30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 255 256 257 258 259 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,641 do 16,705 z 29,786 ]

16,641 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-15 14:01:44)

Odp: 30lat i cały czas sam

Tak samo, ja może mniej krzyczę czy mam pretensję do kobiet... jednak wprost miałem info gdzie jest problem.

Połowa kobiet chciała dziecko i rodzinę, a druga życia na poziomie.
Patrząc na to, wyszyto rozbijało się o ambicję i kasę nic więcej, ba moje uznały, że gdyby nie brak ambicji, zapewnienia bezpieczeństwa ekonomicznego byłbym fajnym tatą.
Mam swoje zwoje zainteresowania części poświęcam więcej czasu innym mniej, ale jestem w tym kiepski (jest masa lepszy osób i szybszych) kasy z tego nie będzie.

Zobacz podobne tematy :

16,642

Priscilla napisał/a:
rakastankielia napisał/a:

Bo można porozmawiać na wiele tematów, ale tu na forum ciągle jest wałkowany jeden temat.

Nie, nawet na forum jest mnóstwo przeróżnych tematów, to Ty wybierasz o czym dyskutujesz. Poza tym, jeśli do któregoś wchodzisz, to nie wychodzisz poza wiadome ramki. Wiele razy zwracano Ci uwagę, że w każdej dyskusji skupiasz się na sobie i swoich własnych niepowodzeniach w relacjach z kobietami.

Nie, tematy, w których cokolwiek się dzieje to wyłącznie te o problemach w związku lub samotności.

Ależ ja wychodzę poza internet, tylko że efekty są nawet gorsze niż na portalach... Możliwe, że większość związków zaczyna się w realu, jako że na portalach trudno znaleźć kogoś sensownego, niezależnie od płci, ale jak w takim razie wytłumaczysz, że kobiety w realu od samego początku nie są chętne do rozmowy ze mną, niczego o mnie nie wiedząc?

To już przecież było i wiele osób mówiło Ci, że zgadywanie jest jak wróżenie z fusów, ale na pewno nie chodzi o to jak wyglądasz, a raczej o aurę, jaką wokół siebie roztaczasz. Sam pisałeś, że nawet w gimnazjum byłeś prześladowany, co pozwala sądzić, że jesteś typem ofiary, a o tym mówi nawet mowa ciała, sposób w jaki się poruszasz, niepewność w głosie, asekuracja itp.

Prześladowany byłem tylko dlatego że jeden chłopak, z którym chodziłem do klasy w podstawówce i za mną nie przepadał, nagadał głupot na mój temat pierwszego dnia szkoły. Nigdzie indziej mnie to nie spotykało, więc nie, to nie w tym rzecz.

16,643

SmutnaDziewczyna007 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Na tym koniu daleko z kobietami nie zajedziesz. W zasadzie to nigdzie nie zajedziesz. To nie Ciebie kobiety z góry odrzucają. To Ty masz do kobiet z góry pretensje.

Nie, ja nie mam z góry pretensji, bo nie oceniam, dopóki nie poznam. A że zwykle nie mam okazji poznać, bo one z góry odrzucają, to już inna kwestia.

Meżczyźni również. Pisałes przeciez że ani na studiach ani w technikum nie miałeś żadnych bliskich kolegów. Też odrzucili cię z góry, hipergamiści woleli chodzic na piłke i grac na konsoli z bogatymi chadamia zamiast kumplowac sie z nudziarzem raką sad
Szkoda, że masz taką obsesje na punkcie kobiet, że nie zauważasz, że mężczyźni traktują cie tak samo, czyli olewają bo jesteś nudziazem bezjajecznym.

Z mężczyznami normalnie rozmawiam, nie uważają mnie za nudziarza.

16,644

SaraS napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że masz pretensje z góry, bo posługujesz się cały czas ogólnikami, generalizujesz zarzucając kobietom złą wolę co do zasady. Oceniasz kobiety z góry jako negatywnie nastawione  podczas gdy one po prostu nie są Toba zainteresowane. Podajesz dwa czynniki rzekomo będące przyczyną kobiecej hipergamii. Czy wszystkie kobiety podpadają pod urok portali randkowych i ulegają zachwytom spermiarzy? Oczywiście że nie. Większość kobiet na portalach nie bywa, a kolejnej większości pojęcie spermiarza jest obojętne nie mówiąc o jego zachwycie. Kolejna absurdalna generalizacja w Twoim wykonaniu i założenie z góry że działa to w określony sposób na wszystkie kobiety podczas gdy odnosi się to jedynie do Twojego indywidualnego położenia.

Nigdzie nie napisałem, że to się odnosi do wszystkich kobiet ani że każda kobieta jest na portalach i ulega atencji. To, że kobiety, które dotychczas próbowałem poznawać są negatywnie nastawione jest faktem, więc nie ma tu żadnego oceniania z góry. Nie są zainteresowane już na samym początku, mimo że nic o mnie nie wiedzą, więc nie mają podstawy, by mnie ignorować.

Owszem, masz pretensje i to nieuzasadnione. Zachowujesz się, jakby kobiety były zobowiązane do poznawania Ciebie, a nie są; w końcu mowa o obcych dla Ciebie ludziach.
Rozumiesz? Pretensje mogłaby mieć do mnie przyjaciółka gdybym nagle nie chciała z nią rozmawiać. Albo partner. Albo ktokolwiek, kto ma pozycję/rolę pozwalającą na oczekiwanie czegoś ode mnie, gdy ja w danej relacji mam rolę adekwatną do tego, zobowiązującą mnie do pewnych rzeczy (przyjaciel - przyjaciółka, ale i matka - dziecko itd.). I to pod warunkiem, że obie strony tych ról są świadome i je zaakceptowały (bo jak sobie znajoma zacznie wyobrażać, że jesteśmy przyjaciółkami, albo kasjer, do którego się uśmiechnęłam - że jestem materiałem na dziewczynę, to nadal nie zobowiązuje mnie to do niczego).
Tymczasem Ty masz pretensje do obcych czy ledwo znajomych kobiet o to, że nie chcą Cię poznać. Nie muszą chcieć. To ich sprawa, kogo chcą w swoim życiu. Możesz sobie myśleć, że jesteś cudowny, pełen zainteresowań i przez to warty poznania, ale to nadal na nikogo nie nakłada obowiązku poznania Ciebie. Twoje pretensje są z tyłka wzięte, bo od obcych możesz co najwyżej oczekiwać neutralności czy do pewnego stopnia "grzeczności" (bo nawet nie wielkiej uprzejmości), więc dopóki ktoś na Twoje "cześć" nie każe Ci się odwalić, to nie masz powodu do fochów.

Gdyby wszyscy tak myśleli, to ludzie nigdy by się nie poznawali i nie zakładali rodzin. Nie oczekuję od losowej kobiety na ulicy, żeby rzucała mi się w ramiona, ale żeby przychodząc na wydarzenia związane z zainteresowaniami, nie mieć możliwości porozmawiać z jakąkolwiek kobietą? Albo w szkole czy na studiach, gdzie siłą rzeczy musimy spędzać wspólnie czas?

16,645

rossanka napisał/a:

kiedyś na takiego nie spojrzała nawet a teraz takiego chętnie przyjmie  - to nie jest dlatego, że nagle sobie zdała sprawe, ze 30 ka i ju z jej czas się jej kończy, tylko jako 16 latka tego nie potrzebowała, a koło 30 ki jest już dwa razy starsza i czego innego szuka

Chad nie da się "ustatkować", więc bierze z rozsądku kolegę, co idealnym beciakiem będzie. Może być nudny nawet.

16,646

gman98v2 napisał/a:
rossanka napisał/a:

kiedyś na takiego nie spojrzała nawet a teraz takiego chętnie przyjmie  - to nie jest dlatego, że nagle sobie zdała sprawe, ze 30 ka i ju z jej czas się jej kończy, tylko jako 16 latka tego nie potrzebowała, a koło 30 ki jest już dwa razy starsza i czego innego szuka

Chad nie da się "ustatkować", więc bierze z rozsądku kolegę, co idealnym beciakiem będzie. Może być nudny nawet.

Nawet taki koło 60tki chad się nie ustatkuje ? Czy to już nie jest chad ?
Do jakiego wieku jest się chadem ?

16,647

gman98v2 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Tylko zastanawiające, po co jej nudny facet w domu? Bo zakładamy, ze jak ma 30 pare lat to ma juz  dawno prace, wykształcenie, dziecko, mieszkanie, finansowo jest samowystarczalna, natomiast na dziecko płaci ojciec dziecka i dochodzi 500plus, więc motyw materialny odpada, aby złapać kogoś, kto utrzymywałby jej dziecko.

To teraz pytanie, w jakim celu miałaby sie wiązać z facetem, z którym nie chce się wiązać??? Bo argument finansowy, jaki tu któryś zaraz przytoczy, został obalony.

16,648 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-15 15:38:49)

rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Tylko zastanawiające, po co jej nudny facet w domu? Bo zakładamy, ze jak ma 30 pare lat to ma juz  dawno prace, wykształcenie, dziecko, mieszkanie, finansowo jest samowystarczalna, natomiast na dziecko płaci ojciec dziecka i dochodzi 500plus, więc motyw materialny odpada, aby złapać kogoś, kto utrzymywałby jej dziecko.

To teraz pytanie, w jakim celu miałaby sie wiązać z facetem, z którym nie chce się wiązać??? Bo argument finansowy, jaki tu któryś zaraz przytoczy, został obalony.

Nie powiem są takie jak kolega pisał... tylko często są gołe i wesołe (czasami nawet bez alimentów, bo dorwała top patologię tongue ) tylko teraz moje pytanie jaki facet taką weźmie?!

Co do przykładu 30 ale już coś osiągnęła (własnym wysiłkiem, nie liczę faceta wkładu "jeśli kobieta zawiniła, zdradziła itp." to mężczyzna też potrafi się wybronić.)
Do tego gdy zaczniesz się spotykać to wszystko wyjdzie w praniu.

Ogólnie po co nam osoba w związku z którą się nie zgrywamy? Tyczy się to masy aspektów w życiu.

16,649 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-15 15:41:59)

paslawek napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nawet taki koło 60tki chad się nie ustatkuje ? Czy to już nie jest chad ?
Do jakiego wieku jest się chadem ?

Chad naturalny? (takich jest dużo, nic nie robię, jadam w MC, a wyglądam jak młody bóg) Czy taki który nad sobą pracował? (to też chad czy facet który ciężko nad sobą pracował, dieta, siłowna, praca "kasa")

Jednak siłownia, sport zmienia wygląd fizyczny nawet twarzy, jędrność skóry, pewność siebie.

16,650

Rossanka

Po co się wiązać z kobietą po karuzeli?

16,651

dfx755 napisał/a:
rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Nie powiem są takie jak kolega pisał... tylko często są gołe i wesołe (czasami nawet bez alimentów, bo dorwała top patologię tongue ) tylko teraz moje pytanie jaki facet taką weźmie?!

Co do przykładu 30 ale już coś osiągnęła (własnym wysiłkiem, nie liczę faceta wkładu "jeśli kobieta zawiniła, zdradziła itp." to mężczyzna też potrafi się wybronić.)

Ogólnie po co nam osoba w związku z którą się nie zgrywamy? Tyczy się to masy aspektów w życiu.

Też się zastanawiam, po co?

A jak facet widzi, że kobieta jest gola i wesoła I szuka jelenia, to orzeciez nie musi się z nią wiązać, bo i po co?

16,652

gman98v2 napisał/a:

Rossanka

Ty mi powiedz, czemu akurat na takie zwracasz uwagę?

16,653

rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Rossanka

Nie jest to odpowiedź na moje pytanie. Dopytam innym pytaniem. Po co ona zawraca głowę rówieśnikowi i marnuje mu czas.

16,654

rossanka napisał/a:
dfx755 napisał/a:
rossanka napisał/a:

A jak facet widzi, że kobieta jest gola i wesoła I szuka jelenia, to orzeciez nie musi się z nią wiązać, bo i po co?

tu jest inny aspekt tongue związku tak samo jak ktoś bieżę księżniczkę blond cycatą

16,655

rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Rossanka

Podobają mu się i takie niedostępne były kiedyś
Instynkt fowcy i zdobywcy .

To teraz coś  bedzie o pasztecie z szarych myszy ???

16,656

rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Rossanka

Druga sprawa jeśli kobieta ma 30+ to chyba normalne że chociaż kilka związków będzie miała... (bardziej bym się bał, gdyby była dziewicą tongue
Nie licząc ekstremalnych przypadków FwB (który będę zawszę pamiętał i uniknięcia niespodzianek).

Mimo wszystko jest dużo kobiet, które były w normalnych związkach bez skakania z bata na bata, a są same bo nie wyszło
(plus to że się spotykała z xx to nie znaczy iść do łóżka). Osobiście zawszę jestem otwarty i próbuję wyczuć kobietę, daje się jej wygadać.

16,657

gman98v2 napisał/a:
rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Rossanka

Nie jest to odpowiedź na moje pytanie. Dopytam innym pytaniem. Po co ona zawraca głowę rówieśnikowi i marnuje mu czas.

Jak rówieśnik daje sobie zawracać głowę, to znaczy, że sam tego chce.

16,658

dfx755 napisał/a:
rossanka napisał/a:
dfx755 napisał/a:

tu jest inny aspekt tongue związku tak samo jak ktoś bieżę księżniczkę blond cycatą

Skoro taką dobrowolnie wybrał, to ma co ma.

16,659

dfx755 napisał/a:
rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Rossanka

Druga sprawa jeśli kobieta ma 30+ to chyba normalne że chociaż kilka związków będzie miała... (bardziej bym się bał, gdyby była dziewicą tongue
Nie licząc ekstremalnych przypadków FwB (który będę zawszę pamiętał i uniknięcia niespodzianek).

Mimo wszystko jest dużo kobiet, które były w normalnych związkach bez skakania z bata na bata, a są same bo nie wyszło
(plus to że się spotykała z xx to nie znaczy iść do łóżka). Osobiście zawszę jestem otwarty i próbuję wyczuć kobietę, daje się jej wygadać.

Czasami można być tez wdową. Koleżanka owdowiała przed 30ką, miała  córkę. Ale jak ktoś nie wiedział, to przypiął by jej łatkę, że bawiła się na karuzeli, została sama z dzieckiem. A w rzeczywistości jej mąż zmarł na raka czy coś, ale na czole tego nie miała napisanego.

16,660

paslawek napisał/a:
rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Rossanka

Eee lubię szare myszki (np.: mocne introwertyczki) nie mówimy o zaburzeniach i też są ładne, śmieszy mnie że szara to Brzydka xd

Lub lubię ładne kobiety i naturalne... a później przecież to 5/10 xd xd
kobiety mają włosy na cielę
kobiety sią pocą
kobiety też mają brzuszek
kobiety muszą dbać o siebie
kobiety też mają kiepską cerę

Broń boże ciąża... i całkowicie rozjebane ciało (mogą pojawić się choroby), brak seksu dłuższy czas...

16,661 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-15 16:30:49)

rossanka napisał/a:
dfx755 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czasami można być tez wdową. Koleżanka owdowiała przed 30ką, miała  córkę. Ale jak ktoś nie wiedział, to przypiął by jej łatkę, że bawiła się na karuzeli, została sama z dzieckiem. A w rzeczywistości jej mąż zmarł na raka czy coś, ale na czole tego nie miała napisanego.

Nigdy z góry nie ocenię... (dystans i wybadanie tak) sam moja jedna oceniła mnie że wyglądałem na takiego co prześpi się i pójdzie w chu... tongue

16,662

dfx755

Dziewice w wieku 30 lat, to rzadkość obecnie.

paslawek

Mi się nie podobają (30 letnie dziewczyny), bo są za stare dla mnie.

16,663

gman, sorry za bezpośredniość, ale Ty masz coś nie tak z deklem, 3/4 Twoich postów jest o 30-latkach, masz obsesję na ich punkcie. Chłop rocznik '98 a od lat żyje tym co będzie jak będzie miał trzydziestkę i jak on to się nie da 30-letnim lambardziarom urabiać z beciakiem. Czuć na kilometr że między uszami u Ciebie nie wszystko w porządku.

16,664

gman98v2 napisał/a:

dfx755

paslawek

A ja myślę, że Cię kręcą, bo ciągle o nich piszesz. Nie o 40latkach, nie o 20latkach, tylko o tych 30kach. Tylko na nie zwracasz uwagę.

16,665

dfx755 napisał/a:
rossanka napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Nigdy z góry nie ocenię... (dystans i wybadanie tak) sam moja jedna oceniła mnie że wyglądałem na takiego co prześpi się i pójdzie w chu... tongue

Czyli pozory mylą wink

16,666 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-06-15 17:27:48)

gman98v2 napisał/a:

dfx755

paslawek

To czego na zapas się już martwisz o te emerytki 30 stki  big_smile

Z resztą raczej chodziło mi o bardziej o sensualność dziewczyn, nie o ich wiek , o Twoje preferencje urodowe, wyglądowe,temperamentne
i wyartykułowane pewne cechy osobowości na zewnątrz etc takie które ciebie kręcą lub nie kręcą

16,667 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-15 17:29:24)

rossanka napisał/a:
dfx755 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czyli pozory mylą wink

Z tego powodu nikogo nie ocenię bo ma dziecko, bo była w układzie FwB, jak się nosi, bardziej wybadam jakie ma podejście do ludzi, otoczenia, seksu.
Nigdy nie ukrywałem że gdyby kobieta miała już dziecko i nie wymagał ode mnie bym mu się poświecił (jedynie akceptował) to ok.

Oczywiście statystyki w przypadku moich znajomości wypadały kiepsko, ale to nie zmienia nic,  jednak zawsze mam dystans z oceną.

16,668 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-06-15 17:48:21)

Nie, tematy, w których cokolwiek się dzieje to wyłącznie te o problemach w związku lub samotności.

Ale nawet w takich tematach można mieć coś ciekawego do powiedzenia, co pokazuje, że ma się szersze pojęcie na temat relacji międzyludzkich, społecznych i ogólnie o tym, co się dzieje na świecie, a Ty w kółko tłuczesz te same teksty, w dodatku usiłując skupić uwagę na sobie samym.
I pomijając, że są też inne dyskusje, to co Ci przeszkadza, żeby samemu założyć jakiś interesujący temat?

SaraS napisał/a:

Owszem, masz pretensje i to nieuzasadnione. Zachowujesz się, jakby kobiety były zobowiązane do poznawania Ciebie, a nie są; w końcu mowa o obcych dla Ciebie ludziach.
Rozumiesz?

Mam takie samo odczucie. Raka ma pretensje do OBCYCH kobiet, że nie chcą go poznawać. Twierdzi, że nie, ale napisał to tyle razy, że trudno udawać, że jest inaczej.
Zresztą nawet kiedy w innym temacie dziewczyna zaproponowała, że poświęci mu swój czas, żeby porozmawiać poza forum i ewentualnie wychwycić, w czym może tkwić problem w komunikacji, to pojawiły się pretensje, że jest za mało zainteresowana jego osobą. Ona! Podczas, gdy to on miał udowodnić, że jest ciekawym rozmówcą, wystarczy tylko dać mu szansę.

16,669

SaroS,Priscillo i SmutnaDziewczyno  jak chcecie się przydać być pożyteczne zrobić dobry uczynek(dobre uczynki mszczą się na człowieku)
to zapytajcie Rakę wykazując zainteresowanie co nasz dzielny sztudent ma pilnego do zrobienia i czemu problemy rynku matrymonialnego/seksualnego są akurat teraz takie ważne i istotne.

16,670

Ostatnia rada... chcesz parterki zadbaj o siebie, posiadaj chęć posiadania rodzinny...
- siłownia, sport
- hobby
- bądź szczery
- miej ambicję
- dobrą pracę (minimum 8k) - dziecko i partnerka kosztuję przez pewien okres, mieszkanie z myślą o dziecku

chcesz samego seksu
- siłownia
- stwarzaj pozory
- kłam
- udawaj

16,671

paslawek napisał/a:

SaroS,Priscillo i SmutnaDziewczyno  jak chcecie się przydać być pożyteczne zrobić dobry uczynek(dobre uczynki mszczą się na człowieku)
to zapytajcie Rakę wykazując zainteresowanie co nasz dzielny sztudent ma pilnego do zrobienia i czemu problemy rynku matrymonialnego/seksualnego są akurat teraz takie ważne i istotne.

Ja dla Raki nie mam już cierpliwości. Moge go opieprzyć jedynie. Przeciez on ma taki poziom copu że odpisze ze właśnie pod koniec studiów to najlepszy czas zeby sie ustatkować i właśnie teraz musi szukać dziewczyny bo to ostatni moment na studencki romans. Ale skoro prosisz....

RAAAKKKAAA!!! WYPAD Z FORUMMM! NIE ZAMULAJ NAM WĄTKU!?!??!?!

16,672

gman98v2 napisał/a:

dfx755

paslawek

30 letnia dziewczyna nawet by nie spojzala na takiego rozpuszczonego bachora, bo to wiek kiedy już się na takich nie marnuje czasu, więc niech cie o nie głowa nia boli.

16,673 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-06-15 21:38:26)

paslawek napisał/a:

Ja dla Raki nie mam już cierpliwości. Moge go opieprzyć jedynie. Przeciez on ma taki poziom copu że odpisze ze właśnie pod koniec studiów to najlepszy czas zeby sie ustatkować i właśnie teraz musi szukać dziewczyny bo to ostatni moment na studencki romans. Ale skoro prosisz....

RAAAKKKAAA!!! WYPAD Z FORUMMM! NIE ZAMULAJ NAM WĄTKU!?!??!?!

Nic takiego nie napiszę, nie o to chodziło paslawkowi wink

Priscilla napisał/a:

Mam takie samo odczucie. Raka ma pretensje do OBCYCH kobiet, że nie chcą go poznawać. Twierdzi, że nie, ale napisał to tyle razy, że trudno udawać, że jest inaczej.
Zresztą nawet kiedy w innym temacie dziewczyna zaproponowała, że poświęci mu swój czas, żeby porozmawiać poza forum i ewentualnie wychwycić, w czym może tkwić problem w komunikacji, to pojawiły się pretensje, że jest za mało zainteresowana jego osobą. Ona! Podczas, gdy to on miał udowodnić, że jest ciekawym rozmówcą, wystarczy tylko dać mu szansę.

Nie miałem do nikogo pretensji. Po prostu się nie zrozumieliśmy i tyle.

16,674

dfx755 napisał/a:
paslawek napisał/a:
rossanka napisał/a:

Eee lubię szare myszki (np.: mocne introwertyczki) nie mówimy o zaburzeniach i też są ładne, śmieszy mnie że szara to Brzydka xd

kobiety sią pocą

Broń boże ciąża... i całkowicie rozjebane ciało (mogą pojawić się choroby), brak seksu dłuższy czas...

Mnie najbardziej bawi, kiedy ta szara myszka, lekko zamknięta w sobie, jest diablicą w sypialni. Na co dzień delikatna i wstydliwa, a w chwili namiętności "wsadź mi w dupe i nazwij szmatą". A potem koleś robi oczy i z podwiniętym ogonem ucieka. Bo myślał, że wybrał sobie słabą i bez charakteru, którą może ukształtować pod siebie, a tu zonk. I się zaczynają wyzwiska i dorabianie historii.

16,675

Uuuuu Incele, przegrywy, prawiczki, odpady genetyczne w odwrocie:D
Pokonane przez broń, która istnieje tak długo jak istnieją dyktatury - przez poczucie humoru.

Forum odzyskane, przynajmniej na ten moment.

16,676

Jack Sparrow napisał/a:
dfx755 napisał/a:
paslawek napisał/a:

kobiety sią pocą

Mnie najbardziej bawi, kiedy ta szara myszka, lekko zamknięta w sobie, jest diablicą w sypialni. Na co dzień delikatna i wstydliwa, a w chwili namiętności "wsadź mi w dupe i nazwij szmatą". A potem koleś robi oczy i z podwiniętym ogonem ucieka. Bo myślał, że wybrał sobie słabą i bez charakteru, którą może ukształtować pod siebie, a tu zonk. I się zaczynają wyzwiska i dorabianie historii.

oj taką szarą  myszkę bym chciał mieć smile

16,677 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-06-16 21:10:49)

Oooo szlachetny incelu, prowadz nas mistrzu ścieżkami etycznego i bogobojnego życia! Naprowadz nas na ścieżkę honoru!

Mam dla Ciebie zadanie, popatrz na swój nick i przeczytaj go kilkukrotnie.
Następnie zadaj sobie pytanie ,,co takiego w moim życiu poszło nie tak, że postanowiłam utożsamiać swoją osobę takim nazewnictwem."

jakis_czlowiek napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Chyba mogę urazić kolegów, ale seks jest ważny i jednak dobrze gdy dwie strony mają doświadczenie xd

No ale to każdy wie, że jak facet w wieku 30 lat nie miał seksu, to już go nie będzie mieć, bo żadna takiego nie zechce xD

No gościu myślał, że odkrył Amerykę pisząc o seksie i obustronnym doświadczeniu big_smile

Psycholog Na Niby napisał/a:
Misinx napisał/a:

ale do praktyki to jeszcze nie przeszedł big_smile

Za mało serków wiejskich i zimnych prysznicy.

Albo za mało rozmów z kobietami, które zapychały się francuskimi rogalami.

16,678 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-06-16 22:39:04)

PunBB bbcode test

16,679

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Oooo szlachetny incelu, prowadz nas mistrzu ścieżkami etycznego i bogobojnego życia! Naprowadz nas na ścieżkę honoru!

Mam dla Ciebie zadanie, popatrz na swój nick i przeczytaj go kilkukrotnie.
Następnie zadaj sobie pytanie ,,co takiego w moim życiu poszło nie tak, że postanowiłam utożsamiać swoją osobę takim nazewnictwem."

Mam też 007 w nicku, ale nie pytasz jak podłapałam pracę w MI6.
Dzieciuch jesteś i tyle.

16,680

KoralinaJones napisał/a:
dfx755 napisał/a:

nie wierzę że każdy z nich uprawia sport, chodzi na siłownię, może sztuki walki do tego ma sporo hobby, dobrą pracę i nie może znaleźć kobiety.

Niby w co nie wierzysz? Te rzeczy nie dadzą żadnej pewności, że można znaleźć dziewczynę.

Podobno na pchlim targu można zawsze coś interesującego dla siebie znaleźć. Może tam poszukaj?

Włodek, wróć!

Żartowałam z tym pchlim targiem. smile Napisałeś że chcesz znaleźć, to sam wiesz, pierwsze lepsze przyszło mi na myśl wink

16,681 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-06-17 01:53:16)

paslawek napisał/a:

Ooo... to jest niezły trop big_smile.
Weź no, Raka, opowiedz nam jak obecnie wygląda Twój dzień?
I też zupełnie poważnie pytam: jakbyś poszedł z dziewczyną na randkę i chciał ją zająć rozmową, to o czym by to było?

Taaak?? Pretensja aż się wylewała, że nie masz punktu zaczepienia, że odpowiedź była mało wystarczająca, że to, że tamto. Miałeś tylko pociągnąć rozmowę, co podobno przychodzi Ci z łatwością, a poległeś właściwie na samym początku.

16,682

KoralinaJones napisał/a:

Włodek, wróć!

Żartowałam z tym pchlim targiem. smile Napisałeś że chcesz znaleźć, to sam wiesz, pierwsze lepsze przyszło mi na myśl wink

Nic tu po mnie... Nawet mój temat został zaanektowany...

16,683 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-06-17 02:05:59)

KoralinaJones napisał/a:

Włodek, wróć!

A kto powiedział, że tutaj masz wrócić?

16,684

KoralinaJones napisał/a:

Muszę se odpocząć tongue

16,685

KoralinaJones napisał/a:

Muszę se odpocząć tongue

Ale kręcisz big_smile

16,686

Foxterier napisał/a:

gman, sorry za bezpośredniość, ale Ty masz coś nie tak z deklem, 3/4 Twoich postów jest o 30-latkach, masz obsesję na ich punkcie. Chłop rocznik '98 a od lat żyje tym co będzie jak będzie miał trzydziestkę i jak on to się nie da 30-letnim lambardziarom urabiać z beciakiem. Czuć na kilometr że między uszami u Ciebie nie wszystko w porządku.

Dmucha się na zimne.

16,687

KoralinaJones napisał/a:

Włodek, wróć!

Z tego co mozna znaleźć na forum, Ty także pojawiasz się często gęsto w innych tematach zalewając je swoimi problemami. I "anektujac". Więc?

16,688 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-06-17 08:54:56)

Priscilla napisał/a:

Taaak?? Pretensja aż się wylewała, że nie masz punktu zaczepienia, że odpowiedź była mało wystarczająca, że to, że tamto. Miałeś tylko pociągnąć rozmowę, co podobno przychodzi Ci z łatwością, a poległeś właściwie na samym początku.

Przyznam, także śledziłem tamta sytuacje i mam takie same odczucia. Raka twierdzi, że tylko dać mu szanse i to wystarczy. Dostał ją i wszystko skonczylo sie baaardzo szybko. I tak, tam także były pretensje, że cos-tam, ze nie ma w sumie punktu zaczepienia oraz Jego  standardowe bla-bla-bla. A chwilę później na forum znowu, jak katarynka "ale mi trzeba dać tylko szanse, ale one mi jej nie dają! Ale one wszystkie mnie odrzucają!"

16,689

zaanektowany

Jak Krym przez Rosję.

16,690

Co mnie trochę śmieszy, czytając nieraz grupy czy poznając kobiety...

Wiele kobiet ma klapki na oczach gdy masz kasę i "chcesz" dziecka. Powiem że to też jeden z sposobów najlepszy, działać i bajerować.

16,691

Ale słabe jest bajerowanie kobiety tylko po to, żeby jej naobiecywać nie wiadomo czego, przelecieć i zostawić, to już lepiej od początku sprawę jasno postawić

16,692

Serberys napisał/a:

Ale słabe jest bajerowanie kobiety tylko po to, żeby jej naobiecywać nie wiadomo czego, przelecieć i zostawić, to już lepiej od początku sprawę jasno postawić

Wszystko zależy od perspektywy

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2023/06/FVGSVqfpJlF4KLPM.jpg

16,693 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-06-17 16:33:06)

dfx755 napisał/a:

Co mnie trochę śmieszy, czytając nieraz grupy czy poznając kobiety...

Wiele kobiet ma klapki na oczach gdy masz kasę i "chcesz" dziecka. Powiem że to też jeden z sposobów najlepszy, działać i bajerować.

Mój kolega znalazł sposób sobie na darmowy seks - spotykanie się z samotnymi matkami w podobnym wieku. Na 7 spotkań, to 4 były seksem na 1 spotkaniu. Powiedziałbym mi, że zamiar wydawać na divy, to mógłbym pokorzystał z takich, bo często, jak to ujął "robią z chu.. śmigło byś nie uciekł". I za darmo jest seks. Pokazywał mi rozmowy z takimi. Taka bardzo się już stara w pisaniu, chce pokazać że jest inna niż wszystkie. Powiedziałem mu, że gdyby nie dziecko to by dalej z Chadami/przystojniakami się spotykała luźno z Tindera, a na ciebie by splunęła. A on "I co z tego, luźne spotkania mam, w razie czego to zablokuje, jak będzie coś więcej chciała".

Serberys napisał/a:

to już lepiej od początku sprawę jasno postawić

Jak nie jest się Chadem, to nie działa ten sposób.

16,694

Priscilla napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ooo... to jest niezły trop big_smile.
Weź no, Raka, opowiedz nam jak obecnie wygląda Twój dzień?

Obecnie na pisaniu magisterki i zabawie z kotem.

I też zupełnie poważnie pytam: jakbyś poszedł z dziewczyną na randkę i chciał ją zająć rozmową, to o czym by to było?

Zależy od dziewczyny i od tego, co by ją interesowało.

Bo nie miałem punktu zaczepienia. Żeby pociągnąć rozmowę, to ta rozmowa musi się zacząć, a się nie zaczęła, bo się nie zrozumieliśmy. Tyle.

16,695 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-06-17 19:29:13)

Herne napisał/a:
Theodore Robert Bundy napisał/a:
Herne napisał/a:

Problem jest, wbrew pozorom, jeszcze bardziej poważny i u niektórych zaczyna przybierać niebezpieczną i bardzo agresywną formę, przykładowo:

1) Przyznanie sie do fizycznej napaści na kobietę tylko dlatego, że zachowała się nie tak jak gość tego chciał  - gvman98
2) Wyzywanie kobiet od kurew/niedojebów/suk/odpadów genetycznych/pasztetów (i jeszcze długa lista w tym przypadku) a także uciekanie w fantazje seksualne - konto (podkreślenie jest tutaj celowe)  Theodore Robert Bundy
3) Wyzywanie kobiet od szmat/pind a ostatnio ogólna frustracja i nienawiść - Rumunski_Zolnierz
4) Nazywanie kobiet odpadem/kupą gnoju - ChuopskiChłop
5) No i jeszcze dwa kolejne przypadki, łagodniejsze na tym etapie, ale tutaj gadanie z nimi to jak z wolno leżącą na stole cegłówką - ten sam poziom przyjmowania argumentów. Ale frustracja pomalutku rośnie.

Czyli agresja skierowana w stosunku do kobiet tylko dlatego, że ich "takich przecież porządnych chłopców" nie chciały.
No jak to się mogło stać....

założyłeś tutaj kilka kont, dziś rozmawiałeś sam ze sobą, konto „smutnadziewczyna007” jest twoje, temat pt „facet zaczyna sie od 180” należy do ciebie, na twój temat już wystarczająco sie wypowiedziałem, a twoje ataki między innymi do mnie ukazują tylko i wyłącznie twój ból dupy, przybłąkałeś sie tu z wykopu, a najlepsze jest to że prawie z każdego konta z którego piszesz wstawiasz cytaty właśnie z tamtąd, jadąc po mnie czy rumuńskim, jak i innych, chcesz sie przypodobać tutejszej „elicie”  która w żałosny sposób próbuje wmówić innym jakie to udane i szczęśliwe życie wiedzie, a ich dzień zaczyna sie od pierdolenia o cmokaniu sie w siusiaczki, ale czego w sumie można sie spodziewać po marginesie społecznym, który w głębi duszy wie że jego życie jest męka, i sagą ciągłych niepowodzeń, a perspektyw i czasu na zmiany brak. Jest piękna pogoda,  lecz tobie pozostało jedynie masturbować się przy postach rumuńskiego, i szukać aprobaty na forum zakompleksionych marginesów, przykre.

Znowu nie udało Ci się trafić z żadnym z domysłów, Teodorze big_smile
Szczególnie ubawił mnie fragment dotyczący multikont. big_smile
Ale jaka szybka i gwałtowna reakcja na mój post, wypowiedziana niemalże „jednym tchem” i w większości jednym długim zdaniem ...czyżby coś w tymże moim poście kogoś bardzo dotknęło?
Teodorze, co dokładnie w moim poście spowodowało taką szybką i nietypową reakcję u Ciebie? Hmmm...ciekawe, ciekawe…Czyżby ta wzmianka o fantazjach seksualnych? big_smile (Ponieważ przecież nie ta o wyzywaniu. Wystarczy cofnąć się w Twoich wypowiedziach do dowolnego momentu i frustracja, nienawiść, agresja, pogarda w stosunku do kobiet to w nich standard.)

Równie ciekawy jest fragment o rozmawianiu sam ze sobą w jakimś wątku. Przyznam, nie wpadłbym na to smile. Ale widzę, że temat jest koledze bardzo dobrze znany big_smile

P.S. Jest tutaj już taki jeden, którego bardzo zbulwersował zwrot o cmokaniu się. Na tyle, że nazwał jedną z użytkowniczek szmatą. „Ciebie” także to, jak widać, w równym stopniu porusza, skoro to tak bardzo pamiętasz i obecnie cytujesz. Też, hmmm, ciekawe big_smile

Herne ja pierdole przyznaj że moczysz się w nocy po przeczytaniu "pasztety, tępe pizdy, szmaty" śnią ci się koszmary i biegniesz do mamusi się przytulic ? jakiś ty kurwa delikatny, w sumie pasujecie do siebie z pasławkiem, wiele cię nauczy, podobno jest dobry w posuwaniu kóz, i owiec smile

pasławek już czeka na cb hahahahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3569905853f5.jpg

16,696 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-06-17 20:24:05)

ja pierdole

Malo orginalne złodzieju
" pomysłow" big_smile wtórny jesteś nawet w tym,nic z siebie - plagiator big_smile naśladowca nieudolny big_smile
O kurde umiesz przeklinać
Taki dorosły big_smile
Sztuki walki też trenujesz na sucho,lub mokro?
No żesz Shaolin tu się robi big_smile

16,697

gman98v2 napisał/a:
Serberys napisał/a:

to już lepiej od początku sprawę jasno postawić

Jak nie jest się Chadem, to nie działa ten sposób.

Koło Chada nawet nie stałem, a potrafiłem doprowadzić do seksu na pierwszym spotkaniu nie obiecując gruszek na wierzbie wink (chociaż nie wiem jakim cudem xD)

16,698 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-06-17 20:58:07)

Czytaliście o Anastazji?

27 letnia Polka była w Greckim hotelu, gdzie pracował jej chłopak.
Udała się gdzieś, aby zakupić wino, które sama piła pod sklepem.
Nagle jakiś Pań z Bangladeszu zaproponował jej podwózkę motocyklem - zgodziła się.

Najlepsze jest to, że owy Pan zabrał ją w inne miejsce, gdzie imprezowała z 5 mężczyznami z Pakistanu i Bangladeszu.
Upiła się do takiego stopnia, że prawdopodobnie skończyła w łóżku jednego z tych mężczyzn.

Greckie media dosłownie o tym trąbią

PunBB bbcode test

Bangladesz jest uznawany za jeden z najbiedniejszych krajów na świcie, gdzie ludzie oddają odchody na ulicy i kładą się spać 5m dalej.
Witamince to nie przeszkadzało.

Rozumiecie to?

Wyobraźcie sobie, że macie dziewczynę, zapierdalacie w greckim hotelu 7 dni w tygodniu, aby zarobić na wspólne mieszkanie i wesele po czym laska idzie w tango z 5cioma facetami (Bangladesz/Pakistan czy tam Indie), upaja się do nieprzytomności i idzie na osobności z jednym z nich.

Pociąg kobiety do opalonych mężczyzn jest nie do okiełznania. Zaczynają uruchamiać się pierwotne instynkty, których kobieta nie jest w stanie w żaden sposób opanować.
Możesz zapierdalać 30 dni w miesiącu, aby pracować na wspólną przyszłość, a ona i tak pójdzie w balety z perskim księciem tylko dlatego, że jest zagraniczny i opalony.

16,699 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-06-17 21:11:58)

Czytaliście o Anastazji?

27 letnia Polka była w Greckim hotelu, gdzie pracował jej chłopak.
Udała się gdzieś, aby zakupić wino, które sama piła pod sklepem.
Nagle jakiś Pań z Bangladeszu zaproponował jej podwózkę motocyklem - zgodziła się.

Najlepsze jest to, że owy Pan zabrał ją w inne miejsce, gdzie imprezowała z 5 mężczyznami z Pakistanu i Bangladeszu.
Upiła się do takiego stopnia, że prawdopodobnie skończyła w łóżku jednego z tych mężczyzn.

Greckie media dosłownie o tym trąbią

PunBB bbcode test

Bangladesz jest uznawany za jeden z najbiedniejszych krajów na świcie, gdzie ludzie oddają odchody na ulicy i kładą się spać 5m dalej.
Witamince to nie przeszkadzało.

Rozumiecie to?

Wyobraźcie sobie, że macie dziewczynę, zapierdalacie w greckim hotelu 7 dni w tygodniu, aby zarobić na wspólne mieszkanie i wesele po czym laska idzie w tango z 5cioma facetami (Bangladesz/Pakistan czy tam Indie), upaja się do nieprzytomności i idzie na osobności z jednym z nich.

Pociąg kobiety do opalonych mężczyzn jest nie do okiełznania. Zaczynają uruchamiać się pierwotne instynkty, których kobieta nie jest w stanie w żaden sposób opanować.
Możesz zapierdalać 30 dni w miesiącu, aby pracować na wspólną przyszłość, a ona i tak pójdzie w balety z perskim księciem tylko dlatego, że jest zagraniczny i opalony.

smile Zaraz przyjdzie nasza seksbomba Ross, i napisze ci że to nieprawda.

16,700

Parę postów wyżej wstawiłem screena jak Polka masuje stopy opalonemu Panu a ten pokazuje na flagę naszej ojczyzny i pisze, że jest tutaj traktowany jak Król.
No i oczywiście żadna z Pan nie odniosła się do tamtego screena.

A Panowie z tego tematu dalej płaczą, że żadna ich nie chce lol - może źle trzymają postawę asekuracyjną?

16,701

Fakty podają media takie, że:

1. upiła się
2. uprawiała seks z jednym gościem
3. pojawili się inni i zniknęła

Cała reszta @RumuńskiŻołnierzu to chyba wymyśliłeś?

16,702

Parę postów wyżej wstawiłem screena jak Polka masuje stopy opalonemu Panu a ten pokazuje na flagę naszej ojczyzny i pisze, że jest tutaj traktowany jak Król.

Wiesz, że to fotomontaż, prawda?

16,703

No i oczywiście żadna z Pan nie odniosła się do tamtego screena.

A Panowie z tego tematu dalej płaczą, że żadna ich nie chce lol - może źle trzymają postawę asekuracyjną?

ale ten screen to też nieprawda, w tym wątku prawie wszystko jest fikcją, tu się liczy dobre serduszko postawa, oraz sygnały, a wszystko inne nie ma znaczenia, przecież tyle X miałeś tłumaczone że wystarczy wyjść zagadać, i tak samo każda jedna masowała by ci stópki, ewidentnie robisz coś źle, ten czarny wysyłał sygnały, a ty tego nie robisz, Rumun to przecież proste, czego tu nie rozumieć ?

16,704

Gary napisał/a:

Fakty podają media takie, że:

1. upiła się
2. uprawiała seks z jednym gościem
3. pojawili się inni i zniknęła

Cała reszta @RumuńskiŻołnierzu to chyba wymyśliłeś?

ale co on niby sobie wymyślił? przecież napisał ze spała z jednym z nich i że była pijana

16,705

Faktycznie, news dnia. Jakaś kobieta pod wpływem alkoholu przespała się z przypadkowym mężczyzną big_smile.

Posty [ 16,641 do 16,705 z 29,786 ]

Strony Poprzednia 1 255 256 257 258 259 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024