30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 33 34 35 36 37 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,211 do 2,275 z 29,787 ]

2,211

Odp: 30lat i cały czas sam

Olinko załóż profil na sympatii niskiego faceta, wpisz mu 165 i daj znać ile dziewczyn odpisze na wiadomość

Jeśli tego nie zrobisz to ja to zrobię. Opracuję fajny opis, dodam zdjęcia kolesia powstałego z grafiki wpiszę 165 i będę pisał do dziewczyn

Potem dam wam publicznie login i hasło, zobaczycie ile dziewczyn zainteresuje się niskim kolesiem, ja znam odpowiedź 0

Zobacz podobne tematy :

2,212

Zaraz mi ktoś napisze że internet rządzi się swoimi prawami. Nie. Jeśli ktoś ma powodzenie to niezależnie czy w realu czy w internecie. Skoro niby niski wzrost nie jest dla kobiet przeszkodą nie do przeskoczenia to zarówno w realu jak i w necie nie dadzą takiemu odczuć bycia wybrakowanym. Zobaczycie jak będzie

Kobiety są w większości puste, prózne, wyrachowane, same sobie dodają makijażem urody, a celują w typowe ciacha, za to na niskiego nawet nie spojrzą

2,213 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-29 13:33:28)

https://www.wykop.pl/wpis/63346889/kuzy … zukaja-pa/

cała prawda o tym jak dziewczyny mają różny gust

i jak to ktoś podsumował

Mireczki, ale mi chodzi głównie o to, że kolo po lewej nie dostał absolutnie żadnego odzewu a drugi kisiel w gaciach

Po prostu rozjebała mnie ta dysproporcja.

2,214

Kremik napisał/a:

https://www.wykop.pl/wpis/63346889/kuzy … zukaja-pa/

cała prawda o tym jak dziewczyny patrzą na charakter

Czyli tak samo jak ty. Jak brzydka, to Ci się nie podoba. Nie pozwalasz jej się nawet umalować.

2,215

Bo mniej ładna panna się umaluje, stanie się ładniejsza i już jej wymagania rosną i uważa się za atrakcyjną, mimo że bez makijażu nie jest atrakcyjna

2,216

Kremik napisał/a:

Bo mniej ładna panna się umaluje, stanie się ładniejsza i już jej wymagania rosną i uważa się za atrakcyjną, mimo że bez makijażu nie jest atrakcyjna

To akurat dobrze. Należy dość o siebie i ładnie wyglądać i dla siebie i dla płci przeciwnej.

2,217

Nie, bo facet ma twarz jaką ma i jej nie zmieni, a kobieta poświęci 15-20 minut i już jest sporo ładniejsza niż bez makijażu. Dziewczyna wystarczy że zrzuci parę km i wysmukli sylwetkę jest atrakcyjna, a to łatwiejsze niż facet, który ma przypakować i nabrać masy mięśniowej

2,218

Kremik napisał/a:

Nie, bo facet ma twarz jaką ma i jej nie zmieni, a kobieta poświęci 15-20 minut i już jest sporo ładniejsza niż bez makijażu. Dziewczyna wystarczy że zrzuci parę km i wysmukli sylwetkę jest atrakcyjna, a to łatwiejsze niż facet, który ma przypakować i nabrać masy mięśniowej

To chyba mądrze robią te kobiety?

2,219

Kremik napisał/a:

To chyba mądrze robią te kobiety?

2,220

wykop napisał/a:

przeciętnemu mężczyźnie podoba się przeciętna kobieta, ale przecietnej kobiecie nie podoba się przecietny facet

Ktoś napisał na wykopie to co ja kiedyś w tym temacie, nie znam tego kolesia, a ma identyczne spostrzeżenia, więc po prostu taka jest prawda

2,221

Kremik, Tinder nie powstał z myślą o mężczyznach wzrostu 165 cm. Czego Ty nie rozumiesz? Źle szukasz.

2,222

Kremik napisał/a:
wykop napisał/a:

przeciętnemu mężczyźnie podoba się przeciętna kobieta, ale przecietnej kobiecie nie podoba się przecietny facet

Ktoś napisał na wykopie to co ja kiedyś w tym temacie, nie znam tego kolesia, a ma identyczne spostrzeżenia, więc po prostu taka jest prawda

To może poczytaj co piszą inni faceci, nawet ba tym forum? Może oni mają racje A nie ten facet z wykopu.

2,223

Psycholog Na Niby napisał/a:

Kremik, Tinder nie powstał z myślą o mężczyznach wzrostu 165 cm. Czego Ty nie rozumiesz? Źle szukasz.

Jesteś na tinderze?

2,224

rossanka napisał/a:

Jesteś na tinderze?

Aktualnie nie.

2,225

rossanka napisał/a:

Jesteś na tinderze?

Aktualnie nie.

A, czyli byłeś. Jak wrażenia?

2,226

No ktoś tu dobrze napisał ze to festiwal próżności, no i Panie często wyglądają w rzeczywistości gorzej niż na zdjęciach.

2,227

No ktoś tu dobrze napisał ze to festiwal próżności, no i Panie często wyglądają w rzeczywistości gorzej niż na zdjęciach.

A, czyli się spotykałeś na żywo.

2,228

rossanka napisał/a:

No z raz.. czy dwa smile.

2,229

Kremik napisał/a:

Olinko załóż profil na sympatii niskiego faceta, wpisz mu 165 i daj znać ile dziewczyn odpisze na wiadomość

Już Ci kiedyś na bliźniaczą propozycję napisałam, że jeszcze na głowę nie upadłam. Zabawy piaskownicy dawno mam za sobą. Serio, serio.

2,230

rossanka napisał/a:

Ee  dwa razy to żadna grupa reprezentacyjna.

2,231

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Napisałem tak żeby Kremikowi nie było przykro big_smile.

2,232 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-29 14:19:22)

Zabawy w piaskownicy, po prostu wiesz że wyjdzie na moje i  żyjesz z klapkami na oczach

kobiety są większymi wzrokowcami niż mężczyźni

2,233

Olinka coś dla Ciebie

https://incels.is/threads/debunking-the … ll.346247/

to Ty  upierasz się, że przez złą osobowość nieatrakcyjni mężczyźni są odrzucani przez dziewczyny

2,234

rossanka napisał/a:

Napisałem tak żeby Kremikowi nie było przykro big_smile.

Powie Ci, że doszło do dwóch spotkań na żywo, bo nie jesteś niski. I tak możemy rozmawiać do Wialkanocy.

2,235

Kremik napisał/a:

Zabawy w piaskownicy, po prostu wiesz że wyjdzie na moje i  żyjesz z klapkami na oczach

kobiety są większymi wzrokowcami niż mężczyźni

To przeczysz tej teorii. Sam głównie zwracasz uwagę na wygląd, co więcej zwracasz też uwagę na wygląd i nich facetów. Twój przykład dowodI więc, że mężczyźni są większymi wzrokowcami niż kobiety.

2,236 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-29 15:45:27)

Rossanka nie zwracam uwagi na wygląd. Jedynie obiektywnie oceniam czyjąś urodę, ale nie kieruję się wyglądem przy wyborze dziewczyny na randkę. Przypomnę spotykałem się z pannami obiektywnie mało atrakcyjnymi, ale one wytknęły wzrost. Ja nikogo nie odrzucam z powodu wyglądu, ale dziewczyny robią to, więc nie opowiadaj

Kremik napisał/a:

Rossanka nie zwracam uwagi na wygląd. Jedynie obiektywnie oceniam czyjąś urodę, ale nie kieruję się wyglądem przy wyborze dziewczyny na randkę. Przypomnę spotykałem się z pannami obiektywnie mało atrakcyjnymi, ale one wytknęły wzrost. Ja nikogo nie odrzucam z powodu wyglądu, ale dziewczyny robią to, więc nie opowiadaj

I mamy źródło psychicznego urazu Kremika.

2,238

Kremik napisał/a:

Rossanka nie zwracam uwagi na wygląd. Jedynie obiektywnie oceniam czyjąś urodę, ale nie kieruję się wyglądem przy wyborze dziewczyny na randkę.

Jedna randka z nieatrakcyjną dziewczyną to nic. Może Ci się nudziło i z nudów poszedłeś, a ona myślałam, że się komuś spodobała.
Poza tym czemu umawiasz się z nieatrakcyjnymi dla sienie kobietami, jakby wyglądało życie przez wiele kat z taką partnerką, dałbyś radę?

2,239

Kremik napisał/a:

A jak to inaczej nazwać jak nie zabawami na poziomie piaskownicy?
To Ty, nie ja, zamknąłeś się w swojej bańce frustrata i masz potrzebę udowodnienia całemu światu jak bardzo Cię krzywdzi, a w tym swoim zacięciu oraz w myśl zasady, że cel uświęca środki, gotów jesteś posunąć się do najbardziej absurdalnych i najgłupszych zagrywek, o braku etyki związanej z "zabawą" kosztem innych nie wspomnę. Twoja postawa jest przerażająca, a w subiektywnym odczuciu nade wszystko jesteś zwyczajnie irytujący, zwłaszcza w tych momentach, kiedy "przecież wiesz lepiej". 
Raz jeszcze zacytowałabym tekst o ośle, ale że już raz nie zrozumiałeś jego sensu, twierdząc, że Cię obrażam, to sobie daruję.

Kremik napisał/a:

Rossanka nie zwracam uwagi na wygląd. Jedynie obiektywnie oceniam czyjąś urodę, ale nie kieruję się wyglądem przy wyborze dziewczyny na randkę.

Taaak... I właśnie dlatego, że wygląd nie ma dla Ciebie znaczenia, to poświęcasz mu taki ogrom czasu i uwagi, punktując przy tym, skalując jakimiś absurdalnymi cyferkami, a na domiar złego wprost przyznając, że boisz się kobiet, które dzięki makijażowi wyglądają dobrze. Ale nieeee... przecież wygląd jest bez znaczenia.

2,240

Jest różnica między "ona wygląda dobrze i się jej krępuję" a "on jest zbyt mało atrakcyjny, gdzie on do mnie, nie ta liga"

Kremik, masz żal, bo jakaś średnio atrakcyjna dziewczyna Cię skrytykowała i stworzyłeś sobie w głowie całą spiskową teorię na temat stosunku kobiet do wzrostu.

2,242

Kremik napisał/a:

Jest różnica między "ona wygląda dobrze i się jej krępuję" a "on jest zbyt mało atrakcyjny, gdzie on do mnie, nie ta liga"

Tak jak jest różnica pomiedzy: "lubię kobiety, sa zabawne, mile i interesujace" a "kobiety w większości sa puste, próżne i wyrachowanie."

2,243

Jakim cudem jedna osoba może OBIEKTYWNIE ocenić atrakcyjnosć innej? To mamy jakieś OBIEKTYWNE kryteria na to?

Czy zakładamy, ze wystarczy, że JEDNA osoba się zgodzi z Kremikiem, żeby teoria już była słuszna?

Dalej oceniamy książkowych bohaterów?
Bo ja mogę poszukać takich niskich i brzydkich, a rozchwytywanych.

2,244 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-29 18:14:21)

macie rację nie istniej obiektywna atrakcyjność hahaha

https://i.imgur.com/n9BiQkL.jpeg

https://netstorage-legit.akamaized.net/ … 8n61v8.jpg

przeciętna dziewczyna ma większe zainteresowanie od średniego z wyglądu mężczyzny

2,245

Kremik napisał/a:

macie rację nie istniej obiektywna atrakcyjność hahaha

https://i.imgur.com/n9BiQkL.jpeg

https://netstorage-legit.akamaized.net/ … 8n61v8.jpg

przeciętna dziewczyna ma większe zainteresowanie od średniego z wyglądu mężczyzny

No ale ja serio pytam, kto obiektywnie ocenia, że dziewczyna jest przecjętna, a facet atrakcyjny? Bo jak to Twoja opinia to jest subiektywna.

2,246

Przecież tego nie trzeba tłumaczyć to jak różnica 0 drzew w parku a 1 drzewo, widoczne to jest

2,247

zresztą pokaż te zdjęcia różnym kobietom wszystkie wskażą tego atrakcyjniejszego

2,248

Lady Loka napisał/a:

No ale ja serio pytam, kto obiektywnie ocenia, że dziewczyna jest przecjętna, a facet atrakcyjny?

Photofeeler?

To tak samo jak z żelkami w słoiku. Jedna osoba może nie zgadnąć liczby, za to kolektywna mądrość tłumu wink daje dokładny wynik.

wink

2,249 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-29 21:38:58)

Spytajcie 100 kobiet czy umówią się z mężczyzną 165, 98 odpowie, że nie. Spytajcie czy chciałyby faceta 180 100 się zgodzi. Więc est coś takiego jak obiektywna atrakcyjność.

Przeszkadza mi moda na makijaż i siłownię

Mężczyzna jak wygląda tak wygląda, urody sobie nie doda, a na pewno nie w ciągu kilkunastu minut tak jak to robią kobiety makijażem

Nieumalowana kobieta z lekką nadwagą chętniej zwróci uwagę na niskiego faceta niż ta sama kobieta po redukcji, do tego umalowana.
Im kobieta bardziej atrakcyjna tym jej wymagania rosną. A nie od dzisiaj wiadomo, że makijaż dodaje kobietom wyglądu. Jestem więc przeciwny makijażowi bo to godzi w moje interesy. Im kobiety bardziej zadbane tym moje szanse są mniejsze.

Ponadto dziewczyny w przeciwieństwie do kolesi, do atrakcyjnej sylwetki nie potrzebują masy mięśniowej. Zatem przeciętna dziewczyna wystarczy że zrzuci kilka kg - ograniczenie jedzenia, większy ruch i straci kilka kg. Łatwiej kobiecie zrzucić parę kg niż facetowi nabrać masy mięśniowej. Bo żeby zwiększyć suchą masę trzeba więcej poświęcić pracy i pieniędzy niż na chudnięcie

Dziewczyna 165 63 kg w 3 miesiące może schudnąć do 57 kg i będzie miała fajną sylwetkę. A czy facet np 175 68 kg w 3 miesiące nabierze na tyle masy by jego sylwetka stała się atrakcyjna? Nie

Zresztą moda na siłownie zwiększyła stratę słabszych fizycznie mężczyzn do tych lepiej zbudowanych. Chodzi o to, że kiedyś mało kto ćwiczył i liczyła się sylwetka bazowa. Jak ktoś był 4/10 to był 4/10 a jak ktoś 6/10 to 6/10.  Obecnie facet 4/10 zrobi sylwetkę 5/10 a ten 6/10 wskoczy 8/10 czyli on zyskał.
Mniej atrakcyjny facet kontrastowo wypada słabiej niż gdyby obaj nie trenowali

2,250

ojeju jeju, straszne. Zamknijmy wszystkie siłownie i zabierzmy akcesoria do makijażu, żeby Kremik w spokoju znalazł dziewczynę.
Masakra.

Jak sobie nie radzisz, to Twój problem.

I żeby Twoja statystyka byla obiektywna, to wśród tych 100 kobiet, które zapytasz, powinny być przedstawicielki każdej grupy wiekowej, stanu, wykształcenia itd.
I gwarantuję, że na pewno nie osiągniesz liczby 98% na nie dla niskiego faceta.

2,251 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-29 21:51:08)

prędzej osiągnę 100% na nie niż 5 na tak. Kobiety w każdym wieku nie lubią niskich. Mogą to być 20 letnie panny, albo 25 latki, lub 30 letnie dziewczyny, czy kobiety po 40. Przejrzałem sympatię i sporo dziewczyn po 40 pisze, że panom poniżej 175 dziękują

2,252

znalezione wpisy na wykopie napisał/a:

Kiedyś jak byłeś lekko przypakowany, miałes zrobione włosy, dobre ciuchy, lekko opalony na solarium to byłeś w topce. Dzisiaj pewnie z 70% młodych chłopaków jest świadomych tego dbania o swój wygląd. Siłownia, barber, kosmetyczka, stylizacje z katalogu. Jak ja zaczynałem chodzić na siłkę to były 2 siłownie w mieście. Dzisiaj jest pewnie kilkadziesiąt. To samo przez siebie mówi. Ciężko się przebić. Wyścig szczurów.

2,253

Kremik napisał/a:

Nieumalowana kobieta z lekką nadwagą chętniej zwróci uwagę na niskiego faceta niż ta sama kobieta po redukcji, do tego umalowana.

I ponownie dyskusja zatoczyła koło, bo o tym też już było, a to jest bzdura jakich mało. Czy kobieta jest umalowana, czy nie, to podobają jej się dokładnie ci sami mężczyźni. Po wykonaniu makijażu jej mózg nie zaczyna w jakiś magiczny sposób inaczej odbierać bodźców, co znaczy tyle, że zwróci uwagę na te same obiekty zainteresowania. Jedyna różnica może tkwić w jej samopoczuciu, bo z makijażem może poczuć się bardziej komfortowo i to jej doda pewności siebie i odwagi, jednak to zdecydowanie nie jest to, co tonem wszechwiedzącego usiłujesz nam wmówić.

Swoją drogą byłeś kiedyś pomalowaną i nie pomalowaną dziewczyną? Jak będziesz, to wtedy możemy zacząć rozmawiać cool.

2,254

Olinka, nie muszę być kobietą by wiedzieć, że dziewczyny swoje wymagania ustawiają na podstawie własnego wyglądu. Jeśli panna jest 7 nie umówi się z kolesiem poniżej 7. Zdarza się to rzadko. Kobieta 5 i facet 6 ma u niej szanse, ale gdy się umaluje dziewczyna i stanie się 7 wtedy już szans nie ma

2,255

Kremik, z twoich postów cały czas przebija się jakaś taka kastowość tych relacji, plebs powinien się umawiać z plebsem, szlachta ze szlachtą, brzydka dziewczyna z niskimi facetami bo na nic innego ani ją ani jego nie stać i nawet nie powinni chcieć się spotykać z kimś "obiektywnie atrakcyjnym".

Szukasz partnerki w miejscach gdzie wygląd jest niezwykle istotny i ze swoim wzrostem będziesz tam regularnie odrzucany - to fakt. Jeżeli kobita ma 10 chłopa o których nic nie wie, 9 ma 180+ a jeden 165 to do tego 165 napisałaby jako do ostatniego. Dlaczego miałaby robić inaczej...? Jeżeli masz w sklepie dwa jabłka, jedno ładniutkie i czerwone, drugie obite i z krostami, które weźmiesz? Może to brzydkie jest naprawde słodsze i bardziej chrupkie?

Rozumiem że Twój wzrost jest niezmienny, a kobieta może się trochę "podrasować" makijażem i zrobić lepsze pierwsze wrażenie. Ale w końcu przyjdzie moment kiedy facet zobaczy ją bez makijażu, nie sądzisz? Pewnie powiesz - no i co z tego, przynajmniej sobie chada zaliczyly na imprezie będąc umalowana. Racja. Ale szukasz przelotnego seksu czy stałej znajomości?

A ta strona incelowa którą podesłałeś jest przerażająca... jest tam wątek "czy gdybyście spotkali gwałconą kobietę, pomoglibyście jej?" - 95% odpowiedzi to "nie, chętnie bym nagrywał albo dołączył po sprawcy". Nie sądzisz że to już jest lekka skrajność do której poniekąd dążysz?

2,256 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-30 10:47:47)

Kremik, ile naprawdę masz wzrostu?
Pisałeś 167 cm (nie, to nie jest "tragicznie" jak na mężczyznę, mimo że to nie jest 180) potem gdzieś między wierszami przewinęło się 163 cm. A ile jest naprawdę?

2,257 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-30 11:49:08)

Mam 163, w butach 165, dodałem sobie te 2 cm

https://www.youtube.com/watch?app=deskt … IQPPeqIZ6Y

i co Wy na to?

2,258

Kremik napisał/a:

Mam 163, w butach 165, dodałem sobie te 2 cm

https://www.youtube.com/watch?app=deskt … IQPPeqIZ6Y

i co Wy na to?

Ja na to, że skończ z oglądaniem głupot na yt, bo to Ci tylko szkodzi. Te filmiki kręcone są dla kliknięć, aby zarabiać, a klikają takue osoby jak Ty, a jakiś facet na tym zarabia. Też mogę nakręcić taki filmik i ciągnąć kasę.

2,259

Kremik , jako facet dodam Ci iż masz sporo racji, a kobiety brutalnie kłamią niestety czasy się zmieniły, dużo zmienił internet jak i telewizja ,dziś większość kobiet poluje na księcia z Dubaju przy którym będą leżeć i wydawać pieniądze taka prawda wzrost mężczyzny jest pierwszym i kluczowym czynnikiem nawet stare babcie powtarzają swoim wnuczkom że mężczyzna ma być odrobine przystojniejszy od diabła ale wysoki.

2,260

Foxterier napisał/a:

Rozumiem że Twój wzrost jest niezmienny, a kobieta może się trochę "podrasować" makijażem i zrobić lepsze pierwsze wrażenie. Ale w końcu przyjdzie moment kiedy facet zobaczy ją bez makijażu, nie sądzisz? Pewnie powiesz - no i co z tego, przynajmniej sobie chada zaliczyly na imprezie będąc umalowana. Racja. Ale szukasz przelotnego seksu czy stałej znajomości?

Rozbiję to na kilka punktów

1 - im kobieta bardziej atrakcyjna tym bardziej przebiera, wybrzydza, ma większe wymagania. Nic więc dziwnego, że nie podoba się mi makijaż

2 - kobieta oszuka, doda sobie urody, a ja w żaden sposób 180 mieć nie będę i to już jest nierówne

3 - tak piszecie o przygodnim seksie jakby to było złe. Celuję w związek, ale sporo kobiet idzie do łóżka z kolesiem na 3-5 randce i potem nie jest w związku lub nawet wie,że  do siebie nie pasują, ale dawno nie uprawiały seksu (bo dla kobiet pół roku to prawie wieczność) i mają ochotę. To nic złego, ale skoro tak to ja też chcę mieć podobne możliwości

4 - nie celuję w piękne kobiety, ani w bardzo ładne, ani w ładne, ani też w całkiem niezłe. Chcę mieć po prostu bliską osobę, irytuje mnie jednak to gdy przeciętna dziewczyna ma ogromny wybór, a przeciętny facet mały. Tak samo gdy ja jako nieatrakcyjny facet jestem zerem, a dziewczyny mniej atrakcyjne ode mnie mają większy wybór

2,261

Johnny89 napisał/a:

Kremik , jako facet dodam Ci iż masz sporo racji, a kobiety brutalnie kłamią niestety czasy się zmieniły, dużo zmienił internet jak i telewizja ,dziś większość kobiet poluje na księcia z Dubaju przy którym będą leżeć i wydawać pieniądze taka prawda wzrost mężczyzny jest pierwszym i kluczowym czynnikiem nawet stare babcie powtarzają swoim wnuczkom że mężczyzna ma być odrobine przystojniejszy od diabła ale wysoki.

A taka Olinka napisze "wmawiasz sobie, to nieprawda" Jej punkt widzenia jej zdaniem jest tym prawdziwym ;d A sama ma męża od siebie wyższego smile

2,262 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-30 13:08:24)

Kremik napisał/a:
Foxterier napisał/a:

1 - im kobieta bardziej atrakcyjna tym bardziej przebiera, wybrzydza, ma większe wymagania. Nic więc dziwnego, że nie podoba się mi makijaż

2 - kobieta oszuka, doda sobie urody, a ja w żaden sposób 180 mieć nie będę i to już jest nierówne

3 - tak piszecie o przygodnim seksie jakby to było złe. Celuję w związek, ale sporo kobiet idzie do łóżka z kolesiem na 3-5 randce i potem nie jest w związku lub nawet wie,że  do siebie nie pasują, ale dawno nie uprawiały seksu (bo dla kobiet pół roku to prawie wieczność) i mają ochotę. To nic złego, ale skoro tak to ja też chcę mieć podobne możliwości

4 - nie celuję w piękne kobiety, ani w bardzo ładne, ani w ładne, ani też w całkiem niezłe. Chcę mieć po prostu bliską osobę, irytuje mnie jednak to gdy przeciętna dziewczyna ma ogromny wybór, a przeciętny facet mały. Tak samo gdy ja jako nieatrakcyjny facet jestem zerem, a dziewczyny mniej atrakcyjne ode mnie mają większy wybór

Masz rację Kremik. Nie jesteś atrakcyjnym mężczyzną. Żaden prawdziwy mężczyzna NIE PORÓWNUJE się do kobiet.

2,263 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-30 13:15:17)

No pewnie bo kobiety to są cudem świata i złego słowa nie można powiedzieć o ich naturze smile A porównać się to godzi w ich godność ;p

A dlaczego się nie porównuje? To wasza strategia obronna by wytrącić z rąk argument o tym, że kobiety mają w życiu randkowym prościej

2,264 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-30 13:23:02)

Kremik, puknij Ty się w głowę, zanim kolejny raz napiszesz, że nie masz powodzenia, bo kobiety mogą się malować a Ty nie możesz sobie w ten sposób dodać urody. Albo jesteś facetem i masz naprawdę jakiś męski problem albo skończ ten cyrk tutaj.

Porównujesz różnice wynikające z cech immanentnie związanych z danymi płciami.

Kojarzysz takiego piosenkarza jak Prince?

2,265

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Kremik, puknij Ty się w głowę, zanim kolejny raz napiszesz, że nie masz powodzenia, bo kobiety mogą się malować a Ty nie możesz sobie w ten sposób dodać urody. Albo jesteś facetem i masz naprawdę jakiś męski problem albo skończ ten cyrk tutaj.

On miał 160, ale to były inne czasy. Wtedy 160 to jak dzisiaj 173, przyzwoity wzrost. Zresztą dziewczynom się nie podobał, to sława je przyciągała. Bez sławy miałby wyniki jak ja

2,266

Kremik napisał/a:

On miał 160, ale to były inne czasy. Wtedy 160 to jak dzisiaj 173, przyzwoity wzrost. Zresztą dziewczynom się nie podobał, to sława je przyciągała. Bez sławy miałby wyniki jak ja

Na dodatek też się maluje

Johnny89 napisał/a:
Kremik napisał/a:

Na dodatek też się maluje

Proszę, Kremik, masz odpowiedź. Też się umaluj.

2,268

Żaden prawdziwy mężczyzna NIE PORÓWNUJE się do kobiet.

W dzisiejszych czasach to nie wiadomo.
Ja już mu zresztą radziłem żeby płeć zmienił. wink

Jak ktoś jeszcze pamięta te zadymy z 2020 i postać Margot.
https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2020/09/ZCgm2R9CbDEvlh2x.jpg

Na oko to nie jest 190 cm, siłowni nie widać, z twarzy taki "Harry Potter" i...
Gdzie te nasterydowane chady. sad

2,269

Kremik ale mam jeszcze takie pytanie próbowałeś zarywać do dziewczyn np co maja 155 cm ? Czy też nie wychodziło

2,270

Kremik napisał/a:

Ad 1
I co w tym złego? Naprzebiera, nawybrzydza, a potem trafi na takiego, z ktorym będzie chciała być. I nie, nie skończy jako stara Panna, której nikt nie zechciał.
Ad 2
Kobieta z 180 cm wzrostu, też nie odejmie sobie centymetrów.
Ad 3
Super, jak chcą seksu I mogą go mieć, to co w tym złego. Oj zazdrosny jesteś o to.
Ad 4
Jaka to jest przeciętna dziewczyna , wklej zdjęcie,bo może to jest ładna dziewczyna, a za brzydkie uważasz te przeciętne.

2,271

Johnny89 napisał/a:

Kremik ale mam jeszcze takie pytanie próbowałeś zarywać do dziewczyn np co maja 155 cm ? Czy też nie wychodziło

On Ci napisze, ze takie niskie też wszystkie  szukają wysokich, 180cm minimum. Znam ten typ.

2,272

Znerx napisał/a:

Jak ktoś jeszcze pamięta te zadymy z 2020 i postać Margot.
https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2020/09/ZCgm2R9CbDEvlh2x.jpg

Na oko to nie jest 190 cm, siłowni nie widać, z twarzy taki "Harry Potter" i...
Gdzie te nasterydowane chady. sad

Kto to jest?

2,273 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-01-30 14:10:23)

Kremik napisał/a:

No nie zupełnie, mam kolegę, około 166, może 167 cm, żonaty, jedna kochanka, druga, co jak co, ale na powodzenie nie narzekał nigdy . A sławny nie jest.

2,274

Kremik napisze Ci tak mam 32 l 178 74 kg brunet własny dom 2 auta + motocykl zarobki miesięczne 7000+netto i jestem sam , czuje się jak zero, a każdy poranek to dla mnie katorga rodzina ma mnie za dziwaka, wiec powiem Ci że problem niekoniecznie leży podstępnie Twojego wzrostu aczkolwiek to bardzo ważny element

2,275

Johnny89 napisał/a:

Najlepszą odpowiedzią będzie wątek na forum vinted pt - ile macie wzrostu i ile wasi partnerzy. Okazuje się, że filigranowe dziewczyny, jak na złość, wiążą się z facetami 185, a niekiedy nawet powyżej 190. Przypadek?

Posty [ 2,211 do 2,275 z 29,787 ]

Strony Poprzednia 1 33 34 35 36 37 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024