Shinigami napisał/a:To akurat jest dość proste do wytłumaczenia. Taki obcokrajowiec dla Polki będzie zdobyczą czy trofeum i będzie chciała się tym pochwalić przed koleżankami i w internecie. Ona chce pokazać, że jest lepsza od koleżanek bo udało jej się zaliczyć, a raczej to ona została zaliczona przez "ciapatego chada" ale rodziny i dzieci z nim nie chce o ile nie jest bardzo bogaty. Z kolei Polak jest materiałem na męża i ojca więc wymagania względem niego są znacznie wyższe i dlatego większość jest traktowana jak nieudacznicy i przegrywy. Taki obcokrajowiec musi tylko wyglądać lepiej niż przeciętny bezdomny i to wystarczy by uznać go za sposób na "zdobycie osiągnięcia" i pochwalenia się nim przed wszystkimi. To się niewiele różni od tego jak faceci się chwalą ile lasek zaliczyli.
Bez obrazy, ale w końcu sam sobie na to zapracowałeś - jak czytam takie wypowiedzi, to mi się słabo robi na Waszą bezmyślność i bezdenną głupotę.
Nie wiem skąd czerpiesz te mondrości, to jest gdzie żyjesz, w jakim środowisku się obracasz, co czytasz, ale zostaw to, bo Ci nie służy.
Ej, ale dlaczego mi to robisz?? Mogłaś przynajmniej zachować to dla siebie...
JuliaUK33 napisał/a:Nieprawda setki egzotycznych facetow w UK chodzi a wielu z nich wyglada gorzej od Polakow i Europejczykow ogolnie. Za duzo filmow z egzotycznymi chadami sie naogladales,a tak naprawde to wielu wyglada jak egzotyczna wersja Ferdka Kiepskiego, mali, lysi, z brzuchami piwnymi,z brodami jak krasnoludy,w wypierdzialych gaciach popierdzielaja do pobliskiego sklepu
Julcia, szkoda Twojej energii, bo co nie powiesz, to oni i tak wiedzą lepiej. Wystarczy być chadem, wystarczy być muslimem, wystarczy cokolwiek, czego oni na pewno nie są w stanie osiągnąć, a już Ci powiedzą, że Polki są płytkie i tylko na takich lecą, a te biedne, niedoceniane, nieoszlifowane diamenty marnują się leżąc odłogiem. I tylko nie wiem, jak to ogarnąć swoim rozumem, że oni aż krzyczą, że są chętni, a jednak z jakiegoś powodu żadna z tutejszych pań, nawet z tych samotnych i poszukujących, takich cennych diamentów nie chce.
W każdym razie to jest ciekawe, że byli tu tacy, co wyznawali teorię, że wystarczy sam wzrost, inni, że rozbudowana klata, kwadratowa szczęka, jeszcze inni obce pochodzenie, ciemna skóra, pozycja społeczna, a KAŻDY z nich miał ten podstawowy problem, że tego jednego jedynego, a uporczywie wymienianego warunku na pewno nie spełniał
.