Do tego oprócz problemów skórnych dojdą zmarszczki a według panów z forum taka kobieta to próchno i wolą młodsze.
Odwracają się "bieguny" po prostu. W młodości rozdają karty kobiety (u facetów to topka gości), potem to się zmienia. Tak jak wspomniałaś, dochodzą u was zmarszczki, mniej jędrne ciało i spada wasza wartość na rynku matrymonialnym u niektórych. Gość co w młodości był dla was powietrzem powinien iść w pieniądze, by chociaż mieć na luźne relację studentki młode, niż tracić czas na rówieśniczki, co szukają beciaka i liczą, że poleci na charakter jej.
Ale rozumiesz, że nie ma obowiązku kolegowania się z kimkolwiek? Jeśli komuś nie odpowiadasz nawet jako kolega, to się nie pcha w taką relację.
Dlatego warto być obojętny wobec kobiet, jak ja to zrobiłem parę lat temu - nie daje atencji. Jak jakaś pierwsza zacznie to spoko, ale jak nie, to nic się nie stanie. Czasu nie marnuje chociaż.
Bo się nie prezentujesz i budzisz obrzydzenie.
Napisałem Race, że przegrał z słabymi genami wyżej. Selekcja naturalna.
W dupie mieli kim jestem, jaka jestem.
To samo może powiedzieć duża część facetów, jak ma pokazać charakter, jak przez wygląd są dla was powietrzem. Etap, jak się wybawicie się nie liczy.