30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 264 265 266 267 268 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,226 do 17,290 z 29,787 ]

17,226 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-03 15:35:24)

Odp: 30lat i cały czas sam
jakis_czlowiek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale na ten przykład nasz Włodek jest przystojny!

Serio, skończ se jaja robić ze mnie i z ludzi tongue

To po co wysyłałeś zdjęcia do oceny?

Problem nie leży w wyglądzie w Twoim przypadku, chociaż wiadomo, że nie będziesz w guście każdej kobiety lecz w Twojej nastoletnio egocentryczno zakompleksionej mentalności.

Zobacz podobne tematy :

17,227

KoralinaJones napisał/a:
rakastankielia napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ale nikt tego nie mówi. Wręcz przeciwnie - właśnie podkreślamy to, że trzeba stać się KIMŚ.

Ale żeby być kimś w oczach kobiet, to trzeba być przystojnym. Brzydal, choćby był mistrzem olimpijskim, noblistą, zdobywcą Oscara, Złotej Piłki i laureatem nagrody Bookera w jednym, to i tak nie będzie to robiło żadnego wrażenia i kobiety nie będą zainteresowane.

Ale na ten przykład nasz Włodek jest przystojny! Może nie każdej się spodoba, ale co do zasady potwierdzają to forumowiczki, które widziały jego zdjęcie. I co? I nico tongue. Mało tego, jedna taka robiła mu tu akcje że jest tym co ją gdzieś tam miał odrzucić big_smile. To gdzie tutaj tak naprawdę jest problem?

Ja się zgadzam, ale zauważ, że jednak kobiety w jego "targecie" nie podzielają waszego zdania na ten temat.

17,228 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-03 15:36:09)

KoralinaJones napisał/a:

A se komentuj ile wlezie. Ale nie troluj, że jestem przystojny, bo nie jestem tongue Dziewczyny mają zupełnie inne zdanie na ten temat. Dla dziewczyn 25-30 to jestem znacznie poniżej przeciętnej.

17,229

KoralinaJones napisał/a:

A se komentuj ile wlezie. Ale nie troluj, że jestem przystojny, bo nie jestem tongue Dziewczyny mają zupełnie inne zdanie na ten temat.

Jesteś dziecinny.

17,230 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-03 15:37:12)

KoralinaJones napisał/a:

Jesteś dziecinny.

Niby czemu? Mam dość dobry obraz tego, co dziewczyny sądzą o moim wyglądzie. Portale, apki randkowe, szybkie randki, itp.

17,231 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-03 15:39:22)

KoralinaJones napisał/a:

Jesteś dziecinny.

Niby czemu? Mam dość dobry obraz tego, co dziewczyny sądzą o moim wyglądzie. Portale, apki randkowe, szybkie randki, itp.

Wydaje Ci się. Wystarczy zamienić z Tobą kilka zdań aby to zauważyć.

Problem polega na tym że nie umiesz rozmawiać. No chyba że wyłącznie o tym jaki jesteś nieprzystojny.

17,232

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jesteś dziecinny.

Wydaje Ci się. Wystarczy zamienić z Tobą kilka zdań aby to zauważyć.

Problem polega na tym że nie umiesz rozmawiać. No chyba że wyłącznie o tym jaki jesteś nieprzystojny.

Zauważ, że na portalach zanim dojdzie do rozmowy, to dziewczyna na podstawie wyglądu decyduje, czy da polubienie.

17,233 Ostatnio edytowany przez jea1 (2023-07-03 15:49:06)

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ale nikt tego nie mówi. Wręcz przeciwnie - właśnie podkreślamy to, że trzeba stać się KIMŚ.

Ale żeby być kimś w oczach kobiet, to trzeba być przystojnym. Brzydal, choćby był mistrzem olimpijskim, noblistą, zdobywcą Oscara, Złotej Piłki i laureatem nagrody Bookera w jednym, to i tak nie będzie to robiło żadnego wrażenia i kobiety nie będą zainteresowane.

Ale na ten przykład nasz Włodek jest przystojny! Może nie każdej się spodoba, ale co do zasady potwierdzają to forumowiczki, które widziały jego zdjęcie. I co? I nico tongue. Mało tego, jedna taka robiła mu tu akcje że jest tym co ją gdzieś tam miał odrzucić big_smile. To gdzie tutaj tak naprawdę jest problem?

jedna taka togo  z bratem jego  pomyliła , bo ludzie się mylą  ; dd  oni tacy podobni wink  buhahahahaa , ale jaja nie ?; )

17,234

jea1 napisał/a:

jedna taka togo  z bratem jego  pomyliła , bo ludzie się mylą  ; dd  oni tacy podobni wink  buhahahahaa , ale jaja nie ?; )

Leki odstawiłaś? Weź lepiej, bo Ci się pogarsza.

KoralinaJones, no i się wyjaśniło czyje to konto było.

17,235 Ostatnio edytowany przez jea1 (2023-07-03 17:40:32)

to poziom slownictwa własnie..ponizej  zera ..a..wyjasnione ;d jeszcze czego !

17,236

Jack Sparrow napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:

Gadanie w koło ze będąc nikim można wszystko jest erozja jakiekolwiek ładu.

rakastankielia widzę, że nareszcie zrozumiałeś, że przecież chodzi tylko o wygląd.
Absolutnie o nic więcej.

17,237

Kto rozpocznie 291 stronę hmmm ?

17,238 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-03 20:23:14)

paslawek napisał/a:

Kto rozpocznie 291 stronę hmmm ?

Już dawno moglibyśmy zrobić z tego tematu jakaś imprezkę tongue Bo tutaj przecież same dusze towarzystwa big_smile

17,239 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-03 20:27:23)

jea1 napisał/a:

Leki odstawiłaś? Weź lepiej, bo Ci się pogarsza.

KoralinaJones, no i się wyjaśniło czyje to konto było.

No, i jedno złamane damskie serce na swoim koncie już masz.

Zauważ, że na portalach zanim dojdzie do rozmowy, to dziewczyna na podstawie wyglądu decyduje, czy da polubienie.

Tak, tak. Cały czas zapominam, że Tinder prawdę Ci powie. I po co ja chodzę na Tarota? tongue

17,240

KoralinaJones napisał/a:

Tak, tak. Cały czas zapominam, że Tinder prawdę Ci powie. I po co ja chodzę na Tarota? tongue

Nie tylko Tinder. Ale inne portale, bardziej ogłoszeniowe też. Np. Sympatia, itp. Tam też wygląd jest najważniejszy.

17,241

dupa_wołowa napisał/a:

No coś w tym jest, problem jest taki, że charakter ciężko zmienić i zajmie to lata...

Zacznij nad soba pracowac.
Latwo mowic trudno zrobic ale to pomoze.
Jesli narzekasz na sylwetke moze silownia sport wiecej ruchu itp moze nowy ciuch zmiana stylu zdrowsza dieta ?
I zrob to przede wszystkim dla siebie.
Charakteru moze nie zmienisz ale nad soba mozna pracowac nad swoja pewnoscia itp wtedy ludzie inaczej moga Cie odbierac.. musisz czuc sie dobrze sam ze soba to i inni beda czuli sie lepiej w Twoim towarzystwie, powodzenia !

17,242

KoralinaJones napisał/a:

Nie tylko Tinder. Ale inne portale, bardziej ogłoszeniowe też. Np. Sympatia, itp. Tam też wygląd jest najważniejszy.

Jesteś nie do zdarcia big_smile. Żebyś Ty z takim uporem, zapałem i konsekwencją - jak tłumaczysz nam że masz przerąbane co do zasady - robił to prawo jazdy, to już byś miał wszystkie kategorie tongue.

17,243

KoralinaJones napisał/a:

Jesteś nie do zdarcia big_smile. Żebyś Ty z takim uporem, zapałem i konsekwencją - jak tłumaczysz nam że masz przerąbane co do zasady - robił to prawo jazdy, to już byś miał wszystkie kategorie tongue.

No ale co się liczy na takich portalach? Zdjęcie przede wszystkim.

17,244 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 00:05:03)

KoralinaJones napisał/a:

No ale co się liczy na takich portalach? Zdjęcie przede wszystkim.

Na portalach? Na początek, tak. No, ale współcześnie podobno portalami Świat stoi, to co ja tam wiem big_smile.

17,245

KoralinaJones napisał/a:

[Na portalach? Na początek, tak.

No właśnie. I od takiego zdjęcia, czyli wyglądu, zależy to, czy dziewczyna się odezwie lub da polubienie. Bez tego nie będzie rozmowy.

KoralinaJones napisał/a:

No, ale współcześnie podobno portalami Świat stoi, to co ja tam wiem big_smile.

No bo w tych czasach internet to główne miejsce do poznawania ludzi.

17,246 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 00:10:38)

KoralinaJones napisał/a:

No właśnie. I od takiego zdjęcia, czyli wyglądu, zależy to, czy dziewczyna się odezwie lub da polubienie. Bez tego nie będzie rozmowy.

To tak jak w tzw. realu.

KoralinaJones napisał/a:

Jedno z wielu. To na pewno.

17,247

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To tak jak w tzw. realu.

No ale i tak prowadzi to do tego samego: bez wyglądu facet nie ma szans poznać dziewczyny.

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jedno z wielu, ale najważniejsze z nich i najczęściej używane.

17,248 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 00:21:07)

KoralinaJones napisał/a:

Jedno z wielu, ale najważniejsze z nich i najczęściej używane.

To zależy jak ktoś ma ustawione priorytety.

17,249 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 00:27:17)

KoralinaJones napisał/a:

To tak jak w tzw. realu.

No ale i tak prowadzi to do tego samego: bez wyglądu facet nie ma szans poznać dziewczyny.

Ale każdy "jakoś" wygląda a ja naprawdę nie widzę na ulicy tylko modeli i modelek w parach.  Ta nierozwiązana zagadka, dlaczego, i dlaczego nie tylko ja, inspiruje tu chyba do ciągłego pisania.

17,250 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 00:36:06)

KoralinaJones napisał/a:

Ale każdy "jakoś" wygląda a ja naprawdę nie widzę na ulicy tylko modeli i modelek w parach.  Ta nierozwiązana zagadka, dlaczego, i dlaczego nie tylko ja, inspiruje tu chyba do ciągłego pisania.

Ale gdzie ja pisałem, że same modele? Po prostu w zakresie wieku do ~30 lat w zdecydowanej większości par wygląda to tak, że faceci wyglądają lepiej niż ich dziewczyny. I lepiej niż ja. Ja jestem poniżej przeciętnej.

I wierz mi lub nie, ale obrazek, że młoda ładna dziewczyna ma faceta z nadwagą to coś, co się bardzo rzadko zdarza.

17,251 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 00:36:59)

KoralinaJones napisał/a:

Ale gdzie ja pisałem, że same modele? Po prostu w zakresie wieku do ~30 lat w zdecydowanej większości par wygląda to tak, że faceci wyglądają lepiej niż ich dziewczyny. I lepiej niż ja. Ja jestem poniżej przeciętnej.

Zaczynasz jak Kremik big_smile. On też wyglądał gorzej niż dziewczyny tongue. Włodek, to może makijaż sobie zrób?

17,252 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 00:38:35)

KoralinaJones napisał/a:

Zaczynasz jak Kremik big_smile.

Oj tam. Ja tylko piszę to, co zaobserwowałem. A wniosek z tych obserwacji jest taki, że dla dziewczyn mających po 25-30 lat jestem po prostu poniżej przeciętnej i nie podobam im się.

KoralinaJones napisał/a:

On też wyglądał gorzej niż dziewczyny tongue. Włodek, to może makijaż sobie zrób?

Dżizas, przecież wiesz o co mi chodzi. Faceci szczupli, zadbani, wysocy, wysportowani. A ich dziewczyny często zwyczajnie z nadwagą.

17,253 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 00:39:33)

KoralinaJones napisał/a:

Zaczynasz jak Kremik big_smile.

Oj tam. Ja tylko piszę to, co zaobserwowałem. A wniosek z tych obserwacji jest taki, że dla dziewczyn mających po 25-30 lat jestem po prostu poniżej przeciętnej i nie podobam im się.

Wniosek jest taki że kobieta to kobieta, a mężczyzna to mężczyzna. Ale jeśli czegoś Ci brakuje w wyglądzie w porównaniu z kobietami, to tytułem próby  może np. "zrób sobie oko" ? tongue

17,254

@jakiś zacznij ćwiczyć w domu coś, jak nie chcesz na siłkę chodzić, zrobisz się dzik, to jakieś dziewczę może się skusi big_smile

17,255

Serberys napisał/a:

@jakiś zacznij ćwiczyć w domu coś, jak nie chcesz na siłkę chodzić, zrobisz się dzik, to jakieś dziewczę może się skusi big_smile

Pierdolenie.

Wkurwiające jest to, że dziewczyna nie spojrzy na faceta z nadwagą, bo to by było poniżej jej wymagań. Ale jakoś faceci nie mają z tym problemu, żeby interesować się takimi dziewczynami, które nie są idealne. I jak facet napisze, że interesują go dziewczyny, które nie są grube, to zaraz zostanie zjechany, że nie jest tolerancyjny, czy ma za wysokie wymagania. Ale jak dziewczynę interesują tylko wysocy wysportowani przystojni faceci, to się słyszy, że ona ma takie prawo xD

17,256

Ewelina07 napisał/a:

Zacznij nad soba pracowac.
Latwo mowic trudno zrobic ale to pomoze.
Jesli narzekasz na sylwetke moze silownia sport wiecej ruchu itp moze nowy ciuch zmiana stylu zdrowsza dieta ?
I zrob to przede wszystkim dla siebie.
Charakteru moze nie zmienisz ale nad soba mozna pracowac nad swoja pewnoscia itp wtedy ludzie inaczej moga Cie odbierac.. musisz czuc sie dobrze sam ze soba to i inni beda czuli sie lepiej w Twoim towarzystwie, powodzenia !

Standardowe coachingowe pierdoły. Ja się bardzo dobrze czuję sam ze sobą, ale nie ma to żadnego przełożenia na zainteresowanie ze strony kobiet.

17,257 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-04 00:51:32)

Serberys napisał/a:

Pierdolenie.

Wkurwiające jest to, że dziewczyna nie spojrzy na faceta z nadwagą, bo to by było poniżej jej wymagań. Ale jakoś faceci nie mają z tym problemu, żeby interesować się takimi dziewczynami, które nie są idealne.

Odezwał się w tym temacie ten, który lubi takie "przy kości" big_smile. Włodek, nie bądź bezczelny tongue.

17,258

KoralinaJones napisał/a:

Odezwał się w tym temacie ten, który lubi takie "przy kości" big_smile. Włodek, nie bądź bezczelny tongue.

Nie podobają mi się grube, fakt. Ale też pisałem do dziewczyn, co nie są szczupłe, po prostu normalne.

17,259

KoralinaJones napisał/a:

Nie podobają mi się grube, fakt. Ale też pisałem do dziewczyn, co nie są szczupłe, po prostu normalne.

Włodziu, można mieć podwójne standardy, ale oszukiwanie samego siebie w związku z tym to samobójstwo.

17,260

KoralinaJones napisał/a:

Włodziu, można mieć podwójne standardy, ale oszukiwanie samego siebie w związku z tym to samobójstwo.

Kurna chyba sam wiem lepiej nie?

17,261 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-07-04 01:01:45)

Pierdolenie.

Wkurwiające jest to, że dziewczyna nie spojrzy na faceta z nadwagą, bo to by było poniżej jej wymagań. Ale jakoś faceci nie mają z tym problemu, żeby interesować się takimi dziewczynami, które nie są idealne. I jak facet napisze, że interesują go dziewczyny, które nie są grube, to zaraz zostanie zjechany, że nie jest tolerancyjny, czy ma za wysokie wymagania. Ale jak dziewczynę interesują tylko wysocy wysportowani przystojni faceci, to się słyszy, że ona ma takie prawo xD

Ty też masz takie prawo big_smile, ale jeśli Ty grubej nie chcesz, a szczupła nie chce Ciebie, bo jesteś gruby, to potem nie jęcz, że żadna, która mieści się w zakresie Twoich zainteresowań Cię nie chce. Przecież też mógłbyś obniżyć swoje standardy, a jednak tego nie robisz, jojcząc, że jesteś niewidzialny. No ludzie! Gdzie tu jakaś logika?? big_smile

17,262 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 01:03:28)

Priscilla napisał/a:

Ty też masz takie prawo big_smile, ale jeśli Ty grubej nie chcesz, a szczupła nie chce Ciebie, bo jesteś gruby, to potem nie jęcz, że żadna, która mieści się w zakresie Twoich zainteresowań Cię nie chce. Przecież też mógłbyś obniżyć swoje standardy, a jednak tego nie robisz, jojcząc, że jesteś niewidzialny. No ludzie! Gdzie tu jakaś logika?? big_smile

Nie jestem gruby. Ale dla dziewczyn to za mało xD Dla Was normalny facet zawsze będzie poniżej oczekiwań.

17,263

A nie możesz mieć tego po prostu w dupie? tongue zdrowszy będziesz. Świat nie jest sprawiedliwy tongue

17,264

Serberys napisał/a:

A nie możesz mieć tego po prostu w dupie? tongue zdrowszy będziesz. Świat nie jest sprawiedliwy tongue

Co w dupie? Że jestem sam? Ciężko, skoro mam dość samotności...

17,265 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-07-04 01:15:24)

Priscilla napisał/a:

Nie jestem gruby. Ale dla dziewczyn to za mało xD Dla Was normalny facet zawsze będzie poniżej oczekiwań.

No jak nie jesteś?? Już zdążyłeś schudnąć? big_smile Raptem dwa tygodnie temu w innym wątku pytałeś co z facetami z lekkim brzuchem, wskazując na faceta, który Twoim zdaniem brzucha nie ma. Dlatego jeśli chłopak z tej fotki (przypomnę, że chodzi o sylwetkę po lewej):
PunBB bbcode test
Twoim zdaniem nie ma brzucha, a Ty brzuch masz, to nie ma innej opcji - jesteś gruby! cool

17,266

No bo dla Was każdy facet, który nie ma 6 paka, to jest gruby xD

17,267

Aż tak to na pewno nie, ale jeśli masz brzuch dwa albo trzy razy taki jak facet z fotki, to na pewno nie jest to już tzw. normalna sylwetka, a co najmniej nadwaga.

Z drugiej strony jakbym miała taki problem jak Ty, to wiedząc, że sześciopak to jest to, co może dodać mi trochę punktów do atrakcyjności, do tego poprawić moją własną samoocenę i pewność siebie, to bym się zaparła i to osiągnęła. Ty jednak wolisz rozsiąść się na kanapie, wcinać niezdrowe żarcie i narzekać, że baby są okrutne.

17,268 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 01:31:22)

Priscilla napisał/a:

Z drugiej strony jakbym miała taki problem jak Ty, to wiedząc, że sześciopak to jest to, co może dodać mi trochę punktów do atrakcyjności, do tego poprawić moją własną samoocenę i pewność siebie, to bym się zaparła i to osiągnęła. Ty jednak wolisz rozsiąść się na kanapie, wcinać niezdrowe żarcie i narzekać, że baby są okrutne.

Ta, bo ja leżę na kanapie cały czas xDD

Zrobienie 6paka to jest ciężko rzecz dla normalnego człowieka. Dla Was to jest prawie must have u każdego faceta, a zrobienie tego wymaga lat pracy, siedzenia na siłowni praktycznie codziennie, specjalnej diety, najlepiej korzystania z trenera personalnego, itp. To nie jest dla każdego, ludzie mają co robić zamiast mieszkać na siłowni. A potem jeszcze trzeba taki brzuch utrzymać.

I to nie jest problem tylko z tym 6pakiem, którego wymagacie. Składa się na to cała lista różnych wymagań. A nie ma na świecie człowieka pewnie, który byłby je w stanie wszystkie spełnić.

Więc ciężko mieć wysoką pewność siebie, skoro każda dziewczyna daje mi do zrozumienia, że jestem dla Was śmieciem nie wartym spojrzenia.

17,269

Priscilla napisał/a:

Aż tak to na pewno nie, ale jeśli masz brzuch dwa albo trzy razy taki jak facet z fotki, to na pewno nie jest to już tzw. normalna sylwetka, a co najmniej nadwaga.

Jest ponad 30 letnim prawiczkiem, jaka ma być jego samoocena? Najlepsze chwile jego życia minęły bezpowrotnie, już nigdy nie poczuje jak to jest skosztować młodą 17nastke np żadna mu sie nie oddała i jest wrakiem człowieka, wiec skończ go pocieszać pasztecie

17,270

Ta, bo ja leżę na kanapie cały czas xDD

To nie wiem co robisz, wiem, że masz nadwagę, a ta skądś się wzięła. Zrzucenie brzucha naprawdę nie jest takie trudne i na pewno nie zajmuje więcej czasu niż jego wyhodowanie, trzeba jednak włożyć w to trochę wysiłku, czego już Ci się zrobić nie chce.

Zrobienie 6paka to jest ciężko rzecz dla normalnego człowieka. Dla Was to jest prawie must have u każdego faceta, a zrobienie tego wymaga lat pracy, siedzenia na siłowni praktycznie codziennie, specjalnej diety, najlepiej korzystania z trenera personalnego, itp. To nie jest dla każdego, ludzie mają co robić zamiast mieszkać na siłowni. A potem jeszcze trzeba taki brzuch utrzymać.

Raz już napisałam, że nie jest konieczny sześciopak, to po co bez sensu polemizujesz?

17,271 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 01:38:25)

Priscilla napisał/a:

Raz już napisałam, że nie jest konieczny sześciopak, to po co bez sensu polemizujesz?

Ta, ale facet po lewej na fotce to dla Was już jest gruby przecież tongue

Więc no, spełnić te Wasze wszystkie wymagania jest po prostu niemożliwe, bo obojętnie jakbym się starał, to zawsze to będzie za mało.

17,272

Theodore Robert Bundy napisał/a:

Jest ponad 30 letnim prawiczkiem, jaka ma być jego samoocena? Najlepsze chwile jego życia minęły bezpowrotnie, już nigdy nie poczuje jak to jest skosztować młodą 17nastke np żadna mu sie nie oddała i jest wrakiem człowieka, wiec skończ go pocieszać pasztecie

To ciekawe, co napisałeś, to teraz jeszcze łaskawie wskaż, w którym miejscu widzisz z mojej strony jakieś pocieszanie??

Masz jakąś fobię z dzieciństwa, że wszędzie widzisz pasztety? Mamusia na siłę wpychała swojemu utuczonemu wieprzowi?

17,273

Ta, ale facet po lewej na fotce to dla Was już jest gruby przecież tongue

On jest na granicy, a Ty jesteś przecież sporo od niego grubszy.

17,274 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 01:48:10)

Priscilla napisał/a:

On jest na granicy

Ja pierdolę xDD Normalny facet, dość wysportowany, ćwiczący, ale i tak jest dla Was za gruby xD

17,275

jakis_czlowiek

Powinieneś wziąć dziewczynę przy kości i pomóc jej schudnąć. Taką "radę" dostałem tutaj.

17,276

I wierz mi lub nie, ale obrazek, że młoda ładna dziewczyna ma faceta z nadwagą to coś, co się bardzo rzadko zdarza.

Zawsze wiedziałem ze jestem wyjątkowy..

17,277 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2023-07-04 10:11:51)

Aż mózg się lasuje od tych fikołków myślowych tutaj. Mnie naprawdę zastanawia - skoro hipergamia kobiet sięga zenitu, ich wymagania są z kosmosu i nie da się ich spełnić, to podstawowe pytanie które mi przychodzi jest...Z KIM ONE SĄ W ZWIĄZKACH?  Z kosmitami? Bo z Twojego opisu jakiś_człowiek wynika, że:

1) P0lki witaminki wiążą się tylko z murzynami/turkami/przystojniakami z importu bo żaden polski chłop nie jest w stanie sprostać im wymaganiom
2) Polacy dali się omotać i harują godzinami na siłowni, pilnują diety, odmawiają sobie wszystkiego tylko żeby posmakować piczki p0lki raz na tydzień
3) Stosunek kobiet do mężczyzn wynosi 1:10 i są masakryczne braki samic w populacji.

Natomiast jak wychodzę na miasto to widzę w zdecydowanej przewadze: normalne pary Polaka z Polką, fajnych przystojnych gości, duża część dobrze wyrzeźbiona, ale też sporo naturalnych szczupłych, natomiast stosunkowo mało młodych gości z brzuchem, czasami jakiś facet o ciemniejszej karnacji itp.

Wychodzi mi na to, że to nie P0lki mają wymagania z kosmosu, tylko Ty jesteś zaniedbanym 30-latkiem z bebzolem co do Twojego słabego charakteru ni w ząb nie dodaje uroku.

Ze zwykłego prawa popytu i podaży wynika że gdyby Polki miały wymagania których nikt nie jest w stanie spelnić, to by musiały je obniżyć bo by były same. A najwyraźniej jest nie tak mała grupa facetów która daje radę i nie ma z tym żadnego problemu - dlaczego wy do nich nie macie pretensji?? Może jak widzicie fajnego faceta z grubą laską to podejdźcie do niego i nakrzyczcie że tak nie wolno, bo ona powinna być też z grubym i brzydkim (czyli z wami?)

17,278 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-07-04 10:15:00)

KoralinaJones napisał/a:

A se komentuj ile wlezie. Ale nie troluj, że jestem przystojny, bo nie jestem tongue Dziewczyny mają zupełnie inne zdanie na ten temat. Dla dziewczyn 25-30 to jestem znacznie poniżej przeciętnej.

Bo dla nich "przystojność" jest uosabiana z poczuciem stylu, jakiejś wyjątkowości (ale wcale nie trybie spektakularnym). Ty obiektywnie rzecz ujmując jesteś fizycznie materiałem, który bez problemu można urobić na kogoś, kto będzie zwracał uwagę kobiet. Wystarczy dobrana fryzura, strój i odrobina uśmiechu. Ale Ty stoisz na stanowisku, że Ty się zmieniał nie będziesz, bo masz się kobiecie spodobać taki jaki teraz jesteś. No, a jesteś po prostu jak "schabowy z ziemniakami". Cały czas tu mowa o Twoim wyglądzie, bo Twoja osobowość, to już inna bajka.

Foxterier napisał/a:

Aż mózg się lasuje od tych fikołków myślowych tutaj. Mnie naprawdę zastanawia - skoro hipergamia kobiet sięga zenitu, ich wymagania są z kosmosu i nie da się ich spełnić, to podstawowe pytanie które mi przychodzi jest...Z KIM ONE SĄ W ZWIĄZKACH?  Z kosmitami? Bo z Twojego opisu jakiś_człowiek wynika, że:

1) P0lki witaminki wiążą się tylko z murzynami/turkami/przystojniakami z importu bo żaden polski chłop nie jest w stanie sprostać im wymaganiom
2) Polacy dali się omotać i harują godzinami na siłowni, pilnują diety, odmawiają sobie wszystkiego tylko żeby posmakować piczki p0lki raz na tydzień
3) Stosunek kobiet do mężczyzn wynosi 1:10 i są masakryczne braki samic w populacji.

Natomiast jak wychodzę na miasto to widzę w zdecydowanej przewadze: normalne pary Polaka z Polką, fajnych przystojnych gości, duża część dobrze wyrzeźbiona, ale też sporo naturalnych szczupłych, natomiast stosunkowo mało młodych gości z brzuchem, czasami jakiś facet o ciemniejszej karnacji itp.

Wychodzi mi na to, że to nie P0lki mają wymagania z kosmosu, tylko Ty jesteś zaniedbanym 30-latkiem z bebzolem co do Twojego słabego charakteru ni w ząb nie dodaje uroku.

Jak obserwuję pary wśród młodych, to powiedziałbym, że jednak w większości są to pary, w których faceci są raczej z tendencją wagowego "zapuszczenia". Sporo jest młodych gości, którym uda ocierają się przy chodzeniu, a na wysokości pasa mają coś, co sprawia wrażenie, jakby mieli pod koszulką dziecięce koło do pływania wink Ale nawet tacy goście chodzą z pannami. Oczywiście jest też już sporo gości, którzy widać ewidentnie, że coś próbują ze sobą robić. Choć czasami efekt jest dziwny, bo widać przykładowo, że koleś trenuje klatę i ręce, wkłada obcisłą koszulkę, żeby to podkreślić, ale ta sama koszulka podkreśla też jego wystający brzuszek big_smile Pewnie kebabek musi być regularnie big_smile
Reasumując przekrój fizyczny gości, którzy mają pary jest od jednej skrajności, do drugiej. Mój syn ma teraz ze swoja panną 5 rocznicę. Z wyglądu jest jak "szparag" big_smile Do tego dziecinna twarz. I co ? Daje się. A to nie była jedna, która była zainteresowana.

17,279

Misinx napisał/a:

No, a jesteś po prostu jak "schabowy z ziemniakami". Cały czas tu mowa o Twoim wyglądzie, bo Twoja osobowość, to już inna bajka.

Ale schabowego to ty szanuj.

A gdzie te zdjecia? coś mnie ominęło?

17,280

Aha, to teraz wałkujemy 6 pak? big_smile

17,281

Jack Sparrow napisał/a:
Misinx napisał/a:

No, a jesteś po prostu jak "schabowy z ziemniakami". Cały czas tu mowa o Twoim wyglądzie, bo Twoja osobowość, to już inna bajka.

Ale schabowego to ty szanuj.

A gdzie te zdjecia? coś mnie ominęło?

Ja Włodka widziałem, bo mi kiedyś na privie dał linka do swojej strony na Sympatii. Czy dawał zdjęcia na forum, to ja nie wiem.

Schabowego szanuję, ale schabowy to schabowy. Jest po prostu pospolity. Pannę na randkę na schabowego nie zaprosisz. Przynajmniej nie na pierwszych randkach smile A Włodek jest jak "schabowy" wink Ja do jego zdjęć miałem tylko jedną uwagę "Uśmiechnij się." Wydawało mi się, że to banalnie proste. Ale okazało się, że dla Włodka uśmiechnięcie się do zdjęcia to tak samo jak zrobienie prawa jazdy big_smile A laski, zwłaszcza te młode, nie gustują w "gburkach". Chociaż ja akurat znam jednego gburka i on też jest żonaty big_smile

17,282

OK, znalazłem.

Priscilla napisał/a:

No jak nie jesteś?? Już zdążyłeś schudnąć? big_smile Raptem dwa tygodnie temu w innym wątku pytałeś co z facetami z lekkim brzuchem, wskazując na faceta, który Twoim zdaniem brzucha nie ma. Dlatego jeśli chłopak z tej fotki (przypomnę, że chodzi o sylwetkę po lewej):
PunBB bbcode test
Twoim zdaniem nie ma brzucha, a Ty brzuch masz, to nie ma innej opcji - jesteś gruby! cool

Ok, słowo wyjaśnienia do tego zdjęcia. To jest jeden i ten sam typ i taką metamorfozę uzyskuje się na tym etapie treningu w 2-3 miesiące max. Często i szybciej. Obiektywnie - typ brzucha nie miał. Tam jest różnica może 6-8% tkanki tłuszczowej. Z okolicy 15% do okolicy 8%. Resztę wizualnej różnicy robi oświetlenie.

Z mojego doświadczenia, dla większości kobiet taki poziom docięcia i umięśnienia to jest za dużo. To jest fajne do wakacyjnego romansu czy jakiejś przygody dla nadmuchania ego, ale nie do budowani stalej relacji. Oczywiście są wyjątki, ale obiektywnie kobiety oceniają za najatrakcyjniejszy przedział 10-15% tkanki tłuszczowej przy ogólnie byciu w górnej granicy BMI lub trochę ponad (masę tu podbijają mięśnie i stąd takie wyniki BMI).

17,283 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 10:34:13)

Jack Sparrow napisał/a:

Ok, słowo wyjaśnienia do tego zdjęcia. To jest jeden i ten sam typ i taką metamorfozę uzyskuje się na tym etapie treningu w 2-3 miesiące max. Często i szybciej.

Tak, to ten sam typ. Ale nie uwierzę, że w parę miesięcy taką sylwetkę zrobił. Takie coś to kwestia lat, a nie miesięcy. I mało kto może sobie pozwolić na chodzenie na siłkę codziennie, specjalną dietę i trenera.

Jack Sparrow napisał/a:

Obiektywnie - typ brzucha nie miał. Tam jest różnica może 6-8% tkanki tłuszczowej. Z okolicy 15% do okolicy 8%. Resztę wizualnej różnicy robi oświetlenie.

Dla nas facetów gość nie ma brzucha. Ale dla dziewczyn ma i jest gruby. Tutaj nie dojdzie do porozumienia tongue

Misinx napisał/a:

Ja Włodka widziałem, bo mi kiedyś na privie dał linka do swojej strony na Sympatii. Czy dawał zdjęcia na forum, to ja nie wiem.

W życiu nie wrzucę żadnych zdjęć tutaj, bo byście zaraz to wykorzystali, żeby mi dowalić.

17,284

Misinx napisał/a:

Ja do jego zdjęć miałem tylko jedną uwagę "Uśmiechnij się." Wydawało mi się, że to banalnie proste. Ale okazało się, że dla Włodka uśmiechnięcie się do zdjęcia to tak samo jak zrobienie prawa jazdy big_smile A laski, zwłaszcza te młode, nie gustują w "gburkach". Chociaż ja akurat znam jednego gburka i on też jest żonaty big_smile

Nie tylko Ty wink. Teraz myślę jednak że wyraz twarzy Włodka odzwierciedla jego nastawienie. Nadąsane.

17,285 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2023-07-04 10:35:48)

Jack Sparrow napisał/a:

Ok, słowo wyjaśnienia do tego zdjęcia. To jest jeden i ten sam typ i taką metamorfozę uzyskuje się na tym etapie treningu w 2-3 miesiące max. Często i szybciej.

Tak, to ten sam typ. Ale nie uwierzę, że w parę miesięcy taką sylwetkę zrobił. Takie coś to kwestia lat, a nie miesięcy. I mało kto może sobie pozwolić na chodzenie na siłkę codziennie, specjalną dietę i trenera.

On na lewym zdjęciu ma mięśnie, ale ma wyższy poziom bodyfatu. Po prawej jest po redukcji. Kwestia 4-6 miesięcy żeby przeskoczyć z lewa na prawo w tym konkretnym przypadku.

17,286

Foxterier napisał/a:

On na lewym zdjęciu ma mięśnie, ale ma wyższy poziom bodyfatu. Po prawej jest po redukcji. Kwestia 6 miesięcy żeby przeskoczyć z lewa na prawo.

Mo ale dojście do takiego stanu jak po lewej, to też masę czasu zajmuje.

17,287

Foxterier napisał/a:

On na lewym zdjęciu ma mięśnie, ale ma wyższy poziom bodyfatu. Po prawej jest po redukcji. Kwestia 6 miesięcy żeby przeskoczyć z lewa na prawo.

Mo ale dojście do takiego stanu jak po lewej, to też masę czasu zajmuje.

Po pierwsze, kiedyś musiał zacząć, po drugie - nikt Ci nie każe robić takiej formy. Bebzol zgubić mógłbyś dla własnego zdrowia i przywrócenia sobie jakiejś sprawczości w życiu. Poza tym grasz w piłkę więc jakieś mięśnie pewnie masz.

17,288 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-04 10:41:43)

Foxterier napisał/a:

Po pierwsze, kiedyś musiał zacząć, po drugie - nikt Ci nie każe robić takiej formy. Bebzol zgubić mógłbyś dla własnego zdrowia i przywrócenia sobie jakiejś sprawczości w życiu. Poza tym grasz w piłkę więc jakieś mięśnie pewnie masz.

Ciężko bez motywacji. A o motywację ciężko, skoro cały czas słyszę, że nie mam szans żeby jakąkolwiek dziewczynę zainteresować, zawsze to co robię, to za mało.

Po co mam coś robić, skoro i tak nic mi to nie da?

17,289 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-07-04 10:44:33)

W życiu nie wrzucę żadnych zdjęć tutaj, bo byście zaraz to wykorzystali, żeby mi dowalić.

No pewnie. Ja od razu domalowałbym Ci wąsy wink

Po co mam coś robić, skoro i tak nic mi to nie da?

Dobrze, że przypomniałeś swoje motto big_smile Bo ja już zaczynałem zapominać.

17,290

Misinx napisał/a:

No pewnie. Ja od razu domalowałbym Ci wąsy wink

Nie mówię o wszystkich. Ale są tu takie osoby tongue

Posty [ 17,226 do 17,290 z 29,787 ]

Strony Poprzednia 1 264 265 266 267 268 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024