Herne napisał/a:Już? Wszyscy ochłonęli? 
Jack Sparrow strasznie bluzgasz. Można odnieść wrażenie, że twoje poglądy to twoja twierdza i nic nie ma prawa jej ruszyć, a jakakolwiek dyskusja uwalnia pokłady agresji.
Zastanawiałeś się kiedyś nad genezą takiego zachowania u siebie?
Oczywiście, że jestem wulgarny, bo nienawidzę hipokryzji. Zwłaszcza takiej, gdzie ktoś udowadnia swoją moralna wyższość poprzez gnojenie innych (np jazda po klientach prostytutek itp) z jednoczesną gloryfikacją takich samych zachowań w swojej grupie (płeć, zawód itp).
Sorry, ale chyba nie wiesz jak to jest widzieć jak frustracja i samotność niektórych ludzi zjada, jak gaśnie światło w ich oczach, jak z powodu depresji popełniają ostatecznie samobójstwo. A ja tego doświadczyłem. I doskonal wiem do czego odnosi się Raka czy inni, bo sam podobnych zachowań doświadczałem na własnej skórze. Tylko często się przeprowadzałem i często zmieniałem otoczenie i pule znajomych więc miałem okazję do wyrwania się od takich ludzi.
-edit- zobacz, że dziewczyny dokładnie przedstawiają sobą to, o czym pisze Raka, choć temu zaprzeczają. Raka - dziewczyny zwracają uwagę głównie na wygląd. One - nie, to nie prawda, liczy się coś więcej. Też one - no facet musi się przede wszystkim podobać. A teraz? Jak się któryś z userów zakochał w prostytutce? Żałosny śmieć. Ktoś inny korzysta z usług? Przegryw. W ogóle dno, dna. Ale że babka robi z siebie prostytutkę w necie? No jak ktoś śmie to oceniać i okreslać czerwoną flagą? Przecież ona może mieć różne motywy! Że babka się kurwi? Może zbiera na kurs zawodowy, albo kupuje za to książki! Masz kilka postów wyżej - facet traktujący babkę tak jak się zachowuje - no takiego przecież nie można traktować poważnie, taki ktoś jest skreślony. Ale przecież 'kobieta musi się wyszaleć' za młodu, bo na starość nie będzie mogła. Choć jak to samo Raka (i nie tylko on) pisał o 'ścianie' i wiązaniu się ostatecznie z beciakiem, to święte oburzenie na 'pillowskie teorie z dupy'. To jest tak wysoki poziom hipokryzji, że ja jebie.
Ross - latami oglądała się tylko za zajętymi facetami, przez lata była samotna, a jest o całe POKOLENIE starsza od Raki i naszych forumowych inceli. I ona śmie oceniać ich motywację i podejście do kobiet? M!ri od początku swojej obecności na tym forum poucza innych dokładnie w takich samych tematach. I w takim samym tonie. Sama przyznawała, ze potrafi skreślić np za prawicowe poglądy, że ma epizody depresyjne itp, ale to oczywiście samotni faceci próbujący jakoś poskładać swoje życie do kupy są żałośni, a bo mają zbyt wysokie wymagania. A to też ona:
Na wszelkie próby marudzenia na to jak się ubieram, z kim rozmawiam, jakie zdjęcia publikuję jest jedna odpowiedź: "Tam są drzwi."
Tak już nasza kultura jest zbudowana, że to chłopak zdobywa serce dziewczyny. Można się na to obrażać ale to nic nie zmieni tongue
dnosząc się do tytułu wątku, panowie o poglądach prawicowych są dla mnie nieatrakcyjni i jeżeli te ich skłonności ujawnią się na etapie randkowania to są z miejsca skreślani.
Więc tak - tak poziom hipokryzji jest absurdalny. I absurdalnie mnie wkurwia. Bo w starciu z osamotnionymi desperatami to często prowadzi do tragedii tylko one mają to w dupie. Bo nawet nie mają odwagi zmierzyć się z konsekwencjami własnych czynów. tam są drzwi