Psycholog Na Niby napisał/a:Śmieszni jesteście i trochę to smutne że część ludzi tutaj nie ma pojęcia jak funkcjonuje świat, jak słyszę gościa który ma ból dupy ze nie podrywają go dziewczyny to śmiać mi się chce w mojej zajebiście dużej wannie. Pewnie niektóre odmiany zwierząt maja te same problemy ze muszą pokazywać ubarwienie piórek po to żeby zamoczyć. Nie, one maja to w chuju i robią swoje. Głąby nie zrozumieją ze życie to w dużym stopniu porządkowanie chaosu, te wasze marzenia o trybie domyślnym w którym będziecie mieli wszystko co sobie wymyślicie, wsadźcie sobie w dupe. Jak zrobisz sobie herbatę to ona ostygnie jak jej nie wypijesz, taki skrót myślowy dla przedszkolaków. Poczytajcie o mysiej utopii, do tego dążycie wy zniewieściałe, roszczeniowe chujki. Nażreć się, poleżeć i zaruchać, szczyt waszej ambicji.
Uważaj tępy chuju żebyś podczas tego „porządkowania chaosu” sie nie utopił, przegryw na serio sie wanny dorobił
Na szczęście ten chaos Ciebie pochłonął i jednego gównogena mniej bo zapłodnisz kogoś to jedynie w swoich fantazjach. Żaden nawet przeciętnie wyglądający facet nie będzie pierdolił takich głupot jak Ty, szukaj dalej uznania u swoich kolegów z którymi chcesz założyć klub obrażonych koniobijców. Żeby komuś odjebało tylko dlatego ze jego ex waliła się po katach z innymi. Patrząc na Ciebie, myśle ze to była jedna z lepszych opcji w jej wykonaniu. I trochę wyluzuj z tymi prawniczkami, dostałem przecieki od raki ze to może być nieprawda także tracisz na „wiarygodności”, może lepsza i bardziej prawdopodobna będzie opowieść o kozie?