał ogon przykulony, bo slużby w trybie natychmiastowym zawinęły go z terenu . Niemiec.
Poinformuję tylko chętnych do szybkiego wyjazdu, że jesteśmy.krajem wchodzącym w skład UE na której terenie służby dzialają bardzo dobrze. W przypadku wybuchu konfliktu, obowiązek obrony obowiązuje nawet kategorie D. W marginalnych przypadkach ( niesubordynacja) dane jednostki kierowane są na pierwszą linię frontu, a w razie rażącego zachowania po prostu po cichu eliminuje.
A więc, czy się żywnie podoba, czy też nie chcąc nie chcąć będzie naplute i to z nawiązką. I teraz kto bardziej kiśnie?
Jakieś pytania?
Jezeli on jest w wieku poborowym to nawet,gdyby uciekl to pewnie by go scigali za to. Wogole na wojnie nikt nie jest bezpieczny czy on bedzie w wojsku czy jako cywil ma takie same szanse dostac bomba w leb co kazdy inny, a na wojnie cywile cierpia najbardziej, bo nie maja czym sie bronic, w wojsku chociaz maja rowne szanse 50/50
W czasie wybuchu konfliktu obowiązek dotyczy wszystkich zdolnych i określonych w ustawie . Pierwsi giną cywile z uwagi braku odpowiedniego wyszkolenia. Nie są w stanie reagować na symptomy zagrożenia, czy posługiwać się bronią. Metody walki są im praktycznie nie znane. Stąd wlaśnie zostały powołane WOT-y by bronić ludnosć na miejscu.
No ale państwo nie chce, by obywatele umieli posługiwać się bronią, nie zezwala na swobodny dostęp do niej, a jednocześnie oczekuje, że losowy chłop z ulicy będzie go bronił xd mimo że ten losowy chłop nie ma kompletnie żadnego powodu, by za ten kraj umierać.
Oj boli co poniektórych że część facetów się budzi i nie ma zamiaru być marionetkami w rękach imperialistów
Oczywiście już standardowe pierdzielenie o tchórzach i śmierdzących leniach, tak można w sumie nazwać każdego kto nie ma zamiaru w razie czego być mordercą, w myśl powiedzenia chcesz uderzyć psa to zawsze znajdziesz kij.
Wspomnicie moje słowa, kiedy elity kraju spierdzielą w razie W jak w 1939 do Rumunii (jak też wielokrotnie wcześniej w historii, ale nie posądzam was o taką wiedzę), a wy zostaniecie na pastwę losu i nieprzyjaciela. Wtedy będziecie mogli swoje frazesy co najwyżej wsadzić wiadomo gdzie.
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Jezeli on jest w wieku poborowym to nawet,gdyby uciekl to pewnie by go scigali za to. Wogole na wojnie nikt nie jest bezpieczny czy on bedzie w wojsku czy jako cywil ma takie same szanse dostac bomba w leb co kazdy inny, a na wojnie cywile cierpia najbardziej, bo nie maja czym sie bronic, w wojsku chociaz maja rowne szanse 50/50
W czasie wybuchu konfliktu obowiązek dotyczy wszystkich zdolnych i określonych w ustawie . Pierwsi giną cywile z uwagi braku odpowiedniego wyszkolenia. Nie są w stanie reagować na symptomy zagrożenia, czy posługiwać się bronią. Metody walki są im praktycznie nie znane. Stąd wlaśnie zostały powołane WOT-y by bronić ludnosć na miejscu.
No ale państwo nie chce, by obywatele umieli posługiwać się bronią, nie zezwala na swobodny dostęp do niej, a jednocześnie oczekuje, że losowy chłop z ulicy będzie go bronił xd mimo że ten losowy chłop nie ma kompletnie żadnego powodu, by za ten kraj umierać.
Jak nie wiesz jak sie poslugiwac bronia? Zniesli obowiazek sluzby wojskowej czy co? Jak byles w wojsku to takie rzeczy sie pamieta do konca zycia
ChuopskiChłop napisał/a:Oj boli co poniektórych że część facetów się budzi i nie ma zamiaru być marionetkami w rękach imperialistów
Oczywiście już standardowe pierdzielenie o tchórzach i śmierdzących leniach, tak można w sumie nazwać każdego kto nie ma zamiaru w razie czego być mordercą, w myśl powiedzenia chcesz uderzyć psa to zawsze znajdziesz kij.
Wspomnicie moje słowa, kiedy elity kraju spierdzielą w razie W jak w 1939 do Rumunii (jak też wielokrotnie wcześniej w historii, ale nie posądzam was o taką wiedzę), a wy zostaniecie na pastwę losu i nieprzyjaciela. Wtedy będziecie mogli swoje frazesy co najwyżej wsadzić wiadomo gdzie.
Przeciez zolnierze to nie mordercy bez sensu piszesz wogole co to za glupie porownanie jest
22,889 Odpowiedź przez ChuopskiChłop 2023-12-29 19:36:32 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-12-29 19:36:53)
rakastankielia napisał/a:Bronić to ja mogę swoją partnerkę i dzieci, wyjeżdżając razem z nimi w bezpieczne miejsce. Państwo polskie nie dało mi nic i uznaje mnie za obywatela trzeciej kategorii, więc niech politycy idą na front.
Dobrze mówisz bracie, jak odpowiedzialny i rozsądny człowiek. Niestety tym betonom nie przemówisz do rozsądku, gorzej plotą od tych słynnych prl-owskich aparatczyków, których sami chętnie wyśmiewają, a są tak samo zaczadzeni tylko z drugiej mańki.
Nie dziwię się że ten kraj przeżył tyle nieudanych powstań, ludzie tu są tak głupi że każde szaleństwo są w stanie podeprzeć jakimiś mitycznymi wyższymi wartościami, jak ci z AK którzy ku zachwytowi Stalina doprowadzili do rzezi i zniszczenia Warszawy, mówiąc jeszcze cynicznie że żołnierze sami sobie broń zdobędą gołymi rękami (bo sami byli takim stadem kretynów że nawet nie zapewnili więcej niż 1/10 ludzi broni do walki).
ChuopskiChłop napisał/a:Oj boli co poniektórych że część facetów się budzi i nie ma zamiaru być marionetkami w rękach imperialistów
A no właśnie, Tuski, Hołownie i inne Kosiniaki będą siedzieć za granicą i się bawić, razem z Dudą i Morawieckim, a plebs zmuszą do pozostania w Polsce i umierania za nich.
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Priscilla napisał/a:2odiak napisał/a:I na sam koniec: Tak naprawdę widać , że gówno wiesz
Chuopski jest jednym z tych tchórzy i śmierdzących leni, którzy do tego tchórzostwa i lenistwa dorobili sobie ideologię, żeby tylko mieć usprawiedliwienie.
On będzie rzucał wielkimi hasłami, ale jak przyjdzie czas próby, to będzie trząsł portkami i liczył na tych, o których dziś wyraża się z taką pogardą.
Dokładnie tak i aż dziwi mnie fakt , że skoro panuje tutaj taki wyzysk kapitalistyczny , to nie spakuje mandżura i nie wyniesie się na Białoruś ( a czekaj tam.tez by go już zjedli) , a najlepiej do Korei północnej.
Ale zaraz, na to trzeba mieć środki i nie będzie czipsów, energetyków i telewizora, ale jaka wymarzona wolność 
- Zawód: Ciasteczkowa Morderczyni
rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:Anewe napisał/a:Pogrążyłam się w tej jakże pasjonującej lekturze w porze obiadowej, i niestety... nadal nie wiem co Raka ma do zaoferowania... 
Raka, dasz jakikolwiek konkret?
22,893 Odpowiedź przez 2odiak 2023-12-29 19:54:13 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-29 19:55:24)
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Jezeli on jest w wieku poborowym to nawet,gdyby uciekl to pewnie by go scigali za to. Wogole na wojnie nikt nie jest bezpieczny czy on bedzie w wojsku czy jako cywil ma takie same szanse dostac bomba w leb co kazdy inny, a na wojnie cywile cierpia najbardziej, bo nie maja czym sie bronic, w wojsku chociaz maja rowne szanse 50/50
Jednostki wojskowe organizują szkolenia z zakresu posługiwania się bronią palną i podstawowa wiedzą związana z reagowaniem w przypadku ataku oraz RKO.. Są organizowane takie zajęcia chociażby 11 listopada, badź rocznicę utworzenia danej jednostki. Można sobie wyszukać na stronie MON i stronach danych jednostek. Dodatkowo jest wiele formacji paramilitarnych w kraju które również dają taka możliwość. Tylko problem polega na czym innym , że ludziom nie chce się kontynuować we własnym zakresie ( chociażby na strzelnicach) w formie treningu przypominającego z danych zajęć i efekt jest taki , że nadal gówno wiedzą i potrafią .Byś się zainteresował tematem sam to byś wiedział, a nie sądził jak zwykle kocopoły. Jak Ci państwo polskie nie dało nic ( a pobierasz naukę z uczelni publicznej i pobierałeś wcześniej) to zwijaj manele tam, gdzie będzie Ci lepiej,- proste.
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Nadal nie pojmujesz podstaw na czym opiera się państwo i siły zbrojne.
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
ChuopskiChłop napisał/a:rakastankielia napisał/a:Bronić to ja mogę swoją partnerkę i dzieci, wyjeżdżając razem z nimi w bezpieczne miejsce. Państwo polskie nie dało mi nic i uznaje mnie za obywatela trzeciej kategorii, więc niech politycy idą na front.
Dobrze mówisz bracie, jak odpowiedzialny i rozsądny człowiek. Niestety tym betonom nie przemówisz do rozsądku, gorzej plotą od tych słynnych prl-owskich aparatczyków, których sami chętnie wyśmiewają, a są tak samo zaczadzeni tylko z drugiej mańki.
Nie dziwię się że ten kraj przeżył tyle nieudanych powstań, ludzie tu są tak głupi że każde szaleństwo są w stanie podeprzeć jakimiś mitycznymi wyższymi wartościami, jak ci z AK którzy ku zachwytowi Stalina doprowadzili do rzezi i zniszczenia Warszawy, mówiąc jeszcze cynicznie że żołnierze sami sobie broń zdobędą gołymi rękami (bo sami byli takim stadem kretynów że nawet nie zapewnili więcej niż 1/10 ludzi broni do walki).
Bez komentarza.....
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Lady Loka napisał/a:rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:Nic nie ma niestety, dlatego tak się ślizga i konkretów brak 
Klasycznie zawinął ogon i rżnie głupa.
Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią i należy rozumieć to tak, że gówno ma do zaoferowania 
2odiak napisał/a:Lady Loka napisał/a:rakastankielia napisał/a:Mam bardzo dużo do zaoferowania, tyle że cokolwiek bym nie napisał, to stwierdzilibyście, że "nie o to chodzi", dlatego nie ma sensu dyskutować.
Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią i należy rozumieć to tak, że gówno ma do zaoferowania 
Cokolwiek bym nie odpowiedział, to stwierdzilibyście, że to odpowiedź nie na temat. Mówiłem już wielokrotnie, co mam do zaoferowania, więc kolejny raz nie będę tego robił, bo po prostu mija się to z celem.
22,898 Odpowiedź przez rakastankielia 2023-12-29 21:00:21 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-12-29 21:00:33)
rakastankielia napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:Oj boli co poniektórych że część facetów się budzi i nie ma zamiaru być marionetkami w rękach imperialistów
A no właśnie, Tuski, Hołownie i inne Kosiniaki będą siedzieć za granicą i się bawić, razem z Dudą i Morawieckim, a plebs zmuszą do pozostania w Polsce i umierania za nich.
Ja nie bede umierac za politykow. Ja bede pomagac ludziom i zwierzetom w czasie wojny
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Lady Loka napisał/a:Raka, dasz jakikolwiek konkret?
Cokolwiek bym nie odpowiedział, to stwierdzilibyście, że to odpowiedź nie na temat. Mówiłem już wielokrotnie, co mam do zaoferowania, więc kolejny raz nie będę tego robił, bo po prostu mija się to z celem.
Czyli nie masz nic do zaoferowania 
Lady Loka napisał/a:rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Klasycznie zawinął ogon i rżnie głupa.
Nawet jednego przykladu nie podal
22,902 Odpowiedź przez gman98v2 2023-12-29 21:37:26 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-12-29 21:37:35)
2odiak napisał/a:Za taki prostacki tekst zostałbys zmielony jak gówno w betoniarce przez wszystkie moje koleżanki i kobiety które znam. Ewidentnie widać brak szacunku do drugiej osoby zwłaszcza płci.przeciwnej.
To groźba? XD
Jak widać, gdy się wspomni o pewnych przypadłościach u kobiet, od razu uruchamia się agresja; solidarność kobiet.
Masz rację, część facetów, bo mężczyznami nazwać ich nie sposób.
Lady Loka napisał/a:Czyli nie masz nic do zaoferowania 
Ach, jakie my jesteśmy zaskoooczooone 
gman98v2 napisał/a:2odiak napisał/a:Za taki prostacki tekst zostałbys zmielony jak gówno w betoniarce przez wszystkie moje koleżanki i kobiety które znam. Ewidentnie widać brak szacunku do drugiej osoby zwłaszcza płci.przeciwnej.
To groźba? XD
Jak widać, gdy się wspomni o pewnych przypadłościach u kobiet, od razu uruchamia się agresja; solidarność kobiet.
Jakie przypadlosci kobiet?
JuliaUK33 napisał/a:Jakie przypadlosci kobiet?
Gdy wspomni się np. o tym, że wolicie być jedną z kilku faceta z topki, niż z typowym Mirkiem. Od razu agresja.
gman98v2 napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Jakie przypadlosci kobiet?
Gdy wspomni się np. o tym, że wolicie być jedną z kilku faceta z topki, niż z typowym Mirkiem. Od razu agresja.
Jaki to jest facet z topki?... no a typowy Mirek to jaki?
22,907 Odpowiedź przez Priscilla 2023-12-29 22:06:48 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-12-29 22:07:23)
2odiak napisał/a:Dokładnie tak i aż dziwi mnie fakt , że skoro panuje tutaj taki wyzysk kapitalistyczny , to nie spakuje mandżura i nie wyniesie się na Białoruś ( a czekaj tam.tez by go już zjedli) , a najlepiej do Korei północnej.
Ale zaraz, na to trzeba mieć środki i nie będzie czipsów, energetyków i telewizora, ale jaka wymarzona wolność 
Zauważ przy tym, że na dobrą sprawę, to ŻADEN z nich nie ruszy tyłka, by zrobić cokolwiek, aby poprawić swoje "ciężkie" życie. To co im wychodzi najlepiej, to filozofowanie i narzekanie - na kobiety, na czasy, na rząd, na ten śnieg, co padał w zeszłym roku... Byleby mieć winnego.
- Farmer
- Przyjaciółka Forum
- Nieaktywny
- Zawód: orka na ugorze cynizmu
Inkwizytorka napisał/a:A że skorzystam okazji i tak zapytam panów. Dlaczego kobiety według was nie nadają się na przyjaźń? Przecież też jesteśmy ludźmi.
Serio pytam. Nie rozumiem.
Mogłabym jeszcze zrozumieć, jeśli ładna, bo może się zakochać, bo chyba o to chodzi? tak?
Ale tak brzydka jak ja? czy to dla was przypal i temu.
Ja dla was nie nadaje się ani do związku, ani do przyjaźni. Jedynie co to żeby mnie przelecieć.
Inkwizytorka nie może być aż tak źle jak opisujesz.
Podeślij mi zdjęcie.
22,909 Odpowiedź przez 2odiak 2023-12-29 22:13:24 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-29 22:14:55)
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
gman98v2 napisał/a:2odiak napisał/a:Za taki prostacki tekst zostałbys zmielony jak gówno w betoniarce przez wszystkie moje koleżanki i kobiety które znam. Ewidentnie widać brak szacunku do drugiej osoby zwłaszcza płci.przeciwnej.
To groźba? XD
Informacja, że jak gdzieś na mieście otworzysz japę i sypniesz takim tekstem, to pojawi się ktoś kto sprzeda Ci lepę za propagowanie poniżających bzdetów.
To że stanowisz niewidzialna przestrzeń dla kobiet nie oznacza , że wszyscy faceci tak mają. Więc albo coś robisz , by jak wszyscy faceci funkcjonować na normalnych zasadach panujących wszech i wobec, albo pretensje za swą nieporadność masz sam do samego siebie.
Przypadłości z nie do końca równymi ścianami i domkniętymi drzwiami jak narazie zauważam w osobach, które szerzą takie farmazony.
2odiak napisał/a:gman98v2 napisał/a:2odiak napisał/a:Za taki prostacki tekst zostałbys zmielony jak gówno w betoniarce przez wszystkie moje koleżanki i kobiety które znam. Ewidentnie widać brak szacunku do drugiej osoby zwłaszcza płci.przeciwnej.
To groźba? XD
Informacja, że jak gdzieś na mieście otworzysz japę i sypniesz takim tekstem, to pojawi się ktoś kto sprzeda Ci lepę za propagowanie poniżających bzdetów.
To że stanowisz niewidzialna przestrzeń dla kobiet nie oznacza , że wszyscy faceci tak mają. Więc albo coś robisz , by jak wszyscy faceci funkcjonować na normalnych zasadach panujących wszech i wobec, albo pretensje za swą nieporadność masz sam do samego siebie.
Przypadłości z nie do końca równymi ścianami i domkniętymi drzwiami jak narazie zauważam w osobach, które szerzą takie farmazony.
Ja tak samo to uwazam za farmazony, glupie zreszta
Farmer napisał/a:Inkwizytorka nie może być aż tak źle jak opisujesz.
Podeślij mi zdjęcie.
Ona dramatyzuje, jeśli są chętni żeby ją przelecieć to nie może aż tak źle wyglądać.
Lady Loka napisał/a:rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Klasycznie zawinął ogon i rżnie głupa.
Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Priscilla napisał/a:2odiak napisał/a:Dokładnie tak i aż dziwi mnie fakt , że skoro panuje tutaj taki wyzysk kapitalistyczny , to nie spakuje mandżura i nie wyniesie się na Białoruś ( a czekaj tam.tez by go już zjedli) , a najlepiej do Korei północnej.
Zauważ przy tym, że na dobrą sprawę, to ŻADEN z nich nie ruszy tyłka, by zrobić cokolwiek, aby poprawić swoje "ciężkie" życie. To co im wychodzi najlepiej, to filozofowanie i narzekanie - na kobiety, na czasy, na rząd, na ten śnieg, co padał w zeszłym roku... Byleby mieć winnego.
Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy? Można się śmiać co najwyżej do rozpuku z zażenowania. A jakiej się dowiesz analizy historii z historii Polski?
A na kobiety jest najłatwiej zwalać , bo w oczach takich facetów zawsze będa stanowić tą słabą i bezbronną pleć, po której można jechać. Ot stereotypy i mental rodem z jaskini.
Farmer napisał/a:Inkwizytorka napisał/a:A że skorzystam okazji i tak zapytam panów. Dlaczego kobiety według was nie nadają się na przyjaźń? Przecież też jesteśmy ludźmi.
Serio pytam. Nie rozumiem.
Mogłabym jeszcze zrozumieć, jeśli ładna, bo może się zakochać, bo chyba o to chodzi? tak?
Ale tak brzydka jak ja? czy to dla was przypal i temu.
Ja dla was nie nadaje się ani do związku, ani do przyjaźni. Jedynie co to żeby mnie przelecieć.
Inkwizytorka nie może być aż tak źle jak opisujesz.
Podeślij mi zdjęcie.
Oczywiście, że nie może, już wiele razy jej to pisałem.
22,915 Odpowiedź przez Priscilla 2023-12-29 22:29:30 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-12-29 22:29:50)
rakastankielia napisał/a:Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
Zaczynasz coraz bardziej kręcić, bo skoro wiesz, że masz kobietom dużo do zaoferowania, to znaczy, że wiesz również czego potrzebujemy 
I nie chodzi o to, że Twoja odpowiedź ma nas zadowolić, my chcemy się wreszcie dowiedzieć, co jest w Tobie tak cennego, a co uważasz, że się marnuje 
2odiak napisał/a:Informacja, że jak gdzieś na mieście otworzysz japę i sypniesz takim tekstem, to pojawi się ktoś kto sprzeda Ci lepę za propagowanie poniżających bzdetów.
Jeśli dla ciebie, to chamski tekst, to wg ciebie tekst, co powiedziałem jednej w pracy, by wyciągnąłem ch.. z buzi, bo seplemi jest armagedonem?
To, że jestem w szufladce "odpad" dla kobiet, to wiem od czasów szkolnych i nie mam do tego pretensji, bo na to wpływu nie miałem. Musiałbym się jeszcze raz urodzić.
@ChuopskiChłop
Podejrzewam, że to atencjuszka.
2odiak napisał/a:Priscilla napisał/a:2odiak napisał/a:Dokładnie tak i aż dziwi mnie fakt , że skoro panuje tutaj taki wyzysk kapitalistyczny , to nie spakuje mandżura i nie wyniesie się na Białoruś ( a czekaj tam.tez by go już zjedli) , a najlepiej do Korei północnej.
Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy?
Jak zwykle pierdolisz bez sensu. Żadne zmiany nie przewyższają możliwości. Po prostu przyczyną naszych niepowodzeń są zawyżone wymagania kobiet, na co wpływu nie mamy. Skoro ja się sobie podobam, to po co mam wydawać 3x więcej na fryzjera, który obetnie mnie tak samo, jak najtańszy? Wolę tę kasę przeznaczyć na swoje pasje i potrzeby.
rakastankielia napisał/a:Lady Loka napisał/a:rakastankielia napisał/a:Cokolwiek bym nie odpowiedział, to stwierdzilibyście, że to odpowiedź nie na temat. Mówiłem już wielokrotnie, co mam do zaoferowania, więc kolejny raz nie będę tego robił, bo po prostu mija się to z celem.
Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
Raka, nie odwracaj kota ogonem. Twierdzisz, że masz więcej do zaoferowania niz Twoja równolatka.
Pytanie nie jest trudne. Co konkretnie masz do zaoferowania. Odpowiesz wreszcie, czy dalej będziesz się wykręcał? Bo kazdy kolejny wykręt tylko utwierdza wszystkich w przekonaniu, że jednak do zaoferowania nie masz nic.
Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
Zaczynasz coraz bardziej kręcić, bo skoro wiesz, że masz kobietom dużo do zaoferowania, to znaczy, że wiesz również czego potrzebujemy 
I nie chodzi o to, że Twoja odpowiedź ma nas zadowolić, my chcemy się wreszcie dowiedzieć, co jest w Tobie tak cennego, a co uważasz, że się marnuje 
Kiedy wam napisałem, czego kobiety potrzebują (a ja mogę im to zaoferować), to pisałyście, że to nic szczególnego. A opierałem się na tym, co same kobiety opisywały jako cechy idealnego partnera. Tak więc pozostaję przy swoim - nie ma sensu wam kolejny raz tego tłumaczyć.
Raka, akurat jest różnica między barberem, a "panią Zosią".
2odiak napisał/a:Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy? Można się śmiać co najwyżej do rozpuku z zażenowania.
A już można leżeć na ziemi, kiedy kolejnym argumentem do garnka okazuje się być, że "Polska to taki dziwny kraj, w którym zwraca się uwagę na takie drobiazgi"
Idąc tym tropem, jeśli kogoś przerasta wizyta u fryzjera, to jak życie jako całość ma go nie przerastać?
2odiak napisał/a: A jakiej się dowiesz analizy historii z historii Polski?
A na kobiety jest najłatwiej zwalać , bo w oczach takich facetów zawsze będa stanowić tą słabą i bezbronną pleć, po której można jechać. Ot stereotypy i mental rodem z jaskini.
Taaa... Historia tak samo naginana jak ta z byłej już TVP i czarnkowych podręczników do historii
Jak coś staje się niewygodne, to wywalamy, a jak nam pasuje do jedynej słusznej ideologii, to rozdmuchamy do granic absurdu.
Lady Loka napisał/a:że jednak do zaoferowania nie masz nic
Ale to samo można powiedzieć o kobietach w jakimś procencie...
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
rakastankielia napisał/a:Lady Loka napisał/a:rakastankielia napisał/a:Cokolwiek bym nie odpowiedział, to stwierdzilibyście, że to odpowiedź nie na temat. Mówiłem już wielokrotnie, co mam do zaoferowania, więc kolejny raz nie będę tego robił, bo po prostu mija się to z celem.
OFFERER GAME: Finał stage!
1) Zajebisty wygląd - fault!
2) Konkretny wkład na start-fault!
3) Bezpieczeństwo- fault!
-----You have 0 lifes------
***GAME OVER******

Priscilla napisał/a:2odiak napisał/a:Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy? Można się śmiać co najwyżej do rozpuku z zażenowania.
A już można leżeć na ziemi, kiedy kolejnym argumentem do garnka okazuje się być, że "Polska to taki dziwny kraj, w którym zwraca się uwagę na takie drobiazgi"
Idąc tym tropem, jeśli kogoś przerasta wizyta u fryzjera, to jak życie jako całość ma go nie przerastać?
Nic mnie nie przerasta.
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:Lady Loka napisał/a:Czyli nie masz nic do zaoferowania 
***GAME OVER******

1. Podobno dla kobiet wygląd nie jest najważniejszy, więc się zdecydujcie.
2. Zdefiniuj wkład. Materialistki nie szukam.
3. To akurat jestem w stanie zapewnić.
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
***GAME OVER******

Wyglad nie jest najwazniejszy, ale jest wazny
rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
Kiedy wam napisałem, czego kobiety potrzebują (a ja mogę im to zaoferować), to pisałyście, że to nic szczególnego. A opierałem się na tym, co same kobiety opisywały jako cechy idealnego partnera. Tak więc pozostaję przy swoim - nie ma sensu wam kolejny raz tego tłumaczyć.
Ale my nie chcemy wiedzieć, czego potrzebujemy. Chceny wiedzieć, co masz do zaoferowania. Odpowiesz w końcu na to pytanie, czy jest to dla Ciebie zbyt trudne?
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Priscilla napisał/a:Zauważ przy tym, że na dobrą sprawę, to ŻADEN z nich nie ruszy tyłka, by zrobić cokolwiek, aby poprawić swoje "ciężkie" życie. To co im wychodzi najlepiej, to filozofowanie i narzekanie - na kobiety, na czasy, na rząd, na ten śnieg, co padał w zeszłym roku... Byleby mieć winnego.
Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy?
Jak zwykle pierdolisz bez sensu. Żadne zmiany nie przewyższają możliwości. Po prostu przyczyną naszych niepowodzeń są zawyżone wymagania kobiet, na co wpływu nie mamy. Skoro ja się sobie podobam, to po co mam wydawać 3x więcej na fryzjera, który obetnie mnie tak samo, jak najtańszy? Wolę tę kasę przeznaczyć na swoje pasje i potrzeby.
Ale nie podobasz się tym kim chciałbyś się podobać,- finisz. Jesteś poniżej podstawowej poprzeczki
Nie wiesz jak zostaniesz obcięty u innego fryzjera , bo po prostu szkoda Ci hajsu i się nigdy nie dowiesz, bo włącza ci się ograniczenie mózgowe. To jest to samo podejście i myślenie ,- wypowiadam się na tematy zwiazków , ale ku..wa nigdy w nich nie byłem .
Widzisz jaki się robi śmiech na sali?

2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy?
Ale nie podobasz się tym kim chciałbyś się podobać,- finisz. Jesteś poniżej podstawowej poprzeczki
Nie wiesz jak zostaniesz obcięty u innego fryzjera , bo po prostu szkoda Ci hajsu i się nigdy nie dowiesz, bo włącza ci się ograniczenie mózgowe. To jest to samo podejście i myślenie ,- wypowiadam się na tematy zwiazków , ale ku..wa nigdy w nich nie byłem .
Widzisz jaki się robi śmiech na sali?

No wlasnie po co on sie wypowiada na tematy zwiazkow- skoro w nich nie byl
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
***GAME OVER******

1- jesteś poniżej poprzeczki- od razu odrzucany
2- z kawalerka i kaszlakiem to sobie można jeździc na zlot singli amatorów " polskiej motoryzacji"
3 Bez tych dwóch powyższych nie jesteś w stanie zapewnić bezpieczeństwa
O, widzę że pan z tych bezbeków co się śmieją z miłośników motoryzacji hAHa KAsZLak nIE StaĆ Cię NA Co iNNego. Tak się składa że siedzę w środowisku od lat i mamy bekę z takich co od razu przywalają się do ludzi kupujących tańsze klasyki. Nawet nie wiecie ile ta pasja pochłania pieniędzy.
22,932 Odpowiedź przez 2odiak 2023-12-29 23:04:09 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-29 23:06:37)
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Priscilla napisał/a:2odiak napisał/a:Oczywiście, że to jest tylko takie pieprzenie klasycznych nierobów. Bo jakąkolwiek zmiana przewyższa ich możliwości zwłaszcza te finansowe. Jak mi koleś pisze, że goli się na garnek bo mu kasy raz na dwa miechy szkoda, bo to i tak w dalszym rozumieniu nie przyniesie efektu, to o czym tu rozmawiamy? Można się śmiać co najwyżej do rozpuku z zażenowania.
2odiak napisał/a: A jakiej się dowiesz analizy historii z historii Polski?
Taaa... Historia tak samo naginana jak ta z byłej już TVP i czarnkowych podręczników do historii
Jak coś staje się niewygodne, to wywalamy, a jak nam pasuje do jedynej słusznej ideologii, to rozdmuchamy do granic absurdu.
Jaki czarnek taki garnek i historie życia ameb na forum dla kobiet, gdzie te licząc na miłą i serdeczna pogaduche z koleżankami o wszystkim i o wszytkim, rozlewają kawę parskajac przy tym śmiechem,bo no nie, no niemożliwe,- "trudne sprawy" i "dlaczego ja "w jednym , 
Jaja, że większych się sam tyranozaur nie spodziewał 
gman98v2 napisał/a:Jeśli dla ciebie, to chamski tekst, to wg ciebie tekst, co powiedziałem jednej w pracy, by wyciągnąłem ch.. z buzi, bo seplemi jest armagedonem?
To, że jestem w szufladce "odpad" dla kobiet, to wiem od czasów szkolnych i nie mam do tego pretensji, bo na to wpływu nie miałem. Musiałbym się jeszcze raz urodzić.
@ChuopskiChłop
Zobacz, że już się zaczynają teksty o lepach i innych prymitywnych metodach tak zwanych samców alfa. Wiadomka, zamiast dyskutować lepiej od razu walnąć, po co się wysilać intelektualnie.
Do dziś pamiętam, jak w liceum kilku sebków pobiło mojego kolegę za to że zagadał z karyną jednego z nich. Jak czytam posty naszego forumowego towarzysza to łapię od razu skojarzenia...
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
ChuopskiChłop napisał/a:O, widzę że pan z tych bezbeków co się śmieją z miłośników motoryzacji hAHa KAsZLak nIE StaĆ Cię NA Co iNNego. Tak się składa że siedzę w środowisku od lat i mamy bekę z takich co od razu przywalają się do ludzi kupujących tańsze klasyki. Nawet nie wiecie ile ta pasja pochłania pieniędzy.
Rozróżniasz metaforę, czy z tym też słabo?
2odiak napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:O, widzę że pan z tych bezbeków co się śmieją z miłośników motoryzacji hAHa KAsZLak nIE StaĆ Cię NA Co iNNego. Tak się składa że siedzę w środowisku od lat i mamy bekę z takich co od razu przywalają się do ludzi kupujących tańsze klasyki. Nawet nie wiecie ile ta pasja pochłania pieniędzy.
Rozróżniam, i domyślam się ze nie bez powodu użyłeś akurat tego porównania, mają do wyboru dziesiątki innych.
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:OFFERER GAME: Finał stage!
***GAME OVER******

1- jesteś poniżej poprzeczki- od razu odrzucany
2- z kawalerka i kaszlakiem to sobie można jeździc na zlot singli amatorów " polskiej motoryzacji"
3 Bez tych dwóch powyższych nie jesteś w stanie zapewnić bezpieczeństwa
Raka powinieneś się cieszyć, że beciakiem nie będziesz.
ChuopskiChłop napisał/a:gman98v2 napisał/a:Jeśli dla ciebie, to chamski tekst, to wg ciebie tekst, co powiedziałem jednej w pracy, by wyciągnąłem ch.. z buzi, bo seplemi jest armagedonem?
@ChuopskiChłop
Zobacz, że już się zaczynają teksty o lepach i innych prymitywnych metodach tak zwanych samców alfa. Wiadomka, zamiast dyskutować lepiej od razu walnąć, po co się wysilać intelektualnie.
Do dziś pamiętam, jak w liceum kilku sebków pobiło mojego kolegę za to że zagadał z karyną jednego z nich. Jak czytam posty naszego forumowego towarzysza to łapię od razu skojarzenia...
Za bardzo by się wysiliły, kiedy zaczęły by dyskutować może..
gman98v2 napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:gman98v2 napisał/a:Jeśli dla ciebie, to chamski tekst, to wg ciebie tekst, co powiedziałem jednej w pracy, by wyciągnąłem ch.. z buzi, bo seplemi jest armagedonem?
@ChuopskiChłop
Przeciez my tu caly czas z wami dyskutujemy
- 2odiak
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
ChuopskiChłop napisał/a:2odiak napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:O, widzę że pan z tych bezbeków co się śmieją z miłośników motoryzacji hAHa KAsZLak nIE StaĆ Cię NA Co iNNego. Tak się składa że siedzę w środowisku od lat i mamy bekę z takich co od razu przywalają się do ludzi kupujących tańsze klasyki. Nawet nie wiecie ile ta pasja pochłania pieniędzy.
Rozróżniam, i domyślam się ze nie bez powodu użyłeś akurat tego porównania, mają do wyboru dziesiątki innych.
Bo to jest najłatwiej przyswajalny przykład w tym odniesieniu.
Malacz, gdy mamy teraz taka gamę samochodów z różnymi wygodami jest niepraktyczny ,- nadaje się dla specyficznego odbiorcy.
Każdy chce normalności i godnego życia.
JuliaUK33 napisał/a:gman98v2 napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:Zobacz, że już się zaczynają teksty o lepach i innych prymitywnych metodach tak zwanych samców alfa. Wiadomka, zamiast dyskutować lepiej od razu walnąć, po co się wysilać intelektualnie.
Dyskutować intelektualnie*
2odiak napisał/a:Bo to jest najłatwiej przyswajalny przykład w tym odniesieniu.
Malacz, gdy mamy teraz taka gamę samochodów z różnymi wygodami jest niepraktyczny ,- nadaje się dla specyficznego odbiorcy.
A czym jest godne życie? Wielkim SUV-em wielkości samochodów pancernych z WW2? Znam ludzi którzy jeżdżą małymi samochodami i nie wyglądają na przygnębionych.
Dobra materialne mają pomagać w życiu, a nie być celem same w sobie.
ChuopskiChłop napisał/a:2odiak napisał/a:Bo to jest najłatwiej przyswajalny przykład w tym odniesieniu.
A czym jest godne życie? Wielkim SUV-em wielkości samochodów pancernych z WW2? Znam ludzi którzy jeżdżą małymi samochodami i nie wyglądają na przygnębionych.
Dobra materialne mają pomagać w życiu, a nie być celem same w sobie.
Ja to nawet roweru nie mam swojego, tym co raz jechalam to od kumpeli pozyczylam
gman98v2 napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:gman98v2 napisał/a:Za bardzo by się wysiliły, kiedy zaczęły by dyskutować może..
Dyskutować intelektualnie*
My dyskutujemy intelektualnie, ja dyskutuje inteletualnie
- Farmer
- Przyjaciółka Forum
- Nieaktywny
- Zawód: orka na ugorze cynizmu
rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:Mam bardzo dużo. Tylko że was żadna moja odpowiedź nie zadowoli, więc może napisz, co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna przeciętnej kobiecie. Założę się, że co najmniej 3/4 z tych cech będę posiadał.
Ułatwię tobie odpowiedź:
- fajnej pracy nie masz
- kasy nie masz
- wyglądu nie masz.
To może przynajmniej masz dużego? [żeby nie było, to trafne pytanie]
Obejrzyj sobie KS na ten temat i twoich "problemów":
https://www.youtube.com/watch?v=nI3gjSeUxmo
https://www.youtube.com/watch?v=F4OD7gpROGA
Farmer napisał/a:To może przynajmniej masz dużego? [żeby nie było, to trafne pytanie]
Ja mam małego i żyję. Ogólnie mam chyba bardzo niski testosteron, bardzo wolno mi włosy odrastają. Szczerze to nawet nauczyłem się to doceniać, mam odmienne spojrzenie na wiele tematów od typowych mężczyzn.
No ale to fakt, dobre pytanie to jest. Kobiety nie akceptują penisów poniżej 15cm, bynajmniej takie wrażenie można odnieść patrząc na tematy na różnych forach w necie.
Posty [ 22,881 do 22,945 z 29,787 ]
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024