jakis_czlowiek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Najwyraźniej mówię do Ciebie po chińsku.
Nie, dobrze Cię rozumiem. Gdzie ja pisałem, że o jakichś klockach gadam z dziewczynami? Znowu się czepiasz dla samego czepiania. I zakładam (pewnie prawidłowo), że chodzi Ci o inne moje zainteresowania, w tym planszówki.
Tylko co złego w planszówkach, skoro dziewczyny na szybkich randkach też grają w nie?
Nic. Tylko zależy jak o tym rozmawiasz.
Czy jak Ci się kobieta ogólnie spodoba, mówisz coś w rodzaju lubie planszówki typu "Podróz dookoła swiata" bo jest ciekawa fabuła czy wykonanie gry, oraz interesująca rozgrywka, czy: lubie planszówki typu "Podróz dookoła swiata" , a jeszcze jakbym w taką podróż pojechał, to by było spełnienie moich marzeń, a jeszcze jak z komś, to.... 
W pierwszym przypadku mówisz tylko o planszówce, w drugim możesz sobie poflirtować i wywołać jakies emocje.
W pierwszym b ędziesz tym faciem, który gra w planszówki i ona Cię zapamięta jako tego od planszówek , a w drugim tym faciem, który porwałby swoja kobietę w ciekawą podróż i ona Cię zapamieta jako faceta, a nie będzie pamiętała co mówiłeś o tych planszówkach.