Agnes76 napisał/a:Rumunski czy Ty uważasz, że nie ma pokręconych kobiet? Na wiele, wiele milionów kobiet w USA na pewno z tysiąc albo więcej się znajdzie.
Skoro są pokręcone kobiety, które kochają psychicznych facetów to dlaczego nie ma pokręconych kobiet, które biegałyby za grzecznymi i ułożonymi chłopakami?
Priscilla napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:A Wy... Dobrzy, spokojni i cisi panowie jak tam?
Mam nadzieję, że masz w sobie choć resztki przyzwoitości, by siebie do tego grona nie zaliczać. Masz? 
Tak, mam 
Dlatego nie pisałem o sobie tylko o innych facetach. Dlatego nie było tam ,,A My.. Dobrzy..." tylko ,,A Wy...".
Gary napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:... faceci w tych drogich samochodach z rolexem na łapie mają piękne i bogate wnętrze
Dokładnie tak jest.
Bo zobacz... Jak facet jest ogarnięty, to robi tak, aby zarobić na rodzinę. Taki łatwo znajduje kobietę.
A ten nieogarnięty, jakoś idzie przez życie. Być może jest pod opieką mamy lub babci.
Czy przypadkiem kobiety nie patrzą na wnętrze i dobre serduszko u faceta? Koniecznie musi to być rolex i nowe audi w leasingu?
KoralinaJones napisał/a:Przeczytałam i ze zdziwieniem stwierdziłam że samochodów z niuniami nie prowadzili Murzyni
. Coś się zmieniło w Twojej koncepcji, Rumuński?
Dlatego, że obcokrajowiec nie musi nic robić.
To nasi chłopcy mają za zadanie postawić dom i kupić auto (w leasingu).
Perski książę wystarczy, że plunie na chodnik i już ma adoratorki 
JuliaUK33 napisał/a:No raczej dziewczyna sama do ciebie nie przyjdzie, musisz sie postarac czesciej wychodzic do ludzi. Moze zaloz profil randkowy
Widzicie Panowie jaką dostaliście cudowną radę od Julki?
Musicie po prostu wyjść z domu i założyć aplikację randkową.
Gdybyście tak zrobili jak Pani tutaj proponuje to ten temat zakończyłby się na pierwszej stronie.
Priscilla napisał/a:Sama nie jeżdżę rzęchem, dlatego nie rozumiem dlaczego z facetem miałabym się tłuc jakimś rupieciem. To już zdecydowanie wolałabym wziąć swoje autko i mieć jakąś przyjemność z jazdy. Ciężko to ogarnąć??
Widzicie Panowie?
Jeżeli Wy jeździcie starym rzęchem a Wasza witaminka ma super furę (pewnie w leasingu) to ona do Waszego auta nawet nie wsiądzie 
Hipergamia kobiet leci szybciej niż rakieta na Marsa.
Priscilla napisał/a:To twoje prześmiewcze określenie "witaminki" jest wybitnie irytujące.
Przecież nasze polskie dziewczyny to same witaminy.
W czym Ciebie to razi? Na Świecie jest +/- 200 krajów ale to akurat z naszego państwa kobiety są najpiękniejsze (podobno) - Armenia, Sweden, Italy, Korea, Japan and Colombia have left the chat.
Priscilla napisał/a:Boli, że żadna cię nie chce, nie??
Parę lat temu bolało mnie to - fakt.
Aczkolwiek od kilku lat spływa to po mnie jak mleko z czarnej krowy po witami.....
Przepraszam wybiłem się z rytmu.
Aczkolwiek od kilku lat spływa to po mnie jak woda po kaczce.
Po prostu zauważyłem, że życie ma do zaoferowania wiele różnych, także fajnych rzeczy.
Tak więc z tym pociskiem w moją stronę spóźniłaś się o jakieś min. 3 lata, trudno. Może następnym razem lepiej wycelujesz?
gman98v2 napisał/a:Dziwne, że jak kobieta nie potrafi "zarobić" na rodzinę, całą odpowiedzialność zwala na faceta.
Oooo, ktoś tu próbuje wyjść z Matrixa?
rossanka napisał/a:A to już zleży czego kto chce. Jeden będzie chciał mieć wielką brykę, a drugi małe autko.
Koniecznie w leasingu, żeby paniusia mogła pochwalić się przed koleżankami, że jej misio tyle pieniążków zarabia hihi.