30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 267 268 269 270 271 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,421 do 17,485 z 29,790 ]

17,421

Odp: 30lat i cały czas sam
Theodore Robert Bundy napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Theodore Robert Bundy napisał/a:

Ahahha, starsze panie mogą jedynie zrobić sobie placówkę z myślą o Mnie, jedyne kobiety które mają u mnie szanse, to kobiety zaradne i zadbane, a przede wszystkim piękne i inteligentne, bez grama cellulitu oczywiście, gardzę kobietami brzydkimi, biednymi, zaniedbanymi, które na Mój widok spuszczają języki, i patrzą jak na kilka walizek wypchanego złota, czyli takie szare myszki jak wy tutaj, ty jesteś pomarszczoną szarą myszką smile

Tadziu, jeśli tak Ci brakuje czułości, to mogę Cię przytulić, tak po matczynemu, chociaż najchętniej zdzieliłabym Cię w gębę za to durne pyskowanie.

Prędzej położyłbym sobie brzytwę na kutasie, niż dał sie tobie dotknąć smile hahahhahahah

Uważaj, bo się jeszcze może spełnić big_smile.

Zobacz podobne tematy :

17,422 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-07-04 20:26:08)

rakastankielia napisał/a:
Priscilla napisał/a:
NewUser napisał/a:

Z natury jestem dość spokojnym człowiekiem, ale czasem jak czytam wysrywy tej dwójki, to czuję, że się robię poddenerwowany. Jest to dziwne na swój sposób, ale tak właśnie mam. Ciekawe ile osób ma podobnie smile

Ja!
Czuję się, jakbym przez tę dwójkę i Rumuna była stale poddawana biernej agresji i musiała udowadniać, że ich widzenie świata jest chore.

Widzenie świata nie wzięło się znikąd. Jak trafię w końcu na dziewczynę, która nie odrzuci mnie z góry i da mi szansę, to w ogóle mnie tu nie będzie. Chcesz, żebym zniknął, to pomóż mi rozwiązać problem. Ale co Ty możesz wiedzieć o problemach mężczyzn, skoro jako kobieta masz uprzywilejowaną pozycję na rynku matrymonialnym?

Tak. Atak. Agresja. Pretensje. Roszczeniowe nastawienie...występuje, nawet w powyższej wypowiedzi big_smile.
Ja także kiedyś, gdy jeszcze uczestniczyłem w dyskusjach z nimi podświadomie coś wyczuwałem. Ale dopiero zatrzymanie się, "stanięcie z boku" i zastanowienie się nad tym wszystkim było genezą wniosku, że jednak ich wypowiedzi to forma ukrytej agresji.

Faktycznie, dotychczas tylko Rumuński był w tym względzie bardzo wyrazisty. Jak widać, Raka obrał go jako niedościgniony wzorzec postępowania

EDIT:

U Raki dodałbym jeszcze w wypowiedziach widoczną coraz częściej pogardę:

Napisałem wyraźnie, że kiedy robię coś, co sprawia mi przyjemność albo ogólnie jestem w dobrym nastroju, to widać to po mnie i mam normalny wyraz twarzy. Za to kobiety w Polsce cały czas chodzą z kwaśną miną, no ale im wolno... Naprawdę rzadko widuję uśmiechnięte i zadowolone kobiety, większość ma minę w stylu "nawet nie podchodź" albo jest wpatrzona w telefon.

Ubieram się zwyczajnie, nie jak dziad, ale to najwyraźniej za mało, by móc dostąpić zaszczytu porozmawiania z Polką. Trzeba mieć modne ciuchy, najlepiej za miliony. No chyba że byłbym przystojny, to wtedy nawet w podartej bluzce, za długich spodniach i skarpetach do sandałów miałbym powodzenie.

17,423

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Raka XD przeczysz sam sobie, ale nawet nie chce mi się tego punktować XD

Nie przeczę, najwyraźniej wasze uprzedzenia powodują, że nie czytacie tego, co piszę. Albo po prostu nie rozumiecie.

Ależ czytamy i rozumiemy. Jesteś bardzo interesującym, młodym mężczyzną, pełnym zalet, lecz nie masz okazji tego zaprezentować, ponieważ kobiety nie dają Ci szansy tylko i wyłącznie przez Twój wygląd. Gdyby Ci dały szansę (a nie dają choć Twoim zdaniem powinny), to miałbyś okazję pokazać jaki jest naprawdę. Czyli gdyby babka miała wąsy, to by była dziadkiem.

Niezadowolony z życie jesteś tylko i wyłącznie tutaj, na tym forum, na którym piszesz w kółko o tym, że kobiety odrzucają Cię z góry, co ciekawe, zjawisko to nie ma miejsca za granicami kraju.

Potencjalnie istnieje proste rozwiązanie Twojej sytuacji, nie wiedzieć czemu jeszcze nie poznałeś dziewczyny cudzoziemki?

Nie mam gdzie takiej poznać. Jeśli chodzi o wyjazd za granicę, to nie wcześniej niż w przyszłym roku.

17,424 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 20:21:39)

NewUser napisał/a:

Ubrany stosownie do sytuacji przychodzę do Ciebie z Twoimi ulubionymi kwiatkami i czekoladkami, mówię przepraszam i pytam, czy możemy puścić w zapomnienie ten incydent (o którym ja nawet nie wiem tongue). Uśmiech mój szczery, bez górnej jedynki oczywiście, bo jeszcze tego nie naprawiłem, bo po co? Niech biorą mnie laski takiego, jaki jestem. Nie moja wina, że zęba nie mam XD

Nie kłopocz się. Użeranie się tutaj z Tadziem w zupełności mi wystarczy tongue. Co za dużo, to niezdrowo tongue.

17,425

NewUser napisał/a:
NewUser napisał/a:

Nikt tu nie ma już na to energii. Od siebie mogę dodać tyle, że jesteś kolokwialnie mówiąc - mega zjebany i stąd twoje problemy. Wszystkie latarenki świecą już małym jasnym płomieniem, w końcu zgasną, a ty będziesz musiał poszukać atencji w innym miejscu. Taki będzie twój smutny koniec sad

Trafiłeś kulą w płot. Moje problemy biorą się wyłącznie z tego, że jestem odrzucany na wstępie i nie mam szans się wykazać.

Numery postów 17.547 i 17.549 - tu masz odpowiedzi, nie będę się powtarzał. Patrząc na ogólną ilość postów w tym temacie, strzelam, że dostałeś odpowiedzi na swoje pytania/problemy tysiące razy.

Nie, to nie są odpowiedzi, tylko Twoje błędne przypuszczenia.

17,426 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-07-04 20:25:40)

Priscilla napisał/a:

Widzenie świata nie wzięło się znikąd. Jak trafię w końcu na dziewczynę, która nie odrzuci mnie z góry i da mi szansę, to w ogóle mnie tu nie będzie. Chcesz, żebym zniknął, to pomóż mi rozwiązać problem.
Ale co Ty możesz wiedzieć o problemach mężczyzn, skoro jako kobieta masz uprzywilejowaną pozycję na rynku matrymonialnym?

Nie wytrzymam zaraz! big_smile
Weź się za siebie, to dostaniesz swoją szansę. Dostałeś tu tyle rad i podpowiedzi, ale NIC z tym nie zrobiłeś, potrafisz tylko jęczeć.
Będę brutalna - obok mężczyzny nawet nie stałeś, bo mężczyzna bierze się w garść i działa, a Ty jedyne, co robisz, to użalasz się nad sobą. To zdecydowanie nie jest ani męskie, ani tym bardziej pociągające. Samą swoją postawą odstraszasz.

Cały czas działam, ale nic to nie daje, ile razy mam to jeszcze powtarzać, by w końcu dotarło? Przystojniaka z siebie nie zrobię, więc nadal będę z góry odrzucany.

Priscilla napisał/a:

Trafiłeś kulą w płot. Moje problemy biorą się wyłącznie z tego, że jestem odrzucany na wstępie i nie mam szans się wykazać.

Jasne, jasne... Znowu powtórzę, że jak mogłeś się wykazać, to jedyne, co potrafiłeś, to mieć pretensje.

Już pisałem, jak to wyglądało, ale Ty oczywiście jak zwykle wiesz lepiej...

17,427

NewUser napisał/a:
NewUser napisał/a:

Numery postów 17.547 i 17.549 - tu masz odpowiedzi, nie będę się powtarzał. Patrząc na ogólną ilość postów w tym temacie, strzelam, że dostałeś odpowiedzi na swoje pytania/problemy tysiące razy.

Nie, to nie są odpowiedzi, tylko Twoje błędne przypuszczenia.

To są odpowiedzi, pod którymi podpisałaby się połowa tego forum.

Nie przeczę. Tylko że ja na forum, a ja na żywo to zupełnie dwie różne osoby. Nie znacie mnie w realu, nie wiecie jaki jestem, więc opieracie się wyłącznie na moim marudzeniu tutaj, które jest niemiarodajne.

17,428

Herne napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Herne napisał/a:

Zastanawiam się, kiedy szanowne grono rozmawiających tutaj z rakastankielia i jakis_czlowiek uzmysłowi sobie w końcu, że to nie ma najmniejszego sensu i tak naprawdę kontynuując konwersację w jakimkolwiek temacie robicie tym ludziom tylko krzywdę?
Zastanawiam się, kiedy ktoś zrozumie, że ich celem nie jest zmiana a tylko użalanie się nad sobą?
A Wy im to umożliwiacie, poświęcając swoją uwagę.

Jaką, lepszą i ciekawszą, masz w zamian tego propozycję? big_smile

Nie kontynuować konwersacji z nimi w takiej formie.
Paradoksalnie takie działanie im pomoże, ponieważ w tej chwili obaj znaleźli sposób na odwlekanie w czasie właściwych działań - dostają na netkobietach atencję, której "potrzebują" i to im w tym momencie w zupełności wystarcza. Gdy jej braknie, może stanie się to impulsem do podjęcia właściwych kroków.

Nie ma właściwych kroków, nie zmuszę przecież kobiet, by dały mi szansę.

Gary napisał/a:
Herne napisał/a:

Zastanawiam się, kiedy szanowne grono rozmawiających tutaj z rakastankielia i jakis_czlowiek (...).

Ale zobacz...

Jest ring... i tam gościu co chce się boksować.

(...)

No i ktoś wchodzi na ten ring się boksują:
(...)

Ja też byłem na ringu, a teraz z boku patrzę sobie.

A Ty mówisz  "Hej ludzie! Przecież on chce się tylko boksować".

Parafrazując:

Zastanawiam się, kiedy ktoś zrozumie, że ich celem nie jest zmiana a tylko użalanie się nad sobą?
A Wy im to umożliwiacie, poświęcając swoją uwagę.

można by powiedzięć:

"kiedy ktoś zrozumie, że ich celem nie jest wygrana, tylko boksowanie się? A wy im to umożliwiacie wchodząc na ring".

Prawdę mówiąc bokserowi jest wszystko jedno czy wygra czy przegra. Chodzi o boksowanie.

Wbrew pozorom nie do końca można to tak interpretować - wejście na ring oznacza przynajmniej szczątkową wolę walki, no chyba, że ktoś jest masochistą i wchodzi na ten ring tylko po to, aby zostać obitym. Ale takie postępowanie, jak nietrudno zauważyć, nie jest normalne wink.

W przypadku Raki i JC nie ma tejże woli walki, jest wola stagnacji

Cały czas próbuję zmienić swoją sytuację, ale nie przynosi to efektu, bo problem nie leży po mojej stronie.

17,429

Herne napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Ja!
Czuję się, jakbym przez tę dwójkę i Rumuna była stale poddawana biernej agresji i musiała udowadniać, że ich widzenie świata jest chore.

Widzenie świata nie wzięło się znikąd. Jak trafię w końcu na dziewczynę, która nie odrzuci mnie z góry i da mi szansę, to w ogóle mnie tu nie będzie. Chcesz, żebym zniknął, to pomóż mi rozwiązać problem. Ale co Ty możesz wiedzieć o problemach mężczyzn, skoro jako kobieta masz uprzywilejowaną pozycję na rynku matrymonialnym?

Tak. Atak. Agresja. Pretensje. Roszczeniowe nastawienie...występuje, nawet w powyższej wypowiedzi big_smile.

Czyli nienawiść do mnie i chęć pozbycia się mnie nie jest agresją ani roszczeniowym nastawieniem?

Ja także kiedyś, gdy jeszcze uczestniczyłem w dyskusjach z nimi podświadomie coś wyczuwałem. Ale dopiero zatrzymanie się, "stanięcie z boku" i zastanowienie się nad tym wszystkim było genezą wniosku, że jednak ich wypowiedzi to forma ukrytej agresji.

Faktycznie, dotychczas tylko Rumuński był w tym względzie bardzo wyrazisty. Jak widać, Raka obrał go jako niedościgniony wzorzec postępowania

Nie, Rumuński przesadza, ale cały czas utwierdzacie mnie w przekonaniu, że jednak trochę racji ma...

EDIT:

U Raki dodałbym jeszcze w wypowiedziach widoczną coraz częściej pogardę:

Napisałem wyraźnie, że kiedy robię coś, co sprawia mi przyjemność albo ogólnie jestem w dobrym nastroju, to widać to po mnie i mam normalny wyraz twarzy. Za to kobiety w Polsce cały czas chodzą z kwaśną miną, no ale im wolno... Naprawdę rzadko widuję uśmiechnięte i zadowolone kobiety, większość ma minę w stylu "nawet nie podchodź" albo jest wpatrzona w telefon.

Ubieram się zwyczajnie, nie jak dziad, ale to najwyraźniej za mało, by móc dostąpić zaszczytu porozmawiania z Polką. Trzeba mieć modne ciuchy, najlepiej za miliony. No chyba że byłbym przystojny, to wtedy nawet w podartej bluzce, za długich spodniach i skarpetach do sandałów miałbym powodzenie.

To nie pogarda, tylko obserwacja, przez którą przemawia frustracja samotnością i brakiem perspektyw na zmianę sytuacji.

17,430

KoralinaJones napisał/a:

Oni są jak Cichociemni przesłuchiwani przez Gestapo. Konsekwentnie idą w zaparte doprowadzając do szału swoimi odpowiedziami od czapy big_smile. W sumie szacun wink tongue.

albo jak Franek Dolas znaczy Grzegorz Brzenszyszczykiewicz

17,431

rakastankielia, oczywiście ominąłeś odpowiedź na moje pytanie - dlaczego nie zorganizujesz wyjazdu w ciągu tygodina?

17,432 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-07-04 21:06:18)

Już pisałem, jak to wyglądało, ale Ty oczywiście jak zwykle wiesz lepiej...

Wiem, bo czytałam Twoje i Twojej "rozmówczyni" wypowiedzi. Wiem też jak bardzo w dyskusji z nami jesteś (nie)interesujący. Masz jedyny słuszny punkt widzenia i jak mantrę powtarzasz te same dawno już wyświechtane frazesy. Ba, Herne słusznie zauważył, że coraz więcej w Tobie pogardy. Czuję tu nauki Rumunskiego big_smile.

To nie pogarda, tylko obserwacja, przez którą przemawia frustracja samotnością i brakiem perspektyw na zmianę sytuacji.

To JEST pogarda, a Ty NIE jesteś interesujący ani tutaj, ani w realu, masz za to cudowny dar do zniekształcania rzeczywistości. Zniekształcania i opisywania po swojemu big_smile.

17,433 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-07-04 21:06:52)

Wiecie drodzy Panowie jaki jest z Wami prawdziwy problem?

Naoglądacie się jakichś treści w internecie i wydaje się Wam, że związek z kobietą to tylko przytulanie, fajne rozmowy, seks, buziaki i dawanie sobie prezentów.

Musicie zrozumieć, że posiadanie kobiety ma również drugą stronę medalu, o której nikt tutaj nie pisze, a mianowicie, będąc z dziewczyną musicie sobie zdawać sprawę, że:

- W dzisiejszych czasach praktycznie każda laska ma jakiś problem zdrowotny (nerwica, chora tarczyca, refluks, bolące haluksy, cukrzyca, migreny itp.), który to również będzie się na Was w jakimś stopniu odbijał.

- Będąc w związku będziesz musiał wysłuchiwać masy jej problemów, np. po powrocie z pracy przez cały wieczór będziesz słuchał jak to Kaśka ją wkurzyła, że aż się popłakała.

- Chyba nikt nie ma idealnej rodziny. Może być tak, że np. jej matka będzie alkoholiczką przez co Ty będziesz musiał jeździć na jakieś akcje w jej domu albo ma psychicznego kuzyna, który będzie Ciebie doprowadzał do kurwicy przy rodzinnych spotkaniach.

- Posiadanie kobiety to dodatkowy obowiązek, rano musisz jej odpisać na wiadomość bo inaczej strzeli focha, podczas przerwy pracowniczej również będziesz musiał odpisać jej na jakieś tam pytania a po pracy nie będziesz mógł się uwalić przed konsolą, bo laska pewnie zagospodarowała już wieczór jakimś wyjściem do jej znajomych.

- Seks nie wygląda jak na filmach dla dorosłych i to nie będzie wyglądało w taki sposób, że po Twoim orgazmie idziesz spać. Oprócz Twojego zadowolenia będziesz musiał również i Ty zadowolić swoją kobietę, brzmi fajnie? No to do momentu jak pierwszy raz będziesz musiał robić jej np. 15 minutową turbo-palcówkę bez przerwy - zobaczysz jakie to jest wyczerpujące dla Ciebie jak łapa zacznie odpadać.

- W związku prędzej czy później pojawią się jakieś kłótnie, dramy, fochy, ciche dni czy problemy typu zdrady albo ,,nie wiem co czuję" usłyszane po 10 latach układania sobie z nią życia.

- No i w kółko wymyślanie jaki kupić jej prezent na walentynki/rocznicę/urodziny itp.

Panowie, dlatego zastanówcie się czy nie lepiej jest po prostu kupić sobie czipsy, odpalić konsolkę i zrelaksować się po całym tygodniu pracy niż robić za jakiegoś pantofla smile

17,434 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 21:38:46)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Oni są jak Cichociemni przesłuchiwani przez Gestapo. Konsekwentnie idą w zaparte doprowadzając do szału swoimi odpowiedziami od czapy big_smile. W sumie szacun wink tongue.

albo jak Franek Dolas znaczy Grzegorz Brzenszyszczykiewicz

Nie no, ten miał poczucie humoru. Nasi Panowie nie mają. Nawet czarnego. Ups big_smile.

17,435

Ciebie to pewnie śmieszą tylko Czeskie filmy lol

17,436 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-04 21:47:54)

"Dzielny wojak Szwejk" jest  arcydziełem akurat

17,437

Foxterier napisał/a:

rakastankielia, oczywiście ominąłeś odpowiedź na moje pytanie - dlaczego nie zorganizujesz wyjazdu w ciągu tygodina?

Patrząc na te grupki, to jednak wszyscy wyjeżdżają w weekendy.

17,438

Rumuński, a Ty skąd wiesz jak to jest robić 15-minutową turbo palcówkę bez przerwy? big_smile

17,439

Serberys napisał/a:

Rumuński, a Ty skąd wiesz jak to jest robić 15-minutową turbo palcówkę bez przerwy? big_smile

Ja dopowiem ja - z wykopalisk wie big_smile

17,440 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-07-04 21:54:39)

Serberys napisał/a:

Wiem, że mi nie uwierzysz ale robiłem.

17,441

I pewnie było jak w czeskim filmie big_smile.

17,442

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Serberys napisał/a:

Chciałbym żebyś mi tak zrobił, bo ja lubię jak mi ktoś wkłada w dupe palce i przez 15 minut sie nimi bawi smile

17,443

KoralinaJones napisał/a:

I pewnie było jak w czeskim filmie big_smile.

Niestety się nie nagrało, nie obejrzysz.

17,444

Serberys napisał/a:

To kiepsko robiłeś, jeśli aż Cię palce bolały big_smile.

17,445 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-04 22:13:13)

pasIawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Chciałbym żebyś mi tak zrobił, bo ja lubię jak mi ktoś wkłada w dupe palce i przez 15 minut sie nimi bawi smile

Siema Tadzio Burzowy big_smile albo inny wunsz

awatara nie umie skopiować bęcwał big_smile

17,446

Rumuński - po prostu założyłem, że nie miałeś kontaktu z płcią przeciwną, jak widać błędnie wink aaaalbo
https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/jerzy-klan-czekaj-czy-ty-probujesz-wystrychnac-mnie-na-dudka.jpg

17,447

paslawek napisał/a:
pasIawek napisał/a:

Oj daj spokój, przed chwilą mówiłeś do lustra że dziś ja bede na forum

17,448

Priscilla napisał/a:

To kiepsko robiłeś, jeśli aż Cię palce bolały big_smile.

Odbiorca tej usługi miała inne zdanie.

Serberys napisał/a:

Rumuński - po prostu założyłem, że nie miałeś kontaktu z płcią przeciwną, jak widać błędnie wink aaaalbo

Prawiczkiem już nie jestem od kilku ładnych lat (pisałem o tym x razy) ale ludzie z jakiegoś powodu ciągle biorą mnie za prawiczka.

17,449

w internetach człowieka kopiują - koniec świata big_smile
ale to też już było big_smile

17,450

paslawek napisał/a:

Sam mówisz że jestem wyjątkowy, każdego ranka i wieczora, a szczególnie gdy chcesz poznać nowego misia na fellow big_smile

17,451

pasIawek napisał/a:
paslawek napisał/a:
pasIawek napisał/a:

Nie wysyłaj na priv zdjęć do oceny tego małego czegoś mały chujku  big_smile

17,452

paslawek napisał/a:
pasIawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Cały czas Ci powtarzam, żebyś więcej pracował pompką

17,453

pasIawek napisał/a:
paslawek napisał/a:
pasIawek napisał/a:

z którego wcielenia i komu ? - pierdzieli  ci się już big_smile

17,454

paslawek napisał/a:
pasIawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Czy ja o czymś nie wiem ? To jest Nas więcej? Dlaczego mnie nie przedstawiłeś?

17,455 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-04 22:30:27)

pasIawek napisał/a:
paslawek napisał/a:
pasIawek napisał/a:

Przedstawiłem cię to łatwe - Tadzio Teodorek Be jak Burzowy big_smile

zaprzeczysz ? big_smile

Wystarczy ci na dziś uwagi - przegrzejesz się jeszcze nam tu z tych emocji big_smile

17,456

paslawek napisał/a:
pasIawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Przedstawiłem cię to łatwe - Tadzio Teodorek Be jak Burzowy big_smile

zaprzeczysz ? big_smile

Wystarczy ci na dziś uwagi - przegrzejesz się jeszcze nam tu z tych emocji big_smile

Wyrzekasz sie mnie teraz tak? A rano znowu będzie że jestem najlepszy, zobaczymy rano , i nie proś mnie więcej żebym zagadał do jakiegoś typa co wpadł Ci w oko.

17,457

Foxterier napisał/a:

Patrząc na te grupki, to jednak wszyscy wyjeżdżają w weekendy.

I nawet nie zamierzasz spróbować kogoś znaleźć? Ewentualnie załatwić urlopu na weekend?

17,458

Cały czas rozwijam się intelektualnie, poszerzam swoją wiedzę i poświęcam swoim pasjom, zacząłem się udzielać w różnych wydarzeniach, grupach, szkoleniach i projektach, by poznawać więcej osób.

1. Konkrety, a nie "cały czas", "różnych" itd.
2. To brzmi jak list motywacyjny, a nie starania, żeby kogoś poznać.
3. Tym zajmowałeś się całe cztery lata, tak? Efekt zerowy. I nie pomyślałeś, że w takim razie trzeba spróbować czegoś innego?

I a propos Twoich kolejnych postów: nie, Raka. Nie jesteś fajnym facetem, którego dziewczyny nie chcą poznać ze względu na wygląd. Jesteś bardzo niefajnym facetem i dlatego żadna kobieta nie chce mieć z Tobą nic wspólnego.

Jesteś roszczeniowy, marudny, zafiksowany na swoim wyglądzie, pełen pretensji do kobiet, bezwolny, niezaradny, ograniczony, nie umiesz rozmawiać, Twoja samoocena absolutnie nie przystaje do tego, co sobą reprezentujesz, a Twoje postrzeganie świata jest tak pozbawione logiki i sensu, że czasem aż trudno uwierzyć, że nie jesteś trollem. Zero woli działania, zero rozwoju, zero samokrytycyzmu. I za ten stan rzeczy obwiniasz wszystkich poza sobą.

Młody jesteś. Ogarnij się, póki masz czas.

17,459

Odbiorca tej usługi miała inne zdanie.

Nie zrozumiałeś niestety cool.

17,460

SaraS napisał/a:

Cały czas rozwijam się intelektualnie, poszerzam swoją wiedzę i poświęcam swoim pasjom, zacząłem się udzielać w różnych wydarzeniach, grupach, szkoleniach i projektach, by poznawać więcej osób.

1. Konkrety, a nie "cały czas", "różnych" itd.

Dobrze, więc tak: uczę się kolejnych języków oraz czytam na tematy, które mnie interesują, w ten sposób cały czas poszerzając wiedzę i rozwijając się intelektualnie. Jeśli chodzi o wydarzenia, to uczęszczam (o ile odpowiada mi termin) na spotkania w stylu wymiany językowej, na których można praktykować swoje umiejętności z innymi osobami uczącymi się języka (lub posługującymi się nim), do tego jestem częścią pewnego projektu, jednak celowo nie piszę szczegółów na forum, ponieważ zostałbym łatwo zidentyfikowany. Brałem też udział w szkoleniu obsługi dronów w ramach studiów.

3. Tym zajmowałeś się całe cztery lata, tak? Efekt zerowy. I nie pomyślałeś, że w takim razie trzeba spróbować czegoś innego?

Na przestrzeni czterech lat próbowałem różnych miejsc i aktywności, nic nie przynosiło rezultatu.

I a propos Twoich kolejnych postów: nie, Raka. Nie jesteś fajnym facetem, którego dziewczyny nie chcą poznać ze względu na wygląd. Jesteś bardzo niefajnym facetem i dlatego żadna kobieta nie chce mieć z Tobą nic wspólnego.

To tylko Twoje wrażenie na podstawie tego, co tu piszę. Osoby, które poznały mnie w realu, mają inne zdanie.

Jesteś roszczeniowy, marudny, zafiksowany na swoim wyglądzie, pełen pretensji do kobiet, bezwolny, niezaradny, ograniczony, nie umiesz rozmawiać, Twoja samoocena absolutnie nie przystaje do tego, co sobą reprezentujesz, a Twoje postrzeganie świata jest tak pozbawione logiki i sensu, że czasem aż trudno uwierzyć, że nie jesteś trollem. Zero woli działania, zero rozwoju, zero samokrytycyzmu. I za ten stan rzeczy obwiniasz wszystkich poza sobą.

Nie. Nie jestem roszczeniowy, mam bardzo niskie wymagania. Marudny jestem tylko na forum. Zafiksowany na swoim wyglądzie też nie jestem, podobam się sobie, ale dla kobiet to za mało, dlatego o tym piszę. Nie jestem bezwolny, ograniczony ani niezaradny, potrafię też rozmawiać na wiele tematów.

Rozwijam się i działam na każdym kroku, mam też w sobie spore pokłady samokrytyki.

17,461

SaraS nie wiem czy wiesz, ale właśnie grasz z Raką w ping-ponga big_smile

https://www.netkobiety.pl/p3952095.html#p3952095

17,462

Marudny jestem tylko na forum.

Jeśli marudny jesteś tylko na forum, to może pokaż nam się takim, jakim podobno jesteś poza nim. Dlaczego przez tyle miesięcy nie potrafisz się na to zdobyć?? To pytanie jest oczywiście retoryczne, bo dobrze wiemy dlaczego.

17,463

Raka jest krętaczem, unika niewygodnych pytań i gra w swoją grę, doskonale wie co robi - ta sama szkoła co jakiś_człowiek.

17,464

Foxterier napisał/a:

Raka jest krętaczem, unika niewygodnych pytań i gra w swoją grę, doskonale wie co robi - ta sama szkoła co jakiś_człowiek.

Nie unikam żadnych pytań. Pisałem już, dlaczego nie chcę brać wolnego w weekend.

17,465

Priscilla napisał/a:

Marudny jestem tylko na forum.

Jeśli marudny jesteś tylko na forum, to może pokaż nam się takim, jakim podobno jesteś poza nim. Dlaczego przez tyle miesięcy nie potrafisz się na to zdobyć?? To pytanie jest oczywiście retoryczne, bo dobrze wiemy dlaczego.

Mam na forum taką opinię, jaką mam i tego już nie zmienię.

17,466

Foxterier napisał/a:

Nie unikam żadnych pytań. Pisałem już, dlaczego nie chcę brać wolnego w weekend.

A ja Ci powiedziałem, że równie dobrze możesz wziąć urlop w tygodniu bo zapewniam Cię, że na całą Polskę znajdzie się chętny na wyjazd, zwłaszcza że są wakacje i ludzie mają wolne na uczelni bądź urlop.

17,467

paslawek napisał/a:

Co tu się odjaniepawliło? big_smile

17,468

Foxterier napisał/a:
Foxterier napisał/a:

A ja Ci powiedziałem, że równie dobrze możesz wziąć urlop w tygodniu bo zapewniam Cię, że na całą Polskę znajdzie się chętny na wyjazd, zwłaszcza że są wakacje i ludzie mają wolne na uczelni bądź urlop.

A ja Ci napisałem, że nie widziałem, żeby ktoś wyjeżdżał w tygodniu (bo tu akurat wolnego brać nie muszę), zresztą jak sam jeździłem w góry w tygodniu, to też nie spotykałem na szlaku ludzi.

17,469

Nieprawda. Pamiętam co najmniej kilka osób, które dokonały zmiany sposobu "obcowania" z innymi forumowiczami i jakoś przyniosło to efekt. Wystarczy mniej marudzić i pokazać się takim jaki rzekomo jesteś w realu, czyli poprowadzić ciekawą konwersację, która odkryje Twój podobno atrakcyjny charakter.

17,470

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Podróby się doczekałem - szkoda że takiej lichej i taniej big_smile

17,471 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-07-04 23:40:38)

A ja Ci napisałem, że nie widziałem, żeby ktoś wyjeżdżał w tygodniu (bo tu akurat wolnego brać nie muszę), zresztą jak sam jeździłem w góry w tygodniu, to też nie spotykałem na szlaku ludzi.

To jest bardzo ciekawe, bo ja byłam w miniony piątek i było trochę osób. Wyobraź sobie, że mamy wakacje i ludzie wyjeżdżają, a wtedy chodzą po stokach cool.

17,472

Jesteście chorzy, idźcie spać.

17,473

rossanka napisał/a:

Jesteście chorzy, idźcie spać.

Ty też tu jesteś big_smile.

17,474

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Bo od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok big_smile tongue.

17,475

Priscilla napisał/a:

Nieprawda. Pamiętam co najmniej kilka osób, które dokonały zmiany sposobu "obcowania" z innymi forumowiczami i jakoś przyniosło to efekt. Wystarczy mniej marudzić i pokazać się takim jaki rzekomo jesteś w realu, czyli poprowadzić ciekawą konwersację, która odkryje Twój podobno atrakcyjny charakter.

Jak próbuję to robić, to zawsze jestem źle odbierany i muszę się tłumaczyć.

17,476

Pokaż jakiś przykład, będzie łatwiej.
Z drugiej strony jeśli zawsze jestes źle odbierany, to jednak coś jest z tym Twoim komunikowaniem mocno nie tak.

17,477

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bo od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok big_smile tongue.

cienka czerwona linia big_smile

17,478 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-07-05 00:04:43)

Priscilla napisał/a:

To jest bardzo ciekawe, bo ja byłam w miniony piątek i było trochę osób. Wyobraź sobie, że mamy wakacje i ludzie wyjeżdżają, a wtedy chodzą po stokach cool.

Piątek to już w sumie weekend. Dwa lata temu w sierpniu, w środku wakacji wybrałem się pociągiem w góry, na szczyt z KGP. Na szlaku mijałem dosłownie pojedyncze osoby, nawet na szczycie spotkałem tylko trzyosobową grupkę. Ok, jak szedłem na Skrzyczne, to było sporo ludzi na szczycie i to we wrześniu w poniedziałek. Ale podejrzewam, że większość jednak wjechała kolejką, bo na szlaku mijałem garstkę osób.

Priscilla napisał/a:

Pokaż jakiś przykład, będzie łatwiej.
Z drugiej strony jeśli zawsze jestes źle odbierany, to jednak coś jest z tym Twoim komunikowaniem mocno nie tak.

Na żywo jest inaczej, ale przez internet nie zawsze da się odczytać zamiary. A że ja tutaj mam reputację, jaką mam, to nic dziwnego, że jestem tak odbierany big_smile

17,479

Piątek to już w sumie weekend.

Jeśli ktoś pracuje, to w południe w piątek jeszcze nie wspina się na górę. Jego weekend zaczyna się później.

rakastankiela napisał/a:

Na żywo jest inaczej, ale przez internet nie zawsze da się odczytać zamiary. A że ja tutaj mam reputację, jaką mam, to nic dziwnego, że jestem tak odbierany big_smile

Dlatego prosiłam o jakiś przykład, kiedy to próbowałeś z nami rozmawiać pokazując swój ciekawy, wciąż nieodkryty charakter, ale zostałeś źle zrozumiany.

17,480 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 00:37:31)

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Dałem się nabrać, przytulisz na pocieszenie? sad

Tadzia poproś tongue.  On się lubi przytulać big_smile.

17,481

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Dałem się nabrać, przytulisz na pocieszenie? sad

Tadzia poproś tongue.  On się lubi przytulać big_smile.

Jestem heteroseksualny, odpada.

Zagadaj do Tadzia, może się zgodzi wink big_smile.

17,482

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Jestem heteroseksualny, odpada.

Zagadaj do Tadzia, może się zgodzi wink big_smile.

Przecież napisałem Ci, że odpada... albo Ty, albo nikt tongue

Przemyśl sobie, czy warto tak od razu stawiać wszystko na jedną kartę...

17,483 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-05 01:20:57)

https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_kolo_fortuny.jpg

Cokolwiek zaplanujesz lub przygotujesz na dzisiaj, prawdopodobnie nie potoczy się zgodnie ze scenariuszem. Oczekuj niespodziewanego. To może nie być nic wielkiego, więc nie rezygnuj całkowicie z planów, chyba że musisz. To może być po prostu dzień niekończących się zakłóceń. Zachowaj poczucie humoru, a może znajdziesz w tym wszystkim inspiracje.

17,484 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 01:28:36)

paslawek napisał/a:

https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_kolo_fortuny.jpg

Cokolwiek zaplanujesz lub przygotujesz na dzisiaj, prawdopodobnie nie potoczy się zgodnie ze scenariuszem. Oczekuj niespodziewanego. To może nie być nic wielkiego, więc nie rezygnuj całkowicie z planów, chyba że musisz. To może być po prostu dzień niekończących się zakłóceń. Zachowaj poczucie humoru, a może znajdziesz w tym wszystkim inspiracje.

Czy konsultowałeś z Guru, z Wyrocznią, z Jedynym Źródłem Wszechwiedzy Niepodważalnej? smile

17,485

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Przecież napisałem Ci, że odpada... albo Ty, albo nikt tongue

Przemyśl sobie, czy warto tak od razu stawiać wszystko na jedną kartę...

Nikt z tego forum rzecz jasna... wink

Ciekawe big_smile. A podobno podczytywałeś tylko jakiegos_czlowieka tongue.

Posty [ 17,421 do 17,485 z 29,790 ]

Strony Poprzednia 1 267 268 269 270 271 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024