gman98v2 napisał/a:@Priscilla
Ja sobie "złego" nie robię. Nie wiem o co Ci chodzi kobieto. Tak uważam, że lepsza 20stka zgrabna, niż 30stka z zmarszczkami i obwisłymi piersiami.
Wiem, ze nie wiesz. Gdybyś wiedział, może inaczej podchodziłbyś do pewnych tematów.
Równocześnie naprawdę uważasz, że kogokolwiek tutaj obchodzi jakie wolisz laski? Seeeerio?? Pomijając, że i tak za seks z nimi musisz zapłacić?
Nie wspominając, że 30-tka musi być wybitnie zaniedbana i roztyta, żeby mieć obwisłe piersi, więc trafiasz kulą w płot.rossanka napisał/a:Ludzie czesto obrabiają 4 litery. Wrzucisz zdjęcie z Egiptu, to powiedzą, że się chwalisz wakacjami. Wrzucisz dom-powiedza, że się chwalisz swoim bogactwem. Wrzucisz zdjęcie dzieci, to Ci zarzucą że nic w życiu nie osiągnęłaś, dlatego chwalisz się osiągnięciami dzieci.
Gadaniem ludzi bym się nie przejmowala.
Ale tak już serio, serio, to ja naprawdę nie rozumiem po co w ogóle wrzucać te fotki z Egiptu, swojego super-hiper domu, odebranego z salonu samochodu czy dziecka, które mieszka z Tobą na co dzień. Po co? Jak mam ochotę czymś się podzielić, to dzielę się z bliskimi, przyjaciółmi, nie wrzucam na publiczny widok.
Ile razy już słyszałam, Rossanka Po co wogole robisz to to czy tamto uczysz się tego tego czy tamtego.
Kiedyś usłyszałam, po co gotujesz obiady, jak mieszkasz sama, przecież możesz zjeść byle co, albo zamawiać z dowozem.