Szanowni Państwo,
Wcześniej wklejałem tutaj cytaty forumowiczek, które przyznały się do tego, że były/są w związku z obcokrajowcem zamiast z Polakiem.
Te same kobiety twierdziły, że to nie ma znaczenia i pewnie związałyby się z Polakiem ale akurat tak wyszło, że na ich drodze pojawił się bogaty Niemiec czy Anglik.
Później wkleiłem screena z tigtoga, gdzie Polka masowała stopę opalonemu Panowi, który to palcem wskazywał na flagę Rzeczypospolitej Polskiej z dopiskiem, że jest u nas traktowany jak Król.
Chyba żadna forumowiczka się do tego nie odniosła, jedynie jeden Pan skomentował, że przecież to jest jakiś fotomontaż (brak słów).
Potem wkleiłem screena z greckiej tv, gdzie trwają poszukiwania Polki, która opuściła swojego pracującego chłopaka Polaka w hotelu i poszła w tango.
Podjęła decyzję o tym żeby wsiąść na motocykl prowadzony przez Pana z Bangladeszu i podjęła decyzję żeby zacząć z nim coś pić.
Co na to nasze forumowiczki?
- Ojejku, upiła się i uprawiała seks
- Ojejku, jest dorosła, każdy ma prawo do posiadania swoich znajomych, nikt nie musi sprawdzać swojego partnera 24/7, liczy się zaufanie
- Ojejku, pewnie jej coś dosypali do drinka.
Rozumiecie to? Polka z własnej woli wsiadła na motocykl Banglijczyka, który zaprowadził ją w swoje miejsce (nie do hotelu) i coś tam razem pili.
Dla forumowiczek jest to normalne zachowanie, przecież każda kobieta w związku z Polakiem ma prawo do takich akcji.
Panowie, na pewno byście nie mieli nic przeciwko jakby Wasze kobiety spędzały czas na libacjach z Pakistańczykami i Hindusami? Rasistami nie jesteście przecież 
Simon Mol próbował zarazić kilkaset Polek HIV
Pierwszy lepszy Pan z Bangladeszu wyrywa Polkę na motocykl i robi z nią później co mu się tylko podoba.
Forumowiczki same przyznawały się do tego, że mają na koncie różne relacje z obcokrajowcami, a z niektórymi są do tej pory.
Mam pytanie do Panów na tym forum.
A Wy co? Dalej sami? Może za mało lekcji kursu tańca? Albo musicie się więcej uśmiechać.